Sziasztok,
húúú de elfoglalt mindenki
!!!
Reni: szuper, hogy minden rendben a szövettan eredménnyel
!!!!!! Nagyon örülök, végre egy kis nyugi!!!
Alziza: neked mi volt a problémád??? Anyajegy? Bocsi, de elkerülte a figyelmemet!!!
Ex: nekem is mondta a gyógyszertáros, hogy a drágábból oltóanyagból van nekik készleten, ua. mint a másik, csak nem támogatott. Ha nem kapok a másikból, akkor beadatom ezt, csak még meg kell várnom, hogy Marcinak elmúljon a náthája, szerencsére a köhögése más abbamaradt. Nyaralás után mind a ketten kidőltünk...
Mind a 2 kép nagyon jó Petiről
!
Juca: sokat gondolok ám rád!!! Hogy érzed magad így a finishben??? Bírsz még Kingával???
Ja még azt akartam kérdezni, hogy ugye most már szinte mindenkinél betöltötte a gyerkőc a 2. évet. Akik nem várnak babókát, a szabadságotokat töltitek és mentek vissza mind dolgozni, vagy van, aki otthon marad 3. évben???
Reni tudom, hogy munkát keres,
Meteor is, bár még Pancsi nincs 2 éves.
Colett veled mi újság??? Van olyan, aki visszamegy a régi munkahelyére?
Bár nem sok minden történik velünk, de azért írok, hátha más is kedvet kap.
Apukám mivel nyugdíjas és Marci imád vele lenni, egy kicsit besegít nekem így nem nekem kell sétáltatni Marcit! Ez nagyon jó, mert múltkor, amikor kimerészkedtem vele motorral már nem bírtam utolérni és ez gáz...
Korábban írtam, hogy én mindig aznap vasalom a párom ruháját, mert a szekrényben úgyis összegyűrődik, de most próbálok előre dolgozni, mert ki tudja mikor kell indulni és szeretném, ha mindig lenne neki szép vasalt ruci
.
Marci ma még csak most aludt el, bár mostanában lekopogom elég jó az alvókája, megint kezd visszatérni a 7 óra fél 8-as keléshez, mint nyaralás alatt
.
Tegnap kacsákat etettünk, elmentünk a Csónakázó-tóhoz. Hát nagyon élvezte.
A héten el szeretném vinni vmikor Kalandvárosba, jó lenne, ha holnap sem lenne az a nagy meleg, de azért néhány fokkal jobb idő lenne mint ma és akkor talán holnap.
Ma megyek anyukámékhoz uborkát mosni és eltenni, mindig segítek neki, mert egyedül elég sokáig tartana, addig Marci élvezi a kertet
. Természetesen minden létező növényt megöntöz
!
Egyébként semmi extra, még Marci ágyára szeretnék fejvédőt csináltatni anyukámmal és ahhoz kellene anyagot beszerezni, és ugyanabból az anyagból paplanhuzatot.
Na most megyek egy kicsit pihizni, addig írjatok vmit, hogy legyen mit olvasni!!!
Gab, Viera, Ákosbenianya és a többiek merre vagytok???