Sziasztok!
Reggel óta akartam jönni, de volt egy kisebb őrület itt bent, minden ügyfél hozzám akart jönni
Ez jó is, meg kissé fárasztó is, de hát legalább érzem, hogy volt miért dolgozni ennyi ideig, jól esik, még ha panaszkodom is miatta néha, hogy másnál nincs senki, de nálam egész nap vannak
Andi - köszi a kefír ajánlást, megpróbálom azt is, hátha beválik! Amikor ég a gyomrom, úgyis annyira ég, hogy annál jobban nem tudna
A mérlegre állítás tényleg gáz, mert ugye nézi az ember otthon, nézi a védőnő és a dokinál is rá kell állni a mérlegre, fenének hiányzik.
Amúgy igen, én a MagneB6-ot szedem, reggel mindig beveszek kettőt és ált. ha úgy érzem, hogy kicsit kemény a hasam vagy görcs áll mindjárt a lábujjamba, beveszek még egy-két darabot.
Sensi - nyugi, már biztosan a húgycsőben van a kő, ha egyáltalán volt ott kő, bár ha látták, akkor biztos volt, csak lehet, hogy tényleg iszonyat kicsi, pár mm-es, az simán kijön, én meg sem éreztem anno, hogy kipisiltem
Mondjuk nekem 2 speciális gyógyszert adtak a kihajtására, de azt kismamák nem szedhetik, szóval neked picit lehet, hogy lassabb lesz a folyamat, de attól még kijön, nyugi, és utána ha kellemetlen, az is elmúlik kb. egy hét alatt!!! Kitartást!!! És jó bulit a reggae campra!!!
Marek - azért pihensz is néha?
Én háromnegyed 10-kor már javában alszom, sőt, talán az első pisimre kelek olyankor
Szöszke - a te kutyás sztorid is borzalom, nem tudom, hogy tehetik ezt meg az emberek egy kis ártatlan ebbel, bár ha belegondolok, hogy van aki a saját gyerekét is kínozza . . . szar a világ - bocsi!
A rucikák nagyon édik, gratulálok hozzá!!!
Köszi a zeller ötletet, ha a kefír nem válik be, szerzek valahonnan zellert
Nagyon csini vagy amúgy, nem is gondolnám, hogy régen kövér voltál, ahogy írtad
Timi - Fickó sztorija is durva, ez az állatkínzás bicskanyitogató, komolyan megtépném az ilyen embereket
Jó hogy ilyen állatbarátok is vagytok itt mindannyian!
A lábgörcs tök normális, sajnos! Nekem eddig egyszer állt bele a vádlimba és kb. 5X a lábujjamba a görcs, pocsék egy érzés
Emmalena - én is ilyen szülést szeretnék
Gratula az ismerősödnek! Ábel tündér, reméljük azért nem sört iszik
Nyugtonmalac - kirpróbálom a szódabikarbónát is majd, köszi az ötleteket, remélem valamelyik beválik, veszek mindent, kefírt, szódabit, zellert
A neved tényleg ari, párom is kiszúrta már mikor írtam ide
Perdo - de jó, hogy már ilyen jó nagy a bébid!!! Akkor már minden rendben lesz, nyugi, a súlya már egy másfél literes ásványvíz és ez megnyugtató! A kép is cuki!
LKata - köszi a tippet, banánt amúgy elég sokat ettem az első időkben és van, amiből túl sokat ettem és egy idő után már nem bírok enni, ilyen az eper, a málna, a banán és most szokok le a hot-dogról, amit kb. 3 hétig ettem minden nap paradicsommal. Most a tejbegrízre szoktam rá 3 napja
Zsuzsu - kitartást a kis örökmozgó Ábelbébihez
A bodyk nagyon olcsók voltak, érdemes ezek szerint elnézni az Aldiba?
Az idő tényleg nagyon repül, ha belegondolok, hogy már csak jövő hét csütörtökig melózok...
fura! De már várom is!!!
Ancsa - a lepény minőségét hogy nézik?
A melltartóbetét ötletet köszi, bár én ilyen dolgokat, amik majd nekem kellenek, csak szeptember hónapra hagyom és akkor fogom megvenni a dolgokat. Most csak babadolgok
Amúgy én megvagyok, az idő elég ramaty, de még mindig azt mondom,hogy jobb így, mint a 40 fokban.
Figyeljetek, valaki tudja, vagy emlékszik arra, hogy anno írtunk róla, hogy csecsemőmérleget lehet bérelni és hogy ezt hol lehet megtenni? Mert kerestem a neten, de nem találtam.
Na megyek tovább, írjatok!