Timejka!
Június 30-án lesz a névnapom!
Hűha micsoda fertőzésveszélyek, tartsd magad távol tőlük, és gyógyítsd ki őket mihamarabb!
Látod most már a férjed is benne van a dologban, minden klappolni fog.
Szerintem is nagyon jól össze van rakva a csávó!!!!!!!!!!!
Nem hiszed el nekem volt egy kollégám hajszálra így néz ki mint Went. Akkor még nem is foglalkoztatott annyira, mert más járt a fejemben mint a pasizás, meg különben is a sógornőmnek tetszett és hát nem akartam ebből is vitát. El is vittem a céges bulira a sógornőmet és jól összehoztam őket.
Azóta is együtt vannak született egy kislányuk, szeretik egymást, de túl éretlenek voltak, a fiú is nagyon link, a lány sem sokkal különb... na szóval a sógornőm velünk lakott, a kapcsoltuk elején hozzánk költözött a srác is, ráadásul egy szobában aludtunk négyen. Előfordult, hogy egy szál semmiben láttam, és hát ruhában is bombasztikusan néz ki, hát még nélküle.....
Volt egy - két pillanat, hgoy legszívesebben letepertem volna.
Ami a legjobb az egészben, hogy nemsokra rá kiderült, hogy ez a dolog viszonzásra került volna.
Aztán végül mindig úgy alakult, hogy valamiért nem jöttünk össze arra a bizonyos lepedőgyűrésre.
A lelkiismeretünk megszólalt. De a mai napig incselkedik velem a srác, ha szóba jön a gyerek dolog akkor mindig mondja, hogy szívesen besegít. Aztán még télen megkértem, hogy ne vicceljen ezzel főleg ne a párom előtt, mert amúgy is féltékeny rá, erre kijelentette, hogy nem viccnek szánta!
Szerencsére most külföldön dolgozik, de néha szokott sms-t küldeni, hogy hiányzik-e nekem meg ilyenek! Kész vagyok tőle!
Öreg vagyok én már ehhez!