Új privát üzeneted érkezett!

Szia Monic!
Hívtam a dokit, clostit kell szednem és vinnem choragont. Csak azt nem tudom, hogy mikortól kell számolni, amikor megjön, aznap, vagy akövetkező nap. Pénteken estefele jött meg, de akkor még kicsit volt és szombaton már rendesen. Szombattól számoltam a 13 napot. Jól számoltam szerinted vagy nem?

Már várlak Dita!
timejka

Timejka,

jól számoltad, mert eleve ha este jön meg akkor a számolást mindig a következő naptól kell számolni, ami neked a szombat.
Nagyon drukkolok neked!++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!
Meginszeminálódva jelentkezem! :wink:

Na elmondom mi volt:
Beértünk kicsit előbb mint fél 8, matyika, utána vártunk majdnem 10-ig. Kihalt már mindenki mellőlünk. Aztán végre behívtak.
40 millió kiskatonát lövelltek a kis 13 miliskémhez.
Fél órát feküdtem úgy hogy az a bigyó elzárta a méhszájamat.
Közben felírta az orál utrót, meg ha netán nem sikerülne a fostimont, de hát ezt úgyis téphetem majd szét.
MERT SIKERÜLNI FOG!!!!!

Az asszisztens nyomta a pocimat a művelet alatt, mert a méh megtörik és így hozzák egyenesbe. Az fájt egy picit. Annyira nem sikerült ez a nyomika, mert kicsit felsértettek odabent, mert néhány csepp vér keletkezett.

Az normális hogy úgy nézek ki mint egy 6 - 7 hónapos terhes?
Olyan nagy a pocim, úgy érzem magam, mint a lapar utáni felfújódás. Az inszem után megnéztek uhu-n és meg volt repedve a kis drágám, ezérti s írtam fentebb, hgoy a 13 milis a bébi bogyónk!

dita75

Timejka én ma már 19. napos terhes vagyok nem 1. ! :roll: :wink:

dita75

Dita bocs, hogy megfiatalítottam a terhességet. Nagyon szégyenkezem miatta.
Úgy irigyellek, hogy már túl vagy a sikeres inszemen. Kibiírod még 14 napig? Miért vagy felfújódva?
timejka

Dita előre is halkan gratula :) meglásd sikerülni fog, és utánna Timejka is követi a példánk :lol: Monic: már kezd nőni a pocakmanci, igazából úgy mintha most indult volna meg. Ma voltam apával teherautózni egy kicsit gondoltam majd elalukázok a kocsiban, de nem tudtam aludni :roll: nekünk még 3 hét van a köv. uh-ig bár lehet nem is uh-oz meg akkor sem majd csak a 18. heti nyitott gerinc uh-nál :cry: olyan soká van az még
erzsebet0312

Erzsebet,

miért hittem azt, hogy holnap neked is uh-dlesz? Vagy az a múlt héten volt? :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Timejka
Nem gond. Ne szégyenkezz! :wink:
Most te jössz utánam! :wink: :wink:
Nem tudom mik ezek az érzések, nyillalgat is néha. Nem fogom kibírni sztem.
Rohadt sok az a két hét.

Szerintetek nagyon korai lenne a névnapomon tesztelni?
Olyan jó lenne egy kétcsíkos teszt ajándékba! 10es érzékenységű a tesztem!

Erzsébet
Köszi kedves tőled, hogy ennyire bízol bennem! :wink: :lol:
Még három hétig nem láthatod a kis manódat? :(

dita75

Hová tűnt mindenki????????

Hát jó akkor tévézek, úgyis mindjárt lesz a másik szerelmem! :wink:

http://videa.hu/videok/zene/szokes-went ... zARjnsiDNn

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/w ... PyT33rWp9T

dita75

Dita mikor lesz a névnapod? Ahogy érzed. De lehet, hogy még nem mutatná ki 1 hétmúlva, hogy terhes vagy, vagy nem?
A gyerekem lázas, a férjemnek hasmenése van.

Ja, majd elfelejtettem! Amikormegjött a bajom akkormondtam a férjemnek, hogy szeretnék inszemre menni, amiért nem lelkesedett, azóta nem beszéltünk róla. Erre képzeljétek el, hogy ma megkérdezte, hogy mikor szeretném és kinél az inszemet. Köpni, nyelni nem tudtam. Már csak szép tüsző kell a bal oldalamn és akkor jöhet a bébi. Látjátok, hogy nem tudok írni?
timejka

Húúú Dita, ez a pasi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyönyörű
timejka

Timejka!
Június 30-án lesz a névnapom!
Hűha micsoda fertőzésveszélyek, tartsd magad távol tőlük, és gyógyítsd ki őket mihamarabb!
Látod most már a férjed is benne van a dologban, minden klappolni fog. :wink:

Szerintem is nagyon jól össze van rakva a csávó!!!!!!!!!!!
Nem hiszed el nekem volt egy kollégám hajszálra így néz ki mint Went. Akkor még nem is foglalkoztatott annyira, mert más járt a fejemben mint a pasizás, meg különben is a sógornőmnek tetszett és hát nem akartam ebből is vitát. El is vittem a céges bulira a sógornőmet és jól összehoztam őket. :wink:
Azóta is együtt vannak született egy kislányuk, szeretik egymást, de túl éretlenek voltak, a fiú is nagyon link, a lány sem sokkal különb... na szóval a sógornőm velünk lakott, a kapcsoltuk elején hozzánk költözött a srác is, ráadásul egy szobában aludtunk négyen. Előfordult, hogy egy szál semmiben láttam, és hát ruhában is bombasztikusan néz ki, hát még nélküle.....
Volt egy - két pillanat, hgoy legszívesebben letepertem volna. :oops:
Ami a legjobb az egészben, hogy nemsokra rá kiderült, hogy ez a dolog viszonzásra került volna. :shock:
Aztán végül mindig úgy alakult, hogy valamiért nem jöttünk össze arra a bizonyos lepedőgyűrésre.
A lelkiismeretünk megszólalt. De a mai napig incselkedik velem a srác, ha szóba jön a gyerek dolog akkor mindig mondja, hogy szívesen besegít. Aztán még télen megkértem, hogy ne vicceljen ezzel főleg ne a párom előtt, mert amúgy is féltékeny rá, erre kijelentette, hogy nem viccnek szánta! :shock:
Szerencsére most külföldön dolgozik, de néha szokott sms-t küldeni, hogy hiányzik-e nekem meg ilyenek! Kész vagyok tőle!
Öreg vagyok én már ehhez! :roll:

dita75

Sziasztok!

A párom már jól van, a Bence megint lázas.

Dita mennyiért vetted a choragont? majd elájultam 6500 Ft.
timejka

Monic: igen az a múlt héten volt és még milyen sokára lesz a következő :oops: na mindegy annál nagyobb öröm lesz majd akkor látni :) Dita: nekem a barátnőm is előbb előtte a tesztet mert már nem birta ki és lám ott volt a két csíkocska :lol:
erzsebet0312

Timejka
Nekem eddig 50 db ezresembe került az inszem! Csak a gyógyszerek!

Erzsebet
Mennyivel előtt tesztelt? Nem tudod?

Ilyet szól a szomszédom:
Holnap tesztelsz?
Én: Miért tesztelnék már holnap
Mire ő: három nap után kimutatja.
Én: dehogy mutatja, max a beágyazódás után három nappal, de akkor sem mindig, majd két hét múlva tesztelek.
Erre megszólal: Szerintem te már holnap tesztelni fogsz!

:shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: kész vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Monic olvastam a másik topicba az uh. eredményeit. Gratulálok, vigyázz magadra!

Dita nem foglalkozik az én kérdéseimmel. Kérdeztem már, hogy neked mennyiért csináltákaz inszemet. És azt is szretném megtudni kedves kismami (ezt nagyon halkan mondom) hogy mennyi volt a choragon?

Miért ilyen drága?
timejka

megjöttünk, minden a legnagyobb rendben, 1,11 cm nagyok vagyunk, a szülés várható időpontja hivatalosan 2009. március 08.
Erős a terhesség, nagyon jó helyen van a baba, minden irányból védve van, úgyhogy mostmár teljesen átlagos terhes nő vagyok, nem vagyok veszélyeztetett.
Nagyon boldogok vagyunk, a folyosóról behívták a páromat is és ő is láthatta saját szemével Pindurkát. Kaptam 3 képet is, íme az egyik: jobb olsali babszem Pindurka, a bal oldali karika a szikhólyag:

Kép

Kép}
monic80

Dita bocs, nem láttam a választ, azért kérdeztem. Jól van na, ne foglalkozz velem.
timejka

Timejka
:shock:

Monic
Itt is csak gratulálni tudok a kis halacskádhoz! :wink:

Mit kajáltatok az étteremben? Én úgy betöltöttkáposztáztam, hogy majd kipukkadok, de sztem Bébi Bogyóm nem szereti a káposztát mert úgy nyomja a pocimat! :lol: :lol: :lol:

dita75

Én rántott sajtot ettem, a férjem rántott szeletet. De csak felét bírtam megenni...

Kép}
monic80

Monic

Én 90 %-ban mindig rántott sajtot vagy camambert rendelek! :wink:

dita75

Dita,

én is :wink:

Kép}
monic80

Monic: Gratulálok! :D Csodás a pindurkád!
jaimee1

Jaimee
Rég nem voltál már akartam kérdezni, hogy mizu veled?

dita75

Sziasztok Kismamák!

Hogy vagytok?

Szép időnk van, mintha ősz lenne. A melóba is mindenki zizi egy kicsit. CSaládom megmarad, férjem már rendbe jött, a Bence is alakul.
timejka

Timejka
Örülök, hogy kezdenek meggyógyulni a családtagjaid.

Itt is szar az idő, fázik a lábam, és eleve rossz kedvem van, de még tetézi is mindenki!

Bevettem reggel az utrót, de azt hiszem most beveszek egy leszarom tablettát is, vagy egy vigyorgósat! :roll:

Kép

dita75

Monic: hú gratula a kis pöttömkéhez tök jó hogy kaptatok képet róla :lol: Dita: úgy volt hogy szombaton kell tesztelnie de már szerdán megcsinálta és már ott virított a két csíkocska :lol: Timejka: megy a drukk :lol: Jamiee: de rég nem hallottunk felőled remélem jól vagytok :) én tegnap reggel megint hánytam az öblítő szagtól hú de megcsapott 20 percet öklődtem az ajtóba :oops: szóval úgy tűnik hányinger nem, de a szagok maradtak :wink:
erzsebet0312

ERzsébet
Az a baj, hogy én kaptam hcg tartalmú tüszőrepit, és hát az nem ürülne ki sztem a névnapomra ami a 10. dpo lenne, vagy 9. már nem tudom. TEhát úgy döntöttem, hgoy augusztus előtt nem fogok tesztelni. 2-3-4-én fogok valamikor ahogy bírom még nem tudom.

Pedig az öblítőknek jó illatuk van nem? De legalább nem dobtad ki a taccsot.

dita75

Dita: jól teszed várd ki azt a 14 napot látod Monicnak is bejött :wink: Öblíő hú hát nagyon kellemtlen mert nagyon erős legalábbis az én szimatomnak. Ja ha megkérlek tudnál nekem olyan vonalzót feltenni ami mutatja hogy hányadik hét és hányadik napon tartok mindig elvesztem a fonalat, de csak ha nem nagy kérés.
erzsebet0312

Erzsebet
Szívesen megcsinálom.
De már nem tudom mikorra vagy kiírva?

dita75

Erzsebet,

várjuk az új vonalzót! :wink:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Dita a másik topicba most olvastam, hogy egy csaj choragon után a 10. dpon tesztelt és pozitiv lett. Úgyhogy teljesen profi vagy már ebbe, akkor lehet, hogy a choragontól lenne pozitiv egyenlőre, de később már azért mert babás vagy.

Valamit leírtam, de kitöröltem inkább.

Vigyázzatok magatokra.
timejka

Timejka
Mit írtál le? Azonnal mond meg. Vagy ha titok kérem priviben.
Nem tesztelek majd csak akkor ha a vonalzómon lefogynak a napok!

GYere csak át a másik topicba egy pillanatra.
Persze csak akkor ha akarsz egy tündér kisfiút látni aki tegnap jött haza a kórházból. Viki Pocak Lackója (volt) :wink: :lol:
Mára már csak Lackó! :lol:

dita75

Reggelt!

dita75

Sziasztok!

Dita, Erzsi: Velünk minden rendben. :) Olvasgatlak titeket és drukkolok mindenkinek!
jaimee1

Szia Jaimee!

ismerősöm 4 év után terhes lett és ehalt a baba 19 hetesen. Nagyon durva.

Teljesen stresszes vagyok a jövőhét miatt. Attól tartok, hogy a működő oldalamon nem lesz semmi és akkor megint elúszik 1 hónap. Le kéne higgadnom ez miatt.

Hogy vannak a kismamák?
timejka

Timejka!
Ne ijesztgesd a kismamikat!

Igy van, higgadj le, mert látod én is hisztiztem és toporzékoltam, aztán mégis lett szép tüszőcském. Minden rendicsek lesz, no para!

Annyira tesztelnék már. Lehet, hogy jövő héten szombaton fogok.

Kéne neked is egy vonalzó nem?

Ma teljesen el voltam havazódva.
Most pedig van egy órám netezni, utána megyek birkanyírásra és csíkozni a fodrászhoz. Remélem nem alszom el. Baromi álmos lettem hirtelen.
Szerencsére a fodrászom nagy dumás, csak nem bukik le a fejem és kezdek el horkolni! :roll: :roll:

Már ma meglenne az autó, de mivel a régit nem takarítottuk ki így csak holnap vesszük át. MAjd teszek fel képet róla.

dita75

Jól van Dita!

A párom ma is megkérdezte, hogy mikor kell mennünk inszemre. Ez tök jó. Én is akarnék tesztelni már az biztos. Ahogy érzed. Minden esetre ha tesztelsz azonnal közöld az eredményt.
Nekem kéne vonalzó? Én nem tudom hogy kell csinálni.

Monic szédülés, hányinger van?
timejka

Timejka! na most alaposna rámijesztettél :oops: ez nagyon nem jó hogy van ilyen :oops: Dita: jan 23 ra vagyok kiírva és köszi mert valamit megint nagyon elbabráltam :twisted: Ne aggódj megkapaszkodik az a babó meglátod küldjük a babaragacsokat ahogy Monicnak is küldtem :) Monic: ma egy picit buborékoztam :P kész vagyok tegnap előtt este is éreztem és ma ahogy hátra voltam dőlve megint éreztem lehet hogy ez már ő lehet???? istenem de csodálatos lenne mintha dobolt volna odabennt a pici lábaival :lol:
erzsebet0312

Erzsébet ne aggódj, minden rendben lesz. Soha többet nem írok ilyeneket. Mindenkivel minden oké lesz.
timejka

Dita csini lettél?

Monic hol vagy?
timejka

Sziasztok Csajok!

Itt vagyok ám, csak ma nagyon zűrös napom volt.

Timejka,

időnként továbbra is rámtör a szédülés és a hányinger. Ettem vacsira egy nagyon kevés csirkepörit, apa az én kedvemért főzte, de nem mertem belőle sokat enni nehogy rosszul legyek. Az előbb ettem egy banánt és egy barackot is, most várom a hatást :lol: :lol:

Erzsebet,

lehet, hogy a kisbabád bugyborékolt :wink: Hanyadik hétben is vagy? Az új volanzód és sajnos nem látom...

Jaimee,

kicsit el voltm maradva Popi babanaplójával, de tegnap bepótoltam. És nagyon nagyot nevettem a névválasztós részen, mert az ott felsorolt nevek 90 %-a nálunk is játszik :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép}
monic80

Tényleg Erzsébet én is azt akrtam kérdezni, hogy hány hetes vagy? Általában 16-18 héten kezd el mozogni, amit már érzünk. Nekem 16 hetesen mozdult meg ha jól emlékszem.

Monic sokszor keveset egyél. Nem ám kidobod a taccsot.

Dita nagyon szép leszel már.
timejka

Mindenki döntse el mennyire lettem szép:
(azért mellékesen megjegyzem hogy a tincseimben a csíkok sokkal rikítóbbak, nem teljesen jó ez a gép. Ciklámen színű, képzeljétek oda!) :lol:
Kép
de hogy valami szépet is lássatok, ime a liliomom:
Kép

Erzsebet
holnap csinálok neked vonit, ma már úgy néz ki hogy kitúrn
ak a fiúk a gép elől, és aztán meg csicsika mert holnap 5kor kelek.
Örülök, hogy már érzed a kis pöttömkédet, bizti csodálatos érzés lehet!

Timejka
Ha gondolod neked is csinálok vonalzót!

dita75

Dita: Eldöntöttem, szép lettél! :P :D

Monic: Tiéd Apa főz? :shock: De ügyes! Enyém Apa a múltkor hideg olajba ütötte a tojást. Nem baj, amúgy tökéletes. :lol: :lol:

Timejka:

[quote]i írta:smerősöm 4 év után terhes lett és ehalt a baba 19 hetesen. Nagyon durva.

A horror történeteknek (sajnos) se szeri, se száma. Fül bedug, szem becsuk és csupa happy end-es kismama sztorikat olvass! :wink: :D :D

Erzsébet: Hát még ha rúgni fog! Dejódejódejó is az! Egy ideig.... Aztán majd átveszi az irányítást. Rúgdos, ha mondjuk a bal oldaladra fekszel és abba sem hagyja, amíg nem mozdulsz....tündériek!!!
jaimee1

Kép

Kép

JAIMEE
Kép :oops:

és ha már képhegyek, lecseréltük a tütünket:
Piroska a régi, Kormoska az új: :lol:
Kép
Kép

és milyen jól fog mutatni benne a gyerekülés! :wink: :lol:

dita75

Jaimee én csak a jóra gondolok, de vannak tények.

Dita szupi az autó.
timejka

Dita: ngyon csini lettél én is ma csíkoztattam be barnára éljenek a csíkocskák :lol: nem csak a hajban hehe :) és az autó szupi tényleg jól fog benne mutatni a gyerekülés. Jaimee: ari vagy olyan jó hogy megtudod osztani velünk a tapasztalatokat. Monic: majd csillapodik a hányinger nekem úgy a 10 hét körül már jobb lett. Ja és most vagyok 14 hetes :D és holnap megyünk lagziba Domonyvölgybe a Lázár lovasparkba. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Timejka: rendicsek megbeszéltük :wink:
erzsebet0312

Erzsébet de jó nektek, én is úgy elmennék egy lagziba.

Hol vagytok?
timejka

próba 1
erzsebet0312

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?