Új privát üzeneted érkezett!

Orsi :)
Ez a játszótér jól hangzik! Ügyik vagytok! :)

Andi :)
Drukk a műtéthez!

Vera :)
Remélem megkapod az emelt csp-t! Majd írd már meg légyszi, mit mondott a doki, kíváncsi vagyok, hogy milyen diétátok lesz. Szegény manód egy csomó mindent nem ehet. :(
Míra :lol: Na, jó, tudom te nem nevettél, de azért muris. 8)

Mi jól, készülünk Berci szülinapjára, vasárnap tartjuk. Sajna pénteken is dolgoznom kell, mert a kollegina megy valahova. :roll: Nem baj, csak a mai napot éljem túl, annyian lesznek ma, hogy a nyelvem fog lógni a nap végére. :?

A fenti listát kiegészítve, Galagonya, Eszter, Rita? Merre jártok?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Megvagyok,itt vagyok,jól vagyok.Húzódnak még dolgok,mintha izomlázam lenne,kicsit merev a nyakam egy része,és egy része érzéketlen a bőrnek.Kicsit megijedtem,amikor ezt észrevettem,de többen megnyugtattak,hogy ez normális.

Vera:tündér vagy,mint mindig,hogy hiányolsz! :lol: Hát lányod nem semmi,akkor én ne is szóljak semmit? :? Bence meg a Cillites szivacsot szopogatta. :evil:
Szegény Bálint!Remélem legalább a csp-t megkapjátok.

Orsi:most mi sem tudunk menni sajna.talán ha jó előre tudjuk az aug.végi időpontot,bár Attilának most nagyon összejött a meló,nem biztos,hogy tud minket fuvarozni akkor sem.
Olyan jó volt veletek talizni!!! Majd felrakom a képeket.

Egcsi:mi szombaton ünnepeljük Bencust. :lol: Kicsit előre kellett hozni,hogy mindenki el tudjon jönni.
Kis mászóbajnokod aranyos. :D
Anyósod nem semmi.Az én párom családja is hasonló ilyen szempontból.Engem fel nem hívtak volna a műtét után,hogy mi van velem.Sógorom 2 hét múlva hívta Attilát(persze nem ezért),csak véletlenül én vettem fel. :evil:

Andi:szegénykém,elhiszem,hogy izgulsz.Drukkolok nagyon!!! :( Tényleg,mi lesz a szopival?

Na,ez volt ezen az oldalon,puszi a többieknek is!

Anikó
vakili
 
 


Zsuzsa:szijjja!!!! :lol: Tök jó,hogy felraktad a képeket.Időnként,ha arra járunk kocsival,én is mindig mosolyogva keresem a Pizzériát.De szép is volt! :lol:
Öregszenek ezek a gyerekek!(De csak Ők) :wink:
Gratula az osztályfőnökséghez!

Egcsi:mosogatógépes kép tüneményes!

Eszter:beszámolód óriási megint!Ha egyszer könyvet írnál,kérek egy dedikált példányt! :wink:
Jó utat a családnak!

Vera:nagyon szupik ezek a képek!Apukámék mindig piszkálnak,hogy miért nem indulok fotópályázatokon,olyan jók a képeim,én meg mondom nekik,hogy még nem látták a babanetes barátnőim képeit.Én sehol nem vagyok hozzájuk képest! :shock:
Leégésed jobban van már?
Pont akkor voltunk mi meg kint a telken Kismaroson. :lol:

Manó:hogy vagytok?

Andrea:merre jársz? Bírod még a szünetet?

Na,tényleg nem jut eszembe több,bocs,ha valakit kihagytam. :oops:

Puszi:Anikó
vakili
 
 

 
 

Sziasztok!

Itt vagyok. :) Jól vagyunk, minden rendben. Nagyon sokat jövünk-megyünk. Sokat kreatívoskodok a lányokkal ebben a rossz időben, és ha van időm netezni amikor a lányok alszanak, akkor dolgozom. :( Sok a munka..
Voltunk a Balatonon 5 napot. Nagyon jó volt! Vitorláztunk, fürödtünk, vízibicikliztünk és sokat kirándultunk. Nagyon gyorsan telnek a napok. Sok jó és rossz dolog is történik, így azok is lekötik az időmet. A jó, hogy az egyik jó barátnőm bejelentette, hogy terhes. :) A rossz, hogy a másik barátnőmről (32 éves) kiderült, hogy áttétes rákos. :cry: Van egy két éves kisfia, elvált. Apára és családjára nem lehet számítani, anyukája nem egészséges, így most azon van a sűrű kemoterápia mellett, hogy fiának találjon valakit aki gondoskodik róla, hogy ne kerüljön állami neveldébe. Nem árulja el nekünk mennyi ideje van hátra, de az állapotából ítélve nagyon kevés. Rohamosan romlik. :( Szóval nagyon gyorsan telnek a napok és hihetetlen nekem, hogy mindjárt itt az augusztus.
Lányok nagyon jól vannak. :) Csupa élet, erő és vidámság. Imádok velük lenni, mégha időnként a türelmem is fogytán. :) Szombatra állatkertet tervezünk ha nem esik az eső.

Orsi: Nekem pont a kedd nem jó, de jó lenne bármelyik másik nap. Ha nektek is jó, mi átmehetnénk bármikor hozzátok. :) Egyébként köszönjük a szervezést. :)

Vera: Mint mindig nagyon jók a képek. :) És nagyon jó volt nálatok, mégha Mira nem is nagyon foglalkozott a lányokkal. :) De Bálintka csupa édes kispasi. :) Nagyon beleszerettem. :wink:
Míra alkotása a rúzzsal... :lol: :lol: Legalább volt olyan szép, hogy nem kellett lemosni? :) Hajárol küldj majd képet. :)

Anikó: Örülök, hogy jól vagy. :)

Egcsi: Bence nagyon ügyes! :) Bercinek meg előre is Sok Boldogságot kívánok születésnapja alkalmából! :)

Andi: nagyon drukkolok a műtéthez!! Egyik barátomnak is volt ilyen. Nem tartott sokáig. csak neki a felépülés volt nehezebb utána. De neki komolyabb volt a sérülése.

Ennyi voltam. mennem is kell.

Mindenki másnak sok puszi
Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita
 
 


Sziasztok :D

Andi
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni, és azt még inkább, hogy ilyen dolog miatt! :( Szurkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Vera
Sajnálom az autó dolgot, akkor majd jövőre talizunk :wink:
Míra akciója 8) Azért édes lehetet! Fotó nem készült? Úgy megnéztem volna kandi kamerával, ahogy alkot!!! 8) :wink:
Amúgy annó én is csináltam egy ilyet, csak zsírkrétával és a gyerekszoba falára, mert Anyukámék mindenáron azt akarták, hogy aludjak, én meg nem voltam egy délután alvó gyerek (vajon kitől örökölte Gergő??? :roll: ) és a vadiúj zsírkrétámmal kicsit rajzolgattam a falra. :? Én is 3-4 lehettem. 8)
Bálint :( Remélem megkapjátok az emelt csp-ot!

Egcsi
Köszi :D
Munka :(

Anikó
De kár!! :( Nem baj, majd aug.végén, de akkor szigorúan!!! :wink:
Attila családja! :evil:
Bizony jó volt a talink, már nagyon várom a képeket! Meg tegyél fel ide is, elvileg már tudsz kicsinyíteni. :wink: :D

Rita
Sajna a jövő héten csak a kedd jó, azért is azt írtam. Elég gáz ez a nyár, mindig van valami. Aztán meg lehet, hogy már pénteken utazunk, mikor visszajövünk, akkor meg már szüklinapra készülés lesz, szóval akkor lehet, hogy augusztusra csúszik a tali, ha ez most senkinek sem jó. :(
Szegény barátnőd!!! :cry: :cry: :cry: Még jó, hogy a Te üzeneted volt az utolsó, teljesen magam alatt vagyok, pedig ugye nem is ismerem, de annyira borzasztó ilyet hallani!!! el is sírtam magam...na nem írok többet, szörnyű az egész, ha tudnék valahogy segíteni csak szólj!!! De komolyan, bármi ami segíthet...szóval szólj!

Most megyek is, ezek után nem tudok írni. :cry:

Puszi

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Fantasztikus volt az Állatkert! Nagyon szépen megcsinálták. Lányok nagyon élvezték és nagy szerencsénk volt az időjárással is. :)
Na akkor jó pár kép: :wink:
Lili a vízilovakat nézi, amúgy kedvenc képem:
Kép
Nézzük a zebrákat:
Kép
Vezetem a hajót!:
Kép
Egy kis játszóterezés:
Kép
Krokodil hátán:
Kép
Kecskesimogató:
Kép
Itt a bibim itt van ni:
Kép
Lili és a kecske:
Kép
Lili itatta a kecskéket:
Kép
Kitti rácsap a kecske fenekére:
Kép
Nem félünk semmitől:
Kép
Kitti vigyorog:
Kép
Nézd, így kell simogatni a kecskét és nem rácsapni:
Kép
Így jó??:
Kép
Kukucs! Kittiről a kedvencem:
Kép
Kintről etetjük a kecskéket:
Kép
Anyaaaa, ne fényképezz mááár!!:
Kép

Kép
Kép
trita
 
 


Sziasztok!

Jövök majd eccercsak...de addigis

Bercit Isten éltesse sokáig szülinapján!!!

PUszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Berci boldog 4-et :)

KépKép
viranka
 
 


Sziasztok!

Egcsi:BOLDOG SZÜLINAPOT BERCINEK! :lol:

Rita:szépségesek a lánykáid! Én is készülök velük az Állatkertbe augusztusban,bár a nagyok nem lelkesednek az ötletért. :shock:
Barátnődet nagyon sajnálom,nem is tudom mit írjak! :cry: Anno azt hiszem az őszieknél olvastam egy ilyen törénetet,hetekig a hatása alatt voltam.Ott legalább apuka velük maradt,de úgy is borzasztó és felfoghatatlan volt. :cry: Nincs senki a tágabb családban sem,aki felvállalja a babát?

Orsi:remélem összejön aug.végén.Képeket nem felejtettem el,ígérem rakok fel. :oops:

Andi:hogy vagy???????? Ugye minden ok volt?Zsombi hogy bírta anya nélkül?

Hétvégén mi is megünnepeltük Bencust (kicsit előre kellett hozni a nyaralások miatt),nagyon jól sikerült.Volt itt is bohóc,rengeteg lufiállatkát hajtogatott a gyerekeknek.Bence tátott szájjal nézte,nagyon meg volt illetődve. :lol: Képeket majd rakok,Orsi megtanított kicsinyíteni! :lol: :lol: :lol:
Hogy ne legyen egyszerű az életem,mindkét szememen árpa nő megint,csütörtökön megyek dokihoz.Jövő héten kontroll a pajzsmirigy miatt,aztán megyünk a Balcsira.Sajna csak árnyékban lehetek a seb miatt. :evil:

Na,húzok pancsizni,puszi a többieknek is,és tessék bejelentkezni!

Anikó
vakili
 
 


Próbálok képeket felrakni,remélem nem baj,hogy sok. :oops:
Nekünk is volt monoklink a nyaraláson: Kép
világító szemüvegben: :lol: Kép
Kép ekkora halat fogtunk
Kép
Kép
Kép
Kép Totti mezben :lol: Kép szépségem apával
vakili
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép vagány csávó :lol:
Kép
Kép így nézte a bohócot
Kép szülinapos
vakili
 
 


Orsiék nálunk:
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Bencuska elfáradt :lol:

Na,most már tényleg megyek,bocs,ha sok voltam!

Anikó
vakili
 
 


Anikó neked meg boldog névnapot :)

végre képek :) úgy örülök :) majd du.többet,B.kezemben és szagos de nasgyon :)

KépKép
viranka
 
 


Haliho!!!

elveszett barany... :wink:

Hogy vagytok, Lanyok? Nezegettem az utolso kepeket, gyonyoruek a gyerekek, es hihetetlen, hogy mar 4 evesek a nyari babaink, ugye??? Jo lenne a tobbiekrol is kepet latni, meg egy-ket sor erejeig informaciot olvasni...

Nalunk:
Balazs szulinapjat mult heten tartottuk, jol sikerult. Nagyfiam januar ota ovodas (szeptemberben nem ment a kisteso erkezese miatt), iden szeptembertol marad napkoziben is. (remelem birni fogja) Nagyon okos (a nem elfogult anyja szt :wink: ), ismeri a szamokat, nehany betut (senki sem tanitotta neki, de a vegyes csoport az oviban ennyit tesz), a bolygokat :shock: , rengeteg meset, verset. 27-es laba van, a nyar elejen vett szandirol lelog a labujja :shock: , 104-es ruhakat hord es 18-19 kg korul van.
Tud meg nyavogni idonkent :evil: , de mindent meg lehet beszelni vele alapjaraton, jo gyermek. Es szerencsere az occset is nagyon szereti. Persze, azert ha feltett jatekkal jatszik siman elzavarja...

Matyi szombaton lesz 10 honapos, all es tamaszkodva jar a butorok mellett, de ezen kivul nem tud semmit egyelore :lol:
. Kerek 10 kg, eszik mindenfelet es szopizik ezerrel. Nagyon mosolygos , jokedvu baba (???), csak olyan hamar megnott ! Sokkal gyorsabban telt vele az ido, mint rutintalan elsogyerekeskent Balazzsal. Nem tartom kizartnak egy harmadik baba bevallalasat...

Penteken megyunk nyaralni a Balatonra, naggggyon varom mar, stresszes es sokmelos even vagyun tul, rank fer. En is segitettem kicsit a ferjemnek a cegnel a nyari idoszakban, 2 szoptatas kozott, szoval MINDENKI elfaradt. Alig varjuk, hogy a gyerekekkel hancurozzunk es kikapcsolodjunk!

Roviden ennyi nalunk...

Aniko!
Szepek vagytok, es egyaltalan nem ugy nezel ki, mint egy harom gyerekes anyuka, gratulalok! Meg mindig olyan jotanulo, rendes gyerekeid vannak? Bence egy kis zsivany, az latszik es nagyon fotogen!

Orsi, Rita!
Huhuuu, Flora es Kitty is mekkora, titokban nottek ezek a lanyok???? :lol:
Mi is keszulunk Allatkertbe, Vidamparkba, Csuszdaparkba Balaton utan, csupa geyrekmamor-programot szervezunk, kirugunk a hambol, de en is annyira varom legalabb, mint Balazs! :oops:

Egcsi!
Boldog szuletesnapot Bercinek!!! Lattam dolgozol, ugyes vagy! Fiuk hogy birjak Nelkuled? VEndegeitek vannak/lesznek nyaron? Senki sincs kint Nalatok eppen? Honvagy???

Vera!
Beneztem a szeptemberi topikba, meg akartam nezni hogy/miket esznek a Matyi kollegai :D , de nem volt idom keresgelni...Ti esetleg meg szopiztok? Esetleg ossze-vissza is? :oops:

Tobbeiknek is sok puszit kuldok, ennyire futotta most, meg probalok nehany kepet tenni!

szoszi
szoszmosz
 
 


Kép
Kép
szoszmosz
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A csigas kepen az a gyonyoru kislany Pano Ritaja, Balazs baratnoje (sztuk felesege :wink: ) Remelem Pano nem banja majd, hogy feltettem, az egyik kedvenc kepem...

szoszi
szoszmosz
 
 


Sziasztok!

Vera:köszönöm szépen. :D

Szöszi:SZIAAAAAAAA!!!!!!!De jó,hogy jöttél! Gyönyörűek a fiaid! :D
Nem semmi miket tud Balázs.
3.gyerek? Az jóóóóó! :lol:
Köszönöm a bókot.Geri és Kata is nagyon jó tanuló továbbra is.Bence tényleg nagy zsivány,apja csak "nyolcker"-nek (8.kerület)hívja. :shock: Állandóan gyepálja a nagyokat,azok meg persze most már nem hagyják magukat,úgyhogy zeng a ház állandóan.Én meg lassan megőrülök. :?
Hová mentek Balcsin? Mi Keszthelyre 7-14-ig.Utána mi is készülünk Állatkertbe.Lehet,hogy összefutunk? :wink:

Panó lánya de gyönyörű!Olyan jó lenne,ha visszatérnének a régiek. :lol:

Van egy topic,amit szoktam olvasgatni(de csak olvasni),és ott is volt egy nagy összezördülés.Pont az alapítótagok leléptek(egy újonnan belépő miatt),és olyan rossz volt látni,ahogy leépül az egész.Megmaradt a topic,de a lelke már nem.Aztán pár hónap múlva visszajöttek,és most megint élmény Őket olvasni!

Orsi:FLÓRÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT! :D

Puszi:Anikó
vakili
 
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket! :wink:

Rita :)
Jók a képek nagyon! :D

Anikó :)
Árpa :? A francba :(
Ügyes vagy a képek nagyon jók! Szerintem az én Bercim félt volna a bohóctól. 8)
Csini vagy! :wink: A családod nagyon szép és a lányod....hát apátok beszerezheti a puskát, amivel a fiúkat fogja elijeszteni a háztól. :wink:

Szöszi :)
Helló! :D Végre képek tőled is! Szépek a fiaid! :D

Most gyorsan a szülinapi képek:
Kép Kép Kép

Minden szülinaposnak Boldog Szülinapot!

Még lesznek képek, de most rohanok, mert elkések... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok :D

Huh, azért most már volt mit olvasni és főleg NÉÉÉÉZNI!!! :D :D :D

OLYAN JÓK A KÉPEK!!!!!! :D :D :D

Először is:

Bercinek BOLDOG SZÜLINAPOT! Bocsi, hogy csak utólag, de csak most tudtam jönni! :?

Anikó
Utólag is boldog névnapot!
Flóra nevében köszönjük a köszöntést! :D
Képek tök jók lettek! :D Küldesz majd? :)
Árpa :evil: Ez az év nem a te éved egészségileg! :( Jobbulást, remélem hamar elmúlik!!!

Rita
Nagyon jók a képek, édesek a lányok! :D
Állatkert: Hugiék is nemrég voltak és ők is el voltak ájulva, úgyhogy mi is készülünk, csak legyen meg rá a pénz, mert elég húzós a belépő és most szülinap és utazás környékén nem sok tartalékunk van, de már nagyon készülünk mi is. Tuti nagyon fogják élvezni a manóim! :D

Szöszi
Sziaaaaaaa! :D
Olyan jó mindig, mikor jön valaki, aki régen volt, jó hallani rólatok! :D
Fiúk tündériek, két pisze! :wink: Nagyon megnőtt Balázs is!
Szopi ügyben csak annyit, hogy még az én Flórám is szopizik, úgyhogy hajrá! :wink:
Balcsi isteni, biztos nagyon jól fogjátok magatokat érezni! De pihenni? 8) :D Aktív pihenés lesz a gyerekekkel, de nekünk is szuper volt, kívánom, hogy a ti nyaralásotok is nagyon jól sikerüljön!!! :D

Egcsi
Édesek a képek!
Szuper a torta!! :D Mi most voltunk moziban Karcsival és a Wally-t néztük meg, látom nálatok is ez a sláger. :D


Képzeljétek megvolt az első gyerekek nélküli délután-este-éjszaka 4 év óta!!!!! :shock: :D
Anyukámtól kimenőt kaptunk, du.3 körül átvittük a gyerekeket és elmentünk vacsizni, moziba és aztán itthon végigaludtuk az éjszakát, reggel 9-ig!! :oops: 8) Karcsi nem akarta elhinni, hogy 9 óra van, mikor felkeltünk. :lol:
A gyerekek tök jól elvoltak Anyukámnál, igaz éjszaka kis nyöszörgések voltak, de semmi komoly, Flóra egyáltalán nem emlegette a cicit, szuperül megértették, hogy mi most nem vagyunk ott és kész. Persze kis kegyes hazugság volt, mert úgy mentünk el, hogy zenekarban kell fújnunk, koncert lesz és nagyon sokáig tart, ezért kell Nagyinkánál aludni. Így nem volt hiszti, hogy haza akarnak jönni hozzánk, szóval tök jól sikerült! :D

Tervbe van véve, hogy majd a télen elmegyünk kettesben egy wellness hétvégére, addig még 1-2 ilyen éjszaka lesz, hogy szokják, és remélem akkor azzal sem lesz gond.

Most mennem kell füvet nyírni. :?

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


Orsi :)
Na, az nem tudom mikor lesz, mikor én 9-ig alszom. :roll: A wellness hétvége jó ötlet. :wink:

Na, még egy kép, amit reggel akartam, de már nem volt rá időm...
Kép

Ja, és Bencének kijött a 3.foga, a 4. is készülődik. Szegényem kicsit takenyos és hőemelkedése is volt, de biztos a foga. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Szép estét :)

Flórának boldog névnapot :)

Rita!
mi meg 1 héttel előtte voltunk állatkertbe :) majd teszek képeket :) hogy az oldal is teljen Orsinak is legyen mit nézegetnie :wink:

Anikó!
Te drága :) nagyon Rád jár most a rúd :( mikor elsz már végre vége? S Bence h. viselte anya nélkül az életet(mikor kórházban voltál) nagyon jók a képek :) végre :)

Szöszi!
Szia :) De édesek :) Jó nagy Matyi :) Bállint még csak most duplázott :) :) 9,30 kg :) Szinte mindent adok neki,csak tejet, és tojást nem ehet :( de búzalisztet azt adhatok :)
most volt szept.topikosokkal tali és az egyik lány mondta az alábbi kajaötletet :) nekem tetszett :) almát fahéjjal,icipici citromlével megfőzni étkezési keményítővel besűríti és a lánya zabálja :)
Bálint már csak reggel -este és éjszaka szopizik szerencsére :) ezt azért írom,mert bár szeretk szoptatni,de mivel tej és tojásmentes diétát kell neki tartani,így én sem ehetnék ilyeneket :roll: már ki vagyok éhezve egy pohár tejre,joghurtra,sajtra...de sok baba még szopizik :)
Balázsnak boldog szülinapot :)

Egcsi!
akkor alszol 9ig majd ha decemberben hazajöttök és a nagyikra hagyjátok a gyerekeket :) jó ötlet :)
Bálint most 5 :shock: fogat növeszt a meglévő 3 mellé :( folyik nyál,nyűgös :( nem aprózza el :)

Orsi!
de jó volt Nektek :) én is aludni akarok kilencig :) :) majd 1 év múlva talán :)


Gasztrós doki: azt mondta h. mivel még nem adtam Bálintnak búzalisztes kaját ezért megszúrni sem tudja,adjak mindenféle gabonát ez nem lisztérzékenység :shock: 1 évesen tejterheléses vizsgálat addig tej és tojásmentes diéta :? s mivel a Sinlacot nem fogadja el,írt másik táépszert amit ehetne,de azt meg még nem váltottam ki :oops: elfelejtettem :oops:


Nosztalgia :) emlékszem mindig olvastalak benneteket :) otthon kikapcsoltattuk a netet, s mikor lejöttünk Apuékhoz akkor szombat du. leültem a bnet elé és olvastam vasárnapig mi történt veletek :) :) jó kis csapat voltatok :)

jóccakát :)

KépKép
viranka
 
 


Sziasztok!

Látom, jó sok kép van fenn! Szuper! Szépek a gyerekek és már milyen nagyok!
Születésnap is volt, így itt pótolnám az elmaradt jókívánságokat!
Boldog születésnapot minden gyerkőcnek!!!

Megjöttünk a nyaralásból mi is szerda este 11-kor, így én is bővítem majd a képek tárházát jó pár képpel.

A beszámoló a tőlem lassan megszokott módon, nagy tételben következik.

0. és 1. nap

18-án délelőtt eljött a perc, hogy az esti induláshoz felszereljük a tetőcsomagtartót. Lelkesen neki is láttunk, hogy a vadiúj kütyüt felszerkesszük az autóra. Csomagot bont, és megrökönyödve összenéz. Sehol a szervizcsomag! Még decemberben, amikor az autót átvettük, feltettük a dobozt a szekrény tetejére, bele sem nézve, és ez, mint kiderült hiba volt.
A speckó csillagcsavarhúzós kulcs, és egyéb spéci szerszámok mind hiányoztak a dobozból, csak a két átívelő elem volt benn a dobozban.
Levert minket a víz, rohanás a telefonhoz, hogy akkor most mi a teendő! Hát, megrendelhetik a tartozékokat. Na de este indulnánk, akkor tesznek fel másikat, de hogy szedi szét ezt, hiszen már a felszerelés előtt ki kellene nyitni a tokot, hogy egyáltalán szerelhető állapotba hozzuk a csomagtartót. Ja. Majd vágnak bele egy nútot.
Telefon letesz, le a garázsba, állunk a cucc felett, majd nekiveselkedtünk. Öngyújtó elő. Csavarhúzó hegyét nekiláttunk megforrósítani, hogy majd így belenyomunk egy nútot a műanyag alkatrészbe. Elsőre semmi. Emberem valamit babrált rajta egy csipesszel, de ez sem használt. Próbáljuk újra a forró csavarhúzót. Épp rányomtam volna, amikor legnagyobb riadalmamra, a lábamra esett a műanyag fedél tekerentyűstől!
De legalább lenn volt. Mint kiderült a csipesszel simán el lehetett fordítani a spéci csillagnyavalyát, és kis imbuszkulccsal felszereltük a nyavalyás csomagtartót.

Vasalás, pakolás, készülődés, és már indulhatunk is!
Gyerekek nagyon be voltak sózva, rohangáltak a házban fel-alá, mint akik megkergültek, de most nem is bántuk annyira, mert reméltük, így majd jót alszanak, hiszen jó 1100km várt még ránk a célig.
21: 32-kor az első piros lámpánál voltunk már!
Egy gyors tankolás, de persze lemaradt az autópálya matrica, így még egy kúthoz be, kölkök nagy szemekkel zsibogtak hátul, mi mindent látnak, na meg persze mi minden kéne nekik a benzinkútról! Haha, fityiszt!

Az autópályán elcsendesedtek, velem együtt. Meg kellett állapítanom, hogy amilyen kényelmes az ülés az autóban, olyannyira alkalmatlan arra, hogy aludjon benne az ember. Ami ugye a vezetői oldalon tök szuper biztonsági extrának is felfogható, de úgy, hogy tudtam, nemsokára rajtam a sor a vezetésnél, már nem volt ilyen pozitív az, ami az eszembe jutott. Sőt!

Valahol a szlovákoknál cseréltünk. Egy kis nyújtózkodás, szaladgálás, Marci részéről némi hiszti, hogy újra be kell szállni, majd hajrá tovább!
Remélem nem bántok meg senkit, de szlovák és cseh autópálya mellett nem semmi szagokat sodor a ventilátor az autós orra alá! Nem a „megszokott” marhatrágya, vagy rétek szagát, hanem rohadt káposzta vagy valami hasonló ájer szállt be hozzánk, de nem egyszer-kétszer, hanem sokkal többször! Sötét is volt, így tényleg nem tudom mit éreztünk, de ébren tartott, az fix!

A cseheknél lemaradtunk az első lehetőségről, ahol matricát lehetett venni, így volt alkalmunk előzetes próbát tenni a pálya minőségét illetően. Ta-ta-ta-ta-ta-ta mint a régi út Balaton felé! A vonat nem ráz ennyire! Na, azért megvettük a matricát. Ez viszont legalább kifejezetten ízléses darab volt!

Hajnalban nem bírtam tovább sem én, sem Marci. Szegény gyerek a hasán szokott aludni, így neki tényleg kényelmetlen az ülésben alvás, nem úgy, mint Olivérnek, aki szerintem Pekingig is elücsörögne a székében, ha muszáj lenne. Magamra tettem Marcit és negyven percre elájultunk a búzatábla szélén, a mezőgazdasági úton. Szerencsémet meghazudtolva nem jött a traktor! 

7-re Dresda mellett egy autópályás bevásárlónál leparkoltunk. Séta, szaladgálás, és egy hihetetlen rossz reggeli a McDonaldsban, de nagyszerű játék a játszójában érintőképernyős számítógépen és mászókán. Hajrá tovább! Most könnyebb volt berakni a gyerkőcöket, mert a Happy Mail menüben két kis állat volt a KungFu Panda meséből. Látni nem láttuk, de most már biztosan megnézem majd!

Berlin mellett valahol újra váltottuk egymást, addigra viszont rájöttem, ha párnát teszek a derekam alá és a fejemhez oldalra, kockáztatva, hogy agyonüt a függönylégzsák, tök jót lehet pihenni, feltéve, ha a gyerekeimbe beszereltek volna egy hangerő-szabályozót. Bezzeg Páromnak mindig csendben pihentek!;)

Egy óra múlva újra csere. Egy kis dugó, újabb mázlira az ellenkező irány járt rosszabbul, mi viszonylag hamar felvehettük az utazótempót. Érdekesség, hogy valami eszméletlen mennyiségű biciklit láttunk az autókon 3-4-esével felszerelve, vagy csomagtartóba behajtogatva! Kétségtelen tény az is ugyanakkor, hogy van is hol használni őket, mert lassan annyi bicikliút lesz náluk, mint autópálya, ha már nincs annyi!

Közeledtünk a célunkhoz, így sűrűsödtek a záporok és esőfelhők! Csak addig ne essen, amíg felverem a sátrat! Kántáltam magamban,

16: 00-kor megérkeztünk a kempinghez. Kellemesen hűvös idő, de derengő napfény. Azok az esőfelhők biztosan másfelé mennek!
Bementünk megkeresni a helyünket, lehetőleg távola fiataloknak szánt tucituci-lármás helytől, de közel a mosdóhelyiségekhez. Megnéztük még gyorsan a tengert is, mert gyerkőcök már nagyon oda voltak. Kitűnő! Fúj a szél ezerrel, látni nem de szememben érzem, hogy homokos a part, úgyhogy jó lesz, maradunk!

Autóhoz ki, helyre beáll, sátrat ver. Párom segítségképp kiment a csemetékkel a partra. Elmondása szerint úgy fürödtek a kölkök a hatalmas homokozóban, mint verebek a porban. Marci csatakiáltással nekifutott, és hasra vágta magát, Olivér utána. Az egész partot elszórakoztatták ezzel a mutatvánnyal! Mire jöttek, Olivér elázott, Marcin meg nem volt olyan pont, ami ne lett volna homokos. Sebaj, menjünk zuhanyozni. Ahogy készülődtem össze, megérkezett az eső. Ja, végül is csak azt kértem, a sátorverés alatt ne essen, a zuhany már nem volt az alku része!

Némi kapkodás, ruhahegyek, mert estére 13°-ot ígértek, és irány a zuhany. Kivel kezdjük? Marcival, addig Apa kint marad a másikkal a női mosdó előtt. Első zuhanyba be. 10cm széles lécre és az egy szem akasztóra lepakoltam a bőröndnyi ruhát és fürdőkelléket, Marci, pedig már a látványtól hangos zokogásba kezdett. De nincs gond! Nem esünk kétségbe, hiszen csak 158 másik ember hallja a közvetlen 20méteres körzetben, gondolván, hogy az ajtó mögött az anyuka a gyerek bőrét is le kívánja szedni a zuhanyzáshoz.
Oh, minő szerencse, a zuhany nem több egy csonknál két méter húsz centi magasan, hoci, vetkőzöm én is, különben ruhástól zuhanyzom! Jaj a törülköző, valamit felkaptam, ki az ajtóba Apához. Miért sír a Marci? Hát csak úgy, még el sem kezdtük! (de már kiderült, hogy a zuhanypapucsom békésen pihen tőlem 1100km-re a padlón. Csiperkék ide!)
Gyorsan vissza a fülkébe a kis süvöltőhöz. A zuhany érintőkártyás rendszerrel üzemel. Hát én aztán masszíroztam a dobozt jobbról-balról, de egy csepp vizet nem tudtam kicsikarni a szerkezetből!
Fülkéből ki, az első szembejövőt letámadtam, mit tegyek. Ok, az info birtokában fogtam a komplett menetfelszerelést és a visító gyereket, és átköltöztem egy másik fülkébe, mert amit én masszíroztam, az csak az áramellátó egység volt, mert maga a doboz nem volt rajta.
Lassan már magam is betölthettem volna a zuhany szerepét, úgy szakadt rólam a veríték, de állhatatosan kitartottam abbéli szándékom mellett, hogy a gyerek ma tiszta lesz!
Kártya immár a helyére, zuhany gombja megnyomva, víz jön, nyúlok a gyerekért, aki lassan légiriadói magasságokban szirénáz, mire a víz el. Igen, a gomb nyomva tartandó mindaddig, amíg vizet szeretnék. Mi sem egyszerűbb.
Egyik kézzel nyom, másik kézzel fröcskölöm a gyerekre a vizet ahol érem, hiszen azt úgyis „szereti”, de legalább nincs változás a hangerőben, de sajnos a víz hőfokában sem, mert tartja továbbra is a kb. 15°-ot, tekerhetek én amerre akarok, mindeközben a számláló minden gombnyomásnál vonja a 15 Centet.
Hősiesen bevallom, több koszt töröltem a törülközőbe, mint amennyit lemosnom sikerült, de az első gyerek kész. Teljesen.
Olivér megértőbb volt, egy szó nélkül tűrte a procedúrát, bár időnként finoman megjegyezte, hogy ez hideg.

A sátorhoz visszafelé, a csendes esőben, immáron a bejárat előtt tocsogó sárban csak az édes otthonra tudtam gondolni.

Alvás.

Kép Kép Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


és ami korábban lemaradt a "szabin a mami" útról

Kép 3in1 kv, csak erős idegzetűeknek!
Kép Hochenschwangau
Kép Neuschwanstein
KépKép
Kép tiroli ház
KépKép bajor ház Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Bencének nagyon boldog szülinapot :)


Eszter :)
ti mindig kifogjátok a legesősebb időt :? de élmény volt olvasni :) s a képek :)

Többiek????????????????????

KépKép
viranka
 
 


Eszter :)
Mikor adod ki a könyvedet? Milyen volt a nyaralás többi része? :D
A "szabin a mami" képek nagyon szuperek! :wink:

Vera :)
Köszi! :)

Csak gyorsan, mert mindjárt keltenem kell a kölköket, indulunk dógozni. Mármint én. 8)
Berci hétfőtől megy oviba, nagyon izgulok, ez lesz az első alkalom, hogy senki nem beszél magyarul körülötte. Csütörtökön még oltást kap és ki kell tölteni a dokinőnek valami papírokat.
Nekem is adtak egy paksamétát, infó róluk, cserébe kérdeztek vagy 6OO kérdést. :roll: A legjobb, megkérdezték mi a gyerek kedvenc játéka. Beírtam, hogy szarvasvadászat. :D Mióta megkapta a vadászpuskát, állandóan szarvasokra lövöldöz és elég ügyes is! :wink: Lehet, hogy elkerekedik a szemük, mikor olvassák a választ. :lol:
Ennyi röviden. Majd még jövök.

Pussz

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Vera:TÜNDÉR VAGY,KÖSZÖNJÜK!!! :lol:

Anikó
vakili
 
 


Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 19:30-kor.
galagonya1
 
 


Andrea:köszönjük szépen. :D 14-én jövünk haza,remélem még összejön a talink. :wink:

Puszi
vakili
 
 


Eszter:nagyon jó a beszámoló megint!!! Képek is szupik!

Egcsi:klassz volt a torta.

Bocs,hogy csak ennyi,de kivagyok.Orvostól orvosig járok állandóan,pakolni is kéne,meg a 3 gyerek öli egymást folyton. :evil:

Puszi mindenkinek:Anikó
vakili
 
 


Sziasztok!

Először is Isten Éltesse minden Szülinapost!!! :) :)

Mi most Túrkevén nyaralunk. :lol: Óriási szerencsénk van az idővel, nagyon meleg van, így egész nap strandolunk. Egy kissé nehéz hétvégén vagyunk túl, mert a lányok elkaptak valami hányós-hasmenéses vírust, de szerencsére nem volt olyan komoly. Így már hétfőn tudtunk menni a strandra, persze bizonyos diéta mellett. No fagyi, no lángos, no palacsinta, no vattacukor. :) Egész jól bírják nélkülük. :) Megigértem nekik, hogy holnap kaphatnak egy gombóc fagyit. :)
Tegnap délután én is lerobbantam egy kicsit, de ma reggelre egész jól lettem. Szerencsére. :)

Most jó pár kép a strandról. :oops:
Tánc a strandon:
Kép
Kép
Első merülés:
Kép
Kép
Strand egy része:
Kép
Lili csúzdázik:
Kép
Kitti 2.5 órát alszik:
Kép
Lili csak pihen:
Kép
Mászóka:
Kép
Homokozás Lili:
Kép
Kép
Durca:
Kép
Kép
Homokozás Kitti:
Kép
Kép
Együtt:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita
 
 


Sziasztok :D

Végre internetközelben vagyok (unokatesóméknál), így nem bírtam ki, hogy ne nézzek be és milyen jól tettem!

Anikó
Bencusnak utólag is boldog szülinapot!!!

Eszter
Élmény volt olvasni a kalandot, és már alig várom a folytatást!
Amúgy mindig totál feldobod a napom, mikor olvaslak, most is nagyon jól szórakoztam.
De azért az a 3in1 erős idegzetűeknek volt a legjobb, azon már hangosan röhögtem, a többin csak itt a monitornak. 8) :lol:
Mellesleg megjegyzem tök jó, hogy leírod ezeket a sátoros "élményeket", ilyenkor mindig rájövök, hogy tényleg nem nekem való dolog a sátorozás és nem véletlenül ódzkodok tőle, pedig Karcsi mondogatja, hogy majd jó lenne, de nekem elég így olvasni a ti sátoros kaladnjaitokat, saját bőrőn....hát mit mondjak túl kényelmes vagyok. :oops: :roll:
Fotók is tök jók, kutyusotok annyira szép!!!
A folytatással ne várj nagyon sokáig légyszi!!! :D

Egcsi
Hétfőhöz nagy kalappal! Biztos minden simán fog menni a kis szarvasvadásznak! :wink:

Rita
Képek nagyon jók! :D
Érdekes, hogy Lilinek milyen egyenes a haja, Kittinek meg kis göndör!
Vírus :? :(

Vera
Alvás: csak óvatosan mesélem el akkor, hogy most Anyósoméknál volt, hogy 1x fél 10-ig aludtam! :oops: 8) Csak az a gáz, hogy most nagyon megszokom és otthon meg tiszta kóma leszek, ha fel kell kelnem. :evil:

Bocsi lányok, ha valakire nem reagáltam, de kicsit melegem van. :roll:

Próbálok majd jönni.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


Orsi: Köszi. :) Bár Kittinek ez a babagöndör haja van. Szerintem ha levágjuk, akkor neki is egyenes lesz. Jó nem annyira mint Lilinek, kicsit hullámosan. De hihetetlen másképp változnak. Ma nagyon jó időnk volt a strandon. :) Jól le is barnultam, pedig aztán nem is napoztam. Megint csináltam képeket. 8) Véletlenül sikerültek olyanra amilyenek, kapcsolgattam a fényképezőgépem beállításait, de szerintem nagyon jók. Olyan művész fotó jellegűek. :) Az egyik képen Kitti lába televan pöttyel. Hát az mind szúnyogcsípés. :( Egy éjaszaka alatt mindkét lányon lett vagy 20 csípés. :cry: Bezzeg rajtam egy se, pedig egy szobában alszunk, egy ágyon. :roll:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita
 
 


Sziasztok,

Mi is létezünk, csak nem volt jó a gépünk 3 hétig, és mostanság lett meg!

Most egyenként annyira nem tudok késő van már, és kicsinyítgettem képeket, mert tartozom még állatkertiekkel, meg úgy egyáltalán :oops: 8)

Eszter, haláli vagy ahogy írsz, én is nagyon szeretm olvasni, és a nyaralás is jó lehetett :) Képeken látszik!

Rita,nektek is biztos klassz, és jól is érzitek magatokat!Lányok nagyon édesek, szépek, sőt egyre szebbek :) :wink: Lilinek milyen jó hosszú már a haja :)

Mi is jól vagyunk amióta nem voltam annyi történés volt, hogy voltunka gastron.Doki szerint okés lesz minden nem hiszi, hogy bármi ilyesmi zavar lenne, de azért vett le 3 cső vért :( Mondjuk nem baj, ha megtudom hogy pl. nincs lisztérzékenység stb.
szeptemberben kell majd visszamenni hozzá, akkor tudjuk meg az eredményt is!
Hanninak végre kaptam kiscipőt az után szaladgáltam, mert nem könnyű ám akinek 15-ös lába van :lol: :lol: Sok helyen hülyének néztek, hogy minek akarok rendes cipőt a gyereknek, neki még kocsicipő való! :twisted: Aztán közöltem, hogy a gyerek már elmúlt 1 éves, és konkrétan jár!!! :evil: Na, erre csodálkozó tekintetek, jaaa! :? erről ennyit, a lényeg találtam egy tök jó gíógycipőboltot ahol vannak ilyen picik is, és tényleg jók!Mármint egészségileg :wink:

Most annyira más nem jut eszembe, amúgy tök jól vagyunk, jövünk-megyünk, strandolunk itthon sokat!Jövő héten megyünk balcsira, egy barátnémhoz.Én + a lányok!Apa dolgozik itthon :cry:

De addig még jövök :)

Mindenkinek pussz, és akkor a képek

Állatkert, a nagylány unokatesó
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Itthon, Eszti
Kép

Hanni

Kép
manóci
 
 


Sziasztok!

Egyszercsak jövök majd részletesebben is...deee jmost

Manó!

Van egy 16-os Siesta cipőm. Lilláé volt, de ő nem járt benne, csak lerugdosta a lábáról. Szivesen elküldöm, ha kell, teljesen jó állapotban van.És most el, Csigaház tiszta nyügi...nemtommi van, azon kivül, hogy lassan kibujik a 20. foga is.

És elnézést a helyesirásért, de bizonyos betüket nem találok, mert nekünk is tönkre ment az asztali gépünk, a laptop billentyűzetén mge nem minden van úgy, mint kéne...

Puszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee
 
 


Sziasztok!
itt egy túlélő.. csak próbálom behozni a lemaradásomat olvasás szinten, de lassan megy..
Rólunk ennyi:
Államvizsgán túl, másoddiploma kipipálva. Pergola megépítésén túl, nyaraláson túl, Levi szülinapon túl. Most elmegyünk még 4 napra pihi, aztán jön a szülinapi bulim, majd 1 hét múlva a lánykámé.
vettünk 1 kis medencét, de még tanulom a kezelését, már nyaralás után le is kellett ereszteni, mert tiszta alga lett. azóta utánajártam, mit hogy kell, mert még1szwer nem sikálom ki.. Eddig még alig használtuk, nyaralásból immunrendszer legyengülve bekaptak itt v.mi vírust, köhögnek, de már én is, aztán nálam jött a torokfájás, mára meg eltűnt a hangom. Reggl veszem fel a mobilt, próbálok beleszólni- képzelhetitek, én is hogy elképedtem- no hang.. tök gáz. Már jobb, de inkább suttogok, mint kínlódva rekedt hangon beszélek. Férjem meg jót mosolygott rajtam, h milyen vicces.. hehe
na mindegy, a lényeg h a nyaralásból csak 1 kis hasmenés jutott (Tunézia) főleg Tündinek, de ő már indulás előtt 2 nappal is nyomta, aztán első nap el is múlt, majd az utcsó előtti napon újrakezdte.. szegénxkém. Amúgy nagyon jól telt, majdnem 2 hét, last minute árral, Tünde meg még ingyé volt, így kihasználtuk. Ő minden nap sikongott h pancsiiiii, Levi meg csak homokozott, és homokozott.... szóval király volt.
Képekkel készülök, ígérem..

Orsi, egyetértek a kemping ügyben, sajna én is elkényelmesedtem.. Pedig fiatalkoromban voltam sátorral is. Na meg a férjem nem hajlandó.. Pedig kalandos lehet, kivéve néhány Eszter féle élményt..

Egcsi, wallE vagy milyen ez a torta nagyon jó. Hogy a kis fehér robot- nem ismerem még, csak a reklámcuccokból- a levegőben van- tök jó!
nálunk Verdás torta volt, meg Mammutos, de ezt anyuék csinálták: könyv alapján, kókuszgolyó féle volt a torta, és marcipánmázzal bevonták- jó kis zöld mammut lett- és tojáshabbal díszítették. Jó játék.. volt is sikere.

majd még jövök, addig is puszi mindenkinek,
Mese

Rita, megnéztem az összes képet! nagyon jókkk- ti tavaly is voltatok itt?? mert mintha rémlene ez a vár, csúszda, stb.. és itt most nem az állatkertre gondolok :-)
meske
 
 


Szia Mese!

Nincs sok időm írni, mert már mosni kéne a myaralásból hazahozottakat, de muszáj megírnom, hogy NE SUTTOGJ!!!! Az még rosszabb, mintha rekedten, de beszélsz!
Én járok hangterápiára, mert nekem is teljesen elment a hangom, és már ki vagyok okítva. A suttogás erőlteti meg a legjobban a hangszálakat, szóval azt TILOS!!!

Igyál calcium pezsgőt reggel-este és pihentesd a hangod, akkor rendbejön. Ja meg valami nyákoldó is jó lenne a köhögésedre, mert a váladéktól rekedtél be. Ez volt nekem is, nem okoskodni akarok, csak tanácsot adni, mert én már január óta küzdök a beteg hangszálammal, nem kívánom senkinek. :?

Klassz lehetett a nyaralásotok, várjuk a képeket! :D
És a pergoláról is csinálhatnál egyet az én kedvemért, én is nagyon szeretnék egyet!

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

A múltkor írtam, raktam képeket és eltűnt. Most pótolom a képeket, írás elmarad, dögrováson vagyok, Bence nyűgös, szóval azt majd legközelebb. :roll:
Berci elkezdte az ovit, szereti, már van barátja is. Reggel kicsit sír, de nem vészes. :)

Képek:
Szülinapi puska
Kép

Csak tudnám mit főzzek?
Kép

Békés és nem túl békés testvéri együttlét
Kép
Kép

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Igazi nyár volt mindenkinél, a fotók alapján, na meg a képek és szövegek aránya alapján is! :wink: :lol:

Elkezdtem írni a folytatást, de mivel hihetetlenül nagy anyagnak tűnik Wordben, inkább a látványosabb megoldást választom és fotókat teszek fel.

Ugyan nagyon jól esik, hogy szeretitek olvasni a sztorikat, de nem akarnám elszakítani a cérnát, így jobb ez így.
Ráadásul még a végén mindenkit elriasztok a sátorozás élményétől, holott az az igazság, hogy nem cserélném szállodára egyetlen percét sem, pedig van mivel összehasonlítani.
Ebben a formában olyan maradandó emlékeim lettek és remélem lesz még sok, amikkel elsztorizgatva olyan muris történetek kerekednek, mint a fentiek, és ezeken én magam is jókat szórakozom. Igazi események, amik nem tudhatóak le egy, "ja igen jó volt", mondattal.
A gyerekek miatt meg végképp megéri, hiszen olyan boldogok voltak, és annyira élvezték a helyzetet, a szülők ilyen szoros közelségét, a figyelmet, és a rengeteg ingert, hogy tényleg semmi pénzért le nem mondanék erről.
Ha meg egy gyakorlatias megközelítést veszek, legalább kamaszkorukban nem csak szállodában fogják tudni elképzelni a nyaralás a haverokkal, így még megtakarításunk is lehet a dologból! :lol: persze ez csak vicc, de remélem, ők is belemennek majd ilyen dolgokba, hiszen nagyon jó.

És akkor a képek. Sok lesz!!! Bocsánat. Kép hajókirándulás a warnemündei kikötőbe
Kép hatalmas óceánjáró, lehet viszonyítani a lámpaoszlophoz
Kép a nehezen megszerzett gumicsizmák avatása Kép a kemping egyik legnagyobb gyűjteménye, amit találtam
Kép amiért megéri az egész
Kép Kép Kép Kép Kép nagyon sok füstölő van arra, és nagyon jó az illata, hát még az íze, a különböző halaknak Kép vészhelyzet, egy medúza mentése Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Kép ezzel mentünk a "Világitoronyhoz", ahogy Olivér hívja
Kép Olivér egyedül mászott fel!
Kép Kép Kép vadpelusozás
Kép Kép és már 15 perce kerestük a kereszteződést a kisvasúthoz....
Kép Kép Kép a nap vége

és még van rengeteg kép, de majd később, mert már tele velem a babanet....

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Eszter :)
Na, most jó irigy vagyok! :D Nagyon klassz lehetett és tényleg az a lényeg, hogy a gyerkőcök élvezték. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Szép napot :)

mi is megjöttünk,jártunk Nyíregyházán ami nagyon jó volt és ajánlom mindenkinak :)

Eszter!
kedvet csináltál a kempingezéshez :) írjad csak történeteket :)

Gergő!
boldog szülinapot :)


Nyaralás:
nagyon jó volt,bár egyik nap azt mondtam csomagolunk és jövünk :oops: mind2 gyerekbe belebújt a kisördög és egés nap balhéztak :? A szállás is jó volt,bár keleti oldalon volt aszoba,dögmeleg volt,Bálint volt h. felkelt f5kor és én meg zombi,mert Apával hajnalig dvd-tünk,söröztünk :oops: Strandon mindösszesen 1*voltunk,állandóan az állatkertben lógtunk :)
Nyíregyháza gyönyörű kisváros,kellemesen csalódtam,tele szőkőkúttal,terekkel :)
Állatpark:szerintem sokkal emberközelibb és szebb mint a pesti 8) tölgyerdőben van és fantasztikus :) mivel a hotel Dzsungelben laktunk,így annyiszor mehettünk ahányszor akartunk,mert az ott lakóknak ez benne van az árban :) kihasználtuk :) de a képeken úgyis látni fogjátok :) mikor kiselefánt kergeti a kecskét és játszanak, a kakasok,tyúkok ,pávák ott sétálnak körülötted,a majmokat akár meg is simogathatnád a teknősök a lábad mellett hűsölnek, a szurikátákhoz bemászhatnál és közben a gyerekeim szemén látom a boldogságot,akkor mondtam azt h. megérte eljönni :9 Igaz pihi nem igazán volt,de kikappcsolodtunk :)
Bálintért a személyzet oda-vissza volt, állandóan mosolygott kacagott rájuk,pillanatok alatt megtanulta hogy lehet villámgyorsan felmászni az emeletre :)
szóval tök jó volt :)
Míra az állatkertben mehetett egy bónusz kört egy játékon(mini vidámparkféleség is van) mert a bácsinak folyamatosan dumált :) A mellettünk lévő szálló (szerintem) tul,nőjével összehaverodott állandóan kapott gyömbért amit nem fizethettünk ki :) mikor jöttünk el még puszit is kapott :) gyerekem szinte fényen élt,ha evett akkor is a ketchup-ot ette a krumplit nem :lol: Bálint meg folyamatosan zabált :) szegénykém műkajákon élt,de hazajöttünk főztem neki és boldogan evett :)

S a képek(kicsit sok lesz bocs :oops: )
1 nap a játszótér felfedezése
Kép
Kép
Kép
2.nap
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
3 nap a Múzemfaluban is :)
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép ez hisztifa volt :)
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
a galambokról annyira tetszik :)
Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
csőrőspohárból Bálint nem hajlandó inni :)
Kép
Kép Kép
csihuhu vonattal :)
Kép

s eldugultam :)

KépKép
viranka
 
 


Sziasztok :D

Én is mindjárt folytatom a sort a fotókkal (ha Flóra épp fel nem ébred közben), mert végre le tudtam ülni a nyári fotókhoz és kicsinyítettem én is "párat", de előtte:

Vera
Köszi a köszöntést! :D
Nyíregyháza: épp, hogy elkerültük egymást, Anyósomék ott laknak és mi is ott voltunk aug. 6-ig, ráadásul Sóstón, az állatkerttől 100 méterre laktunk. A játszótéren még össze is futottunk volna, mert oda minden nap kimentünk. :D
Én is egyre jobban szeretem nyíregyet, egyre jobban fejlődik, a belváros csupa sétálóutca, a szökőkutak szuperek! Kár, hogy nem egyszerre voltunk! :?

Eszter
Képek nagyon jók, de kell a sztori is, hidd el engem nagyon nem tudsz elrettenteni, viszont olvasni imádom! :D

Egycsi
Ovihoz hajrá!
Képek édesek! :D

Most nem nagyon írok többet, elég durva hétvégén vagyon túl, mert szombaton volt Gergő zsúrja az ovistársakkal, tegnap meg a családi szülinapozás én meg mindezt hulla betegen csináltam végig, szóval kicsit kivagyok.
A zsúrról most nem tudok képeket hozni, mert a gépünk persze pont lemerült, még a tortát is csak félig készen tudtam lefotózni, de a barátnőm fotózott, ha ideadja a képeket, mejd teszek fel.

Szóval:

Nyíregyházán:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt csinálta Karcsi (a segédletemmel) a gyerekeknek, persze mindkettőnek szülinapi ajándéka is:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szülinap:
A torta fázisai (én csináltam :oops: )
Kép
Kép
Kép
Kép

Tüzijátéknézés
Kép

Tortaevés
Kép
Kép
Kép

Esti bírkózás
Kép
Kép
Kép

Bocsi, tudom hogy nagyon sok lett, de most is nehezen tudtam szelektálni. :oops:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


Ja!

Vera
azt el is felejtettem mondani, hogy a sóstói múzeumfaluban Anyósom minden szerdán fazekasbemutatót tart, még az is lehet, hogy találkoztatok vele. :D

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Orsi:Gergőnek boldog szülinapot kívánok! :D

Képek fantasztikusan jók minden gyerkőcről!!! :lol:

Puszi Mindenkinek:Anikó
vakili
 
 


Sziasztok!!

Fú jól el vagyok maradva, de azért megpróbálom, a reagálást 8)


Egcsi,nagyon édik a képek, fiúk olyanok, mintha szinte ikrek lennének :lol: tök jó!

Mese,aztaaa, másoddiploma :shock: nagyon ügyes csajszi vagy, ezer gratula!!!!!!! :wink:
Tunézia, nagyon klassz lehetett :wink: Képeket várjuk!

Eszter,nagyon jók a ti képeitek is :) az a hajó, nem semmi :shock: fiúk tündériek :lol: Olvasni én is szeretem amiket, ill.ahogyan írsz :wink:

Vera,nálatok is édika képek.És milyen művésziek, tök jó.Ügyesek vagytok, hogy le tudtatok kapni ilyen érdekes ritka pillanatokat :) Nyaralás biztos klassz volt :)

Orsi,mennyire édik a gyerekek, Flórta már milyen nagy csajszi :wink: A játszótér fantasztikus, nagyon ügyesek vagytok Karesszal :wink: :) Lehet, hogy pályát tévesztettetek?? :lol: :lol: :P
Torta, mhhhhhh jól nézett ki :P

Minedn Szülinapos manókát Isten Éltessen sokáááá!!!!!


Mi is megjöttünk vasárnap Balcsiról, nagyon jól éreztük magunkat.Szerencsénk is volt, kifogtuk a jóidőt.Lányok sokat játszottak, volt még ott 2 kislány, meg két barátnőm. Úgyhogy kis brigád gyűlt össze.Sokat fürödtek, balcsiba is meg a medencében is a kertbe.
Voltunk mindenfelé kirándulgatni is, ettünk, ittunk játszottunk szóval klassz volt! :)
Csütörtökön megyünk Hannussal súlyt méretni, Eszti meg kapja a kullancs elleni 3.-át, oltást :(
Szombaton meg esküvőre megyünk :)

Voltam tegnap fősulin felvételizni is, sikerült tök jól, de nem biztos, hogy bejutok, mert annyian jelentkeztünk, és korlátozottak a helyek!Eleve már a sima felvételin elég sokan bejutottak, úgyhogy most a pótfelvételin a megmaradt ill. a kiesők helyeit lehet megpályázni!Azért jó lenne :)

ennyi, és pár képet dobok a balcsiról én is!
manóci
 
 


És a képek........

Kép

Kép

Kép

Kép
manóci
 
 


Maccs!

Lilinek boldog szülinapot :)

Mese!
téged is isten éltessen sokáig :)

Manó!
jók aképek :) sikerült Hannusnak cipőt venni :) ügyi vagy suli ügyileg :)

Orsi!
Karcsi nem tévesztett pályát?nagyon ügyik vagytok :)
jövőre összebeszélünk és megyünk :) sajna anyósoddal nem találkoztunk,de. voltunk a skanzenben szinte nyitás után értünk oda és rajtunk kívül szinte senki nem volt :) Flóra milyen nagy :)

Nálunk lakás szétszedve,szombat vasárnap jönnek a festők, aztán szobacserék,költözködés :) olyan felfordulás van :)
Aztán 26-án viszik Nagyiék Mírát Bogácsra és környékére kirándulni :) csak pénteken jönnek vissza :) Mírának amúgy is dilije Eger,sok ismerősünk is lakik még ott :) csend és béke lesz egy pár napig :) kíváncsi vagyok kistesó mit fog hozzá szólni :) me van őrülve Mimóért :)

pusza :)

KépKép
viranka
 
 


Macs:Lilinek nagyon boldog szülinapot! :lol:

Manó:szépségesek vagytok!Suli:Te is bátor jány vagy! :wink:

Vera:nekem is Eger a kedvencem. :D Mi is nyaraltunk már Bogácson kétszer is.

Puszi:Anikó
vakili
 
 


Maccs,(szomszédasszonydrága) :lol:

Lilikét Isten Éltesse sokáááá!!!

Anikó, Vera :) :) köszike a szép szavakat!

szobacseréhez, drukk, és kiatrtást! :wink:
manóci
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?