Új privát üzeneted érkezett!

Örülök, hogy nem lógunk ki a sórból. Szofi sem nagyon akar kanalazni, csak a gyümölcsöseket eszi, a husis főzik nem nagyon mennek. Biztos vega lett! :wink: Éjjel minimum 3x szopizik, és akkor jók vagyunk. Valamint meg is van fázva, este leszívtam az orrát, de éjjel majdnem megfulladt szopi közben. Azon filóztam, hogy előveszem az éjszaka közepén a porszívót.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hat hadjuk csajok,nekem ez magos.Most egyenlore elintezik majus31-tol viszamenoleg,aztan mi? Kép

Kép

Kép
marcsitita

Szerintem visszamenőleg nem lehet csak 5 hónapot intézni. A családipótlék automatikus ha beindul,tgyás meghatározott napmennyiségre jár,utána a gyed-et már neked kell intézned.számoldd ki ,hogy a tgyás 168 napja lejárt-e,ha igen akkor már gyed ügyintézés jön.
olyan nincs,hogy máj 31-től visszamenőleg akkor már az egész intéződik,de én a helyedben 2 naponta telefonálnék.

Ma Dorka is eddig 2 -szer evett, remélem ezért nem ébred éjjel. Drukkoljatok,hogy ne legyen ultrafos a nyaralásunk a betegdorci és az eső miatt.(és hogy ne veszekedjünk :lol: nyaraláson az a szokás nem , Nálunk legalábbis)

Kép
ndombi

Ja csak engem kozben ezek az okostojasok kidobtak majus 31-i datummal.

Kép

Kép
marcsitita

Akkor se lehet.Ha kidobtak akkor se számít! Mindenképpen pereld be őket,fizetni fognak.

Kép
ndombi

Konkri:
nem vagytok egyedül, mi is "küzdünk" Marci étvágytalanságával! Pedig hát még meleg sincs, nem értem... És érdekes, de ő meg inkább a kanalasakat eszi szívesebben, mint a folyadékot (tej v. tápszer).

Dombi: Megy a drukk!++++++

KépKép
Kép
sagi1

Na mentem,1 hétig nem leszek.
dorka extra nyűgös 3 hónapja nem ébredt éjjel,de ma igen.fél 3-kor.
Megetettem, pedig azt olvastam nem kéne,de nap közben olyan keveset evett.
Ha ma is ébed megpróbálom nem megetetni, csak Balcsin leszünk lakásban és nem házban ezért cikibb lesz sírni hagyni.

:?

Na sziasztok! (köszi sagi!)

Kép
ndombi

Növesztettem úszógumit, hátha anya levisz a strandra.
Kép

Jó anya ágyában aludni...
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, nagyon édi Szoi haja :) Ti is szoktatok együtt aludni?

Kösz Sagi a vígaszt :) most csak szopizunk megint, majd egy hét múlva próbáljuk újra a kanlast... és tegnap szombat óta kakilt kúp nélkül Marcus. nem extra adagot, úgyhogy nem fogom kúpozni, mert szerintem ilyen az ő szervezete az ennyi kajából ennyi idő alatt alakít ennyi kakit...

Ndombi én szurkolok nektek, ne no para. szuszá! szupi lesz a nyaralás ne aggódj! így indulj el! amúgy meg a szomszédok le vannak szarva.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri:
azt még elfelejtettem írni, h ha kevesebb a "bevitel", akkor nyilván nem is lehet annyi kakit várni, nem??

Ma Marci is extranyűgös, tegnap óta fájlalja a fülét (ma mire arra is rájöttünk, hogy az fáj!!). Ma elvittem dokihoz, fogáról fáj a füle talán, mert nem lázas, tehát középfül gyuszija bizti nincs, de ha belázasodik, (hétvégére, fasza!!)akkor hétvégén kórházi ügyelet :(
Nyomom neki a chaomillát, hátha használ!

Hunci: te hol vettem Huninak a borostyánkő láncot?

KépKép
Kép
sagi1

Sagi,
www.babacsoda.hu
Marci baba gyógyulj meg!!!!!!!!!!!!!!!!

Szofi annyira édes

Ndombi hátha jó idő lesz.
Vendég

Konkri! MIndíg együtt alszunk. Este a kiságyba teszem le, aztán amikor éjjel ébred, átteszem magam mellé szopizni, és akkor már marad is. Bence is így szokott közénk, de nem bánom, szeretek velük aludni, mégha kényelmetlen is.
Szifokám beteg, taknya nyála egybe, és éjjel belázasodott. Most jobban van, aludt ma nagyot, és az orrspray is használ. Inkább szopizik, meg gyümit eszik, a főzelék nem kell neki, de nem is kínálgatom, most az anyatej talán segít valamit a gyógyulásban.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: dettó :) (mármint alvás, evés)

Kép
Kép
Kép
konkri

Halihóóóó!
Csibe: olvastam is valahol,hogyha orrdugi van meg egy kis betegség, akkor nem is kell erőltetni a főzit. Teljesen jól csinálod (vajon miért is? Hány gyerkőc van?) :wink:

Nálunk a helyzet változatlan. Próbálkozunk a mászással, csórikám néha pofára esik :lol: Fekvőtámaszt is tud. Természetesen nem a saját játékait részesíti előnyben, hanem a nagytesóét. Naná, hogy az kell neki, persze akkor a legjobban amikor az használatban van.
Ezeken kívül rá van kattanva a kis székre meg asztalra, meg a PSX zsinórjára és irányítójára. :oops: :roll:
Járókát el kell tenni szerintem (nálunk), mindig beszorul valamije a nagy "jövés-menésben", ha nem a járókában van, akkor meg alá tornázza magát, ergo mindig zavar valamiben.
Klasszul "beszél" a gyerek, már amikor nem üvölt.
Hála az égnek éjjel alszunk. Keresem azt a nyomi zsinórt a fényképezőhöz, eddig még nem találtam meg, nemtudok képet feltenni.
Vendég

Sziasztok. Blo, csak annyit, hogy én járóka ellenes vagyok. Szerintem meg kell adni a szabadságot a picúroknak, hogy felfedezhessék a világot. Bencém például imádott mászni, és állandóan jött utánam a lakásban, akárhova mentem. Az apu felesége mindíg cseszegetett a járóka miatt, de én inkább elpakolom ami nagyon veszélyes. Ha valami olyan dolgom van, hogy nem merem egyedül hagyni a földön, vagy ha mondjuk porszívózok, akkor berakom az ágyába arra a rövid időre. Nálunk amúgy csak az éjszakákat tölti ott( vagy az én ágyamban :) )

Kép
Kép
Kép
csibe76

Na, egyébként mostmár én is. Kb. 3 hónaposan vettem ki, és utána sokkal jobban elkezdett mozogni stb. Csak arra az időre teszem be amíg wc-re megyek. De arra meg jó a kiságy is :wink:
Vendég

én meg pont vettem járókát szombaton 110*110-eset jó nagy tud dolgozni benne, mivel tanulok muszáj volt mert 1 perc alatt körbejárja a szobát, nem tudok odafigyelni így ha tanulkok, járóka, ha nem tanulok, föld.
Vendég

hello hunci.. a muszáj az nagy úr :) ha el van benne,akkor nincs gond, nálunk 2 perc és vagy a keze, vagy a lába beszorul és mivel pasiból van, no meg lusta, ezért már üvölt is,mint a sakál, ahelyett,hogy egy hangyányit is erőlködne a drága :twisted: No, nem baj, amint lehet elverem rajta, az fix :lol:
Próbálok képet "dobni":
Kép Kép
Vendég

Blo:Édik a gyerekek! Nálatok este már így megy a fürdés??

Hunci: kösz a drukkot, segített :), Marcinak elmúlt a fülfájása. Tényleg a fogáról fájt neki, hihetetlen! :shock:
Te hogy döntötted el, h melyik borostyánlánc kell a babónak? Van jó sok fajta...

Nálunk asszem utazóágy lesz járóka helyett, két szempontból:
1. ha elutazunk, akkor el tudom vinni magunkkal és abban aludhat Marci
2. nálunk sem lesz benne sűrűn a gyerek, csak sos helyzetekben, arra meg jó.

Kérdés:
Nálatok mennyiket esznek a gyerekek?? Mióta Marci állítólag fogzik (azért írom, h állítólag, mert mindent erre fognak, de foga még a kanyarban sincs), azóta a szokásos 200 ml-t, lecsökkentette. Időnként nagyon sokkal, van úgy, hogy este csak 140 ml-t eszik. Ez normális?? Ja, és most fogyott is!! :cry: Elvittem dokihoz, aki tök hülyének nézett és közölte, h a gyerek teljesen jó súlyban van, és ne aggódjak. Ja, és még azt is mondta, hogy ne akarjak belediktálni 200 ml-t, mert ez egy óvodás mennyisége, állítólag???! Tényleg?? Mert ha jól tudom sokmindenkinél már túl is haladtak ezen a mennyiségen...

Egyébként most nagyon kivagyok. Marci foga még nincs sehol, ma mondta a doktornő, de bizti az a baja, mert csupa olyan tünete van (étványcsökkenés, hígabb széklet, alvás kritikán aluli). Még biztosan eltart egy darabig, de már nem tudom meddig bírom, mert éjszakánként úgy alszik, h az már szörnyű!! Dobálja magát, meg vergődik és néha sír is, álmában. Ha nem kapom el időben, és nem kelek fel hozzá megnyugtatni, akkor teljesen felébred és bőg, mint az állat, meg néha játszani akar :( Ma éjszaka konkréntan 1 órán keresztül nem tudtuk sehogyan sem lenyugtatni, mert mindenhogyan sír, majd a végén a karomban, kimerülten elaludt. Annyira sajnálom szegényt, úgy szeretném már, ha vége lenne!!!
Próbálgatjuk a homeos bogyókat, chaomillat, viborcol kúpot, de semmi hatása :(
Ötlet??
Nálunk a köztünk alvás sem jött be, de igazából nem is bánom. Van egy barátnőm, aki éjszaka rengetegszer kel a babához és néha már nem tudja, h visszarakta-e az ágyba a gyereket, vagy még köztük van, mert elalszanak szopi közben ők is. Aztán meg parázik, h ráfekszenek és tisztára rémálmai vannak :?

Na lelövöm magam, küldjetek nekünk sok energiát, mert szükségünk van rá!

KépKép
Kép
sagi1

Sagi:
nagyon ajánlom tényleg ezt a láncit, nem tudja letépni, ha elszakad akkor csak egy darabot tud lenyelni de az is kicsi a többit nem tudja szétszedni mert csomók vannak rajta...nekünk és más ismerősnek topikosnak is bevált.

http://babacsoda.hu/component/page,shop ... Itemid,26/

amúgy meg tényleg tipikus fogzási jeleitek vannak...fogyás nálunk is volt, max 1x összesen egy hét alatt 100 gramm fogyás normális, stagnálás normális de több fogyás már nem jó.

mi a 200 gramm? mert Huni reggel 210 gramm tápot, délben meg 150 gramm fözit eszik max, este meg 250 gramm tejpépet, többi étkezés nálunk kevés, azok csak mellékétkezések, ezek a főétkezéseink.
Vendég

Szia Sagi1!
Pedig ez mind a fogzás, sajna. Szerintem nem az fájhat a babónak amikor már látszik a vége, hanem pont az előtte időszak amikor nyomja/feszíti az ínyt.
Milu is elég rosszul evett, ebben az időben, ha megette a 140-170-et már boldog voltam. Hála az égnek éjjel aludtunk, de volt olyan,hogy fel-fel sikított, halálra rémültem. Ez 2x történt és másnapra már ki is bújt a fogacska.
Nappal viszont fél-fél órákat ha aludt, nyűgös volt.
Chamomilla kb 2-3 napig használt, Viburcol már nem használ. Sőt azt vettem észre, hogyha beadom neki a kúpot, másnap extra érzékeny a gyerek, szóval erről is lemondtunk. Nem marad más csak a dentinos meg a dologél. A dokinéni is felírt ecsetelőt, na attól visított csak igazán a gyerek, ki is dobtam.
Teljesen átérzem a bánatod, nálunk is volt egy kemény nem alvós időszak éjszaka, hála az égnek elmúlt és vissza sem jön.
Vendég

Köszi, h ilyen gyorsak voltatok! :)

Huni:
megpróbálkozom a lánccal, nincs mit vesztenem vele! Huni nem tépte magáról? Mert Marci mindenféle nyakláncot tép, az enyémet, az anyumét, mindenkiét!
A tej és a tápszer, amit a 200 ml-re értettem! Főziből, gyümiből érdekes, h Marci jobban megeszi a 200-at. Tejpépet hogy adsz neki este? Cumiból (jól felhígítva) vagy kanállal?

Blo:
Chaomilla nálunk is jobban használ, érdekes, nem?
Nektek bejött a dentinos? Vki nekem azt mondta, h az csak akkor használ, ha már tör elő a fog, tehát ebben az időszakban még nem, ami nekünk van??! Egyébként tényleg igazad lehet, Marci is csak fél órákat alszik napközben, szörnyű, mert egy óra múlva már dörzsöli is a szemét megint, de aludni, azt nem hajlandó többször :(

Akkor ha tényleg ti is a fogzást mondjátok, akkor már csak bízom, hogy ennek is vége lesz egyszer! :)

Köszi még 1x!

KépKép
Kép
sagi1

Blo, d eédesek a fiúk! Milyen nagy kádatok van.
Sagi. Nálunk nem tudom, mikor van fogzás, mivel szerencsére Szofit nem nagyon viseli meg, csak a nyáladzásából tudom, meg hogy folyton rág, de ő sem eszik túl sokat egyszerre. Mi így eszünk:
1/2 8: 120 ml tápi
1/2 10 tejpép, 65 ml vízből(tehát fél adag)
1-2 között ebéd fél üveg bébikaja( az én főztöm nem kell neki), és ilyenkor szopizik.
4-1/2 5 körül gyümölcs, vagy egy egész üveges, vagy mondjuk 2 őszibarack(ha túl lédús, akkor teszek bele darált háztartási kekszet)
vacsora 7-kor a főzelék másik fele, esetleg szopi, vagy csak szopi, ha van bőven tejem.
és még fürdés után, úgy fél 9-körül 120 ml. tápi, de ha nagyon fáradt, akkor nem issza meg mindet, van, hogy csak 50-60 ml.-t
Szeintem ha tápiból nem iszik 200-at nem baj, főleg, mivel eszik már rendes kajákat, az fontosabb szerintem.
J aés Szofi még éjjel is szopizik, 2-szer minimum :oops:

Kép
Kép
Kép
csibe76

SAgi, tejpépet este kap, félálomban cumiból, jobban fel van higítva, hogy a variábilis III-ból tudja szívni, ez telíti, nem kell este többet adni kajcsit és folyik is szépen és így eszik meg 200 és 250 ml között.
Huni széttépné az én láncom simán meg másét is, hajjjaj de a sajátját nem eddig észre sem vette, de ne aggódj, max egyet tud lenyelni, de olyan pici észre sem veszed csak ha kikakilja, a többit le nem tépi, erre jó a csomózás, én sem bírnám eltépni...
Vendég

Szegény Sagi, de elmúlik, tuti, egyszer minden elmúlik!

Csibe: ti akkor napközben nem is szopiztok? ez szükség, vagy ez bejött vagy... na nem tom, érted? :) és amúgy a kekszet már máshol is olvastam. szabad már lisztes cuccot adni? próbáltam én is a babapiskótát, de annyira nem volt oda érte és ezért sajnálnám a 600 ft-ot kiadni egy doboz bébi kekszért...

mi most csak szopizunk, nem akar kanalast enni, majd hétvége fele próbálkozom megint... vagy megvárom míg kinézi a számból :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri! Napközben csak délben szopizunk, kaja után. Muszáj, mivel inni nemigen akar, pedig minden meggyőződésem ellenére adtam neki cukrozott teát, ráadásul cumisüvegből, de nem kell neki, csak a cici.
Liszteset elvileg nem szabad neki adni, de nem nagyon érdekel. Csak akkor teszek a gyümölcshöz, ha leturmixolva nagyon híg, és akkor sem sokat. Amúgy semmi liszteset nem kap. Nem hiszem, hogy baja lenne tőle. Persze, ha lett volna a családban lisztérzékeny, akkor csak később adnék neki. Nekünk már 2-3 hónaposan adtak a reszelt alma mellé kekszet, azt mégis itt vagyunk. :wink:

irigyirigy a csak szopiért, nekem ennyi tejem már nics. Szeritnem pont arra elég, hogy evés után igyon, meg hogy összebújjunk addig is.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jelentem én is adok kekszet a gyümihez. :roll:
Sőt ma kapott "reggelire" kiflicsücsköt, meg kakaóscsigát is. Persze nem kell nagy darabokra gondolni, de kinézte a szánkból, és klasszul elszopogatta az 1 db fogával. :lol:
Vendég

Liszteset én is adok neki, 1 hónapja, berántom a fözit, 2 hete meg kapott kiflit is...szerintem ha nincs lisztérzékeny a casládban nincs gond...amúgy doki is ezt mondta, ő volt most meg a védőnő és mindketten azt mondták h most már mehet minden,túró, petit danone meg ilyenek kivéve eredeti málna, eper, tej, tojcsifehértje...ezeket betartom amúgy adok már mindent és a főzi is jobb mióta berántom neki.tegnap rebarbarát evett májal és odavolta gyönyörtöl.
Vendég

na, jó.. akkor végkép megnyugodtam...húúúú, milyen kajókat eszik Hunci!!! :lol:
Hmmm, nekem foglalmam nincsen,hogy milyen íze van a rebarbarának. Hallottam,h van ilyen torta is. :oops:
Vendég

én azt se tudom hogy néz ki, pedig mezőgazdász vagyok :)

oké, akkor megnyugodtam én is. tegnap bekapta a viatmint is a kanálból, úgyhogy lehet hogy hétvégén megpróbálom megint a kajókat...

tegnap szegénykémet egy órával a szopi után lepasszoltuk. próbáltam megetetni, de nem kért, ezért gyorsan lefejtem amit tudtam, 50ml-t jött, hát szegény bazi éhes lett 2 óra múlva, szegény tesóim... sírt nekik, jaj úgy sajnáltam... de szerencsére nem kellett sokat várni rám.

lehet, hogy én is adok akkor neki ezt-azt majszolni, de olyan bizalmatlanul fogad mindent, az ilyesmit nem akarja bekapni, de amit nem kéne :)

Kép
Kép
Kép
konkri

imádom a rebarbarát, hosstzű és zöld ha korai, rózsaszín ha megérett...rózsaszín már édesebb, zöldnél plusz cukor kell.
cukor nélkül piszok savanyú, de imádom annyira finom...

http://hu.wikipedia.org/wiki/Rebarbara

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=12454

ma meg a mángold zöld részéböl adtam, holnap a fehér része jön, ezt imádom a nyárban, annyi fini zöldség és a fiamnak is ízlik :lol: tök jó, megcsinálom neki és egyben magamnak is :lol:
Vendég

juhéjj Hunci! Csoda egészséges leszel!!! :lol: Lehet,hogy a Béky Laci bácsi tanácsait fogadod meg?
neken nem ártana, talán nem fájna annyira az izületem, lefogynék stb :)
Vendég

őőőőőőőőő ki az a Béky Laci bácsi????
Hát nagyon imádom a főzelékeket :oops: amit utálok:spenót és cékla...a többi jöhet kgszámra :lol: és próbálom a gyerekre is rátukmálni, eddig sikeres :lol: ő csak a zöldborsót utálja, többi jöhet! :lol: én nyaranta főzeléket ennék sok sok sok sok gyümivel, azt is teszem :lol:
Vendég

Sziasztok! Jó rég voltam (persze lehet, hogy már azt se tudjátok, hogy ki vagyok), de azért olvastalak titeket gyakran!
Majának egy foga van, most szenved a 2-kal, de nagyon. És ő is akkor szenved, amikor még nem látszik. Az elsőnél is úgy volt sokat szenvedett, aztán 1 napig nem és a köv. reggel ott virított a kis éleske. Szóval nagyon megviseli a fogzás, Benedeket nem érdekelte annak idején, bár ő már 8 hós volt, mire az 1. kijött. Most vsizont annál rosszabb. Minden nap hisztizik legalább 1 óra hosszat, főleg ébredés után. A legváratlanabb helyzetrkben kitalálja, hogy az ölembe akar ülni, és ha én azt mondom, hogy egy picit várjon, már rögtön a földhöz csapja magát és visít, mint a malac. Szegényt sajnálom is, de nem tudok minden félórában mindent eldobno azért, hogy ő az ölembe ülhessen. A másik gondunk a tv, alig lehet levakarni a minimaxról. Régebben kihúztuk a tv-t és azt mondtuk elromlott, akkor kicsit próbálkozott még hátha sikerül bekapcsolnia, aztán feladta és tök jól játszott. Soha nem húztam ki úgy, hogy lássa, mégis észrevette mi a gong és most már mindig szól : Mami nem romlott el, csak kihúzodott az áramból. A barátnőm irigykedik, hogy ő úgy örülne, ha elüldögélne fél órát a tv előtt a gyereke. Én utálom, inkább rosszalkodna.
Maja csak 1 hete kap pár kanál gyümit, de változóm van, hogy mindent kköp, van hogyzlik neki, úgyhogy még csak próbálkozunk.
Viszont már homokoztunk, hintáztunk a játszin. Nagyon élvezte. Ugyanúgy mint a fürdést, hatalmas pancsolás megy. Általában ketten fürdünk, akkor legalább van esélyem arra, hogy még az altatások előtt lefürödjek, de sokszor még Benedek is beszáll.

Mindjárt küldők pár képet. Ja múltkor voltunk 2 napos lagzin, nagyon jól bírták a kölkök.

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok! Jó rég voltam (persze lehet, hogy már azt se tudjátok, hogy ki vagyok), de azért olvastalak titeket gyakran!
Majának egy foga van, most szenved a 2-kal, de nagyon. És ő is akkor szenved, amikor még nem látszik. Az elsőnél is úgy volt sokat szenvedett, aztán 1 napig nem és a köv. reggel ott virított a kis éleske. Szóval nagyon megviseli a fogzás, Benedeket nem érdekelte annak idején, bár ő már 8 hós volt, mire az 1. kijött. Most vsizont annál rosszabb. Minden nap hisztizik legalább 1 óra hosszat, főleg ébredés után. A legváratlanabb helyzetrkben kitalálja, hogy az ölembe akar ülni, és ha én azt mondom, hogy egy picit várjon, már rögtön a földhöz csapja magát és visít, mint a malac. Szegényt sajnálom is, de nem tudok minden félórában mindent eldobno azért, hogy ő az ölembe ülhessen. A másik gondunk a tv, alig lehet levakarni a minimaxról. Régebben kihúztuk a tv-t és azt mondtuk elromlott, akkor kicsit próbálkozott még hátha sikerül bekapcsolnia, aztán feladta és tök jól játszott. Soha nem húztam ki úgy, hogy lássa, mégis észrevette mi a gong és most már mindig szól : Mami nem romlott el, csak kihúzodott az áramból. A barátnőm irigykedik, hogy ő úgy örülne, ha elüldögélne fél órát a tv előtt a gyereke. Én utálom, inkább rosszalkodna.
Maja csak 1 hete kap pár kanál gyümit, de változóm van, hogy mindent kköp, van hogyzlik neki, úgyhogy még csak próbálkozunk.
Viszont már homokoztunk, hintáztunk a játszin. Nagyon élvezte. Ugyanúgy mint a fürdést, hatalmas pancsolás megy. Általában ketten fürdünk, akkor legalább van esélyem arra, hogy még az altatások előtt lefürödjek, de sokszor még Benedek is beszáll.

Mindjárt küldők pár képet. Ja múltkor voltunk 2 napos lagzin, nagyon jól bírták a kölkök.

KépKép

KépKép
lnd

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

KépKép

KépKép
lnd

az első lépen persze nem a kádunk van. :lol: :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Lnd, jó hogy megírtad, már kigübbedtek a szemeim :)
Nagyon szépek vagytok!

Kép
Kép
Kép
konkri

Helloka ! (így altatás-fektetés után) :lol:

Hunci: Béky László doki, és természetgyógyász. Én nagy tisztelője vagyok, szándékomban áll megkeresni őt a bajaimmal. A Zenit TV-n szokott beszélni érdekes témákról, leginkább arról,hogy hogyan is kellene megőriznünk az egészségünket, hogyan ne betegítsük meg a lelkünket-testünket. Csináltam az ő fogyiját. Ha betartottam (volna végig) nagyon szépen fogytam, kb 6 hét alatt leadtam 13 kilót. Csak hát, gyarló az ember... :oops:

lnd: naná, h tudjuk, ki vagy!! :D Üdv.újra!. Nagyon szépek vagytok, imádom azt a virágos rucit!!!
TV. No, ezzel nekem is bajaim vannak. Meg vagyok győződve róla, hogy csak nagyon kis mértékben kell engedni. Teljesen elveszi a gyerektől a kreativitást, az önálló gondolkodást. Amikor a Vini rá volt/van kattanva, akkor sokkal lassúbb volt, akár fizikailag, akár szellemileg. Nagyon nehéz volt visszafogni a TV-től, de muszáj. Pár napba beletelik mire elkezd az agya forogni, elkezd kombinálni. Nehéz, de muszáj!
Vinit el kellett,h vigyük orvoshoz is. Még csak éppenhogy gagyogott, amikor észrevettük,hogy néha remeg. Megvizsgálták, és megnyugtattak,hogy gyereknek semmi baja, viszont arra figyeljünk, h ha TV-zik, akkor legalább ugyanannyi legyen a fizikai mozgás is. Kisgyermekek szívják magukba az infot, nem tudják feldologzni és ilyen remegésekben jön ki.
Vendég

Sziasztok. Blo nem írnál valami arról a fogyiról? Elég jól hangzik az a 13 kiló 6 hét alatt. Nekem is kellene valamit kezdenem magammal, mert egy 10-es visszacsúszott a fél év alatt. Hiába nem híztam csak 2 kilót a terhesség alatt, semmi értelme nem volt ilyen szempontból.
Ind! Szépek a babócák. Pont gondoltam rád valamelyik nap, meg egy csomóan alig jönnek, pedig kíváncsiak vagyunk a babókra. Minden blogot végigolvasni sajne nincs nagyonidőm.
TV. ez nálunk is probléma ilynkor, ha szar idő van. Tegnap pl. nem tudtunk lemenni, mert egész nap szakadt az eső. Ilyenkor többet tv-znek, de ha jó idő van, akkor alig-alig.
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe! Mindjárt megkeresem és belinkelem.
Vendég

Amikor én csináltam, akkor ittam mellé Naturlandos Salaktalanító teát és persze mindennap mozogtam 20-30 percet.
Általában a Norbi duci-tréninget, aztán amikor már leadtam pár kilót,akkor a Kick Box-ot Pessuth Ritával és Norbival. Ez gyönyörűen lefogyasztotta a hátamat, vállamat. :wink:
De van/volt nekem a Duci-tréning 2 Fannyval, ez meg a fenék-comb együttes, ez is nagyon hatásos volt.

Ime a fogyi:
http://www.beky-termeszetgyogyaszat.hu/ ... skent.html
Vendég

Ja, és a kick boxos nekem nagyon jó volt alsó hasira. Megdöbbentem néhány gyakorlat végzése közben, hogy még azt is használom, klassz lett a pocim. No, magamhoz képest, mert én sosem voltam nádszál és mindig is kerek volt a hasam, csak nem csüngött,mint a mangalicának. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nem tudnátok nekem segíteni, hogy fogzáskor a Chamomillát hogy érdemes adni?

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Anita,
A CHAMOMILLA 15 CH potenciálból akár óránként 5 golyócska adható. Én pohárkába tettem, és úgy itattam meg Dórival. Előtte, utána fél órával nem szabad enni, inni. Mi most napi háromszor szedjük, és ennyi elég is. Ha durvább lesz a helyzet, emeljük az adagot.
Vendég

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1216928403.1282.jpg[/img] Kép Kép

Kép
ndombi

Visszatértem!!

Mindjárt lemerül a gép!

2 nappal előbb jöttünk az eső miatt,de 5 nap szupi volt.

Gyorsan: Darabosból mekkora darabot adtok? Nem féltek,hogy megakat a leváló darab pl a kifliből? Én csak morzsát mertem :lol:

Dorka jól van múlt hét csütin volt lázas utoljára.
Lázkor nőnek a babák,megmértem és tényleg: 71 cm.

Majd írok most kinyiffan a gép.

Kép
ndombi

Jujjjjjjj, de édi!!!
Vendég

a felfelé nézős képbe szerelmes vagyok!!!!!

Kép
ndombi

Én állandóan parázok a a fulladáson. Sosem hagyom felügyelet nélkül ha kap piskótát vagy kiflit és állandóan lesem, házha ugrani kell. A piskóta, ha összekeveredik a nyállal eléggé nyúlós massza-féle lesz, ha köhög,akkor megitatom.
A múltkor adtam a Miunak 8 hósaknak való kajót, eléggé darabos volt, túrkálta is a szájában, de az ínyével megpróbált aprítani. Ennek ellenére nem adom neki így, inkább török rajta egy kicsit. Majd ha lesz pár foga, akkor adom neki. :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?