Blo:Édik a gyerekek! Nálatok este már így megy a fürdés??
Hunci: kösz a drukkot, segített
, Marcinak elmúlt a fülfájása. Tényleg a fogáról fájt neki, hihetetlen!
Te hogy döntötted el, h melyik borostyánlánc kell a babónak? Van jó sok fajta...
Nálunk asszem utazóágy lesz járóka helyett, két szempontból:
1. ha elutazunk, akkor el tudom vinni magunkkal és abban aludhat Marci
2. nálunk sem lesz benne sűrűn a gyerek, csak sos helyzetekben, arra meg jó.
Kérdés:
Nálatok mennyiket esznek a gyerekek?? Mióta Marci állítólag fogzik (azért írom, h állítólag, mert mindent erre fognak, de foga még a kanyarban sincs), azóta a szokásos 200 ml-t, lecsökkentette. Időnként nagyon sokkal, van úgy, hogy este csak 140 ml-t eszik. Ez normális?? Ja, és most fogyott is!!
Elvittem dokihoz, aki tök hülyének nézett és közölte, h a gyerek teljesen jó súlyban van, és ne aggódjak. Ja, és még azt is mondta, hogy ne akarjak belediktálni 200 ml-t, mert ez egy óvodás mennyisége, állítólag???! Tényleg?? Mert ha jól tudom sokmindenkinél már túl is haladtak ezen a mennyiségen...
Egyébként most nagyon kivagyok. Marci foga még nincs sehol, ma mondta a doktornő, de bizti az a baja, mert csupa olyan tünete van (étványcsökkenés, hígabb széklet, alvás kritikán aluli). Még biztosan eltart egy darabig, de már nem tudom meddig bírom, mert éjszakánként úgy alszik, h az már szörnyű!! Dobálja magát, meg vergődik és néha sír is, álmában. Ha nem kapom el időben, és nem kelek fel hozzá megnyugtatni, akkor teljesen felébred és bőg, mint az állat, meg néha játszani akar
Ma éjszaka konkréntan 1 órán keresztül nem tudtuk sehogyan sem lenyugtatni, mert mindenhogyan sír, majd a végén a karomban, kimerülten elaludt. Annyira sajnálom szegényt, úgy szeretném már, ha vége lenne!!!
Próbálgatjuk a homeos bogyókat, chaomillat, viborcol kúpot, de semmi hatása
Ötlet??
Nálunk a köztünk alvás sem jött be, de igazából nem is bánom. Van egy barátnőm, aki éjszaka rengetegszer kel a babához és néha már nem tudja, h visszarakta-e az ágyba a gyereket, vagy még köztük van, mert elalszanak szopi közben ők is. Aztán meg parázik, h ráfekszenek és tisztára rémálmai vannak
Na lelövöm magam, küldjetek nekünk sok energiát, mert szükségünk van rá!