Na sziasztok!
Aranyos, ahogyan hianyoltok, bar irtam, hogy ma reggel jelenesem van a dokinal, szoval nem tuntem el, csak be kellett mennem reggel apaval Bp-re, aztan ebben a remek idoben haza is siettem, mert ugy sincs kedvem semmihez...
A tegnap este ismét iszonyat volt! Felébredezek különböző mensis "fájásokra", illetve a délutáni szunya miatt egyáltalán nem alszom jól! Már 1/2 6 óta fent vagyok!
Csandi, hát ez a méret igazán szééép! Persze nálunk is mindig mondják, hogy +/- 10%-ot csalhat a dolog, illetve általában felülbecsülik a súlyt, de akkor sem lesz pici baba, lányként meg főleg!
Gratula!
Ági, szerintem, ha gondolod, és én a helyedben gondolnám, akkor kérj időpontot az SZTK-ba, ott tuti megnéznek... Ráadásul neked mintha már korábban is III. érettségű lett volna a lepényed, erre ma pont azt mondta a dokim (dr. Raft), hogy ő attól ideges lenne, szóval inkább nézzen meg valaki, hogy minden okés-e! Vagy csak én parázom túl!?
Pöttöm, nagyon sokat gondolok ám rátok, hogy mi is lesz pénteken! Nagyon nagyon szorítok, aztán apa tegyen képeket a kis Nonoról, mert már kifúrja a kíváncsiság az oldalamat!
Na, de akkor a fejlemények nálunk!
Dokihoz bementem, megnézte a leleteim, mondta, hogy tutkó mind, aztán megmérte a vérnyomim, mondván, hogy piros a fejem, de szerencsére az is jó lett, szóval no para. Erre mondja, hogy akkor ő most inkább nem vizsgálna, mire én, gondolom elég kérdőn nézhettem rá, mert visszakérdezett, hogy mikor látott utoljára? Mondtam, hogy már több, mint 1 hónapja, és én úúúgy izgulok! Na, akkor azt mondja, vegye le a bugyiját...
Felfeküdtem az ágyra, kérdezi, hogy mitől izgulok, mire én, hogy hát hátha van valami fejlemény odabent... Mire ő, hogy hát igen! VAN!
Mégpedig, kaptam egy C1000-t a méhszájamra, ami annyit tesz, hogy teljesen elsimult, de még zárt!
Mondta, hogy lehet gyerek ebből hamarosan is akár, én meg teljesen felvillanyozódtam, bár sokunknak mondtak már hasonlókat, és azért még mindenki egyben van, szóval gondolom, hogy nem egyik napról a másikra megy, de annyit mondott még, hogy elég öreg ő már ahhoz, hogy azt mondja, hogy nem lesz ebből semmi augusztus 20-ig!
Apát is hívtam egyből, hogy na, lehet, hogy lesz valami hamarosan, persze neki (bár nem mérnök), csak az augusztus 20. lebeg a szemei előtt...
Mondtam neki, hogy ezt majd megbeszéljük a szülőszobán!
Úgyhogy azt hiszem, hogy a szülőszobai csomagokat összeállítom még ma, biztos, ami tuti!
Legközelebb hétfőn megyek NST-re, majd, ha sikerül időpontot szereznem a nőgyógyászhoz is, mert mondta, hogy most már akkor hetente vérnyomi, NST, meg ilyesmik. Augusztus 5-re kaptam időpontot uh-ra, és a vérvétel beutalót is jövő héten adják ki.
Szóval ezek vannak! Most már itthon vagyok, látjátok, rizsázok is ezerrel!
Amúgy van valakinek még ilyen 1000-s méhszája!?