Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Szomotú nap volt számomra és sokat :cry: hazamentek a pot gyerekeim már ugy megszoktam öket és piriis jelentkezet és ettöl sem lett jobb kedvem.

Remélem mindenki jol van.

Nitácska: Máté eszeget vagy már teljessen jol van?

Nagyon aranyosak a fotok gratulálok a nagyon édessek.

Joészakát mindenkinek

Kép
v.e.judit

Sziasztok.

Úgy látszik ma mindenkinek sok dolga volt..

Judit, sajnálom pirit..

Na én is megyek lefeküdni, holnap meló..

Jó éjt mindnekinek..

Kép
szilvia80

Sziasztok,

én is megtértem ide, de már most majd' elalszom. Tegnap nálunk óriási vihar volt éjjel, alig aludtam. S ma korán keltem, mert jelenésem volt a kórházban: vérvétel miatt.

Szilvi, voltam még 9-én. Én nem nagyon láttam semmit az UH-on, de ezen nem kell meglepődni. :D
Az orvos látott babát is és azt mondta, hogy minden oké. Elfelejtettem megkérdezni, hogy szívverést lát-e, pedig az UH szerint akkor már 6 hetes múlt. Úgyhogy csak bízni és hinni tudok.

Napsugár, legközelebb aug. 18-án kell mennem dokihoz. Köszi a sok-sok rámgondolást, annyira jól esik. Különösen jól jön ez addig, amíg át nem lépem a múltkori "álomhatárt", vagyis hát amikor elvetéltem (10 hét + 2 nap). Még addig van sajnos jó pár nap. :? De jól vagyok, úgyh. nem gondolok semmi rosszra.
Császárba is beleszólok: legjobb barátnőm nővére a második babáját így szülte, azt mondta, erről a szülésről csupa kellemes élménye van, a "hagyományos" neki horror volt. Szóval ezt olyan bátorításnak szánom, vannak ilyen vélemények is.

Enci, az szuper, hogy ennyire jól éreztétek magatokat. Azért itthon se lesz rossz, főleg, hogy rögtön vacsival indítottatok. :wink:

Judit, én is sajnálom, hogy megjött. :evil: A gyerekek viszont még máskor is jöhetnek, s hamarosan hozzátok is jön még a gólya.

Bubusmumus, szia! Nekem túl sok infóm vagy személyes tapasztalatom nincs a peteérési fájdalomról, úgyhogy drukkolok, hogy inkább a Te sejtésed jöjjön be!!!!

Mimi, büszke lehetsz rájuk, gondolom, az is vagy. Naná!!!

Juca, én a mai napra tippeltem titokban - önös indíttatásból. Még van 2 órám. Hogy vagy???

Hú, most már én is megyek aludni, jó éjszakát Nektek!

Kép
Kép
ggica

Sziasztok!

Luca,
döbbentem olvastam, hogy mi történt Veled, ilyenkor nem is tud mit mondani az ember, csak hogy borzalmasan sajnálom! :cry:
Kívánom, hogy járjatok a végére az egésznek és döntsetek úgy, ahogy a legboldogabbak lesztek! És ehhez nagyon sok erőt!!!!

Juca,
nagyon ügyesek vagytok Pacával, hogy még mindig egyben vagy :D , olyan szülést kívánok, amilyet szeretnél, minden oké lesz!!!

Sugi,
hát Te is nagyon a finis felé hajtasz :D , nem dobsz egy pocakképet? Nagyfiad várja már a Tesót? Dolgozol még? Ház elkészült teljesen?

Zsuzsu,
láttam ám Ábel képét, nagyon nagyfiú lett, utólag is nagyon boldog szülinapot neki! Miket kapott? Nem jártok erre?

Üdvözlök minden újat, nagyon drukkolok Nektek! :)

A már meglévő babák meg gyönyörűek, jó nézegetni a képeket! :)

Velünk minden rendben, ma voltam orvosnál, növögetünk-növögetünk. :) Kiderült, hogy ikerterhességnek indult, van még egy petezsákom. :shock:

Ez egy mai pocakkép:
Kép

KépKép
dreika

Halihó mindenkinek.
Judit, nem csoda hogy most nem sikerült, tudom hogy csípted a kiskölköket, de neked nem éppen üdülés volt eben biztos vagyok.Majd most kicsit kipihened magad aztán hátha.
Majd teszek du föl vagy estére pociképet, addig nagyon sűrű a napom, kész van a lakás teljesen, szivesen dobok arról is részleteket.Dolgozok még, de már egyre kevesebbetm, szerezzük befele a babacuccokat, kiságy kihozos ruha, meg egy két apróság hiányzik még
Ma jön meg a babakocsi , nagyon izgulok, TOMA BUGY SPORT.Mózeskosárral, minden tartozékkal, remélem meg leszünk vele elégedve amit eddig kinéztem magunknak, megláttam az utcán és azt hittem játékbabakocsi, jó hogy nem ugrottam bele, pedig azt is interneten rendeltem volna.Ezt a kocsit most úgy rendeltem hogy láttam élőben is ilyet.
Finis még azért odébb van, de közeledik, a fiamnak úgy magyaráztam hogy még van 9 vasárnap, látnotok kellene amikor eltelik egy egy vasárnap, ugrál örömében.Leesik valami, a mese mellől kiszalad hogy fölvegye nekem , nagyon figyel rám, nem hittem volna hogy egy 6 éves fiúcska ennyire oda tud állni mellénk, felnőttesen viselkedik, valamelyik nap ezt kérdezte, anya mikorra vagy kiírva?Biztos hallotta valakitől, de nagyon tetszett.
Csajok nem annyira a csaszitól félek, dalacin és cataflam érzékeny vagyok, de nagyon, annyira hogy amikor előjött ez az alergia, a csalánkiütés addig nem állt meg amíg át nem vándorolt az egész testemen, bedagadtam, és emellett ahol a kiütés múlóban volt lehámlott a bőröm, még a talpamról is.Nem nagyon mernek antibiotikumot adni nekem.Na meg a doki még azt is mondta, hogy eléggé vérzősek vagyunk akiknek ilyen a méhük, ha a méhem vagy az életem között kell választaniuk a méhemet választják.Később szerettünk volna még egy babát.Tudom hogy ez ritkán fordul elő, de azért a félsz ott van bennem.
Dreika, szupi a pocid, nekem nem nő annyira mint ahogy az elején beindult, emellett meg teljesen féloldalas, balra dől a méhem mert a bal oldali szarvban van a baba.
GGica, tudom milyen érzés várni hogy elteljen az a bizonyos időpont, alig bírtam én is másra gondolni, hogy vagy egyébként, hányás rosszullétek?Vagy te megúszod?

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Istu édes lehet tényleg ahogy oda figyel rátok és ahogy várja a kistesót:)

Kép
csucsu05

Juca, egyben vagy még?
Vendég

Luca,

merre tartotok az ügyetekben???
Vendég

Ppetike, most várjuk a papírt a patológiáról.Meg beszélünk azzal, aki az amniot csinálta.
Aztán ha minden megvan, irány a Dr. Sz. G. és a genetikai tanácsadó Bp-en.
Aztán meglátjuk a továbbiakat.

De most nekem így jó, már nem akarok mindenáron babát...túl nagy volt ez a pofon.
Vendég

Luca!

Köszi. Egyben. :lol: :lol: :lol:

tjuca

Sziasztok!Szerintetek mikor lehet vetélés után ujra probálkozni?
Doki szerint 3 honap...
gyongyi

Luca azért érzem gyógyulgatsz, az nem baj ha mindenáron nem akarod, az idő majd megoldja.
Nagyon sok down szindrómás baba szüleivel találkoztam, minden félelem nélkül vállalták a köv babákat is, olyan még nem történt hogy 2 downos baba legyen egy családban.
Az jó ha beszélsz genetikussal, mert ha ő bíztat, akkor kissebb félelemmel indulsz az egésnek.
Ma találkoztam egy fiatal csajszival, akinél a 20 héten vették észre hogy baj van a babával, nem tul sokat beszélgettünk, mert mások is voltak ott, de ragyogott a szeme, 13 hetes terhes, úgy örültem vele eggyütt, csajok sztem akinél nincsenek gondok amiken mi átmentünk nem is érzi mekkora érték kihordani egy egészséges babát.
Egy ilyen anyuka akinek semmi gondja nem volt 22 hetes terhesen mondja nekem , jajj annyit rugdos ez a gyerek ..olyan rossz, mert hogy kellemetlenséget okoz, ....azt hittem helyben megverem.az ilyen persze kihordja gond nélkül :evil:

Juca szorítok.

Kép

Kép
napsugár035

Juca: Kitartást Neked:) :)

Kép
csucsu05

judit tegnap egy csomo rántott husit megevett!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
napsugár igazi férfi a fiad,hogy ennyire odafigyel rád!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
gyöngyi általában 3 honapot de van olyan doki aki 6 hónapot is mond! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elteszem magam,jóéjt,pusza! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Napsugár!!

Annyira szívemből szóltál.
Én is úgy gondolom, hogy mi majd nagyon fogjuk szeretni és értékelni a babánkat!!!
Én is hallottam kismamikat, akiknek csak úgy jött a bébi, és minden második szavuk nyavajgás volt... Fáj a hátam, fáj hogy rugdal, stb...
Én már nagyon örülnék, ha valaki rugdalna belülről...

Ma vettem barátcserje kapszulát. Valaki közületek szedi? Én a zafírt vettem. Ti mennyi tszedtek belőle??

Jó éjt, szép álmokat nektek...

Kép
szilvia80

Amikor a kórházba befeküdtem megszülni a kisbabát,a betegfelvételen együtt voltam a magzatvízvizsgálatra váró 21 kismamával.Szerintem ez eleve hatalmas lelketlenség, hogy együtt kell várni...
A mellettem ülő csaj végig nyafogott, hogy minek ez neki, miért kell ennyit várni,miért fogják őt megszúrni, úgysincs semmi baja a babának...és egyébként is kényelmetlen itt ülni, mennyire rúg a gyerek, miért nem veszik előre, aki magzatvízvizsgálatra vár...
Én békés természetű vagyok, de ezt a libát fel tudtam volna rúgni!

Csak ültem ott, lelkileg teljesen elgyötörten, belül remegett mindenem a félelemtől, hogy mi vár rám, magamban sirattam a kisbabánkat, aki nem élhet majd ezen a világon,ez a hülye csaj meg ezen nyavalyog...hogy örülne, hogy nincs nagyobb baja!

Igen, mi tudjuk értékelni, amit az élettől kapunk!
Nekünk nem pottyanik az ölünkbe...
Vendég

Luca: Sajnos sok ilyen nő van.Aki nyafog pedig nincs igazi oka rá. Talán még azt sem étékeli ami van.
De te is meg miis akik ezt értékeljük ettől vagyunk másabbak és jóbbak. Én az ilyen embert csak sajnálni tudom!

Kép
csucsu05

Csucsu, Te is ilyen korán kelő vagy? :lol:
Már 6-kor láttalak msn-en! :wink:
Vendég

Luca: fent vagyok msn-en nálad??
De igen 6kor kelek. Mert az Úram megy dolgozni és együtt kávézunk.

Kép
csucsu05

Csucsu, fent vagy nálam. Nem is tudtad?Minden reggel látlak amikor bejelentkezel, mert én is korán kelek. :lol:
Vendég

Luca: Miért nem irtál akkor eddig? Dumciszhattunk volna.
Amúgy mi újság hogy haladtok?

Kép
csucsu05

Egyszer írtam a férjednek, amikor a kórházban voltál, de nem válaszolt.

Olyan pocsék idő van itt, hatalmas szél fúj, és szakad az eső.
A fiúk nem tudtak elmenni a vízitúrára.Talán majd később...
Vendég

Luca: akkor nemigen volt netünk. Mert éppen költöztünk. Max aznap reggel irhattál amikro elköltözött. illetve mi költöztünk csak én kényszer pihenőn voltam sajnos:(

Kép
csucsu05

Juca, helyzet??????? :wink:
Vendég

Juca,
ha lehet tippelgetni, akkor mondanám a holnapot. Rendes gyerek ez a Paca, ő lesz Kinga ajándéka. :wink:

KépKép
dreika

Ilyen időt lányok...!!!
Nincs semmi kedvem, minden reggel fél hatkor szoktam kelni a párommal, aztán fönt maradok, ma visszahúzott az ágy fél kilencig föl sem ébredtem.
Na de mostmár megyek dolgozni, Tegnap nagyon sarul voltam, fájta a hátam a hasam a derekam, de olyan jó mensisen, nem mondom hogy nem féltem , de nem tudtam leállni, mert amikor végre elkfekszek vizszintesbe, csöngetnek, szerencse, hogy idő mire fölérnek a nyolcadikra, mert ha azonnal bejönne szétszedném, így megnyugszom mire fölér.
ÁÁÁhh türelmetlen vagyok, mindennap sírok valamennyit, nem vagyok pedig picsogós, de most mindig eszembe jutnak azok a dolgok amik nagyon fájnak, vagy hiányoznak, pedig semmit nem tudok tenni.
Képeket még nem sikerült csinálnom, ha lesz időm rakok föl.
Még valmi, annyira ferde mostmár a hasam hogy az utcán megszólítottak, ennyire keresztbe van a gyerek?
Én meg azt mondtam igen, nem tartozik senkire hogy a hasam egyik fele üres.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Érthető ha érzékeny vagy. De hidd el amint megszületik a kicsi már minden szép és jó lezs nem lesz rossz kedved:)

Kép
csucsu05

napsugár ilyenkor majdnem minden kismama sokkal érzékenyebb az átlagosnál! :roll:
juca merre vagy?babázol tán pacával? :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Luca,

Sajnos sok ilyen kismama van. Amikor tavaly Én is bent feküdtem a klinikán, Nekem a szoba társaim voltak olyan érdekes emberek. Vasárnap este az ügyeletes orvos nem vitetett fel a nőgyógyászati műtőbe, hanem a kórterembe helyezte fel a kúpot. A szoba társaim meg megjegyezték, hogy ezt a kis rutin beavatkozást nem előttük kellett volna, hogy megcsinálni az orvosnak. Tegyük hozzá, hogy semmit nem láttak, abból amit az orvos csinált. A legrendesebb szoba társakat akkor kaptam, amikor a Terhes-osztályról áthelyeztek a Nőgyógyászati osztályra. Ott két idős nénivel kerültem egy kórterembe, akik nagyon aranyosak voltak.

Másik eset:

Amikor Petrácskával voltam terhes. Tavaly decemberben a genetikai tanácsadóban ült mellettem egy három gyermekes család anya, aki a 4-dik kisbabájával volt terhes). Közölték vele az UH-s vizsgálaton, hogy eltérés van a kisbabájánál (fejlődési-rendellenesség), és be kell fejezni a terhességét. Ami számomra felháborító volt az a következő:
még csak meg sem siratta a kisbabáját azok után, hogy közölték vele a tényeket. Én is megkérdeztem Tőle, hogy:"Még csak nem is sírsz a kisbaba miatt?", mire Ő csak a vállát húzta. Nem is érdekelte az, hogy be kellett fejezni a terhességét. Rezzenéstelen arccal ült ott a genetikai tanácsadóba.
Kérdezem Én:
az ilyen embernek/embereknek, minek a gyerek?

Aliz.
Vendég

alíz sajnos sok ilyen rossz ember van!az ilyenek még biztos nem élték át milyen az amikor elveszíti a babát!
Az utolsó amit írtál az a nő pedig ugy volt vele van már 3 gyerek nem fontos hogy mi van a 4.-kel.ez persze csak az én véleményem! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok,

merre vagytok???
Vendég

én itt vagyoooooooooook! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én itt vagyok!

Voltunk a patológusnál.Nagyon korrekt volt, rendes, türelmes.
Csak azt nem értem, miért az az orvos rendes, aki a már nem élő emberekkel foglalkozik?Az élőkkel ezt nem lehetne megtenni???

Egyértelmű: rosszul vették le a magzatvizet,
Kövezkező lépés: megyek a genetikai tanácsadóba a Bolgárkerék utcába, egy kedves ismerős beprotezsált.
Vendég

mára elköszönök!jóéjt és szép álmokat mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca,

hogy lehetséges az, hogy rosszul veszik le a magzatvizet? Most akkor mi van? :roll: Ettől függetlenül mentek a Dr. Szabó Gáborhoz is, nem?
Vendég

Aliz, azt mondta a doki, ez előfordul.Nem olyan egyszerű a dolog a másik babától.

Na, mindegy, nem is lényeges már, nem kapom már vissza.
Majd írok privit!

Juca???????????????????
Csak nem???????? :wink:
Vendég

LUCA,

AZT TUDOD, HOGY MÉG MINDIG NAGYON SZERETLEK! ANNYIRA SAJNÁLOM AMI VELED TÖRTÉNT!!! :cry: DE AMINEK VISZONT NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY A LEHETŐSÉGEKHEZ ILLETVE A HELYZETHEZ KÉPEST JOBBAN VAGY!!! :D

LÁNYOK,

TUDJÁTOK, ITT A FÓRUMON MINDANNYIUNK SZEMÉBEN CSAK AZ LEBEGJEN, HOGY BÁRMELYIK EMBERTŐL SOKKAL KÜLÖNBEK VAGYUNK. MI ITT A LEGNEHEZEBB HELYZETBŐL FEL TUDUNK ÁLLNI. :arrow: HA MÁSKÉPP NEM IS MEGY AKKOR EGYMÁS SEGÍTSÉGÉVEL, DE TALPRA TUDUNK ÁLLNI!!! AHOGY CSUCS05 IS ÍRTA: "ETTŐL VAGYUNK MI MÁSABBAK, ETTŐL VAGYUNK MI JOBBAK!!!"

EZT MOST NE HARAGUDJATOK, DE JÓL ESETT LEÍRNI!!! :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Ti biztos most fordultok a másik oldalatokra! A párom ment dolgozni, én meg nem tudok visszaaludni :(

Szilvi: Valószínű, hogy csak a pé-t éreztem, mert most már nem fáj a pocim. Csak a műtét előtt soha nem éreztem. Érdekes... Azért még kicsit reménykedem :)

Amikor engem műtöttek, összekerültem egy abortuszos lánnyal, hát mit mondjak... elég rossz volt hallani azt, hogy hoppá bekaptam a legyet, és nevetett!

Eső és szélmentes napot nektek!
BM
bubusmumus

Bubus: Neked is szép időt. Reméljük az eső elkerül már minket:) És csak a nap fog sütni de nem csak kint hanem a lelkünkben is:)

Petike: Ez igy is van. mi sokkal jobbak és különbek vagyunk. És mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy az élet meghálálja nekünk, hogy erősebbek és jobbak vagyunk. Nem igaz?:)

Luca: a genetikai tanácsadóba most miért is mentek?

Juca: csak nem megszültél?? Jajj de izgulok már:)

Kép
csucsu05

Csucsu, igazán nem is tudom, miért megyünk...
Talán azért, hogy halljam, hogy lehet még egészséges kisbabánk.
De ezt úgyis tudom...

Nálunk már csak próba-szerencse alapon fognak menni a dolgok.
Vendég

Deeeeee azt már kiszűrtem a szavaidból Luca, hogy már kezdesz reménykedni, sőt érzem az optimizmust a soraidból.Nagyon nagyon szorítok neked.
Csucsu ti mikor próbálkoztok, vagy már megy élesben?
Remélem te is hamarosan jelentkezel jó hírekkel.
Most épp csuklik a pici fiam, nagyon jó érzés.de sajna mennem kell dolgozni, mármint itthon, ellötyögtem a napot, most be kell hozni......nem sokáig csinálom már.

Kép

Kép
napsugár035

Csajok!

Még egyben. Holnap lesz a nagy nap. 8) Tegnap megbeszéltem a dokival, hogyha nem indul meg, akkor megadjuk a kezdő lökést. :lol:

tjuca

Luca!

Én úgy tudom, hogy a Bolgárkerék genetikusa sem egy finomlelkű ember, mármint a stílusa. Jó szakember, de erre készülj fel.

Majdnem mi is mentünk, hugom dongalábbal született, és a tervezős időszakban küldtek minket, de aztán valamiért nem mentünk. A lényeg, hogy alaposak legyenek.

tjuca

bubusmumus mikor engem műtöttek januárba mellém is az egyik oldalra egy abortuszos volt,én be is szoltam neki,mért gyilkolod meg a gyereked?nem tetszett neki de én ugye nem jo lelkiállapotba voltam! :cry:

juca most nem a 39 hétbe leszel holnap?mért kell akkor kezdő lökés?/bocs még reggel van/ :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca!

Hát, akkor minden jót kívánok Neked, problémamentes szülést, és egy egészséges Pacababát!!!!!

De ugye valahogy értesítesz minket Paca érkezéséről? :wink:
Vendég

Juca!

Problémamentes szülést és egy egészséges kisbabát kívánok Neked!!!!!! Várjuk az értesítést és a képeket is!!!!!!

Nita, Bubus!

Nem normális emberek mindenhol vannak. De az felháborító, hogy van aki az abortuszon tud nevetni! Az ilyen emberek nem számolnak az abortusz esetleges szövődményeivel???

Luca!

Nagyon erős vagy!!!!!! Hihetetlenül jó az optimizmusod!!!!!! Nagyon örülök neki! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Sajna még az olvasással nem értem magam utol, annyit irtatok!
A héten van pém, de nem tudom mikorra teszi be a ferty, mert nem azonos időben mértem.

Hogy van a kis Paca????

Luca!
Látom már lelkileg jobban vagy, ez az és meglátod mindjárt babás leszel te is. Még lehet hamarabb, mint én. Már fél éve probálkozunk és semmi. Ma rendeltem Antioxant kapszulát, apával ezt fogjuk szedni.
Jövö7 körül kell menni a rákszürés eredményért, majd a dokival konzultálok, hogy hogyan tovább.

Kép ez vagyok én. Kép Niki Dorival Kép én Dorival Kép mami Nikivel Kép szalonnasütés Kép Niki homokozik.
encike 2

Niki Dorival= apa Dorinával!!!
encike 2

encike nagyon jok a képek na és milyen csini vagy!!!!! :lol:
a gyerekek Niki És Dorina is nagyon szép kislányok :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás