Sziasztok,
én is megtértem ide, de már most majd' elalszom. Tegnap nálunk óriási vihar volt éjjel, alig aludtam. S ma korán keltem, mert jelenésem volt a kórházban: vérvétel miatt.
Szilvi, voltam még 9-én. Én nem nagyon láttam semmit az UH-on, de ezen nem kell meglepődni.
Az orvos látott babát is és azt mondta, hogy minden oké. Elfelejtettem megkérdezni, hogy szívverést lát-e, pedig az UH szerint akkor már 6 hetes múlt. Úgyhogy csak bízni és hinni tudok.
Napsugár, legközelebb aug. 18-án kell mennem dokihoz. Köszi a sok-sok rámgondolást, annyira jól esik. Különösen jól jön ez addig, amíg át nem lépem a múltkori "álomhatárt", vagyis hát amikor elvetéltem (10 hét + 2 nap). Még addig van sajnos jó pár nap.
De jól vagyok, úgyh. nem gondolok semmi rosszra.
Császárba is beleszólok: legjobb barátnőm nővére a második babáját így szülte, azt mondta, erről a szülésről csupa kellemes élménye van, a "hagyományos" neki horror volt. Szóval ezt olyan bátorításnak szánom, vannak ilyen vélemények is.
Enci, az szuper, hogy ennyire jól éreztétek magatokat. Azért itthon se lesz rossz, főleg, hogy rögtön vacsival indítottatok.
Judit, én is sajnálom, hogy megjött.
A gyerekek viszont még máskor is jöhetnek, s hamarosan hozzátok is jön még a gólya.
Bubusmumus, szia! Nekem túl sok infóm vagy személyes tapasztalatom nincs a peteérési fájdalomról, úgyhogy drukkolok, hogy inkább a Te sejtésed jöjjön be!!!!
Mimi, büszke lehetsz rájuk, gondolom, az is vagy. Naná!!!
Juca, én a mai napra tippeltem titokban - önös indíttatásból. Még van 2 órám. Hogy vagy???
Hú, most már én is megyek aludni, jó éjszakát Nektek!