Sziasztok!
Először is köszönjük mindenkinek a dicséretet a kiscsaj nevében (olyan rossz mindig kiscsajozni, meg ilyenek, igazán lehetne már neve…de képtelenek vagyunk dönteni, sok tetszik
) Azt elfelejtettem írni, hogy 705g volt vasárnap, 25+1-en. De az összes többi méretét összevetve kb 5-6 nappal fiatalabbnak tűnik…de azt mondta a Márta, h nem baj, mert kiscsaj, és egyébként is „nagyon szép, formás baby”.
Ja és 3kg-ra becsülte a születési súlyát, ha pont időben jön.
Nusildi!
Hát igen, nagyon nagyon fáj. Asszem 2x sírtam el magam a fájdalomtól még Londonban. Sajnos este is megint előjött, reggel is fájt eléggé, így beleültem egy kád vízbe, jobb lett, de azóta is érzem, h kicsit azért fájogat. Fájdalomcsillapítót, nospa-t próbálom kerülni, csak akkor veszek be bármit, ha tényleg nem bírom tovább. Este pl bevettem, h tudjak aludni, reggel meg azért, mert tényleg kezdett vadulni a helyzet. De azóta nem. Anyukám most hozott vm homeopátiás cuccot direkt terheseknek vesebajokra…hát meglátjuk segít-e. És próbálok inni amennyit tudok, 3l a mimum cél. Ja és a Márta a jobb vesében látott egy követ a 4D-n, 1,2mm-esnek mérte, de tegnap az urológián az Uh-n nem látott semmit a doki csak a tágulatot mindkét vesében, és egy kicsi meszesedést, de a követ nem. Azt mondták pang a vizelet mindkét vesében. Szal lehet nincs kövem…de akkor meg miért fáj ennyire? Az 1,2mm az kicsinek számít még, kipisilhető?
Marek!
Huhh, durva, h erre nem jöttek rá a dokik. Szerencsére nálam nem is volt ilyenről szó, a nődokinál kezdtem, aki azt mondta h minden teljesen oké a babával, méhszáj teljesen zárt, úh vele nem lehet baj. És utána meg azzal kezdték, h valszín a vesevezetékeimen szeret ücsörögni a kiscsaj. Aztán ugye felmerült a kő gondolata is, mivel a 4d-n láttak, de ő már nem…gennyet, fertőzésre utaló jelet nem találtak, ígí kb a pangáson kívül nem tudják mi van.
Sajnálom, h ilyen nehezen viseled lelkileg a dolgot, de hidd el, hogy tényleg lesz egy gyönyörű egészséges kislányotok, és az egyrészt enyhíteni fog a régen történteken, másrészt egy csapásra el fog múlni a mostani aggodalmad, meg minden rossz. És már csak 12hét!!! Kitartás!!!
Nyugtonmalac!
Huhh, durva ez a story, hogy mi vannak?! Örülök, h jól sikerült a miskolci kiruccanás! Sajnálom, h Lilit nem láthattam…a többiről meg ment a privi.
Bettyna!
Okés, ha belefér, akkor megnézzük a Rákóczi utat. Tudod esetleg, h hány szám, vagy milyen nagyobb dologhoz van közel? Az a baj, h Airbag-et szerettem volna, de ugye 2 méret közti a lábam, úh kilőve…és a többi sima péntosnak is ugyanolyan a talpkidolgozása, tehát azok is mind kilőve…marad a lábujjközös, olyat nem nagyon akartam, de ez van…és abból meg méret nem volt, úh nemtom mi a helyzet vele…majd meglátjuk.
Tökjó, h meglepi lesz, biztos odáig lesz a babytől!
Jól emlékszem, h ti még nem tudjátok a nemét? Ha így van, akkor remélem erre is fény derül!
Szép nagy a pocid!
Peva!
Oké, csak egy ötlet volt!
Jaja, hát igen…durva…
Anhel!
Ez pech, h nem csinált uh-t, de én biztos mondtam volna neki, h azért csináljon, mert szeretném látni…elvégre ez a dolga.
Lovaszkata!
Örülök, h jók az eredményeid!
Az én lányom egyébként nem lusta, csak a 2órás repcsiutat totál végig rugdosta, és utána egyből az uh-ra mentünk…gondolom kifáradt szegény. Biztos ő is érezte, h nem a földön van, de nemtom ezért mért kellett annyit hancúrozni.
Mondjuk az alacsonyabb nyomás az én vesefájdalmamanak is jót tett, mert a gépen egyáltalán nem fájt, szal biztos ő is csak jól érezte magát.
Timi!
Nagyon sajnálom a kutyusod, nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak!!! Komolyan!!!
Macianyu!
Gratula a vásárláshoz! Nekünk is van most egy nagy Ikea pakkunk.
Na vigyázzatok magatokra, minden jót! Nekem most a lábam is bedagadt, hurrá! De jó, hogy kint még soha nem volt ilyen, most meg ez is utolér….hurrá! Amúgy Mo-on mindig minden bajom van, az időjárást is megérzem, kint meg semmi, se lábdagadás, se frontérzékenység, pedig ott aztán nagyon hülye az időjárás, percenként is változhat. Na mind1…azért remélem megjavulok.