Sziasztok!
Jöttem helyzet jelenteni
Nem kellett bent maradnom hálisten
hétfőre rendeltek vissza (védőnő szerinti kiírásom vasárnap, én akkor szeretnék szülni, mert a 07.27 annyira jól hangzik
) jah és akkor lehet, hogy hétfőn már bent kell maradnom
Viszont képzeljétek a legszebb leletet kaptam most, ugyanis szerepel rajta egy mondat, ami a szívembe lopta magát
ez pedig: "Illeszkedett koponya"
Tiszta happy vagyok tőle
és még a cappucinózást is majdnem, hogy előírták, mert megint 100/60-as volt a vérnyomim
amúgy méhszáj 2100, de jól megtúrkált a doki, barnáztam is tőle.
Részemről, én nagyon nehezen mozgok, ma pl úgy keltem, mint aki végigbicajozta az éjszakát, fáj az összes csontim porcim odalent. Na meg nem is aludtam sokat. Csak gondoltam jövök közétek jelenteni, hogy ne aggódjatok
Mia, kitartás, nekünk sem könnyű ez az idő, hát még szegény újszülötteknek. Sok puszi Martinnak, hogy nyugisabb és jobb legyen szegénykének! Jah és még szép, hogy kis vasgyúró, nem azért, de akinek ilyen stramm anyuja van....
Svédbaba, várjuk a képeket, persze nem siettetve!
Hubcsa, tök jó, hogy párod ilyen türelmes, hidd el, nem vagy sárkány, és teljesen átérzem a helyzeted. Nyugi nemsokára nem lesz időnk hangulatváltozni
Sophie, augusztus már nincs olyan messze
(jesszus de jó nemsoká szülinapom van
), persze abszolút szívesen látunk júliusi kismami/anyukaként is, csak Benibaba legyen jól!
Pihizz sokat, reméljük minden jól alakul!
És persze mindenki vigyázzon magára, én húnyok egyet!
sok sok puszi a babóknak, anyácskáknak, és kismamiknak illetve pocijuknak