Új privát üzeneted érkezett!

12:23-kor jött sms kislanytól:

"Szia. Néhány percel ezelőtt hosszú vajúdás után, császárral megszületett a lányunk Hanna. 3910 g és 55 cm nagy baba. Mindenki jól van. Puszi"

Minden elismerésem az övé :D Gratulálok és sok tejcsit a picurnak. :lol: Hurrá :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


éljen kislány!!!!!nagy nagy gratu!sok tejcsit!!!
super :D

Kép
winona
 
 

 
 

Kislány! Gratulálok Hanna babához!!! :lol: Szép nagy baba lett!

Kép
dittke
 
 


Nem sok időm van, mert mire visszaolvasgatok, addigra a leányzó felkel. Nem nagyon alszik,úgy hogy nem sok időm van. A pocija is fáj. De tündéri egy kiscsaj.
Pindi hogy vagy? Merre jársz ma?

Kép
dittke
 
 


Kép
Kép

Kép
dittke
 
 


KISLÁNY!!!JUHÉÉ!!! BÁTOR VOLTÁL!! Lényeg, h megvagytok végre, és minden rendben!! sok tejcsit és gyors felépülést kívánok!! várunk "haza" :)

Dittke: ma Martin is nagyon nyűgös..sztem ő is hasfájós kissé..ma alig tudtuk elaltatni, apának még énekelnie is kellett.. :?


sok puszi nektek!!

és külön Gratula Lorenznek és anyukájának :wink: gyönyörű neve van!

pusz,
¤mia¤

hajrá Hubcsa és Pindi!!
Vendég
 


Sziasztok!!!!

KISLÁNY! SZUPER VAGY! Gratulálok, ekkora babához kellett ám vajúdás rendesen! Ügyes vagy, sok sok tejcsit és jó egészséget kívánok nektek! Várunk haza!!!!

Dittke, Iza még mindig tündéri!
Nem csodálom, hogy babók sem alszanak, szörnyű időjárás van!!!!

Köszönöm mi jól vagyunk, szegény Krisztián már nagyon nem fér a bőrébe, vagyis az én bőrömbe. :) Amúgy meg nagyon félek a csütörtöki CTG-től, mert lehet bent tartanak már a kórházban, nagyon félek a császártól, de ha kell, hát kell! Szegény férjem kiakadt, hogy ha császár van, nem lehet bent.

Kép

Kép
pindimano
 
 


Ja igen, hasfájós babócáknak pocisimi!!!!!

Kép

Kép
pindimano
 
 


Remélem értesítesz minket, hogy mi lesz! Hogy telik a házas élet? :wink:

Kép
dittke
 
 


Magdinak boldog névnapot!

Kép
dittke
 
 


Dittke!

Hát persze, férjemnek szólok, hogy írjon ha van valami akció :D
Házas élet??? Hát ez most elég faramuca nálunk, ugyanis a férjem a lakás építkezésén dolgozik sokat, ha meg ott nem, akkor a munkahelyén, elég ritkán van most itt, de tudom, hogy ez azért van, hogy minél előbb együtt lehessünk hármasban. Holnap dolgozik valószínűleg utoljára, utána itthon lesz velünk :)

Tényleg, ma Magdolna nap van! Boldog névnapot!!!!

Kép

Kép
pindimano
 
 


uh gyerekek..ma a fiam kiagyal teljesen..naggggyon nyűgös..reggel óta üvölt.. kicsit már kiborultam..és mi lesz még..? de sebaj, vállaltam, imádom :D

Dittke..te hogy bírod??


pusz,

¤mia¤
Vendég
 


[size=18]Kislány!Nagy-nagy gratula és elismerésem Hanna babához!!!Nagyon ügyes voltál :D :D [/si

Kép
hubcsa
 
 


Hát akkor még egy nap apa nélkül Pindi. :wink:
Mia! Elég nehezen. Ez a nap elég hosszú! Amúgy is rossz alvó! De ma túl tesz mindenen. Hátha holnap jobb lesz. Szegénykéket megviseli ez a front. :cry:

Kép
dittke
 
 


Dittke, Iza baba még mindig egy tündér :)

Mia,ha ez vígasztal a tesóm kislánya 20 hónapos és Ő sem bír vele.Nagyon nyűgös és semmi sem jó neki.Tuti,hogy ez a nyavajás idő viseli meg a picúrokat is.

Anyukák türelem...csak jön már egy kis frontnélküli időszak :wink:

Pindi megy a csíííííííí,hátha nem kell bennt maradnod csütörtökön.Az még 2 nap.Talán Krisz is megfordul addigra++++++++++++++

Én ma voltam ctg-n,ami jó lett.De amikor a doki megvizsgált azt mondta,hogy 1 ujjnyira nyitva van a méhszáj,a baba feje teljesen beékelődött és hogy már előrehajlik a méhem...tehát szerinte nem húzom ki még egy hétig és már bármikor kibújhat a kicsike...
Kezdek ám izgulni :roll:

Na jók legyetek,puszi

Kép
hubcsa
 
 


Húha! Akkor lehet, hogy te hamarébb babázol, mint Pindi! :D Izgi!!!

Kép
dittke
 
 


Dittke, hát remélem, most már helyre áll minden! Ez így szülés előtti napokban annyira jó lenne. Szerintetek létezik szülés előtti depi is??? mert nekem ma nagyon nyűgös, sírós kedvem van.

Hubcsa, tök jó, hogy jó lett a CTG, lehet a végén még beelőzöl :D

Köszönöm a csíít, átadom a fiamnak, hogy viselkedjen! :)

Puszi mindenkinek! Babócáknak, mamócáknak, és pocilakóknak is!

Kép

Kép
pindimano
 
 


Jó éjszakát, és szép álmokat mindenkinek!

Kép
dittke
 
 


Sziasztok!

Mia: kismamaagyam kihagy, nem tudom, hogy gratuláltam-e már Martinotokhoz... :oops: Most megteszem!

Kislány: minden elismerésem a tiéd, nagyon ügyes voltál. Sok örömet és erőt Hanna babához! Jelentkezz, ha lesz időd!

Pindi: szerintem tök normális, hogy "depis" vagy a szülés előtt. Nagy változásoknak nézel elébe! De minden rendben lesz, majd meglátod!

Hubcsa: Izgi, izgi...Reméljük, nemsokára és ügyesen kibújik Pötty a pocakodból!

A szülésről röviden: reggel tízkor kaptam oxitocint, kettőig bírtam fájdalomcsillapító nélkül, aztán szó szerint beadtam a deremakat (epidurálist kaptam). Attól minden bajom elmúlt, a mennyben éreztem magam :lol: (Könnyű rászokni a kábszerre 8) ). A tolófájásokat persze éreztem, és fél 6 után egy kicsivel kint volt Lorenz. Kb 5 percig egyfolytában kacagtam (szó szerint, hangosan), pedig a szülés előtt azt hittem, sírni fogok (ment itt egy szüléseket bemutató "szappanopera" a tévében, azt látva minden gyerek születésén elsírtam magam). A fájásaim teljesen elmúltak, annyira, hogy a méhlepény sem akart kilökődni. Majdnem ki kellett operálni, az utolsó pillanatban (két órával a baba kijövetele után) egy utolsó esélyt kaptam, és akkor kijött!!!! Sok vért vesztettem és nagyon kába voltam egy-két napig, de most már sokkal jobb.

És azóta: Lorenz elég rendes hozzánk. A tüdeje erős, sír torkaszakadtából, ha van valami baja, de általában meg lehet vigasztalni. Ma éjszaka kapott először cumit, eddig az én kisujjamat szopizta, ha nem tudott megnyugodni, és nem éhes volt, hanem csak fáradt. Tegnap voltunk vizsgálaton, megmérték, és hálistennek hízott, mióta hazajöttünk a kórházból. Kicsit meg voltunk ijedve, mert elég sokat fogyott a kórházban (akkor még nem indult be a tejem), most valamennyire megnyugodtunk.

Tudom, várjátok a képeket :lol: , kis türelmet kérek még, nem vagyok egy műszaki zseni!

Sziasztok!

Svedbaba

Kép
svedbaba
 
 


Sziasztok!

Nem voltam itt pár napig, de örülök, hogy végül Kislányék is túl vannak a dolgon! Gratula a hatalmas hölgyikéhez! ;)

Képzeljétek, ma voltam dokinál és C1000-t kaptam a méhszájamra, ami annyit tesz, hogy teljesen elsimult már, de még zárt! Na most, hogy ez mit jelent a továbbiakra nézve, passz, jövő hétfőn megyek NST-re megint, meg dokihoz is, de még a végén lehet, hogy hozzátok kell csapódnom, mint júliusi babás... :P

Nálatok van/volt valakinek ilyesmi, és, ha igen, akkor meddig húzta?

sophie27
 
 


Köszi Svedbaba, és várjuk (türelmesen) a fotókat. az én fiam napról-napra változik, kész vasgyúró..ha hisztizik nem lehet vele bírni, sztem hegyeket mozgatna meg, ha tudna járni :D
ma már jobbkedvű, kint volt a védőnő és megnyugtatott, h nem én mondtam csődöt..sajna ilyenek az újszülöttek..és ez még nem minden.. :?

de ma átjött anyu (felmentősereg) és már kutyabaja a gyereknek..

ma már tudtam kicsit pihenni..mert Martin hajnali egykor és négykor is kiköveteli magának a tejcsit.. remélem hamar leáll ezzel..mert a súlyom már most kevesebb mint szülés előtt..bár ha belegondolok, ez lehet előny is..nézzük a dolgok jó oldalát.. hahaha

kitartás mamácskák..most lassan már a kicsikéink viselt dolgairól fogunk beszélgetni..
Hajrá Csajok! lassan túl leszünk rajta mindannyian!!

pusz,
¤mia¤
Vendég
 


Sziasztok!

Jelentem még nem "osztódtam" :D Sőt testileg teljesen jól érzem magam.Viszont nem tudom nálatok hogy volt de a hangulatom néha rémes.Az egyik percben még jó kedvem van,utána meg hirtelen sírni vagy tombolni tudnék :oops: Szegény páromat nem irigylem amit az utóbbi pár napban el kellett viselnie tőlem :cry: De egyébként nagyon kis türelmes,mindig azt mondja,hogy biztos a hormonok miatt van,meg a közelgő szülés miatt...de akkor is egy sárkánynak érzem magam :roll:

Pindi remélem nem kell ma bennt maradnod,gondolok rád sokat.Ha meg mégis,akkor vígasztaljon a tudat,hogy nem sokára már babázhatsz :D

Svédbabó örülök,hogy minden okés és várjuk a képeket és a híreket Lorenzről.

Sophie én kedden kaptam C1100-et a méhszájra és még húzom,majd meglátjuk,hogy meddig :D Remélem azért a Te babád még benntmarad egy kicsit :wink:

Na puszi anyácskák...

Kép
hubcsa
 
 


Sziasztok!

Jöttem helyzet jelenteni :)
Nem kellett bent maradnom hálisten :) hétfőre rendeltek vissza (védőnő szerinti kiírásom vasárnap, én akkor szeretnék szülni, mert a 07.27 annyira jól hangzik :) ) jah és akkor lehet, hogy hétfőn már bent kell maradnom :) Viszont képzeljétek a legszebb leletet kaptam most, ugyanis szerepel rajta egy mondat, ami a szívembe lopta magát :) ez pedig: "Illeszkedett koponya" :) :) Tiszta happy vagyok tőle :) és még a cappucinózást is majdnem, hogy előírták, mert megint 100/60-as volt a vérnyomim :) amúgy méhszáj 2100, de jól megtúrkált a doki, barnáztam is tőle.
Részemről, én nagyon nehezen mozgok, ma pl úgy keltem, mint aki végigbicajozta az éjszakát, fáj az összes csontim porcim odalent. Na meg nem is aludtam sokat. Csak gondoltam jövök közétek jelenteni, hogy ne aggódjatok :)

Mia, kitartás, nekünk sem könnyű ez az idő, hát még szegény újszülötteknek. Sok puszi Martinnak, hogy nyugisabb és jobb legyen szegénykének! Jah és még szép, hogy kis vasgyúró, nem azért, de akinek ilyen stramm anyuja van.... :)
Svédbaba, várjuk a képeket, persze nem siettetve! :)
Hubcsa, tök jó, hogy párod ilyen türelmes, hidd el, nem vagy sárkány, és teljesen átérzem a helyzeted. Nyugi nemsokára nem lesz időnk hangulatváltozni :D
Sophie, augusztus már nincs olyan messze :) (jesszus de jó nemsoká szülinapom van :D ), persze abszolút szívesen látunk júliusi kismami/anyukaként is, csak Benibaba legyen jól! ;) Pihizz sokat, reméljük minden jól alakul!

És persze mindenki vigyázzon magára, én húnyok egyet! :) sok sok puszi a babóknak, anyácskáknak, és kismamiknak illetve pocijuknak :)

Kép

Kép
pindimano
 
 


Pindi: aszta..beilleszkedett!! JUHÉÉ!! ügyik vagytok!! akkor már nincs sok hátra!! a barnázás jó jel..nálam is így kezdődött.. szóval orosz(a)lán lesz a gyermek.. :)

nálam meg teljes kimerűlés van..képes voltam a 2 hetes gyermekemet megfázatni :cry:

annnyira mérges vagyok magamra..vszínűleg fürdetés után nem elég gyorsan öltöztettem.. azóta nem alszom..kijárkálok hozzá megnézni, h kap-e levegőt.. a párom szerint eltúlzom.. de annyira kicsinyke még..ki aggódjon érte ha nem én??
de mára már jobban van, és úgy látom kezd az idő is felmelegedni..ha holnap is jó idő lesz, teszünk egy kört a járgánnyal..azt mondta a védőnő, h vihetem már ki a szabadba.. csak azt nem tudom, h mit kell ilyenkor rájuk adni..HELP!! Dittke!! te mit tanácsolsz? vagy valaki, aki már "gyakorlott"!!

pusz,
¤mia¤
Vendég
 


Sziasztok
Pindi! Ez szuper! Akkor mégse császár !?
Mia! Biztos nem tehetsz róla! Szerintem egy pillanat is elég hogy megfázzanak. Én ma egy tipegőt adtam rá, arra pedig vékony kis nadrágot, kis pulcsit. Meg vékony sapit. vékony pléddel betakartam. Nem volt melege.

Kép
dittke
 
 


Sziasztok!!!

Hát igen, úgy néz ki nem lesz császár, hacsaknem valami geb... lesz a szülésnél, de reméljük minden simán zajlik majd :)
Mia, nyugi, bárkivel előfordulhat, főleg ilyen időben. Nekem ugyan még babó bent, de tele vagyok vitaminnal, rendesen felöltözöm két napja mégis sűrűn fújom az orrom. Szóval nem tudsz mindenre ennyire odafigyelni, és látod Martin mára már jobban is van. Most nézem már Martin is 2 hetes, Izabella meg 4, húha, repül az idő :)

Kép

Kép
pindimano
 
 


sziasztok!

köszi a véleményeket az 1000-s méhszájra ;) aranyosak vagytok!

Pindi, a 07.28. még jobban hangzik, akkor van a szülinapom :P, de gratula a beilleszkedett fejcihez! reméljük, hogy nem lesz semmi gond a szülésnél és akkor nem lesz császár!

képzeljétek, nálunk ma 2 babóca is megszületett, ráadásul az egyik kisfiú közel 4 kilós lett! ;)

jönnek-mennek a fronton, úgy látszik nem mindenkire van olyan hatással, mint azt mondják!

sophie27
 
 


Szia Sophie!

Igen, már rájöttem én is, hogy a férjemnek is miért hangzik jól a július 28 :) akkor leszünk 1 hónapos házasok :) (látszik aludtam, attól van ennyi logikám :D )
Akkor előre is Boldog Szülinapot Neked, ha már nem lenne alkalmam mondani :)
Nem semmi hogy így beelőztök minket :) De így távlatban is gratula a két új topicbabához :)

Kép

Kép
pindimano
 
 


Sziasztok!

Pindi: Ma van a nagy nap a vonalzó szerint...! Nagyon szorítok hogy minden jól menjen és ha te úgy szeretnéd, ne legyen császár! Én pont két héttel ezelőttre voltam kiírva, utólag láttuk, hogy azon a napon 14 gyerek született, bolondokháza volt a kórházban. Jó, hogy Lorenz rávárt három napot, akkor csak 8 baba jött világra. Okosak ezek a porontyok. Most dicsekvés következik: Tegnap megkértem Lórit, hogy aludjon többet az éjszaka, mert mi már nagyon fáradtak vagyunk. És tényleg nem kért enni csak kétszer! Ma meg is dicsértem meg megköszöntem neki, hogy ilyen rendes volt.

Sophie: Üdv közöttünk! A te időd is közeleg!

Mia: Remélem, meggyógyult a kis vasgyúró. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, sajnos akaratlanul is elkövetünk hibákat még azokkal szemben is, akiket legjobban szeretünk a világon!

Nálunk tombol a svéd nyár, 25-30 fok van. Eddig háromszor voltunk kint: egyszer a védőnőnél és kétszer az erdőben sétálni. Rövidujjú body volt rajta plusz zokni, sapka és takaró. Annyira melege volt, hogy a sapkát le kellett vennünk, a takarót meg lerugdosta magáról.

Kislány, várunk vissza!

Hubcsa, mi van veled?

Ti hogy szoptattok? Igény szerint vagy van napirendetek?

Pá,

Svedbaba[/url]

Kép
svedbaba
 
 


Svedbaba: mi 3 óránként eszünk, de most, h ilyen meleg van, van, h közbeiktatunk egy szopizást.. éjjel 1-kor és 4-kor eszik Martin, ma kicsit többet hagyott aludni, bevallom én is nagyon fáradt vagyok, van, h már legszívesebben 9-kor aludnék..de igyekszem..és eddig jól haladok.. Martin már jobban van, tisztogatjuk az orrát, és orrcseppet is kap, remélem hétfőre teljesen elmúlik a szörcsögés..

sok pusz,
¤mia¤

hajrá Pindi,megy a pluuuuusssssszzzzz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Sziasztok

Mi igény szerint szopizunk. Elég sűrűn eszik, elég keveset. :cry: Most próbálom húzni az időt, hátha többet eszik, és ritkábban. Akkor lenne egy kicsivel több időm.
Mia örülök, hogy Martin jobban van. :D
Képek???
Pindi! Jó a vonalzód!
Kép Kép Kép
Kép
Ezért nem jutok ide! :wink:

Kép
dittke
 
 


Pindi szuper,hogy Krisz végül befordult.Nagyon drukk,hogy ne legyen császár :D :D és egy kis ++++++++++++++++++++++

Mi jól vagyunk viszonylag...vannak jóslófájásaim és minden létező helyen nyom már a kis aranyom,de kijönni még esze ágában sincs :roll: Ma azt gondoltam,hogy sima ügy átsétálni a tesómékhoz,akik 15 percre laknak,de tévedtem.Kb.40 perc alatt tettük meg az utat odafelé...de ezt leszámítva jó a közérzetem,csak már várom a végét :wink:

Puszi az összes babónak és kitartás a mamáknak.Jók legyetek

Kép
hubcsa
 
 


http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... highlight=

Ha anyós problémával küzdötök szívesen látunk benneteket újonnan nyitott topikunkba :D
Vendég
 


Sziasztok!


Bocsánat a zavarásért. Rajtam maradt egy csomag Cerazette fogamzásgátló tabletta. Ha valakit érdekelne várom a privát üzenetét.

Előre is köszönöm, hogy beírhattam!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


jó reggelt!

Most végre van egy kis időm :lol: Köszi a névnapi köszöntést! Kislánynak gratulálok!
Pindi, ne félj a császártól, a legrosszabb benne azaz érzéstelenítő :) és a babának is könnyebb így a születés. Csak a felépülés egy kicsit kellemetlen.

Apa azt hiszem teljesen kész van.... éjjel félrebeszél, ráadásul azt hiszem valami halandzsa nyelven elkezd magyarázni, mikor meg visszakérdezek, hogy mivan, akkor meg alszik mint a bunda.

Dittke, milyen édes gyerkőcök!


jaj nálunk beindult a rokon és barát turizmus - Liza látogatás :shock: kicsit kivagyok már. Viszont tök jó, mert így kiszakadok -mondhatni a 4 fal bámulásából és másra is figyelhetek :roll:
magdolnam
 
 


Sziasztok!
Örülök, h mindenki jól van. Úristen-..most nézem..Liza már 1 hónapos lassan?? Gratulálok!! nem semmi..rohan az idő.. :D

A vendégsereg nálunk is be akar indulni, de nem engedem..majd ha betöltötte az 1 hónapot.. eddig csak a szűk család látogatott meg minket, az elég jól sikerült.

Pindi: kitartás Csajszikám, mindnen oké lesz, majd megy a voodoo, h ne császár legyen..de ha az lesz, akkor el kell fogadni, bár én nagyon drukkolok NEKED, h természetes úton szülj!!

Hubcsa: kitartás..már nincs sok :)


Martin amúgy jól van, kicsit nyűgős a hasfájásoktól, de sokat alszik...szinte csak alszik és szopizik..szóval van időm tenni-venni..

Magdolnam: Apa nálam is félrebeszél állandóan éjjel..mit félrebeszél..ordít..de nem tudja..mindig rá kell szólnom, h beszéljen halkabban :lol: , mert kiabál, h Anya, menjek? Pelusozzak? Anya, nem alszol? stb..kész vagyok tőle.. de közben meg alszik..de igyekszik a drágám :D

pusz,

¤mia¤
Vendég
 


Kép


Kép
Vendég
 


és még pár kép (közkívánatra) :

jól átvertek ezzel a cumival..ebből nem jön semmi..

Kép


aludj barátom, majd én vigyázok Rád:

Kép

elálmosodtam..

Kép
Vendég
 


Nagyon aranyos Martin! :lol:
Nem engedtek haza Pindi?

Kép
dittke
 
 


Dittke: gratulaaa!! Izabella már 1 hónapos és egy napos!! :)
Vendég
 


héééé!! most MI VAN?? PINDI akcióban?? lemaradtam valamiről??
Vendég
 


Sziasztok!

Magdi jó,hogy újra itt.Nem irigyellek a látogatók miatt.Én is már előre félek tőle. :roll: Hihetetlen hogy Liza már 1 hónapos :shock: nagyon megy az idő!

Martin nagyon édi és mennyire szöszi a haja :D Kitöl örökölte?Ha ehhez majd még kék szemek társulnak a lányok pisilni fognak utána :D

Csajok Pindi nagyon eltűnt!! :wink: Remélem minden rendben fog zajlani és hamarosan újabb baba lesz.Hajrá Csajszi!!!++++++++

Nálunk még semmi jel,hogy Pötty ki akarna jönni.Reggel megyek nst-re meg a doki is megvizsgál.Hát kíváncsi leszek,hogy mit mond.Majd jövök a hírekkel...

puszi mindenkinek

Kép
hubcsa
 
 


Mia, tök jót vigyorogtam a szövegen, de vicces, mert ugyanezeket a szövegeket nyomja nekem is :lol: csak utána vissza is alszik. Néha engem is kiakaszt.
Szééép Martin! Lizusnak még nem mertem megmutatni, nehogy elcsavarja a fejét :)
Na, mi a helyzet Pindivel??????

Hubcsa, drukkolok az nsthez, hogy mutasson valami fájást :)
magdolnam
 
 


Sziasztok megszületett Zalán Krisztián 3,77 Kg 54 cm császárral jól vagyunk vannak büszke apuka!!!!!! Kép Kukucs itt vagyok

Kép

Kép
pindimano
 
 


PINDI ÉS APUKA!!! NAGY-NAGY GRATULA A SZÉP NAGY FIATOKHOZ!!!

Kép
dittke
 
 


Pindi és a büszke Apuka! Szívből gratulálok a gyönyörű kisfiatokhoz!!![/i]

Kép
hubcsa
 
 


Nos és meg voltam reggel ctg-n.A szívhang jó és vannak rajta fájások is :) ,de nem túl nagyok...A doki is megvizsgált semmi változás múlt héthez képest.Méhszáj 1100.És megint azt mondta,hogy már bármikor megindulhat a baba..De ezt mondta 1 hete is :D Eddig nem nagyon jött be neki.Ha nem történik semmi,akkor csütörtök reggel megint mennem kell...

Kép
hubcsa
 
 


Pindi, gratulálok hozzátok! Miért kellett császározni?
Hubcsa, drukkolok, hogy magától induljon be a szülés! Beszélgess el a kismanócskával arról, hogy mielőbb bújjon ki. Barátnőmnek azt mondta a dokija, mielőtt szült 41.héten!!! hogy kekszeljenek egy nagyot. Hát ez be is jött nekik. Csak 1 ötlet :D
magdolnam
 
 


PINDI!! GRATULA!!! ÜGYIK VAGYTOK!! ÉS GRATULA A "FRISS" APUKÁNAK IS!! :wink:


sok puszi,

sok tejcsit és egészséget és mielőbb várunk "haza"!!




Hubcsa: húzzál bele!! beszélgess a gyermekkel, nekem is szót fogadott!!

pusz,

¤mia¤


Kép
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?