Új privát üzeneted érkezett!

laptető..... :oops:
(még mindig nem jött meg, azt hittem igen meg fog....de nem. nem merek tesztet venni :D )

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Zazzy: Minden rendben lesz, akárcsak Zsizsiknél és Apple-nál ;) Nagyon picike még az a babó, de kapaszkodik rendesen :)

Aisha: Neked is gratula!!!

Monee: Az ilyen dolgok hiányoznak szülés után :D Bár azért a hason alvás nekem most már nagyon kellett :D

Norka: Kitartás, már nincs sok hátra ;) Az a méhszáj ki fogja bírni végig és Benjamin időre fog születni :)

Dimet: Na igen a szülők :roll: Ha szólsz, hogy elég, akkor az a baj, ha nem szólsz, akkor meg kikészítik az embert. Szerencsére az én szüleim nem szólnak bele semmibe, Apósom meg foglalkozzon csak a saját dolgával :D Néha beszól olyanokat, hogy pl. " De anyás lett ez a gyerek!" Bakker milyen legyen, ha egész nap az anyjával van???? :twisted: Úgy szép az élet, ha zajlik :)

Csakegy: Én azóta nem olvasom az indexet, mióta az egyik csaj közölte, hogy ha betölti a 30-at, akkor már nem szül, mert öreg lesz hozzá :twisted: :lol: (Jesszus, akkor én igencsak elbaltáztam... :D )

Lara: Éljen! ;)

Gina: Nagyon kis kerek lett ez a leányzó. Jól van tartva ebből is látszik :D Hozzátáplálásról dokit kérdezd mindenképpen sztem...

Rambóka: A páromnak is felolvastam Gergő "szövegét" :D Nagyon aranyos lehetett... :) Úszómester pedig monnyon le! Milyen már ez, basszus :evil:

Rejo: Üdv újra itthon. Majd kérünk fotós beszámolót, hagy irigykedjünk! :)

Monácska: Hogy vagytok? Minden rendben a kiscsajjal? Az elúszott nyaralás miatt ne sírj nagyon. Biztosan lesz más lehetőségetek a pihenésre.

Tegnap elmentünk a bébibolt Visegrádi utcai üzletébe. Nagyon jó áron vannak ott a kiságyra szerelhető lógó játékok. Vettem egyet Bencének, amolyan szép kis plüss figurák vannak rajta és potom 3ezer párszáz forint volt. Hát lányok! Felszereltem és besz.rás, annyira tetszik a fiamnak!!! Megérte megvenni, pedig azt hittem, hogy még annyira nem fogja értékelni... Felvettem apának a fia első reakcióját... Nagyon aranyos volt :) Az ilyenért érdemes ANYÁNAK lenni, csupa nagybetűvel :D

+1 gyors kérdés: Honnan lehet tudni, hogy egy anyatejes babának hasmenése van? Tegnap nagyon híg volt a széklete a picúrnak (úgy kellett kiönteni a pelusból, már bocs) és amolyan zöldes árnyalatú volt. A gyereken tejkiütés is van, nem lehet, hogy laktózérzékeny szegény és emiatt görcsöl olyan sokat a pocija (én is laktózérzékeny vagyok...)? Rendesen hízik meg eszik, de a széklete nekem gyanús... Nagyon szenvedünk a kakival minden nap, pedig nagyon híg neki, ezért parázok. Miként lehet kideríteni az igazságot?
Ááá, mindig van min aggódni :(

Reggelizni kellene már... Keresek valami kajcsit...

Pussz

Kép

Kép
bettica

Monácska: Te gaz Anya! :lol: Még ilyet! Miért kell koplaltatni azt a gyereket?? :lol: Édesek azok a hurkák, olyan harapnivalóak :D

Dimet: Teszt? Na jó, egyáltalán érzed, hogy meg fog jönni? Ez a laptető dolog :roll:

Kép

Kép
bettica

Bettica!
Annyira aranyos Bence baba!!!!!!!! Néztem az albumodat! :)

Érdemes lenne a dokitokkal ezt megvitatni mindenképpen!!! Szerintem, de felhívhatnád a védőnyanyát is, hátha van ötlete. A lényeg, ne hagyd magad lerázni, jó lenne, ha megnéznék konkrétan azt a kakit és úgy mondanának véleményt! Elég aggasztónak tűnik nekem!

Nem kap enni éjjel és pasz! Eddig aludt, aludjon most is!!! :lol: :lol: :wink: :roll: Nem akarom rászoktatni arra, hogy megint enni keljen fel éjjel. Bár, lehet, hogy nem elég neki az anyatej már???? Mindne lehet............. Majd figyeljük! :)
Vendég

Vagyok... és már megin nem tudom kinek mit akartam írni...

Na mindegy, próbálkozom egy kicsit:)

Rambóka: Gergő már ugrál (na ha hagynák..)??? Fú.... ekkora fiú már???? Képet nem kapunk?

Bettica: Ha kell a gasztrodoki elérhetősége akinél mi voltunk Lilláva akkor szólj (légyszi priviben)!!!! Fiatal, korrekt doki, halál udvarias, türelmes, nem bagatelizálja el a dolgkat, a környezet szuper, nincs tumultus stb. Ja, és TB-re van persze. Abszolut pozitívak a tapasztalataim!!! (csak sajna vagy 1-2 hónap várakozással számolni kell... de szerintem megéri ha nem SOS a dolog)

Monácska: Azta... ezeket a hurkákat... mindig ilyenről álmodoztam de Lillának alig volt néhány mutatóba...

Dimet: hűha... Zazzy épp most keres egy zebrapárt :)))))))))))))))))) (a héten akármikor ráérek Ikeázni ha esetleg menni szeretnétek... Lillával tegnap is voltunk és már sikított amikor meglátta, hova megyünk... úgyhogy vinnem kell néha ha akarom, ha nem:)

Index: Ott az a baj, hogy néhány önjelölt barom (ld. moderátorok) akik igen komoly komplexusokkal küzdenek és végre hatalmat kaptak még azt is meg szeretné szabni, mikor szellentsen az ember a számítógépe előtt. Olyan topikokba is beleszólnak amikez semmi közük (ráadásul foyamatosan!!!! ) és amikkel nincs semmi baj, mert az oda írók teljesen elégedetek vele. Az index PCO-s topikjába én s keveset írok és csak néha de ugye anno én nyitottam így személyes sértésnek veszem amikor egy moderátor úgy szól bele a menetébe, hogy arra semmi oka nem lehetne a saját seggfejségén kívül.

Most egyébként azért harcolok, hogy végre töröjék a nickem mert most azt is megtagadták a rohadékok... (mondjuk ismerek egy csomó embert a régi moderátorok közül, az egyiknek írtam is, max. majd az törli... csak undorító ami ott folyik)
Vendég

A rohadékok ahelyett, hogy töröltek volna egyszerűen kitiltottak az indexről nehogy hőbörögjek.

OK, ha botrányt akarnak meglesz. A másik nickemmel már sokszor térdre kényszerítettem őket (azt már nagyon rühellik mert már többször is bocsánatot kellett kérniük:), tudom hogy mennek a dolgok... Rohadékok.
Vendég

Ja igen. Az Indexen egyébkét egy Mikolt nevű energiavámpír tehén kavarta a xart, ő az aki minden olyan topikot amiben a nőgyógyászat szó is megjelenik a sajátjának érez - és mellesleg ő az akivel anno pont amiatt rúgtam össze a port, mert a PCO-s lányokat mind a nőgyógyászhoz küldte closty kúrára hiába írtam neki, hogy nem kéne ezt ajánlania a nőgyógyászatos topikban hivatalos segítőként, inkább olvasson... Most meg már szakembernek tartja magát aki azt is megszabhatja mi legyen egy topik témája.

Csak azoknak mondom akik valaha is hozá fordultak vagy hozzá akartak fordulni. (uramatyám... és ha jól olvastam akkor szülésznőnek készül... )
Vendég

Bocsi, kicsit felhúztam magam azon, hogy nem hajlandók törölni viszont a reklamciót is letiltották (ld. töröltetni csak saját nicken tudom magam, de ha az le van tiltva akkor nem... és most pont ezzel szórakoznak)
Vendég

Csakegy!

Így már érthetőbb a dolog az indexen. Mivel gyalogoltál bele az illetők lelkivilágába? És ki a fene az a Mikolt?
És mi az, h. ki vagy tiltva?
Basszus, most magyarázzák a bizonyítványukat, h. az nem is úgy volt, meg belenyúltak a hsz-ekbe is, h. ne lehessen visszakövetni, h. mi volt a kiindulási ok.
Szerintem nyugi, gyere vissza holnap más nicken, mi tudni fogjuk, h. te vagy az, ők meg le vannak ......

Ja, h. on legyek :twisted: : mi van Lilla ekcémájával? Rontottak rajta a tejtermékek? Hol tartotok az új kajákkal?

Monácska!

Izé.. Éhező gyerek... :twisted:
Front van! Kistesó nem hagyott aludni egész éjjel, Gergő is fel-felsírt. Isteni volt!
De lehet, h. tényleg kevesebb a tejcsi neki, nálunk is ilyentájt kezdett el kevés lenni. Még nem nézi ki a szátokból a rántotthúst? :lol:

Bettica!

Szerintem a széklet színe nem számít!
Az állaga és főleg a szaga a fontos! Ha nagyon büdös és nagyon híg, akkor mielőbb adj neki valamilyen jóbacis készítményt, pl. Protexin!

Dimet!

Kihalnék, ha te dugdosnál egy zebrát még pluszba! :twisted:
De gondolom te is! :shock:
Bár végülis a korkülönbség nem is olyan rossz már (tegnap találkoztam egy anyukával, aki a 6 hetes kontrollt követően szinte azonnal teherbeesett - szokásos meglepődés: nem is menstruáltam! Azt hiszem új alapokra kéne fektetni a gimnáziumi biológiaoktatást és felvilágosító nevelést!).
Egy PCOS-s, aki nem mer tesztet venni! :roll:

Norkának akartam még írni valamit, de szenilis vagyok.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka: Nem ez az ok, ez marha régen volt, azóta volt már, hogy kommunikáltunk úgyhogy nyílt harag nem volt. Mikolt azóta a tegnapi saját bevallása szerint a PCO-s topikra küldi az érdeklődőket (sőt, tegnap már azt állította a modisban, hogy ő is PCO-s...). Tegnap azt is álította (a modik törölték) a modisban, hogy odaküldött egy mimóza lelkű lányt a PCO-s topikba aki beleolvasott és KÉTSÉGBEESETTEN írt vissza mikoltnak, hogy jajj, hova keveredett, biztos rossz topikot adott meg a mikolt neki, mert itt csak beszélgetés folyik. Az a seggfej meg úgy döntött, hogy jajj szegény mimózalelkű pátyolgatottja nem tud eligazodni a topikban ezért inkább kimoderáltatja az egészet...

Na most kérdezem, hogy ki itt a hülye.

Aki olyan mimóza, hogy egyrészt nem olvas vissza másrészt a pcos.hu teljes tartalmát várja egy ilyen topikban plusz (gondolom) nem mer kérdezni, aki erre moderáltat és/vagy aki moderál?

Kitiltás: root szintű, tehát nem csak a topikból tiltottak ki hanem a komplett fórumról, nehogy véletlenül egy másik moderátoros topikban hőzönghessek. Mindig ezt csinálják. Van egy zárt topik, ott beszélik át ilyenkor a stratégiát, hogy ki mit töröljön, mondjon, hogy kimagyarázzák magukat. Beteg emberek gyülekezete (tényleg az. Régen tök más gárda volt aztán sorra lemondtak erre a politikai fórumokból verbuváltak ápoltakat...)

Nekem a célom most a töröltetés, nem az, hogy hozzászóljak (az nem izgat, akármikor regisztrálok egy újat)

Lilla bőre: Egyszer már majdnem tökéletes lett, aztán hirtelen bedurrant... igaz, két foga is kijött pont akkor. Hát ez van. Valszeg ez lesz egészen addig amíg ki nem növi. Tejre szerintem tutira nem érzékeny, sajtot, tej alapú tápot stb. már kap, semmi változás... a tejszínhabomba is beleevett néhányszor, ott sem volt változás. A glutén miatt izgulok még egy kicsit, 30-án lesz eredményhirdetés...
Vendég

csakegy, és a te bőröd hogy van??

indexen meg ne húzd fel magad!!! túl rövid az élet ehhez....:)

oké, veszek ma tesztet :) de nem hinném. :twisted: egyszer mensiztem szülés után. :roll:

mona, nem lehet,hogy fejlődési ugrás és tényleg éhes. mondjuk nemtom, nálunk is érdekes éccak volt, és a 7 óra helyett 3/4 6kor kellett a tápi....

Kép

dimet

ja, rami. köszike!! nem kellenek a spar pontyok!

Kép

dimet

dimet: Hajrá:)))))

Az én őröm OK, de képtelen vagyok rájönni mire lettem allergiás.. pedig ez Lilla bőrénél is segítene de nem tudok rájönni... (megcsípett néhány szúnyog.. lehet, hogy arra?)

Gáz. Néztem egy cukrot és 8.0 lett... OK, 10:30 óta folyamatosan csak zabálok, de azért nem ettem olyan sokat... (egy pohár Ovomaltine, egy bögre capuccino és egy ropi)... Szerintem most pont elcsíptem a csúcsot (remélem) és azért olyan magas... Asszem elkezdem a reggeli kajálás visszafogását... (mindjárt nézek egy újabb cukrot aztán kiderül mi van) (másik tipp: kb 2-3 napja nagyon keveset iszok... újra el kell kezdenem inni, az szépen rendben tartotta a cukrom...)
Vendég

Sziasztok,

csak bekukkantottam, már régen olvastalak titeket, de nagyon jó hírt láttam!!

Zazzy: gratulálok!! remélem minden rendben lesz és szép kismamaságot kívánok neked! próbálj picit megnyugodni, most az a legfontosabb mindkettőtöknek.

Monee: tátott szájjal néztem a videódat, ahogy kisfiad mocorog a pocakodban!! milyen izgága volt! nagyon édes!

rólunk csak annyit, h jól vagyunk . szombaton leszünk 20 hetesek, eddig minden rendben volt , remélem ez lesz a második 20 hétnél is. kisfickónk lesz, 2 hete látta a doki a fütykösét. nevét még keressük.

mindenkinek minden jót!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Marha lassan mászik le a cukrom :((( Gáááz :((( Ilyet nem szokott csinálni :(((((
Vendég

Hello!

Ez nem igaz már! :D :D
Mindenkinek kukisa lesz?! :lol:
Komolyan, már elgondolkoztam, hogy ennyire igaz lenne a Czeizel féle megtermékenyítési elmélet?! Nagyon érdekes szerintem...
Egy csomó kisfiú baba születik itt, mert mindenki gyúr erősen a PÉre, a PÉ körüli napokra. Aki meg nem gyúr, annál meg mindjárt jön a puncikás baba...
Nyilván semmi messzemenőt nem lehet lekövetkeztetni, csak engem érdekelne hogy véletlen ez a sok fiú gyerek, vagy esetleg ebben is tényleg van valami?!

Czinkeb!

Gratula a kukachoz és az egészséges babóhoz!

Dimet!

:lol: :lol: :lol:
Jó poén lenne. :D

Mona!

Szép hureszek! :D Lehet hogy mégsem kell menned a gyámhivatalba az éheztetés miatt! :lol:

Bettica!

Hason alvás.... mmmhhh... alig várom! :D
Néha kedvem lenne belecsípni egyet a Páromba, amikor kiterülve alszik hason. :lol: :lol:
Bár kopp-kopp-kopp én háton és mindkét oldalt ugyanolyan jól alszok, úgyhogy gond nincs. A forgolódás is könnyen megy. Még. :D

Sálálá, még mindig 7 kiló plusznál állunk. Remélem egy tizessel be tudom fejezni a terhességet, az szuper lenne! :)

Most azzal rémísztgetnek, hogy szeptember elején vagy végén osztálytalálkozó lesz szervezve. Középiskolai 5 éves. Nekem lesz egyedül az egész brancsból addigra gyerekem és összesen ketten vagyunk férjhez menve. Olyan leszek mint valami különleges állatfaj az állatkertben a sok diplomás között. :D Húdenemvárom! :lol:

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee: szerintem is így van... Mi nem gyúrtunk a PÉ-re, mindig elbuktuk így 2 lányos szülők leszünk:)
Vendég

moneee, 5 éves osztaliiiiiiiiiiiiiiiii? azanyját :D de régen is volt :D

czinki, grat a fiúhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

dimet

Csakegy!

Már csak magyarázkodnak össze vissza, hol erre, hol arra fogva a moderálást, de úgy tűnik, h. rád ugrottak igazán. Csak tényleg kár, h. most belefolytották a szót egy elég jó kis társaságba.
Fene egye meg!

Ne egyél ilyen hülyeségeket! Nálatok a vajaskenyér és társai nem figyelnek be reggeli címén, csak ilyen ovomaltinok és egyebek? :twisted:
Gyümölcsös tejturmix?
Barackos fahéjas túró (hamár az édességeknél tartunk! :twisted: )

Csajok! Ki mit reggelizik? Hátha le tudjuk hozni Csakegyet az ovomaltinjáról. :wink: :lol:

Monee!

A 10 éves osztálytalálkozónkon mindenki a gyerekei képét mutogatta. Ott én éreztem ufónak magamat! :(
És a legnagyobb sikere nem a pesti ügyvédbojtároknak és orvosjelölteknek volt, hanem annak a csávónak, akit úgy rugdostak át az összes vizsgán, mert egy büdös szót nem volt képes kinyögni, mostmeg igen nagy garral adta elő az amerikás élményeit (seftelések autóbiznyic és hasonló kevéssé törvényes dolgok). Kíváncsi leszek az ideire eljön-e vagy már ül valahol. :twisted:

rambóka

Rami!

Mennyi egy gyerek téli barack kapacitása? Kaptunk egy adag barackot, amit ha megfeszülök se tudok megenni ma, holnapra meg már elrohad, úgyhogy pucolás, citromlé, zacsizásba kezdtem. 4-esével csomagolom a megpucolt kimagozott barackot, ez úgy praktikusnak tűnik.
Viszont lövésem nincs mennyit eszik egy kicsike gyerek a következő barackszezonig... ki kéne találni, hogy kell-e még venni vagy sem...
Te mennyit raktál el anno Gergőnek?
HELP!

Monee

monee85

Rambóka!
Kevésnek nem kevés, mert esti etetés után simán lefejek még 100-150 ml-t. És reggel is kell fejnem, mert akkor is nagyon sok van.

Inkább csak talán nagyon híg.... Vagy mi! Egy ideje nem ezem édességeket (a palacisntából is ettem egyet...), és talán nem elég tápláló!!!

Esetleg igaza van Dimetnek, hogy növekedési ugrás! (Dimet!!!! Figyi, pcos vagy............ Akár ki is maradhat jó ideig! Mondanám, hogy nézz egy hőt, de az éjszakai ugribugrik nem tesznek jót a hőmérőzésnek! :lol: :lol: :lol: :lol: )

Esetleg meg csak egyszerűen jól esik anyucizni egy kicsinyt. Ja persz ekérem, ha a vizet meg nem isszuk!!!! Pffffffffffffffffffffffffff

Nem tom, figyelem a lánykát, aztán majd kiderül!
Akarata az van, elég nehéz volt meggyőznöm, hogy téved és nem éhes............ :lol: :lol: :lol:

Megnéztem a kecskeméti üveges 4 hós kórtól adható bébiételt...... CSAK :!: :?: :roll: :shock: tejport és kukoricakeményítőt tartalmaz!!! És ez adható 4 hónapos babáknak!!! Ne máááááááááááááá

Még nem adom, csak nézegettem, érdemes-e főzicskéznem Nórinak, hiszen milyen olcsó egy ilyen üveg. Na ja...... Csak hát mik vannak benne! Inkább főzök!
Vendég

Rambóka: az Ovomaltine hipózás ellen kell:) Ld. reggel ha felébredek, jön eg kb. egy órás menet Lillával (tápoltatás, kenegetés, pelenkázás, öltöztetés egyéb óhaj-sóhaj...). Jó ha 10-11 körül kajához jutok, addig meg kell valami SOS 10mp-es CH.

A reggeli mondjuk nálam kritikus mert általában nincs itthon kenyér stb. (tegnap pl. elfelejtettem venni, a férjem meg kijelentette, hogy úgyis süt majd egyet). felvágottat nem eszünk, a túrót stb. meg sajna kifejezetten nem szeretem... (a túrórudi az más :)))))) Szóval nálam necces a dolog.
Vendég

Czinke!!!

Millió gratula a fiúcskához!!!!!!!!
Hozhatnál egy fotót!!!! És tényleg nagyon régen jártál errefelé!!!

Pocifotót is követelek!!!!!!!!!

Atyám................. 20. hét! Hatalmasra kerekedtek a szemeim!

Monee!
Bár nem engem kérdeztél, de kb. 10 kilócskát biztosan el kell tenni. Én ennyit számolok!
Úgy tűnik tán még helyem is lesz, mert a fagyasztott tejeket talán elviszik....... Talán! És megtöltöm a hűtőt akkor gyümivel!
Meggyből 10 kilót raktam el, cserkóból ugyanennyit, barackból is 10 kilót fogok!

Jajjjjj! Szilvát mikor lehet adni majd nekik???? Mert lehet, hogy szt is kellene eltenni???????????? Pffffffffffff Mégis kevés helyem lesz! :shock: :?
Vendég

Mona!

A szilva ügy engem is foglalkoztat. Meg a sárgabarack. Azokat lehet adni neki?
A sárgabaracknak (kajszi, ki hogy ismeri) mi a megpucolási technikája? Mintha rémlene valami forróvizes fürdő és akkor könnyen lejön a héja...
Meggyet szerencsére rakott el a mamám egy határral, cseresznyét meg úgyis később lehet csak majd adni a babának, addigra meg lesz új.

Zöldségek közül van valami amire rá kell úszni még most, vagy az elég amit télen lehet kapni??? Pl. a céklára gondoltam. Úgy tudom azt is lehet majd adni neki enni, de nemtom, hogy télen azt lehet-e kapni. Mondjuk azt sem tudom, hogy most lehet-e kapni, de mindegy. :D :D :D

Monee

monee85

Zazzy, GRATULÁLOK! Kell az utánpótlás!Ha Arnold doki kezében vagy, akkor minden rendben lesz! És ez a progi nem rossz! A tsh-ra meg kapsz gyogyit, az szépen helyrerakja.

Czinkeb, Gratula a kis kukishoz!

Dimet, vettél tesztet?

Csakegy, , nem tudom hogy állsz a tojással, de én mostanában, mivel mindenféle felvágottól,szalámitól, sajttól undorodom, tükörtojást rakok egy zsemle közé (rozsos zsemle, ha éppen van itthon).

Na megyek és csinálok borsófőzeléket.

Holnap megyek vissza dolgozni. Ma már hívott a főnököm :twisted: :twisted:
apple

Eztet találtam, ha valami nem jó benne, szóljatok!
Engem most főleg a gyümik és a zöldségek érdekelnek.

6 hónapos kortól adható
alma, őszibarack, meggy, gesztenye
burgonya, sárgarépa, sütőtök, cékla
gabona-pelyhek, rizs, búza, zab, kukorica

7 hónapos kortól adható
banán, körte, narancs, citrom
paradicsom, cukkini, saláta (főzeléknek elkészítve), brokkoli,
fehérrépa, pasztinák, zeller, spárga, tök, uborka (sütve vagy főzve),
passzírozott zöldborsó (héj nélkül), tökfélék
hús: csirke, pulyka
étolaj : 1 kávés- kanál / 1 dl főzelék petrezselyem, zellerlevél, kapor, metélőhagyma

8 hónapos kortól adható
kenyérhéj, kifli
szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, sárgadinnye, cseresznye
zöldborsó, karalábé, kelkáposzta, karfiol, csicsóka,
vörös- és fokhagyma (sütve vagy főzve), spenót,
sóska, lencse, sárgaborsó, felesborsó, bab
hús: marha, sertéshús, hal, csirkemáj legfeljebb heti 1 alkalommal
Ha a családban nem fordult elő allergiás megbetegedés: kefír,
natúr joghurt, túró, sajt, kis mennyiségben, főzelék vagy gyümölcs kiegészítéseként
árpa, rozspehely
bazsalikom, kakukkfű, borsikafű, borsmenta, szurokfű, citromfű, lestyán
gyümölcsteák

10-11 hónapos kortól adható
káposzta, padlizsán, zöldbab, rebarbara, mángold
főtt tojássárgája heti 1-2 alkalommal

1 éves kortól adható
uborka nyersen vagy savanyítva (reszelve), retek,
vöröshagyma és fokhagyma nyersen,
szójatofu, szójatej, csicseriborsó, szójabab, paprika
tehéntej, vaj, tejszín, tejföl, kecsketej, és kecskesajtok,
juhtúró, juhsajt
teljes kiőrlésű gabonák, köles, hajdina
méz, tojásfehérje, mandula, napraforgómag,
tökmag és egyéb olajos magvak
gyógynövényteák (menta, cirtomfű, csalán)

Másfél éves kortól adható
kiwi, ribiszke, feketeribiszke, szeder, egres,
csipkebogyó, áfonya, som, málna, eper, szamóca,
déligyümölcsök (ananász, mangó, grapefruit stb.)

Monee

monee85

Ez a lista elég szigorú...szerintem.Szóját mondjuk én nem is adnék még magamnak sem...jobban árt mint használ.
Jaj tudom ,melyik lista ez, ezért volt annyira ismerős...Szilvát pl már jóval korábban is lehet adni, hisz a szilvát adják meg sz öszit, ha nincs kaki, azért ha az öszi nem használ, 8 hósig nem engedi ez a lista, nagyon nem tetszett nekem annó ez a lista...

Én ezt használom helyette:
www.nlcafe.hu/kalkulatorok
innen mit ehet a baba címszónál kell keresni. nekem ez szimpibb és nem szigorú.
engem azért érdekel, hogy ne legyen szigorú, mert a gyerek nem eszi meg a bébikaját minden nap én főzöm a fözit neki és elég finnyás, másnap újat kér, na mpst kevés fajtából nem tudok mindig újabb kaját kitalálni...

Na meg eszerint kekszet hónapokig nem is ehetne...hááát szóval akkor nem tudnám most mivel sűríteni a kajáját, gyümijét...

De ez csak az én véleményem....természetesen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.22 14:07-kor.
Vendég

ÁÁÁÁÁÁáááááá!
Mivel átpakoltuk a ded szobájába az összes játékát, így most lefekvés helyett is játszani szeretne. Pedig istenuccse igyekeztem emberesen lefárasztani! Még tornáztunk is és próbálgatjuk a bukfencezés alapjait.
Nem, nem tornászt akarok faragni a 2 éves gyerekemből, hanem a bukfencezés indító állása kell majd a biliről való fenéktörléshez. Igaz a bilibe bele még nem kakilt, de ma 3X pisilt bele (meg 4X mellé :roll: ), de érdekes módon a belepisilés is csak állva megy (na ezért sem tudom, h. a belekakilás hogy fog menni, mert a pelusba is csak állva kakil! :?
Bár ez néha jó, mert a minap hallom ám, h. nyom ezerrel, amikor végzett, mentünk pelust cserélni. Erre kiderül, h. egy öklömnyi gombóc van a lába közt, ha akart sem tudott volna vele leülni! :shock: :twisted:

Monácska!

A leánygyermek pucér képeit elnézve nincs a te tejednek semmi baja.
HÍG????????? Na ne!!! Nóri meg a víztől és a levegőtől növeszt ekkora párnácskákat a végtagjaira! :twisted: :lol:
Egyébként mindenkinek, aki hígnak találja a tejét, tudnék egyet javasolni: fejje le, hagyja állni, aztán nézze meg, h. milyen vastag zsírréteg csapódik ki a tetején! Pedig olyan szürkésfehér vizes löttynek látszik elsőre. De nyugi, nem az!
Én a lányodat elnézve és a lefejt tejmennyiség ismeretében inkább a fogára tippelnék, mint az éjszakai ébredések okára, de sajnos félő, h. nem fogsz tudni mit csinálni vele. Esetleg kérj a patikában fogzásra zsibbasztós kencét, és próbáljátok ki.
A nevét a többiek biztosan tudják, én speckót használok.

Monee!

Én egy kombihűtő nagyobbik fagyasztóládáját teleraktam, és tavaszra alig pár adag maradt.
Tettem el őszibarackot, kajszit, meggyet, cseresznyét, körtét, szőlőt, szilvát (de jól is jött szorulásoknál!).
Idén is ezeket szándékozom, de már nagyobb mennyiségben.
De ne csak gyümölcsben gondolkodj!
Házi spenót, brokkoli, répa, cukkini, tök, uborka is mehet.
(ha valaki most akar sznob fagyasztót venni, akkor Metróban most lesz 220 l-es Bosch 120-ért!)

rambóka

köszönöm!!

Monee: lehet benne vmi , amit mondasz! egy ismerősömnek én vagyok a 6. akinek fia lesz idén v lett idén. szerintem is már tudjuk , h mikor kell akciózni, meg van inszem , lombik.

Monácska: szobaton leszünk 20 hetesek és mindenképp készítünk pocakfotót. ígérem felrakom ide is!

szép napot mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

köszönöm!!

Monee: lehet benne vmi , amit mondasz! egy ismerősömnek én vagyok a 6. akinek fia lesz idén v lett idén. szerintem is már tudjuk , h mikor kell akciózni, meg van inszem , lombik.

Monácska: szobaton leszünk 20 hetesek és mindenképp készítünk pocakfotót. ígérem felrakom ide is!

szép napot mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

bocsi, h 2* ment el! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lehet valami ebben a fiú dologban, de én annyira szeretném, ennek ellenére , ha lehet ennek hinni, nem sok esély van rá.Férjem persze rögtön lehurrogott, hogy az a lényeg, hogy egészséges legyen, miree én:Igen, egészséges fiú! :lol:

Dimet:Várunk, gyere, mi újság?

Monácska:Azok a hurkás combok!Annyira falnivaló! :D

Én eddig alig-alig nézegettem a cukromat, vasárnap óta minden reggeli ebéd és vacsi után (kivéve tegnap pest miatt)megnéztem, és mindig 6 alatt volt! :D Pedig a június végi terhelésesem 7,8 volt :roll:
Mondjuk akkoriban durvábban ettem, és azóta már 3x850-et szedek(szerintem ez is segített :wink: )

Kép
Kép
zazzy

....sza meg a jegesmedve!
Sikerült letennem a kölyköt, Kistesó is viszonylag visszafogottan adta elő a pogózást, úgyhogy lehalkítottam a telefont, mellétettem a kaputelefont és ledőltem pihenni.
Már majdnem sikerült is elaludnom, amikor becsöngetett egy adománygyűjtő!!!!!!!!!!
Ölni tudnék!!!!! :evil: :evil: :evil:

rambóka

Zazzy, a vonalzódat javítsd ki. 8)

Úgy látszik, a Nóriknak már csak ilyen komoly combjuk van... :lol: :lol: :lol: Boginak rettentően tetszett!
Vendég

Nem merem még, de majd leszedem :D

Kép
Kép
zazzy

Tényleg milyen sok fiúcska fogan mostanában. :roll: Mit fognak majd csinálni, ha nem lesz leányzó? :D

Czinki: 20. hét??? Uramatyám, nem semmi ;)

Rami: Öklömnyi gombóc?? :lol: :lol: Jót nevettem, aranyos lehetett a fiad :D

Csakegy: Reggeli nálam is kritikus... Persze csak azért, mert valahogy mindig kimarad... Nem tehetek róla, de ha a párom nem hoz reggel péksütit, akkor én biza elfelejtek enni... :roll: Persze vásárolhatnék előző nap, de ha 3 napig nem járunk boltban, akkor nehéz megoldani a reggelit ;)

A hasmars miatt csak azért aggódom, mert szerintem nem normális, hogy egy gyerek másfél óráig, néha sírva küzd egy híg széklettel. Lehet, hogy ez nem feltétlenül hasmenés, de akkor is gyanús. Eddig olyan volt, amilyennek lennie kell: mustársárga, kicsit hígabb. Tegnap viszont egészen más volt és én nem ettem semmi olyat sztem, amit az elmúlt 2-3 hétben sem.
Tanácsokat köszönöm, végülis Normaflore-t hozatok a párommal, ha jól tudom ugyanolyan hatással van, mint a Protexin. Kérdés az adagolással kapcsolatban: napi 1-2 vagy 3-4? 2 helyet néztem meg és más volt az adagolás csecsemők esetén :roll:

Dobom el az agyam: Ma összesen a szopikkal együtt nem volt a gyerek fent 2 órát :roll: Most fél 2 óta alszik... Az én nappal ficánkoló gyerekem alszik, nem hiszem el. Előre félek az estétől ezek után. :roll: Lehet most fáradt ki az elmúlt napok "dorbézolásában"...

Kép

Kép
bettica

A dinnye mehet ezerrel... meg se piszkálja a cukrom:)))))

(a kisujjaim meg tiszta kékek... ma kb. 6* néztem cukrot... most egy hét szünet jön:))))))

Lilla kidőlt, férjem kidőlt... én is hulla vagyok de nem tudok aludni :(

Jaaaaaaa... vettünk viszont egy zseniális dolgot a gyerekszobába... hónapok óta vadásztam rá és megvan végre:))))) A Tchibo üzletekben árulják (én az Arénában vettem). Ez egy egyszerű szivacsdarab ami 3 felé hajtható és ha össze van hajtva olyan mint egy szép nagy puff... Na ebben még nincs semmi poén, ilyet lehet a jyskben is kapni néhány ezresért... a tchibósnak viszont van egy tök masszív anyagból készült extra huzata is amit teljesen rá lehet cipzározni így ha nem használja az ember tényleg olyan mint egy puff plusz a huzat miatt nem koszolódik, porosodik (mondjuk a szivacson lévő is lecipzározható/mosható). Minimális helyet foglal viszont ha szükség van rá 2mp. alatt kinyitható, összecsukva meg puffként vagy játszóasztalként lehet használni:) (Lilla legalábbis azonnal belakta:) Én azért vettem mert ha Lilla ébren van akkor lehetetlen a nappaliban aludni -ugye ott az ágyunk- a gyerekszobába viszont még egy összecsukható ágy se férne el.. így meg ha ki akar dőlni az egyikünk akkor simán elvonulhat amíg a másik lefoglalja Lillát:) Én tökre örülök mert már jó régóta azon filózok, hogy kéne valami ágyféleség a gyerekszobába is és ennél tökéletesebb megoldást eddig még nem sikerült találnom... Aki hasonló gondokkal küzd annak talán hasznos infó, hogy ilyen is van :) Ilyen csak más a matrac színe: http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0014347
Vendég

Imádom az ilyen cikkeket:
http://www.eletforma.hu/?r=5673
Vendég

"...A kutatók szerint gyakran valamilyen elfojtott szégyen, bűntudat áll az ilyen tünetek hátterében. Ilyen esetekben akár a böjt is segíthet a pattanásokokon. A visszafogott étkezést ugyanis egyfajta önbüntetésként éli meg az beteg, mely segít, hogy saját magának megbocsásson......"

Nahajrá!!! Eddig ugye volt a méregtelenítés, aztán a 90 napos diéta, ehhez felzárkózott a sav-bázis diéta (Lúgosítsál vazze! :twisted: ), utána jött a Zöld Csoda!
És most derül ki, h. elég lenne egyszerűen böjtölni????? :shock:
Tökön bököm magam! Micsoda meglepetés! :twisted: :twisted: :twisted:

A végén kiderítik, h. elég lenne templomba járni és meggyónni?
" PCOS-s vagyok atyám!..." :lol:

rambóka

Rambóka: :lol: :lol: :lol:
Viccet félretéve, ez nagyon durva!

Jelentem 3 napja olyan tökéletesen tartom a diétát, hogy csak na!És visszamenőleg is lelkiismeretfurdalásom van a korábbi evéseimért :oops:
zazzy

Ja! Böki a szememet a felső nagy banner rendesen (Legalább ne mozogna! Volt pénz rendesen! :evil: ), úgyhogy utánaszámoltam a csodálatos, minden európai átlagot felülmúló teherbeesési rátájuknak. Az 51,2% ugyanis úgy jön ki, ha eddig 41 nőt kezeltek és abból 21 teherbeesett. (vagy 42/82)
Ez egyrészt nem tekinthető nagyszámú vizsgálati anyagnak, másrészt a cég hihetetlen hosszútávú múltjára való tekintettel inkább az alapos és körültekintő betegszelekciónak köszönhető (értsd eleve nem vállalnak el bonyolult eseteket, csak azokat, ahol mondjuk clostyval biztosan eredményesek lesznek v. csak a spermaszámot kell feltuningolni, mert a nő egyébként rendben van).
Tudom gonosz és rosszindulatú vagyok, de annyira kíváncsi lennék a sikersztorik hátterére! :twisted:

rambóka

Sziasztok!
Egy-két kép:

Kép Tortám
Kép Mamával
Kép Most készülök ledolgozni a tortát
ezoterike

Kép Az új járgányom
ezoterike

Ezo gratulálok Gergőnek és sok boldogságot, egészséget kívánok neki!Nagyon jók a képek na meg a torta nyamm! :lol: De hát a járgány istenes, naggyon vagány :lol: És látom ott a borostyán-nyaklánc is :lol:
Vendég

ezo, nagyon nagy már gergő!!! boldog szülinapot neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ez a cikk :evil:

jelentem dimet nem vett tesztet, holnap vesz.
viszont dimet vett kocsiülést. concorde trimaxot. 29 volt az outletben. lenulláztuk magunkat, de a gyerek biztonságban. éljen!
és tetszik neki.

megyek,mert nyöszörgés. pedig eddig csend volt. vaslatam két nagy hegyet :? miért kell mindig összegyűjtenem....ah.

Kép

dimet

Kép

dimet

jóó reggelt

Itt esik :( végre mehetnénk sétálni erre az idő betesz.

Ezoterike gratula a szülinaphoz!
Fiad jól megnőt és aranyos tettrekész :lol: torta jól néz ki!!

Monácska kb egy hónapja azt tárgyaltuk,hogy kiskincshez képest nem hízik a lányod eleget, :roll: mutattam a férjemnek is a képeket, tetszik! :D

Dimet ne vasalj mindent! :wink: én csak ingeket meg amit nagyon kell.
Szülőknél sztem az a megoldás ha tisztes távolságban vannak.... pár 100kilometrov és csak ritkán találkozunk...költözést mi is fontolgatjuk,bár nem most..kicsit gonoszság de jó megoldás.
Tesztet várom, ne húzd az idegeinket!

Hunci Hunor látom nagy kutyabarát , aranyos a kép!

Rejo elfelejtettél visszajönni!!!!

Kavicsnak is letelik a nyaralás végre? :twisted:

Ja igen hiányoznak sokan, BACKA néha látom vagy írj!!! POGI tessék jönni! SZISZA, VÖCSÖK, és még páran.

Bettica kaki helyzet?
Mi meg jó ha 2órát alszunk összesen nappal :? többiek???

Rambóka a hírdetés engem is zavar :evil:
Jól vagytok?? Gergőről nem raksz képet?? Rég láttuk!

Norka jó hogy benéztél!! Benjamin szépen növöget, biztosan bennmarad a kiírt ideig :wink:

Kismamik??

majd elfelejtettem ZAZZY garatulálok!!!

Tényleg sok fiú van

Lányok kicsit leeresztettem, kiskincs szopizza az ujját hiába nyomom rögtön a cumit fanyalog kiköpi , pedig elhatároztam hogy nem engedem neki de a családban mindenkinek tetszik hogy nem a cumit rágja és milyen aranyos, meg az ott van kéznél meg fincsi :x éjszakai etetést magától kihagyta és hetek óta majdnem pontosan5-kor kelt, a napokban 3kor kelt de aludt 7-8ig...éjszaka 2előtt kelt,hogy éhes :shock: eldöntöttem hogy nem adok neki ordított ..a cumira mégjobban, kivettem megnyugtatni ott is ,férj bejön,hogy ne kínozzam jobb ha adok neki.... elaltatásnál is mire elérek vmit a férjem itthon tölt pár délutánt ő altatja kézben, állva ringatva..hát igen aranyos meg szereti de én vagyok vele többet és az 50kilómmal ez 1-2hónap múlva nem kivitelezhető...
a férjem szerint magamnak akarok jót nem nézem mi jó a gyereknek :( nem tudom,hogy csinálnám jól...következetes akarok lenni de így nem tudok.
Az éjszakai ébredést se értem, akkor fekszik mint eddig úgy kajál (bár nappal néha 4óránként..ezt csináljam vissza?) elvárhatom,hogy ne keljen fel....de mi van ha 3hós ugrás :?: , és mi felnőttek sem egyformán alszunk minden éjszaka ..áááá :?
Cumi vagy ujj?? szopizik ujjat vmelyik csemete?? se ez se az nem szimpi :oops:
Jól kiírtam mindent, ha valami meglátás ötlet van szívesen veszem!

Szép napot!
Vendég

Szaisztok!
Nóri hurka dicséreteket köszönjük, boldogan eltettük nehezebb időkre!!!! :lol: :lol:

Tudjátok mit csinálnak a lányok ennyi pasi közt?? Hát válogatnak szentjeim, válogatnak!!!!!!!!!!!!!!!

Bettica!
Ebben az esős időben Nóri is többet alszik napközben is.
Bezzeg éjjel............ Kelés volt 2.28-kor, etetés ( :shock: :roll: :wink: :? ) aztán nyűglődés, mert nem akart visszaaludni. Aztán 5-kor megitn kelés, megint etetés............. 6-kor úgy döntött, én is aludtam eleget, szóval ugribugri fel hamar. 7.40-kor elkezdett nyafogni, hogy kúúújvááája fáradt........... Le kellett tennem pihenni, most meg alszik, mint a tök! Én meg.............. Kakis dolog???

Kincs!
Alvás lásd fentebb.............. Az én eddig álomian alvó gyerekem kínlódik...........
Ujj vagy cumi! Ezen annyi vita van és olvashatsz utána milliót, a gyereked fogja eldönteni sajna. Nóri cumizik, Ákosom is cumizott, de Nóri erőteljesen gyömyöszöli a kezét is, és cuppogja az ujjacskáját is. Én sem szeretném, ha az ujját szopizná, de ha igen, hát istenem!
Figyi! Lehetsz te következetes később is............. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Abban igazad van, hogy kell egy rend, valami, amibe a gyerek tud kapaszkodni elalvásoknál. Igaziból nem tudom mi a megoldás, de beszéljétek át a férjeddel, és valami középutat ki kellene találnotok, mert ez a kettősség később istenesen vissza fog ütni ám........... Gyerek megérzni, és csak arra lesztek figyelmesek, hogy akkora vitákat szít, hogy ihaj!!!

Rambóka!
Dentinoxot vettem, imádja Nóri!!! Vigyorogva nyalogatja le az ínyéről!!!!! Kipróbáltam, ha nincs lenyalogatva, egész jól zsibbaszt, de egyéb esetben a kamillás finomságot érzed csak, és elzsibbad a nyelved................... Hülyére röhögtem magam! (Kínáltam az uramnak szexcsatához........... Fél este ezen kínröhögött, hogy egy ekkora marhát vett feleségül! :oops: :oops: :oops: ) Tejem tetején van zsír rendesen. Akkor kibekkeljük ezt az ébredős időszakot, és majd alszunk, ha nyugdíjasok leszünk! :lol: :lol: :lol:

Ezoka!
Boldog születés napot Gergőnek!!! Annyira jól mutat a gyerek a motorján!!!!!!!!!! Ajjjjjj, nagyon megnőnek...................

Hunci!
Borostyánlánc befigyelt Nórinál is............... Vérmes reményeim vannak!!!! Uram elkezdte betömni a lány szájába, mikor feltettem a nyakába a kislánykának!!!! :shock: :lol: Mondom nemnemnemnemnem oda, cska hagyni kell és kész! Nagyon nem hisz benne! Majd kiderül! Hozzátápis linket köszi! Mentettem. Lassan erre is sor kerül. Nagyon fut az idő!

Kavicsot én is nagyon várom már!!!!!!!!!! Hiányzik na.........

Dimet!
Vasalás bérbe?????????? Na??????????? Egy jó ebédért????????? Én csak gyűjtögetem. Egy ideje már Nóri gönceit is aligalig vasalom.................. :oops: :oops: :oops: :oops: Drukkoljak a tesztnek vagy az ellenkezőjének?????

Zazzy!
Hanyadik tesztet csinálod?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :P

Norka!
Nekem meg Bogi szokott nagyon tetszeni!!!! Komoly comb.............. Magadról beszélsz???? Naaaaaaaaaa!!!! Hogy bírod a frontot?

Monee!
És Te hogy bírod a frontot?????

Rejóka??????????
Vendég

ismét itt :lol:

Monee a pocakmozgó vide szuper!
Nekünk nincs viejónk semmiről és a szülésnél is csak mikor már feleszméltünk az őrzőben csináltunk képeket,sajnálom az első pillanatokat olyan jóó volt.
A pocakod láttán visszagondoltam kicsit ma egy éve hogy az utolsó mensim beköszöntött, kiskincs 3hónapos és kilenc éves házassági évfordulónk van...azok a szééép idők.

Mona cumi-ujj témában olvasok de egyik sem győzött meg hogy jó...miért nem lehet kihagyni? :lol:
2kor evett és 8.15-kor kelt...nem rossz csak rosszabb ne legyen
A láncra kiváncsi vagyok én sem hiszek benne
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hozzátápis, lefagyasztós ötleteket. Nem vagyok a háziasszonyok gyöngye, úgyhogy pl magamtól valszeg nem jöttem volna rá, hogy most vegyek sárga-fehér répát, mert ilyenkor még friss és zsenge. Ráadásul én nem eszek meg egy csomó fajta zöldséget sem, amit azért a gyereknek illene adni és beszerezni. Most írom a listát és valamikor beszabadulok a vásárcsarnokba. Apa jelöltet nem hiszem hogy rá tudom venni, hogy jöjjön cipekedni nekem -meg annak úgyis az lenne a vége, hogy minek 10 csomag répa?! :lol: -, úgyhogy erősen gondolkozok, hogy bedobom valamelyik nap az autóba a babakocsit és azt tologatva fogok vásárolni. :D Cipekedjen a babakocsi helyettem. :lol:

Hunci!

Köszi a linket és a tanácsot is!
Az a bajság nekem vele, hogy ez megint nem egy áttekintő táblázat amiben látom, hogy mikkel készülhetek és mennyi idős korától. 8 hónaposan nekünk már ismét tavasz lesz, nem akarok feleslegesen fagyasztani egy határra való cuccot, amikor majd frissen is meg lehet mindent kapni.

Az a kutyás kép haláli volt! :D Van valamilyen márkája a kutyátoknak, vagy egyszerűen ő csak ilyen? :lol:

Rambóka!

Látom, nem tudsz megbocsátani ennek a cégnek. :lol:
Amellett hogy valószínű igazad van! :)

Monácska!

Nálunk is nagy sikere volt a hurkáknak! :D
Küzdjetek! :wink:

Jól vagyok. A hideg idő kicsit megváltoztatta a babám viselkedését, de még mindig sokat mozog, úgyhogy biztos jól van ő is. Le van lassulva a drágám, meg gondolom nő is mint a bolondgomba, ezért nem annyira gyorsak odabenn a mozdulatai. Nagyon határozottan kidugja ezét-azát, de aztán szépen lassan vissza is húzza, nem kapkod össze-vissza mint régebben. Pénteken megyek dokihoz, rá vagyok kicsit én is stresszelve a méhszájamra, remélem minden oké és egyben van.

Viszont legnagyobb sajnálatomra a szereti-szereti a Párommal valahogy nem olyan jó mint régen. Napközben egy csomó minden van a fejemben, amik este is tekergőznek és nagyon lassan megy a ráhangolódás a szeretésre. Szegénykémet annyira sajnálom, hogy sok-sok időt kell arra szánnia a szeretgetésre, mert nagyon lassan oldódok, és néha én is megrémülök, hogy úristen, talán nem is fog sikerülni. Ráadásul én szeretném megvárni még a Manó elcsenedesedik, de persze az még plusz fél óra ha pont akkor kezd bele és a hasamtól is már csak egy-két féleképp mehet a dolog, mert féltem a babát. Azt nagyon nem akarnám, hogy egy-egy alaposabb megszeretés után megszülessen most (a Párom sem akarja, csak ugye én érzem, hogy az ütemeknél a gyerek segge a mellemet ütöget). Fizikailag sem olyan, valószínű megváltozott a cucc belül, tegnap kifejezetten nem volt jó érzés. Kicsit el vagyok kenődve ez miatt. Hová lettem én, akinek nem lehetett olyan időpontot mondani, amikor ne akarta volna?! :(

Kincs!

Az én elképzeléseim a babával nagyon hasonlók a Tiedhez, de ezzel most nem vagy előrébb. Beszéljétek meg a Férjeddel, hogy mi legyen a középút, mert ezzel így nem juttok sehova. Az a "azt nézed hogy mi a jó Neked és nem mi a jó a gyereknek" dolog elég erőske szerintem, én eléggé megsértődtem volna rajta asszem. Sajnálom. :(
Szerintem sem oltári nagy gáz, hogy szopizza az ujját. Rambóka írt erről nem rég asszem, hogy ahogy a cumi sem, az ujjacskája sem teszi majd tönkre a fogát. De mellesleg asszem Gergő is ujj szopizós. Nem fogod tudni leszoktatni róla most szerintem, inkább hagyjd neki, ő ezt választotta.

Dimet!

Én is vasaltam tegnap. Közben kb százszor elmondtam, hogy mennyire utálok vasalni. :D Látványnak sem voltam utolsó, a számítógépes székben a hátam mögé tornyozva a cucc, előttem a vasaló, és meg a dinnyém fölött próbáltam vasalni ülve valahogy. A Párom pólóit kivasaltam rendesen, a nadrágokat pl már nem, a többit meg csak megmutattam a vasalónak. :lol: A vasalás mondjon le! :D

Ezo!

Boldog szülit Gergőnek! :D A sütit nem kellett volna... ma asszem mindenképpen egyenes az út a cukrászdába este. :D Látom, fullos felszereltségű a járgány. :D

Zazzy!

Ne rágd magad az utólagoson és a mostani diétát is úgy csináld ahogy érzed. Remélem eszel annyit, hogy nem éhezel, lefogyni nem most kell. :roll:
Képet nem kapunk a tesztecskéről?

Norka!

Elfelejtettem múltkor.
Aggódok miattatok, ezek szerint nem állt meg a folyamat. Sokat kell még menned a babacuccok miatt, vagy tudsz pihenni is? Basszus, annyira sajnálom, lelkileg ez nagyon nehéz lehet. Hogy érzed magad?

Monee

monee85

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?