Sziasztok!
Köszi a hozzátápis, lefagyasztós ötleteket. Nem vagyok a háziasszonyok gyöngye, úgyhogy pl magamtól valszeg nem jöttem volna rá, hogy most vegyek sárga-fehér répát, mert ilyenkor még friss és zsenge. Ráadásul én nem eszek meg egy csomó fajta zöldséget sem, amit azért a gyereknek illene adni és beszerezni. Most írom a listát és valamikor beszabadulok a vásárcsarnokba. Apa jelöltet nem hiszem hogy rá tudom venni, hogy jöjjön cipekedni nekem -meg annak úgyis az lenne a vége, hogy minek 10 csomag répa?!
-, úgyhogy erősen gondolkozok, hogy bedobom valamelyik nap az autóba a babakocsit és azt tologatva fogok vásárolni.
Cipekedjen a babakocsi helyettem.
Hunci!
Köszi a linket és a tanácsot is!
Az a bajság nekem vele, hogy ez megint nem egy áttekintő táblázat amiben látom, hogy mikkel készülhetek és mennyi idős korától. 8 hónaposan nekünk már ismét tavasz lesz, nem akarok feleslegesen fagyasztani egy határra való cuccot, amikor majd frissen is meg lehet mindent kapni.
Az a kutyás kép haláli volt!
Van valamilyen márkája a kutyátoknak, vagy egyszerűen ő csak ilyen?
Rambóka!
Látom, nem tudsz megbocsátani ennek a cégnek.
Amellett hogy valószínű igazad van!
Monácska!
Nálunk is nagy sikere volt a hurkáknak!
Küzdjetek!
Jól vagyok. A hideg idő kicsit megváltoztatta a babám viselkedését, de még mindig sokat mozog, úgyhogy biztos jól van ő is. Le van lassulva a drágám, meg gondolom nő is mint a bolondgomba, ezért nem annyira gyorsak odabenn a mozdulatai. Nagyon határozottan kidugja ezét-azát, de aztán szépen lassan vissza is húzza, nem kapkod össze-vissza mint régebben. Pénteken megyek dokihoz, rá vagyok kicsit én is stresszelve a méhszájamra, remélem minden oké és egyben van.
Viszont legnagyobb sajnálatomra a szereti-szereti a Párommal valahogy nem olyan jó mint régen. Napközben egy csomó minden van a fejemben, amik este is tekergőznek és nagyon lassan megy a ráhangolódás a szeretésre. Szegénykémet annyira sajnálom, hogy sok-sok időt kell arra szánnia a szeretgetésre, mert nagyon lassan oldódok, és néha én is megrémülök, hogy úristen, talán nem is fog sikerülni. Ráadásul én szeretném megvárni még a Manó elcsenedesedik, de persze az még plusz fél óra ha pont akkor kezd bele és a hasamtól is már csak egy-két féleképp mehet a dolog, mert féltem a babát. Azt nagyon nem akarnám, hogy egy-egy alaposabb megszeretés után megszülessen most (a Párom sem akarja, csak ugye én érzem, hogy az ütemeknél a gyerek segge a mellemet ütöget). Fizikailag sem olyan, valószínű megváltozott a cucc belül, tegnap kifejezetten nem volt jó érzés. Kicsit el vagyok kenődve ez miatt. Hová lettem én, akinek nem lehetett olyan időpontot mondani, amikor ne akarta volna?!
Kincs!
Az én elképzeléseim a babával nagyon hasonlók a Tiedhez, de ezzel most nem vagy előrébb. Beszéljétek meg a Férjeddel, hogy mi legyen a középút, mert ezzel így nem juttok sehova. Az a "azt nézed hogy mi a jó Neked és nem mi a jó a gyereknek" dolog elég erőske szerintem, én eléggé megsértődtem volna rajta asszem. Sajnálom.
Szerintem sem oltári nagy gáz, hogy szopizza az ujját. Rambóka írt erről nem rég asszem, hogy ahogy a cumi sem, az ujjacskája sem teszi majd tönkre a fogát. De mellesleg asszem Gergő is ujj szopizós. Nem fogod tudni leszoktatni róla most szerintem, inkább hagyjd neki, ő ezt választotta.
Dimet!
Én is vasaltam tegnap. Közben kb százszor elmondtam, hogy mennyire utálok vasalni.
Látványnak sem voltam utolsó, a számítógépes székben a hátam mögé tornyozva a cucc, előttem a vasaló, és meg a dinnyém fölött próbáltam vasalni ülve valahogy. A Párom pólóit kivasaltam rendesen, a nadrágokat pl már nem, a többit meg csak megmutattam a vasalónak.
A vasalás mondjon le!
Ezo!
Boldog szülit Gergőnek!
A sütit nem kellett volna... ma asszem mindenképpen egyenes az út a cukrászdába este.
Látom, fullos felszereltségű a járgány.
Zazzy!
Ne rágd magad az utólagoson és a mostani diétát is úgy csináld ahogy érzed. Remélem eszel annyit, hogy nem éhezel, lefogyni nem most kell.
Képet nem kapunk a tesztecskéről?
Norka!
Elfelejtettem múltkor.
Aggódok miattatok, ezek szerint nem állt meg a folyamat. Sokat kell még menned a babacuccok miatt, vagy tudsz pihenni is? Basszus, annyira sajnálom, lelkileg ez nagyon nehéz lehet. Hogy érzed magad?