Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
Márti, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!!
Döbbenettel olvastam az aug-i baba tragédiáját.
Erre szerintem nem lehet felkészülni, szerintem mindenki egészséges babára számít, nekem meg sem fordul a fejemben hogy másképp is alakulhat.. Minek stresszeljünk előre ilyenen.
Nagyon sajnálom őket, nagyon nehéz időszak jön most az édesanyának. Részvétem nekik..
Köszi az orvosválasztásos hsz-eket. Eddig nem bánom, és ha most kezdeném, sem fogadnék senkit. Látom azért vannak páran, akik ezt a dolgot úgy gondolják mint én. Szerencsére a doki, akihez járok, nagyon normális, mondta, hogy ha bármi van, hívjam nyugodtan fel.
Bagzerka, úúúgy irigyellek, hogy ti már költöztök!! Mi tegnaptól albérlők vagyunk az eddigi saját lakásunkban
Sajna jelenlegi állás szerint, mi nem fogunk aug. végénél, szept. elejénél előbb költözni
Eddig bíztam az aug.15-ben, de párom kiábrándított..
Konan,
kezet foghatunk! Oldalról mintha magamat látnám
. nekem még mindig nincs pocakfotóm. Ha oldalról látom magam a tükörben, néha bizony elkap a rossz érzés, bár büszkén cipelem a pocakom!
Szóval én is 115-nél tartok cm-ben
Ja, és nekem sincs vizesedés, extrém ödéma, semmi. Csak a nagy, előre csúcsosodó pocak.
Honey, az én babám is kevésbé erőteljesen mozog, inkább minidg nyújtozkodásfélét érzek! Vhol olvastam, hogy ilyenkor már az idejük 60 %-át átaludhatják. Bezzeg majd a születés után örülnénk ha aludnának
Én alapban hason alvó vagyok. Háton nem megy, mert a gyomorsavam jön fel.. Meg nekem nem is kényelmes, nem jött be sohasem. Marad az oldalfekvés, de én egy éjszaka ezerszer átfordulok egyikről a másik oldalamra.. Csoda, hogy apa tud aludni mellettem. Persze az átfordulás is érdekes mutatvány már..
Humanka, nagyon sajnálom, hogy most méregethetsz, számolgathatsz. Majdcsak belejössz! Kitartás, már csak két hónap!!
A Benedek név nekem is annyira tetszik, de a pároma, meg a húgom leszavazta.. Úgy tűnik, hogy húgom lesz a kerimami, szóval azért az ő véleménye is számít. De apa is egyből elvetette
Így mi még agyalunk, 3-4 nevünk van...
Nyuszifül: vicces a nyaralás=építkezés! Valahogy nem tudom azonosítani a kettőt.. Lehet, hogy a képzelőerőmmel van a baj?? Mindegy, az idén tutira kimarad a nyaralás, mert 2 lovat egy seggel nem lehet...
Agi, enm semmi a babád szép mérete! Tuti hogy ilyen súlynál az 56-os méret kicsi lesz, vagy csak 1-2 hétig tudjátok esetleg hordani.
De a dokik nem tudnak pontos méretet saccolni, szóval ezt még ne vedd készpénznek!
Szeder, a jegeskv nálam is bejön. de nagyon. Olyan jól nyugtatja a gyomrom.
Ormolya, apás szülés nálunk is majd ott az uccsó pillanatban a helyszínen fog eldőlni.. Végső soron nekem mindegy, majd ahogy a párom érzi.
Pénteken voltunk dokinál, és minden rendben. Nagyon boldog vagyok, mert végre befordult a gyerkőc, így most már legalább emiatt nem kell izgulni. 1,5 kg. körülire saccolta a doki.
Elfelejtettem megkérdezni viszont, hogy a MagneB6-ot meddig kell/lehet szedni. Van erről infótok?
Milyen nyomasztó idő van ma megint. Engem ez az időjárás kiakaszt teljesen..