Tündike
Örülök,hogy jól sikerült a nyaralás,és hogy jól éreztétek magatokat.Nagyon jók a képek!Az íjjászos tetszik nagyon,olyan édes ahogy koncentrál a kisfiad!
Enikő
Örülök,hogy jól telt a hétvégétek.Keresztanyádra meg ne hallgass,csak az ÖSZTÖNEIDRE!!!!!-5 gyerek és 10 unoka semmit nem jelent,csak rutint.
Nálunk a Noel mellett még a Roland és a Dániel név jött szóba.Közbe látom már választottatok,nekem mindegyik név tetszik!
Nem fényképezed le a szőnyeget?Kiváncsi lennék rá.
Hú a te pocid is jó nagy!!!
Nibcsike
A szomszédok most nincsenek itthon,Ők amúgy szembe laknak velünk,tehát amíg vissza nem lőnek,addig nem aggódom,szerencsére azért nem olyan brutális a helyzet.
Dobhatnál képet Gergőről!Lécci-léccci
Lassan már 1 hónapos lesz ő is!Hú hogy repül az idő!
Nati
mi a helyzet?Már nagyon izgulok értetek!Szerintem pénteken legkésöbb meglesz Bence!
Noelből vizilabdást akarunk,imádja a vizet-persze ez csak vicc volt,a kosaras is jó,de nem hiszem,hogy a magassága meglesz hozzá.Viszont a hosszú újjai miatt akár zenész is lehet,esélye van rá-Ákos apukája is zenélt.
Amúgy tényleg olyan hosszú lábú-kezű gyerek.Csimpikének is szoktuk becézni a sutyi-muki mellett.
Grat. a jó eredményxekhez.2222?-hú az szerintem nagyon jó!!!Szépen dolgoznak azok a jóslók.Én 1 ujjnyira voltam amikor bementünk,de persze az én esetem egész más ez volt fél 8-kor fél 1 körül voltam azszem 3 ujjnyira és fél 4-kor meglett Noel baba.
Bence súllya is nagyon jó,ennél nem is kell,hogy nagyobb legyen.
Ani
Köszi Vikikéjékről az infót.Nagyon rossz lehetett nekik,nagyon sajnálom a kis Levit is,remélem már jobban vannak!Már itthon vannak ugye?
Roni nagyon édes,megkuksiztam a webalbumban is,nagyon sokat változott!Szupi a pihenőszék én mindig a konyhaasztalra tettem és onnan nézelődött,miközben én főztem.Most meg már a babakocsiban se lehet elfektetni.
Ildi
Jóslók vannak még?Szerintem ezek nem olyan igazi jóslók amitől tágulsz,csak enyhe összehúzódások-gyakorol a méhed.Nekem a hasam keményedett ez kb ha jól emlékszem egy 1 hétig volt,aztán utána reggelente a derekamból kiinduló fájdalom volt ami úgy összehúzta a hasam alját aztán rá 1 hétre szültem.
Én mindenképp azt javaslom szedd a magne b6-ot ,azzal nem ártassz,de csak a 36. hétig!
Hú neked aztán hatalmas a pocakod!!!És ez még nőni is fog!!!Nem semmi!Hogy bírod?
Vicky
Hú nem irigyellek.ÚÚÚtááloomm a fogorvost,pedig nekem is mennem kellene.
Sajnálom,hogy megint nem láttátok a babátok nemét.a kislányok szoktak ilyen szégyenlősek lenni
.
Tand
Hú mekkora Gréti
,már majdnem utoléri a fiúkat súlyban!Látod,ezért vettünk egy méretű badyt.Nagyon stramm kiscsaj,hogy ilyen jól tűrte a szurit.Nem is lázasodott be?
Nem semmi miken kell keresztül menned még mindig,hát nagyon rossz lehet,de egyszer majdcsak jobb lesz!Kitartás!
Ágica
Ahogy olvastam amit írtál,nagyon elszomorodtam,szörnyű érzés lehetett amikor betolták Dorkát a műtőbe
és a várakozás is.Szegény kislány!!!És szegény anya,apa!!!Hát remélem nekünk nem lesz részünk ilyenben.
Mára már remélhetőleg mindannyian elfelejtettétek és csak egy rossz emlék marad.
Jó ötlet volt ez a barbie baba!
Chrissyy
Kúpot még nem próbáltad?Szerintem próbáld ki,hátha segít!Nem ártassz vele Martinnak!
Kata
Örülök,hogy jelentkeztél!Nagyon édes Geri bébi,ő is nagyon sokat változott!Nálunk akkor csinálta ezt Noel amikor a foga jött,és ez az állapot 3 hétig eltartott,bár csak néhány éjszaka volt ilyen nagyon szörnyű a többi csak szimplán rossz volt.Második éjjszaka után mikor órnként fennt voltam nála,elmentünk a gyógyitárba és vettünk Viburcol kúpot(homeopátiás),ez kicsit segített,de így is fel kellett kelni hozzá 2x-3x,de mégse óránként.Simán jöhet már a foga.
Alíz
Örülök,hogy végre befejezed a melót.
A szurkálásokra én is emlékszem,de nem tudom mitől van,de tuti normális dolog.A kezedre sajna nem tudok mit írni,kérdezd meg a dokit.
Most ezt elküldöm,nem szeretném,ha elveszne.