Jó reggelt!
Rita!
Utólag is boldog szülinapot, remélem kedved szerint telt, örömtelien!
Ági!
Talpig izgalomban várom a fejleményeket! Az én számom is megvan neked, ugy nem hagsz sms nélkül!? Olyan szívesen a közeledben lennék, így viszont csak virtuálisan fogom a kezed...
Felicia!
Nagyon örülök, hogy minden szépen rendezödik és a legjobb irányba halad!
Én holnapra várom a családegyesítést, Dönci szük 2,5 kg! Kimostam, amit ki lehet, mára marad az összeszerelés (hordozó, babakocsi, ágy alvófelületének felrakása) és a hegynyi cucc vasalása.
Tegnap este 6-ig nem voltam itthon. A barátnöm elém jött az utcán, elvitte a gyerekeket az oviba, Regöt meg magához, aztán el is hozta a csajokat az oviból. Tényleg nagyon rendes, majd csak kitalálok valamit, hogy mivel okozhatok neki én örömet! Rohantam a metróhoz, de hiába minden igyekezett, lekéstem... Fél óránként jár, ahogy a busz is, de a metro érkezése és a busz indulása között van 25 perc várakozás, így egy óra az odaút, autóval 10 perc alatt megjárom, mert nem egy nagy távolság. A várakozási idöt kihasználtam és szétnéztem a C&A-ban. Vettem is pár leárazott dolgot ill. egy kis fehér kötött kabátot, mert itt olyan hideg van, hogy jöhet az öszi cucc... Acélos 16 fok.
Olyan izgi ez, ezek nektek az utolsó napok, minden bejelentkezéskor izgulok, hogy ki mikor babázik le! Aztán csak ügyesen!
Niki!
Anyámmal sikerült felvenni a kapcsolatot? A legjobb az e-mail és a címedet is mellékeljed hozzá!
Most hagytam abba a fejést 150 ml-nél. Mi lenne még akkor, ha literszámra innék!? Napi max. másfél-két litert iszok... Porzik a vesém.
Zsóf!
Nagyon igényes szoba lett, kicsit komoly, nem? A kérdésedre válaszolva részemröl: velünk alszik az éppen aktuális ded, mert a szoptatásra alig ébredek fel, benyomom a cicit és már alszom is. Észre fogod venni, ha a baba nyugtalan. Nálunk kb. egy évesen kerültek ki a saját ágyukba, akkorra kellett nekik az önállóság.
Andaka!
A ti szobátok is nagyon szép! Nekem a fenyö a gyengém, nálunk nincs is más bútor. Szép egységes minden az ajándék kiságy kivételével, de az sem vészes, nem üt el, csak az ágcsomók hiányoznak a fából...
Teszek fel a napokban én is képeket, most teperek a csapattal a vájúhoz, aztán elhajtom a báránykáimat az oviba.
Szép napot!
Barbi