Új privát üzeneted érkezett!

Mi kettőt vettünk, egy lábtartóval. Most az enyém az elsőbbség.... :)

Akkor kimosom én is babakocsis cuccokat....

Cs.

Kép

Kép
csimby

Hűha Panna!

Ezek aztán fejlemények. Nekem már jó régen volt méhszájvizsgálat. Ha jól emlékszem utoljára 32 hetesen volt 2100 és azóta semmi. Pedig kiváncsi lennék, hogy mi történt odalenn. Bő 6 hét alatt, azért már történhetett egy és más.

Kicsit rendbeszedtem magam, mire hazajön a párom. Mert hiába, hogy kitakarítottam, megfőztem, elmosogattam, levittem a szemetet...egyebek. A fésülködés, fogmosás elmaradt reggel. Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
bende

A mienk nem ikeás, a Retz bútorban vettük, de nálunk kettő nem is férne el. Bár most a nagyszobában van, ha megszületett a pici, átmegy a kiszobába. Az üresen maradt helyre meg bekerül az utazóágy, ami járóka jelleget is ölt majd. Szóval marad az egy. Apa majd nézi a számítógép mellől a főnöki bőrfotelből a tv-t. Vagy az ágyból. Kis lakás... ez van.
bende

Nikianyu, nagyon hallgat...
igazoltan hiányzik?????
bende

ez a fotel nem a POANG, mert olyan van a nappaliban, de úgy voltam vele, hogy a kisszobába elég az olcsóbb kiadás is, mert, ha van itt valaki, illetve éjszaka lesz csak ott szopiztatva, amúgy meg ott, ahol éppen a legkényelmesebb nekünk! szóval ez a 8000 Ft-os PELLO vagy mi a neve!? :P

igen, Nikianyu sincs ma, Pöttöm sincs, Ágit nem írom, mert mindig hiányolom, pedig csak rendrakás-rendezkedés megy ezerrel, de most pl. Aproo sem volt még, vagy csak reggel!? biztos mindenki alukál! :)

én elkezdtem a ruhákat szortírozni, hogy hány fokon mosható, aztán holnaptól indul a nagyüzem! talán szép napsütéses időnk lesz, és akkor hamar fertőtlenítem a tűző napon! :)

amúgy most nézem, hogy nincs is annyira sok cucca a gyereknek, mint gondoltam!

azokat a dolgokat, amik, mint pl. fejvédő, tehát szivacsos, megpróbálom 40 fokon és kis centrifugával, hogy ne szedje szét a szivacsot benne!? illetve babakocsi ügyben szerintem kézzel, picit mosószeres vízzel, de azzal is még azt hiszem ráérek!

sophie27

Sziasztok csajok!

Örülök, hogy nagyjából mindenki rendben van!

Mi is egyben vagyunk még, éjszaka viszonylag jól aludtam, semmi görcs, csak féltem a vihartól, meg már előre parázok a péntektől :oops: Én olyan igazi parás tyúk vagyok, párom szerint csüt éjjel le sem fogom hunyni a szemem, és asszem igaza lesz :oops:

Mindenkinek csodaszép a gyerekszobája :lol:

Ritus nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Panna!

Szurkolok, hogy Réka babus megvárja apukáját. :wink:

Én ma voltam utolsó ctg-n, semmit nem mutatott, mondjuk alig volt rajtam a gép...
UH is volt, Noel méretei:

BPD:98mm
HC:342mm
AC:356mm
FL:75mm
Becsült súly 3956gramm.

Valaki írta nem régen (talán Julcsi), hogy meg szokta nézni neten a baba súlyát a méretek alapján. Megadnátok nekem is a linket? Előre is köszi!

Ha minden OK, akkor pénteken reggel 8kor van csomaggal együtt jelenésem az Istvánban, éjféltől se enni se inni nem lehet. :roll:

pöttömpanni

Vendég

Boni!

Köszi, ez sem rossz...mondjuk én olyanra gondoltam, ahol a saját adataimat írom be BPD,AC stb), és ő tippel egy súlyt...aztán lehet, hogy csak álmodtam, hogy van ilyen. :oops:
Ez alapján mondjuk bőven nagyobbak vagyunk :lol:

Te hogy vagy?
Kocsi, ágynemű gondolom már megvan?

pöttömpanni

pöttöm: köszi jól..vannak jóslófájásaim, méreteink alapján mi is egy héttel idősebbek vagyunk...de köv.UH csak jövő héten lesz..holnap ctg

már csak a matracot kell megvenni meg a pelenkázólapot és asszem készen állunk...
babakocsi végül nem a peg pérego lett, mert kaptunk sógoromtól ajcsiba egy BBY grip&go-t de a szinei u.azok
:lol:

pici fiam pakolászik odabennt állandóan de hát ez a dolga... :wink:

te már naygon közel vagy ahhoz,hogy ne 2in 1 legyen az állás... nem izgulsz? én csak az ismeretlen miatt... :oops:
Vendég

Szent Imrés lányok!

Engem ez a Taj kártya ügyintézés a korházban nem hagyott nyugodni mikor Zsófi felvetette ugyhogy kicsit érdeklődtem az ápr.-májusi csajoknál.
Szóval az anyakönyvit tutira csinálják és a lakcímkártyát ez a biztos neki két hónapja is ez volt meg pár éve is.

mára nagyon elegem van a vasalásból a vállam leszakad már, ahogy ülve vasaltam bár álltam is mikor hogy. és még mindig van. Férjecskémnek vagy 18inget kivasaltam + áronka ruhái. Hát kész vagyok a pasijaimtól :lol: :lol:

Pöttöm péntekig kitartás, de addig még jelentkezz ám le nekünk! :D
Panna neked is !

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, köszi az infót! Azt esetleg nem említették, hogy a lakcímkártyát is kihozzák oda a kórházba, mielőtt hazamennénk, vagy kipostázzák?

Pöttöm, elhiszem, hogy be vagy már sózva, én is belennék! Annyiból jobb talán nekünk, hogy nem tudjuk, pontosan mikor is kerülünk sorra, így addig talán nem idegeskedünk, ha pedig beindul a szülés, már úgyis mindegy! :)

sophie27

Ezt irta niki nekem ezek szerint megkapjuk:

Miután megszülöd a törpit, másnap délelőtt be fog menni egy idősebb nő, aki ezeket intézi, kérni fogja az adatokat, és megkérdezi, hogy ugyanoda lesz-e bejelentve, mint Te...
Általában a 3. napra, mikor hazaengednek majd, készen szokott lenni, még akkor délelőtt odaviszik neked, ha esetleg mégsem, akkor el kell menni az irodájukba megkérdezni, készen van-e, ami szintén ott van az emeleten, csak a nőgyógyászati részen! Ha úgy alakul, hogy nincs kész, akkor pár nap múlva vissza lehet érte menni! De nekem 6 éve is és most is készen volt a hazamenetel délelőttjén! Hétfőn 13:20-kor született a kisebbik lányom, csütörtökön délelőtt mehettünk haza, és addigra minden készen volt! (szül.anyakönyvi kivonat is és a lakcímkártya is!!)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Pöttöm, szerintem Sziszka írta az a linket, de már nem tudom ikor. és az nem súlyt tippelt, hanem kort...

De jó Neked, hogy már csak pár nap ;-) Hamar túl lesztek rajta :-)

yuyu79

sziasztok!

nikianyu egyben van , beszéltem vele telefonon csak vendége van és nemtud mellette netezni, no meg valami csokisfinomat süt...

én ma megint voltam ctg/nst vizsgálaton, hát nagy hancizás volt egésze n odavolt az ápolónő a babánkért, mert rendre boxolta az egyik tappancsot :P
ja és ma csupa 40-41.heteseket nst-zett!!!!

holnap doki és lesznek friss adataim, bár kicsit tartok tőle, nehogy óriásbébit saccoljon nekem
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek gratula a gyönyörű babaszobákhoz!
A szülinaposat isten éltesse sokáig!

Úgy várom már a sok-sok szép és izgalmas szüléstörténetet, gondolom, ennél jobban már csak ti izgultok miatta, hogy milyen lesz.

Mi ma hazahoztuk a babót. A szemészeti vizsgálat eredménye is jó lett, tényleg nincs semmi baja. Olyan komoly fejjel és hangosan cuppogva szopik, hogy apával nem bírjuk ki röhögés nélkül. Az Aventes cumik szuperjók, nekem nagyon bejöttek. Vagyis a babának, sokkal jobban eszik belőle és sokkal könnyebb is vele etetni a babát, mint a kórházas üvegből. Eddig még tényleg nem hallottam sírni Dávidot, nagyon nyugodt, csendes baba, két etetés között úgy alszik, mint akit leütöttek. Még jó, hogy nem csináltattunk redőnyt, mivel a kórházban mondták, hogy ott megszokta azt, hogy világosban alszik, és zaj mellett, többi gépek, babák, ápolók, stb.

Kép
felicia

Ritus,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Éjjel én sem aludtam sokat, mindenre felébredtem, sehogysem volt kényelmes. Ma voltam CTG-n, 20 perc alatt 2 fájásom volt, egy 70-es, meg egy 90-es. Nem volt erős egyáltalán, de azért éretem. És van már szülésznőm is, nagyon szimpi volt :D Ha faros a baba még, akkor tuti lesz gátmetszésem, és nekem nagyon rosszul hegesedik a bőröm, a szülésznő a Weleda olajat mondta, hogy használjam, mert a gyógyulásban is nagy szerepe van állítólag. Nem is tudtam, de jól hangzik :)

Pöttöm,
Vigyázz magatokra, és jó készülődést!

Zsófi,
nekem tetszik a szobátok, sokmacistul is :D

Bende,
Van egy olyan érzésem, hogy lassan megszülsz :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Felicia,
Gratulálok a hazamenetelhez!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Elkezdtem én is dekorálni a babasarkot, mert a miénk is elég kopár. Van egy csaj, Agócs Írisz, akinek nagyon szeretem a képeit, és a múltkor sikerült egy boltban vennem 4 db-ot, igaz csak a képeslap méretet tudtam megfizetni, de be is kereteztem őket. Ezeket raktam fel a falra.
Hadd osszam meg veletek az egyik legújabb rajzát, ami mindnyájunknak nagyon aktuális:

Kép

A weboldalán meg lehet nézni a többi képét is:
http://artistamuvek.blogspot.com/

szuszu

A férjem rengeteget segített és segít most is nekem. A szüleim is itt vannak most nálunk, hétvégéig maradnak is, hogy segítsenek a baba körül. A férjem amíg kórházban voltam/voltunk, minden egyes nap bejött hozzám és a babához is látogatni, rohangált a két kórház között, plussz intézte az összes bürokratikus papírügyet, ez még a mai napig is eltart. Meghatalmazás semmihez sem kellett.

Ma kiszedték a megmaradt kapcsokat a nyakamból, illetve beszéltem a sugaras dokival is. Szeptember 2-án kezdődik majd a sugárkezelés. Be fog tőle majd gyulladni a száj nyálkahártyája, fájni fog, de lesz majd rá gyógyszer. Ő azt mondta, lehet nem is lesz szükség kemora, de a dokim majd eldönti. Meglett a szövettan eredménye is, a hét kivett és megvizsgált mintából, egyetlen egyben találtak csak rákos sejteket, azt hiszem, ez jó hír!

Na, megyek sterilizálni, tápszert készíteni, és babátfürdetni... :D :wink:

Kép
felicia

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!

Niki nem tudok menni szerdán veled ctg-re, mert ma letudtam, persze megint "hülyét" csináltam magamból, de mindegy jobb potyára bemenni, mint 1-szer nem! Szóval az a nyákdugó nem nyákdugó volt, hanem valami fertőzés lehet, mert ma úgy éreztem szivárog a magzatvíz, pár tisztasági betét olyan lett, és enyhe fájásaim is voltak 10 percesek, erre bementem és megvizsgált a szülésznőm, pont ott volt, zárt a méhszáj, és valami fertőzést véltem én nyákdugónak, de a tenyésztésem negatív, meg folyásom sincs igazából, nem csíp, nem viszket! De ő is látta, hogy ilyen sűrű és egybe jön, de azt mondta nem a nyákdugó, el kell menni a dokihoz valami kúpért. Szóval ctg-re is ráraktak, az egyik betojt, a másikkal nem találták a szívhangot, tehát rajta ültem 1 órát. Aztán meglett a szívhang és minden ok, fájást nem mutat, pedig nekem fájt és fáj még most is 10 percenként, igaz nem vészesen! Én ezt már nem értem! A Fene egye meg, olyan kellemetlen volt, hogy bementem és nincs semmi.........
Ezzel tök hülyének érzem magam és annyira ciki! Pont én, aki nem vagyok parás semmiben, itt most azt hiszik, hogy na itt egy hülye kismama, aki minden levegővételnél berohan.

Mindegy, ha akarnak gondoljanak bármit, inkább potyára megyek, minthogy egyszer ne!

Istvánosok, ne most szüljetek,m ert ismét teltház van, a nőgyógyászaton fekszik sok kismama babával és a szülőszobák is dugig, persze ez Pöttömre nem vonatkozik, akinek foglalt szobája van ;)! Neki szurkolunk péntekre ezerrel!

Szóval most szerdán nem megyek, de a következőn igen 12:00 felé, ha addigra még egyben vagyunk!

Bocsi, hogy sok voltam!

Ritus

Kép
rituspoc

Felícia! Igen, nagyon jó hír, amit írtál a kivett mintákkal kapcsolatban! Mihamarabbi javulást, és sok sok örömet a kisfiatokkal kiegészült famíliának! ;)

70es meg 90es fájás! az már döfi! ;) mondom én a kis alig 20aimmal :P

lent voltunk sétálni! nagyon kellemes az idő, de a derekam iszonyatosan megfájdult! :( vagy nem is tudom, hogy micsodám, de most azt hiszem, hogy kicsit vízszintbe helyezem magam és pihizgetek!

holnap pihi van, csak a dokinénihez kell elugranom!

sophie27

Ritus, szerintem ezen egy cseppet se izgasd magad! Honnan is kellene tudni, hogy milyen az a nyákdugó, meg, ha fáj 10 percenként, akkor az mégsem fájás!? Első babád, nem vagy, illetve lehetsz még rutinos ebben, és szerintem ők találkoznak ettől sokkal faramucibb szituval is, tehát no para, ráadásul ma szülinapod van! Neked ma mindent szabad! :)

sophie27

Sziasztok Csajok!

Hát, az aranyeres téma elég keményen érint 1-2 napja, de legalább már csak egy hetet kell kibírnom, mármint remélem utána rendeződik ez is. Én holnap megyek ctg-zni, meg uh-ra is.

felicia! Jó, hogy már együtt lehettek otthon! Sok kitartást még neked, remélem nem kell majd sugarazni.

Rita! Boldog Szülinapot!

Szépek lettek a babaszobák!

Zsófi! Végülis melyik dokihoz mész holnap?

Gabi! Nagyon szép a kislányod! Nem félted ettől a pályától? Én biztos nagyon izgulnék érte.

Pöttöm! Neked csak a császár napján kell bemenned? Én hétfőn reggel fekszem be és kedden császároznak.

Megyek, mert reggel fél kilencre bent kell lennünk, korai kelés lesz.

Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok Csajok!

Hát, az aranyeres téma elég keményen érint 1-2 napja, de legalább már csak egy hetet kell kibírnom, mármint remélem utána rendeződik ez is. Én holnap megyek ctg-zni, meg uh-ra is.

felicia! Jó, hogy már együtt lehettek otthon! Sok kitartást még neked, remélem nem kell majd sugarazni.

Rita! Boldog Szülinapot!

Szépek lettek a babaszobák!

Zsófi! Végülis melyik dokihoz mész holnap?

Gabi! Nagyon szép a kislányod! Nem félted ettől a pályától? Én biztos nagyon izgulnék érte.

Pöttöm! Neked csak a császár napján kell bemenned? Én hétfőn reggel fekszem be és kedden császároznak.

Megyek, mert reggel fél kilencre bent kell lennünk, korai kelés lesz.

Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Mostanában tejesen átálltam az éjjeli bagolykodásra. :oops:
Még egyben vagyunk, csak délutáni szunya után pár helyre el kellett mennünk vásárolgatni, aztán meglátogattuk anyóséket, tegnap jött haza az egész család.

Zsófi, kimosás után én csak betettem a szekérnybe a cuccokat, csak nem porosodik be pár hét alatt zárt ajtóknál....
Nagyon szép a szobátok.

Andaka, Nektek is!

Pöttöm, akkor már csak pár nap. Azért irigykedem picit.

Felícia, végre együtt a család. Most ez a legfontosabb, Szuper!

Mi ma nagyon aktívak voltunk, feszítettük a húrt anyájánál. Tiszta téglalap alakú volt már a végén a pocakom. :)

Azért én kíváncsi vagyok, hogy mennyit mutat majd a ctg görbéje nekem a görcsök, meg keményedések alatt. De hát még egy hetet ki kell bírnom.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt! Eddig sikerült húznom... :(

Azért szépen lassan mindenki előkerült, bár Nicike nem jelentkezett még... Remélem, hogy minden okés nála is, csak sok a tennivaló! Ja, meg persze Félhold (Beus), Feluca sincs már egy ideje, ha jól emlékszem, meg még egy páran, akik korábban igaz, hogy korábban sem voltak sokszor.

A tegnap este nálunk is nagy feszítésekkel járt. Nem tudom, hogy hogyan helyezkedett el a kisfiam, de nagyon durván kemény volt a hasam 1-1 ponton. Az elalvás viszonylag hamar sikerült, de már hajnalban kukorékolok...

Andi, végül a Kuritár Anikó mellett döntöttem, ő itt van a Tököli úton, majd meglátom, hogy mennyire lesz szimpatikus. Elsősorban arra is gondolok, hogy ha éppen nincs autó és menni kell, akkor normális közelségben legyen gyalog (vagyis busszal) is! Lehet, hogy a mi érdekünk ez a nagy szabad orvosválasztás, de egyben utálom is, mert mi alapján ítélsz meg valakit!? Régen sem volt divat, hogy egyik orvostól a másikig rohangáljon az ember, mégis felnőttek a gyerekek, és mindenki a körzeti illetékeshez járt!? Szóval mi most itt kezdünk, aztán, ha mégsem válik be, akkor majd váltunk, de előre nem írom le szegényt! :) Főleg, hogy sok rosszatt hallottam a Dr. Lengyel Lajos utcai dokikról is, így az sem sokkal jobb, így elsőre! Illetve az Anikó doktornéniről eddig csak annyi rosszat hallottam, hogy inkább antibiotikum párti, de majd meglátjuk!

Akik ma orvoshoz mennek, ügyik legyenek, aztán jöjjenek élménybeszámolni! ;)

sophie27

Rita!
Köszi a biztatást, de sajnos sehol semmi. Annyira feszít a manókám hogy ma hajnalban 3.45- kor felébredtem és azóta vissza sem tudok aludni. Hiába mondom neki, hogy nem a hasfalamon kell kijönni, annyira kidugja magát, hogy az már fáj. Szóval lehet, hogy fejjel lefelé van, de az biztos, hogy jó messze a kijárattól :)

Felicia! Végre jó hírek! Milyen jó, hogy már mindannyian otthon lehettek! Nevess sokat a komolykodó törpéden, az is segít a gyógyulásban.

Pöttöm, Jázmin! Nem tudom, hogy irigykedjek-e , vagy sem,mert ti legalább már látjátok a végét.

Holnap megyek nst-re, szerintem megint nem mutat majd semmit. 38+3 napnál tartunk. Minden este reménykedve fekszem le, aztán pocakosan kelek reggel. Párom egyáltalában nincs besózva, ő ragaszkodik augusztus elejéhez. Csak nehogy neki legyen igaza.
Pockommal hiába beszélgetek, nagyon jól érzi magát odabenn. Megyek kutyát sétáltatni, meg bevásárolni, aztán délelőtt még visszanézek.

Zsóf! Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy a következő pár napban a napfény fertőtlenítő hatásáról le kell mondanod. Örülhetsz, ha nem szakad az eső. Én viszont élvezem, hogy hűvös van :)

Apróka! Hogy bírsz éjfélkor ébren lenni?
bende

Bende, akkor inkább bízom a szél erejében, hogy hamar megszárítja a rucikat, aztán vasalok ezerrel! Ez van! ;)

A hűvös nekem is nagyon kellemes!

sophie27

Helló csajok!

Aproo, akor össze hozunk valamit a héten,ma dokihoz megyek ,holnap ctg-re.de utánna ráérek és akkor jutattok a csíkból :D

Húúúúúúúúú, szuper szépek a szobák. Egytől eggyig,nagyon jók.
Nekem a védőnő azt mondta az első időszak olyan h a legkisebb neszre ugorjak fel ezért arra kérne egy szobába legyen a baba velünk,vagy én aludjak az Ő szobájában.Igy velünk lesz.És a baba szoba gardrob lesz,ott lesz a vasaló deszka, meg apának vettünk oda egy ágyat,h Ő tudjon pihenni ha nagyon énekel a baba éjjel...
A szándék felújítás téren megvan már nála is,csak nem alakul ahogy mi szeretnék.2-3 napokat mindig állni kell valamiért :evil:
Most pl azért mert vastagon lett kenve a ragasztó és több mint 24 órát nem mehetünk rá!!!Meg 50*50 es lapot vettünk és a legnagyobb csempe vágó se vágja....

Na mindegy nem panaszkodom.

Aki tud aludni arra nagyon irigy vagyok :oops: Én nem alszom.Őrülten fáj a jobb forgóm,ráfeküdni nem tudok,a másik oldalam 20 perc után zsibbad...Szóval kész vagyok...

Nelünk a pici lány nagyon sokat csuklik,éjjel annyira h felkeltem sétálni mert tudom nem fáj neki,de ugy sajnáltam már,nem picit lehetett érezni a hasamon h nagyon csuklik.

Na eldugolok,igy reggel,éhgyomorra :D

nicike

Na jól van Nicike, akkor még Te is egyben vagy! Szupi!

Amúgy velünk is együtt lesz a baba, csak, hát azért berendeztük neki elsőre a kisszobát, de az ágyat egy időre, még nem tudom, hogy mennyi az az idő, áthelyezzük a mi ágyunk mellé, szóval, hogy mindig kéznél legyen! ;)

Tényleg, akik egy szobában fonak aludni első időkben a picivel, meddig tervezik? Amíg át nem alussza az éjszakát, vagy 1/2 éves koráig, vagy!?

sophie27

találtam egy jó kis oldalt, ahol minden babának szükséges intézendő le van írva elég részletesen

http://www.babazo.hu/bebi/20070509inteznivalok.html

sophie27

Jó reggelt!

Rita!

Utólag is boldog szülinapot, remélem kedved szerint telt, örömtelien!

Ági!

Talpig izgalomban várom a fejleményeket! Az én számom is megvan neked, ugy nem hagsz sms nélkül!? Olyan szívesen a közeledben lennék, így viszont csak virtuálisan fogom a kezed... :)

Felicia!

Nagyon örülök, hogy minden szépen rendezödik és a legjobb irányba halad!

Én holnapra várom a családegyesítést, Dönci szük 2,5 kg! Kimostam, amit ki lehet, mára marad az összeszerelés (hordozó, babakocsi, ágy alvófelületének felrakása) és a hegynyi cucc vasalása.
Tegnap este 6-ig nem voltam itthon. A barátnöm elém jött az utcán, elvitte a gyerekeket az oviba, Regöt meg magához, aztán el is hozta a csajokat az oviból. Tényleg nagyon rendes, majd csak kitalálok valamit, hogy mivel okozhatok neki én örömet! Rohantam a metróhoz, de hiába minden igyekezett, lekéstem... Fél óránként jár, ahogy a busz is, de a metro érkezése és a busz indulása között van 25 perc várakozás, így egy óra az odaút, autóval 10 perc alatt megjárom, mert nem egy nagy távolság. A várakozási idöt kihasználtam és szétnéztem a C&A-ban. Vettem is pár leárazott dolgot ill. egy kis fehér kötött kabátot, mert itt olyan hideg van, hogy jöhet az öszi cucc... Acélos 16 fok. :(

Olyan izgi ez, ezek nektek az utolsó napok, minden bejelentkezéskor izgulok, hogy ki mikor babázik le! Aztán csak ügyesen!

Niki!

Anyámmal sikerült felvenni a kapcsolatot? A legjobb az e-mail és a címedet is mellékeljed hozzá!

Most hagytam abba a fejést 150 ml-nél. Mi lenne még akkor, ha literszámra innék!? Napi max. másfél-két litert iszok... Porzik a vesém. :)

Zsóf!

Nagyon igényes szoba lett, kicsit komoly, nem? A kérdésedre válaszolva részemröl: velünk alszik az éppen aktuális ded, mert a szoptatásra alig ébredek fel, benyomom a cicit és már alszom is. Észre fogod venni, ha a baba nyugtalan. Nálunk kb. egy évesen kerültek ki a saját ágyukba, akkorra kellett nekik az önállóság. :)

Andaka!

A ti szobátok is nagyon szép! Nekem a fenyö a gyengém, nálunk nincs is más bútor. Szép egységes minden az ajándék kiságy kivételével, de az sem vészes, nem üt el, csak az ágcsomók hiányoznak a fából...
Teszek fel a napokban én is képeket, most teperek a csapattal a vájúhoz, aztán elhajtom a báránykáimat az oviba. :)

Szép napot!

Barbi
maass

Szép, vidám és kipihent reggelt Mindenkinek!

Zsófi! A szél is megteszi a szárítást, a vasalással úgyis "fertőtleníted".

Mi nagyon jókat alszunk, azt már érzem, hogyha egyik oldalról a másikra szeretnék fordulni és először a hátamra fekszem onnan már nehéz átlendülni a másikra. Meg a felkelés lett nehezebb, de még semmim nem fáj, remélem nem is fog.

Azt hiszem nálunk is megfordult az alvási szokás... régen legkésőbbb 9-kor aludtam és viszonylag korán keltem 6 ekőtt, de amióta itthon vagyok, akár 9-ig alszom, de most egy ideje 11 után fekszünk le és 8 körül kelünk... (??) teljesen kipihenve.

K.
Vendég

Szép jó reggelt!

Örülök, hogy mindenki megvan! Ahhoz képest, hogy tegnap reggel azt hittem, hogy szülni fogok, most éjjel akkorát aludtam, mint már hetek óta nem. Összesen egyszer keltem fel pisilni. Igazán rendes az én kisfiam, hogy így hagyott aludni. Biztos jót tesz nekünk ez a hűvös idő.
Zsófi, köszi a hasznos linket!

Vigyázzatok magatokra és szép napot mindenkinek!

szuszu

Jó reggelt mindenkinek!

Egész jól aludtam éjjel, "csak" 3x voltam kint pisilni :lol:
Mondjuk szigorú voltam magammal, mert nem ittam éjjel vizet, gyakoroltam a csütörtök éjjelre, amikor ugye nem ihatok majd éjféltől :cry:
Nem tudom mi az oka, talán az alacsony cukrom, de én ált. fél liter vizet éjszaka is beszlopálok. Nappal 2db 1,5 literes ásványvíz lecsúszik...

Jázmin!

Szerencsére nem kell előző éjjel befeküdnöm, talán azért mert az Istvánban nagyon nem is lenne hová feküdni :wink: Ahogy Ritus is írta, ott még a nőgyógyászaton is kismamik fekszenek. Azt meg már próbáltam, hát baromi szar körülmények vannak...

Ritus!

Remélem javulgat ez a fertőzésed, jó lenne ha a fájásaid is elmúlnának...és ne izgulj, nem ciki olyan miatt bemenni, amit nem ismerünk, és amiről minden nő mást mond :wink:

pöttömpanni

Ma éjféltől átváltunk az oroszlán csillagjegybe...ha addig kibírjuk, én nagyon megkönnyebbülök.
Tudom, hogy hülyeség, de nekem fontos, hogy mi lesz a babus horoszkópja. :oops:

Na megyek, megpróbálok még aludni....ez az idő baromi álmosító :?

pöttömpanni

Sziasztok!

Istvánosok várjanak még egy kicsit a szüléssel. Barátnőmnek tegnap este elfolyt a magzatvíze, és spuriztak be a kórházba. Na, hát annyian vannak a kórházban, hogy este 10-kor még a váróban üldögéltek, és várták, hogy találjanak neki valahol egy kis helyet.

Lehet, hogy az újabb front hozta meg ezt a hullámot. Furcsa, hogy nálunk senkire sem hatott a front. :) Jó kis erős csapat vagyunk!!!!!!

Szilvi

rizsimami

Sziasztok Lányok,

csak bekukkantottam és gondoltam megosztom veletek,

ha igazi fájásotok lesz, azt megérzitek, ebben biztosak lehettek. A vajúdás iszonyatos fájdalommal jár és nem lesztek lekésve semmiről, ha akkor mentek be a kórházba, amikor már erősebb a fájás. Ezt csak azért írom, mert mindenkinél másképp indul a szülés. Én pl. nem vettem észre, hogy eltávozott volna a nyákdugó...

Persze vannak olyanok, akiknek egy db fájása sem lesz, akkor ott más jelekre kell figyelni, de szerintem akinek nem lesz fájása, az egyébként is túl fogja hordani és arra jobban odafigyelnek. Egyébként szerintem ez a ritkább...

Szóval nem kell félni, hogy nem veszitek észre, ha jönnek a fájások. Vkik, akik már szültek itt közületek. Egyetértetek???

Ettől függetlenül megértem a bizonytalankodásotokat, hiszen nem tudjátok, hogy mit is kellene érezni :) :) :) .

Sokat gondolkodtam, hogy elküldjem-e ezt a hozzászólást, de úgy éreztem, hogy talán nem bántok meg vele senkit :) . Nem az volt a cél!!!

Eni
marcy

Jó reggelt lányok!

Én csak örülök hogy Áronkám még nem akar kijönni, mert én még nem vagyok kész :lol: sehogy sem. Se lelkileg, se lakásilag van még mit ténykednem. Meg kezdem azt érezni hogy nem vagyok még felkészülve hogy itt legyen bár sok időm már nincs . Azthiszem kezdek beparázni :oops: :roll:

Alvással még no probléma, éjjel 1x pisi és szundi tovább , persze megfordulni az ágyba és felkellni kegyetlen nehéz. A forgóim meg teljsen kivannak nekem is.

Szuszu ezek a képek nagyon jók! Gondolom nem volt olcsó! Párom nagyon jól rajzol lehet rá is veszem csináljon valami hasonlót a babaszobába, vagy én fogok készíteni decoupage képeket szalvétával. Csak ahhoz kéne egy kis meleg hogy tudjam száritani a gipsz keretet. De ez a hüvös idő szerintem annyira tökéletes nekünk.

Nikianyu: hány papirt kell letölteni az oep oldalról mert van vagy 3. a mákon meg nem találom , de vak vagyok :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Tegnap felhoztuk a pincéből a babakocsit leszereltem a huzatot és most be is dobtam a mosógépbe. Hát nem volt könnyű, a párom meg simán végignézte ahogy borogatom jobbra balra ezt a dögnehéz kocsit közbe meg csavarozom szét. Szerintem kezd elege lenni.

Ma még vasalok maradt egy doboznyi babaruhám, és mára nem csinálok semmi mást csak henyélek az ágyban.

Reggel eszembe jutott Eszti ! Szegény vajon mi lehet velük??

Valaki utánna nézett már a babakötvénynek?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

akik isszák már a málnalevél teát!? hogyan készítitek el? és ugye a leveles fajtát isszátok, nem a filterest (lehet, hogy nincs is olyan...) :)

Barbi, hát nem tudom! igen, a bútor maga talán tényleg komoly, de próbálom feldobni a kiegészítőkkel, hogy mégis babás jobban babás legyen, mire megérkezik a kis lakója!

Mecsi, nekem is nagyon sokszor eszembe jut Eszti és remélem, hogy sikerül együttes erővel feldolgozniuk a szinte lehetetlent! :( Szerintem ezt azok fel sem fogják, akikkel nem történt még ilyen tragédia! :(

Na, lassan lépek a dokinénihez, aztán meg haza, főzni!

sophie27

ja, babakötvény! mire gondolsz? tudom, az állam ad 40e Ft-ot, az alanyi jogon jár, aztán Te nyithatsz start számlát csomó banknál és oda utalgathatsz havonta, vagy azt hiszem bármilyen időközönként, és akkor azt hozzácsapják az állami 40e-hez, 18 éves korában pedig a gyerkőcé kamatostól...

sophie27

Jó reggelt!

Felicia! Nagyon jó hír, hogy már otthon vagytok, és az is hogy ilyen jó lett a szövettanod! Én is drukkolok, hogy ne kelljen kemozni, és szépen renbde gyere te is. Dávid baba édes lehet! Szerintem az elkövetkezendő években ezek a lurkók az aggódás percei mellett jó sok vicces dolgot is fognak produkálni... :D

Én ma is vacakul aludtam. 4-6-ig ébren voltam, Réka megint dübörgött bent ezerrel, és úgy éreztem feszegeti a fejével a kapukat. FÁjdogáltam is közben egy párszor, de nem érzem ezeket olyan vészesnek, hogy berohanjak a kórházba. Bár egyszer elgondolkodtam a dolgon, hogy keltem anyumat.
Azon viszont ezerrel paráztam, hogy Csabim tuti le fogja késni a szülést, ha így haladunk. Mert ismerőseim körében (első babás) elég sokan vannak, akik 5-6 óra alatt letudták a szülést cakk-pakk. Én meg lehet, hogy így csak 3-4 órát töltök majd bent (mondjuk ezzel nem is lenne bajom :P ), amiből apa 3 órát utazással töltene... Beszéltem is vele reggel, hogy ez így nagyon rossz, és nem akarok még egy éjszakát nélküle, és úgy néz ki ma este jön is Bp-re :D :P :D
Mondtam, hogy szerintem RÉka nem vár holnap estig... És azt is nagyon valószínűsítem, hogy mi az éjszakai indulók között leszünk... Tök rossz, hogy úgy éreztem, hogy azért kell feküdnöm,hogy még húzzuk egy kicsit az időt. Ha jönni akar a leányzó, hadd jöjjön ki végre!

Azt hiszem a 2 órás virgonckodás után jól elfáradt Réka, mert sikerült elaludnom, és vagy 9-ig aludtam, persze forgolódásokkal egybekötve.

Mára nem sok mindent terveztünk, sztem bevásárlás, esetleg főzőcske...Meg átnézem a kórházi cuccaimat, hogy biztos minden bent van-e.

Zsófi!
Málnalevél tea: egy káváskanállal kell beletenni egy bögrébe, 2,5dl-forró vizet rá, 5 percig állni hagyni, aztán leszűrni. LEgalábbis az én teámon ez a hsználati utasítás.

panna1

Sziasztok! Jó reggelt! :D

Bende, nálam teljesen felborult a napi rutin. Délután szunya, emiatt nem megy az alvás este, viszont éjjel rengeteget vagyok fenn, én is legalább 4x járkálok pipilni és kényszeresen innom kell, így olyan reggel 6 körül alszom el jó mélyen. Így 10-11 között kelek. :oops:
Nem baj, szokom már a felborult menetrendet, ez így is marad most jó sokáig.

Nagyon élvezem ezt a hűvös időt. Annyira fincsa. Párom pulóverben zokniban, én meg a leglengébb nyári rucimban flangálok mindenhova.

Nicike, akkor csütörtökön valamikor majd összehozzuk és nagyon köszi. Mi 1 órára megyünk Majosházára, visszük a kocsit átnézésre. Emiatt tuti átmegyünk Szigethalmon.

Zsófi, Feluca nagyon jól van, csak tudod, falura költöztek és otthon nincs náluk net. Régebben eljárt a párja munkahelyére, de most már nem nagyon megy. Hatalmas gazdaságot vettek, szóval egész nap befőz, eltesz, ás, kertészkedik. Nem is értem hogy bírja. Szóval ezért nem jelentkezik. Babóka nemét nem tudják még, meglepi lesz.

Félhold tényleg nagyon eltünedezett.

Esztiékről meg olyan jó lenne hallani pár sor erejéig!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, nálam evőkanalat ír a málnalevél teás zacsi bögrénként.
A szülésznőm tanácsára reggel elkészítem a bő fél litert és estig kortyonként benyomom. Nekem a csalántea jobban bejött. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kitti, azt hiszem Te kérdezted a homeos bogyeszokkal kapcsolatban:

Nekem anyósom 10-15 percet mondott. Szóval nem kell 2 órát éhezni minden bogyesz előtt/után.
A lényeg, hogy minél fűszeresebb, erősebb ízt ettél annál nagyobb időt kell tartanod, de mondom, negyed óránál nem többet.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Oké Aproo akkor kisétálok a hévmegállóba, és akkor megejtük a talit.Azért mondom a hév megállót mert azt tuti megtaláljátok.A szigethalom ALSÓ megállót.Csak majd írj egy időpontot.Hogy kb...

3 napja olyan tornát nyom bent a babuci h már félek kifárasztja magát teljesen :D
De éjjel is nyomja,és nem rugdosódik hanem szószerint mintha hisztizne...ugy mozog bent mint egy rugó,össze húzza magát és kipattan vagy nem tudom :D

Bezzeg holnap ctg-n tuti henyélni fog:D

Alig várom már h lássam ma uh-n.Multkor a tarkóját mutatta igy 4d ben nem is láttam.Hátha ma megmutja a kis pofiját 8)

nicike

Zsóf!

Küldtem mail-ben egy képet. Visszakaphatom kisebb formátumban? Köszi!!!!

Barbi!! Hurrá!!! Végre együtt lesz a család.
Majd még jövök.
bende

én ma elrakom magam mert tiszta depi vagyok és hiszti. jók legyetek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Tegnap beszélgettünk a relax fotelekről. Nézzétek mit újítottam ma az egyik bútoráruházból, féláron. (Nehogy a gyerek ne tudjon relaxálni egy stresszes nap után :)

Mecsi! Gyere vissza depisen is. Tegnap én is az voltam. Kép
bende

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?