Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok, jó reggelt mindenkinek!!

Gratula Feliciának és Katicának a bébikhez, mindenkinek gyors felépülést kívánok!!!!

Többieknek meg kitartást mindjárt túl lesztek rajta :lol:

NAGYON JÓ VOLT PÁRIZSBAN, FŐLEG DISNEYLAND majd rakok fel egy-két képet.

Majd még jövök és nézem a fejleményeket :P :P

Pusssszzzzzzzzzziiiiiiiiiiii :P :P

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Még mi is egyben vagyunk. Tegnap voltunk az első NST-n. A gép jelzett már több méh összehúzódást, azaz jóslófájást. Hát, azt kell mondjam, szerencsés vagyok, mert nekem ezek egyáltalán nem fájnak, csak nagyon-nagyon bekeményedik a pocakom. 25 perc alatt volt 3 és egy kisebb, habár szerintem attól is keményedett a pocakom, hogy Csenge baba folyamatosan rugdosta a gép érzékelőjét! :) Nem tudom, hogy az értékek mit jelentenek. A jóslók 60-90 között voltak. Ti tudtok erről valamit?

Következő nst pénteken lesz. A dokim 26-tól megy szabira 10-ig, így még gyorsan össze kell ismerkednem a helyettes dokival is.

Szilvi

rizsimami

Szia Gabi!

Üdv újra itthon és köztünk! :D
várjuk a képeket biztos nagyon jó lehetett! Babaproject beindult már?

Lányok apa elfog kisérni Nst-re nagyon fog unatkozni ugye? Szerintem hozatok vele valami könyvet és lenthagyom a kocsiba. Nem merek egyedül menni mert reggel megyek vérvételre is !

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Csak bekukk aztán megyek tovább főzni.
Az én szülésznőm néha irogat a babanetre, tehát Ő lesz a hírnököm. Én meg megpróbálok írni, még mielőtt bemegyünk a kórházba. Bár már ott tartanánk. 38+2 nap.

Kész minden a babónak!!!Kijöhet!!!!
bende

Szia Gabi!

Jó, hogy újra jelentkeztél. Várjuk a képeket.

Én tegnap Apát otthon hagytam, mert a szülészeten, az egyik kórteremben csinálták az nst-t, ahol már volt pár szülésre várakozó anyuka is! :)
De szerintem élvezte volna, nyugodtan vidd be magaddal. Nekem olyan jó volt hallgatni a szívverését Csengének.

Képzeléjétek, közben láttam egy 3 órás babát, aki természetes úton született, 20 órás vajúdás után. Ennek ellenére annyira de annyira szép és formás volt! :)

Szilvi

rizsimami

Sziasztok!

Mi is egyben, bár szerettem volna szülinapi ajit mára, de ahogy ő szeretné, nekem ráér a nagy ajándék később is :) Egész éjjel keményedtem én is és nem aludtam, időszerű nincs benne!
Jaj de jó azoknak akik ma mennek haza és viszik haza a picike gyönyörűségeket!

Képeket kérünk

Ritus

Kép
rituspoc

Ritus! Ma van a szülinapod? Ha igen, akkor Isten éltessen sokáig!!!!
bende

szia Ritus!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk neked!!
:D :D
Kép

és aki szereti MR. beant :D
http://videa.hu/videok/film-animacio/mr ... tAZpwfvsOc

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nicike elvagyol tűnve és még sokan mások is!!!
Mákszemről is rég kaptunk híreket!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ritus, Sok Boldog Szülinapot!!! :lol:

yuyu79

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!

Ritus

Kép
rituspoc

Ritus, Isten éltessen sokáig! De ne akard ennyire elsietni. Én is sokszor könyörgöm már hogy bújjon ki, főleg amikor nagyon fáj amit művel, de mindig arra gondolok, hogy neki ez a természetes, csak itt érzi egyenlőre magát biztonságban és ezért persze hogy minél tovább akarja élvezni a helyzetet.

Gabi, tényleg hozz képeket! Biztosan nagyon szuper lehetett!

Nálam már sül a csülök, zöldbabfőzi kész és találtam a fagyasztóban külön két csirkeszárnyat két lábbal. Nekem pont ezek a kedvenceim a levesből, így nem bírtam ellenállni. Úgyhogy megyek is leszopogatom a husit. hmmmm :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Ritusnak boldog szülinapot!

Mi is egyben. Szegény gyerekem tegnap 6x csuklott...ma már 3-nál tartunk. Ez normális,hogy ilyen sokat csuklik?

Megyek lefekszem,mert Anyuéknál tegnap festették az ablakkereteket és voltam náluk egy jó órát, bár nem volt erős szag,de akkor is megfájdult a fejem, vagy a széltől?
makadu

Ritus, boldog születésnapot!

szuszu

sziasztok!
én is még egyben vagyok. :) reggel voltam ctg-n az orvosnál, de nem volt nagyon kiugró érték,meg a babó is az elején nem nagyon mozgott, csak a legvégén indult be. Nekem voltak 70-80-90-es értékek is néha az összehúzódásoknál, de csak nagyon rövidideig és csak párszor.De közben meg csak mensi szerű görcsöt éreztem, de abból is csak az enyhe fajtát. méhszájam viszont nem tágult tovább, úgyhogy megnyugodtam, hogy még tud bent fejlődni kicsit a lurkó.
CTG után vérvétel is volt, persze fél tízkor már a falat kapartam az éhségtől, mert ugyebár éhgyomorra mentem.....de legalább ez is megvan. Viszont UH-ra nem tudok bejelentkezni a Margit kórházba mert sosem vezsik fel....Panna! te voltál? nincsenek szabin vagy ilyesmi esetleg?

hazafelé meg beugrottam a Bártfaiba és dumálgattam kicsit sophie-val, aki NST-re várt éppen. ja és mindketten megvettük a műtősruhát az apukáknak :)

most itthon vagyok, és pihizek. demég a héten el kell menni az apasági nyilatkozatot elintézni és mégegy szekrényt venni,mert nem férek el egybe,annyi kisruhát kaptam időközben....
lei

felícia: drukkolok, hogy minél hamarabb regenerálódjál és visszatérjen az érzékelés a végtagjaidba.

katica: Pisitke tündéri baba! Csak így tovább, gyarapodjon a drágaság.

ritus: BOLDOG SZÜLINAPOT! :)
lei

Őszibarackleves, fokhagymás sült hús, mézes sült krumpli, rántott patiszon, tartármártás, főtt kukorica

Kitti! Az enyém még soha nem csuklott. De már kezdek aggódni, hogy valami baja van, mert itt mindenkinek csuklik :(
bende

Ritus: Boldog szülinapot! :)

Ma nekem sincs kedvem semmihez, lelkiismeretfurdalásom is van miatta...

Kitti: A csuklás az jó, mert gyakorolja a baba a " lélegzést". Ilyenkor a kis Pöttöm tüdőre edz :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

bende, szerintem, ha nem csuklik, azzal sincs semmi gond :wink: Ne aggódj ezen :-)

yuyu79

De most hogy itt emlegetitek a csuklást, az enyém is elkezdett csuklani :roll:

yuyu79

Útálok vasalni :twisted: nálunk nagy csönd van odabent semmi mocorgás ma. Annyira meleg van hogy alig birom, plusz a vasaló is süt áááááááááááá Áron is utálja az ilyen meleget, csak én meg ilyenkor nem tudom mi lehet odabent.

Kitti menj levegőre és jól szellőztesd ki magad. A festék szag nem túl jó egy kismamának.

megyek vissza a rabszolgasorsomba
:P

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Milyen érzés az ha csuklik?
Mert nekem szokott olyan ütemesen, mintha dobolna, vagy olyan szívhangszerű, de erősebb. Viszont a hasam jobb alsó részében érzem, pedig a babó feje inkább bal felé van. Most akkor vagy megfordult harántba, aminek nem örülnék, vagy nem tudom mit érzek.... :oops:

Nicike, beszéltem a védőnénivel. Az önkorink csak negyedévente szereli fel őket cuccal, ha addig elfogy valami, akkor a kismamák le vannak pottyantva. Persze hogy múlt héten fogyott el a tesztcsíkjuk. :?
Ha erre járnál, akkor élnék a lehetőséggel és kérnék a tiédből valamikor a héten...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, szerintem az csuklás. Van hogy én is egész lent lrzem, van hogy a középtájon... Szerintem nem is a fejénél kellene érezni, hanem inkább a hátánál, nem?

yuyu79

Na megyek a védőnénihez... remélem meghallgatjuk a szívhangot, mert Nst-re csak pénteken megyek.

yuyu79

Apro: Biztos csuklás az, amit érzel. Nekem is jobb oldalt alul csuklik a drága.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Nekem is jobbra alul van a csuklás. Naponta egyszer, ahogy a statisztikákat nézem.
Mecsi, én is utálok vasalni, annyit javítottam a dolgon, hogy ülve csinálom és jó sorozatokat nézek közben a tévén. Persze dvd-ről, mert ami éppen műsoron van, az mindig rossz.

szuszu

sziasztok!

még én is egyben! ;) ahogy Lei is írta, ma voltam nst-n. hááát, nem egy nagy szám, én picit többre számítottam! futószalagon megy a dolog, 3 gép van, 3 kismami van bent egyszerre, ebből két gép nyomogatós, 1 pedig nem! én persze a nyomogatóshoz kerültem, amitől tartottam is rendesen, mert alapból sem egy túl aktív baba a miénk, ráadásul biztos van, hogy szinte meg sem érzem a mocorgást! na, de végül rámrakták az érzékelőket, az elején mocorgott is 2x a gyerek, aztán síri csend! mire a nő mondta, hogy na, akkor keltsem fel a gyereket!? oké, de hogyan... !? próbáltam nyomkodni, simogatni a pocakom, de akaratos gyerek lévén, le sem tojt, szóval nem volt túl aktív. a lényeghez hozzátartozott, hogy egyik kézzel tartani kellett az alsó tappancsot, ami a pulzusát nézte, a másikkal a nyomogatósat, és akkor kellett volna egy harmadik is, amivel érbresztgetem! hát persze... amúgy a méhösszehúzódás sorom, 20 fölé nem ment, de még szinte a 20-t sem érte el... én még nem szülök egy darabig, ha ez jelent valamit! :) a gyerkőc pulzusa 140 és 180 között volt, ha mocorgott értelemszerűen magasabban, de alapból olyan 140-160 között mocorogtunk! hát ennyi a nagy élménybeszámoló ctg fronton...

amúgy még a nagy takarítási láz sem kapott el, szóval lehet, hogy ezek tényleg összefüggésben vannak a szülés beindulásával!? :P

holnap megyek a gyerekdokihoz, megismerkedem vele, szerdán peding nőgyógyászhoz, hááát, kíváncsi leszek!

Mecsi, nagyon klassz lett a babaszoba! mi is készen vagyunk, mindjárt dobok is néhány képet, bár én még gondolkozom abban, hogy a nagyszekrény fogantyúit lecserélnénk valami édire, illetve a szekrény tetején lévő ívre, valami aranyos betűvel kiírnánk a bébi nevét, hogy még babásabb legyen! de nem tudom, még nem találtam sehol sem olyasmit, mint amit elképzeltem!

amúgy a tegnapi hidegfront érkezését én is elég rosszul fogadtam. nem aludtam jól, bár ez nem meglepő, illetve 2x is felébredtem a mensis szerű görcsökre, amik tényleg nem erősek, de érezhetőek, ha egyszer felkelek rájuk!

forródrót fronton, én tudom Aprooka, Lei és Columbine számát is, illetve férjemet is fűzöm, hogy majd jöjjön, de ő annyira nem híve a fórumozásnak, szóval még nem tudom, hogy hogyan is dönt!? :( állítása szerint, a szülést követő napokban, valahol részegen fog fetrengeni, így nem lesz netközelben :D

lányok, vigyázzatok magatokra, szerdán újra hidegfront! de akkor Bendének kívánom a szülést, másnak meg még annyira nem! :)

Ritus, nagyon boldog szülinapot!!! nekem még van pont egy hetem a nagy napig (28-án leszek 28!) ;)

Felícia, jó babázást nektek, illetve Barbiéknak is hamarosan, mert biztosan Ti is lassan vihetitek Döncit hazafelé!

sophie27

Aproo, a csuklás nálam olyasmi, hogy ütemesen, kb. 2-3-5-10 stb percig egyfolytában érzem, és olyan, mintha valami pattogna a hasamban! ;) lent szoktam általában érezni, de nem túl erős, illetve kívülről nem is mindig látszik (zsírpárnáim miatt :P), illetve érződik!

gondolom, hogy nálad ez a csuklás! ;)

sophie27

jaaaaa, és akkor a képek! :P aztán eldugulok már, mert kicsit sok lesz belőlem mára! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

sophie27

Kép

sophie27

hú, tök jó a szoba, és persze Mecsiéké is. Most irigykedek, mertnekünk csak a szoba sarka lesz kialakítva a babónak és még azt sem csináltuk meg teljesen, mondjuk párom szerint amíg én a kórházban leszek, azalatt fogja ő összerakni az ágyat....hát nem tudom,azért én már előbb szeretném összeszerelve látni. :cry:
lei

most, hogy tényleg összeraktam a kórházi csomagot, megpróbáltam a babacuccokat a pelenkázó táskába tenni és akkor azt vinném be a babónak. Szerintetek ez így jó lehet?
lei

Zsóf!

Tök jó a szoba. Ennyi macit :)Nálunk is valami hasonló fotel lesz, csak van hozzá lábtartó is. De egyelőre a párom abból nézi a tévét. Jó, hogy Lei írta, hogy összefutott Veled, mert már hiányoztál a törzsgárdából. Bár Neked azért még több van hátra :)
Köszönöm a jókívánságot! Szerda az pont jó lenne, az 23-ka és én is apum is 23-án születtünk.
Sajna én már nem bízom a frontokban, hiába nézegetem az időjárásról a weblapokat, a Pockom nem veszi az adást.
Én nagyon örülnék, ha a héten meglenne a babó, de Apukája szerint csak augusztus 7-8 -án fog megszületni.

Lei! tökéletesen megértelek. Én is így voltam vele. Párom szombaton 300km-t utazott a csavarokért, mert itt sehol nem lehetett kapni. De kész van, összeszereltük. Talán a tied is megérti, hogy miért szerez ez ekkora örömet nekünk.
bende

Lei! Én azokat a cuccokat raktam a pelenkázótáskába, amit Apája hoz majd be, a hazamenetel napján. De itt ugye nem lehet saját ruciban a kórházban. Viszont előre összekészítettem, hogy miben hozzuk haza, ne a páromnak kelljen összevadásznia.
bende

Zsóf!

Én kézműves és hobbi boltokban láttam ilyen betűket. Vékony falapból vannak kivágva, színesek, még mintásak is vannak. és azt hiszem öntapadósak. Mármint van rajtuk egy csík, amivel felragaszthatók.
bende

Köszi Lányok!

Igen ebben a hónapban már próbálkozunk, legalábbis szeretném :lol: :wink:

Itt egy-két kép a lányomról, tudom nálatok most nem ez a téma, remélem nem zavarok vele, modellügynőkségen csináltak róla 70 képet, reméljük lesz is munkája mert Ő nagyon szeretné
Ime:
Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek és kitartás :P :lol: :P

Kép
Kép
minimano74

Lei, milyen cuccokat készítettél össze a babának, amit már Te viszel be? Nem csak a pelusokat és a popsitörtlőt kell bevinni először, aztán apa majd a hazavivős rucit hozza, ha mehetünk haza? Vagy lemaradtam valamiről?
Lei, ne aggódj, páromat is noszogatni kellett csomószor, de ő szerencsére hamarabb felfogta, hogy ez fontos nekem, vagy csak erőszakosabb voltam vele, mint Te Csabival! :) Mondjuk az utóbbi napokban elég kiállhatatlan vagyok, szóval le a kalappal az uram előtt, de hát még csak 4 hónapja vagyunk házasok! :D

Bende, köszi a hiányolást, de tudod, rossz pénz nem vész el! :) És a 23-, mind a ketten júliusban, vagy tök más hónapban, csak a szám azonos? Mert én nem szeretném, ha 28-án születne, mármint most júliusban, azt meg végképp, hogy augusztus 28-án, az már nagyon sok lenne, bár a 28-as nálunk is szerencseszám! Anyum, nagypapám, én is ezen a napon születtünk, csak más-más hónapokban!

Amúgy nem vagyunk maci pártiak, de, ha már a függöny macis, akkor a bordűrnek is annak kellett lennie, no meg persze az ágynemű, meg a pelenkázó, meg a... Na neeem, csak viccelek, szerintem nincs több macis! És az ágynemű, fejvédő is csak véletlenül macis! Ez volt akciós pont a Brendonban, mikor mentünk bevásárolni, de amúgy pont kapóra jött, szegény gyerkőc lehet, hogy megkattan a sok macitól! :)

Azt szerettem volna kérdezni tőletek a mosással kapcsolatban, hogy Ti mindent kimostok!? Persze nem a ruhára gondolok, hanem a fejvédő, játékok, stb., szóval mindent, amivel esetleg nem is érintkezik a baba arca?

És akkor az ecetes öblítés a tuti, igaz? Mosószert vettem, de öblítőt nem, illetve gondolkoztam azon, hogy mi van akkor, ha nem teszek semmit az öblítő helyére?

A mosással kapcsolatban még az is felmerült benne, hogy most mindent kimosunk, kivasalunk, elteszünk a szekrénykébe, és, ha még mondjuk van 1 hónap hátra!? Akkor nem lesznek újra porosak a ruhák, és kezdhetünk minden előről? Vagy addig bezacsizzátok? Vagy mi?

Gabi, nagyon szép a "kis"-"nagy" lánykád! Gratulálok hozzá! ;) Gondolom, hogy mind a 70 kép ilyen klassz lett, mint ezek... Remélem, hogy tényleg lesz munkája, ha ezt szeretné csinálni, és persze csak és kizárólag addig, ameddig ő élvezi! ;)

sophie27

Újra fél perc pihi mert szétfolyok a melegtől. Kezdek olyan lenni mint egy klimaxos vénasszony , rámjönnek a hőhullámok.

Zsófi szupi lett a szoba! Jó a bútor is nagyon!!! :D most már akkor lassan mindenki megvan a szobákkal meg a babasarkokkal.

Gabi nagyon helyes a lányod! Apa kezdheti kovácsolni a vasbugyit erényövnek! Kelendő lesz a lánya. Azért legyetek óvatosak az ügynökségekkel , ha esetleg szerződést kötnétek jól olvassátok át. Nagyon pofátlanok tudnak ám lenni.
:lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Jó régen voltam erre.

Zsófi nagyon klassz a szoba! Mecsiét csak azért nem dícsérem, mert neki már szóban elmondtam ezerszer :-)

NST-én ha nem mozog a baba, prbáljátok meg mély hasi légzéssel felébreszteni. Nekem eddig ez beált, már 2-szer voltam.
Azt nem tudjátok, hogy lehet a méhösszehúzódásokat látni? Nekem nem mondtak még semmi ilyet.

Aprooka biztosan a csuklást érzed, mert ennyire ütemesen nem nagyon jellemző, hogy mocorognának a bébik. Csuklás szinte nekem minden nap van, eleinte furi volt, mert én is csak apro ütemes rugásokat éreztem.
Utóbi pár napban nekem annyira kinyomja jobb oldalamnál a lábát, rendes nagy dudorom van :-)

Teszek fel én is babaszobás képet.
Kép Kép Kép

Kép
andaka

Sziasztok!!

Még mi is egyben vagyunk, bár jóslók vannak, meg nagyon elcsendesedett a babó, de azért bizom benne, hogy a hó végéig még bent marad és fejlődik még egy picit :)

Mecsi, Sophie,
Nagyon szépek a babaszobák!! :D

Sophie,
Én csak olyanokat mostam ki, ami érintkezik a babával majd, pl a takarókat, plédeket, huzatokat, törölközőket és persze ruhákat. Ja, meg még a rácsvédőt is mert ugye az ott lesz közvetlen a fejecskéjénél. De a játékmacikat meg baldachin pl nem mostam ki. Hát remélem a ruhák nem porosodnak be nagyon a szekrényben, meg pl az ágyneműket egy zacsiba visszatettem.

Ritus,
Boldog szulinapot!!
:D

Kép
Kép
dia123

Gabi!

Nahát!! Gyönyörű a lányod. És a jövő hónaptól,meg már a pocakban is nő majd egy :)

Zsóf! Én márciusi vagyok, Apum októberi. De egye kukac születhet 24-én is, mert a párom május 24-i. Esetleg 27? Anyu ( nov) 29? Bátyám (márc)
Én kimostam mindent, rácsvédő, játékok... egyebek és ecetes öblítés.

Andaka! Klassz szoba. A ti gyerkőcötök sem lesz ingerszegény környezetben :)
bende

A szekrényben és a fiókban nem hiszem, hogy porosodnának a ruhák. A szekrényszag ellen meg elrejtettem egy két szappant.
bende

Andaka,
Hú, nagyon szép a ti szobátok is, milyen szines!! :D

Kép
Kép
dia123

Köszönöm a dícséreteket szoba tekintetében! ;)

Andi, a Ti szobátok is tuti lett! ;) Annyira jó, hogy mindenki ennyire készül! Azért még várjanak egy picit a kis lurkók, aztán indulhatnak mind az útjukra!

Amúgy mostanában egyre többet gondolok arra, hogy lassan már nem kettesben leszünk, többször picit bepánikolok, hogy hogyan is fogom viselni az egészet, de aztán mindig rájövök, hogy már annyira vártam ezt a kis porontyot, szóval nem sülhet el rosszul, legalábbis én így állok hozzá!

sophie27

Köszönöm lányok a dícséretet. Picit nekem is már azért nem annyira tetszik, mert túl zsufi lett.

Ugye Zsófi , hogy nem is a szülés a para már, hanem hogy utána hogy mint lesz. Én is ezen gondolkodom sokat. Tudom, hogy klassz lesz minden, de mégis...

Ha a hasamnak a felső részébe nyilal piciket, akkor az is jósló fájás?

Kép
andaka

Nagyon klasszak a szobák lányok! Irigykedem is picit, mert igaz a mienk is készen van már, de kiegészítők nincsenek és így olyan kis sivár. :(

Én a ruhákat, takarókat, ágyneműket kimostam és berektam a szekrénybe. Gondolkoztam, hogy átöblítem mégegyszer, de lebeszéltem magam. Nem hiszem,hogy nagyon porosak lennének, meg az az igazság, hogy nem akarok "túlfertőtleníteni" mindent.

Viszont a babakocsi huzattal nem tudom mit csináljak. Van benne szivacs és nem szeretném, ha a mosástól valami baja lenne. Szerintetek ezt muszáj kimosni, vagy elég ha jól kiszellőztetem és napon átsüttetem?

Cs.

Kép

Kép
csimby

Zsófi: nekünk is ugyanolyan ikeás fotelunk van. :) Remélem kényelmes lesz szopisfotelnak.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Hahó lányok!

Mi is egyben vagyunk még, bár vannak fejlemények....

Ma éjszaka én elég vacakul aludtam, vagyis 1-2 órát, amikor ideért a dörgős-villámlós rész, akkor egyáltalán nem. Rékus mozgolódott, keményedtem, kicsit fájdogált is a hasam, de nem tűnt vészesnek annyira, hogy mérni is kezdjem.

Ma voltunk a dokimnál, a bő egyujjnyi tágulás után most hirtelen felugrottunk bő kétujjnyira (múlt hét óta). Azt mondta a doki, hogy ha fájok, irány a kórház, mert tényleg jó gyors szülés várható, nehogy itthon ragadjak.
Mondjuk ettől nem félek, csak nem szülök meg fél óra alatt... Csak Csabim hogy fog felérni Pécsről, ha tényleg nagyon beindulnak a dolgok, na azt nem tudom.
De most úgy tűnik, szerda estétől már itt lesz Bp-en. Szóval vagy beszélek a lánykámmal, hogy várjon addig, vagy ha addig nem bírja ki, akkor meg ne húzzon bele annyira, hogy az apja lemaradjon róla.... :)

Szóval így állunk, de legalább már történik vmi. Tök izgi!

VOltam ctg-n is, de tök sokat kellett várni, annak ellenére, hogy a doki küldött át minket (egy másik 39.hetes kismamával), hogy gyorsan meglegyen az eredmény, mert ő megint rohant műteni.
Szóval sokat kellett várni, úgyhogy Réka kb bealudt, csak a mérés vége felé mutatott vmi kis mozgolódást. Egy keményedés volt, amit éreztem, de fájni nem fájt, ekkor úgy 40-50ig kúszott fel a fájásos görbém. Szóval semmi extra nem volt.

Ha van vmi azért jelentkezek én is, de ha adtok telcsiszámot, (és van időm) sms-t is írok...

Ritus! Boldog szülinapot!

Szépek a babaszobák csajok, és a kislányod is Gabi!

Lei! Engem az utolsó UH-kra a dokim vitt be, ma is mentünk volna, de mindkét helyen voltak, és nem volt ideje már a dokinak a műtét előtt... :( AMúgy mostanság elég nagy tumultus van ott is. Mármint az UH-n.
Szerintem reggel próbáld őket elérni telefonon, legyél kitartó, egyszer csak sikerül! VAgy ha arra jársz, érdemesebb bemenni hozzájuk időpontért.

panna1

Csimby!

Én a szivacsos részeket kézzel mostam, aztán bedobtam a gépbe egy öblítésre és egy centrifugálásra. Nem lett semminek semmi baja. Úgy értem nem csomósodott össze, vagy ilyesmi.

Andaka! A zsúfoltságon majd enyhít, hogy a bölcsőt úgyis hamar kinővi, a gyerekülés és babakocsi is legtöbbször másutt lesz és akkor máris lesz helyed leteríteni egy szőnyeget, amin kúszhat- mászhat kedvére.
bende

Sziasztok!

A meggyőzést mester fokra fejlesztettem... nekiállok én, és azt úgy sem hagyja... :)) eddig mindig bevállt. Ma is alkalmaztam.
A laminált lapból 3 db-ot nem tudtunk a hellyére illeszteni rég óta, azt mondták, hogy le kell vésni egy picit a betonból... és én ma vésővel és kalapáccsal nekiálltam... szerintem nem volt túl jó nézni, de legalább nem kaptam lila körmöket... :)

Így már csak egy elválasztó hiáynzik a lapok közül és teljesen kész vagyunk.

Mosás.. a múlt héten kimostam és kivasaltam, simán beraktam a szekrénybe, nem hiszem, hogy porosodna... az egyneműt, majd később, mert azt az ágyba szeretném visszarakni, és ott 1 hét alatt is poros lenne. Szerintem a plüsöket meg az egyéb játékokat is ki fogom mosni, legalább egyszer, mert színezték, csomagolták, kirakták, sok kéz megfogta,...

Nálunk is kopár a szoba, mert a falra még nem raktuk fel a pelenkatárolót, meg a pelenkázólap is egyedül árválkodik, a tárolókat még a szekrényben hagytam.

Ja a fotel.. POANG az IKEA-ból nagyon kényelmes lesz, sogornőm nagyon szeretett benne szoptatni mikor itt voltak, főleg lábtartóval, érdemes kettőt venni, mert így nincs vita. :)

Ha valaki venne, akkor a bőr huzatosat ajánlom, mert sokkal jobb a tartása, úgyan több, mint 2* annyiba kerül, de megéri. Nekünk kb. 2 éve van és tipp-topp.

Kata
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?