sziasztok!
még én is egyben!
ahogy Lei is írta, ma voltam nst-n. hááát, nem egy nagy szám, én picit többre számítottam! futószalagon megy a dolog, 3 gép van, 3 kismami van bent egyszerre, ebből két gép nyomogatós, 1 pedig nem! én persze a nyomogatóshoz kerültem, amitől tartottam is rendesen, mert alapból sem egy túl aktív baba a miénk, ráadásul biztos van, hogy szinte meg sem érzem a mocorgást! na, de végül rámrakták az érzékelőket, az elején mocorgott is 2x a gyerek, aztán síri csend! mire a nő mondta, hogy na, akkor keltsem fel a gyereket!? oké, de hogyan... !? próbáltam nyomkodni, simogatni a pocakom, de akaratos gyerek lévén, le sem tojt, szóval nem volt túl aktív. a lényeghez hozzátartozott, hogy egyik kézzel tartani kellett az alsó tappancsot, ami a pulzusát nézte, a másikkal a nyomogatósat, és akkor kellett volna egy harmadik is, amivel érbresztgetem! hát persze... amúgy a méhösszehúzódás sorom, 20 fölé nem ment, de még szinte a 20-t sem érte el... én még nem szülök egy darabig, ha ez jelent valamit!
a gyerkőc pulzusa 140 és 180 között volt, ha mocorgott értelemszerűen magasabban, de alapból olyan 140-160 között mocorogtunk! hát ennyi a nagy élménybeszámoló ctg fronton...
amúgy még a nagy takarítási láz sem kapott el, szóval lehet, hogy ezek tényleg összefüggésben vannak a szülés beindulásával!?
holnap megyek a gyerekdokihoz, megismerkedem vele, szerdán peding nőgyógyászhoz, hááát, kíváncsi leszek!
Mecsi, nagyon klassz lett a babaszoba! mi is készen vagyunk, mindjárt dobok is néhány képet, bár én még gondolkozom abban, hogy a nagyszekrény fogantyúit lecserélnénk valami édire, illetve a szekrény tetején lévő ívre, valami aranyos betűvel kiírnánk a bébi nevét, hogy még babásabb legyen! de nem tudom, még nem találtam sehol sem olyasmit, mint amit elképzeltem!
amúgy a tegnapi hidegfront érkezését én is elég rosszul fogadtam. nem aludtam jól, bár ez nem meglepő, illetve 2x is felébredtem a mensis szerű görcsökre, amik tényleg nem erősek, de érezhetőek, ha egyszer felkelek rájuk!
forródrót fronton, én tudom Aprooka, Lei és Columbine számát is, illetve férjemet is fűzöm, hogy majd jöjjön, de ő annyira nem híve a fórumozásnak, szóval még nem tudom, hogy hogyan is dönt!?
állítása szerint, a szülést követő napokban, valahol részegen fog fetrengeni, így nem lesz netközelben
lányok, vigyázzatok magatokra, szerdán újra hidegfront! de akkor Bendének kívánom a szülést, másnak meg még annyira nem!
Ritus, nagyon boldog szülinapot!!! nekem még van pont egy hetem a nagy napig (28-án leszek 28!)
Felícia, jó babázást nektek, illetve Barbiéknak is hamarosan, mert biztosan Ti is lassan vihetitek Döncit hazafelé!