Sziasztok!
Látom, nagy a morgás hogy senki nem néz be.
Én sem tudom, hogy hol vannak a többiek: Pociló teljesen eltünt és Dalmacska is, de Anikoh és a többiekrős szintén semmi infó.
mtücsök aki nagyon régen írt ide őt megtaláltam egy várandós fórumon.
Én igazoltam voltam távol -sajnos.
Nándival a László kórházban voltunk mert a múlt héten szombaton elkezdődött nála egy hasmenés (aznap volt hányás is), de végül is ment a hasa három napon keresztül és a helyettes doktornéni - mivel a miénk természetesen szabin volt - adott egy beutalót. Még mikor a dokinéninél voltunk akkor azt beszéltük meg hogy várunk egy napot a kórházba menéssel mert nagyon jól ivott napokon át míg ment a hasa. Aztán hétfőn éjjel Nándi este 10-kor (két órai alvás után) megivott 2,5 dl vizet és még kért, meg egy kicsit olyan volt mintha le lett volna lassulva, azt mondtam hogy vigyük be a kórzházba.
Ott megállapították, hogy nincs kiszáradva de vettek vért is tőle és abban az ásványi anyagok, sók értéke már nem volt megfelelő ezért kapott infúziót.
A kórházba a keddet és a szerdát teljes napot bent töltöttük és csütörtökön későn délután értünk haza. Kétszer kapott infúzíót mert egyszer már levették egy napra róla, de nem ivott semmit bent a kórházba és ezért újra visszarakták egy éjszakára. Azt hittem soha nem ér végett a fo*ás. Nagyon rossz volt mikor szinte fél óránként kellett átöltöztetni.
Azt nem részletezem, hogy hányszor szúrták meg mert nem találtak vénát neki.....
Ami szintén meglepő, hogy alig volt 40-50 év körüli ápoló vagy orvos ebben a kórházban a gyerekrészlegen. Mindenki 30 év körüli vagy fiatalabb!!! Viszont normálisak voltak a körülmények, pl. lehetett vinni polifoamot vagy bármi felfújható alvóalkalmatosságot és akkor éjjel az anyuka is tud pihenni mert ágyat nem tudnak biztosítani, és a nővérek és a doktornéni is kedves és normális volt.
(Na jó, egy nővér az undokabb és kötözködő, de a többi 10 az kedves.!)
Volt mikorhullámú sütő, hűtő és tisztaság sőt szerintem nemrégen felújított szobák lehetnek itt.
Most már jobb a helyzet, itthon normalizálódnak a dolgok bár mikor kijöttünk még mindig nagyon híg volt a pelus tartalma de napközben már csak kétszer volt az eddigi 10-15 helyett.
Szandra, látom nálatok is pörög az élet, és mint olvastam már meg is gyógyult Tami! A fejpántos megoldás nagyon jó ötletnek tűnik.
A képek is szenzációsak!
Nutella!
A ti képeitek is nagyon szépek, és meg kell jegyeznem hogy a kert is nagyon tetszik. Ez a ti kertetek, vagy anyukádéknál készültek a képek? Nagyon szépek a virágok!! És természetesen a gyerekek is!!!
Finike! Hát a babaprojektet illetően hasonló dátummal gondolkodtunk mint ti, de majd inkább priviben írok pár sort, ugyanis nem biztos még a dolog több oka is van hogy miért. A többiek pedig úgyis értesülnek mindenről amikor kitesszük a volnalzót!
Adra!
Mennyi kiló most a két törpikéd amit a védőnő kevésnek talál?
Nem minden gyerek jó evő mint Nándi volt eddig a betegségig. És a sok szaladgálás égeti is a kalóriákat. Erre is gondolhatna mielőtt megjegyzést tesz.
Röviden ennyit. Tényleg nem volt sok visszaolvasni való míg nem voltam, de most mennem kell főzni. Majd még utána nézek hogy nem hagytam-e ki valakit.
mazsuzs