Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Vagyok én is,de csak röviden...

Szandra!
Örülök,hogy Tami meggyógyult!! :lol: :lol:

Adra!
tényleg ne foglalkozz a védőnővel!! nekem is azt mondta,még 2 hónapja,h nem hízik eleget. pont másnap mentünk a dokihoz,aki meg azt mondta,h nem fog egyformán hízni minden hónapban és hogy formás baba,nincs a súlyával semmi gond....
Néha nagyon el vannak varázsolva a védőnők :?
Ilyesmivel ne idegesítsd magad! és mi lesz ha nem híznak pont fél kilót addig? megtömi őket????

huhhh teljesen kiakadtam!! bocsi.... :oops:

na felkelt Manó,megyek is :)

üdv Mindenkinek!

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


mesi de jó hogy jötél már jó rég voltál?!
Lara szépen növöget?!
Tudsz képet feltenni rola? :wink:

szandra az jó hír hogy Tami már meggyógyult!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mesi!

Örülök, hogy jelentkeztél! Régen jártál már erre!
Látom máshol is ilyen h... lyék a védőnők!
Na arra én is kiváncsi vagyok mit fog csinálni, ha szeptemberig nem fognak fél kilót hízni. Szerintem annyit tuti nem fognak hízni. Annyira mozgékonyak, nem csodálkozom, hogy hónapok óta nem híznak! Néha én még abban is elfáradok, ahogy nézem őket! :D

Hogy van Lara? Tegyél fel légyszi képeket róla!
Jó lenne összehozni azt a közös sétát ami elmaradt. A jövő hét nekem nem jó, mert keddtől-csütörtökig egyedül leszek, de az utána héten jó lenne együtt sétálni. Olyan kíváncsi vagyok Larára! Na, ezt majd priviben v. telcsin megbeszéljük!

Többiek, merre vagytok?

Dalma, Poci!
Olyan régen jelentkeztetek! Remélem minden rendben nálatok!
Legalább egy pár mondatok írjatok, hogy mizujs veletek!

Szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 

 
 

mára elköszönök!
Puszi,jóéjt mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én is ezt hiányolom, a pár mondatot.

De örülök, hogy legalább ti írtatok. Csak olyan rossz mikor benézek és senkiről semmit nem lehet olvasni. Gondoltam átmegyek a babás topikba ott elég nagy a mozgás de megvárom, hogy vége legyen a nyárnak hátha akkor jobban belendül ez is.

Mesi!
Tényleg rég írtál, Laráról kérünk képet mert nagyon sokat nőhetett már. Gagyarászik már rendesen mi?

Adra!
Jaj ne is mond, szerintem a védőnő az egy külön állatfaj, bár tisztelet a kivételnek mert van egy védőnő barátnőm és ő tök rugalmas. Súlynövelésre ötlet: tegyél ólmot a zsebükbe mikor mérik őket. Cirka egy hónap alatt fél kiló???? Komoly??? Még ha csecsemők lennének, de így?? Edó 1 éves születésnapja óta kb fél kilót hízott, sőt van mikor kevesebbet is mutat a mérleg mint egy évesen pedig eltelt azóta majdnem háromnegyed év. Most nyúlnak, ha majd tél lesz nem mozognak annyit és akkor meg híznak. Annyira durva, hogy 20 évvel ezelőtt bevágták a könyvet, hogy mi a normál születési súly, ahoz képest mennyinek kell lennie 1-1,5-2 évesen, mennyi ideig szoptasd stb és ha nem hozod a normát akkor neked annyi. Nagyon szögletesek, borzasztó.

Megyek felmosni mert holnap jönnek vendégek.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Mi is vagyunk..... :lol:

Holnap leszek nagy lyány, megkapom a diplomámat végre! Már várom nagyon a ceremóniát. Utána átmegyünk egy étterembe és jól belakmározunk. :lol:

Szandra,
Örülök, hogy Tami teljesen meggyógyult, most jön a regeneráció (ha jól írtam :oops: 8) ).

Adra,
Tényleg ne mérgelődj, hogy miket mond ez a védőnő. Vicust kb. 1 éves kora óta nem is látta, max. ha oltásra megyünk. Sőt még előtte is olyan 5-6 hónapos kora óta szinte nem is látta. Nekem nem is hiányzik. Amúgy meg mihez képest sovány? A vasedényhez képest? Mit nevezünk átlagnak? Minden baba annyit eszik amennyit szeretne és ne foglalkozz vele. Nem is értem miért viszed még a védőnőhöz? Ha gyerekorvos nem mondja, hogy szerinte sovány a gyermek akkor nem kell foglalkozni a védőnővel. Csak mond valamit, hogy mégis mondjon azért valamit, ha már elmentetek hozzá.
Bocsika csak ezt el szerettem volna mondani.

Mesi,
De jó, hogy jelentkeztél... Igen, kérünk szépen képeket!!!!

Na most már megyek még összekészítek pár dolgot aztán irány az ágy. Jó éjszakát!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


Helló Csajok!

Finike!
Gratulálok a diplomádhoz! Majd várjuk az élménybeszámolót!
Lehet, hogy már írtad, de mi is leszel tulajdonképpen?

Nem viszem őket külön a védőnőhöz, de mikor oltásra megyünk a tanácsadóba, akkor a doki nénink mindig a mi védőnőnkkel van, így a védőnő is mindig látja őket. Így nem tudom kikerülni őt.

Mindenesetre köszönöm Mindenkinek a megnyugtató szavakat. Igazából én is úgy gondolom, hogy szerintem a törpik így érzik jól magukat, és annyit esznek amennyi jól esik nekik, és ha nem híznak, hát nem. Csak annyira idegesítő, hogy a védőnő állandóan azzal jön, hogy hízniuk kellene!

Most muszáj mennem, mert Zéti balhézik!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 


Sziasztok!

Látom, nagy a morgás hogy senki nem néz be.
Én sem tudom, hogy hol vannak a többiek: Pociló teljesen eltünt és Dalmacska is, de Anikoh és a többiekrős szintén semmi infó.
mtücsök aki nagyon régen írt ide őt megtaláltam egy várandós fórumon.

Én igazoltam voltam távol -sajnos.
Nándival a László kórházban voltunk mert a múlt héten szombaton elkezdődött nála egy hasmenés (aznap volt hányás is), de végül is ment a hasa három napon keresztül és a helyettes doktornéni - mivel a miénk természetesen szabin volt - adott egy beutalót. Még mikor a dokinéninél voltunk akkor azt beszéltük meg hogy várunk egy napot a kórházba menéssel mert nagyon jól ivott napokon át míg ment a hasa. Aztán hétfőn éjjel Nándi este 10-kor (két órai alvás után) megivott 2,5 dl vizet és még kért, meg egy kicsit olyan volt mintha le lett volna lassulva, azt mondtam hogy vigyük be a kórzházba.
Ott megállapították, hogy nincs kiszáradva de vettek vért is tőle és abban az ásványi anyagok, sók értéke már nem volt megfelelő ezért kapott infúziót.
A kórházba a keddet és a szerdát teljes napot bent töltöttük és csütörtökön későn délután értünk haza. Kétszer kapott infúzíót mert egyszer már levették egy napra róla, de nem ivott semmit bent a kórházba és ezért újra visszarakták egy éjszakára. Azt hittem soha nem ér végett a fo*ás. Nagyon rossz volt mikor szinte fél óránként kellett átöltöztetni.
Azt nem részletezem, hogy hányszor szúrták meg mert nem találtak vénát neki..... :roll: Ami szintén meglepő, hogy alig volt 40-50 év körüli ápoló vagy orvos ebben a kórházban a gyerekrészlegen. Mindenki 30 év körüli vagy fiatalabb!!! Viszont normálisak voltak a körülmények, pl. lehetett vinni polifoamot vagy bármi felfújható alvóalkalmatosságot és akkor éjjel az anyuka is tud pihenni mert ágyat nem tudnak biztosítani, és a nővérek és a doktornéni is kedves és normális volt.
(Na jó, egy nővér az undokabb és kötözködő, de a többi 10 az kedves.!)
Volt mikorhullámú sütő, hűtő és tisztaság sőt szerintem nemrégen felújított szobák lehetnek itt.
Most már jobb a helyzet, itthon normalizálódnak a dolgok bár mikor kijöttünk még mindig nagyon híg volt a pelus tartalma de napközben már csak kétszer volt az eddigi 10-15 helyett.

Szandra, látom nálatok is pörög az élet, és mint olvastam már meg is gyógyult Tami! A fejpántos megoldás nagyon jó ötletnek tűnik.
A képek is szenzációsak!

Nutella!
A ti képeitek is nagyon szépek, és meg kell jegyeznem hogy a kert is nagyon tetszik. Ez a ti kertetek, vagy anyukádéknál készültek a képek? Nagyon szépek a virágok!! És természetesen a gyerekek is!!!

Finike! Hát a babaprojektet illetően hasonló dátummal gondolkodtunk mint ti, de majd inkább priviben írok pár sort, ugyanis nem biztos még a dolog több oka is van hogy miért. A többiek pedig úgyis értesülnek mindenről amikor kitesszük a volnalzót! :wink:

Adra!
Mennyi kiló most a két törpikéd amit a védőnő kevésnek talál?
Nem minden gyerek jó evő mint Nándi volt eddig a betegségig. És a sok szaladgálás égeti is a kalóriákat. Erre is gondolhatna mielőtt megjegyzést tesz.

Röviden ennyit. Tényleg nem volt sok visszaolvasni való míg nem voltam, de most mennem kell főzni. Majd még utána nézek hogy nem hagytam-e ki valakit.

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Bocsi az elírásért (mikrohullámú sütő), de siettem és tényleg mennem kell most főzni!

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Sziasztok!

Mazsuzs!
Akkor ezt jól benyaltátok, szegény Nándi. Hogy viselte a kórházban létet? Szuper, hogy már jobban vagytok (tényleg ti nem kaptátok el??). Komolyan mondod, hogy ezek után nem írod meg a bébiprojekteteket? Nagyon kiváncsivá tettél, ne tedd ezt velünk. Nem morogtam a nemírások miatt csak szomorú voltam.

Finike!
Kérünk szépen egy "diplomás" fotót. Tuti örökítsd meg nekünk. legalább a te kezedben lássak ilyet ha még az enyém Tatabányán vár a nyelvvizsgámra. Bár nekem már van egy fél diplomám ezen kívül is mert mikor a páromnak volt a diploma osztója akkor aki beszédet mondott az azt mondta, hogy annak a diplomának a fele a feleségeké, férjeké.... :wink: :lol: , én ezt komolyan is vettem.

Adra!
Tényleg mennyit nyomnak a törpök? Mi az a kicsi súly amin ki kéne akadni?

Megyek romokat takarítani mert vendégek voltak és a gyerekszobából kifolyik a sok előszedett játék.

Szandra

szandrakiss
 
 


Halihó!

Finike!
Gratula a diplomádhoz! :lol:

Adra!
Tényleg jó lenne bepótolni azt a sétát :lol: majd írj,hogy pontosan,mikor jó :)

Nitácska!
szépen növöget a kisasszony,de pontos méretekkel majd csak jövő hét pénteken tudunk szolgálni...legutóbb 6140g és 64cm volt :)

Szandra!
Gagyarászik bizony! :wink: meg zsörtölődik,kiabál,ha vmi nem tetszik neki :lol: akaratos kis csajszi :lol:

Mazsuzs!
Örülök,hogy már túl vagytok rajta és jobban van Nándi!

na keresek néhány fotót :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Helló Csajok!

Mazsuzs!
Nagyon sajnálom ami veletek történt! :cry:
De örülök, hogy most már jobban van Nándi! :D :D
Azért még küldünk neki sok-sok gyógypuszit!
Kép

Nem tudom, hogy ismered-e, v. ajánlották-e a Normaflore-t, de nekünk ez nagyon bevált hasmenés ellen. Ez egy bélflóra regeneráló. Naponta egyszer kell beletenni az innivalójába, én még nem kóstoltam, de szerintem nem nagyon van íze, mert a törpik csak vizet isznak, és ha beleteszem nekik, akkor észre sem veszik.
Persze amikor Zétin volt ez a hasmenéses vírus, nála nem volt ennyire gáz mint Nándinál, s neki 2 nap után használt.
Véna szúrást nem teljesen értem, mert mikor mi bent voltunk Zétivel, az volt az első, hogy a kis kezére rárögzítették a kanült (remélem ez a neve - tudjátok amibe csak be kell kötni az infúziót, ezen keresztül a szurit is könnyebb beadni) és így nem kellett állandóan szúrogatni szegényt.

Babaprojek ügyben egyetértek Szandrával: nem ér felcsigázni a kíváncsiságunkat, aztán meg nem mondani semmit! :evil: :wink:

Egyébként Zsófi 9,5 kg, Zéti 9,2 kg. Kb. tavasz óta ennyi a súlyuk, és már jó pár hónapja nem változik. Nem kövérek az biztos, de szerintem ránézésre sem soványak. Talán Zéti egy picit, de ő tiszta apja kicsiben (Ádám 175 magas és 60 kg). Ilyen paraméterekkel rendelkező apával szerintetek mit lehet várni súlyban egy másfél éves kispasitól???

Mesi!
Lara nagyon kis édes kiscsajszi! :D :D
Nekem az első kép a kedvencem, s úgy látom ott nagyon szemezik valakivel!
Ok, séta ügyben majd foglak keresni!

További szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 


Mesi!

De édesek vagytok. Az első kép az eszerintem is nagyon szuper lett. Én is vettem Edónak ilyen csíkos bodyt a C&A-ban, annyira szeretem mert minden cuccához tök jól megy mert ilyen színes.

Adra!
Én egyáltalán nem látom extrán kicsinek a súlyukat, nem tudom miről magyaráz a védőnő, és különben is ők ikrek voltak így kisebb súllyal is születtek és nem hoszem, hogy mindezt nekik egy év alatt kellene bepótólniuk. Jókedvűek, szépek, mozgékonyak ennél nem kell több.

Volunk ma délelőtt a gyömrői tónál, szerintem nagyon kis szuper hely, ajánlom nektek is. Barátságos, nem voltak sokan (bár a büfés azt mondja, hogy ez egy hétköznapi tömeg, nem is érti miért nincsennek többen) és van lassan mélyülő része is ami homokos így tök jól eljátszottak a csajok.

Puszi

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok Lányok!

Haza jöttünk Egerből. Jól éreztük magunkat bár az időjárás elég változó volt. Pénteken utazunk Alsopáhokra, majd ott ki pancsizzuk magunkat.
Csütörtökön Szofi két éves lett. Hihetetlen, olyan mintha még csak most született volna.

Szandra!

Örülök, hogy Tami már sokkal jobban van. Engem is nagyon megviselt volna ami történt, így nem csodálom, hogy kibuktál rajta. A hajpánt szerintem is jó ötlet és még csini is.


Finike!

Gratulálok a diplomádhoz! Milyen volt az ebéd? Szobatisztaság ügyben én azt olvastam, hogy ha kb. két hétig konzekvensen próbálod és a gyerek felől semmi reakció nincs akkor szüneteltetni kell, mert az azt jelenti, hogy a gyerek még nem érett meg rá. Egy hónap múlva lehet újra meg próbálni. Én Szofival vagy most nyaralás alatt vagy utána fogok próbálkozni.

Adra!

Szerintem se izgasd magad, egyszerűen ilyen az alkatuk. Ha éhesek úgyis esznek és kérnek. Ők tudják, hogy mennyire van szükségük.
Szopi ügyben jól haladunk! Már csak reggel cicizik. Az esti és a du. elalvás is már anélkül van. Persze próbálkozások még vannak, de ha nemet mondok akkor már nincs balhé. Amiatt is örülök, hogy már itt tartunk mert sajnos nálam nagyon kezdetlegesen és enyhe formában a szülés utáni depresszió tünetei kezdenek mutatkozni. Tudom, hogy furcsán hangzik de csak nagyon kevesen tudják, hogy ez ennyivel a szülés után is jelentkezhet ha még szopizik a gyerek.
Beszéltem erről a nőgyógyásszal és Ő is mondta, hogy fogjam most már nagyon rövidre. Adott is egy gyógyszert amit kb. 10napig kell szedni, ez elapasztja a tejet de ahhoz az kell, hogy mondjuk holnaptól már egyáltalán ne szoptassak, de erre még nem tudtam rászánni magam. Talán majd a nyaralás alatt könnyebb lesz elvenni a reggeli szopit


Mesi!

Lara baba tündéri! Nekem is az első kép a kedvencem.


Nutella!

Kérdezted, hogy hol veszem Szofinak a ruháit. Amik a képen vannak azokat Amerikában vettem neki tavaly mikor kint voltunk. Bevásároltam, mert bármilyen hihetetlen a gyerek ruhák a fele annyiba vagy még kevesebbe kerülnek mint itthon. Egyébként van egy nagyon jó gyerekruha turi a Tátra utcába (a Vigszinház után) nagyon szép dolgaik vannak olyan mintha új lenne. Ha érdekel akkor utána nézek a pontos cÍmnek és telcsinek.


Mazsuzs!

Sajnálom ami Nándival történt! Hogy viselte? A Normaflor tényleg nagyon jó. Remélem hamarosan mind ketten el is felejtitek az egészet!
Sok, sok gyógypuszi a kis pocakjára!

Bocsánat akinek most nem írtam. Igyekszem majd pótolni!

Sok puszi Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám
 
 


Bocsánat, csak egy próba, hogy sikerült e az új vonalzó!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám
 
 


még egy próba

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám
 
 


Szami!
nekem Taminál a reggeli szopi elhagyása úgy ment könnyen, hogy mikor felkelt és jött volna a szopi akkor abban a pillanatban kikeltünk az ágyból és kitaláltam gyorsan valamit (segítsen teát csinálni, pakoljon ki a hűtőből stb), igaz ez nekem is nehezen ment mert nem volt reggel lustizás de ez ment gyorsan. A vonalzód pedig nagyon szuper. Édes Szofi azon a képen. Ezt műteremben csináltattátok?

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra!

Köszönöm a tippet és a dicséretet. Ki fogom próbálni amikor emberi időpontban kéri a cicit, mert előfordul, hogy reggel 5.30-kor van szopizhatnéka.
A képeket egy profi fotóssal csináltattuk. Otthon dolgozik és úgy rendezi a hátteret mintha műteremben lennénk. Szerintem nagyon jó áron dolgozik. Ha esetleg érdekel akkor szólj és priviben írok részleteket.


Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám
 
 



Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat és a gyógypuszikat!

Szerencsére minden visszaállt a régi kerékvágásba a hétvégén csak még én vagyok nagyon fáradt mert a kórházba összesen másfél éjszakát aludtam széken és egy éjszakát a földön mert akkor kaptam kölcsön egy szivacsot. Majd csak kiheverem.... :wink:
Nándit remélem nem viselte meg nagyon a kórház, deaz első éjjel itthon felült álmában, körülnézett és megnyugodva visszaaludt. Ott a legnehezebb az volt, hogy fekve tartsam mert ha felállt és ugrált amikor kapta az infúziót akkor az visszafelé folyt a vérével együtt.
Ha nem volt infúzión akkor le lehetett menni az udvarra meg a szobában is "rohangálhatott".

Adra, Nándi is megkaptam a branült (így mondták a kórházban) amit igyekeztek stabilan ráragasztani a kezére és utána ebbe kapta az infúziót amikor kellett, de mire ezt a branült betették, az volt nagyon sok szenvedés.
Nem találtak neki vénát és szétdurrantották az ereket, főleg az a doki aki felvette mikor odamentünk. Ráadásul a második infúzió előtt máshová tették áta branült a kezén mert az első az kijött a kezéből ugyanis állandóan az ágy rácsához ütögette stb.
A Normaflore-t ismerem, a doktornéni is javasolta, de ezt csak akkor lehet már hatásosan szedni, ha nem "folyik át" a gyereken, vagyis már nem megy úgy a hasa hogy ki is jöjjön belőle. Az utóbbi két napban már kapott.

Megmondom őszintén, hogy a súly tekintetében nem nagyon tudok hozzászólni mert nekem Nándi mindig is "nagyevő" volt. Azt tudom csak, hogy a kolleganőm ikrei augusztus 7-én lesznek két évesek és most 11 kilók a lányok mivel ők is ikrek és előbb is születtek 5 héttel. Ehhez képest ti szem vagytok elmaradva. A lányokra pedig nem mondja a védőnő, hogy soványak lennének.

Szandra! Szerintem nyugodtan morogjál ha nem ír senki. Az előző megjegyzést is buzdításnak szántam de a smile lemaradt a mondat mögül.
Egyébként elkaptuk mi is a vírust, a férjem Nándi előtt két nappal, csütörtökön-pénteken volt nagyon rosszul, akkor szombaton Nándi kezdte a hasmenéssel és vasárnap este meg én voltam nagyon rosszul sőt még hétfőn is alig bírtam magam de amikor láttam hogy a gyerek milyen rosszul van és mennyire megy a hasa akkor összekaptam magam. Csodálkozom de sikerült így én egy nap alatt átvészeltem a bajt.
A héten míg a kórházban voltunk addig apósom lett nagyon beteg és most a sógorom van olyan rosszul hogy az ügyeletet is kihívták. A sógornőm a kisbabájukkal már lement a szüleihez nehogy ő is elkapja.
Hétfőn mikor mentünk Nándival a doktornénihez, olyan vihar volt itt nálunk, hogy a jégeső betörte a műanyag redőnyöket és fákat csavart ki tövestől.
Nálatok volt ilyen Vecsésen?

Mesi! Nagyon szuperek képek! És irigyelenivaló, hogy milyen vékony vagy egy 5 hónapos baba anyukájaként!

A babaprojektet pedig nyugi, nem fogjuk titkolni, nem is erre kértem Finikét, ne értsétek félre! :lol: De előtte van még teendő ! :wink:

Na jó, megyek is aludni mert Nándi korán ébred reggel!

Jó éjt!

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Újra csak elnézést kérek a rengeteg hibáért. Kiváncsi leszek, hogy mikor tudok majd egy hozzászólást hiba nélkül megszerkeszteni. De most is siettem, mert tényleg álmos vagyok.....

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


finike gratula a diplomádhoz!!!!!!!! :lol:

mesi az a lényeg hogy szépen növöget,olyan helyesek vagytok a képen,gyönyörű csajszi a Lara!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mazsuzs!
Húúú akkor ezt tényleg nagyon elkaptátok. Az a lényeg, hogy már mindenki jobban van. Különben én úgy vettem észre, hogy a gyerekek sokkal jobban (agyilag) átvészelnek egy betegséget vagy akár egy kórházat mint mi felnőttek. Olyan kis egyszerű világban élnek még és elfogadják a történéseket, nem problémáznak annyit mint az "öregek" :wink: :) .

Szerencsére nekünk nem lett semmi viharkárunk, de itt is nagyon tombolt. Barátnőméknél ketté tőrte a fűzfát a kertben. Isten igazából ez adta a gyerekeknek az árnyékot a játszáshoz így most nagyon hiányzik onnan, ráadásul már nagyon szép nagy is volt. Azért ez a tegnapi jégeső sem volt semmi. Komolyan mondom, hogy ilyen viharokat nyáron még nem nagyon éltünk meg :roll: :shock: .

Szandra

szandrakiss
 
 


Helló Csajok!

Szami!
Utólag is Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Szofinak!
Kép

Örülök, hogy jól halad a cicielhagyás! Biztos nem lehet könnyű, sem Szofinak sem Neked, de előbb-utóbb elmarad ez is. Szupi lett a vonalzód, és a képen is annyira édi Szofi!:D

Szandra!
Köszi, hogy megerősítettél a súlyuk illetően. Szerintem sem olyan nagyon soványak.
Ez a gyömrői tó merrefelé van? És mennyire van infrastruktúra?

Mazsuzs!
Örülök, hogy Nándi most már meggyógyult!:D
Tényleg jól kikaptátok ezt a betegséget!
Hát ezeknek a piciknek amúgy is apró mindenük, biztos nehéz lehet náluk egy vénát megtalálni. Gondolom nem volt jó érzés látni, hogy szegénykének szétbarmolják a vénáit. Persze inkább még ez, minthogy nagyon beteg legyen.

Finike!
Hogy sikerült a diplomaosztás és utána a vacsi?

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Olaszországból, isteni volt.
Visszaolvasni még nem tudtam, de majd...

Az oda út 11 órásra sikeredett, a végén egy jó kis 3 órás dugóval :twisted: , de a csajok baromi jól viselték.
A legvégén volt egy kis nyügi, de annyi.

A medence és a tenger is nagyon bejött nekik, meg aaz esti séták fagyizásokkal egybekötve, szóval ők még tuti maradtak volna.

És képzlejétek egy szobában aludtak szó nélkül, mintha, mindig is ott laktunk volna, Rékának volt két rossz estéje, amikor nehezebben aludt el, de a többiek tündér mód aludtak, amikor leraktuk őket.

MAjd jönnek a fotók is:)

Adra nézd meg rajta Blankát hát ő sem küövér, de ez van, védőnővel pedig ne foglalkozz.
Engem is állandóan szekáltak kiskoromban, hogy sovány vagyok, most meg irigykednek, hogy 3 gyerek után is megnéznek a pasik a parton :wink:

Dóri
Vendég
 


sziasztok,


én is itt vagyok, csak megint rohanok!!

este jövök képekkel is.

puszik.
judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Kép Kép
Vendég
 


Kép Kép
Kép Kép
Vendég
 



dóri nagyon jók a képek!na és a gyerekek is nagyon szépek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy ilyen ritkán jövök, de esküszöm, hogy minden nap gondolok rátok, de a gép elé sem ülök le mostanában. Szinte egyáltalán be sem kapcsolom. Amikor nyár van, akkor alig vagyok benn a lakásban, ahogy a teendőim engedik, máris húzok ki a kertbe, vagy valahova. Ezért van ez. De már napok óta mondom a férjemnek is, hogy azért csak be kéne köszönni a babaneteseknek, mert azt hiszik, h eltűntem.

Látom vannak új képek, tök jók.

Finike!
Én is gratula a diplomádhoz. Milyen sulit végeztél??? Miből szereztél diplomát?

Ja, én meg most kreszt tanulok, lehet, h már mondtam. Persze nem nagy ügy egy diplomához képest, de komolyan úgy érzem, h sosem fogom megtanulni. Nekem egyelőre úgy tűnik, hogy olyan rengeteg szabály van. Nagyon soknak tűnik, pedig csak 260 oldal. Minél tovább jutok a könyvben úgy érzem, h annál jobban nem jegyzem meg, amit addig olvastam. Lehet, h azért mert magolok??? :oops: :shock:
Sosem tudtam tanulni, ezért sem mentem fősuli-egyetemre.
De végre rászántam magam, h megszerezzem a jogsit, eddig nem igazán érdekelt.
És most sem azért szántam rá magam, mert annyira szeretnék vezetni, hanem inkább azért h tanuljak valamit. Mindig abban bízom, h egyszer megtanulok tanulni, meg legalább a napi teendők mellett az agyamat is lekötöm valamivel.

Mi is voltunk nyaralni Nagybörzsönyben, majd teszek fel egy-két képet nektek, ha rászánom magam a böngészésre. Jó rossz idő volt majdnem végig. Még egyik este be is gyújtottunk, hogy Zsófi nehogy megfázzon.
Annyira imádom ezt a kiscsajt, hogy még mindig nem tudok betelni vele. Még mindig ahányszor a karomba veszem, egyszerűren repes a szívem a szeretettől. Még soha nem tudtam rá haragudni semmiért. Életemben nem lelkesedtem ennyire semmiért és senkiért rajta kívül. Vajon ez így is marad, vagy elmúlik???

Na ennyi, bocs, h ilyen bő lére eresztettem, most megyek, mert álmos is vagyok, meg tanulni is kéne egy picit.


Sziasztok:
Évi

Kép
evisan
 
 


Sziasztok!

Mi is megjöttünk a nyaralásból. Azóta mosok és mosok.
Nagyon jó volt, szuper ez a szálloda!!!

Mazsuzs! nem semmi vírust kaptatok el. Jó, hogy már meggyógyultatok.

Dóri! nagyon jók a képek.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney
 
 


Sziasztok,

Megint csak egy gyors vizit, mert mindjárt leesek a székről...
Ma derült ki, hogy Danca ovijával kapcsolatosan nem fogadták el a fellebezást. így
még mindig nem tudom, hogy hova fog járni. már kezd elegem lenni ebből az egészből... még mindig több esélyes a dolog....
Szonjus bölcsije már legalább már biztos.

Dóri, Szandra,

Nagyon jók a nyaralásos képek!!! Gyönyörűek a csajok!!!

Finike,

Gratula diplomához. Még emlékszem, milyen jó érzés:-)

Mindenki másnak is puszi, de tényleg nagyon álmos vagyok :?

Még néhány kép:

Kép
Kép
Kép Kép

puszik.
judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Sziasztok!

Szóval akkor már mindenki visszatért a nyaralásból.
Akkor most én kérdeznék. Tudnátok nekünk ajánlani valami nem túl drága babás helyet, ahol Viki sem unatkozna. Belföldben gondolkozunk. Jó lenne egy hetet eltölteni valahol, csak igazán még nem voltunk sehol hármasban, csak Balcsin három napot. Szóval aki tudna nekem ajánlani valami jó kis helyet azt megköszönném.

Nagyon jók a képek!
Dóri,
Milyen jó kis homokos parton voltatok. 11 órás út három gyerekkel??? Úristen ez nagyon hosszú le a kalappal előtettek.

Judit,
Danca milyen édes ahogy az úszószemüvegben alszik. Hihetetlen milyen pózokban tudnak elaludni. :lol: :D

Többen kérdeztétek, hogy milyen diplomát is szereztem: vállalkozásszervező közgazdász humán erőforrás szakiránnyal bővítve. :D

Évi!
Kitartás a kresszhez!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


judit nagyon jok a képek,főleg az utolsó tetszik nagyon!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mi is újra itthon, de csak átutazóban...

Holnap megyünk vissza a Heim Pálba orthopédiára, kíváncsi vagyok, mit mondanak :?

Pénteken jönnek haza tesómék (Németországból), mert vasárnap lesz Petra baba keresztelője Szolnokon, ők lesznek a keresztszülők. A keresztelő után biztosan jelentkezem, ha addig nem sikerül.

Vigyázzon mindenki magára, szörnyű olvasni ezeket a betegség-történeteket.

Nutella

Kép

Kép
nutella
 
 


Helló Csajok!

Olyan jó, hogy sokan visszajöttetek a nyaralásból! :D Hiányoztatok, remélem most a topik is egy kicsit gyorsabban fog pörögni!

Dóri!
Nagyon jók lettek a képek!:D Látszik, hogy jól éreztétek magatokat!
Nem semmi 11 órás út lehetett! Bátrak vagyok, hogy ekkora útra vállalkoztatok a csajokkal!

Sid!
Várjuk ám tőled is beszámolót, és képeket is!

Judit!
Szupik a képek!:D Nekem a wc-n ülős kép a kedvencem! Danca már a wc-t használja?

Nutella!
Ne aggódj, biztos hogy használ Petrának a terpeszpelus! Majd írd meg mit mondtak az ortopédián.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra
 
 


nutella kiívánom h minden rendben legyen! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Judit!
Édesek a képeken a gyerekek, látom ti is megnyírtátok Szonját. Az engem is érdekelne, hogy Danca és a wc, de engem az, hogy állva vagy ülve pisil? Mit mond erről anyukád mint gyerekorvos mert az unokatesóm nem tudja melyik a jobb.

Adra!
Bocsi a beleszólásért de Tami is a wc-t használja (csak amiatt mondom, hogy Dancával egyidősek), oviban ez már szerintem alap is mert ott nincs bili, de szerintem már másfél éve tuti wc-t használ a Tami is. Nálunk ráadásul a Tami látta a barátnőm nagyobbik lányánál, hogy nem használ szűkítőt az ülőkére és azóta már ő is csak szimplán nagylányosan ül rajta.

Nutella!
Keresztelő, akkor azzal párosulnak majd képek is ugye ??
:wink:


Finike!
Én sajnos nem tudok ajánlani nyaralóhelyet, mi általában a családi nyaralóban nyaralunk. Azt már megszoktuk és szeretjük nagyon így ha ráuntunk a Balcsira csak akkor fogunk keresni másik helyet csak. Augusztusban mi is megyünk egy párna még Balcsira, remélem akkor jó idő lesz. Lehet ti is jobban jártok, ha olyan helyet kerestek aminél van belső medence és játszóház mert annyira kiszámíthatatlan az idő. Pont ma mondtam a páromnak, hogy az milyen nagyot szív aki most van nyaralni mert holnapra 16 fokot mondanak. Nem semmi.....

Sid!
Gyerkőcök hogy vannak? Nem mennek a nagyszülőkhöz nyaralni? vagy már voltak?

Mesi!
Jöhetnek még képek Laráról, olyan édes kis érdeklődő a tekintete.

Szandra

szandrakiss
 
 


Adra, Szandra,

Danca az első perctől kezdve a WC-t használja. Teljesen önző okból: a bili állandó fertőtlenítésétől és kimosásától már előre rosszul voltam. Vettem két WC szűkítőt. Egy OK Baby kacsásat, nem a legolcsóbb, de minden WC kagylóra jó és nem csúszkál). A másik kicsi létrával egybeépített. A régi lakásban magasabb volt a WC, nem volt jó hozzá a létrás, így a kacsás maradt. A létrás marad Szonjusnak. Nem is volt bilink...Már önállóan is rá tud ülni. Odatolja az ikeas fellépőt, felteszi a kacsát, és már megy is ...
Állva pisil...sajnos. Azt nem tudom, hogy tudományos szempontból melyik a jobb, de takarítás szempontjából az ülve pisilés biztosan jobb lenne... Nem is értem, mert a papája ülve...Eleinte ülve pisil, de később átszokott az állásra...

Megyek, mert szétszedik a kisszobát...

puszik.
judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Sziasztok!

Mennyi kép megint, jó volt nézni őket!

Dóri, nagyon irigyellek, főleg mikor ott ülsz a vízben öledben a gyerekekkel!
Azt is nagyon bírom - de már írtam erről -, hogy az egyik iker haja szöszi, a másik barna! Nagyon aranyosak!

Adra, a gyömrői tó nagyon jól ki van építve, jó az infrastruktúra. Én két évvel ezelőtt voltam ott. Azóta biztosan még fejlődött is.
Gyömrőre egyébként - szerintem - a 31-es úton a legegyszerűbb lejönni Maglódig és Maglódról át kell menni Gyömrőre.
Vagy a 4-es úton Üllőig és onnan át Gyömrőre. Attól függ, hogy Pest melyik részéről akarsz ellátogatni a tóhoz.

Evisan! Éppen a napokban gondoltam rád, hogy nem jelentkeztél mostanában. A KRESZ-vizsga miatt ne aggódj én is sokat gyakoroltam előtte. Azt hiszem egyedül a teszt vizsgát kellett mégis megismételnem, de a többin átmentem. :roll: Számomra az volt nehéz, hogy mikor van a villamosnak elsőbbsége stb., de szerencsére felénk nincsen villamos, a városba pedig nem megyek be autóval.


Judit, tényleg jók a képek. Főleg ahogy Danca az autós újságot olvassa a WC-n... :wink: És érdekes a téma is, csak úgy ragadnak rám az infók az ülve vagy állva pisilésről....lassan eljön a mi (Nándi) időnk is.

Finike! Mostanában te is ritkábban jelentkezel. Hiányzol.... :( A privit készülök megírni pár kérdéssel, remélem eljutok odáig mert a párom szabin lesz pár napot és talán több időm lesz az elmaradt dolgaimra, és a gépezésre.

Nutella, várjuk majd a keresztelős képeket!

Kép

Kép

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 


Sziasztok!

MIndenki !nagyon jók a képek!!!!

Én is megpróbáltam nyaralóst feltenni, de a legkisebb is nagynak bizonyult, meg aztán nagyon álmos is voltam és tovább nem keresgéltem :oops:

Nyaralás nagyon jó volt. Johannának ott volt a barátnője, úgyhogy Őt alig láttuk. Ügyesen megtanult úszni, úgyhogy a vízben is önállóan lubickolt. Bulcsú nyaralás végére már ügyesen karúszózott, addig rajtunk csimpaszkodott. Bulcsúnak vittünk motort azzal rótták /bandában/ a köröket. Nagyoknak is vittünk volna bicajt, de sajna az már nem fért be az autóba. Szerencsére az időnk is jó volt, egyedül kedden volt szutyok esős nap. MOndjuk a kedd egy jó nagy sz@r napra sikeredett. Befogott a kézifékünk, úgyhogy szervízt kellett keresni, Johannát nyomta a zárt cipője tehát új /kb 100./ cipőt kellett neki venni, mire megvettem a cipőt Bulcsú bepisilt hát Neki alsógatyát és nadrágot kellett vegyek. Szal az üzletből ki és be... Ja és persze rövid lett a naci tehát ki kellett cserélni. Aztán indulás vissza a szállásra és akkor jött a tragikus hír a rádióból.
Csütörtökre lett kész az autónk, mert a fék teljesen szétesett :cry:
DE aztán megint kisütött a nap és jókat lubickoltunk, kajcsiztunk, esténként kártyaparti a teraszon. Gyerekek estére mindig kidőltek /Bulcsú du is/ a víz megtette hatását.
Tényleg csak ajánlani tudom ezt a szállodát és környéket.

FinikE ! www.aqua-spa-hotel.hu sztem nagyon ideális gyerköccel is. Kinti-benti gyerekmedence, szuper motorozási lehetőség Vicusnak. /mondjuk játszótér még nincs, de nem is volt rá igény./ Barátnőmék is a 2 éves kislányukkal voltak, hoztak Neki is motort, de a legtöbb időt a medencében töltöttük. Délelőtt általában a bentiben alvás után pedig kint.

Szandra! JOhanna megy aug-ban kétszer is Balatonra. Tihanyba és Siófokra nagyszülőkkel. Most a héten még úszni járunk. Jővőhét végén esküvőre megyünk Bajára és utána megy nyaralni, aztán kezdődik a suli :( ovi :( munka :cry: :cry: :cry:

na remélem meg vagytok elégedve a mennyiséggel.
képet próbálok feltenni, de nem ígérek semmit.

jjó éjt Edina

Kép
Kép
sidney
 
 


mazsuzs milyen nagy már a Nándi!!!!!
Mik azok a pöttyök a lábán?szúnyogcsípések? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mazsuzs,
Köszi, hogy hiányoltál :oops: :D , de mostanában ebben az időben annyira álmos vagyok mindig, és olyan nehezen veszem rá magam, hogy leüljek a gép elé és írjak.
Nagyon jók a képek Nándiról, és látom őt is szeretik a szúnyogok. :? Várom a prividet!

Sid,
Köszike a tippet, hát nem a legolcsóbb, de benne hagyjuk a kalapban. Johanna milyen sokat nyaral :shock: :lol: De jó neki. Azért fényképet hagy otthon nektek? :lol: 8) :lol: :lol: :lol:

Akkor felrakok két képet a diplomaosztómról.
Kép Kép
Ezen a képen már levettem a sapkát, mert állandóan lecsúszott és idegesített.

Na jó most már mennem kell, mert felébredt a hercegnőm...

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike
 
 


finike nagyon csinos voltál a diplomaosztódon abban a kék ruciban!
Mégegyszer gratula!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mazsuzs!
Nándi milyen nagy nőcsábász lesz. Kegyetlen szép kisfickó, jó lehetett az anyag amivel dolgoztatok :wink: :) .

Finike!
Nagyon jók ezek a képek, vitrinben tartod a diplomát :wink: :) ??

Szami!
Szerettem volna megkérdezni, hogy ti Dévényi Annáztok? Mintha ezt mondtad volna..., egy ismerősöm keres Dévényist de telítve vannak teljesen és gondoltam hátha tudsz segíteni.

Sid!
Ezt már szeretem. Végre írtál magatokról is. Johanna már olyan nagy lány, szuper mennyire tudja már élvezni a nyarat. Bulcsú várja már az ovit?

Adra!
A gyömrői tó 2007ben volt teljesen felújítva. Szerintem nagyon szuper hely, van rajta farönkös játszótér is. Egy része aprókavicsos (ha kavicsszerelmes a gyerkőc), de a nagyobbik része az homokos és ott végig farönkök vannak beállítva a vízbe így a szülő oda tud ülni mellé, de a víz is nagyon kellemes volt. Ráadásul lassan mélyülő a víz így nem is kellett lépten nyomon fogni a kezüket. Hétköznap nincsennek is sokan, hétvége egy kicsit tömött. Gyerekekre nem kellett még fizetni belépőt, a két felnőtt 1600 volt, délután 3 után ue 1000ft. Nagyon kultúrált a wc is. Ajánlom nagyon ezt a helyet.

Pancsitájm van.

Pussz

Szandra

szandrakiss
 
 



Szandra!

Írtam privit.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám
 
 


mára elköszönök!jóéjt és szép álmokat mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket Nándi nevében is. :)

Nitácska, Finike amit láttok Nándin az nem szúnyogcsípés legalábbis én nem arra gondoltam. Ezek a pöttyök érdekes kiütés jellegű piros foltok voltak amiket ápolgattam aloe vera first-tel és lassan (nagyon lassan) leszáradtak. Nem tudom mitől volt, de kb. másfél hónapig lehetett látni a lábán három darabot és egy volt a fején is. Nem volt vészes és már el is múltak, de nagyon sokáig ott voltak. A szúnyogcsípés gondolom előbb elmúlt volna.

Finike! Nagyon tetszik a diplomaosztón viselt ruhád színe! Annyira szép ez a kék szín! Jól állt a hajad színéhez! És mégegyszer gratula a diplomádhoz!

mazsuzs

Kép
mazsuzs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?