Babe!
Nagyon arik a cuccok!
Na és akkor a story....
Szombaton reggel arra ébredtem, hogy eléggé fáj a hasam aul végig az oldalamig, és egyfolytában éreztem, h pisilnem kell, de persze nem jött semmi minden 2 percben. Később elmentünk az Ikea-ba (persze nem volt a kanapé, amit akartunk venni, pedig előző este lecsekkoltuk a neten, és volt...szal csak kicsit voltunk idegesek) Hazementünk, én egyre jobban fájtam, de elkezdődött feljebb húzódni az oldalam felé, majd később a derekam is, de közben a hasam is fájdogált kicsit. Egyre készebb voltam, már sírtam, felhívtam a szüleimet, h kérdezzék meg a magyar dokimat, h mi lehet ez. Ő egyből azt mondta, h irány azonnal a kórház, mert vagy a méhszáj nyílik, vagy vm húgyúti fertőzés, ami ha ilyen durva, akkor azonnal kezelni kell. Én húztam a dolgot, mert ismerem az angol dokikat....csináltam egy meleg fürdőt (persze a kazánunk pont akkor szart be, úh vízforralóval öntögettem egy óráig, mire kész lett...és persze mire végeztem, a kazánt is sikerült megcsinálni
) Na belevetettem magam, fél óra múlva meg is örültem, mert elmúlt, bodlogan hívtam az otthoniakat, h nincs para, vége. AZért csak mondták, h menjek be. Ok, mondom ha még fájni fog, bemegyek. Ücsörögtem még benne egy fél órát, és persze a végére csak kezdett visszatérni. Megtörölköztem, befeküdtem az ágyba, szenvedtem egy sort, mert akkorra már annyira iszonyatosan fájt, h levegőt venni is nehéz volt, meg minden. Na csak elindultunk a kórházba. SZívhanghallgatás, tapogatózás, babyvel minden ok. Doki kérdezget, leírom neki hajszál pontosan a dolgot...valszín hugyúti fertőzés. Hazaküldtek fájdalomcsillapítóval, igyak sokat, ha rosszabb, melegem van, majd hideg ráz, stb, azonnal vissza. Ok. Bevettem 2 tabit, 20perc múlva megszűnt a fájdalmam, végre kb 8óra szenvedés után. Ezután még végigjártuk Camden Town-t, mindenkinek beszereztük az ajándékokat. Haza 7fele. (körül megint kezdtem érezni, de még elviselhető volt, összepakoltam a kofferem, ettől kicsit mégjobban fájt, majd 11-re már gondoltam, oké, itt az ideje megint a fájdalomcsillapítónak, nem bírom tovább, és lefeküdtem aludni. Persze semmit nem hatott ezúttal, tök nehezen aludtam el, majd reggel 5kor is arra ébredtem, h megőrülök, nagyon fááááj. Tébláboltam, kimentem, ittam, lhajtottam egy nagy pohár ice tea-t úgy mint aki 2 napja nem ivott, majd még egy felet...próbáltam enni, de hányingerem lett, hányás szerencsére végül elmaradt. Majd ájulásérzés, hidegrázás, stb....hurrá! Na mind1, ki van csukva h én most repülés helyett kórházazzak, kb 6körül lehetett, engedtem megint vizet, beleültem, és hááála, elmúlt. Fájdalomcsillapítóval várni akartam repülésig. Hurrá, hurrá, nem féáj semmim. Jön a sofőr, irány a reptér...megérkezünk, el kellett mennem venni inni, mert úgy éreztem szomjan halok, közben megint ájulás érzés, de szerencsére megúsztuk. Becsekkoltunk, beszálltunk, indulás, hurrá, nem fáj semmim. Tökjó volt az út, az ég egy adta világon télleg semmit nem éreztem. Kiscsaj végig rúgdosott, gondolom érezte, h ez most vm más.
Leszálltunk, 5re elkocsikáztunk a Genesisbe, jött a Márta, és elkezdődött a mozi. Annyira édes a csajszim, tök kerek pofija van már, meg széles kis orrocskája, asszem rám fog hasonlítani, daddyre semmiképp..bár amúgy nekem inkább tiszta öcsém. Na mind1, ez majd kiderül. Közben szó volt a derékfájási kálváriámról is, azonnal mondta, h na akkor vesét nézünk, ebben a korban már amúgyis meg szokta nézni mindenkinek, de most akkor főleg. Hurrá, mindkét vesében jó nagy tágulat, a jobb oldaliban egy pici követ is látott. Nagyszerű. Szal ez az oka mindennek, a gyerek valszín a húgyvezetékeimen érzi a legjobban magát, ezért pang a vizelet, stb. Ezután elmásztunk Árkádba...ugye Nyugtonmalac?
Itt kinyomtattuk a csajszi sztárfotóit, addigra a Kenguru persze bezárt.
Na sebaj, át Ikea-ba, itt kapott kiskádat, 2 törcsit, 2darabos lepedőt, 3 csomi textilpelenkát, kisplédet a lány, meg kinéztük újra a bútorait is. Én meg kaptam egy ágypuhító szivcsszerűséget (nemtom mi a speckó neve), h kényelmesebb legyen az ágyam addig is, míg ősszel lesz új matracom, és ágyam szintén Ikea-ból, amit most kinéztünk,mert jelenleg 180-as van, de 140-esre cseréljük, h nagyobb legyen a hely...az az izé jó lesz az új matracra is, direkt úgy vettük, most a 180-ason nem ér végig, de úgyis csak alám kell.
Na meg új duplapaplan, párnák, rá huzat...mert a régiek már elhasználódtak. Zárás után sikerült kiesnünk, szerencsére senki nem tuszkolt kifelé minket. Ezután még éjszakai Tescoztunk egyet, aminek az lett az ereménye, h anyukám tovább ruházta a kiscsajt, sikerült bevásárolnia 15e Ft-ért. Kapott egy natúr színű macis szetett: hálózsák, kiskabát, hosszú kezeslábas+rövid body+kissapi+kismamusz+előke, meg egy rózsazszín zsebibabás szettet:kiskabát, plüss kezeslábas, rövid body, előke. Fél3ra sikerült hazaérni, én már annyira szenvedtem az álmosságtól, sehogysem volt jó a kocsiban. Fájogattam kicsit megint, de annyira nem volt szörnyű. Ma nődokival kezdődött a program, megvizsgált, méhszáj 3000-es, aminek nagyon örültem, mert ettől mindig parázok...de azt hittem meghalok ott az ágyon, annyira fájt, h nagyon!!!!
Kaptam beutalót az urológiára, mert mondta, h babyvel, terhességgel minden ok, ő erre többet nem tud mondani. Szal onnan át, az urológus leküldött ultrahangra, ahol végülis nem találták azt a követ, de a tágulat megvolt. Szórakozott is egyet az ultrahangos doki, meg az asszisztens csaj, mert állítólag kb egy évben egyszer van ilyen, h baby is van a pocakban, nem csak vesék, epe, meg ilyesmi.
Tök aranbyosak voltak, örömködtek neki, ahogy szopta az ujját, meg végignézték, h itt a keze, itt a lába, meg hát tényleg kislány, nincs ott semmi, ahol nem is kéne, h legyen.
Újra fel, beadom a papírt, pár perc múlva behívnak, doki közli velem, h felraknak a vesémbe vm spirál izét, ami onnan belelóg a hólyagomba, és ez a terhesség végéig ott is marad, mivel most röntgenezni nem tudnak, nem tudják, haz a kő most van vagy nincs, vagy mi van. Erre én beijed, ház izé, mondom akkor ez most muszáj, meg minden? Hát azt mondja, vannak tünetei, meg fáj, meg minden...na menjek, és csináljak egy pisitesztet, megnézik (nemtom ez miért a végén jutott eszükbe, de mind1), viszem be....genny nincs, mittomén mi nincs, negatív. Akkor nem spirálozunk. Kérdezem, h akkor nincs baci sem a vizeletemben? Erre a doki...ahhoz labor vizsgálat kéne, de nincs fertőzésre utaló jel, így nincs okuk elküldeni a laborba sem. Ja, köszi! Gondolom magamban: Ha még csak jel sincs fertőzésre, akkor mi a fenének akartak belém dugdosni minden szart egyből? Aztán meg rájönnek, h hát oké, mégsem kell? Ha nem kezdek méltatlankodni, meg "lassan a testel"-t parancsolni, akkor 1-2 óra múlva már az asztalon feküdtem volna. Brrrrrr! Na ennyit ezekről. Most innom kell ezerrel, meg nospa, ha nagyon fáj. Semmi gyógyszer....de azért drótokat kell belém dugdosni...aha. Jajj, de felhúztam magam! grr
Most meg reménykedem, h kimosom, bármi is van ott, ha meg a gyerek miatt pang a pisi, azzal úgysem lehet mit csinálni, ha esetleg fertőzéses tünet lesz ettől, akkor jöhet az antibio...de hát most ugye az még nincs. Megpróbálok vigyázni, h ne is legyen.
EZután jött a Scholl papucs téma, amiből nem lett végül semmi, majd benéztünk a Brendonba, és a Media Marktba, ezek között még egy órára a barátnőimmel is taliztam, míg apám a dolgát intézte...és haza. Kb 6ra értünk haza, szép nap volt ez is. De a lényeg, h határozottabban kevésbé fáj, ma csak 1x vettem be 2 paracatemolt, biztos, ami tuti, mert elkezdtem érezni, és nem akartam, h nagyon begörcsöljön....azóta elvagyok, érzem, h van ott vm, de ez semmi az elmúlt 2 naphoz képest.
Na de a lényeg. A 4D szupi volt, megint aranyos volt a Márta. Onnan mentek egyből nyraalni, a férje kint várt rá, tök rendes volt tőle, h miattam azért bejött. Azért picit lehetett érezni, h jobban sietett, mint múltkor, meg aludt a baby, és nem ébreszgettük...de azért így is lettek nagyon jó képek. Azért gondolom nyugisabb körülmények között belefért volna egy séta, meg csokievés, ugrabugra, miegymás. De sabaj, a lelkemre kötötte, h mindenképp szóljak, h mi lett a vesémmel, mielőtt megyünk vissza, meg is akarja nézni, mondta, h mindenképp ugorjak be majd ha tudok. Hát én asszem úgy döntöttem, h jövő szerdán amúgyis el akarok menni még egy mozira is, mert szeretnék egy jókis mozgós felvételt, felébresztjük, bármi áron.
Mert nekem már valszín nem lesz lehetőségem többet látni a kiscsajt, úh szeretnék még egy jó kis aktív mozit amúgyis.
Talán még aug végén tudok jönni, de ez még nagyon nagyon kérdéses...
És mostmár tényleg befogom, bocsi a hosszú storyért, nagyon remélem, h átugrottátok páran.
És akkor jöjjön a lényeg.
Egyébként én tökre meglepődtem, h ennyire pufi már 25 hetesen. Én nagyon sok 4D-s képet nézegettem a neten, és 30hét és afelett szoktak már ilyen pufik lenni a babyk...na kiváncsi vagyok majd élőben...