Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Sikeresen megérkeztünk Münchenbe, majdnem végig tudtam aludni az uton. :) Kegyetlen hűvös van itt, úgyhogy feleslegesen hoztam nyári rucikat. :( Remélem, a net nem fog rosszalkodni, mert most eléggé lassú, mint nálunk otthon 10 évvel ezelőtt...nem tudom, mi lehet az oka.

Kép
szöszke
 
 


Hali,
Marek: nincs szerencséd... Lehet, hogy érdemes lenne beszerzni egy vércukormérőt. Anyunak van, és egész egyszerű a kezelése.
Peva: egy kollegámnak is végig nagy fejű gyereket jósoltak az uh alapján, és mikor megszületett, totál normális méretű volt a buksija. Ez valóban lehet mérési hiba is.
Kata: hős vagy a kaja visszafogással, én most elkezdem azt , hogy délig és este 5 után csak gyümit eszem. Hátha... Persze csütörtökön azért megkérdezem a védőnőmet, mit javasol.
Szeméremcsont: már írtam, hogy tegnap tök nagyot sétáltunk a városban. Azt még nem írtam, hogy a séta eredményeképpen nekem is elkezdett fájni ez a rész, mintha egész nap terpeszeket csináltam volna csak úgy a magam örömére. :shock:
Érdekes ez a várandósság dolog: hirtelen olyan testrészeimet is elkezdem érezni, amiket anno be sem tudtam volna azonosítani. :)
No, mindenkinek szép napot,
M.

macianyu
 
 


Jó reggelt!

Ildi - Isten éltessen!!! Nagyo édik a rucik!

Mtücsök - Nagyon jól néz ki ez a kocsi. Sajnos nekünk is helytakarékosabb variációra lesz szükségünk. Be kell férnie a csomagtartóba, ami nem túl nagy (Renault Clio) fel kell hoznom az elsőre és bevenni a kanyart a függőfolyosón. :roll:

Marek - Az a fránya mérleg! :) A kocsi meg szerintem teljsen jó! Én bírom az ilyen vidám, színes dolgokat! A felettem lakó babyt, aki most már 9 hónapos,de 29 hétre született, 2 kilósan engedték haza. Az volt a limit.

Szöszke - Gratula a 2 számjegyhez!

L.Kata - Gratula az eredményeidhezés a baba növekedéséshez! Nem semmi teljesítmény! Doki :twisted: !

Ancsa - DRukk! Drukk!

Emmalena - Várjuk a híreket meg a képeket!

Képzeljtétek, a szüleimnél voltunk Tatán, meglátogattunk rég nem látott barátokat és kaptunk egy kiságyat, egy hatalmas doboznyi babaruhát és játékot! Még alig költöttünk vmit erre a babócára, de már lassan töb cucca van, mint nekünk!
Babaruha ügyben körülnéztünk a Tescoban, 1900 Ff 7 db hosszúujjú body! Bevallom én a méretekkel vagyok gondban. Azt ügye mondta a védőnő, hogy nem lesz kicsi baba, úhogy a legkisebb méretet ne nézegessem. Na jó, de akkor mekkorát? És mennyit? Azt nem szeretném, hogy megvesszük neki a cukibbnál cukibb rucikat és nem tudom ráadni max 1x, mert ki is nőtte. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 

 
 

Na volt megint mit bepótolnom itt olvasásban, mert a hétvégén volt egy két program így nem tudtam bekukkantani hozzátok.

Nusildi – most már otthonról sem dolgozom. Valamilyen szinten jó volt az otthonról dolgozás, pl hogy megúsztam a reggeli és délutáni utat a céghez ill. onnan haza. De hát itthon is itt kell ülni 8 órán át a gép előtt, itt is utolérnek az idegesítő kérések/kérdések. Na jó itthon azért ki tudtam ülni a laptoppal az erkélyre napozni 8) :lol:
Kitartás neked, már csak két hét van júliusból és te is pihizhetsz.
Jajjjj, de édesek a kötött cuccok, amiket anyukád csinált!!!! Nálunk régen anyukám és nővérem kötött sok mindent, én csak héba-hóba kipróbáltam, hogy vagyok e olyan ügyes, mint ők, de sajna nem :( Szeretek kreatívoskodni, de sajnos a kötés nem ide tartozik.

Marek –A babakocsin a sárga tényleg élénk színű, de a "kék égen a csillagok" minta nagyon tetszik.

Emmaléna- nekem sem fáj a köldököm. Formailag olyan lehet, mint Nusildié, hogy nem fordult ki, hanem egy szinten van a hassal. Olyan mintha csak a bőrt húzták volna össze valamivel. De nekem is nagyon furcsa, már szinte nem is emlékszem, hogy milyen volt előtte :o)))) Már olyan régnek tűnik az, amikor még nem látszódott a pocakom és a köldök is a régi volt.
És várjuk majd a beszámolót a 4D-ről.

Mtücsök – köszöntelek a „már nem dolgozók” klubjában (bocsi a többiektől, akik még dolgoznak)

Mi pénteken este párommal elmentünk moziba, mert mondtam neki, hogy még most tegyük meg ezeket a dolgokat, mert később még nagyobb pocakkal nem biztos, hogy épp moziba akarnék menni, ill. ha már hármasban leszünk akkor egy jóóóó időre elfelejthetjük, hogy létezik ilyen, hogy mozi :? De így is örültem, hogy nem kellett közben WC-re rohannom, mert ettől nagyon féltem. Egyébként az Indiana Jonest néztük, hát kedves fiacskám szép nagy rúgásokkal jelezte, hogy most már túl sok van abból a lövöldözésekből a filmben (meg hangos is volt )

Szombaton délelőtt pedig végre megvettük a babakocsit, ill. kifizettük, megrendeltük, 1 hónap múlva hozzák ki, mert most nem volt raktáron. Ez lenne az: http://pandababahaz.hu/shop_artdet.php? ... nas_100912
És mivel pont ehhez a színhez nincs hozzátartozó hordozó, így azt türkizkék színben vettük meg. (ezen a linken sajna nincs kép a türkézkékről, csak a pirosról és a sima kékről)A sportrészét és a hordozót mindkét irányból rá lehet pattintani a vázra.
Nemrég még egy másik babakocsit néztünk ki, egy Pierre Cardint, de arról le kellett mondanunk, mert a váza nem fért be a kocsi csomagtartójába. De ez a Titi jobban tetszik nekem :D

Vasárnap meg míg párom kitakarította az egész lakást :D :D :D (imádom) én addig főztem.

Szép napot Mindenkinek!!

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


Szöszke
Tök jó, hogy tudtál aludni! Meddig maradtok? A férjed dolgozik? Te mit fogsz csinálni?

Macianyu
Nem szeretnék vércukormérőt venni. Megkérdeztem a dokit és azt mondta, hogy ne vegyek, mert csak idegesíteném magam...

Bettyna
Tök jó, hogy ennyi cuccot kaptok! Szerintem 56-os cuccokat mindenképpen vegyetek. Annál nem hiszem, hogy nagyobb lesz a baba. Persze én egyáltalán nem értek hozzá, úgyhogy nem is okoskodok tovább...
:lol:

Megyek is, mert meló van. Eddig tanítottam, most a férjemnek segítek fordítani, utána meg megyek a nyelviskolába. Fél hétig órám van, pedig olyan fáradt vagyok! Nemtom mikor fogok hozzászokni ehhez a 7 órás keléshez! Tudom, mások sokkal korábban kelnek, úgyhogy szarul is érzem magam, hogy én ezen nyávogok...

Majd jövök...

marek
 
 


Sziasztok!

Anhel - én már láttam az Esemény c. filmet és borzalmasan szutyok, pedig a beharangozás zseniális volt, de az egész film egy unalmas baromság volt. Mi mondjuk otthon néztük meg a gépen, moziba már nem mennék, mert szerintem nem bírnám a 2 óra ülést egyhelyben :?
Bébihordozó ügyében van valami hír? Jelentkezett az eladó?
UH-on mi volt? Mekkora a bébid?

Marek - Tesco-ban tényleg tök olcsón voltak dolgok és nekem jobban bejöttek, mint a CORA választéka, úgyhogy majd szeptembertől tuti megnézem ott a kiskabátot és a hálózsákot is. Meg persze majd a turi :lol:
Eldobható bugyi van a CORA-ban nagyon olcsón, de az nem tudom, hogy Tenna-e?! A Tenna bugyi az már alapból olyan, hogy betét van benne vagy csak a márkája a Tenna? Mert tudom, hogy van az a nagy Tenna betét, amit a vizelettartási problémákkal küszködőknek találtak ki, szóval azt hittem, az eldobható bugyiba teszem majd be a Tennát... vagy nem? :oops:
A kocsi nagyon tetszik, szeretem a sötétkéket és a sárgát!

Ancsa - drukk-drukk a terheléses cukilötyihez, remélem hamar túlleszel rajta!

Emmalena - jó pihit Ábel nélkül :wink: Amúgy a babarucikat én még zacskóban tartom a szekrényben, még nem is lenne helyem, kell majd venni valami szekrényt, ahová a babaruhákat tesszük majd :shock: Fasza, újabb kiadások :?
4D-ről majd írj, képet is tegyél fel, ha tudsz! Anyóst hogy szerelted le végül? :D

LKata - nekem meg pl. nem most jönnek a kilók, hanem kb. 2 hónapja jött fel sok. Most minden nap ráállok a mérlegre és már kb. egy hete 65 vagyok, bár néha felugrik 67-re, de akkor azt szoktam mondani, hogy még nem voltam vécén :wink:
Biztos az időtől görcsöltél, nyugi, nekem tegnap du. fájt a hátam megint eléggé + hányingerem volt + gyomorégésem + a pocim is fájt kicsit, szóval tuti a front volt az oka!
Szeméremcsontom nem fáj kivételesen :lol:

Peva - nálunk is a fej nagysága már a 28. hétnek felel meg, semmi jelentősége nincs szerintem, nyugi! :D A súlya már ennyi??? :shock: Bár te előrébb vagy kb. 2-3 héttel, de tudod, nálunk kedden volt 835 gramm :roll: Emiatt néha beveszek most egy fél Elevitet, mert kicsit lehet, hogy kéne híznia, nem? :lol:
Sajnálom, hogy nem derült ki a neme. 4D-re miért nem akar menni párod? Mi szerintem megyünk még egyszer, olyan nagy élmény!
Majd a 30. héten szerintem és a 4D Genesisbe, arról annyi de annyi szépet és jót olvastam.
Gratula az első babaruhákhoz! :D
Nekem kezd kifordulni a köldököm!!! De legalább nem fáj.
Én ma megyek védőnőhöz és ott is van méregetés, hát kíváncsi vagyok, mit szól majd, bár az ő véleményét letojom. Nem igazán tudott még extra dolgot mondani, mert eléggé alapos vagyok és sokat olvasot utána a dolgoknak. Egyedül a vasat ajánlotta, hogy szedjem, bár a nőgyógyi nem mondta, de azért azt szedem azóta.

Szöszke - gratula az úthoz, ügyi vagy, hogy így átaludtad :wink: Azért öltözz fel jól, nálunk sincs az a gatyarohasztó meleg, sőt, bár én kifejezetten örülök ennek az időnek.

Bettyna - tök jó, hogy kaptatok dolgokat!!! Kiságy milyen? Szerintem méretben legyen 56-os is és 62-es is, főleg a rugi legyen 62-es, mert az alá még az 56-os body befér. Mindenből kell, ezért is megyek még turizni, mert van már csomó szép új rucija a babának, de úgyis hamar kinövi, szóval nem akarok már sokat költeni ruhára.

Amúgy mi megvagyunk, nincs kedvem melózni, elég punnyadvány vagyok, tuti az időtől. Éjjel arra keltem, hogy iszonyatosan fáj az oldalam :roll: Szerintem ráfeküdt a gyerek valamimre, mert átfordultam a másik oldalra és aztán elmúlt.
Megkaptam tegnap végre a pelenkatartó vödröt és a Dr. Spock csecsemőgondozásos könyvét, majdnem ezer oldal, lesz mit olvasgatni :lol:
Na megyek tovább, írjatok, főleg az eltünt lányok, bár Dalma asszem szabizik, Adri meg talán még Horvátországban van.
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Clau
Tök jó ez a babakocsi!!!

marek
 
 


Hahó!!!!!!!!!

Na, most jöttem meg a 4d-ről.Annyira jó volt, nem hittem a szememnek.Láttam a kis nuniját, a szeméremajkait.
Már majdnem 1,5 kiló, mindene megvan, a kis fülei hihetetlenek voltak.És képzeljétek, mintha tudta volna, hogy produkálnia kell magát, mert ráncolta a homlokát, ásitott, ivott, mosolygott, és integetett. Mindene ok, tele volt épp a gyomra is meg a hólyagja is.Ja, és tök husi a pofija, olyan hörcsög...Nagyon nagyon édes.És mintha tudta volna, hogy lassan vége a vizsgálatnak, befordult a lepény mögé aludni.Ja, és tök hosszú a haja. Kis édes.

Szóval, ezt a 4d Genesist csak ajánlani tudom, nagyon profik, 30 perc az nem 25 és nagyon kedves a nő.
emmalena
 
 


Clau - tök jó a babakocsi, nagyon tetszik!!! Itt csak neten lehet vásárolni, vagy van boltjuk is? Jó neked, hogy túlvagy már a babakocsin!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi
Ez Tena márkájú bugyi. Ebbe fogod rakni a rohadt nagy Tena márkájú inkontinencia betétet az első napokpan.... :roll: És ez nem vicc! :roll:

marek
 
 


Emmaléna
De jóóóóó! Képeket raksz majd fel?
Te mennyi idős terhes vagy egyébként? Csak, hogy már 1500g....

Így nem haladok a melóval... :roll: :cry: :arrow:

marek
 
 


És hol lehet kapni ilyen Tenna márkájú bugyit? És a Tenna betétet? Gyógyszertár vagy mi? Tudom, hogy nem vicc, valakinek ömlik a vér utána, bár ez is típusfüggő, mert pl. anyukám mondta a hétvégén, hogy neki nem volt egyáltalán vészes anno és nem is kellett nagy betét meg ilyenek.
Kitartást Marek a mai naphoz! Én 6-kor kelek, de így is úgy is nyavalygok mindenen mostanában :wink:

Emmalena - de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó neked!!! Édi lehetett, kép nincs??? Én szerintem a 30. hétben megyek és akkor már nekem is kb. ilyen méretű lesz. Mennyit fizettél amúgy? Mert tudom, hogy úgy van nekik a neten felírva az ár, hogy sima UH 10500 forint és abban benne van a dvd is, de ha én cd-re akarok képeket? Te kértél?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi!

10500 ft volt, ebben van a 30 perces vizsgálat, lelet, dvd, és egy nyomtatott kép.de az összes kép, amit a vizsgálat alatt csinálnak, az is a dvd-n van rajta, de arról nem tudsz nyomtatni.Nekem nem volt fontos, hogy tudjak, az a lényeg, hogy a dvd-n meglegyen, ezért nem akartam még fizetni.Mert ha külön kéred a képeket cd-ra az még 1500 ft.de tényleg csináélnak vagy 20-30 képet.És ebből választhatod ki a végén, hogy melyiket nyomtassák ki.A képet csak holnap tudom feltenni, mert a férjemet meg kell kérjem, hogy a munkahelyén szkenelje be, és akkor majd felteszem.Szóval menj bátran, szinvonalas ellátásban lesz részed.Ja, és még azt is mondta a nő, hogy olyan szép ez a baba, hogy a honlapjukra való:-)dagad a mellem a büszekségtől.Na, meg aminek még örültem, hogy állitólag tök vékony a hasfalam:-)
emmalena
 
 


a 4D genesist én is nagyon ajánlom, mi is anno ott voltunk. Nagyon kedves volt a hölgy. Nekünk 37 perces lett az UH, ez került ugye 10500 Ft-ba, tehát, UH+ez DVD-re+lelet a különböző méretekkel+1 fénykép kinyomtatva. Közben ő több fényképet is csinál, ezt a végén pluszban kérheted CD-re 1500Ftért, nálunk 44 képet tudott csinálni. Szerintem nagyon megéri oda menni.

Az Üllői út 387 szám alatt van egy kis bolt (Panda babaáruház), ahol főleg a babakocsik vannak kiállítva. Mi is először meg akartuk nézni élőben, hogy milyen színe is van pontosan ennek a narancssárgának, mert nekünk ez a szín jött be. Egy másik boltjukból sikerült szereznie a csajnak egy ilyen színűt és mivel élőben is bejött így megrendeltük. Nem akartuk azt a darabot, mert már ki tudja mióta állhatott kinnt a másik boltban, aztán mi úgy voltunk vele, hogy akkor inkább original csomagban kérjük. Meg addig sem áll itt még feleslegesen a lakásban.

Emmaléna- nagyon édi lehetett a kis Drága!!!! Nálam is egyébként ezt csinálta. Az elején produkálta magát, aztán a végére az utolsó percekben bealudt :D

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


Emmalena - Szuper jó!!!!! Irigy-irigy!!!! Most győztél meg, hogy rövidesen én is meglepjem magunnkat egy ilyen babamozival!
Kérjük a képet!!!!

Marek, Ildi - Köszi a mérettanácsadást! Valami ilyesmiben gondolkodtam én is. :D

Clau - Gratula a babakocsihoz! Jól néz ki nagyon!

Ildi - A kiságyat még csak darabokban láttam, de ránézésre 60x120-as, fa színű és elég masszívnak néz ki. Állítható a fekvőmagassága és az egyik oldalon le lehet engedni a rácsot, hogy ne kelljen akkorát emelni. Van rajta egy pár karc, de egy kis csiszolgatás, újralakkozás és mintha új lenne. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Emmalena - köszi az infót, szerintem ide megyünk majd el mi is, mert először a Kárpát u-ban voltunk a Kleopátra házban, ami szintén jó volt, de valahogy annyi jót hallottam a Genesisről, hogy majd inkább ide megyünk. A 30. hét az majd a visegrádi nyaralás utáni hét lesz, szóval nincs messze, annyit még kibírunk.
Gratula a gyönyörű bébihez, a honlapra ha felteszik, majd szólj és akkor ott is meg tudjuk nézni :wink:

Clau - köszi, szerintem megnézzük majd mi is élőben, aztán rendelünk majd, mert végülis ráér akár szeptemberben is.

Amúgy most pl. a mh. is búcsúztat jövő héten és tőlük is kapok ajcsit, kértem egy plüss takarót és egy zenélő forgót a Brendonból, szóval már tök jól gyűlnek a dolgok.
A legnagyobbak mondjuk még hátravannak, az autósülés-hordozó, babakocsi és a legzésfigyelő, ezek a legdrágábbak.

Szöszke - nekünk is ilyen az ágyunk, csak nincs olyan része, ahol le lehet engedni a rácsot, amúgy a karcolások nem érdekesek szerintem, jó ha az embernek tudnak adni!!! Mi sajna tényleg semmit nem kaptunk :?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Annyit írtok, tényleg, hogy bekapcsolódni is nehéz....
Marek köszi a diétás tanácsokat, csinálom én is és már az én férjem is profi a számlálásban :)

Olvastam a szeméremdomb fájásról, na ez nálam is előjött pár hete, a doki azt mondta lehet kezdődő lágyéksérv ( :shock: ) tehát pihenés és kímélő életmód!

Most hétvégén éreztem én is először, hogy nagyon nehezemre esik a séta, mikor kirándultunk...szerintem ezt most befejezzük és inkább a pihenés.

Nektek rugdos a baba sokat?
Nálam nagyon sokat! van , hogy egész nap érzem....
Tegnap csuklott is...úgy megijedtem...remélem az volt....

dazsi
 
 


Ildi, az üléssel még nem is volt gond, inkább a lárma és persze a tök felesleges képi riogatás. Na hagyjuk is ezt a filmet.
(persze én is úgy voltam/vagyok vele, hogy amíg lehet, addig mozizzuk ki magunkat)
A hordozóról semmi hír, a lóvét átutaltam, írtam azóta, egy, kettő e-mail-t, küldtem üzenetet az oldalon keresztül, amolyan udvarias érdeklődést, hogy megérkezett-e a pénz, ill. mikor várható a csomag, de no válasz. Lehet, hogy ezzel befürödtem...de ha optimistán nézem, akár 2-3 hét várakozási idő is elképzelhető (azt viszont nem értem, hogy egy k. e-mailt miért nem lehet erről küldeni).
Ma du. megyek az uh-ra, majd este beszámolok, sőt, most már megpróbálok pocakos képet is feltenni végre!

Marek, akkor rápacsáltam ezzel is, mert naná, hogy azt az olcsó 5 db-os nem gyógyszertári eldobható bugyit vettem, amit mindenhol láttam. Szóval az semmit nem tart...akkor kérjek inkább Tennát a patikában?
Egyébként a gyermekágyas folyásról és a tennáról, barátnőm májusban szült és azt mondta, neki pl. mázlija volt a vérzéssel, a sima szárnyas betét elég volt, nem kellett tenna vagy extra betét. Persze ezt senki nem tudhatja előre sajna..

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Emmalena! De irigy vagyok!!!! Én is én is én is... :lol:
Isteni dolog ez a 4D, még ha túlzásnak is tartják sokan.. :( Az én dokim például felesleges szemfényvesztésnek tartja, persze ő is pasi, fogalma sincs, milyen "jó" 40 héten át rágni a körmöt :roll: :roll: :roll: Ezzel kicsit közelebb kerül az ember a végéhez, vagy legalábbis el tudja képzelni valahogy a gyerekét, nem? éN IMÁDOM!

Én szombaton megyek dokihoz, remélem mindne ok lesz, méhszáj zártságra gondolok most első sorban, mert most nagyon fontos időszak jön, bölcsi bezárt, Barbikám elballagott!!! Lehet gratulálni, kijártunk egy intézményt! TAPS!!! Az óvoda aug. 20 után várja az újakat játszogatni, beszokni, szept. 1-től már nem lehet ott szülő!
Szóval bő 4 kemény hetem lesz, amit egyébként már nagyon várok!!! Érzem, nagyon fontos kettesben lennünk végre a lányommal, újra összenőni, mint régen! Mert aztán jön az ovi, a tesó és azért minden más lesz...
Egy szó mint száz, remélem minden zárva aminek zárva kell lenni.

Szombaton eljött a napja a vádligörcsös éjszakáknak és a gátfájós nappaloknak! Juhé!!! Nem tudtam mi hiányzott, hát ez (nem)!
A gátam úgy érzem szétreped, és éjszaka sikolyébredéssel vergődöm... :twisted: :twisted: Nagyszerű!
A vádligörcsöt megpróbálom MG-mal kezelni, gátfájásra valami????
Láttam Marek is írt erről, nincs velemi praktikátok????

Láttam Tena téma is feljött. Én is megvettem a Tena bugyiját anno, és ha jól emlékszem, Tena Lady extra (!!!) betétet, amit nem tudtok elképzelni, mekkora!!!! Én megijedtem, amikor megláttam, DE KELLETT!!! A kh-ban elhasználtam 1 egész csomagot +1/4-et a 4 nap alatt!!! Állítólag a 2. gyereknél még keményebb a vérzés és a méhösszehúzódásokkal még több vér ürül. Jó lesz :roll: :roll:
Ja, és láttam a szobatársam mit össze kínlódott a szárnyas betétjével, ami nekem 2-3. héttel szülés után is éppen hogy elég volt...Kb. fél óránként szaladtgált a WC-re cserélni.
Higgyétek el, nagyon komoly vérzés ez!!!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Képzeljétek, 3/4 11-től 3/4 15 óráig aludtam. :? Jó volt a vonaton aludni, de azért csak kifáradtam.

Clau, nagyon jónak néz ki az a bolt...és egész jó áraik vannak.

Ildi, a 4D Genesis honlapján az van, hogy a 12-30. hétig lehet a legjobb felvételeket készíttetni. Mi is el fogunk menni, ha visszaértünk Münchenből. És most nem a Baross u-ba, hanem oda, a 4D G-be. Eddig csupa jót hallottam róluk a lányoktól.

Marek, már kicsit jobb idő van, fölkúszhatott kb. 22-24 fokra, olyan igazi tavaszi, és nagyon kellemes. A napocska is süt. Később, ha megjött a férjem, kiugrunk valahová sétálni, meg ennivalót venni, mert délelőtt sikerült MINDENT felzabálnom. :twisted:
Nincs ingyenes vércukormérés valahol gyógyszertárban? Vagy csak arra emlékszem, hogy pár éve volt valami akció a cukorbetegséggel kapcsolatban, és akkor volt sok gyógyszertár, ahol lehetett? :?

Köldök: nekem még ugyanúgy mínusz 1-2 centire van a pocim síkjából. A férjem jókat mosolyog, amikor fekvésből ülök fel óvatosan, mert akkor a megfeszüléstől ki szokott fordulni, amit én elég bizarrnak, és visszataszítónak látok, de neki meg tetszik.

München, mindig elkeseredem, amikor itt vagyok, hogy otthon miért nem ilyen rendezettek a közterületeken a körülmények. :( Magyarország soha nem fog ilyen tisztasági szintre eljutni. És itt a fejekben is tisztaság van. Az sugárzik kifelé...

Kép
szöszke
 
 


Én is Tenna betétet és bugyit szeretnék venni, nekünk kapni itt a patikában is!Lehet van a DM-ben és Rossmannban is, nem tudom.

Hát én nem tudom hogy a császárosoknak kell e nagybetét?mi van ha császáros leszek??? :(
Ők is vérezgetnek alulról, nem??? Valaki tudja ezt???

Az izgat engem,hogy faros a Norbi baba, illetve nem is faros, hanem áll bennem, mert tök alul van a lába! :shock: Szóval lábbal lefelé van, de már 6 hete. :( Ez a doki szerint azért ciki, mert az ilyen babák nem igazán fordulnak meg! :roll:
De azért még van remény!

Peva....[/b]nekünk a BPD mindíg nagyobb, általában 1-2 héttel. :shock: A 4D-n is mondták és itt Esztergomban az orvosom is kétszer mérte meg , mert azt hitte rosszul lát! :lol:
Szerintem ez nem nagy eltérés még!

Dazsi....régebben az én babám csak éjjel volt aktív, de most már nappal is! :lol: Szerintem változott az alvási ritmusa, mert én ha elalszom szerintem ő is elalszik! :D Csuklani is csuklott, pont ma! Szegényke!

Emmalena
..nekem is gond a Wc-re járás, biztos ez is hízlal.Bár most lehet elkapott a has-mas :(
Egész nap rosszul vagyok, fáj a szeméremcsontom, és fáj a hátam, görcsöl a hasam is! :cry: :cry: :cry:
Tök aggódtam, de azán most talán van a görcsre magyarázat ,
Valamivel lehet elrontottam a gyomrom! :roll: Csak azt nem tudom mivel, mert keveset eszem és egészségesen.
Hmmm...majd kiderül mi ez?
Ildi...én is azt gondolom hogy a front miatt is rosszul vagyok, remélem holnap jobb lesz.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Lkata!

Persze a császárosok is véreznek, én császárral szültem ábelt.Ebben semmi különbség nincs, ugyanúgy vérzik az ember, szóval, betéttel akkor is kell készülni.
emmalena
 
 


Sziasztok!

Perdo sorstársam hogy van? :roll:

Perdo, írtad, hogy a C 1000-es status mellé 29 mm-es cervixet mértek, V alakban nyitottan. Gondolom ez azt jelenti, hogy belülről mégis zárt, különben 1111-nek kéne lenni minimum...

Nem tudom, nem akarlak feleslegesen nyugtatni, megvártam a mai UH-mat, megnézték nekem is a cervixet, és 28 mm. Azt mondták, a külső enyhe kinyílással együtt is ez 2100-nak felel meg, és ha így marad, az nagyon szuper.

De okoskodás helyett megkérdezném, hogy vagy, végülis az számít igazán... mintha mostanában nem írtál volna.

(Az Indexes Kheiron, aki szonográfusként ad tanácsokat, még régebben azt írta nekem, hogy 25 mm-től kezdődik igazán a koraszülés veszély, de ez is igazából a 24-28hetek között releváns érték.)

Többieknek üdv, örülök, hogy az okostojáskodásom nem ijesztett el tőlem senkit! 8)

Egyébként ma az Istenhegyin voltam fizetősön, korrekt állapotfelmérő UH-nak jó (Gasztonyi dr.) - ez is volt a célom elsősorban, no de babamozinak nem igazán. :shock: Épphogy sikerült a fiam fülét lefotózni... aki már 10 hete fejjel lefelé dekkol beékelődve, mint egy denevér. :lol: És drága is, 12 ezer pengő...
Vendég
 


Sziasztok,
Emmalena: hol volt ez a 4D-s UH? Hány hetes terhesen mentél el?
Jól hangzik. És gratulálok!
üdv mindenkinek,
ancsa

Kép
ancsa123
 
 


Nektek mekkora a haskörfogatotok? Nekem 105 cm és mindenki azzal viccelődik hogy biztos ikrek. :shock: pedig "csak" egy kis csajszi van bent.
ancsa

Kép
ancsa123
 
 


Andi - Gratula Barbinak és sok sikert majd az ovis beszoktatáshoz! Izgalams heteknek néztek elébe! 8)

Szöszke - Szerintem van cukormérés a gyógyszertárakban, de hogy melyikekben? :?

Emmalena - Úgy megyőztél, hogy felmentem a 4D G. honlapjára és jól be is jelentkeztem csütörtöktre! :D Addigra már egy nap híjján betöltjük a 28. hetet, azt modták ez így pont jó lesz. Remélem a ksi drágám is így gondolja majd és megörvendeztet bennünket egy kicsit.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Ancsa - Ne is törődj azzal aki ilyet mond, az enyém köldökmagasságban 114!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Még egyben... :lol: Csak már megőrülök a fekvéstől... Nálunk már minden kész, már a pelusát is megvettük. Azért remélem egy darabig nem kell még. Ma a házassági anyakönyvit is beszerezte a férjem, de a kórházi csomagom azért nincs még összepakolva.

Norka! Hú ennek most nagyon örülök amit írtál! Én már ugye járok ctg-re. Pénteken voltam, fájás tevékenység 0. Olyan egyenes volt a görbe mintha vonalzóval húzták volna. Ami viszont aggaszt, hogy továbbra is fáj odalennt úgy mint eddig, és félek hogy nyílik. Pénteken megyek megint ctg-re, akkor megnézik megint hogy állunk. Te hogy birod a fekvést????

Köldök: nekem nem fordult még ki, és ahogy elnézem nem is fog.

Súly: én eddig 9 kg-ot híztam, soha senki sem piszkált eddig érte. Mondjuk én már a 30. héten vagyok.

Babakocsi: nekünk kettő lesz. Vagyis egy már van, egy P3 mózessel meg hordozóval, és ha minden igaz a hétvégére megjön a tesókocsi is. Szintén PP. (Sensi!!! Itthon is van Mammas and Pappas- csak nem ez a neve. Itthon Peg Perego néven fut. Azért tudom, mert a tesókocsi PP aria twin, és a MP aria twinre is ugyanezt a kocsit adja be. Hogy miért más a neve ott azt nem tudom, de több országban is így hívják.)

Hasfájás: nekem is szokott fájni, főleg lent. De ctg szerint nem fáj.... Szóval nem fáj. :D

Szerettünk volna még egy utolsó 4D-t, de mi is a genesisbe mentünk, de mostmár nem birok annyit autókázni. Itt Szegeden meg ahol Zsuzsuék is voltak csak 3 hét múlva tudtak volna időpontot adni. 34. héten meg már nem nagyon látom értelmét. :cry:

Marek! Kitartást!!! Én vennék vércukormérőt a helyedben. Nekünk van, és sokkal jobban ki tudod ismerni hogy mi az amitől feljebb megy a cukrod!! Lehet hogy olyan kajcsitól megy fel amire nem is gondolsz, és olyantól meg nem amiről meg azt hiszed hogy nem is eheted. Nálam legalábbis így volt. Én minden evés előtt és utánna két órával megmértem.

Bocs, ha valamire nem reagáltam, de az egyébként is pocsék memóriámra még rátesz egy lapáttal a seduxen is....

Kép

Kép
perdo
 
 


csak egy kis érdekesség a "Várandós kismamák életmódja, étrendje" című könyvből: 26-27. terhességi hét:
"Alakulóban vannak a magzat fogkezdeményei. Magasan a fogínyben megindult a baba maradandó fogainak fejlődése (6 éves kor körül törnek majd elő a tejfogak leváltására).
Szeretném a figyelmét felhívni arra, hogy ebben az időszakban ne fogyasszon túl sok narancsot, sütőtököt, sárgarépát. Ezek nagy festéktartalmú élelmi anyagok és a magzati fogcsírákban a mészhez kötődik a festékanyaguk. Mindez egy egész életre gyermeke fogainak elszineződését okozhatja. Étrendje legyen kálciumban és vitaminokban gazdag"

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


Ancsa!

Én a 4d Genesis-ben voltam, a 2.kerületben van.ez a lapjuk:

http://www.4dgenesis.hu/
Nekem nagyon praktikus volt, mert 2 utcára lakom tőle, szépen lassan odacsoszogtam:-)
Én elvileg 29 hetesen voltam, de most a fej alapján picit nagyobbnak mondták.Azt mondta ma a nő, hogy a 30.hétig a legjobban látható a baba, utána már túl nagy és kicsi a hely.

Bettyna!

Örülök, hogy tetszettek a dolgok amiket meséltem, remélem neked is ilyen szuper lesz.Abban biztos lehetsz, hogy nagyon kedvesek lesznek.Ha a Barna Csillához kerülsz, akkor pláne:-)
emmalena
 
 


Sziasztok!

Hú jó sokat írtatok nem biztos,hogy mindenre tudok reagálni :lol: :lol:

Babakocsi:Hát mi egyelöre nem veszünk mert amit kinéztem tetsvérkocsit nagyon drága lett és lehet nem is fogjuk sokat használni :roll: Így még marad a régi.De aza a sárga amit nem tudom ki fog venni nagyon-nagyon klasz

Vérzés:
Szerintem ez ember függö nekem pl a mensi alatt sem volt olyan hú de kemény szülés után sokat véreztem de nem volt gáz csak az elsö pár nap.De kell a vastag hatalmas betét az elsö 1-2hétben :shock:

Lkata!
Hú a te fiadnak sem semmi a méretei.Nekem 27hetesen 29hetes méretei voltak de doki azt mondja nem változtatjuk a dátumot.És még simán befordulhat nyugi.Nekem is faros Zsebi de a doki is és én is bizom benne,hogy befordul amúgy az utóso pillanatban is befodulhat :lol: Nekem is szokot fájni a szemérem csontom főleg éjszaka néha olyan rosszul alszom :cry:

Emmaléna!De jó neked és várjuk a képeket.Biztos már nagyon formás lehet.Ábel mit szólt?

Mi vasárnap megünnepeltük Zsófim 2.szülinapját nagyon édes volt és már igazi nagylány a tortát segített felvágni és mindenkivel játszott nagyon ari volt :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hú jó sokat írtatok nem biztos,hogy mindenre tudok reagálni :lol: :lol:

Babakocsi:Hát mi egyelöre nem veszünk mert amit kinéztem tetsvérkocsit nagyon drága lett és lehet nem is fogjuk sokat használni :roll: Így még marad a régi.De aza a sárga amit nem tudom ki fog venni nagyon-nagyon klasz

Vérzés:
Szerintem ez ember függö nekem pl a mensi alatt sem volt olyan hú de kemény szülés után sokat véreztem de nem volt gáz csak az elsö pár nap.De kell a vastag hatalmas betét az elsö 1-2hétben :shock:

Lkata!
Hú a te fiadnak sem semmi a méretei.Nekem 27hetesen 29hetes méretei voltak de doki azt mondja nem változtatjuk a dátumot.És még simán befordulhat nyugi.Nekem is faros Zsebi de a doki is és én is bizom benne,hogy befordul amúgy az utóso pillanatban is befodulhat :lol: Nekem is szokot fájni a szemérem csontom főleg éjszaka néha olyan rosszul alszom :cry:

Emmaléna!De jó neked és várjuk a képeket.Biztos már nagyon formás lehet.Ábel mit szólt?

Mi vasárnap megünnepeltük Zsófim 2.szülinapját nagyon édes volt és már igazi nagylány a tortát segített felvágni és mindenkivel játszott nagyon ari volt :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok

Végre van áram,de nekem rossz kedvem van,mert telefonáltam délután a laborba és közölték,hogy magas a cukrom :oops:
pontos eredményt nemondtak,csak annyit h magas :oops:
ugyhogy marek veled tartok a diétába :oops: :oops: :oops:
most megyek,mert csempézzük az új konyhát :roll: majd holnap tudok csak visszaolvasni

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Nusildi!
Igen, én is szoktam pihentetni amennyit tudom, most nyaralás alatt jobb lesz majd. Ma rohangáltunk scholl papucsért, de sajnos nem kaptam. :( A sima fejűeknél az volt a baj, h a 37-es nagy volt, a 36-os meg kicsi hurrá. És ugye hiába próbáltam volna többet, azt mondták mindegyiknek ugyanilyen, és ugyanekkora a talpa. A lábujjközösekből pedig a 36-os kicsi volt, 37-es meg nem is volt abból, ami tetszett. Ezt mind Szegeden sikerült (nem) intézni, úh még marad a Váci u-i Brendon jövő szerdán, mielőtt repülünk vissza…de most jó lett volna, mert ugye itt meleg van most. :?
Boldog szülinapot! (bocsi, nagyon elkéstem)
Nagyon édik a cuccok!

Bettyna!
Köszi a jókivánságokat Énnem tudtam normálisan leírni a fájdalmat, de ja, nekem is a talpam fáj, rájöttem.
Szerencsések vagytok a cuccokkal! :)
Csütörtökön te is gyere képekkel!

Timi!
Gratula a kocsihoz! :)

Lovaszkata!
Örülök, h minden rendben van!
De szerintem is szedned kéne a vitamint, főleg ha a doki is azt mondja. Nem emlékszem, h itt vagy a novemberi topicban veséztük ki a témát, de bebizonyosodott, h a vitaminok nem befolyásolják a baba méretét…nem azért kell!
Ne aggódj, még 56x megfordulhat…meg persze vissza is. :)

Marek!
Biztos erős volt már a kissrác, azért engedték haza…én úgy tudom, h 2000g felett mehetnek, ha minden ok.

Macianyu!
Gratula a vásárláshoz!
Állytólag szülés után egyből 5-6kg le is ugrik, mert ennyi a gyerek, meg a hozzá tartozó cuccok, meg víz, meg bla bla. A többi meg gyorsan le fog menni, ne aggódj…állítólag szopival hihetetlen gyorsan, és tényleg pörögnek is.

Peva!
Nem akarsz sutyiban elmenni 4D-re? Később esetleg meg is mutathatod apának, tuti elolvad majd. :) De sztem kihagyhatatlan élmény.
Köszi a jókivánságokat!
Lúdtalpam nincs, de bokasüllyedésem viszont van….gondolom ez is „segít”a témában. :?

Szöszke!
Érezzétek jól magatokat!

Clau!
Gratula a kocsihoz! Én is néztem ezt a fajtát, képről tetszik!

Emmalena!
Örülök, h jó volt a 4D! Én is ott voltam, és csak dicsérni tudom! De én a Mártihoz mentem 2x is, ésez után is 1v2x is hozzá fogok. Várjuk a képeket!

Handrea!
Minden ok lesz, és jó pörgést Barbival! :) Sajnálom a fájdalmakat!

Perdo!
Kitartás!!!

Kata!
Zsófinak boldog szülinapot! :)

Na ezt most elküldöm gyorsan, és később beszámolok a hétvégi kálváriáról. Végre itthon, de azért nem volt sajna ilyen egyszerű a dolog! Hozok képeket is...csak most kaja vásárlás, gyorsan elszaladunk a Spar-ba.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok, én is rég irtam...
Timi, nagyon tetszik a kocsi amit vettél, sztem szuper.Én is felrakom az enyémet, sikerült lefotozni, vagyis nem felejtettem el.Mondjuk én már most megbántam, h olyat vettem aminek nem bolygósítható a kereke, de viszont ahhoz képest elég könnyű emelgetni.Majd a sétákon kiderül...:)

Vettem pár ruhát, annyira édesek, főleg a két kabát, nem tudtam nekik ellenállni.Meg vettem ilyen játszószőnyeget v mit, nem is tudom mi a neve :lol:

Ancsa, nekem 1 hete a mérte a doki a haskörfogatot, 96cm volt. Gondolom akkor most vhol 100 körül lehet.

Nektek csináltak már Streptococcus kenetvételt??? Nekem csináltak múlt héten, de nem tudom még az eredményt.

Holnap megyek 7.30-ra terhelésesre...:P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
babe.
 
 


Sziasztok!

Dazsi - nálam is nagyon sokat rúg a bébi, szinte egész nap érzem, hogy motoszkál odabent. Viszont az nem tudom milyen, amikor csuklik, úgyhogy szerintem még nem csuklott eddig bennem. Milyen érzés az, vagy honnét tudom, hogy az most csuklás?

Anhel - türelem hordozót terem :wink: Biztos nem átcseszés, ezeken az oldalakon már elég szigorúan kell regisztrálni, biztos jön az a hordozó, bár igazat adok neked, tényleg egy mél beleférne, hogy megnyugtasson, de hát nem vagyunk egyformák, már az is lehet, hogy azért nem írt, mert feladta a csomagot!

Andi - Barbikának gratulálok a ballagáshoz! :lol:
Méhszáj miatt meg ne izgulj előre, biztos nem lesz semmi gond!!!
Gátfájásra nem tudok semmit, abban még nincs tapasztalatom hála, a vádligörcs pedig iszonyatosan pocsék érzés, főleg arra riadni fel, hogy begörcsölt, én is a Magne B 6-ot szedem emiatt, de nekem mostanában a lábujjaim görcsölnek, szerintem ezeket a görcsöket nem is lehet kivédeni. :shock: :?

Ancsa - én ma voltam védőnőnél és 96 cm a haskörfogatom, egy hónap alatt 5 cm-t nőtt :lol: De a tiéd tényleg nagyobb akkor, pedig én előrébb járok picivel, mint te, de hát nem gond, inkább legyen hasad, mint ne legyen, nem? :wink:

Perdo - elhiszem, hogy szörnyű lehet ennyit feküdni, de kitartást! Bár én is megőrültem, amikor áprilisban feküdni kellett egy hónapig, tényleg borzalom, de arra gondolj, hogy ha pihizel, nem lesz gond!

Clau - köszi a tippet szép fog ügyben :lol: Bár én ezeket pont nem eszem, a narancstól égne a gyomrom, répát habzsoltam kb. a 3-4 hónapban, azóta nem igazán, max. levesbe, a sütőtököt pedig alapból nem is szeretem, úgyhogy remélem nem lesz narancssárga foga a gyereknek :wink:

Emmalena - akkor a 30. hétben még okés a 4D? Mert úgy volt, hogy a 28. héten megyünk, tehát jövő héten, de aztán úgy voltam vele, hogy a jövő hét húzós lesz, hétfőn sokáig van a meló, kedden értekezletünk lesz, csütörtökön búcsúbulim, ami max. fél óra lesz úgyis, mert ált. ilyenkor mindenki elhúz, én is hamar le akarok lépni, pénteken pedig megyünk Visegrádra, szóval mire visszajövünk, leszek a 30. hétben.

Kata - boldog szülinapot így utólag is Zsófikának!!! Ő is rák, mint én :lol:

Sensi - üdv itthon! A Schollnak van egy nagy referenciaüzlete a Teréz körúton, ott akkora a választék, hogy biztosan találsz minden fajtából minden méretet, én is ott vettem és alig volt drágább, mint a Brendonos akciós, és a Brendonban alig volt méret, ami tetszett, abból meg nem is volt.
Majd jelentkezz, hogy mi volt az a kálvária és hogy alakul az itthonlét!

Babe - nagyon édik a rucik, a kis füles rugit hol vetted??? Nagyon bejön :lol: A játszószőnyeg tök jó, majd én is szeretnék venni, de csak ha pár hónapos lesz a baba, addig még talán eljátszik az ágyikójában is :lol: Milyen az a Streptococcus kenetvételt? Mert nekem most fejeződött be az 5 napos kúpkúra és ha nem múlik a sárga folyás, csütörtökön megyek valami hüvelytenyészet-kenet vizsgálatra.

Én megvagyok, ma voltam a védőnőnél, nála 67 kg vagyok, dokinál 66 kg, otthon 65 kg :lol: Amúgy nem szólt érte egy büdös szót sem hála! A vérnyomásom megint durván alacsony volt (80/50), haskörfogatot már írtam, 96 cm. Voltam nála vagy háromnegyed órát, adott kelengyelistát (tőle kapom már a 4. ilyet :wink: ) és egy 3oldalas tájékoztatót, hogy mik járnak a szülés után (Tgyás, GYED, Babakötvény...), ez tök jó, mert nem voltam tisztában a dolgokkal.
Következő alkalommal majd aug. végén találkozunk, de akkor feljön a kecóba. Hát ezen is túl kell lenni.
Más nem történt, ég a gyomrom változatlanul, most már kb. 1-2 hete visszatért a gyomorégés és néha a hányinger is du-ra, de ált. akkor, ha front van :? Többiek? Visszatért valami régi tünet? Katánál tudom, hogy megint van a hányinger, de más? Mert mindig jönnek az új dolgok ugye, a hátfájás, gátfájás, lábgörcs stb., de van olyan, hogy visszatérnek a régi dolgok? :roll:
Na megyek tévézni, holnap jövök újra, jó éjt mindenkinek!!!
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Babe!
Nagyon arik a cuccok!

Na és akkor a story....
Szombaton reggel arra ébredtem, hogy eléggé fáj a hasam aul végig az oldalamig, és egyfolytában éreztem, h pisilnem kell, de persze nem jött semmi minden 2 percben. Később elmentünk az Ikea-ba (persze nem volt a kanapé, amit akartunk venni, pedig előző este lecsekkoltuk a neten, és volt...szal csak kicsit voltunk idegesek) Hazementünk, én egyre jobban fájtam, de elkezdődött feljebb húzódni az oldalam felé, majd később a derekam is, de közben a hasam is fájdogált kicsit. Egyre készebb voltam, már sírtam, felhívtam a szüleimet, h kérdezzék meg a magyar dokimat, h mi lehet ez. Ő egyből azt mondta, h irány azonnal a kórház, mert vagy a méhszáj nyílik, vagy vm húgyúti fertőzés, ami ha ilyen durva, akkor azonnal kezelni kell. Én húztam a dolgot, mert ismerem az angol dokikat....csináltam egy meleg fürdőt (persze a kazánunk pont akkor szart be, úh vízforralóval öntögettem egy óráig, mire kész lett...és persze mire végeztem, a kazánt is sikerült megcsinálni :P) Na belevetettem magam, fél óra múlva meg is örültem, mert elmúlt, bodlogan hívtam az otthoniakat, h nincs para, vége. AZért csak mondták, h menjek be. Ok, mondom ha még fájni fog, bemegyek. Ücsörögtem még benne egy fél órát, és persze a végére csak kezdett visszatérni. Megtörölköztem, befeküdtem az ágyba, szenvedtem egy sort, mert akkorra már annyira iszonyatosan fájt, h levegőt venni is nehéz volt, meg minden. Na csak elindultunk a kórházba. SZívhanghallgatás, tapogatózás, babyvel minden ok. Doki kérdezget, leírom neki hajszál pontosan a dolgot...valszín hugyúti fertőzés. Hazaküldtek fájdalomcsillapítóval, igyak sokat, ha rosszabb, melegem van, majd hideg ráz, stb, azonnal vissza. Ok. Bevettem 2 tabit, 20perc múlva megszűnt a fájdalmam, végre kb 8óra szenvedés után. Ezután még végigjártuk Camden Town-t, mindenkinek beszereztük az ajándékokat. Haza 7fele. (körül megint kezdtem érezni, de még elviselhető volt, összepakoltam a kofferem, ettől kicsit mégjobban fájt, majd 11-re már gondoltam, oké, itt az ideje megint a fájdalomcsillapítónak, nem bírom tovább, és lefeküdtem aludni. Persze semmit nem hatott ezúttal, tök nehezen aludtam el, majd reggel 5kor is arra ébredtem, h megőrülök, nagyon fááááj. Tébláboltam, kimentem, ittam, lhajtottam egy nagy pohár ice tea-t úgy mint aki 2 napja nem ivott, majd még egy felet...próbáltam enni, de hányingerem lett, hányás szerencsére végül elmaradt. Majd ájulásérzés, hidegrázás, stb....hurrá! Na mind1, ki van csukva h én most repülés helyett kórházazzak, kb 6körül lehetett, engedtem megint vizet, beleültem, és hááála, elmúlt. Fájdalomcsillapítóval várni akartam repülésig. Hurrá, hurrá, nem féáj semmim. Jön a sofőr, irány a reptér...megérkezünk, el kellett mennem venni inni, mert úgy éreztem szomjan halok, közben megint ájulás érzés, de szerencsére megúsztuk. Becsekkoltunk, beszálltunk, indulás, hurrá, nem fáj semmim. Tökjó volt az út, az ég egy adta világon télleg semmit nem éreztem. Kiscsaj végig rúgdosott, gondolom érezte, h ez most vm más. :) Leszálltunk, 5re elkocsikáztunk a Genesisbe, jött a Márta, és elkezdődött a mozi. Annyira édes a csajszim, tök kerek pofija van már, meg széles kis orrocskája, asszem rám fog hasonlítani, daddyre semmiképp..bár amúgy nekem inkább tiszta öcsém. Na mind1, ez majd kiderül. Közben szó volt a derékfájási kálváriámról is, azonnal mondta, h na akkor vesét nézünk, ebben a korban már amúgyis meg szokta nézni mindenkinek, de most akkor főleg. Hurrá, mindkét vesében jó nagy tágulat, a jobb oldaliban egy pici követ is látott. Nagyszerű. Szal ez az oka mindennek, a gyerek valszín a húgyvezetékeimen érzi a legjobban magát, ezért pang a vizelet, stb. Ezután elmásztunk Árkádba...ugye Nyugtonmalac? :) Itt kinyomtattuk a csajszi sztárfotóit, addigra a Kenguru persze bezárt. :( Na sebaj, át Ikea-ba, itt kapott kiskádat, 2 törcsit, 2darabos lepedőt, 3 csomi textilpelenkát, kisplédet a lány, meg kinéztük újra a bútorait is. Én meg kaptam egy ágypuhító szivcsszerűséget (nemtom mi a speckó neve), h kényelmesebb legyen az ágyam addig is, míg ősszel lesz új matracom, és ágyam szintén Ikea-ból, amit most kinéztünk,mert jelenleg 180-as van, de 140-esre cseréljük, h nagyobb legyen a hely...az az izé jó lesz az új matracra is, direkt úgy vettük, most a 180-ason nem ér végig, de úgyis csak alám kell. :) Na meg új duplapaplan, párnák, rá huzat...mert a régiek már elhasználódtak. Zárás után sikerült kiesnünk, szerencsére senki nem tuszkolt kifelé minket. Ezután még éjszakai Tescoztunk egyet, aminek az lett az ereménye, h anyukám tovább ruházta a kiscsajt, sikerült bevásárolnia 15e Ft-ért. Kapott egy natúr színű macis szetett: hálózsák, kiskabát, hosszú kezeslábas+rövid body+kissapi+kismamusz+előke, meg egy rózsazszín zsebibabás szettet:kiskabát, plüss kezeslábas, rövid body, előke. Fél3ra sikerült hazaérni, én már annyira szenvedtem az álmosságtól, sehogysem volt jó a kocsiban. Fájogattam kicsit megint, de annyira nem volt szörnyű. Ma nődokival kezdődött a program, megvizsgált, méhszáj 3000-es, aminek nagyon örültem, mert ettől mindig parázok...de azt hittem meghalok ott az ágyon, annyira fájt, h nagyon!!!! :( Kaptam beutalót az urológiára, mert mondta, h babyvel, terhességgel minden ok, ő erre többet nem tud mondani. Szal onnan át, az urológus leküldött ultrahangra, ahol végülis nem találták azt a követ, de a tágulat megvolt. Szórakozott is egyet az ultrahangos doki, meg az asszisztens csaj, mert állítólag kb egy évben egyszer van ilyen, h baby is van a pocakban, nem csak vesék, epe, meg ilyesmi. :) Tök aranbyosak voltak, örömködtek neki, ahogy szopta az ujját, meg végignézték, h itt a keze, itt a lába, meg hát tényleg kislány, nincs ott semmi, ahol nem is kéne, h legyen. :) Újra fel, beadom a papírt, pár perc múlva behívnak, doki közli velem, h felraknak a vesémbe vm spirál izét, ami onnan belelóg a hólyagomba, és ez a terhesség végéig ott is marad, mivel most röntgenezni nem tudnak, nem tudják, haz a kő most van vagy nincs, vagy mi van. Erre én beijed, ház izé, mondom akkor ez most muszáj, meg minden? Hát azt mondja, vannak tünetei, meg fáj, meg minden...na menjek, és csináljak egy pisitesztet, megnézik (nemtom ez miért a végén jutott eszükbe, de mind1), viszem be....genny nincs, mittomén mi nincs, negatív. Akkor nem spirálozunk. Kérdezem, h akkor nincs baci sem a vizeletemben? Erre a doki...ahhoz labor vizsgálat kéne, de nincs fertőzésre utaló jel, így nincs okuk elküldeni a laborba sem. Ja, köszi! Gondolom magamban: Ha még csak jel sincs fertőzésre, akkor mi a fenének akartak belém dugdosni minden szart egyből? Aztán meg rájönnek, h hát oké, mégsem kell? Ha nem kezdek méltatlankodni, meg "lassan a testel"-t parancsolni, akkor 1-2 óra múlva már az asztalon feküdtem volna. Brrrrrr! Na ennyit ezekről. Most innom kell ezerrel, meg nospa, ha nagyon fáj. Semmi gyógyszer....de azért drótokat kell belém dugdosni...aha. Jajj, de felhúztam magam! grr
Most meg reménykedem, h kimosom, bármi is van ott, ha meg a gyerek miatt pang a pisi, azzal úgysem lehet mit csinálni, ha esetleg fertőzéses tünet lesz ettől, akkor jöhet az antibio...de hát most ugye az még nincs. Megpróbálok vigyázni, h ne is legyen.
EZután jött a Scholl papucs téma, amiből nem lett végül semmi, majd benéztünk a Brendonba, és a Media Marktba, ezek között még egy órára a barátnőimmel is taliztam, míg apám a dolgát intézte...és haza. Kb 6ra értünk haza, szép nap volt ez is. De a lényeg, h határozottabban kevésbé fáj, ma csak 1x vettem be 2 paracatemolt, biztos, ami tuti, mert elkezdtem érezni, és nem akartam, h nagyon begörcsöljön....azóta elvagyok, érzem, h van ott vm, de ez semmi az elmúlt 2 naphoz képest.

Na de a lényeg. A 4D szupi volt, megint aranyos volt a Márta. Onnan mentek egyből nyraalni, a férje kint várt rá, tök rendes volt tőle, h miattam azért bejött. Azért picit lehetett érezni, h jobban sietett, mint múltkor, meg aludt a baby, és nem ébreszgettük...de azért így is lettek nagyon jó képek. Azért gondolom nyugisabb körülmények között belefért volna egy séta, meg csokievés, ugrabugra, miegymás. De sabaj, a lelkemre kötötte, h mindenképp szóljak, h mi lett a vesémmel, mielőtt megyünk vissza, meg is akarja nézni, mondta, h mindenképp ugorjak be majd ha tudok. Hát én asszem úgy döntöttem, h jövő szerdán amúgyis el akarok menni még egy mozira is, mert szeretnék egy jókis mozgós felvételt, felébresztjük, bármi áron. :) Mert nekem már valszín nem lesz lehetőségem többet látni a kiscsajt, úh szeretnék még egy jó kis aktív mozit amúgyis. :) Talán még aug végén tudok jönni, de ez még nagyon nagyon kérdéses...

És mostmár tényleg befogom, bocsi a hosszú storyért, nagyon remélem, h átugrottátok páran.

És akkor jöjjön a lényeg. :) Egyébként én tökre meglepődtem, h ennyire pufi már 25 hetesen. Én nagyon sok 4D-s képet nézegettem a neten, és 30hét és afelett szoktak már ilyen pufik lenni a babyk...na kiváncsi vagyok majd élőben... :)

Kép Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sensi - nagyon aranyos a bébid, szuperek a képek és tényleg szép kerek, a jelek szerint igazán jól van tartva :wink:

Nekem tavaly decemberben volt vesekövem. Nem kívánom senkinek azt a fájdalmat, húúú, iszonyat, egyik kolléganőm azt mondta, hogy kb. annyira fáj, mint a szülés :? Nem tudom, kinek volt, de nekem hajnali 1 után jött elő és mentőt kellett hívni, kaptam egy fájdalomcsillapító injekciót a fenekem fölé és akkor is alig-alig múlt el. Aztán kaptam egy csomó gyógyszert és Panadol fájdalomcsillapítót, kb. 1 hét volt, mire a kő távozott belőlem, de én észre se vettem.
Igyál mindenképp amennyit csak tudsz, napi 3 litert minimum, főleg ásványvizet, az átmos ha kő van benned. Persze nem ártana tudni, hogy ha kő, akkor mekkora, mert ha nagy, akkor azt ált. robbantják valamilyen eljárással, ha kisebb, akkor pisivel kijön, de ahhoz tényleg inni kell amennyit csak bírsz! Amúgy amikor előjön, akkor ált. az van, hogy a kő, ami már alapból ott volt valahol, kimozdul a helyéről és vándorol, akkor lesz könnyebb, ha már a hugyhólyagba kerül, utána már "csak" ki kell pisilni.
Kitartást!!!
Na mentem ágyba, mert gyomorégésemtől majd megpusztulok :?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Eddig melóztam, úgyhogy most kivagyok mint a fene!!! Holnap folytatom, kicsit túl sok fordítással látott el az uram. Meg persze közben volt 4 órám is. Jaj de jó, hogy egy hete táppénzen vagyok... :oops: :roll: :cry:

Visszaolvasni nem nagyon tudtam, illetve végigolvastam amikor hazaértem, csak reagálni nem volt időm, mert fordítanom kellett. Azóta meg persze mindent elfelejtettem, úgyhogy senki ne sértődjön meg, akire nem reagálok

Ancsa
Sajnálom a cukrot!!! És köszi a cuccot amit küldtél, bár még nem volt időm megnézni, mert a férjem gépén van és ő is még dolgozik.

Sensie
Durva ez a sztori. Egyébként tavaly a cukrom miatt feküdtem a nőgyógszászaton (mondanom sem kell, tök fölöslegesen), és ott is volt egy csaj, akinek ilyen gondja volt. Illetve neki olyan, hogy a baba nyomta a veséjét, ettől görcsölt, mint állat, és a dokik nem jöttek rá, hogy mitől görcsöl, úgyhogy kapta a visszatartó infúziót :shock: meg a tüdőérlelőt, meg minden.
Ahhoz képest te egész jól jártál, mert legalább nem fektettek be koraszülés gyanújával... Márha ez vigasz.... :roll:

Perdo
Tök jó, hogy jelentkeztél. Már épp akartam írni neked egy sms-t, hogy mi van veled! Továbbra is pihenj, mi meg küldjük a pozitív energiákat felétek!!!!

Asszem a többit elfelejtettem.... :oops: Na mindegy! Nézzétek el nekem. Megyek, összepakolok a konyhában, aztán lefekszem, mert mindjárt reggelizni kell... :roll:

Jóccaka!
:arrow:

marek
 
 


Sziasztok,

Jól eltűntem, mint mindig, de leesik az állatok, ha megtudjátok, hogy most miért. Ki lettünk lakoltatva egy fél napra :S Emlékeztek még a múlt heti bomba riadóra? Nos, mi is bele estünk a kitoloncoltak körébe :( Éppen meggyes piskótát sütöttem, apa hívott, hogy nem engedik haza a lányommal, ők a bölcsiből jöttek hazafelé. Lementem én is, bevásároltunk, sütő ment… Aztán csak nem akartak visszaengedni minket, kénytelen voltam bekéredzkedni egy rendőrtől, mondván, hogy itt lakunk a sarkon, az nem lehet veszélyesebb, mint lent ácsorogni, viszont leég a lakásom, és bepisilek, ha nem enged fel. Végül felmehettem 5 percre. Sütit elzártam, mosás lejárt, de nem teregethettem ki, összepakoltam 3unknak éjszakára, és átmentünk a mamámhoz. Jó, hogy ezt nem egy pár napos/ hónapos babával kellett végigcsinálni, és az is jó, hogy a mamám és a papám be tudott fogadni minket magukhoz…

Aztán jött a hétvége, és mi Miskolcra utaztunk az egyetemi barátaimmal találkozni. Nagyon jó volt. Voltunk a barlangban is fürdeni. Lili nagyon élvezte. Vele mentem kettesben. Most a barátnőm, és a családja, ahol laktunk megismerhette a kislányomat, akire nagyon büszke lehetek, olyan szépen viselkedett. Természetesen mindenkit levett a lábáról. (És mindenki kapott puszit is tőle).

Vasárnap taliztam estefelé Sensivel. Bizniszeztünk. Sensi nagyon csini kismama, és a szülei nagyon aranyosak.
Sensi: Köszönöm, a készüléket, kipróbáltuk, működik. Bár van egy szépség hibája: nem kompatibilis a konnektorunkkal. Remélem, lehet venni hozzá átalakítót :O

Voltam ma házi dokinál, rendben van a vérem, vérnyomásom. Boldog kismama lehetek. Persze szerte idegeskedtem magam az sztk-s betegfelvételes nőn. Próbáltam menni a nődokihoz, hogy adjon beutalót a 28. heti UH-ra, mert azt nem akarták 2-3 hete előre odaadni, mikor amúgy is ott jártam. Erre közli, hogy csak du-n lesz rendelés, mert az én dokim szabin van. Mondom neki, hogy csak beutaló kellene, és azt a múltkor az asszisztensnők is ki tudták adni, erre nem engedett fel. Most nincs senki címszóval. Na persze… egyszer vannak doki nélkül, egyszer meg nincsenek. Uh. nem mentem vissza, kértem a genetikaira időpontot. Pénteken megyek a bolgárkerékbe :D Úgyis jobban megbízom abban…


Üdv az újaknak!

Mindent végig olvastam, de reagálni nincs erőm… Lehet, hogy a tábla is holnapra csúszik, ezt majd meglátom.

Clau: majdnem egyszerre vagyunk kiírva (én 10.15-re) és ugyanott szülünk :D Remélem, ha így lesz, majd összefutunk. :D

Kismamapárnát tök jó áron (zsákkal, cipzárral rögzíthetőt, golyó+szivacs belsővel) vettek a kenguruban. E nélkül nem tudnék aludni, és azért kellett venni most is, mert Lilivel is kialudtam a golyókat. Mintha fogyna belőle… Elfoglalja az ágyat, de nekem életmentő.

Macianyu: a burda dologgal én is így vagyok. Írtam, hogy van szabásmintám, de semmi másom hozzá. Pl. anyagot találni, áááá felejtős, választék 0, és ha találsz is valamit marha drága!

Clau:
a rövid-hosszú ujjú bodyk kérdése csak rajtad múlik. Vagy rövid body+ hosszú rugi, vagy hosszú body, rövid rugival. :)

Timi: szép kocsit néztél ki magatoknak! (És örülök, hogy csak fénymásolás miatt kellett visszamenned a dokihoz)

Mindenkinek gratula a sok szép szerzeményhez! Jó nézegetni, hogy ki miket szerzett már be…

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 



Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac!

Írtam neked privit, megkaptad????

Kép

Kép
mtücsök
 
 


sziasztok

Gratulálok mindenkinek az új szerzeményekhez :lol: szépek

vesekő
már nekem is volt és valóban fájdalmas dolog :(
sensimilla,kitartás! nagyon sajnálom :(

marek
szívesen,remélem hasznotokra lessz........és küldtem neked 1 internetes oldalt,ahol van táblázat meg kalkulátor is a számolgatáshoz :roll:
veled mi van? milyen időközönként kell menned pestre?
és hogy is van ez az Uh,akkor most hetente nézik neked a picurt uh-án?

nyugtonmalac,még ilyet,akkor jól kitelepítettek benneteket is :shock:

4d-re én is a 4D genesisbe akarok menni majd,csak azt nem tudom mikor sikerül feljutnom, :( pedig már nagyon szeretném látni a kisasszonyt...

bocsi,akire nem reagáltam,de olyan a fejem mostanában,mintha nem is lenne,mert mindent elfelejtek 1-2 perc alatt akár :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Tücsök: válaszoltam is :D Köszi (3 példányban is elküldted a pü-t :D )

Minden lefelejtős kismamának: üdv a klubban. Biztatásként: ez csak rosszabb lesz a szoptatásnál :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


nem lefelejtős, hanem elfelejtős...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Micsoda termékeny este volt a tegnapi! Alig győzök olvasni!!! :lol:

Sensi - Ha a Brendonban sem lesz esetleg pacsker, akkor gyertek be a Rákóczi úti mintaboltba! Remélem sikeres lesz a csütörtöki akciónk (apának meglepi) és szolgálhatok képekkel! :lol: A ti képeitek is nagyon arik! Ez a vesés turtúra nem semmi!!!!

Kata - Isten éltesse Zsófit!!!!

Babe - Nagyon jók a cuccok! Nekem a kocsi egy kicsit sötét,d e aztán lehet,h goy télre ez lesz a praktikus. :wink: Nekem megcsinálták a Strepto. tesztet és hál'isten - lett. Sok sikert a terheléshez!

Ildi - Nekem is kezd visszatérni a gyomorégés és vele együtt a lufieffektus is. Sajnos. :?

Ancsa - Sajnálom a cukros eredményedet, hajrá azzal a diétával!

Perdo - Nagyon örülök, hogy jól vagytok!

Nyugtonmalac - Jó kis kalandban volt részetek!!!! Köszi a táblát!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Jó reggelt!
Muszáj volt reggeli után még lefeküdnöm egy kicsit...azt nem gondoltam, hogy kilencig alszom... :oops: Úgyhogy ma megint el leszek csúszva mindennel! :oops: :cry:

Nyugtonmalac
Tök jó, hogy legalább volt hova mennetek. Meg hogy visszaengedtek, hogy ne égjen le a lakás... :roll:
És köszi a táblát! Én már nem is írom a következő vizsgálatot, mert minden héten megyek legalább egyszer...

Ancsa
Nekem hetente nézik a cukrom reggeli után egy órával és hetente csinálnak ultrahangot, de ez nem biztos, hogy így van mindenhol, lehet, hogy az én dokim túl óvatos velünk kapcsolatban....

marek
 
 


Sensi!

Hú, ez nagyon durva sztori, sajnálom és remélem többé nem fog előfordulni.
Sholl papucsot egy csomó helyen lehet kapni, bár nem tudom konkrétan melyik típust keresed.

Képzeljétek tök ki vagyok akadva. Voltuk 4D és kaptunk két képet, amit össze akartam hasonlítani a kislányom 4D képével és teljesen elkavartam. Olyan szinten nem találom a most készült képeket, hogy valami hihetetlen. Lehet véletlenül összefogtam a szeméttel és kidobtam, de csak nem vagyok ilyen béna. Teljesen el vagyok keseredve. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Jó reggelt!

Szépen "termeltetek" olvasnivalót tegnap. :)

Sensie! Nem megyek sunyiban 4d-re, családi béke fontosabb. Amúgy én nagyon akaratos vagyok, de most engedek....
Vese miatt sajnállak, nekem 5 éve volt csak vesehomokom, de annyira fájt, hogy hajnalban kelés előtt be kellett vennem nospaát, algopirynt, rá 30 percre tudtam egyáltalán kikelni az ágyból....nagyon durván tud fájni a vese.

Ancsa, Ildi! Haskörfogat-ügy: sokat számít mennyiről indultunk, milyen magasak vagyunk, méhünk- belsőségeink hogyan férnek el. Nálam is kifelé nő, nem pici. :) - 104
De laposabb pocakosok se keseredjenek, a baba mérete a lényeg!

Közben pont bejött a szomszéd bölcsiből a gondozó, hogy a paraszt szállóvendégek megint átdobálták a szemetet! Borzsasztó...gyártok egy kiírást, hogy please ne szemetelj ki az ablakon, különösen ne villanykörtét, hamutálat....no comment.
Viszont rákérdeztem a jelentkezésre: ha jövő héten megyek, még van hely 2010 szeptemberre :lol:
Azt hiszem el kell intézzem ezt is. Elég durva, hogy még aggódunk, hogy megszülessen egy egészséges babánk, de már bölcsibe kell iratni. Van itt babamegörző-játszóház is, ha esetleg előbb jönnék 4 órás munkába vissza. Erről is jól kifaggatom.
Ágya még nincs a gyereknek, de bölcsihelye már lesz. :)
Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Tegnap végül elmaradt az uh, miután kérdezte a doki, hogy megnézettük-e már a nemét, és mivel igen, már voltunk korábban 4D-n, hát most nem uh-zott. Na majd legközelebb. Kicsit csalódott is voltam. A szívhang rendben, a méhszáj teljesen zárt.
De most, hogy megnéztem Sensie babájának képeit, teljesen ellágyultam és legszívesebben rohannék az első 4D-s magánrendelőbe, annyira szeretném már látni a lányomat, hogy neki is ilyen husi feje van-e már. :)

Babyhordozót tegnap adta postára az eladó, általában egy hét, míg ideér. Nagy kő esett le a szívemről már pusztán az infóval is.

Az én haskörfogatom kereken 100 és tegnap tőlem is megkérdezte egy kollégám, hogy biztosan egyedül van-e a gyerek..

Mtücsök, ne ess kétségbe, én mindent, de mindent elvileg elhagyok. A dolgok többsége persze 1-2 napon belül előkerül
Nyugi, amikor éppen nem keresed, a kezedbe fog akadni.
Velem olyanok fordulnak elő mostanában, hogy elkezdek tárcsázni egy telszámot és a 3. számjegynél elfelejtem, hogy kit is hívok tulképp'.

Kép
anhel
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?