bolond borisz megorult!!!!!!!!!!!!! segitseg! ejjel maradt 2x-i eves, de nappal...!!
mar eddig is voltak az utobbi napokban ilyen rovid kiborulasai, mikor uvoltozve panaszkodik mindenhol, a kezunkben meg feszit ki es kiabal, de tegnap ota...brrr!
tegnap kapott ajandekba borostyanlancot rokontol(meg jo, hogy pont multkor dumcsiztunk rola) nevnapjara, allitolag nem a fogzas miatt, hanem felsoleguti dolgokra is jo. gondoltam, felteszem neki, mert csini es artani nem hasznal! hat nemtom, mitol, de du. 3kor felrakta neki az apja....f6kor meghulyult a gyerek, pedig a ligetben voltunk jatszoteren, s az ilyen progeseket elvezi, de felidegesitette magat mindenen, dobalt, csapkodott, uvoltozott, majd elkezdett sirni, kezben dobalta magat...a kutyak vagy az autok latvanya megnyugtatta, meg a szopcsi se nagyon...ott volt velunk a keresztanyju, o boriszt meg csak vigyorogni latta, teljesen megijedt, mi lehet vele...hazafele a kocsiban jol volt, de itthon olyan idegbeteg viselkedesbe kezdett, hogy mar en is megremultem....f8-tol f9ig (alvas elotti szopcsiig) meg mar ugy uvoltott, mint aki nem is erzekeli a vilagot, csak furdes kozben maradt csondben, meg mikor aliz rakezdett a kossuthlajosaztuzente-re, ezert furcsi utan mar en is ugy pelenkaztam, hogy ezt enekeltem, de tolem nem elvezte annyira.... , de ekkor mar nem volt am rajta lanc. aztan elaludt f9kor, 2kor ebredt, es f6kor, majd f8kor vegleg.
ma reggel nyugisan kelt dumalgatva, jatszott, vigyorgott, de 1-2 ora fentlet utan kezdodott minden elorol...csak ma meg az uvoltos sirasig nem jutott el, csak a feszengo-ugralo-idegbeteg viselkedesig. nem nyalzik, nem rag jobban semmit, nemtom, mi lehet.
de tulelni is nehez, mert o alapbol tepi az ember hajat es marja az ember arcat, meg ha jatszik is, de most olyan erovel teszi, h. levalasztani se lehet. erezhetoen iszonyu feszultseg van benne!!
amilyen kis vadallat, lehet, hogy a hozzataplalasat is ugy kellene megoldanom, h. elengedek elotte egy elo nyulat, aztan: kapja el, tepje szet, egye meg!!! hatha az neki az igeny szerintei hozzataplalas
borso mar majdnem 2 honapja csak ketszer alszik napkozben, s vlag megbizhatoan 3 ora fentlet utan el szokott aludni, s azota eddig ugy volt, h. delelott kb. 2 orat, delutan mar csak olyan 40-50 percet, de az utobbi napokban ez kicsit lerovidult, azaz delelott - sajna - neha csak 1-1.5 ora, delutan meg neha csak 30 perc.
akkro van csak gond, ha f5 elott ebred delutan, mert akkor nem birja ki nyugosseg nelkul a 8-as furcsiig, olyankor neha bealszik a szopcsiba, vagy setaba, de 1-2 perc alvas utan felebresztem, az feltolti:-))