Új privát üzeneted érkezett!

Bridg!
Most már sok mindent nemtudsz csinálni,mint hétfőig várni és reggel irány a dokker :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok vok ám én is!

Ugye van itt még valaki???????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na szép mikor én itt vok akkor nincs itt senkise!!! Titta comorú vok :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

Én itten vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nos! Nekem elég nem jól alakult a hét szabim Sajna! Multhét csütörtökön eladtunk egy régi autot isminek az auton nem volt biztosítás! Na és szombaton csörög a telom, hogy karambolozott és mannyünk le gyorsan Maglodra! Na jó ott végeztünk mennénk haza mire jön a telo megint, hogy a kedves anyos pajtás leesett a lépcsöről eltörte a bokájában mind a két csontot 4 órás mütéte volt. Hétfön intéztük a biztositást, kedden vissza kellett menni másmilyen papirokkal szerdán egész nap bankba voltunk csütörtökön dokinál párommal ja a lényeget kihagytam vasárnap csörgött a párom teloja, hogy lerobban az 1 hetes autojával ami csak neki volt uj, de egyébként nem uj! Beállt a motorja! Tegnap megint csörög párom teloja Volt lollégája egyben jó barija összekapott asszonykával 13 év után és tegnap volt a nagy szakitás! Szal itt volt nálunk! A tesokám a gép elött henyélt tegnap egész nap én nem is nagyon tudtam volna jönni, de mire tudtam volna jönni majd leragadt a szemem! Most meg nincs itt velem senki!!!!!!!!!!! Ki vok teljesen! Most olvastam Bridet és Katát! Na ez is letablozott!!! Kissé naon !!!!!!!!!! Soroljam még??? Vagy feküdjek le és ne csináljak semmitse hétföig!???

Brid Drágám! Hogy vagy??? Amugy sürgösségi esetekben bármikor bemehetsz a klinikára! Én ugy tudom! Szal ha bármi van oda nyugodtan mehetsz! Amugy én nem tudok semmit anyukád pasijáról, de ha anno anyukád anno miatta vesztette el a lakást akkor én se értem miért tartja még vele a kapcsit! Bár nem tudok semmit én csak nem értem! Ennyi!

Zsuzsukám! De jó neked a nyulszitterezés!!!! Ari a nyuszomuszo?? Meddig lesz nálatok?? Bár lehet, hogy írtad csak én nem figyuszoltam eléggé!

Pendi! Neked naon jó munkát! Nekem még nem tudom, hogy jó e a holnapi nap! Meg szerintem 24 után jobb, ha alukálsz nem pedig nekünk fáradozol

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kati! Nekd nagyon szurkolok és nagyon bizok veled eggyütt, hogy minden okés legyen! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika!
Nemsokára indulunk hozzátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na csajok en errol a menetrol lemaradtam...mentem volna pedig :? :roll: de nalunk jott ebedre keresztanyum meg a keresztfiam soot a kislany akire anyu szitterkedik o is itt van meg itt is alszik mert az anyja eskuvore megy 8) saal babazhatok 15honapos :lol: kis tityi-totyi :lol: :P Kozben a kutya most kivan zarva nehogy bantsa a babat...szal van dolgom ma... :roll: es most jon az,hogy (irigy) (irigy)amiert ti mar megint taliztok 8) :lol:

Noci
Tom,hogy belehet menni barmikor de lehet nem is nagy a baj aztan jol lecsesznek,hogy ilyennel zaklatom oket meg pont hetvegen stb. stb. :? :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na mi van cshajk an lubickoltok a mednceben?! :? :roll: 8) :lol: :roll:
(irigy)(irigy) :evil: :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Gyerekek a verzesem megindult...tisztara kivgyok...nem tok varni hetfoig lehet bemegyek az ugyeletre :(

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Megjottem az ugyeletrol :? A doki azt mondta egyszeruen menstrualok :shock: mondom neki,hogy en mar menstrualtam es most vgyok a 9.menzis napon :roll: aszongya de most jott meg :shock: hat vitatkozak most vele :? o ma csak tudja.Mindenesetre benyult es megvizsgalt ugy is meg kacsaal lampaval is benezett.En azert orultem volna egy uhu-nak :roll: :? csak megnyugtataskepp.Adott szedjek ERGAM CSEPPET 3*20 cseppet :? Ennyi kedden megyek a magan rendelesere es megnezi a Japanbol hozott aktamat az osszes leletel :roll: Na meg megvizsgal ha meg mindig verzek :? :roll: Hat ennyit a mai naprol :? :x

Jo ejt

Pendi draa aludjal te is igy tuti nem megyek olyan meszire nehogy meg gaz legyen...de amugy se ertem te,hogy akartad,hogy lemenjuk hisz te reggelik melozol :shock: :!: :?: :roll: Szal aludjal nyugodtak ok es majd legkozelebb :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



Sziasztok! :)

Szegény Nóci! :( Neked aztán összejött minden.......de ugyanigy ahogy jött ez a sok rossz, jönnek a jók is sorban :wink:

Bridg, szegénykém!

Nekem is volt hasonló, nekem egy jó kiadós eg.üi kaparás segitett ezen a problémán.Ne ijedj meg, ha esetleg a doki ezt ajánlja.
Fel a fejjel!!! :wink:
Vendég
 


Szaisztok!
Most ébredtem :shock:

Bridg!

Szegénykém.....de figyeld csak meg, ahogy Melus is írta, ennyi rossz után valami nagyon nagyon jónak kell következnie :wink: Fel a fejjel drága :!: :!: :!: :!: :!:
Hogy vagy ma reggel :?: :?: :?: :?: :?:

Pendi drága!
Te meg csak pihikézzél, neked most az kell a meló után :!: :!: :!: :!: :!:

Nócikám!
Köszönjük a tegnapi estét, nagyon jól éreztük magunkat :!: :lol: :lol:
Remélem, párod azért a gép elé fog engedni :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


A bal oldalam szerintem már kiszabadult, de a jobb még fáj :roll: :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!Én angliába élek csak látom és olvasom hogy sokan gyerek gondokkal küzdötök nekünk is sokáig problémát okozott a férjemmel itt az angolok csináltak a gyerek vállalásra egy külön vitamint amit a férjnek és a feleségnek is egyaránt, egyszerre kell szedni külön dodozba van a férfi és a női adag természetesen más vitamin a férfinek és a nőnek úgy állitották össze,hogy amire szüksége van a szevezetnek ahoz hogy baba legyen.Ha valakit érdekel küldjön privit

sziasztok mindenkinek mielőbbi babásodást

Andi
zsoan
 
 


Jooo reggelt haat a tegnap este szinte omlott darabosan...tok me voltam ijedve :roll: Ma reggel meg csak pecseteles megint :? Nem ertem en ezt :roll:

Kaparasra nem megyek be semmipekk.Nincs nekem semmi bajom ugy :roll: Anno is siman felkuldtek minden vizsgalat nelkul aztan korai terhessegem volt vgy mi.Neem...max vizsgalatok utan uhu vervetel stb :? De egyenlore ez nem meni ahogy a doki is mondta :? hisz este eros volt foleg vizsgalat utan :roll: de ma megint szinte semmi csak pecseteles :roll: A hom meg 36.35 :shock: ennyi se volt meg soha :? :roll: Erdemes megnezni a gorbeimet...

http://ciklus.hu/images/diagramok/94e2a ... 12000_.png

http://www.fertilityfriend.com/home/20338d

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="zsoan"]S írta:zsoanziasztok!Én angliába élek csak látom és olvasom hogy sokan gyerek gondokkal küzdötök nekünk is sokáig problémát okozott a férjemmel itt az angolok csináltak a gyerek vállalásra egy külön vitamint amit a férjnek és a feleségnek is egyaránt, egyszerre kell szedni külön dodozba van a férfi és a női adag természetesen más vitamin a férfinek és a nőnek úgy állitották össze,hogy amire szüksége van a szevezetnek ahoz hogy baba legyen.Ha valakit érdekel küldjön privit

sziasztok mindenkinek mielőbbi babásodást

Andi


SZia Zsoan :D
Megirnad a nevet annak a szernek mert megneznem a neten ha lehet :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szejjasztok! Na most én írom, hogy jó reggelt mert most keltünk!

Brid drágám látom már azért jobban vagy, hogy csak pöcsételsz! Azért a doki igenis kellett volna hogy csináljon egy uhu-t már csak a te megnyugtatásodra is! Pláne ha még fízetsz is érte! És a teszt? Megcsináltad? :roll: :roll:

Zsuzsukám! Na kénytelen volt ideengedni a géphez apácska mert elöbb pattantam ki az ágyból meg mondta hogy nem indult el neki az internet pedig beírta a kódot! De ez nem elég! Na de se baj énb most megmutiztam neki mostmár tudja, hogy hogy kell!!! :wink: :roll: :wink: Amugy nagyon örülök, hogy jóléreztétek magatokat! Én is nem gyözök hálálkodni, hogy Zoli megcsinálta a gépem! Itt is csak megköszönni tudom neki! KÖszönöm Zoli! És amugy drágám milyen volt a tegnap este? No és a ma reggel!??? Most kérdezte párom, hogy sokáig ülök még a gép elött?? Na szép! De neki nem kell internet? Mi a fittyfirittynek? Na azt tessék! Na lassan átafdom a terepet neki! Mert ugyis itt fog nekem sírni meg hisztizni aztán csak megmond az anyukájának, hogy én milyen irigyke vagyok az ő kicsi fiacskájához! Na nem ezt nem hagyhatom! :lol: :lol: :lol: :lol: hihihihi megyek azt majd jövök csók mindenkinek

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok en tusolok e megyek anyuekkal,keresztanyummal,meg a gyerekekkel a tora vgy strandra :? persze a vizbe nem mehetek... :evil: Legyetek jok pusz 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Drágaságom!
Jó szórakozást a gyerekekkel, érezzétek jól magatokat!!!!!!
Nemigen értem én most a te mensidet, hát nem semmi,csak pislogok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szejjasztok!

Brid! naon jó szorakozást! És ne bánkodj, hogy most nem mehetsz be a vízbe, mert legalább van állandó felügyelet az értékeiteknél! Legalább ez vigasztaljon! De azért én biztos vagyok abban, hogy mindemellet jól érzed majd magad, mert napozhatszm eg sok lángost és fagyikát ehetsz! Jó szorakozást nektek!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja apácsk csak ideengedett a gép elé! Sőt magátol ajánlotta fel, hogy ideakarok e ülni! Erre én kapva az alkalmon már itt is vagyok!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na én is itt vagyok.... megcsináltam a rakott karfiolt, most sül a sütőben....
Nagyon álmos vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem, hogy kaja után szundítok egyet :roll: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


sziasztok!

Hát így jártam délután videózás alatt:
Kép

Pedig jobban is el tudtam volna képzelni a napot. Mondjuk veletek!
:lol: :lol: Nagyon aranyosak vagytok, hogy így aggódtok értem, de higyjétek el, az öröm, hogy találkozhatunk ébren tartott volna. Az adrenalin szintem biztosan. :lol: :lol: De nem voltatok, így hát jól elaludtam. :roll: :roll: Az igazság az, hogy attól tartok, hogy nehogy ne tudjunk talizni ebben a fellállásban, mert Bridget te ugye aug. 11-én már mégy vissza, és addig már csak 3 hétvége van. Ebből a jövő hét már úgy nézki nem jó nekem. Lagzi lesz szombaton, vasárnap meg meló. Azt követő hétvégén vasárnap anyósom szülinapja, és közben anyámét is meg kell tartani valamelyik hétvégén, mert tesóméknak is csak a hétvége jó. Anyu ráadásul 50 lesz, és ezt muszáj megülni. Ez nagyon kerek. Szóval annyira szeretnék veletek talizni, de nem is tudom, hogy oldjuk meg. A baj az, hogy nektek ugye a hétköznap nem jó,mert ti meg akkor dolgoztok. pedig össze kellene ezt a randit hozni. Remélem mielőbb találunk egy megfelelő időpontot. Lassan már azt fontolgatom, hogy én megyek fel Pestre, és kitalálunk valamit.
Pedig én már annyira várom, hogy talizzunk! ti már taliztatok! Ez nem igazság! :cry: :cry: :cry:
Kép.gif
Vendég
 


a képet a végén nem jól tettem bele

Kép
Vendég
 


És most jön a többi:

Bridget Drágám!
Ez a mensi dolog engem is aggaszt! Mielőbb menj el vele a nőgyógyászodhoz. :roll: :roll: Lehet, hogy sőt biztos, hogy nagy baj nincs, csak egy kicsit bezavart a repülés, meg ilyenek. Csak nem jó ez így. Volt már máskor is ilyen? Az a csepp egyébként mire jó? mit mondott a doki? :roll: :roll:
A hőd tényleg érdekesen alakul. ennyire lenn még nem voltál. Mi van most a szervezeteddel?:shock: :shock: :roll: :roll:
Katiról köszönjük a híreket!
A párodnak látszik, hogy nagyon hiányzol. Hát az egy hónap, az egy hónap. Nekem is hiányozna a párom. Ezért jó ez az internet, meg telefon, meg ilyenek, mert egy kicsit enyhíti a hiány okozta érzést. Húúúú ha te egyszer hazaérsz, téged 3 napig nem lehet majd látni. Ki sem fogtok jönni a hálóból. hihi.:lol: :lol:
A fogad készen van? Legalábbis az elsők? Mikor csináljátok a beültetést?
Anyukáddat én sem értem. :roll: :roll: Már bocsi, semmi közöm hozzá, csak ahogy leírtad, hogy ez a pasi kicsinálta, és nem is kicsit, és még mindig vele van? Hát én sem értem anyukádat. :roll: :roll: Megértem, hogy nem szívleled a papast. A szerelem tényleg sokat elvesz az embert józan eszéből. Hátha, anyukád előbb-utóbb észreveszi, hogy ez nem a megfelelő társ.
íneked jó szórakozást mára! :lol: :lol: Bár ahogy nézem az órát, lassan vége a napnak! :lol: :lol:

Nócikám Szívem!
Hogy van a Párod? meggyógyult?:roll: :roll: Ha már reggel a géphez tudott meni, akkor nincs már nagy baj.:lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy a szabadságod ilyen rosszul sikerült. Remélem azért mindenki jól van. Anyósod még kórházban van? Úgy tűnik van valami negatív a levegőben.:lol: :lol: :lol: Sorra csak rossz híreket olvastam. Nnna ennek is vége kell, hogy legyen egyszer.
Nálatok is összejött rendesen. Azért te jól vagy? Mikor dolgozol? Most már oda lehetett lépni a pé-ra? hogy álltok? most hirtelen nem is tudom mi is a helyzet veled. :roll: :roll: :oops: :oops:

Drága Zsu!
Ismét meggyőződhettünk arról, hogy a Te párod a csapat megmentője számtek ügyben. :lol: :lol:
Hogy megy a nyusziszetterkedés? Bizti jó kis pótszülők vagytok! :lol: :lol:
Neked elvileg még tartott tagnapig a pé. Látom ma felugrott a hőd. Neked ilyen korán volna pé-d? 28 napos ciklusra úgy tudom, hogy ált. a 12-15. napon van pé. Te meg attól még messze vagy. Jajj nincs itt a mindentudó Katánk, hogy megmondja, mi a helyzet.
Az akciózásról, ill. annak sűrűségéről meg nekem azt mondta a dokim, hogy pé időszakban minden napon lehet . Persze ahány doki annyi vélemény.
[quote]H írta:olnap reggel és vasárnap is elkapom apát és még hétfő reggel is..... mert én MOST LESZEK TERHES

Amire tiszta petevezetővel, és a closyval meg is van minden esélyed.:lol: :lol: mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[quote]H írta:át én hétfőn reggel megyek nődokihoz, vissza arégihez, mert elkaptam valamit És lefertőztem apát is

arra azért figyelj ki, hogy apácskádnak is adjanak gyógyszert,mert akkor vissza tud fertőzni. Aztán sose szabadultok meg attól a nyavajától.:roll: :roll: mi így jártunk pár évvel ezelőtt. Az sztk-ba mentem, és kedvesem nem kapott semmit, és oda-vissza fertőztük egymást. Aztána saját dokim írt fel neki is, és egyszerre megszűnt minden gondunk.

Drága Kati!
nem jó híreket írtál Bridgetnek!:cry: :cry: Remélem már nics semmi baj. Azért amint tudsz gyere,és írd meg mi volt. Írtam neked sms-t. Lehet, hogy nem tudtad, hogy én vagyok? Na nem baj, csak jöjjetek rendbe az a lényeg.Mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Most az a fontos, hogy pihenj sokat. Leventét nem tudja elvállalni valaki egy kis időre? Legalább addig amíg megerősödsz megint. Bár tudom, hogy hiányozna nagyon.
Nagyon vigyázz magadra!

Kép
Vendég
 


Drága Pendi!

Már pénteken vettünk gyorsan apának is krémet, hogy nehogy viszkessen, vagy még rosszabb... szerencsére már nem pöttyöske :lol: 8)
De még húzódik neki, reméelm, nem nagyon sokáig már :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Azért délután is adtunk az érzésnek, biztos, ami fix alapon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És most apa kezdeményezett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na hat en is vgyok csak teveztunk anyuval 8) Kint voltunk a ton es fogott a nap is 8) :lol: Ugyhogy koszonom mindenkinek jol ereztem magam...bar nem a legjobban indult a napom...hasfajas hasmenes :? es akkor ez a hulye menzi is :x de ma csak pecseteles volt szal a dokinak nem volt igaza ez nem a manzim :? na mind1 kedden talal uhun is megvizsgal :?

Holnap meg fogdokihoz megyek mert ugye emlitettem a szine nem tetszett a dokimnak igy azt holnap ugy nez ki fialjuk reggel 9-10kozott megyek majd csorog es megmondja....ma oorulnek ha kesz lennek :? Az implantatum beultetest nem is tom mikorra tegyem ugyhogy egyenlore tanacstalan vgyok az ugyben mert az ido ngyon kot :? es meg allergiologiara is kell mennem....de hogy mikor :? nem tom :roll:


Pendi
Nekem nincs nogyogyaszom itthon :roll: 8eve nem itthon elek :oops: regen anyum dokijahoz jartam de o professzor lett igy mar nem vizsgal :roll: szal mindig epp kihez megyek ha itthon vgyokmarha kell mert kint viszont jarok mindig szures,meddosegi stb. :wink:
A repules nem zavarhatott be nem ennyire...azert oxor repultem mar ilyen meg nem volt :roll: Soha nem volt meg ilyen vgyis majdnem 18voltam amikor ngyon eros hoszan tarto fajasom volt gorcsokkel :roll: Elveteltem :( Azon kivul soha meg 7napos mensim se volt :? :roll:
A csepp amit a doki adott mehosszehuzo,vetelesek utan szoktak adni meg mitom en mi :? Itt a link:
http://www.pirulapatika.hu/210010570/betegtajekoztato
Mondom a doki meg azt mondta nem kellett volna aggodnom mert ez csak egy sima menstruacio AMI epp tegnap jott meg :? :roll: De mondtam neki nekem mar multhetvegen megvolt :? Talan kedden okosabb leszek ha csinal uhu-t :wink: A homet 2szeris megmertem vgyis visszatettem hatha feljebb megy mert ennyi meg tenyleg sosem volt :shock: :roll:

Szep az uj vonalcsid 8) Latom azert csak sikerult aludnod,hogy nem mentunk :roll: Nekemaz se baj ha hetkoznapra esne a tali persze a csajoknak az rizikos mer nekik melo van :roll: de ngyon bizom benne,hogy azert osszejon ha mast nem is akkor kulon kulon.de a feljovetel is jo otlet de akkor,hogy eszunk borsolevest :( :roll: :? :lol: Remelem azert jol telt a hetveged sokat gondoltunk rad :roll:


Noci
Hat jah ha ezt ugy lehet mondani,hogy jobban vgyok(10napos verzes) :? De az az uhu tenyleg jol jott volna :roll: majd kedden :twisted:
[quote]B írta:rid! naon jó szorakozást! És ne bánkodj, hogy most nem mehetsz be a vízbe, mert legalább van állandó felügyelet az értékeiteknél! Legalább ez vigasztaljon! De azért én biztos vagyok abban, hogy mindemellet jól érzed majd magad, mert napozhatszm eg sok lángost és fagyikát ehetsz

Hat kossz :lol: :lol: :lol: ez azert engem nem nyugtatott meg :lol: amugy ma csak a banyatora mentunk anyuek ngyon szeretik ott meg nincs furdes mert Bridget nem tud uszni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Langos nem volt fagyi volt meg "Magyar" Kinai kaja :lol: es a hatam szepen szint kapott :wink: A tegnapiert meg ilyen irigy vgyok :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu
Most azon tunodtem ha ugye bajod van es gyogyot szedtek akkor,hogy van akcio...mert az nem lehetne :roll: :? vgy de?!Remelem megtortentek a dolgok 8) es hamarosan lobogtatod az eredmenyeket :wink: meg itthon leszek akkor ugyhogy egyutt unnepeljuk meg :lol: Ti akkor maradtatok otthon ma? :lol: :roll: :lol: akott karfiol?! :shock: :P nyami-nyami :lol: :lol: :lol:


Melus
Ti,hogy vgytok? 8) minden rendben :P


Nem tom irtam-e de Kata nekem azt mondta sajnos 2lehetosege van :roll: vgy babastol jon ki a korhazbol azaz vegigfexi a maradek idot mostmar mert nem kelhet fel... :roll:
Vgy baba nelkul azaz nem sikerul majd neki megtartania :cry: Szegenykem elvolt keseredve :( Mondjuk megertem en mondtam neki,hogy szohoz sem jutok...neha kerdezte ott vgyok-e meg a teloban...mert nagy szunetek voltak :roll: en meg mondom neki vgyok de en azt sem tudom mit mondjak mert szavakat nem talalok :? :roll:

Ma Katanak kuldok sok sok pozitiv enerdzsit +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Szoszke hol vgy maaaaa :roll: :?

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu legyszi add ma meg Szozke tesojanak a nevet itt a bneten :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Látom, azért jól éreztétek magatokat a tavon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi nem mentünk sehova sem,itthon pihiztünk, tévéztünk és pudingoztunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvusz Szöszke tesójának itteni neve és a 2008/2009-es téli kismamik nevű topicban lenne.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jo reggelt....ma megint nem jo hirekre keltem :? A fogdokimnak nem tetszik a fog szine amit a technikus csinalt(azt azert el kell mondjak a dokim szabin van multhet ota agusztus 5-ig)....de ugye benthagytak most par napig azt ami eredetileg kesz lett...ma viszont jon fel a dokim balcsirol es megyek be hozza es csinalnak uj fogat :x ami azt jelenti 1hetig megint nem lesz fogam :( vgyis lesz de ilyen ideiglenes ami azt jelenti baratok es ismik elott nem mutatkozom ugy :oops: de mar ez megy 3hete lassan mar tok kivgyok tole arrol nem is beszelve amikor erzestelenites van elol na az olyan mintha az orrodba adnak belulrol :twisted: es mar tok tele van a hocipom meg a strandpapucsom is.... :evil:

A "mensim" ma is omlik ugyhogy fasza :evil:

11-re megyek hat remelem talalunk koztes megoldast mer en nem akarok megint 1hetig szenvedni az ideiglenessel :evil: foleg hogy tenyleg meg bulizni se tudtam elmenni semmi :cry: mar lassan megyek vssza mire kesz leszek amugy megy ez hetes tortura lenne :( :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Atya gatyamadzag :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hogy lehetett ezt elbénázni így :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
MEgverjem :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 



Hát nagyon érdekes a görbéd :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Remélem, holnap az uhun legalább lárni fog valami magyarázatot erre a doki :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!

Szegénykém!!
Itt valami nem stimmel tényleg veled, én nem tudnék várni holnapig, az tuti...meg hát a fogad is :cry:
Tiszta kudarc, amióta hazajöttél :cry: :evil:
De tényleg én bizom benne, hogy majd most ezután jön a jó, sőt nagyon jó Neked!!Szívből kívánom! :wink:
Vendég
 


Melus!
Tiszta igazad van.... ennyi balszerencse után valami nagyon nagyon jónak kell jönnie :idea: :idea: :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Tudod a szin nem egyezik....amin azt hitte a dokim majd rafenstenek es lehet korrigalni...de aztan rajott,hogy ha mar ilyen qurva draga nem ugy van az na meg o szepet szeretne nekem azert csak 12eve hozza jarok :roll: es ugye ideiglenesen fent i hagyta az amugy veglegesre csinaltat... :roll: igy o ujat szeretne hogy ngyon szep legyen :roll: es mar 2szabadnapjan is melozott nekem most pl a szabadsagan van 2hetig de nekem ma bejon meg jov heten is bejonne....szal vegulis nem o a bibas...egyszeruen csak szerencsetlen vgyok :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Melus koszi :wink: meg neked is Zsu :wink:
De most komolyan olyan ismikkel meg olyan helyekre elol mufogakkal mutatkozn azert gaz :? :roll: es mar 2hete megy ez....az ido se jo szerdan mennenk balcsira :roll: na megyek mer mennem kell utana jovok es irok mi volt bar meg 1000 mg 1 dolgom lesz ma :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Arrol nem is bezelve lesz a szulinapom is arra meg kesz akartam lenni mindenkepp :evil: elmeletben kesz is lenne jovo keddre de mi van ha megint kozbejon valami :twisted: ugyhogy nem tom mi legyen :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridgi! :)

Te is oroszlán vagy!!!! :lol:
Én meg aug.5.-én leszek 33 :oops:
Vendég
 


Most voltam wc-n verdarabkak jonnek ki :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Igen en meg Agusztus 1 de penteken buliznank :roll: jovoheten :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na itt vagyok, már bentről :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Hát nem akarlak elkeseríteni, de szerdára 18 :idea: fokot jósolnak, viszont csüt-től megint melegszikés már vasárnapra 33 :idea: lesz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Nem igazán vagyok jó, mert megfájdult a fejem. Itt úgy fúj a szél, hogy majd' elvisz. :roll: :roll:

Zsu
az jó, hogy vettetek krémet! Remélem használ is. Az hogy a párod kezdeményezet, az meg külön jó! :lol: :lol:

Bridget
Köszi a vonalzó dicséretet. Néha változtatnom kell.:lol: :lol:
A mensid még mindig nem múlt. :roll: :roll: Ez nem jó. Miért nem ma csináltatsz egy uh-ot? :roll: :roll: Vagy időpontod van?
A régi vetélésedet nagyon sajnálom. :cry: :cry:
A fogad, meg nem sokára készen lesz. csak még egy kicsit kell kitartanod! a tökéletességért még egy kicsit tarts ki. Aztán nagyon szép lesz a mosolyod!:lol: :lol:

Melus
Te hogy vagy? Hogy viseled ezt a hülye időt?
Vendég
 


Pendi!
Nagyon édes az új vonalzód :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


köszi Zsu! :lol: :lol:

Mi újság?
Vendég
 


Hát semmi különös... a héten a helyemen vagyok, egyedül.....
Szerencsére szépen jövögetnek az olvik :lol: :lol: :lol: :lol:

A msot hétvége nekemsem lesz jó, mert meegyünk dzombaton nayuciékhoz :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


HÁt, remélem találunk egy megfelelő időpontot. :lol: :lol:
Vendég
 


NAgyon jó lenne :lol: :lol: :lol: :lol:

Este hétig vagyok bent, várlak vissza :!: :!: :!: :!:

Töltsétek tartalmasan a napot :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?