És most jön a többi:
Bridget Drágám!
Ez a mensi dolog engem is aggaszt! Mielőbb menj el vele a nőgyógyászodhoz.
Lehet, hogy sőt biztos, hogy nagy baj nincs, csak egy kicsit bezavart a repülés, meg ilyenek. Csak nem jó ez így. Volt már máskor is ilyen? Az a csepp egyébként mire jó? mit mondott a doki?
A hőd tényleg érdekesen alakul. ennyire lenn még nem voltál. Mi van most a szervezeteddel?:shock:
Katiról köszönjük a híreket!
A párodnak látszik, hogy nagyon hiányzol. Hát az egy hónap, az egy hónap. Nekem is hiányozna a párom. Ezért jó ez az internet, meg telefon, meg ilyenek, mert egy kicsit enyhíti a hiány okozta érzést. Húúúú ha te egyszer hazaérsz, téged 3 napig nem lehet majd látni. Ki sem fogtok jönni a hálóból. hihi.
A fogad készen van? Legalábbis az elsők? Mikor csináljátok a beültetést?
Anyukáddat én sem értem.
Már bocsi, semmi közöm hozzá, csak ahogy leírtad, hogy ez a pasi kicsinálta, és nem is kicsit, és még mindig vele van? Hát én sem értem anyukádat.
Megértem, hogy nem szívleled a papast. A szerelem tényleg sokat elvesz az embert józan eszéből. Hátha, anyukád előbb-utóbb észreveszi, hogy ez nem a megfelelő társ.
íneked jó szórakozást mára!
Bár ahogy nézem az órát, lassan vége a napnak!
Nócikám Szívem!
Hogy van a Párod? meggyógyult?:roll:
Ha már reggel a géphez tudott meni, akkor nincs már nagy baj.
Sajnálom, hogy a szabadságod ilyen rosszul sikerült. Remélem azért mindenki jól van. Anyósod még kórházban van? Úgy tűnik van valami negatív a levegőben.
Sorra csak rossz híreket olvastam. Nnna ennek is vége kell, hogy legyen egyszer.
Nálatok is összejött rendesen. Azért te jól vagy? Mikor dolgozol? Most már oda lehetett lépni a pé-ra? hogy álltok? most hirtelen nem is tudom mi is a helyzet veled.
Drága Zsu!
Ismét meggyőződhettünk arról, hogy a Te párod a csapat megmentője számtek ügyben.
Hogy megy a nyusziszetterkedés? Bizti jó kis pótszülők vagytok!
Neked elvileg még tartott tagnapig a pé. Látom ma felugrott a hőd. Neked ilyen korán volna pé-d? 28 napos ciklusra úgy tudom, hogy ált. a 12-15. napon van pé. Te meg attól még messze vagy. Jajj nincs itt a mindentudó Katánk, hogy megmondja, mi a helyzet.
Az akciózásról, ill. annak sűrűségéről meg nekem azt mondta a dokim, hogy pé időszakban minden napon lehet . Persze ahány doki annyi vélemény.
[quote]H írta:olnap reggel és vasárnap is elkapom apát és még hétfő reggel is..... mert én MOST LESZEK TERHES
Amire tiszta petevezetővel, és a closyval meg is van minden esélyed.
mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[quote]H írta:át én hétfőn reggel megyek nődokihoz, vissza arégihez, mert elkaptam valamit És lefertőztem apát is
arra azért figyelj ki, hogy apácskádnak is adjanak gyógyszert,mert akkor vissza tud fertőzni. Aztán sose szabadultok meg attól a nyavajától.
mi így jártunk pár évvel ezelőtt. Az sztk-ba mentem, és kedvesem nem kapott semmit, és oda-vissza fertőztük egymást. Aztána saját dokim írt fel neki is, és egyszerre megszűnt minden gondunk.
Drága Kati!
nem jó híreket írtál Bridgetnek!:cry:
Remélem már nics semmi baj. Azért amint tudsz gyere,és írd meg mi volt. Írtam neked sms-t. Lehet, hogy nem tudtad, hogy én vagyok? Na nem baj, csak jöjjetek rendbe az a lényeg.Mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Most az a fontos, hogy pihenj sokat. Leventét nem tudja elvállalni valaki egy kis időre? Legalább addig amíg megerősödsz megint. Bár tudom, hogy hiányozna nagyon.
Nagyon vigyázz magadra!