Sziasztok!
Végre!
Anita, tök jó, hogy megfordult Peti. Csak mostmár maradjon is így!
Nem irigyellek a bevásárló körútért. Nekünk aug. végén lesz lagzi, és addigra szeretnék valamilyen fehér felsőt venni, de eddig még nem találtam olyat, ami tetszene. Remélem, lesz valami, még van 1,5 hónapom...
Úgy látszik, a névadás akkor nem csak nálunk gond. Lehet, hogy mi is megmondjuk a nagyiknak, hogy a mi nevünket választhatták Ők, az unokákét bízzák ránk. Erre tényleg nem sok mindent lehet válaszolni...
Sensi, Fábián lesz a jövő héten, szerintem még kapsz hozzá időpontot, szerintem elég sokat nyaralnak most, nem hiszem, hogy nagy a tolongás.
Bilizéssel úgy állunk, hogy ha szól, akkor ráültetem, de nem erőltetem. Egyébként is hajlamos 10 perceket ülni a bilin/wc-n, nem akarom még azzal is tetézni, hogy félóránként ráültetem. Egyébként már egy csomószor szól, hogy pisil, kakil, csak hát ez már éppen a művelet közben van.
Akkor meg már késő a bili, wc. De szerintem még nem vagyok elkésve, szépen, lassan leszokik majd róla, a maga tempójában.
Szerintem akkor kezdd el, ha már érdekli a dolog. Vagyis ha már tudja, hogy mit jelent az, hogy pisi, kaki. Ez legalábbis az én véleményem, de lehet, hogy mások mást mondanak. Anna még egyáltalán nincs elkésve ezzel...
Csipisz, nem is baj szerintem, hogy sokat vagy Petivel. Olyan édesek tudnak lenni, és így legalább mindent elcsípsz, amit először csinál. Úgy lehet örülni mindennek! Éjszaka egyébként jól alszik?
Kíraanya, jó lesz vigyázni a leányzóra, ha már most ennyire hapsizik!!!
De legalább apa az ostornak majd hasznát veszi, amikor a legényeket kell elkergetni!
Addig is gyakoroljon sokat!
Viki, de jó hallani Rólad! A legjobb, hogy minden OK veletek, és hogy Lackó jól érzi magát benn! Nem is baj, maradjon még egy kicsit, Te meg pihenj, amíg még lehet! Bár gondolom, nem lehet könnyű... De ez mostmár nagyon a vége.
Nálunk minden OK, azt leszámítva, hogy Csenge jól meg van fázva, nagyon csúnyán köhög, úgyhogy du viszem dokihoz, nehogy nagyobb baj legyen belőle. Anyósom mindig azzal riogat, hogy befullad, felszúrják a fülét, stb., mert anno a kisebbik fiának is így volt. Tisztára beparáztat minden egyes megfázásnál, pedig nem egy gyerek átesik ilyeneken gond nélkül. Csak hát napi szinten hallgatni ezt, nem egyszerű. Úgyhogy jobb a békesség minden téren, ma megnézi a doktornéni.
Megyek, néhány ablakot megpucolok, amíg alszik a kisasszony.