Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csipisz!
Peti babának gratulálunk a szerencsés érkezéshez :) Tüneményes, gyönyörű baba, remélem minden rendben veletek :)

Betti!
Csengének nagyon sok boldog születésnapot kívánunk :) Jó nyaralást, érezzétek magatokat jól, várjuk a beszámolót!

Sensi!
Gratulálok az új házhoz, örülök, hogy minden rendben ment :) majd kérünk bővebb infókat is :)

Viki!
Nagyon sajnálom, hogy feküdnöd kell :cry: remélem eljutsz egy fél pillanatra beszámolóra valamikor...

Képzeljétek, úgy néz ki, hogy Kristóf elkapta a bárányhimlőt. Oltva van, most 26 db pöttye van, estére jött ki szinte pillanatok alatt, így csak holnap jutunk orvoshoz. Szinte biztos, hogy Tomi is elkapta... :cry:

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Sziasztok!

Sensi Én is gratulálok az új házatokhoz! Majd tegyél fel képeket ha tudsz. Biztos örömmel rendezkedtek. De azért ide gyere majd beszélgetni, mesélni.
Én is gyakran gondolkodom, hogy adjuk el a lakást. Egy kisebbet szeretnék.

Vikikém! Hamarosan megérkezik a pocaklakó! Vígyázz magatokra. Ha mégis tudsz írj néhány sort.
Lányok az a telefonszám jó a Vikinek ami a közösünkben van?Vagy valaki írja meg kérem szépen priviben!

Zsuzsi! Jobbulást a kis bárányhimlősödnek! A védőoltás után könnyebben zajlik le? Mert Én is most akarom Rubennek.

Most mennem kell, bocsi, hogy nem reagáltam mindenre!

Többiek merre-merre?Gyertek picit!

Puszi!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


Sziasztok!

Csenge babának mi is sok boldogságot kívánunk.
Így utólag is!!!


Zsuzsi! bárhányhimlő oltás mellett is....????? Akkor ennyire véd? :cry:


Rubinita! Jó a közösön a Viki száma!


Hát én már naygon be vagyok sózva ma egy két dolgot már be is dobozoltam (amit nem használunk) igaz van még pont egy hónapunk, de Anna mellett úgyse tudok túl gyorsan haladni.

Nem is tudom írtam e már hogy előbb valószínű anyukámhoz megyünk a cuccainkat berakjuk a házba egy szobába míg ők ott laknak. Úgyhogy így kétfelé kell pakolnom ami fontos azt el ne küldjem:)

akkor néhány kép:
A kapubejáró:Kép

A ház előröl: Kép

És oldalról. Szerintem ez lesz a kedvenc helyem:) Kép
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Megint köszönöm a köszöntéseket! :)

Sensi, nagyon klassz a házatok! Nem csodálom, hogy már be vagy sózva! :) És hogy én mennyire irigylem a kertet!!! Mi megöregszünk, mire ekkora fáink lesznek.... :o
Egy kicsit értetlen vagyok lehet, de nem értem ezt a cuccolást, amit írtál. Anyukádék is költöznek közben?

Zsuzsi, kitartást a bárányhimlőhöz! Nekem anno azt mondták az oltásnál, hogy ettől még elkaphatja a gyerkőc, csak enyhébb lesz a lefolyása. Remélem, nem nagyon visel meg Benneteket!

Vikiről van valakinek valami híre?

A nyaralás jó volt, nagyon szuper a hely, nagyon jó idő volt. Sőt, túl jó is, mert csak reggel és este tudtunk egy kicsit kinn fürödni, amúgy beszorultunk a fedett részbe. De azért így is élvezte Csenge! Mi meg azt élveztük, hogy Ő jól érzi magát. Képek vannak, csak kicsinyítésre várnak, egyszer csak eljutok odáig, és akkor majd nem győzitek nézni őket! :D

Most is rohanok, mert du 4-re vendégek jönnek, bográcsozunk, és még néhány dolgot elő kell készíteni. Szerencsére a főzést az egyik srác magára vállalta, így legalább egy kicsit tudok majd dumcsizni a lányokkal.

Ja, még ezt akartam: Anita, írtam neked privit, ha lesz egy kis időd, válaszolj légyszi! Köszi!

Sziasztok
Betti
Vendég
 


Betti!
Tegnap válaszoltam, de a biztonság kedvéért elküldtem ma is :lol: remélem megkaptad!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Sziasztok!

Anita, köszi, megkaptam a levelet. :) Megyek is valszeg a jövő héten, és intézem a dolgot. Feltéve, hogy minden papírt megtalálok itthon. Azért az nem semmi, hogy a gyes igényléséhez is mi minden kell, gondolok itt a mnyp belépő nyilatkozatra...
Most nézem a vonalzódat, hogy lassan készítheted a kórházi motyódat, már alig van hátra néhány hét!

Többiek, merre jártok?
Zsuzsi, remélem, múlnak a fiúk pöttyei!
Friss babásoknak gondolom, nincs sok ideje, ezért látjuk őket ritkábban.
Vendég
 


Sziasztok!

Hát, elég nagy itt a pangás... Hiába nézek be minden nap, senki nem írt. :(

Mi jól vagyunk, tegnap voltunk 4d-n. Minden OK, tényleg kislány, nagyon helyes volt. Mosolygott, grimaszkodott, nyújtogatta a nyelvét, ásított, tornázott. Szóval jó gyerek volt, láttunk mindent belőle.

Remélem, legközelebb azért lesz mit olvasnom. :)

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!

Betti! csak hogy legyen olvasnivalód :D Egyéébként tényleg nagy itt a pangás! :(
Tök jó, hoyg jól sikerült a 4D-s uh és produkálta magát a kisasszony :)
Bezzeg a mi fiunk... na de mindegy, már nem sokat kell rá várni és személyesen is megláthatjuk :)
Régen voltam, nem is tudom meséltem e hogy voltunk dokinál a múlt hét csütörtökön, mi is megsasoltuk uh-on a fiatalurat és a lényeg hogy megfordult, és mostmár fejfekvésben van. Nagy kő esett le a szívemről, szó mi szó. Ja és kérés nélkül átkapcsoltak 4D-re, és most láttuk a pofiját is, nagyon hasonlít Dorkára :) Nevet is választottunk végre neki: Péternek fogják hívni, vagyis nekünk is Peti babánk lesz :wink:
Betti! Szép nevet választottatok, a rokonság meg... tehet egy szívességet. Nálunk esélyes volt még a Tamás, anyósom nem győzött szörnyülködni, hogy az meg micsoda ronda név :x Aztán közöltük vele, hogy 3 gyerekének adott nevet, a miénknek mi fogunk. A Peti meg anyukémnak nem tetszik, de ezt szerencsére nem hangoztatja. Úgyis csak addig vannak a névvel elfolalva amíg meg nem születik a kicsi :wink:

Sensi! Nagyon szép a ház amit vettetek és én is a kertet irigylem a legjobban :oops: :oops:
Gondolom teljesen a költözés lázában égsz, de ha van egy kis időd mesélj, Anna hogy bírja a fogyatkozó megszokott holmikat?

Vikiről nem tud vki vmit? Küldje már el nekem vki priviben a számát, légyszi, mert még mindig nincs office a gépünkön, nem tudom megnézni!

A jövő hétvégén esküvőre megyünk, a lábamat lejártam Dorkának és magamnak is ruháért... Végül lett mindkettőnknek, de ez 3 délelőttnyi tömény mászkálás eredménye, és kezdem érezni, hogy ez kicsit sok volt :roll: ja és még vennem kell cipőt magamnak meg fekete melltartót amit nyakba is lehet kötni...

Mostmár befogom, hagyok helyet másnak is :)
További szép szombat estét mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Sziasztok!


Tényleg nagy csend van most itt!!!! :cry:

Betti!

Gratula (most már a biztos) kislányhoz.
Csenge hogy áll a tesó kérdéssel?
Tényleg tud már bilizni? Mikor érdemes elkezdeni?

Mi is jól vagyunk. Egyre nagyobb az izgalom a költözés miatt. A lakás már teljesen fel van fordítva, elég sok mindent össze csomagoltunk már. Meg közbe lomoltam is . Persze mindezt Anna segítségével....
Még van kb 2 hetünk, de még annyi mindent el akarok itt intézni, fodrászt nőgyogyit.
Tényleg Betti! Akkor a 14-i héten lesz Fábián? Remélem odaérek még.
Vendég
 


Sziasztok!

Sensi, nagyon szép a házatok! És a kert tényleg irigylésre méltó!

mostanában "alig élek", Peti eléggé izgága manócska, napközben elég keveset alszik, és nagyon igényli a társaságomat... Remélem hamarosan kinövi, mert zombiként elég nehéz lesz léteznem... :lol: :lol: :lol:

Dorkamama, a Péter név nálunk sem volt nyerő a családban, és amikor megszültetett, mindenki azt mondta, ennél jobb nevet nem is találhattunk volna neki. :wink: Igazán szép név, és sokféle képpen becézhető.

További jó hétvégét mindenkinek! :)
csipisz
 
 


Sziasztok!
Itt vagyunk mi is csak nyaraltunk egy kicsit! :lol: Tiszacsegére mentünk egy pár napra baráti társasággal és egy néhány gyerkőccel.Jól éreztük magunkat,bár az idő nem volt túl kegyes hozzánk..Elmentünk a Hortobágyra is ott is esett sajnos nem tudtunk mindent megnézni.Mivel a férjemnek most volt a névnapja megleptem egy igazi ostorral . :lol: Igazii betyármódra csattogtatja. :lol: Kíra a strandot élvezte a legjobban és persze a társaságot. :lol: Volt olyan hogy hajnal négykor kellt és kiabált hogy baba az ajtóra mutatva,vagyis menjünk a babákhoz. :wink: A kétéves keresztfiammal rendszeres csókpartikat rendeztek. :lol:
Szóval jó volt csak rövid. :cry:
Szép estét miondenkinek!
Sziasztok!

Kép
kíraanya
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:40-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Végre! :)

Anita, tök jó, hogy megfordult Peti. Csak mostmár maradjon is így!
Nem irigyellek a bevásárló körútért. Nekünk aug. végén lesz lagzi, és addigra szeretnék valamilyen fehér felsőt venni, de eddig még nem találtam olyat, ami tetszene. Remélem, lesz valami, még van 1,5 hónapom...
Úgy látszik, a névadás akkor nem csak nálunk gond. Lehet, hogy mi is megmondjuk a nagyiknak, hogy a mi nevünket választhatták Ők, az unokákét bízzák ránk. Erre tényleg nem sok mindent lehet válaszolni... :)

Sensi, Fábián lesz a jövő héten, szerintem még kapsz hozzá időpontot, szerintem elég sokat nyaralnak most, nem hiszem, hogy nagy a tolongás.
Bilizéssel úgy állunk, hogy ha szól, akkor ráültetem, de nem erőltetem. Egyébként is hajlamos 10 perceket ülni a bilin/wc-n, nem akarom még azzal is tetézni, hogy félóránként ráültetem. Egyébként már egy csomószor szól, hogy pisil, kakil, csak hát ez már éppen a művelet közben van. :) Akkor meg már késő a bili, wc. De szerintem még nem vagyok elkésve, szépen, lassan leszokik majd róla, a maga tempójában.
Szerintem akkor kezdd el, ha már érdekli a dolog. Vagyis ha már tudja, hogy mit jelent az, hogy pisi, kaki. Ez legalábbis az én véleményem, de lehet, hogy mások mást mondanak. Anna még egyáltalán nincs elkésve ezzel...

Csipisz, nem is baj szerintem, hogy sokat vagy Petivel. Olyan édesek tudnak lenni, és így legalább mindent elcsípsz, amit először csinál. Úgy lehet örülni mindennek! Éjszaka egyébként jól alszik?

Kíraanya, jó lesz vigyázni a leányzóra, ha már most ennyire hapsizik!!! :) De legalább apa az ostornak majd hasznát veszi, amikor a legényeket kell elkergetni! :lol: Addig is gyakoroljon sokat!

Viki, de jó hallani Rólad! A legjobb, hogy minden OK veletek, és hogy Lackó jól érzi magát benn! Nem is baj, maradjon még egy kicsit, Te meg pihenj, amíg még lehet! Bár gondolom, nem lehet könnyű... De ez mostmár nagyon a vége.

Nálunk minden OK, azt leszámítva, hogy Csenge jól meg van fázva, nagyon csúnyán köhög, úgyhogy du viszem dokihoz, nehogy nagyobb baj legyen belőle. Anyósom mindig azzal riogat, hogy befullad, felszúrják a fülét, stb., mert anno a kisebbik fiának is így volt. Tisztára beparáztat minden egyes megfázásnál, pedig nem egy gyerek átesik ilyeneken gond nélkül. Csak hát napi szinten hallgatni ezt, nem egyszerű. Úgyhogy jobb a békesség minden téren, ma megnézi a doktornéni.

Megyek, néhány ablakot megpucolok, amíg alszik a kisasszony. :roll:
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:40-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Viki!
Dokinéni még a héten és a jövőhéten rendel, minden délután azt hiszem fél3tól fél 5ig. Most helyettesítés van ezért van így. Hétfőn tervezem elmenni Dorkával hozzá beadatni a Prevenart, meg megbeszélni vele az utipatikát a nyaralásra.

Sensi! Sztem is ráérsz még a bilizéssel, Dorkát este fürdés előtt szoktuk ráültetni, hogy szokja, rá is ül, de ennyiben kimerül a dolog. Ha anyáéknál vagyunk és meleg van leveszem róla a pelust és szoktam neki mondani, hogy szóljon ha kell és lepisiljük a hangyákat, de már csak akkor szól ha megy is a pisi, közben meg aranyosan pucsit, hogy ne a lábán follyon végig :lol:

Betti! nálunk dorka a múlt hétvégén volt nagyon lázas, meg kicsit köhögött hozzá. Úgy látszik most ilyen van, de már teljesen renbe jött!
Anyós... én is mindig megkapom, hogy jajj mi lesz most hogy beteg lett... No comment.

Na megyek mert megfőtt a kaja :wink:

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Ja Betti! Még azt akartam, hoyg felsőt könnyen lehet kapni, az van mindenhol, de én kifejetetten ruhát akartam venni. Az emberke bababoltban a hétvégén törszvásárlói hétvége lesz, ott is vannak szép tunikák.

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:41-kor.
20150601134430
 
 


Viki!
Írtam privit!
Ha tudsz azért írj két mondatot, hogy jól vagy e. Gondolom már teljes izgatottságben vagytok, ahogy közeledik a nagy nap!

Betti!
Most vettem az Emberkében egy tök jó tunikát 4650 helyett 3200 ft-ért :wink:
Meg vettem néhány rugit és bodyt Peti babának is :lol: de kislányos holmikban ilyen kicsiben (is) sokkal nagyobb a választék :?
Gyakorlatilag az ágyneműn és a hazahozós holmin kívül így megvan minden Petinek. Egyszer csak ideér a babakocsija is, na meg ha veszünk Dorkának másik ágyat akkor az is ott lesz a picurnak :lol:

Holnap megyünk lagziba Szeghalomra, kíváncsi leszek Dorka hogy fogja bírni, főleg hogy a déli alvása a kocsiban lesz... Na meg este fél8kor még csak vacsizni fogunk jó esetben, nem lefeküdni :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Sziasztok!

De jó Lányok , hogy ismét aktívabb a topik.

Gondolom mindenki nyaral vagy pedig a nyaralást szervezi.

Pocaklakós kismamik vigyázzatok a nagy melegben! A kánikulát még pocak nélkül is nehéz elviselni!

A betegeskedő picikéknek gyógypuszit küldök!

Aki tud tényleg jöjjön néhány sorra...Van aki már nagyon rég volt...

Mi jól vagyunk. Ruben egyre ügyesebb. Csak Én nem :( (koppan a feje és nem mindig tudok odaugrani időben s emiatt lelkiismeret furdalásom van!

A Brendonban nagyon szép kismama alkalmik vannak!
S még a Korzó bababoltjában is láttam!


Puszi mindenkinek!

Kép

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


Dorkamama!

Jó lagzizást Nektek holnapra...Érezzétek jól magatokat!

Vikikém Nektek már tényleg hamarosan itt a nagy nap... s karjaidban a kis édes picike...Hogyan tudsz majd minket értesíteni?( mert Veletek akarunk örülni nagyon)

Puszi!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:41-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Rubinita! Nagyon szép a kisfiad!
Én is a Brendonban vettem a rucimat a lagzira :wink:

Viki! Mondta doktornéni, hogy voltatok nála :wink: én is elvittem Dorkát beoltani.
Milyennek találtad? Szimpatikus volt?

A lagzi nagyon jó volt, Dorka is jól viselte, igaz 10 körül került ágyba, addigra már totál KO volt, de akkorra vacsiztunk meg. Fél12 körül a tesómék leváltottak és mehettem vissza tánconi! Igaz csak lightosban nyomtuk a menyasszony tesójával együtt, pocakosak beültünk a sarokba dumcsizni, de azért táncoltunk is :)
Az iwiw ha engedi akkor majd rakok oda képet, ide nem szeretnék.

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:41-kor.
20150601134430
 
 


Viki!
Igazán nincs mit, örülök, hogy szimpatikus volt!

Lagzin nem sok képet csináltunk, egyet tettem az iwiw-re, ott megtaláljátok :)

Dorka ma belázasodott, de csak délelőtt, remélem csak az oltás miatt volt!!! Estére már semmi baja nem volt, remélem már nem is lesz!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Sziasztok Lányok!


Csak gyorsan beköszönök, mert hétfőn költözés, és egy jó darabig nem lesz netünk.

Vigyázzatok magatokra és a babócákra:)

Puszi mindenkinek!!
Vendég
 


Sziasztok!

Én is csak nagyon gyorsan benézek, mert a gépem elromlott, a férjem munkahelyi gépét bitorlom egy kicsit most.

Sensi, problémamentes költözést nektek!

Bocsi, hogy a többieknek nem reagálok, de itt nyaral a keresztfiam nálunk, és két gyerekkel egy kicsit macerásabb az élet most (is).

Remélem, mindenki jól van!
Vendég
 


Sziasztok!
Viki üzenetét továbbítom:

"Sziasztok! Bacskai Lackó vagyok! 2008.07.18án, este 23.45-kor megszülettem 3750 grammal és 51 cm-rel! Csuda ügyes voltam. Anyával együtt jól vagyunk!"


Isten hozott idekint Lackó baba! Kívánunk itt is jó egészséget, sok boldogságot az egész családnak és sok-sok tejcsit!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Viki!

Gratulálok és jó egészséget nektek!

Kép
csipisz
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 06:06-kor.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 06:06-kor.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Vikikém gratulálok Nektek a pici Lackó baba megérkezéséhez! Jó Egészséget,Sok Boldogságot kívánok az új kis családnak!

Kép

Sensi! Jó költözést nektek! Amint tudsz adj életjelt magatokról és gyere írj Nekünk!

Dorkamama nagyon szép voltál a lagziban! Nekem is van egy olyan hasonló ruhám.Szerettem nagyon.Dorkával hogyan telnek a mindennapjaitok?Várja már a kistesót?

Krisztina! Nagyon cukik,szépek, helyesek a csajok! S már Orsi is mennyit nőtt.Nyaraláson túl vagytok már? Én félek Rubennel elindulni ( hosszú út, idegen környezet stb)lelkileg készítem magam fel :)

Lányok bocsi, hogy csak ennyit reagáltam de fáradt vagyok picit( ma szinte egész nap úton voltunk)!

Puszi Mindenkinek!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


Sziasztok!
Én is csak gyorsan bejelentkezem, kedden hajnalban indulunk a Balcsihoz, pakolászok már, hogy holnap csak vasalni kelljen, meg a ruhákat összedobni...

Viki!
Sok szeretettel gratulálok Lackó érkezéséhez!!! Sok tejcsit és jó egészséget kívánunk! Várjuk a beszámolót!!!

Kriszti!
Nagyon cukik a csajok :)

Sensi!
Sok sikert a költözéshez!

Anita!
Nagyon csinik voltatok, Dorka hatalmasat nőtt!

Jó éjt mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 06:07-kor.
Vendég
 


Kriszti, köszi jól vagyunk. Én már kezdek kisimulni :lol: :lol: :lol:

Peti kezdi elhagyni a napi nyüglődéseit, a hasfájást, kezdünk igazán összerázódni. Lassan nekünk is 2hónapos oltás, egy kicsit tartok tőle, hogy fogja viselni... :?

Éjjel 5órákat alszik, nappal is vagy a játékainak gügyörészik, vagy alszik. Egy pár napja el kezdett édesen vigyorogni, igazi ajándék minden mosolya. :)
Sokat sétálunk, már elvittük anyukámékhoz is, (ők 40kmre laknak nyíregytől) nagyon jól viselte az autókázást meg az idegen környezetet.

Remélem mindenki jól van, és aki nyaralni megy annak kellemes pihenést!
csipisz
 
 


Sziasztok!
Hát én is itt vagyok.
Viki!Óriási gratula Lacko érkezéséhez jó egészséget hosszu boldog életet kivánok neki!
Mi jól vagyunk bár Kíra elég nyügi mostanában.Nyaraláskor megszokta hogy velünk alszik,és elég sokszor felkell éjszaka hiányol minket.Ráadásul az egyik barátnőm 7éves kislánya kitalálta a multkor hogy Kírával alszik.Megágyaztunk a kiságy mellett a földön nem is volt semmi gond hajnal 2-ig.Akkor Kíra felfedezte hogy ott van és játszani akart vele.Eljutottunk oda hogy hajnal 5-kor már a kislány is kijelentette hogy nem álmos. :lol:
Közbe végigjártuk a házat ,de fél hatkor mindenki elaludt a mi ágyunkban.(a férjem már dolgozott igy elfértünk) :lol:Hát vicces volt igy utólag. :lol:Mostanában előfordult nemegyszer hogy fellkelt hajnalban és játszani akart.Persze nem hagytam és óriási hisztit csapott.3órán át orditott a végén már ott hagytam,közbe majd megszakadt a szivem. :oops: Perzse sürün benéztem hozzá,néha ő is kijött földhöz vágta a cumiját és toporzékolt.Hát félelmetes volt hogy ez az én lányom. :shock: Miondenesetre 7órára megfőztem az ebédet és sütöttem vagy 30palacsintát. :lol:
Voltunk ma bölcsit nézni hát katasztrófa. :cry: ahova szerettem volna iratni ott csak jövő szeptemberbe veszik fel,a másik két helyen meg szünet van. De egy papirt se raktak ki hogy meddig tart. :cry: Ugyhogy fogalmam sincs mi lesz,holnap nyakamba veszem a várost megint szétnézek.
Hát röviden :wink: ennyi.
Mindenkinek kellemes napot a nyaralóknak jó időt a babázoknak nyugodt éjszakát kivánok!

Kép
kíraanya
 
 


Sziasztok!
Szeretnék hozzátok kapcsolódni ha ti is szívesen láttok itt a körötökben.
bejcsi28
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 06:07-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Kriszti, a rota ellenit lehet íratni receptre vagy megvehetem a patikában anélkül is? Itt nyíregyen tényleg nincs hasi-agyi ultrahang? Jó lett volna nézetni egyet, de úgy tudom hogy itt nem csinálnak ilyet... :?
És el sem hiszik milyen sokoldalúnak kell lenni anyaként, igaz Kriszti? :wink: :wink: :wink: Bár én még csak tapasztalgatom,hogy a gyerek néha sakkban tartja az embert. :lol:
Tegnap apára hagytam 1 óra hosszára, amíg elugrottam a tescoba. Úgy hagytam itt őket, hogy apa az ölében tartotta Petit, mire hazaértem még mindig ugyanúgy voltak, de a gyerek üvöltött. :lol: :lol: :lol: Kiderült, hogy nem tudta elaltatani... letettem pöttömöt a kiságyba és abban a percben elájult... :lol:

Bejcsi
, üdv itt, írj magadról valamit!
:) :) :)
csipisz
 
 


A:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 06:07-kor.
Vendég
 


sziasztok!

Ráérek és imádok írni, beszélgetni és tapasztalatokat cserélni.
Igen Nyíregyházi Leendő anyuka vagyok! Még nagyon nagyon az elején vagyok a várandóságomnak 9 hetes vagyok,de már alig várom, hogy leteljen az idő és vele legyek.Röviden ennyit magamról.
igen igen Bea vagyok.
bejcsi28
 
 


sziasztok!

Ráérek és imádok írni, beszélgetni és tapasztalatokat cserélni.
Igen Nyíregyházi Leendő anyuka vagyok! Még nagyon nagyon az elején vagyok a várandóságomnak 9 hetes vagyok,de már alig várom, hogy leteljen az idő és vele legyek.Röviden ennyit magamról.
igen igen Bea vagyok.
bejcsi28
 
 


sziasztok!

Ráérek és imádok írni, beszélgetni és tapasztalatokat cserélni.
Igen Nyíregyházi Leendő anyuka vagyok! Még nagyon nagyon az elején vagyok a várandóságomnak 9 hetes vagyok,de már alig várom, hogy leteljen az idő és vele legyek.Röviden ennyit magamról.
igen igen Bea vagyok.
bejcsi28
 
 


Bocsánat, hogy ennyiszer küldtem át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bejcsi28
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:42-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok Lányok!

Bea sok szeretettel köszöntelek itt! Gyere gyakran! S ha valamiben segíthetünk, akár kérdésed van akár jó tanácsra van szükséged szívesen tesszük!

Kíraanya! " jó lehetett "az az éjszaka s majd mindannyian a közös ágyban :lol: ...de ettől édesek a gyerekek...Ruben szerencsére végig alszik éjjel (kopp-kopp ) mert nem is tudom mit tennék ha éjjel sem aludna, ugyanis Ő napközben összesen kb. fél órát van el Nélkülem ( a játszósban) na meg mikor alszik, a többi időszakban állandóan rajtam csüng, nem mehetek ki a szobából stb mert vísít utánam,s ahova megyek négykézláb követ :P

Krisztina! Jövő nyáron jön a 3. baba? S Krisztikém....táncolva főzni, nem semmi, ügyi vagy ....szóval nem vagyunk "mi vének" :lol:

Csipisz! Krisztina már mindent leírt a rotáról. Tényleg gyermekorvos írja fel. S ha Peti baba nem "bukós" akkor szépen sikerül a beadás. De Nekünk nem sikerült Ruben nagyon bukós baba volt sajnos :(

Viki! Nagyon szép , tündéri kis pasid van! Ahogy alszik... tünemény! Próbálj meg még pihenni sokat, kell a szervezetnek a regenerálódás...
Tényleg elég gyors szülésed volt,ügyes voltál nagyon...

Én gyakran felidézem a vajúdás óráit ( 16 óra) A legszebb órák voltak nekem mert tudtam minden egyes fájdalom közelebb hozz a picikémhez...

Zsuzsiékra nem jó idő van a nyaralásra :cry:

Puszi mindenkinek!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


Lányok!

Ildikéről tud valaki valamit? Ildike gyere picit......

Brigi nyaral külföldön :D Puszil mindenkit!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


Rubinita, eddig nem volt "bukós", de most az utóbbi 2napban én vagyok kibukva, hogy minden evés után, rengeteg tej folyik vissza a száján, már próbáltuk megemelni a matracot, vagy párnán altatni... :cry:
És nem marad abba, még egy óra múltán is kijön a tej, és néha bepánikolok hogy most adjak neki enni vagy ne...
Tegnap éjjel 1ig nem aludt emiatt, aztán apa bevackolta neki a párnáját megemelve hátha alszik egy kicsit, így sikerült fél6ig szundiznia. Este nyolctól reggel fél6ig nem evett, most is fél szemmel őrködöm mellette.

Viki Lackó nagyon aranyos... nem akarlak elkeseríteni, de az első 2hétben az én fiam is ilyen tündéri volt... :lol: aztán jött a fekete-leves, meg a virrasztás. Talán neked azért több szerencséd lesz mint nekem. :wink: :wink: :wink:

Bejcsi azért a pocakos időszakos nagyon jó, használd ki minden percét. :) :) :)

Kriszti köszi a választ! :) :) :)
csipisz
 
 


Hali,

Persze hogy azon vagyok hogy minden percet kihasználjak.

Nagyokat alszok.....stb
bejcsi28
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 06:08-kor.
Vendég
 


Sziasztok,

krisztina75

Dr Albert Lászlóhoz járok.Várom róla a véleményeteket de csak jót!!!!!!!!!
Szülni ügyesen és gyorsan szeretnék és fogok is fő a pozitív hozzáállás, de ezt majdnem mindennap megbeszélem a gyerekemmel.
Nem dolgozom sajnos most végeztem a fősulin és a munkahely helyett jött a gyermek akiről persze nem is tudtuk, hogy jön.(de mint kiderült együtt államvizsgáztunk és tanultunk hetekig. gondolom nagyon okos kis babym lesz olyan, legalább, mint az apukája.
Egy éve vagyunk házasok de már 6 éve együtt lakunk kis fészkünkbe és most pont lakás után szaladgálunk szeretnénk vmi nagyobba költözni, hogy mindenki kényelmesen elférjen a saját kis szobájába.

Várom további kérdésedet-kérdeseiteket!!!!!!!!!!!!!!!
bejcsi28
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?