Új privát üzeneted érkezett!

Szóval ott tartottam, hogy fél óránként vérfagyasztó hangon felvisít, majd egy kis nyugtatás után visszaalszik. :evil: Pedig már kezdtem örülni, mert egymás után két éjszaka is aludt este fél 12-től kb 6-ig, csak hajnal 3 körül kellett egy kicsit megvigasztalni. De jöttek a frontok, és mint Emőkééknél nálunk is borult minden, azóta szinte óránként fentvagyunk éjszaka. :twisted: :twisted: :twisted:

Tegnap voltunk egy kicsit a suliban, mert valamit össze-vissza számfejtenek nekem. Múltkor annyi pénzt utaltak, ami több volt mint a bruttóm. Nem mertem neki örülni, mert sejtettem, hogy valami nem stimmel. :? :? :? Jól is tettem, mert pár nap múlva jött egy levél csekkel, hogy fizessek vissza 99.920,-FT-ot jogtalanul felvett munkabér miatt. Na szép, gondoltam! :cry: Kiváncsi lettem volna, hogy ez miből jött össze, mert azért ennyivel nem utaltak többet. De persze egyenlőre nem lettem okosabb, mert álítólag a MÁK-ban kavartak valamit össze, a suliból rendesen mentek el a papírok. :? :? :?
Azért jó volt legalább néhány kollegával összefutni, és persze Dóra baba megint minta baba volt, végig aludt. Majd mentünk a nagyihoz és csak este jöttünk haza. :P :P :P

Emőke!
Üdv köztünk! Reméljük, majd te is jól érzed magad köztünk. :P

Szandra!
Lassan kellenének az aventos poharak. Mikor mehetünk érte és hova, vagy te is eljöhetsz hozzánk, ahogy neked jobb! Előre is köszi!
A mikros mákosat én is megcsináltam. Kivülről nagyon jól nézett ki, de féltem, hogy belül nem sült meg , ezért felvágtam, és jól tettem, mert belül elég érdekes volt. :roll: :roll: :roll: Ezek után én még vissza tettem pár percre és jó lett. :P Szerintem én túl nagy almát raktam bele, ráadásul a levét se nyomkodtam ki, így az egész túl folyós lett. Egyébként én csak kanállal kervetem össze, mert Dóra miatt nem akartam zörögni. :oops:
Én is kuglóf formában sütöttem ki, és olyan formája lett mint az Anikóénak. Le is fotóztam, de csak a tesóm gépe volt itt, és tőle még nem kaptam meg a képet! De majd felteszem.
Taminak további gyors gyógyulást, te pedig igyál többet!

Ibolya!

Én is a TESCO-ban vettem gyorsan ezt az "óriás" szilikonos kuglófformát. Maga a süti már nem tünik olyan óriásinak. :lol: :lol: :lol:
Ti is gyógyuljatok meg gyorsan! Gratulálok Gerinek!
Holvan ez a jó napközis tábor? Régebben ezek nagy része csak gyermek megőrzésről szólt. Tisztelet a kivételnek!

Gyöngyi!
Igyál többet te is. :lol: :lol: :lol: Én csak egy éjszaka alatt megiszom 1,5l ásványvízet, napközben meg legalább 3 l-t iszok. (Bár míg dolgoztam ez nem így volt, jó ha 1,5l-t egész nap alatt megittam). Szerintem jelentősen feldobtuk az itteni TESCO ásványvíz eladását! :oops: :oops:
A hozzátáplásról pedig feltétlenül szeretnék veled beszélni, mert úgy látom mi a "szarügyekkel" sajna szarban leszünk. :evil: :twisted: :twisted: Dóra baba kisértetiesen ugyanazokat produlkálja, mint akkoriban én. Sajna még a mai napig is vannak gondjaim. :cry: :cry: :cry: Ezt az anyukám által vezett babanaplóból tudjuk. Nagyon rendesen vezette, hogy mikor ettem, aludtam, kakiltam, sétáltam. (Nekem ehhez most nincs idegzetem.) Persze rögtön kiderültek dolgok, amik még se egészen úgy voltak ahogy ő "a cél érdekében" emlékezett. Pl: első séta, látogatók, ...
De ezeket az ügyeket én is úgy próbálom most már túl élni, mint a Szandra. Néha jobb mindenkinek, ha széllel szemben nem pisilünk! :evil: :evil: :evil: De azért időnként telítődik a pohár és beszólók, ami persze senkinek nem jó! Ilyenkor jut eszembe az a mondás, hogy az ember a rokonait nem válogathatja meg, ezért inkább a béke és nyugalom kedvéért próbáljuk a konfliktusokat minimalizálni.

Kata!
Nagyon édes a Marci és Szegedet pedig nagyon imádom. Ott laktam 10 évet, talán életem legszebb időszaka volt eddig! :P :P :P
Nekem nagyon ismerősnek tűnik a dédi! Biztos vagyok benne, hogy többször is láttam Szegeden. Én annó a Szamos utca 8-ban a 3. emeleten laktam.
És szerintem néha belefér egy-egy görbe este!

Katus!
Hiányzol! Ma jártunk felétek, be is csöngettünk, de nem voltatok otthon, vagy nem vártam elég ideig??? :cry: :cry: :cry:

Ildi!
Ez az izé nekem is elég sűrűn vacakol. Így van hogy Word-ban írom meg, majd bemásolom ide. :? :? :?
Remélem jók az időjárás jelentéseink, bár jobban örülnék, ha nem lennének ilyen képeségeink! :oops: :oops: :oops:
Jó nyaralást! Üdv a többieknek is, ha találkoztok!

Denesandi!
Remélem öszzejön a pályázat, vagy a kis tesó! :lol: :lol: :lol:
Én nagyon szívesen kimennék pl: Bécsbe. Legtovább 3 hónapig voltam külföldön, Ausztriában, Bécstől nem túl messze Kremsben. Még a főiskolán pályaztam meg, és mivel sikerült, egy félévet kintjártam suliba. :P :P :P Nagyon szuper volt, legszívesebben haza se jöttem volna.
Most pedig Zoli miatt nem megyünk ki. Ő nem bírja a távollétet a családjától (én nagyon bírnám), ráadásul nyelvérzéke sincs, így ez is flusztrálná. :? :? :oops: :oops: Ezért inkább maradunk itthon, és szépen ezen a szinten eléldegélünk. Végülis mi nem is nagyon panaszkodhatunk, mert van a fejünk felett tető (igaz 20 év hitellel), van egy kocsink, még állásunk is és egy gyönyörű babánk!
Laura nagyon édes a vonalzódon. Jól áll neki a coff.

Anita!
Én is attól tartok, hogy mikor egy kis felügyelet kellene, akkor nem nagyon lesz jelentkező. Bár az anyukámra biztosan lehet majd számítani, csak egy dologtól rettegek, hogy kocsival akarja majd valahova vinni. Szegény anyukám mellett én a vasútig 3-szor szörnyet halok, pedig csak 5 perces útról van szó! :oops: :oops: :oops: :oops:
Így inkább mindent kitalálok, hogy miért kell most nekem vezetnem. Most egyszerűbb, mert megbízom, hogy üljön hátra Dóra mellé, mert én nem bírok hátul ülni, mert pár perc alatt hányingerem lesz. És ez sajna tényleg így van! :evil: :evil: Úgy hogy mindig én vezetek, és aki jön velem az ül hátra, lehet az a Zoli, rokon, vagy bárki.

Reni!
Ha sütsz valami finomat hozhatsz nekünk kostolót! :lol: :lol: :lol: Azzal telik az időd és nagyon hasznos dolgot teszel vele, mert erre nekünk most nem nagyon van időnk! De azért pihenj sokat!

Az Éviék végül csak tegnap mentek el, remélem jó idejük lesz!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Anita!!

Édes a Bogi, ezzel a beszólással (is) :lol: :lol: :lol:

Reni!!

Szerintem ne kínozd magad, ha fáj a fejed!!!!! Vegyél be fejfájáscsillapítót!!!! Van olyan, ami lehet szedni!!! De ha a természetes kel, akkor ismét megdicsérem az aloenak a piros krémjét!!! Bár az Évinek nem jött be :oops: :oops: :oops:
Milyen sütiket szeretsz???? Kapsz receptet és süthetsz :lol: :lol: :lol: De a találkozókra hoznod kell magaddal, míg meg nem szülsz!!! :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:


Dénesandi!!

Bölcsi!!! Én nem vagyok a híve!! De ha muszáj, akkor hosszabb távon jobb, mint a nagymamák - és itt most nem akarom őket bántani. Állandóság, gyerektársaság, jó gondozónéni esetén sokat fejlődnek is - szóval, ha napi 8 órát kell dolgoznod (+ utazás) ,akkor szerintem ez a jobb választás. Ha nem veszik fel, akkor próbálj te is fellebezni, ovinál bejött.
Sárának azért nem kellett bölcsibe mennie, mert apa csak minden harmadik napon dolgozik, így háromból két napon a saját apja vigyázott rá, a többi nepokon, meg elosztva a Nóra barátnőm és a nagymama - egyébként is csak 4 órát dolgoztam. Így megoldható volt. De szeptembertől szigorúan jön neki is az ovi - sajna- ott alvással :oops: :oops:


Kata!!

Húú pörög az élet nálatok!!! :lol: :lol: :lol:
kár, hogy kijavítottad a batárnőt - rákérdeztem volna mi az! :lol: :lol: :lol:
Remélem jól kidumáltad magad a barátnőddel - jár az az emberlányának. Marci meg kibírta fürdés nélkül, igaz?? Szerintem pont ez a jó ebben a korszakban (bár szerintem más jó nem nagyon van), hogy nagyon rugalmasak.

I)ldi!!

Olyan vidám volt a hozzászólásod :lol: :lol: :lol: Jó volt olvasni!!

Emőke!!

Üdv köztünk!!! :lol: :lol: Csak ismételni tudok : kérünk képeket a legénykéről (egyébként meg amit a Szandra mondott merő rágalom!! :lol: :lol: :lol: )

Szandra!!

Várjuk a híreket délután!!! És ne rágalmazz!!!! :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

Adri!!!

Húú , ez az utolsó hsz-ed jó hosszú lett, csak nem alszik a kicsilány!?
Tudom mi lehet nálatok!!! :roll: :roll: Marietta is hasonló csecsemő volt!!! Csak ő napközben ordított, mire az apja hazajött átváltozott édes kicsi tündérkévé, egészen éjszakáig: na, akkor kezdte a 2 óránként kelést, melyek közben egy órákat szopizott. Zombi voltam a második hónapra - még azt is megbántam, hogy szültem :oops: :oops:
Kitartás - tuti jobb lesz és elhalványúlnak az emlékek. Látod én ezek után is bevállaltam még egy gyereket - és milyen jól tettem :lol: :lol: :lol:

Na, megyek mert hazaért apa és éhes :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Ildi!
Nektek jó hétvégét :)

Emőke!
Üdvözlet közöttünk. Én mint nem régi "csapattag" is csak azt tudom mondani, hogy nagyon jó a társaság :P :P :P
És én is beállok a sorban, hogy szeretnénk Rólatok képeket látni :)

Nálunk a hétvégén szokás szerint házfelújítás:roll: most éppen a bejárati lépcsőt szedtük szét és csináljuk újra, mert már eléggé inogtak a lépcsőfokok. Úgyhogy most a garázson keresztül kell járni :( :( , ami gyerekkel a kézben nem egyszerű dolog...

Pályázat: tudom, hogy nem egyszerű a váltás - főleg gyerekkel - de mivel a férjem munkahelye egyelőre nem biztos, így beadtuk a pályázatot, hogy lesz, ami lesz... De nem izgatom magam miatta, mert ilyen kicsi gyerkőccel szinte lehetetlen kijutni bárhova is...
Azért pályáztunk ilyen "közeli" helyekre, mert nem akarunk annyira elszakadni a családtól és az itthonmaradottaktól. Messzebbre is lehetne menni - ahova lehetséges, hogy nagyobb lenne az esélyünk - de oda meg a család, barátok miatt nem akarok menni. Sokan emiatt hülyének néznek és nem értik meg, hogy miért nem akarok messzebb menni. Mondtam, hogy talán, ha Laura nagyobb lesz, talán akkor...

Szabadkán van ismerősöm szintén kisgyerekekkel és csak jó dolgokat mond. Állítólag Szabadka már nem olyan elmaradott, mint a többi hely... Meg ugye Szabadka a határtól csak néhány km-re van, így bármikor "haza" lehet jönni.

Szandra!
Mi volt a dokinál? Remélem Tamit már gyógyultnak nyilvánították.

Reni!
Mi a monornetnél vagyunk netileg és egy hónapra 7200 ft-t fizetünk. Sztem ez még egész megfizethető...

Kata!
Ahhoz képest, hogy ma nem volt igazán pancsolós idő, az én lányom estére úgy nézett ki, hogy rá sem ismertem. Otthagytam anyuméknál 1 órára és Laura úgy összekente magát sárral, hogy csak lestem: szó szerint tetőtől talpig saras volt :lol: :lol: :lol:
És az okos anyukája nem vitt váltóruhát, mondván 1 óra alatt nem tudja magát összekoszolni :!: :!: :!: Hát Laura erre nagyon szépen rácáfolt :)

Adrienn!
Dóra babának boldog hónapos szülinapot:-)

Mi Bécsben voltunk 5 évig (vagy ezt már írtam :?: ). Kremsbe is elmentünk kirándulni férjemmel és megállapítottuk, hogy szerintünk az a világ legszebb kisvárosa, főleg a belváros :)
Én sem panaszkodni akartam, de mivel férjem cége eléggé bizonytalan, ezért adtuk be a pályázatot.
Mi is úgy állunk mint ti, csak nekünk a hitel 25 év :( :( de már csak 18 van belőle hátra :lol: :lol: de úgy vagyunk vele, ha már van egy ilyen lehetőség, akkor használjuk ki.

Talán a családtól való elszakadás nem lenne most már olyan nehéz, mivel 1szer már ezt végigcsináltuk. Igaz Laura miatt a nagyszülőknek nehéz lenne, és ezért is pályázunk közelre, hogy ki tudjanak jönni látogatóba és mi is haza tudjunk járni gyakran. Anno is amikor csak lehetett pénteken vágtuk magunkat a kocsiba és irány haza és sokszor csak hétfőn hajnalban mentünk vissza, hogy munkakezdésre kiérjünk.

Gyöngyi!
Igen én is csak a 8 órás munka + bejárás miatt irattam be bölcsibe Laurát, mert sok anyukától hallottam, hogy az utolsó pillanatban kezdtek el bölcsit keresni és csak nagyon messze találtak a munka- és a lakóhelytől.

Ha meg nem kell visszamennem dolgozni, akkor pedig szólok, hogy nem kérjük a helyet. A bölcsiben a vezető mondta, hogy ha ilyen történik abból semmi károm nem lesz.

Most már megyek, mert látom jó vastagon fogott a tollam.

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 

 
 


Adri, én is Szegeden laktam 5 évig, amíg egyetemre jártam, a várost imádom... Szerintem ez az egyik legjobb hely a világon. Ha Péterrel nem találkoztam volna Pesten, biztosan visszaköltöztem volna ide. (A dédi győri, őt itt még nem láthattad :))
Szilikonos kuglófsütőt néztem én is ma a cora-ban, de 5.990 Ft volt, basszus... Qrva sok. De ehetünk mi szoptatás alatt egyáltalán mákot???
Emőke, örülök, hogy csatlakoztál, augusztusig szerencsére már nem sokat kell aludni :)

Megyek, fürdetés lesz lassan, Marci Öcsémmel pancsol majd a nagy kádban, mert elfelejtettem elhozni az övét :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Szandra, hurrrá- hurráááá!!!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!
Köszi az internet tippeket. Felhívtuk a szolgáltatót lemondási szándékkal, mert a hűség lejárta miatt ugrott meg állítólag a díj. Elmondták, hogy ha aláírjuk ismét, akkor 9E fölött lesz picivel, de nem lesz 10 sem. Nekünk ebben van a TV és a vezetékes telefon is. Így már elfogadható.

Szereztem beutalót is a zsömlés tejes felvonásra. Legalább nem halok éhen :-) Bár a tejet utálom.
És hogy ne kínozzon a fejfájás/ migrén ajánlott a házi doki egy homeopátiás bogyót. Na én ezt megvettem. Gondoltam mielőtt elszopogatnám a gyanús golyókat utána kellene nézni mi a csuda ez. Kiderült: szülés utáni depresszió enyhítésére való. Eltettem a kamrába :-) Ezzel még várunk!

Most reményeim szerint holnapra hoznak igazi bogyót... másik gyógyszertárba :-)

Emőke! Én szeretem Zuglót! Ott nőttem fel :-) 15-16-14 kerület csücskében. De jó itt is lakni... ahogy öregszem :-)

Gyöngyi! Én mindent szeretek, ami sül! Általában az szokott lenni a gond, hogy pici még a mi családunk a teljes adag elfogyasztásához. De ha majd már legalább 2 férfi lesz a háznál :-) !

Szép álmokat!
Reni
almi
 
 


Helló lányok!!!!

Mit szóltok egy Praktikeres játszóházhoz???????
10 körül??
?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sajnos nekünk takarítani kell mert holnap jönnek vendégek, meg is akarom főzni még ma a holnapi ebédet mert csülkös bablevest csinálok és az nem baj ha áll egy napot. Szóval mi most ebből (is) kimaradnánk de a jövő héten tietek vagyunk teljesen.

Szandra

szandrakiss
 
 


Gyöngyi,sajnos én is elnapolom a mai napot :oops: ,bocsi.
bibolya
 
 


jól sz..rba hagytatok!!!! :roll: :roll: Szerencsétek, hogy nem vagyok sértődékeny!!!! (de most egy ideig nem jelentkezem) :lol: :lol: :lol:
Mi jól szórakoztunk: shoppingoltunk és a Magmában játszottak a csajok. Nagy szerencs, hogy nem volt nálam pénz, mert nagyon jó leárazások vannak :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi, mi mentünk volna, ha nem lettünk volna reggel még Szegeden. Időközben átjöttünk a nagyszülőkhöz Bócsára, itt fogunk most tanyázni hétfőig. De a jövő héten nagyon örülnék, ha lenne egy összejövetel, hogy végre mi is fel tudjunk vonulni Marcival :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Gyöngyi!
Ha előbb olvasom, hogy szerveződésben van egy találkozó, akkor mi is szívesen elmentünk volna :)
De ezentúl meg fogom nézni reggel a babanetet és ha nem zavarunk, akkor mi is elmennénk, mert nekünk is jó lenne csavarogni és kikapcsolódni

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Ibolya!

Hogy lehet elnapolni a mai napot??? :wink: :lol: :lol: :lol: Ha van valami jó ötleted akkor ezt én is bevetném néha mert vannak napok amikhez semmi kedvem. :wink:

Gyöngyi!

Eddig még semmit nem haladtam a takarítással, igaz csináltam fincsi rántott patiszont ebédre és be is vásáróltam már. Megyek elaltatom az ördögöket mert ma tényleg azok.

Szandra

szandrakiss
 
 


Gyöngyi,miért mondod azt hogy sz....ba hagytunk :oops: ????Mi a Szandrával jeleztük hogy nekünk nem jó a mai nap.
De azért tuti jól szórakoztatok :lol: .Mesélj,mien leárazások vannak?

Szandra,hát ugy lehet elnapolni a mai napot,mint egy értekezletet :arrow: majd máskor megtartjuk :lol: :lol: Én legalábbis erre gondoltam az irományommal,de leeht,hogy félreérthető vagy nem egyértelmű?
És mi van a kis bablevessel?Az is készül?Buli lesz nálatok,vagy csak egy kis családi összeröffenés?

Én is takarítottam ma-igaz,a felmosással most végeztem csak,de ebéd után nekiugrottam a mákosnak és sikerült :lol:
Délelött elugrottam a tescoba és megvettem a kuglóf formát 3000 ft-ért :twisted: :twisted: :twisted: meg az 500 ft-os mákot :shock: :shock: .Ezek után azt mondtam,hogy irtó jóra kell sikerülnie,ha már ennyit álldoztam rá :shock: .Anyósommal leteszteltük,nekünk izlik /igaz,mehetett volna több cukor is bele/ :arrow: a többiek meg ugysem szoktak nagyon sütit enni :P

nekem igy néz ki: Kép
bibolya
 
 


mien= milyen :oops: :oops: :oops:
bibolya
 
 


Gyöngyi!
Köszi az sms-t. (Ezek szerint te a férjem számát tudod, de priviben elküldöm neked az enyémet is.) Bocsi, hogy nem mentünk, de hajnal 3 óta nem sokat aludtunk. 2 óra éjszakai bolyongás után aludt a drágám kemény 10 percet, így Zoli negyed hatkor úgy döntöt, hogy közénk teszi, mert akkor legalább nem kell a másik szobába rohangálni. Kb 15 percenként felriadt, hangosan üvöltöt, mire ringattuk egy kicsit, amitől szépen elaludt, majd kezdtünk mindent előlről. Ez így ment tízig mikor inkább felkeltem. dél körül aludt kb egy órát a babakocsiban a teraszon, azt csak úgy, hogy tologattam. Majd most mikor a Szandrával talalkoztunk, mert elhozta nekem a poharakat, aludt a kezemen egy kicsit, de mire beértünk már újra nyitva volt a szemecskéje.
Tényleg a Katában felmerült a kérdés, hogy mi ehetünk-e mákot míg szoptatunk? Szerinted?
Azért örülök, hogy jót játszottatok! Remélem valamikor nekünk is sikerül megint csatlakozni!

Kata!
Én a Juhász Gyulára jártam, majd a Tarján 3-asban dolgoztam 6 évet. Én is csak a Zoli miatt jöttem vissza Pestre, igaz az első két évben nagyon bántam. Na nem a Zoli miatt! Hanem azért mert nagyon hiányzottak nekem Szeged és a barátaim. Imádtam ott lakni, és ha Zoli nem a műszaki vonal on dolgozna, és lett volna esély rá, hogy talál valami állást, akkor biztosan ott maradunk.
A dédi pedig nagyon hasonlít egy nénire a házból, még valami hasonló ruhája is volt!

Szandra!
Még egyszer köszi!

Katus!
Jó volt talákozni!

Mennem kell

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Jól van csajok, nincs itt semmi gáz!!! :lol: :lol: Ne mentegetőzzetek!!! Csak viccelni próbáltam :wink: :wink: :wink: Csak pillanatnyi ötlet volt, és nem is fűzhettek hozzá túl sok reményt - de ügye a remény hal meg utoljára :lol: :lol: :lol: Próbálkoztam, nem jött össze - ennyi.
Jöttem volna előbb is, hogy lefújhassam a mentegetőzéseteket, csak szarakodott a gép. Volt egy pillanatnyi áramszünet, ami elég volt ahhoz, hogy kikapcsoljon a gép, mire visszakapcsoltam, már nem tudtam csatlakozni a netre :roll: :roll: :roll: De apa hazajött és egy varázslóhoz méltóan megjavította :lol: :lol: :lol:

Két dolgot szerettem volna, pedig nagyon megírni!!!!!

1, Én ennék mákot szoptatás alatt. Nem naponta, de egy sütiben előfordúló mák nem okoz semmi gondot. Sőt én kipróbáltam a mákos kölest , amikor a Marietta 8 hónapos volt (neki adtam), hátha lesz egy normálisabb éjszakánk, de nem ért semmit!!! :roll: :roll: Akkor tejben sem lesz nagy hatása.

2, Adri!!
Tudom nem vigasztal, de én sem alszom még végig az éjszakákat :roll: :roll: 1-2 kelésük mindig van a lányoknak - fejenként!! Volt egy rövid időszak , amikor nagyon jó volt, de mióta meleg van és lekerült a Sáráról a pellus megint vannak ébredések. Ha kevesebb folyadékot adnék nekik, lehet nem kelnének pisilni, de én úgy döntöttem inkáb kelek, de igyanak. Igaz, ez az én döntésem, Nálatok meg még Dóri dönt :cry: :cry:
Meg az jutott még eszembe, hogy akkor nagyon szar érzés, hogy a gyereked nem jó alvó (nyugtalan alvó, stb), amikor van mellettetek egy tök jól működő baba, Zéti személyében. Óhatatlan, hogy az ember öszehasonlítsa a két gyerkőt és megkérdezze magától: én mi a fenét csinálok rosszul??!! Én még azt is megkérdeztem magamtól, hogy én miért vagyok annyira rossz ember, hogy nem jár 2 év alatt egy átaludt éjszaka sem, bezzeg X-nek, vagy Y-nak, aki fele annyit sem tőrődik a gyerekkel.........És akkor jött a barátnőm és elmondta, hogy az ő fia, aki egyidős a Mariettával átalussza az éjszakát fél éves kora óta és 1 évesen 2X3 órát aludt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Igaz a mai napig alszik 3 órát délután (5 évesen) :roll: :roll: :roll:
Én azzal biztattam magam, hogy akkor okosodik a gyerekem, ha ébren van!!!! Néha bejött és el is hittem magamnak :lol: :lol: :lol: De ha túl fáradt voltam (ez elég gyakran volt), akkor semmi nem érdekelt, csak az alvás :roll: :roll:

Hú, megint sok lettem

Pusza Mindenkinek

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!! Ennyit még soha nem írtam, küldés közben benyelte :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Anita
putyu
 
 


Éhes vagy?


Avagy éppen most laktál jól???


Sebaj!


Élvezni fogod...


és meglátod, hogy előbb-utóbb meg is fogsz éhezni :-)








http://flashificator.com/1/BlueMoon/Buffet/Buffet.html

Klikkelj a címre , tapadj rá az egeredre, tartsd nyomva a gombját és mozgasd föl-le, balra-jobbra - minden irányba....!!!


a plafont okvetlenül nézzétek meg!

Anita
putyu
 
 


Na már csak Botondot idézem, nincs erőm mégegyszer írni :oops: :evil:
Reggel elemében volt:
_Ha nem fejezed be a butáskodást repülsz a kiságyba!
-Nem, nem vagyok én madár!
Na és azt hozzá kell tennem, hogy ő egyből rávágta aválaszt, nekem pedig gondolkodnom kellett rajta :lol: :lol: :lol:

Reggelire főztem neki virslit, feldaraboltam, tettem mellé ketchupot, kenyeret. Néz, néz, bazsalyog:
-Jó pofa vagy, villát nem adsz? :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Próbálom a nevekhez „hozzárendelni” a gyönyörű gyerkőceiteket. Az első személyes találkozás után már könnyebb lesz :)
Ibolya kérdezted, hogy mi „kényszerített” bennünket a költözésre. A rövid válasz: Ábel. A hosszabb, mindketten vidékiek vagyunk. Eddig, amíg igazából munka után csak hazaestünk nagyon kényelmes volt a hely, a lakás. Normális, parkos környezetben van, jó tömegközlekedés szempontjából is. Előre láttam, hogy babával nehezen viselném a bezártságot, hogy nem tehetem ki levegőzni, nincs egy kis zöld ahova kiülünk, és ki is nőttük a 49 nm-t. Vecsés pedig pont egy olyan hely, mely ötvözi a város és a vidék előnyeit-hátrányait.
Szandra megértem, tényleg nyüzsgő és zajos Zugló, ami bizonyos életkorban jó, de ahogy Reni írta, ahogy öregszik az ember … . :) Amin leginkább megdöbbentem, amikor először jártam Vecsésen, hogy sokkal nagyobb zajt csapnak itt Zuglóban a repülők :)
Adrienn, hogy van most Dóra baba? Mi két napja visszakaptuk a régi Ábelünket, (kevesebb sírás, több alvás) erre tegnap egyfolytában azon aggódtam, hogy nem beteg, hogy ilyen nyugodt? :)
Képet is csatolok mindjárt, de most Ábel követeli az ebédet :)
Szép hétvégét mindenkinek!
Emőke
birdie
 
 


Sziasztok!

Tegnap koszorúslány volt Tami és Szonja... :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

anett
kállai
 
 



Anett, csodaszépek a lányok! Elájulok ettől a ruhától és frizurától... :D

Szandra, örülök, hogy tetszett Gyömrő :lol: Ha végre otthon leszünk mindannyian és lesz egy olyan hétvége, amikor nálunk sem lesz átjáróház, rábeszélem az Uramat, hogy menjünk ki mi is.

Emőke, várjuk a képeket Ábelről :).

Adri, azt olvastam, hogy elméletileg a mák az eperrel, kiwivel együtt tiltólistán van a szoptatás idején... De ha Gyöngyi azt mondja, hogy ehetünk, akkor én holnap 2pofára fogom zabálni a mákos tésztát ebédre :lol:

Most megyek, lassan elkezdek pakolgatni, holnap ér haza aZUram, délre megyünk érte a reptérre. Alig várom, hogy újra itthon legyen...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Megpróbálok feltölteni két képet. A kettő között 1,5 kg és 1 hónap különbség van :) Kép Kép
birdie
 
 


Jaj, de jó, még egy gyönyörűséges igézőszemű pasi!!!! :lol: :lol: :lol:
Üdv Emőke!

Anett,
csodaszépek a lányok!!!!! :lol: :lol: :lol: Az utolsó a kedvencem!!!

Nagy köszöntés az újra itthonlévőknek!!!! :lol:

Anita
putyu
 
 


Nahát már többször megnéztük a lányokat! :lol: :lol:
A 3.-on olyanok, mintha vérbeli hercegnők lennének!! :lol:

Anita
putyu
 
 


Ábel egy gyönyörű kis haspók :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Tegnap este fele írni akartam, hogy jön a vihar, de sajnos hajnal egyig nem volt nyugtunk. :cry: :cry: :cry: Szegény kis időjós "békácskám" csak addig a negyed óráig nem sírt, amig a nagy kádban fürödtem vele. Nagyon fájt a pocija is, mert nem tudott kakilni 1,5 napja és úgy látszik ez nála, aki egyébbként 3-4-szer alkot, nagy gond. :? :? :? Végül beadtam neki egy kúpot, amitől rövidesen megnyugodott és 5:20-ig aludt. Egy kicsit lelkifurdalásom volt, hogy már most gyógyszert adok neki, de aztán ahogy néztem, hogy milyen nyugodtan aludt, én is megnyugodtam! :oops: :oops: Csak egy-két nyöszörgés volt. És reggel aztán sikerült mindent összekakilni is! Soha nem örültem még ennyire annak mosthatok ki mindent! :lol: :lol: :lol: Most békésen játszik a kis ágyában, nézi a körforgót, én meg rendes anyukaként rohangálok az emeletre felhúzni, ha lejárt. jó kis testedzés! :oops:

Gyöngyi!
A minta baba Zétit valóban nagyon írigylem, főleg azért, hogy szerencsére neki nincsenek ilyen gondjai, és nyugodtan tud aludni. Már mondtam az Évinek is, hogy időnként szeretnék vele cserelni és azon aggódni, hogy miért alszik Dóra baba ilyen sokat! :oops: :oops: :oops:
De ahogy telik az idő egyre könnyebben kezelem ezeket a sírásokat és szenvedéseket. Szerintem sikerült elfogadnom, hogy szekény picim ilyen érzékeny típus, és próbálok mindig teljesen nyugodt maradni, mert szerintem az neki is jobb. Legalább ennyivel is segítek neki, hamár többnyire túl sok mindent nem tehetek érte. :cry: :cry: :cry: És mostanában azért látok némi javulást is, ami indőnként megtorpan az idióta időjárás miatt, ami minket felnőtteket is kikészít.

Anett!
Gyönyörűségesek a lányok, mint két hercegnő!!!! :P :P :P

Kata!
Mi Évivel már ettünk mákot többször is, és volt egy nap amikor elég sokat sikerült (mákos tészta, mákos rétes, mikrós mákos), és most visszagondolva Dóra a másnapot szinte (magához mérten) végig aludta! :roll: :roll: :roll:

Emőke!
1 hónap alatt 1,5 kg az gyönyörű! :lol:
Dóra egy hónap alatt 90 dkg-t hízott, és már arra is azt mondták a védőnők, hogy ejha! :oops: :oops: :oops: 2 hónaposan Dóra 57cm (elvileg a kórház szerint ennyivel született, valójában csak 54 cm volt) és 4, 82kg.
Ábel is csak szopizik?

Anita!
Fantasztikus, hogy ezeknek a csöpségeknek milyen jól vág az eszük és miket össze tudnak kombinálni! Vagány kis srác lesz ez a Boti! Sőt már az is! :P :P :P

Ibolya!
A te mákosod is jól néz ki! Ahogy elnézem a formáját, többünk van most már egyen kuglóf sütője! :P :P :P
Ha lenne mákom csinálnék is mindjárt egy adagot! De ma nincs "mákom"! :lol: :lol: :lol:

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Tegnap este fele írni akartam, hogy jön a vihar, de sajnos hajnal egyig nem volt nyugtunk. :cry: :cry: :cry: Szegény kis időjós "békácskám" csak addig a negyed óráig nem sírt, amig a nagy kádban fürödtem vele. Nagyon fájt a pocija is, mert nem tudott kakilni 1,5 napja és úgy látszik ez nála, aki egyébbként 3-4-szer alkot, nagy gond. :? :? :? Végül beadtam neki egy kúpot, amitől rövidesen megnyugodott és 5:20-ig aludt. Egy kicsit lelkifurdalásom volt, hogy már most gyógyszert adok neki, de aztán ahogy néztem, hogy milyen nyugodtan aludt, én is megnyugodtam! :oops: :oops: Csak egy-két nyöszörgés volt. És reggel aztán sikerült mindent összekakilni is! Soha nem örültem még ennyire annak mosthatok ki mindent! :lol: :lol: :lol: Most békésen játszik a kis ágyában, nézi a körforgót, én meg rendes anyukaként rohangálok az emeletre felhúzni, ha lejárt. jó kis testedzés! :oops:

Gyöngyi!
A minta baba Zétit valóban nagyon írigylem, főleg azért, hogy szerencsére neki nincsenek ilyen gondjai, és nyugodtan tud aludni. Már mondtam az Évinek is, hogy időnként szeretnék vele cserelni és azon aggódni, hogy miért alszik Dóra baba ilyen sokat! :oops: :oops: :oops:
De ahogy telik az idő egyre könnyebben kezelem ezeket a sírásokat és szenvedéseket. Szerintem sikerült elfogadnom, hogy szekény picim ilyen érzékeny típus, és próbálok mindig teljesen nyugodt maradni, mert szerintem az neki is jobb. Legalább ennyivel is segítek neki, hamár többnyire túl sok mindent nem tehetek érte. :cry: :cry: :cry: És mostanában azért látok némi javulást is, ami indőnként megtorpan az idióta időjárás miatt, ami minket felnőtteket is kikészít.

Anett!
Gyönyörűségesek a lányok, mint két hercegnő!!!! :P :P :P

Kata!
Mi Évivel már ettünk mákot többször is, és volt egy nap amikor elég sokat sikerült (mákos tészta, mákos rétes, mikrós mákos), és most visszagondolva Dóra a másnapot szinte (magához mérten) végig aludta! :roll: :roll: :roll:

Emőke!
1 hónap alatt 1,5 kg az gyönyörű! :lol:
Dóra egy hónap alatt 90 dkg-t hízott, és már arra is azt mondták a védőnők, hogy ejha! :oops: :oops: :oops: 2 hónaposan Dóra 57cm (elvileg a kórház szerint ennyivel született, valójában csak 54 cm volt) és 4, 82kg.
Ábel is csak szopizik?

Anita!
Fantasztikus, hogy ezeknek a csöpségeknek milyen jól vág az eszük és miket össze tudnak kombinálni! Vagány kis srác lesz ez a Boti! Sőt már az is! :P :P :P

Ibolya!
A te mákosod is jól néz ki! Ahogy elnézem a formáját, többünk van most már egyen kuglóf sütője! :P :P :P
Ha lenne mákom csinálnék is mindjárt egy adagot! De ma nincs "mákom"! :lol: :lol: :lol:

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Adrienn ez az időjárás megviselte Ábelt is, este 9-től aludt négy órát utána 2 óránként szopizott. Szinte semmit nem aludtam :( Ma is nyűgös szegénykém.
Igen, csak anyatejet kap, nem is tudom mitől hízik ennyire :D de tényleg kis haspók. Ma reggel - igaz ruhával, pelussal - már 5 kg felett volt. Egyébként 3,1 kg-val született, 53 cm-rel.

Anett a lányok nagyon szépek. Meg is mutatom apának, "kedvcsináló" a hugicához :D

Emőke
birdie
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk,visszaolvasok!

Lehetett volna jobb időnk is!

Ildikó
ilgya1
 
 


Most van egy kis segítségem, a húgom, aki leköti Dóra baba figyelmét.
Gyorsan teszek fel néhány képet!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Ildi!

Gondoltunk rátok és minden nyaralóra! :? :? :?

Emőke!
A szél miatt mi is nyüglődünk. Dóra 3160g-mal és 54 cm-rel született, majdnem mint Ábel! :lol: :lol: :lol: A szomszéd Zétink is jobban hízik, mint Dóra. De végülis ti fiúk vagytok! :P :P :P

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Adri,annyira gyönyörűséges Dóri.Ahogy elnézem ezt a rengeteg mosolygós képek egyszerűen hihetetlen,hogy mennyit nyüglődik szegény :oops: .Biztos hogy róla szoktál irni? :oops:
A hizása meg tuti jó :lol: Csak halkan jegyzem meg,hogy az én fiam 3 hetes korában csak 8 dkg-val lépte túl a szül.súlyát, és nézd meg most,átlagos súlyú gyerek.
A gyógyszer miatt meg ne legyen lelkiismeretfurid-ha már kinövi,akkor ugyssem fogod tömni vele.Nincs erre valami homeos szer?Vagy esetleg babamasszázs?
Ez a jó napközis tábor meg itt van helyben :lol: ,az Encsi eddig volt minden évben,de az ideire azt mondta,hogy nagyon tuti volt / és ezt nem csak tőle hallottam / és sajnálja,hogy az utolsó 2 hétre már nem mehet.Nem irattam be,mert azt hittem,hogy a 4 hét is nyüglődés lesz neki,álmomban sem gondoltam volna,hogy ennyi programot szerveznek nekik ilyen piti áron.
Egyenkuglóf:szerintem azért,mert csak ezt lehet kapni :oops: legalábbis a tescoban csak ez van ami ilyen nagy és mintás,cba-ban nincs semmi :twisted:
A mákost én ugy csináltam,hogy a 15 dkg helyett csak 10-et tettem bele / rafkós voltam,mert 20 dkg van egy zacsiban :oops: / és közel ennyi cukrot is.De az Encsinek és a Lajosnak nem izlett :cry: ,ugyhogy még jó,hogy ilyen kis adag volt,anyóssal azért benyomtuk :lol: .
Viszont tegnap csináltam egy nagyon finom,gyors és egyszerű kuglófot / kép sajna nem készült róla /,hát mit mondjak,össz-vissz 4 szelet maradt belőle-de az is csak azért,mert nagyon visszafogtam magam a suti evéssel :oops:

Ildi,remélem azért tartalmasan telt a nyaralás,még ha nem is volt igazi strandidő :oops: .
És a másik 2 nyaralónk :lol: ?Anikó,Évi?tudtatok egy kicsit lazítani?

Anett,nagyon szépek lettek a lányok.Csinosak nagyon az egyenruhában,de a frizura is istenien áll nekik :lol:
bibolya
 
 


Ja,Adri,még azt akartam irni,hogy az a "sok pénz" amit kaptál az nem lehet,hogy a tgyás +családik visszamenőleg?Vagy esetleg még visszamaradt táppénz?Mert állítólag óriási kavarás van és késedelmes kifizetés.Van olyan ismerősöm ,aki februárban szült és csak juniusban kapott először!!!!! pénzt az állambácsitól.Persze akkor meg egyben küldtek mindent,nem részleteztek semmit,ugy kellett nekik utána telefonálni.Szóval azért én a helyetekben először utána érdeklődnék,hogy mégis mennyi pénzzel tartoznak már nektek,addig nem fizetnék semmit vissza.Max.levonják a köv.hónapban.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy holnap a rossz időre való tekintettel elmehetnénk a Praktikeres játszóházba délelőtt mondjuk fél10-10től. Oda még az apróságokat is el tudjátok hozni mert nem nagyon szokott rajtunk kívül lenni más és ha meglátják, hogy mennyien leszünk akkor nem is akar majd más bejönni. Mit szóltok?

Adri!
Édes nagyon Dóri baba. Az tök jó, hogy a hugod ott lakik már veletek szemben mert így akkor tényleg egy kicsit fel tud menteni néha.

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra!!

Mi tuti megyünk!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ibolya!!

Elfelejtettem mondani, hogy láttam Encit a tv-ben tegnap!!! :lol: :lol:
Anyóséknál néztük a vecsési tv-t és ott szó volt a napköziz táborról!! Hogy milyen jó, mennyi program van, és hogy milyen kevés a ferőhely (ezért szeretnék bővíteni - szerencsénkre :lol: )És akkor mutatták, hogy sorban állnak a gyerekek az ebédnél - ott volt Enci is!! :lol: :lol:

Ja, és szó volt a Halmy ovi bővítéséről (jó hogy ültök!!) Azt mondta drága polgármesterünk, hogy várnak a bővítést jóváhagyó pályázati eredményre!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 2 éve???????????????????
Halkan jegyzem meg 2 év múlva választás, talán jővőre majd történik valami érdemi is az önkormányzat részéről!!!!
:twisted: :twisted: :twisted:

Adri!!!

Dóra egyszerűen gyönyörűűűű , és nehéz fokozni!!!! Milyen mozdulatai vannak :o :o :o Nagyon édes!!!! :lol: :lol: :lol:
Annyit gondoltam rátok ebben a hülye időben!!!! Ilyenkor a Marietta is ordított mindig!!!! :cry: :cry:

Ildi!!!

Üdv újra itthon!!!!! :lol: :lol: Majd kérünk beszámolót az élményről!!!! :lol: :lol: :lol:

Adri!!

Most, hogy visszaolvasgatok tünt fel, hogy a tesód kezében milyen szépen tartja a fejét Dóri!!!! :lol: :lol: :lol:
J, és mégegy megjegyzés: milyen jó húsban van!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, utolsó gondolatom neked!! :roll: :oops: :lol: Én nem akartam adni gyógyszert a MAriettának, ezért elmentünk homeopátiás gyerekorvoshoz, hátha segít. Otthagytunk egy csomó pénzt és semmi sem segített. Beszedett egy csomó bogyót is - de rá kellett jönnünk, hogy erre nincs más, csak a bevált kúpok :roll: :roll: :roll:


Anett!

Hihetetlenek a csajok!!!!! :lol: :lol: :lol: Gondolom nagyon tetszett nekeik, hogy hercegnők lehettek :lol: :lol: :lol:

Emőke!!!

Gyönyörű a fiad!!! (lehet mégis baj lesz a spirálommal) :lol: :lol: :lol:

Anita!!

Jó volt veletek a játszón!!!!! Köszi, hogy szóltál, nem mentünk volna egyébként :oops: :lol: :lol:

Anikó!!!

Üdv itthon!!!! És vigasztaljon: egész héten szar idő lesz :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Ibolya!
A vecsési újságban is szerepel Enikő mint kitünő tanuló. Tiszta sztár lett ez a gyerek :wink: :lol: .

Anita!
Privátbuli volt? Oké, nekünk ne is szóljál, persze persze. :wink: :lol: :lol:

Ildi!
Remélem ti is jöttök holnap mert Edó nagyon hiányolja Réka babát. Tami szerintem meg ha meglátná a Dávidot odáig lenne meg vissza.

Gyöngyi!
Akkor már ketten vagyunk.

Katuséknak dobok egy sms-t mert nincs még mindig internetje, nehogy kimaradjon a buliból.

Szandra

szandrakiss
 
 


Mi is mi is!!!!!szeretnénk menni holnap...

valamit kell főznöm reggel,de megyünk..

hú,Dóra baba de gyönyörűséges!!!!!!!Adri! Kösd fel a gatyót....

még megpróbálok jönni,de Dávid húz,hogy olvassak neki AnnaPetit.....
ilgya1
 
 


Sziasztok!
Pénteken mi is haza jöttünk balcsiról!
Szerencsére csak két nap volt rossz idő de ez kimondottan jó volt a városnézésre!

A képek szokás szerint mindenkiről isteniek!
Anett!
A koszorúslánykáid nagyon szépek, imádni valóak.
Októberben mi is megyünk esküvőre a lányom már nagyon várja az ő ruhája már megvan pont olyan amilyet szeretett volna és az ára az egyszerűen csodás csak 5000 Ft volt a kölcsönzési ára.

Emőke!
Üdv köztünk!
Aranyos a kisfiad!

Adrienn!
Dóra baba: „ na most figyelj!” olyan édes, ahogy tartja az ujját!
Na aztán a többi sem hanyagolható!

Ildi!
Kár hogy nem jött össze a látogatás!

A hétvégi motorozásra még edzem magam lelkileg, mert egy kicsit beszari vagyok újabban és van némi fenntartásom. Lehet, hogy öregszem , de amikor elvitt István egy körre a mocival megmondom őszintén nem100 %-san élveztem, talán ezért vagyok olyan félénk.

Mellékelek néhány képet a balcsiról, nagyon jó volt:


Kép Csónak volt a mindenük
Kép
Kép Hajókirándulás Badacsonyba
Kép
Kép Kedvenc pálmafánk
Kép Napfényben

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Mi is mennénk,de nekem is főznöm kell :cry: és még meg is kell álmodnom hogy mit :twisted: :roll: ,de igyekszünk.
bibolya
 
 


Adri, Dóra baba tündéri, hihetetlen, milyen mimikája van :D :D
Az első pár hétben nagyon sokszor volt Marcinak szorulása, és nekünk nagyon bevált a szélcsövezés: pár perc alatt kijön minden, azonnal megkönnyebbül, nem fájdalmas, és mégsem tömöd mindenféle kemikáliával...

Ildi, Kriszta, üdv itthon :)

Szandra, én egy határozott "talán"-t mondok a holnapra :oops: :lol: Most nagy öröm, hogy Péter végre hazaért Atlantából, és ha holnap reggel még nem megy be dolgozni, akkor lehet, hogy inkább itthon maradunk vele. De ha sikerül reggelre neki az átállás, akkor be fog menni dolgozni, ahogyan ismerem... :evil:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Ha nem zavarunk, akkor mi is csatlakoznánk a délelőtti találkához.

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!

Szandra, összedobok egy gyors lecsót, elviszem Bogát az oviba ( ma jön a fejlesztő), elugrok a postára, és még annyi dolgom lenne.... :lol: :lol: :lol: De megyek a Praktiba!! :lol: :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Csajok,mi lenne ha a nagy játszón taliznánk?Nincs hideg,nem fúj a szél,ha esetleg meg esne még mindig átmehetünk a praktikerbe.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Végre van netem, kilométeres lemaradásim vannak, de majd idővel bepótolok mindent.

Köszönöm a sok hívást, sms-t, nagyon jól esett :)

Szandra, köszönöm nagyon, hogy gondoltál ránk tegnap és írtál, nem tudtunk ma elmenni, mert anyukám jött. Viszont megírni nem tudtam, mert megint lefogyott a pénz a kártyámról (a netmentes időszak nagyon drágának bizonyult, mindenkit hívnom kellett e-mail helyett :( )

Anikóm, Drága, Téged sem tudtalak visszahívni, remélem jól vagytok... délután feltöltöm az átkozottat és felhívlak...

Most ennyi, megyek kigányolom a lakást, amíg anyukám szórakoztatja ezt a vásott kölyköt, aki tegnap oltást kapott és egy hangja sem volt! Sőt, utána ő fogta oda a papírkát a szúrás helyére. Nagyon büszke volt rá :shock:

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


úgy néz ki, mi megint lemaradunk a bandázásról :cry: Marci még mindig alszik

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Örülök, hogy mégis el tudtunk menni és élőben is meg tudtuk nézni a szépséges gyerkőcöket :).
Marcinak akkora volt ez az élmény, hogy már hazaúton elaludt, és azóta se kép, se hang, alszik, mint a bunda :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?