Szóval ott tartottam, hogy fél óránként vérfagyasztó hangon felvisít, majd egy kis nyugtatás után visszaalszik.
Pedig már kezdtem örülni, mert egymás után két éjszaka is aludt este fél 12-től kb 6-ig, csak hajnal 3 körül kellett egy kicsit megvigasztalni. De jöttek a frontok, és mint Emőkééknél nálunk is borult minden, azóta szinte óránként fentvagyunk éjszaka.
Tegnap voltunk egy kicsit a suliban, mert valamit össze-vissza számfejtenek nekem. Múltkor annyi pénzt utaltak, ami több volt mint a bruttóm. Nem mertem neki örülni, mert sejtettem, hogy valami nem stimmel.
Jól is tettem, mert pár nap múlva jött egy levél csekkel, hogy fizessek vissza 99.920,-FT-ot jogtalanul felvett munkabér miatt. Na szép, gondoltam!
Kiváncsi lettem volna, hogy ez miből jött össze, mert azért ennyivel nem utaltak többet. De persze egyenlőre nem lettem okosabb, mert álítólag a MÁK-ban kavartak valamit össze, a suliból rendesen mentek el a papírok.
Azért jó volt legalább néhány kollegával összefutni, és persze Dóra baba megint minta baba volt, végig aludt. Majd mentünk a nagyihoz és csak este jöttünk haza.
Emőke!
Üdv köztünk! Reméljük, majd te is jól érzed magad köztünk.
Szandra!
Lassan kellenének az aventos poharak. Mikor mehetünk érte és hova, vagy te is eljöhetsz hozzánk, ahogy neked jobb! Előre is köszi!
A mikros mákosat én is megcsináltam. Kivülről nagyon jól nézett ki, de féltem, hogy belül nem sült meg , ezért felvágtam, és jól tettem, mert belül elég érdekes volt.
Ezek után én még vissza tettem pár percre és jó lett.
Szerintem én túl nagy almát raktam bele, ráadásul a levét se nyomkodtam ki, így az egész túl folyós lett. Egyébként én csak kanállal kervetem össze, mert Dóra miatt nem akartam zörögni.
Én is kuglóf formában sütöttem ki, és olyan formája lett mint az Anikóénak. Le is fotóztam, de csak a tesóm gépe volt itt, és tőle még nem kaptam meg a képet! De majd felteszem.
Taminak további gyors gyógyulást, te pedig igyál többet!
Ibolya!
Én is a TESCO-ban vettem gyorsan ezt az "óriás" szilikonos kuglófformát. Maga a süti már nem tünik olyan óriásinak.
Ti is gyógyuljatok meg gyorsan! Gratulálok Gerinek!
Holvan ez a jó napközis tábor? Régebben ezek nagy része csak gyermek megőrzésről szólt. Tisztelet a kivételnek!
Gyöngyi!
Igyál többet te is.
Én csak egy éjszaka alatt megiszom 1,5l ásványvízet, napközben meg legalább 3 l-t iszok. (Bár míg dolgoztam ez nem így volt, jó ha 1,5l-t egész nap alatt megittam). Szerintem jelentősen feldobtuk az itteni TESCO ásványvíz eladását!
A hozzátáplásról pedig feltétlenül szeretnék veled beszélni, mert úgy látom mi a "szarügyekkel" sajna szarban leszünk.
Dóra baba kisértetiesen ugyanazokat produlkálja, mint akkoriban én. Sajna még a mai napig is vannak gondjaim.
Ezt az anyukám által vezett babanaplóból tudjuk. Nagyon rendesen vezette, hogy mikor ettem, aludtam, kakiltam, sétáltam. (Nekem ehhez most nincs idegzetem.) Persze rögtön kiderültek dolgok, amik még se egészen úgy voltak ahogy ő "a cél érdekében" emlékezett. Pl: első séta, látogatók, ...
De ezeket az ügyeket én is úgy próbálom most már túl élni, mint a Szandra. Néha jobb mindenkinek, ha széllel szemben nem pisilünk!
De azért időnként telítődik a pohár és beszólók, ami persze senkinek nem jó! Ilyenkor jut eszembe az a mondás, hogy az ember a rokonait nem válogathatja meg, ezért inkább a béke és nyugalom kedvéért próbáljuk a konfliktusokat minimalizálni.
Kata!
Nagyon édes a Marci és Szegedet pedig nagyon imádom. Ott laktam 10 évet, talán életem legszebb időszaka volt eddig!
Nekem nagyon ismerősnek tűnik a dédi! Biztos vagyok benne, hogy többször is láttam Szegeden. Én annó a Szamos utca 8-ban a 3. emeleten laktam.
És szerintem néha belefér egy-egy görbe este!
Katus!
Hiányzol! Ma jártunk felétek, be is csöngettünk, de nem voltatok otthon, vagy nem vártam elég ideig???
Ildi!
Ez az izé nekem is elég sűrűn vacakol. Így van hogy Word-ban írom meg, majd bemásolom ide.
Remélem jók az időjárás jelentéseink, bár jobban örülnék, ha nem lennének ilyen képeségeink!
Jó nyaralást! Üdv a többieknek is, ha találkoztok!
Denesandi!
Remélem öszzejön a pályázat, vagy a kis tesó!
Én nagyon szívesen kimennék pl: Bécsbe. Legtovább 3 hónapig voltam külföldön, Ausztriában, Bécstől nem túl messze Kremsben. Még a főiskolán pályaztam meg, és mivel sikerült, egy félévet kintjártam suliba.
Nagyon szuper volt, legszívesebben haza se jöttem volna.
Most pedig Zoli miatt nem megyünk ki. Ő nem bírja a távollétet a családjától (én nagyon bírnám), ráadásul nyelvérzéke sincs, így ez is flusztrálná.
Ezért inkább maradunk itthon, és szépen ezen a szinten eléldegélünk. Végülis mi nem is nagyon panaszkodhatunk, mert van a fejünk felett tető (igaz 20 év hitellel), van egy kocsink, még állásunk is és egy gyönyörű babánk!
Laura nagyon édes a vonalzódon. Jól áll neki a coff.
Anita!
Én is attól tartok, hogy mikor egy kis felügyelet kellene, akkor nem nagyon lesz jelentkező. Bár az anyukámra biztosan lehet majd számítani, csak egy dologtól rettegek, hogy kocsival akarja majd valahova vinni. Szegény anyukám mellett én a vasútig 3-szor szörnyet halok, pedig csak 5 perces útról van szó!
Így inkább mindent kitalálok, hogy miért kell most nekem vezetnem. Most egyszerűbb, mert megbízom, hogy üljön hátra Dóra mellé, mert én nem bírok hátul ülni, mert pár perc alatt hányingerem lesz. És ez sajna tényleg így van!
Úgy hogy mindig én vezetek, és aki jön velem az ül hátra, lehet az a Zoli, rokon, vagy bárki.
Reni!
Ha sütsz valami finomat hozhatsz nekünk kostolót!
Azzal telik az időd és nagyon hasznos dolgot teszel vele, mert erre nekünk most nem nagyon van időnk! De azért pihenj sokat!
Az Éviék végül csak tegnap mentek el, remélem jó idejük lesz!