Sziasztok lányok!
Viri: Szerintem is jól teszitek, ha adtok magatoknak egy kis "szabadságot" vitamin- és gyógyszer ügyben. Én úgy gondolom, hogy ha Kende jött és egészséges, akkor előbb-utóbb a kistesó is jönni fog. Én nagyon drukkolok!!! Minden esetre nálam decemberben az történt, hogy a hormonok sz@rt se értek, clostytól nem volt peteérésem, hiába kaptam a lórugást, de december végén, amikor szabadságon voltam, nem stresszeltem magam, csak el kezdett érni az a petyóka!!!
Lilla: Örülök, hogy jól telt a szabi! Neked is szól, amit Virinek írtam...
, nálam is a pihenés és a kikapcsolódás hozta meg az eredményt!!
Most már hiszem, hogy kell a nyugodt lelkiállapot - és nem csak a vitamin-turbó- ahhoz, hogy jöjjön a baba! Bár nem tudom, hogy a párodnak mennyire stresszes a melója, de próbáljátok egymást minél többször kényeztetni, így nem csak nyaralás során, hanem esténként is ki tudtok kapcsolódni... és hát ki tudja!!! Én drukkolok Nektek is!
Márti: Jaj, sajnálom ezt a vakarózást! Én sem bírnám, nem hogy egy kissrác! Nálatok nem lehet kapni cink-tartalmú fehér rázófolyadékot? Az tök jól hűsít!
És nagyon jók a képek, amiket feltettél. Csini kismami vagy!!
Magdi: Grat a házhoz! Végre megoldódott az ügy! Akkor majd jelentkezz, ha már megkaptátok a papírt!... tudod, mi miatt!
A tápszer-témához én nem tudok hozzászólni, de talán a dokidat megkérdezhetnéd. Egyébként én sem értem hogy hogyan kerül ugyanannyiba receptre, mint recept nélkül. Nálam ugyanez van a B-vitaminjaimmal.
Andi: Szerintem a 10-11 kg-t ne sokalld, egyáltalán nem sok így a 34-35. héten. Húúú, te már nagyon a finisben vagy! DE jó!!! És grat a babakocsihoz! Mi még nem vettük meg!
Nati: Sajnálom, hogy ilyen depis vagy, de sajnos ez benne van a pakliban így babával a pociban! Ha úgy érzed, hogy Neked strandra kell menned és attól jobban lennél, akkor menj el a strandra! De azt tudnod kell, hogy a medencés fürdőzést nem nagyon ajánlják a fertőzések miatt.
Viszont a naptól lehet, hogy jobb kedved lesz és a strandon tudsz zuhany alatt is hűsölni! Ami a vizesedést illeti: Én ittam csalánteát és semmi bajom nincs tőle, viszont nem is használt!! A másik topicban egy 4gyerekes anyuka végig itta eddig is a terhességei alatt, és szed mellé BILACE kapszulát (feketeáfonya-kivonat), attól nem vizesedik annyira. HA a csalánteát kipróbálod, akkor elég ha reggel iszol éhgyomorra egy csészével. Én is vizes vagyok, de hűvös időben, meg a lábaim felpolcolása hatására a bokámról és a lábfejemről elmúlik, de a vádlim ugyanannyira vizes marad! Én minden nap mérem a vérnyomásomat és amíg az normális, addig nem parázok. AMúgy sima vizesedéssel nem fognak kórházba küldeni szerintem, mert ettől csomó kismama szenved, főleg a meleg miatt, meg azért, mert ahogy nő a méhed, nem engedi a lábakból visszafelé a vizet. Na lényeg a lényeg: Mérd a vérnyomidat, ha az normális (nekem pl. 110-120/60-70 szokott lenni) és egyébként jól vagy, akkor sok fekvés, lábpihi. És mutasd meg a dokidnak+ védőnéninek!