Sziasztok!
Elég pocsék idő van erreflé:(
Dana!
Óh, szegény Dani, nagyon sajnálom!!!:(Remélem hamatr meggyógyul és mehettek haza!!!Laura hogy viseli a hiányodat?
Most olvasom,már otthon is vagytok, szuper!!!!:D
Daninak utólag is boldog, egészséges!! névnapot kívánok!:)
Ágiboldi!
Emili is megkapta már a barihimlő elenit.Nem volt semmi gond utánna.Bölcsi:örülök hogy bejött,ügyes Boldi a evéssel!
Lin!
Ügyes Gréta a bilizéssel.És te is
Mónika!
Örülök, hogy ilyen jól megy a szobatisztaság!Persze, minden gyerek más, és kell is tanulni a dolgokat, szerintem a mi védőnőnk úgy érthette, hogy tudják a gyerekek, hogy mit várunk el tőlük, csak nem tudják eleinte egyedül kivitelezni a dolgot.
Meg mire pl. Emili odaér, hogy ezeket a dolgokat komolyan kezdjük alkalmazni, addigra nála is eldől, hogy hogyan is szeretné, és nekünk kell alkalmazkodni majd ehhez.
Lyme kórt nagyon sajnálom!!:(ez már biztos diagbózis?
Mazsi!
Emili is nagyon szeret pörögni:), és tolatni is:)Ezt a tornán már régebben megtanulta ülve akispadon, de hátrafelé járni is tud:)
Milyen volt a pancsi?
Emili már tovább is fejlesztette a pörgést, mi pörgetjük a hóna alá nyúlva, és élvezi, hogy szédül utánna, még rá is játszik:D
Én is voltam fodrinál:)
Vicces lehet Lea horkolása:)
Bölcsivel mi a gond?Nem te akartad, hogy felvegyék??
Emili várakozásaimmal ellentétben nem szereti a dinnyéket.
Szombaton náthás is lett.Szerencsére "csak" az orra folyik, más tünete nincs.
Már nagyin szépen mondja az "anya"-t, fogja a kezem, és húz hogy hová menjek.Csak ezt ő állandóan gondolja, és ha van dolgom, akkor meg sírni kezd.Persze nekem meg lelkifurim van, hogy nem vele foglalkozok, de nekem is van dolgom, amit nem tudok mindig alvásidőben elintézni.Sajnálom szegényt, de szerintem azt is meg kell tanulnia, hogy nem tudok mindig ugrani ahogy ő kitalálja.
Próbálok neki mostanában csak a mi ételünkből adni neki ebédre, nem sok sikerrel.Ha eszik levest, akkor utánna nem sok másodikat eszik.Ha nem eszik levest akkor is ez a helyzet.Gondoltam akkor elég neki ennyi.De 1-2 óra múlva már éhes persze, és akkor megeszik egy üvegest.
Hát nem lesz könnyű átszoktatni.Én szeretnék mostmár minnél kevesebb üveges kaját adni, de akármit is adok neki a miénkből, nem eszik annyit mint egy üveges.Még ha tudom, hogy szereti is.
Nanica!
Jó pihenést!Merre is van az a csiribiri???
Lora!
Ügyes Brigi!Emili még mindig 3 szónál tart:anya, hami, hija=szija:DMeg néha az api az apa helyett.
Ő is iszik mindenféle vízből, amiből csak lehet.
Nyaraláskor Emili is sokat evett, de ez már amúlt.
Viszint utánna alig bírta kialudni magát.
Brigi duma is haláli.
Sno!
De jó hogy taliztatok, megnézem majd én is aképkeket.sebinek ismét jó a dumája!:)
Bocsi kicsit későn válaszolok:Én elmennék egy gyerekbőrgyógyaszatra.Nem tudom hogy ez a krém miként tágít:ONekem ez az egész furán hangzik, dagadó ér, váladék, krémmel tágítás.Itt vmi gyanús nekem.De ez az én véleményem.Pesten tudok bőrdokit ajánlani.Nem is igazán a szteroiddal van a gond, hanem hogy nem biztos, hogy ez a megfelelő szteroidos krém.Van sokféle, gyereknek való is.
Május!
Gondolom azóta már megoldódott a szandi kérdés, de a Brendonban van egy textiles gumitalpú zárt papucs féle, amit ráhúzol a lábára, és ott is marad.Nincs rajta csat, felnőtteknek is van ilyen.Jobban nem tudom leírni, a honlajukon biztos fent van.
Kendők tényleg szépek, de az én derekam már nem bírná.Stramm nő vagy:)
Pann!
Felétek is mik vannak:tényleg elég ijjesztő amiket írtrál!!Orvossal nem beszélsz, hogy ez mitől lehetett???
Kismacsekokat is sajnálom:(Állatkert, vagy menhely?
Jó nyaralást!!!
Timi!
Nálunk is az a helyzet,mint Mazsiéknál.Persze hogy nem vagy sz. anya, én is szoktam kibukni.Kiságyba csak ritkán teszem, abban csak aludni szokott, így nem is érti mikor betezsem, hogy mi van, le is fekszik:D
Fogmosás:nég magának mossa, de nekem is engedi.
Ditke!
Hát a nyaralás nem volt pihentető, elég fárasztó volt így Emilivel, de ez nem panasz, nagyon jól éreztük magunkat!:)
Bigsister!
Szép a pocak, és Roli is aháttérben:DKórházi motyó már gondolom össze van pakolva:)
Helga!
Emili eddig csak a medencéjébe kakilt bele a mamáéknál, ill. 1x a tengerbe
Szerencsére már késő délután volt, és a környékben nem volt senki.
Na befejezem.Emili itt tombol mellettem, idehozta a távirányítót, hogy vegyem hagosabbra a zenét, és rázza rá rendesen a keze a magasban