sziasztok, látom ma már többen vagyunk..., hurrá.
nati!
igen gyere csak, mond el nekünk gondjaidat, mi segítünk. emlékezz vissza én mennyit nyávogtam az elején, semmi másról nem bírtam írni, csak hogy milyen szarul vagyok. lehet páran ezért léptek ki a topikból:(
és igen nézegesd, pakolgasd a rucikat, ahogy Holka írja, jót tesz. nekem is mindig jobb kedvem lesz.
Márti!
a vasalással én is úgy vagyok, halasztom, halasztom, addig amíg már nincs mit felvenni... na végül kivasaltál?
Holka!
igen a cukorról nem tudok sokat, sajnos. de remélem nem lesz senkinek terhességi cukra, azért vagyunk már rá elegen, nem?
én is parázom a holnapi ellenőrzéstől, remélem még most is rendben van a vizeletem is és a cukrom is.
Nektek még van déditek? vagy Heninek van?
Hát, elmnentem a bababoltba, ahol leárazás van. igen volt leárazás, de mind gyerekruci és nem bébi, így jártam. de azért már vettem egy rózsaszín lepedőt a kiságyba. 1600ért. az drága? mindegy, nem akartam üres kézzel hazajönni, hamár annyi mindent úgy túrtam, legyne pár új holmija is a kiscsajnak.
Aztán bementem egy új áruházba, ahol 350ért árulnak új bodykat, vettem 2 dbot 68-asat, abból még csak pár van.
Holka, Odri, ti melyik méretből vásároltatok már be?
50-56os van elég, meg 62is, de 68as nem sok. de ugye az még ráér.
csak kimegyek majd vásárolni....
meg hívott a védőnő, mikor jöhet látogatóba. szerdán délelőtt jön, addigra remélem kész lesz babaszoba, bár szerintem nem az érdekli, hanem hogy milyen kérdéseim vannak.
már párat felírtam, de azért most nekilátok olvasni a könyveimben, nehogy tudatlannak higgyen, aztán kíhúzok pár kérdést.
néztem babakocsit, 3 fajta van itt nálunk és a legolcsóbb is 50 ezer. hát van nálunk használt bababolt, asszem hétvégén megnézzük, ott ki lehet fogni 20ért jó állapotúakat.
szerintetek?
anyagilag már készvagyok....
és nyáron se túlóra, se magántanítvány, azért megérzi az ember. És annyi minden kell a babónak így is hogy kapok meg turok....
de megéri. az biztos.
na eldugulok, olvasok egy keveset.