Új privát üzeneted érkezett!

Chris, valld csak be, halljuk! Ide a teszttel! :wink: :wink: :wink: :D
jaimee1
 
 


Jaimee!

A pihenőszékben sem ülnek a babák, hanem szinte fekszenek, nem terhelik a gerincüket. Olyasmi ez, mint a függőágy. 0-6 hónapos korig, vagy 10 kg-ig lehet benne a baba, mert utána, ha már fel tud ülni, akkor felborítja megát "székestől". Klárika már nem szeret egész nap feküdni, kíváncsi a világra. Sokáig kézben tartani elég nehéz a kis 6,3 kg-jával. (Rugiban ennyi)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Jaimee!
Nincs teszt, és még mostanában nem is tervezzük. Talán, ha Klárika 1-2 éves lesz. :wink:
Egyébként én a pihenőszéket sokkal jobbnak tartom, mint a babyhordozókat. Szerintem azok jobban terhelik a gerincet.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 

 
 

Hali!

Chris: tényleg én kérdeztem a pihenőszéket és vettem is a Tesz-Veszen, vagyis mi kinéztük a sógorom meg kifizette ajándékként!


Lányok: adjatok már légyszi tanácsot mellszívó ügyben. Van egy kis kézim, de lassan 100-as bicepszem lesz, mire 40 ml lefejek.
Elektromos van valakinek?????????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Ezt néztem ki, orrszívó is egyben, de nem merek belevágni. beni folyton elalszik a cicin, így muszály vagyok kifejni, de a kézivel lehetetlen-vagy csak én vagyok bamba


Kép :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi!

Nekem van egy ilyen eladó. :wink: Komolyan. Ha érdekel féláron megkapod. Nekem nem jött be, mert nekem erős a vákumja. Van aki dicséri, és erre esküszik. Biztos az én cicim érzékenyebb. Én kb. 1 hétig használtam. Még februárig garanciális.
Hogy vagytok? Az természetes, hogy Beni bealszik szopi közben. Volt olyan időszak, amikor mi 1,5 órán keresztül szopiztunk. Mindig bealudt, és meg kellett várnom, hogy felébredjen, és fojtathassuk a szopit. Kitartás. Az első 6 hét nehéz, utána sokkal könnyebb. A szopi is.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk..

CHRISTELL
: Nagyon boldog 3. hófordulót Klárikának!!!
Vendég
 


Betsy!
Nagyon köszönjük! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Isten éltesse Klárikát!

Gyabi: mellszívó ügyben itt a megoldás, tálcán kínálva :lol:

Csajok, megjöttem a nődokitól, hát igazam volt, menstruálok... Még szerencse, hogy itt vagy élő példának Jaimeemami, hogy így is lehet azért szoptatni. Nálunk helyreállt a rend, már elég egy cici is a jóllakottsághoz, Csiribébim napközben 3-4 órákat alszik, meg egész éjjel is, (már 4800 g ), s hála Isten, nagyon elégedett etetés után, szóval nagyon remélem, nem lesz gond. ( De azért elkenődtem, miért, miért, miért pont velem esik ez meg?)

Doki javasolta a spirált, míg nem akarunk kistesót. Nektek van/volt/lesz? Véleményt kérekszépen.
Vendég
 


Chris: nagyon jó lenne!!!! Ki kellene deíteni, hogy a sima szilikon bimbóvédőt alá tudom e fogatni, mert nekem csak azzal megy a fejés. Mekkora az a fej amivel a mellrészhez teszed?????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Bibi,
jól birom egyenlőre, sőt, egyre jobban megismerjük, megszokjuk egymást a lányommal, mostmár nagyon sok mosolyt is kapok tőle. Egy kicsit a házimunkával nem haladok, de nem bánom, amikor itt van anyu dajkákodni egy kicsit, vagy apa itthon van, megcsinálom gyorsan és kész, addig meg kit érdekel.
A terhességi csikok ellen pedig szerintem semmi sem hat, legyen az drága vagy olcsó kencefice, legalábbis én kentem, és mégis tiszta csik lettem, szerintem ez a bőrtipustól függ. Legalábbis tapasztalatból ezt mondhatom!
És ti hogy vagytok? Nem semmi a boxolók Bibi, irtó aranyos!

Jaimee,
ugye milyen szép tábli? De csak azért, mert sok szép baba van benne, még Nórinak, Arikonnak, és Babszinak kell belekerülniük a babás tábliba, ahonnan már egyenes út vezet a másik tábliba.
A lefagyasztott anyatejről pedig én úgy hallottam, hogy igaz, hogy rossz szaga van, de nincs elromolva az tuti, úgyhogy, ha a baba elfogadja, nyugodtan adható neki!
És Réka még mindig nagyon cuki, imádnivaló kiscsaj!

Gabi,
jól nézel ki nagyon!

Mirci,
Bbrakom szivesen a képet, de ha megkérhetlek, légyszives tedd fel mégegyszer a képet vagy küldd el priviben, mert nincs sok időm keresgetni, hogy melyik oldalon van, épphogy birok irni, azt is úgy csinálom, hogy word-be irok, amikor van időm, többszöri nekifutásra fejezem be, igy kérlek, ha nem gond, tedd fel a képet!

Chrissyy,
neked betettem a képet, majd ha lesz időm felrakom megint a táblit is!

Gyabi,
nagyon aranyos baba Benedek, nagyon szép! És a szüléstörténeted én is megsirattam, köszönöm, hogy leirtad!

Chris,
hogy vagytok? Szavazás megvolt! Klárikának boldog hófordulót! Ez egy újabb választóvonal, azt mondják legalábbis!

Nóri,
biztos nagyon szép a gyűrűt, én is kérek képet róla!

Betsy
még mindig nagyon aranyos Bence, és milyen nagyfiú már! Örülök, hogy jól elvannak Petivel!

Mi lehet Biennel? Engem is érdekel!

Babszi,
ne legyél már szomorú! Mi a gond? Hisz jól haladtál, nem? Vagy a munkáddal van gond?

Bambi,
nagyon aranyos gyerekeid vannak! És gratula a szülinaposoknak!
sirkici
 
 


Szép reggelt Lányok!

Mirci tegnap írt nekem sms-t, és megkért, h. adjam át az üzenetét Nektek is. Szóval, 10 napig nem lesz, mert Csopakra mentek nyaralni. Mindenkit puszil! :)

Sirki,
bárcsak igazad lenne!! Mi most nagyon rajta vagyunk Férjecskémmel! :oops: :lol:

Bíbi,
máris menszeszed van!? Őrület!!

Ma megyünk rokonyokhoz Bácsalmásra, és vasárnapig leszünk. Addig jót ne halljak rólatok!! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Gyabi!
Szerintem alá tudod fogatni a szilikon bimbóvédőt. A tölcsér átmérője 7,5 cm, a belső lyuk vagy cső, vagy nem tudom minek nevezzem átmérője pedig 2 cm.

Bibi!
Köszi a köszöntést. :wink:

Sirkici!
Köszi a jókívánságokat, és a szavazatot. Nagyon jól vagyunk. Klárika nagyon aranyos, és ügyes baba. Most már megfog dolgokat, és nagyon sokat gőgicsél.
Ne törődj a házimunkával. Élvezz ki minden percet a kislányoddal. Hihetetlen hogy repül az idő, és milyen gyorsan nőnek. Napról napra okosabbak, és új dolgokat csinálnak. Olyan édesek. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Megint csak egy gyors bekukkra van időm.. (bocsi, hogy nem írok senkinek..)

OMNIA: Boldog 8. hónapfordulót Dórinak!
Vendég
 


Látom nem volt ma forgalom..

CHRISTELL: Én is szavaztam, csak sajnos egy héten csak egyszer lehet, és egy IP címről nem enged többször, pedig másik mail címet adtam meg..
SIRKICI: Én is pont úgy szoktam írni, ahogy Te, hogy előre megírom word-ben, és amikor kész, berakom ide. Friss képet raksz majd fel Nikiről?
GYABLONKA: Nekem svéd Arta Plast típusú mellszívóm van, nagyon jó, mert nekem pl. a kórházi gépi mellszívó semmit nem szívott ki, ez a kézi meg igen. Gyógyszertárban lehet kapni, nem drága, 3ezer Ft.
JAIMEE: Gyönyörű ezen az alvós képen Réka!!! Én már láttam másik topikban, azért is írtam, hogy tegyél fel alvós képet.. ;)
BIBI: Spirál ügyben nem tudok tanácsot adni. Nekem nem volt, nincs, és nem is lesz. Sokan szidják és ugyanennyien dicsérik..

Egy mai kép: (csak hogy teljen az oldal..)


Kép
Vendég
 


Hali!

Nem tudok aludni. :shock: :shock:

Christell, Omnia, Sirki, nagyon boldog hófordulót a csajokkal!

Betsy:
[quote] írta:n már láttam másik topikban, azért is írtam, hogy tegyél fel alvós képet..

Nagyon ravasz vagy! :D :wink:
De jó ez a járgány! Nagyon tetszik! Repcsi? Bence szokás szerint imádnivaló. Nagyon ügyesen ül!!!

Bíbi anyu: Megnyugtatásul mondom, hogy ma este végre Réka elfogadta a fagyasztott tejet, aminek nagyon örültem. És még a fennmaradó 1 liter a mélyhűtőben szintén fellélegzett, hogy nem a lefolyóban fejezik be a karrierjüket... :D Anyatejes zacsiban teszed el a tejcsit?

Gyabi: Nem tom milyen mellszívód van és hogy fejsz, de nekem az AVENT-tel sosem volt izomlázas élményem. :shock: Max. ujjat váltok, ha az az egy, amit használok, elfáradt. A gépiről azt hallottam, hogy bajosabb a vásárlása, mert csak akkor derül ki, hogy jó e neked, ha kipróbálhatod. A kézinél ugye te szabályzod a vákuumot....asszem.

Kellemetes hétvégét mindenkinek! Írjatok, írjatok!
jaimee1
 
 


Sziasztok!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

babszika
 
 


Csajok!
Én úgy érzem, h meg fogok őrülni.
De tényleg.
31 hónapja küzdök, és hiába.
Sok felesleges pénzkidobás után végre kiderül, h pcos vagyok. Szedem a gyógyszerem és betartom a diétám.... lefogyok (megint fogytam - ezt csöndben jelzem), jók az eredményeim. Elmegyek hsg-re, ahol kiderül, h tökéletesen átjárható vagyok és "gyönyörű" a méhem.
Akkor mi a fene a baj???????????????????????
A hsg most arra volt jó, h összezavarja a ciklusomat. Kb ennyire, semmi másra. 27 napra jött meg.... vicc! Ráadásul úgy görcsölök, h itt pusztulok meg. (8 előtt óta fent vagyok, de még csak most tudtam levonszolni magam egy gyógyszerért)
És mindeközben tegnap kiderült, h Bálint exe terhes. Azt mondta B., h őt nem érdekli, mert tőlem akar gyereket és tudom, h ezt így is érzi. De belegebedek ebbe az őrületbe. Bármit teszek, nekünk akkor sem lesz babánk. (???)
A csaj olyan gebe, h megpöckölném és belehalna (de tényleg), a nagymamájával élnek a pasijával egy panelben.... és tessék.... neki megadatik az, amire én 18 éves korom óta vágyom. :cry:

Tudjátok, nekem elég sz*r gyerekkorom volt. És mikor végre kiszabadultam a szülői házból, akkor azt mondtam, h se suli, se munka, se semmi nem fog érdekelni, csak az, h legyen mellettem vki, aki igazán szeret és boldog családban éljünk. Azt akartam, h az én gyerekem ne úgy nőjjön fel, ahogy én... Tudatosan így élek és hiába.
Az Istennek is látnia kell, h bármit megtennék a babáért, mégsem kaphatom meg... ne haragudjatok, de nagyon elkeseredtem.
Nem tudom, h mit követtem el, amiért nem lehet gyerkőcöm, de kezdem úgy érezni, h mindenkinek lesz, csak nekem nem.

Azt hiszem, jobb, ha el is hallgatok.
Bocsánat, h pont ide írtam mindezt le, de már tényleg úgy érzem, h meg fogok hülyülni.
Mégegyszer bocsánat.

babszika
 
 


BAMBIKA: Nagyon édesek a gyerekek, Lillának utólag is boldog szülinapot. Tortát honnan szoktátok rendelni?
BABSZIKA: Először is sajnálom pirit, de nem ám elkeseredni. Tudom, könnyen beszélek, hisz már van két gyerköcöm, és aránylag gyorsan összejöttek (Peti 3 hónap alatt a nászúton fogant, Bence az első igazán próbálkozós hónapban). Szerintem azon is sok múlhat, hogy mennyire akarja az ember. Nem szabad túlságosan akarni. Itt van két példa:
http://www.babanet.hu/teto/meddoseg.htm
http://www.babanet.hu/teto/sikerult.htm
Nem tudom, hőmérőzöl, LH tesztezel, stb, de ha igen, mindent felejts el. Azt, hogy mikor lehet péd, pedig ne is jusson eszedbe. Csak akkor szeressétek egymást, amikor kedvetek van. Hidd el, akkor fog kopogtatni a gólya, amikor végképp nem számítotok rá. Élvezzétek ki, hogy csak ketten vagytok, utazgassatok, csináljatok sok programot együtt, ha gyereketek lesz, már nem igen lesz alkalmatok kettesben lenni. Tűzzetek ki közös célokat, amit még gyerekvállalás előtt meg szeretnétek valósítani. A babóca tudni fogja, mikor jöjjön közétek! Még csak 24 éves vagy, nem vagy lekésve semmiről. Tudom, ezek nem vigasztalnak, amiket leírtam, de majd ha lesz gyereked, lehet megérted, hogy miért írtam mindezeket :) Nászútra hova mentek? Mikor?
Vendég
 


JAIMEE: Igen, repülős baby taxi. Még Peti kapta anno az első karácsonyára. Nagyon szerette ő is. Forog a properrel, közben mozog a maci elől, mozog a kormány, első kerekek, van rajta indító kulcs, 4 féle zene, fék, felnyitható az ülőkéje, oldalain 4 féle formát lehet bedobni, akkor is hangot ad. Van háttámla is, amit ki is lehet szedni, de ha járni tud majd, akkor tudja tolni. Amin a lába van Bencének, az is felhajtható. Tényleg jó móka.. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Megérkeztünk a nyaralásból! Fantasztikus volt:) Alexi nagyon élvezte a pancsizást, alig lehetett kiszedni a medencéből...Na és már most elég erősen udvarol a lányoknak..Meg kell zabálni: állandóan sikít, mosolyog, kacag és simogatja őket...Szerencsére a szállodában akadt sok kis barátja is.

Gyabi: nekem Avent kézi van, nagyon jó szolgálatot tett, illetve Medela mini elektromos, ami nekem nem jött be, mert egy csepp tej sem jött tőle a cicimből...Ha gondolod én is szívesen átruházom...

Chirs: én is tényleg azt hittem, hogy már most gyúrtok a kistesóra :lol: Mi pont tegnap beszéltük a férjemmel, hogy majd talán jövő ilyenkor elkezdünk próbálkozni... Én sem vagyok spirál párti, bár nem volt csak a környezetemben hallottam róla...elég negatív dolgokat...

Babszi: egyáltalán nem baj, sőt!! jó, hogy kiírod magadból a bánatodat! Sajnálom a pirit és biztos vagyok benne, hogy össze fog jönni a baba, csak még talán eddig valami miatt nem volt itt az ideje...Egyetértek abban, hogy nem szabad nagyon -nagyon görcsölni rajta, de az nem azt jelenti, hogy nem kell akarni....Ezek a vizsgálatok - bármennyire is kellemetlenek - hasznosak voltak, szóval próbáld máshonnan megközelíteni a dolgot! Pl. hála az égnek, hogy semmi baj nincs a méhemmel, stb...Hiszen ez a legfontosab...! Fel a fejjel!!!Hidd el, nagyon megértelek, mert elég hosszú és kemény harcot vívtam Aleximért.

Betsy: Bence nagyon édi, és tényleg szuper a járgány! Hogy vagytok? Mentek még valamerre nyaralni?

Jaimee mami: Réka nagyon édes babóka! Tényleg, Ti mikor mentek nyaralni?

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Elnézést a sok képért :D

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


JAIMEE: Szuper, hogy Réka elfogadja a fagyasztott tejcsit. Miből issza? Ennek már nincs fura szaga?
HENI: Egyáltalán nem sok a kép. Nagyon édes Alexi. És mennyi haja van! Kész kislegény! Nagyon helyesek vagytok mindhárman. Köszi az érdeklődést, mi jól vagyunk. Már nem megyünk nyaralni idén sehova. Bár csak két év múlva terveztük, de mégis csak idén veszünk egy családi házat. A héten voltunk megnézni, jövő héten intézzük a dolgokat, úgyhogy mostantól ezzel fogunk foglalatoskodni.. Darabos ételek bevezetése könnyen ment?
Vendég
 


SIRKICI: Nagyon boldog 2. hófordulót Nikinek! Hogy eltel ez a két hónap, nem?
GITKA: Boldog 2. hónapfordulót Annának! Mi újság Veletek?
Vendég
 


Sziasztok!

Először is köszönöm Chris és Heni a felajánlot mellszívókat, de sikerült egy elektromosat kipróbálnom, szerintem olyan mint a tied Heni, de nem jött be. Most a többiek által emlegetett Aventes kézin gondolkodom....

Jaimee: nekem a sima kis gumis végü pumpás van, aminek van egy kis összegyüjtő része...lassan tstépítő bajnokságon indulok, de csak a karomat mutatom majd!!! :lol: :lol:

Betsy: ilyet nem is láttam még mint a tied :shock:

Babszi: csak annyit akarok mondani, hogy...

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Ja és egy pár fotó:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Babszi: No para! Az normális, hogy a HSG utáni első ciklus rövidebb, nekem is úgy volt.
Nem vagyunk egyformák, van aki az első ciklusban babás lesz, ahogy próbálkozni kezdenek, másnak tök egészségesen is ez 2 évébe telik.

A progiddal mi van? Rémlik, hogy írtad korábban, hogy alacsony?

Visszatérve a HSG-re, 3-6 hónapon belül nagy a teherbeesés esélye. Nyugi. Előre nézni.

Tudom, ez a babás topik, mindenki marha könnyen beszél.... :oops:

Egészségesek vagytok, fiatalok, hajrá, szép az élet. Ha majd 3 gyerekes anyukaként visszanézel erre az időre, azt fogod mondani, de kár hogy ennyit görcsöltem, egyszer huszonéves az ember.....

Nem kioktatásnak szántam, a legjobb indulattal, remélem, nem érted félre. Előre, hajrá, előre. HOgy mondta a Szamár? Tempó, tempó, iszkiri, hajrá!!!! :D

Betsy: De, fura szaga van, de nem szagolgatom! :lol: Cumisüvegből adtam neki.

Heni: De szíííííípek vagytok, asztamindenit!!! Te is nagyon csinos vagy. Mi nem megyünk idén nyaralni, nekem nincs hozzá kedvem. :shock: :shock: Majd jövőre valami bababarátra befizetünk. Jó korán, akkor olcsóbb. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.07.21 14:17-kor.
jaimee1
 
 


Gyabi: Gyönyörű Benő baba. Hogy becézitek amúgy? :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.07.21 14:18-kor.
jaimee1
 
 


Jaimee: Beni, Bendzsó, Bendita....és mikor mi jut eszembe, volt már Jakab is!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Babszem drága:(((ölelés))), sajnálom és nem mondok semmit "optimista" dumát, mert tudom, hogy semmi értelme, sőt, szerintem csak felidegesíti az embert ilyenkor.(engem legalábbis fel szokott)Kezdem érteni, hogy mit érzel, bár én még csak 15 hónapnál tartok.Puszi és ....+++
Vendég
 


Hali!

Babszi: (((hatalmas ölelés))), sikerülni fog!!!!!!

Nóri, gyűrű kép?

Gyabi, Benedek nagyon aranyos!

Heni, nem sok a kép! Olyan ari Alexi! És tényleg milyen csini vagy!!!! :D

Mellszívó: én az elektromos aventot néztem ki. Ezt javasolták. Unokatesónak kézi volt, de majd leszakadt a karja. Most lecseréli ő is...

Kép
Kép
gabi82
 
 


Sziasztok!

Köszi csajok....

Jaimee!
Progi alacsony, majd most a clostys hónapban megyek uh-ra és megdumáljuk, h mi legyen vele.
Bár valszeg progipótlást csak a pozitív teszt után kapok....

Gyabi és többi anyuka!
Csudiszépek a babák!!!!!

babszika
 
 


Gabi:pénteken lesz kész a gyűrűnk, egyedileg gyártják nekünk.(katalógusból választottukTök egyszerű, szolíd, de szerintem gyönyörű és tudom együtt is hordani akár a "megkérte a kezemet" gyűrűvel is!
Vendég
 


Morgen!

Nóri: ....ami mint tudjuk, a kísérőgyűrűd! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Gyabi: Hát nálunk is hallod, Réka csoda, hogy hallgat a nevére, annyiféleképpen hívjuk. Apja most a Cocókámnál tart. :roll: ...Nem ló ez!
jaimee1
 
 


Az a megkérő gyűrűm! :D
(úúútálom a hagyományokat...) :oops: :wink:
Vendég
 


Képzeld Popi anyu, szombaton Szolnokon jártam egy családi kötelező rendezvényen, ami baromi szar volt és sokszor eszembe k
jutottál, hogy mennyivel jobb program lenne Veletek találkozni!

Jaa és szombatra a barátnőim leánybúcsút szerveznek...jajjj nagyon félek, mert mi anno "fénykorunkban" nagyon nagy bulikat csaptunk.(5 éven át non stop) :oops: Szóval folyni fog a tequlia...! :D
Vendég
 


Ja, azt elfelejtettem, hogy kereken egy hét múlva hétfőn kapunk kulcsot az új házhoz, úgyhogy a jövőhét kissé zsúfolt lesz, (költözés+esküvő) de megéri mert duplán leszek HÁZAS!!!
Vendég
 


Először is mindenkinek köszönjük a köszöntéseket! :)

Chris,
igen, annyira aranyosak, és gyorsan tanulnak, épp a napokban gondolkoztam el ezen, hogy nem is szeretnék dolgozni sem egy jó ideig (bár nincs is munkám, de ha lenne akkor sem), mert annyira nem akarok lemaradni semmiről, mindent látni akarok, amit csinál a kislányom! :D

Betsy,
igen, rakni fogok fel műtermi képeket, szombaton készültek, majd ha meglesznek számitógépen is, akkor felteszem! És igen, nagyon gyorsan eltelt ez a két hónap, ez tagadhatatlan!
Nagyon aranyos Bence ezen a repülőn, tényleg mindig mosolyog, zabálnivaló! :D

Jaimee,
örülök, hogy Réka elfogadta a fagyasztott tejet! :D

Heni,
de jó is volt nektek! És mekkora már Alexike?! Igazi nagyfiú, nagyon édes, főleg az etetőszékes kép tetszik! :D

Babszi,
tudom könnyű mondani, de nem elkeseredni ám, lesz babátok nyugi, valahogy úgyis sikerülni, és tényleg igaz, hogy könnyen beszélünk mi, de ti is mind megérdemlitek a babákat, és lesz is, én tudom! Csak kitartás, ami persze a legnehezebb ennyi hónap után, de... Tényleg próbáld meg máshogy felfogni a dolgokat, mint ahogy Heni irta!

Gyabi,
nagyon aranyos Beni baba! :D

Nálunk is sokféleképpen nevezzük szegény Niki babát, én nem nevezgetem el semmiféle akárminek, nekem maximum Nikici, de apa pl Huba Bubának hivja, mondtam már neki, hogy nem rágó ő, anyósom pedig legtöbbször Bogarkámnak (mégcsak nem is Bogárkámnak, hanem á nélkül :? ), mondjuk engem a bogarazással mindig is az őrületbe lehetett kergetni!
sirkici
 
 


Nóri: dejódejódejó!! :D

Sirki: Várjuk a képeket!
jaimee1
 
 


Sziasztok Lányok!

Babszi,
csak most olvastam a szomorú hangvételű üzidet... :( Én sem szeretnék tanácsokat adni, de az tény, h. a pozitív hozzáállás sokat segíthet. Minimum az ember hangulatán tud javítani. De ha Neked most nincs (amit teljesen megértek), akkor küldök az enyimből, okés? :wink:
Sirkinek totál igaza van! Én is biztos vagyok abban, h. lesz nekünk is babánk, csak hinni kell benne!! Én nagyon bízok, és hiszek és öööö...szexelek Férjecskémmel.... :oops: :lol: :lol:

Nórikám,
Te kis hagyomány ellenes menyasszonyka! :D A leánybúcsú is régi tradíció, de tényleg!! Csak régen nem chippendale fiúkák voltak az ajándék... :wink: :D

Heni,
nagyon szép kis család vagytok! Öröm Téged (Titeket) nézni, mert csak úgy sugárzotok a boldogságtól. :)

Gyabi,
Benedek baba nagyon gyönyörű, annyira szép szabályos arcocskája van.
Vendég
 


Rékám, hogy sikerült a hétvége rokonéknál?
Vendég
 


Nóri,
nagyon jó volt!! Férjecske nagyija most töltötte be a 80. évét és ezen alkalomból gyűltünk össze 12-en. Volt evés-ivás, dínom-dánom. :D
Nagyon pörgős lesz a jövőhetetek... Már nem is emlékszem (pedig biztosan írtad), h. a szertartás után lesz ebédelés/vacsizás is, v. hogyan lesz?

Bizony nekem is sokszor eszembe jut, h. milyen jó lenne találkozni Veletek? Ha mindannyian így gondoljuk, akkor miért nem szervezzük meg? Szeptember körül talán már mindannyian jobban ráérünk (v. október...nekem mindegy) és összejöhetnénk.
Várom a reagálásokat és ha tényleg mindenki benne van, akkor megszervezhetnénk...Ne csak beszéljünk róla, na! :wink:
Vendég
 


Nóri: Te rendszeresen jársz Szolnokon, és még nem voltál nálunk??? :evil: :evil: :evil: :evil:

Hahhhahhhha....lebuktál, a leánybúcsúztatás is hagyomány. Kép
jaimee1
 
 


Aznap nem lesz semmi, de 1-2 héten belül, ha minden a helyére kerül és berendezkedtünk, akkor lesz egy kerti parti, olyan házavatós-esküvős, de csak lazán, játszósruhába!Bográcsos, flekken, házipálinka...stb! :wink: Nem leszünk túl sokan, a Zuram családjából kb 10-en, meg az én részemről a barátnőim, kb 6-an.
Szerintem jövőhét péntekre megtalálom a pohár készletet és boldogan kifekszünk a SAJÁT kertünkbe a SAJÁT fűvünkre, koccintunk és nagyon nagyon boldogok leszünk mi "ketten egy egész"-ként! :roll:
Vendég
 


Marha jó, szerkeszthetőek lettek az üzenetek, észrevettétek?? :D

Bográcsos, flekkenes buli, nyaminyami....pálesz is nyami (elméletben)
jaimee1
 
 


Jaimee:na jóóóó, ezt a hagyományt tiszetelem, de el kell keserítselek, mert táncos fiú nem lesz!(már több buliban voltam, ahol volt, akkor elég volt) Bár a lányok be vannak sózva és nagyon készülnek, de semmit nem árulnak el...az viszont 100 %, hogy folyni fog a tequlia! :oops:
Az túlzás, hogy rendszeresen járok...most voltam 3.-jára 2 év alatt...de mindháromszor eszembe jutottál! :wink:
Vendég
 


Én az intellektuel típusra bukom. :lol: :lol: Tudod, öltöny, nyakkendő....Ilyen sem lesz? :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.07.23 10:53-kor.
jaimee1
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.07.23 11:25-kor.
jaimee1
 
 


Ez elég intellektüel???Nesze neked nyakkendő! :wink:

Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?