Új privát üzeneted érkezett!

Hű-ha laptető lett :shock:

macarella
 
 


Akkor egy- két szülinapos fotó:
ajándékok között
Kép
ez tetszik!
Kép
hmmm, finom
Kép
lufival egyensúlyozok
Kép
együtt 3an
Kép

Zsu
svs
 
 


Edis, majd jelentkezz!

Zsu
svs
 
 

 
 

Nagyon jók a képek!

Balázs fürtjei még mindig zabálnivalóak!

Emmus nagyon cuki! Azzal a lufival ahogy jön! Meg kell zabálni! Jó a rucija! :wink:

Zsu, küldtem neked privit tegnap. Megkaptad?

Nelly

Kép
breeki
 
 


olvastam, csak a válaszig nem jutottam még el :oops: :roll:
holnap igyekszem pótolni!

Zsu
svs
 
 


Nem akarlak zaklatni, gondolom van most dolgod bőven. :oops:

Nelly

Kép
breeki
 
 


sziasztok

csak életjel, átköltöztünk, minden ok, kivagyok még nagyon, de jól érezzük magunkat. Juli is taknyos volt, de kevertem neki egy c vitamin-kalcium koktélt az 1 nap alatt rendbehozza.

Babák cukik nagyon!

Edis csak most olvastam, remélem sikeresen túl vagytok rajta!!!

Puszi mindenkinek!

Klári
Kép
ganti
 
 


Sziasztok!

Tegnap 3/4 4-kor engedtek minket haza, de kezdem az elejétől.

8-ra volt jelenésünk a kórházban ( I. számú gyermekklinika). Felvettek minket, de nem keveset kellett várni. Jött egy nő aki megvizsgálta Lucust (torka, nyirokmirigyek), tett fel pár kérdést is.

Nagyon sajnáltam szegényt, mert amikor a torkát nézte a csaj, bepisilt félelmében. Ledugta azt a szart a torkán. Ez volt az első sokk, persze már kellően ideges voltam.

Utána közölték, hogy menjünk föl az osztályra, ott kell várni a műtétig ami 10-kor kezdődik, Luca a harmadik. Hajnal 1/2 5-kor evett, utána már nem lehetett.

Kapott egy kiságyat, tök jól elvolt. Jött az aneszteziológus, elmondta, hogyan lesz az altatás. Mivel hason altatták intubálták is, ami járhat utána torokfájással is.

Ezek után csak vártunk, vártunk, Luca egyre türelmetlenebb volt, mígnem 3/4 11-kor teljesen beroncsizott. Torka szakadtából üvöltött 20 percen keresztül míg "megkönyörültek" rajta és megkpata a kábítót (ekkor már 6 és fél órája nem evett, nem ivott, gondolhatjátok). 10 perc múlva teljesen elalélt, olyan aranyos volt. Jöttek érte és elvitték. Kornél kísérte a műtőig, az ajtóban még kapott egy tigrisfejet Lucától. 3/4 óra múlva hozták vissza, olyan kocsiban vitték el amibe az újszülötteket teszik. Csak a kis aranyszőke buksija lógott ki a zöld lepedő alól, olyan édes volt. Persze rögtön bőgtem modanom sem kell.2 és fél órát aludt. Amikro felébredt írtó szomjas volt, de csak nagyon keveset lehetett adni neki, nehogy kihányja. Sírt nagyon, hiszen ivott volna még. Megengedték, hogy szoptassak így jól is lakott, kicsit megnyugodott. Utána kb. 1 órán keresztül a karomban votl, össze-vissza vergődött, fáradt volt még.

Amikor jobban lett állandóan a branült piszkálta a kézfejében, nagyon idegesítette.

Ezek után várakozás...doki jött 1/4 4 körül. Be sem jött a szobába, nekem kellett kimennem, hogy odaadja a zárójelentést. Tanácsot nem adott csak, ha kérdeztem. Amikor elment mi is elindultunk haza.

Nagyon elfáradtunk mindannyian, 1/2 10-kor már lefeküdtem, de nem tudtam aludni.

Cserélgetnem kell a kötést, ha kakis lenne, de egyértelmű, hogy mindig az lesz. Ma már sikeresen kicseréltem, nagyon szép a sebe.

1 hét múlva varratszedés, addig fürödni sem lehet.

Köszi, hogy gondoltatok Lucusra!!!

Edis

Kép
ediske
 
 


Jajjjj Edis! Annyira átérzem a helyzetet! Amikor Tareknek volt a körülmetélése, az legalább ennyire durva volt. Igaz, őt nem kellett altatni, cserébe jobban fájt neki. :( Én nem mertem bent maradni a "műtéten" (a férjem és apukám bent voltak), sőt én még a folyosó legvégéig is el mentem, nehogy halljam a kisfiam sírását. Amikor végeztek és bementem hozzá, ott feküdt az ágyon egy apró 1 hónapos baba kisírt szemekkel és nagyon leizzadtan. :( A szívem majd' megszakadt érte. De ő egy hős volt, ahogy Lucus is! Ügyesek voltatok. Sokat gondoltam rátok és drukkoltam, hogy minden rendben legyen. Mennek a további drukkok, hogy a felépülés is zökkenőmentes legyen! Hajrá-hajrá!!!

fatima
 
 


Viki! Bocsi, hogy nem priviben válaszolok! :oops: Ne viccelj mááááár! Gondoltam, hogy el vagy havazva!!! Egyáltalán nem vagyok egy sértődős típus, így nem vettem magamra, hogy nem hívtál. És naná, hogy bepótoljuk! Annál is inkább, mert a fiam mindig csak csajokkal van körülvéve! :) Ráférne már egy igazi férfi társaság! :) A jövő héten még nem tudom, hogy mi "dolgunk" lesz, de ha te mondassz egy napot, ami nektek oké lehet, akkor úgy szervezem a dolgainkat! OK??? (méret: 80-as! :wink: )

fatima
 
 


Jaj Edis, gondolom nagyon megviselt téged is, én ahogy olvastam potyogtak a könnyeim, és rázott a hideg. Édes kis drága Luca egy igazi kis hős! Hogy viseli? Nem fáj neki? Jobbulást nektek! Sokat gondoltam rátok, és kívánom hogy minél hamarabb felépüljetek!

Most nincs is kedvem leírni az én problémámat. :(

Nelly

Kép
breeki
 
 


Naaaa Nelly! Mi a baj???? :(

fatima
 
 


Edis-Istenemre mondom végig könnyeztem az írásodat.Elég volt csak magamat a helyedbe képzelni.Örülök,hogy túlvagytok rajta szerencsésen.Lucának küldünk sok sok gyógypuszit,és gyógyölelést,és büszke lehetsz a lányodra nagyon :D Sokat gondoltam én is rátok.

macarella
 
 


Edis, egy hős a kislányod!
Remélem minden jól alakul most már.

Kép
niki30
 
 


Drága Luca :( tényleg nagyon ügyes volt!! Gyors jobbulást neki, a lényeg, hogy túl van rajta!! Felejtsétek el gyorsan az egészet.

Zsu, szuperek a szülinapi képek, nagyon édes Emmád!

KépKép
KépKép
nyuszi04
 
 


Fatima, Edisékhez képest semmi.

Azért leírom. Iszonyú küzdelmet hajtunk végre minden főzelék evésnél hétfő óta. Egyedül akar enni, de kanállal még nem nagyon megy neki, vagyis lefordítja a kanalat, és mire a szájához ér lefolyik róla. Igazán nem is kanállal akar enni, hanem kézzel. Leveszi a kanálról a falatokat, és úgy eszi meg. Képzeljétek el mindezt főzelékkel, és közben folyamatossan hisztizik, csak nem tudom miért. próbáltm már kanaálat adni a kezébe, az én tányéromból etetni, az én kajámmal, mindent de eddig nem sok eredménnyel. Ezért persze baromi keveset eszik a főzikből, én meg minden egyes evés végére kiborulok idegileg.
Olyan szépen evett eddig kanállal. próbálom mutatni neki hogy kell egyedül, de nem akarja. Ja, és minél jobban belelovalja magát az egészbe annál több főzelék repked a lakásban. :roll: :evil:

Nelly

Kép
breeki
 
 


Nelly, és mi lenne, ha egy ideig csak falatosat adnál Szonjának? Elfogadja egyáltalán?

Repkedő főzelék probléma ismerős, Borinak meg az a kedvenc játéka, hogy eteéskor jó nagyra tartja a száját, majd hirtelen, teljes erőből ráharap a kanál hegyére :roll:

KépKép
KépKép
nyuszi04
 
 


Nyuszi, a darabosat elfogadja, bár azt is szétdobálja ha olyanja van.
Anyukám szerint pont ezzel lett elrontva, hogy nyaraláskor az étteremben a kezébe adtunk ezt-azt.

Nelly

Kép
breeki
 
 


Sziasztok!

Csajok olyan rendesek vagytok, hogy ennyire együtt éreztek velem. :cry: :cry: Köszönöm szépen!

Tényleg hős a lányom, olyan vidám, mint műtét előtt és a kakapucolást is elviseli...mondjuk az nem megy könnyen, tegnap tiszta kaka volt a sebe. Kornél csinálta, én képtelen voltam. De ma egyedül kell csinálnom, előre félek.

Szerintem nem fáj Lucusnak, de amióta történt ez a műtét, minden egyes cicicsere alatt sír, szerintem attól fél, hogy nem kap többet. :(
Tényleg most már a gyógyulás részénél tartunk, sajnos fürödnie sem lehet, így a tisztogatást is nehezen viseli. Elég hülye helyen van a seb szegénynek.

Most megyek is csak helyzetjelentek. Ígérem majd jövök, ha felépült a kiscsajom 100%-ra.

Edis

Kép
ediske
 
 


hazajöttünk, hamarosan leszek 24/7 :)
most eszetlen sok a pakolás + egyik gyermek sem alszik, mert hazafelé végigszunyálták az utat....
kerekpocak
 
 


ja, nelly samunak is volt ilyen! (pedig ő tudott kanalazni) csak kézzel akart enni. kb 2 hét volt. kitartást!
kerekpocak
 
 


by the by

samunak aug. 2-án szülinapi partyt rendezünk, nálunk a házunk kertjében. (aki volt az tudja a címet, aki, nem, de el tud jönni, annak emailben küldöm. pokazsofi@gmail.com)

MINDEN TOPIKTÁRSAT NAGY SZERETETTEL VÁRUNK!!!- babástul férjestül, vagy egyedül. (ez egy topiktalinak is beillik). rosszidő esetén a lakásban lesz megtartva, tehát el nem marad.
du 4 órakkor kezdődik majd és fél hétig tart. (babazsúr)

étel-ital-torta lesz, csak plédet kell hozni.

GYERTEK!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Lányok ez őrület! Reggel fél 9 óta nem evett Szonja! 2 falat után nem kell neki, és jön a sírás visítás, hisztizés. Jóval többet evett Balatonon, mint szokott, lehet hogy ezért nem eszik? Attól félek hogyha hagyom kézzel enni, akkor nem akar majd kanállal enni. :roll:

Nelly

Kép
breeki
 
 


simán hagyd kézzel enni. úgyis le fog róla szokni!! egyen szendvicset- ahhoz kézzel is lehet nyúlni. sőt.
kerekpocak
 
 


Nelly!!! Tarek 1 hete dettó et csinálja!!!!! Semmilyen főzit nem hajlandó megenni kanállal. Nyúl a kanál után, hogy megfogja, de csak játszani akar vele!!! :twisted: 1-2 falat kaja megy belé, ha villával adom neki rendes nagy tányérból. Ma konkrétan reggel 9-kor evett tápit (kb 150 ml-t), gondoltam jól kiéheztetem ebédre. A nagy francot evett!!! Pedig a kedvencét csináltam: paprikás krumlit úgy ahogy mi is esszük!!! Az én tányéromból evett kb 10 falatot villával! A pépesítetett nem hajlandó megenni. Kinyitja a száját, bekapja, majd azzal a lendülettel ki is köpi!!! :twisted: :twisted: :twisted: Egyedül semmilyen darabosat nem tud enni, mert játszik a falatokkal. Mondjuk ez mindig is így volt! A túrórudit sem harapja, mint a kortársai, hanem én adom a falatokat a szájába, különben szétnyomkodja és röhög!

Én is totál kivagyok idegileg, mert nem látom a dolog végét. Tarek annyira hajlamos minden rossz szokását megtartani! Most kifejezetten az tetszik neki, hogy kilöki a falatot! Nem tudom, hogy mi tévő legyek! :( Sztem nálunk nem az van a dolog hátterében, hogy egyedül enne. Csak egy rossz szokás! És mondanom sem kell a kekszes bébipudingot és a tejpépet hajlandó megenni kanállal! Mostmár nem is műanyagot használunk, hanem rendes fém kanalat.

Kicsit olyan a feelingje, mintha nem akarna már pépeset enni, de ahhoz meg még túl türelmetlen (már menne is tipus), hogy több katonát egyen darabosból.

Úgyhogy megint sorstársak vagyunk Nelly! :cry: :cry: :cry:
Miért van az, hogy mindig ugyanazt csinálja Szonja és Tarek???? És mindig ez a rohadt kaja téma!!!!!!!!!! :twisted:

És Istenemre mondom most ma tök higgadt maradtam! Nem kiabáltam vele, nem csapkodtam ( :oops: :oops: :oops: ) és így sem jutottam egyről a kettőre. :(

Na bocsi csajok.... Ez most így jött ki belőlem! :(

fatima
 
 


sziasztok!

Jelentem átköltöztünk! Emmus már durmol új szobájában, mi pedig tv-zünk! 8) Eszméletlen sokat melóztunk tegnap és ma, de megérte!

Csak futólag olvastam az evés gondokat. Emma sem kézzel, sem kanállal, sem sehogy nem igazán eszik. Ha igen, azt is úgy, h 1 eteti, 2 fő szórakoztatja! :oops: :? Én arra gonbdoltam, h minden más jobban érdekli az evésnél és emiatt. :roll:
Viszont egyátalán nem érdekli az egyedül evés sem. Le lennénk maradva? :?

Még gyorsan Edisnek: eszméletlen, h min mentetek keresztül, Luca egy hős!!!! És Te is! De jó, h túl vagyok rajta!

Zsu
svs
 
 


Zsu, jaj de jó! Gratulálok, és nagyon ügyik vagytok! Kíváncsi vagyok Emmus hogy fog aludni!

Fatima, sajnálom hogy már megint sorstársak lettünk. Én is azt gondoltam, hogy majd ha igazán éhes lesz, akkor tök mindegy hogy, de megeszi. És nem. Hétfő óta csinálja ezt a cirkuszt, minden nap kevesebbet evett, mint szokott, de a mai nap volt a csúcs. Írtam nektek, f9-f5-ig 1-2 kanálon kívül nem evett semmit. Akkor az apjának a pizza szél maradványát elrágcsálta, majd adtam neki pörköltet nokedlival, és azt kézzel eszegette. Igaz utólag többet találtam a székben és a földön mint ami a tányérban volt.
Ok, hagyom majd leszokik róla, de mit adjak neki enni? Szendvicsen nem élhet napokig?!
Emmus sem eszik, kis drága. Nála a fog szokott a háttérben állni, nem? Vagy a fene tudja? Én kanalat már régóta adtam a kezébe, de nagyrészt csak rágcsálta, most akar belenyúlkálni a tányérba, de bekapni már nem akarja, csak szétkeni a tartalmát.

Nelly

Kép
breeki
 
 


Nelly! Én is sajnálom, hogy megint egy cipőben járunk. Egyszer valami olyan jóban is kezet foghatnának a gyerkőceink, amitől nem készülünk ki idegileg! :)
De komolyan mondom 1 az 1-ben azt csinálja Tarek, mint Szoni. Csak ő semmit nem vesz be a szájába magától. Egyedül kekszet eszik önállóan, mást nem. Mondjuk valószínűleg ebben én is ludas vagyok, mert nem hagyom neki. Pontosan azért, mert szétkeni és ezt élvezi nagyon. Lehet, hogy hagynom kéne??? Kanál nálunk is játszott eddig is, de most ő is bele akar nyúlni a tányérba. :?

Mi végül ma úgy zártuk a napot, hogy a délutáni alvás után nagy küzdelemmel ugyan, de megevett egy üveg bébiételt (sütőtök-krumplit). Ezt is úgy, hogy zokogott, mint állat és a takarójához bújva ette. Ez a takarója = "szőrös" a mindene mostanában! Folyton megkeresi, kihozza a szobájából és hurcolássza magával. A cumiról nem is beszélve. 12 hónapon keresztül SOHA nem vette be a szájába magától, most meg ha meglátja beveszi. :shock: Ki érti ezt???? :shock:

És figyi már Nelly! Szonja harapja a szendvicset, ha te adod neki? Vagy pl túrórudit vagy ilyesmit??? Mert Tarek rögtön játszik az étellel, ha a kezébe kerül! :)

Na mindegy! Nem húzom fel magam lefekvés előtt!!! :) Majd csak kijövünk ebből is valahogyan! :)

Zsu! Gratula az új kéróhoz!!!! :) Ismerem az érzést, hogy milyen a fáradtságos meló után lepihenni a fotelban! :) Bizti tök jó lesz mostantól ott, és drukkok, hogy Emmus hamar megszeresse a gyönyörű szobáját! :)
Tényleg! Mikor talizunk??? Még fel sem köszöntöttük a kisasszonyt!

Na jó éjt mindenkinek!

Jaaaaaa! Kriszti! Úgy szégyellem magam!!! :oops: Mindig olyankor raksz fel képet Balázsról, amikor szar passzban vagyok és alig jövök, így mindig elmarad a dícséret! Na szóval: GYÖNYÖRŰ KIS KRAPEKOD VAN!!!! :lol: :lol: :lol:

Na télleg lépek....

fatima
 
 


Még valami... Nem csak a bébiétellel zártuk a napot, mert vacsira benyomta a szokásos 270 ml tápit! Tápszert enne bármikor-bármennyit! De könyörgöm nem ehet csak tejet egy 1 éves gyerek!

fatima
 
 


Én szoktam a kezébe adni kaját. Eszik banánt, kalácsot, kekszet, sültkrumplit is evett már, szóval elég sok mindent. Olyan szépen evett eddig, csak akkor maszatolt, ha lecsöppent a kanálról. Vacsira ő is megevett egy 3/4 üveg répát pulykahusival (ez a kedvence) és fürcsi után 120 tápit. Abból ő is bármennyit megenne, de én nem adok neki.

Édes kis husom, végig bömbizte az evést. :cry: Gondolom megszakadt a szíved. Szonjával ezt nem lehet megcsinálni. Ha ő nem akar egy falatot sem eszik. Igaz, nem is eröltetem, mert tudom annl rosszabb. De tudod mi a gáz, hogy már úgy látom mintha vékonyabb lenne. :( Apjuk szerint csak beképzelem. :roll:

Ne stresszelj Fatima, majd lesz valahogy. Ebben csak az a legédesebb, hogy Attila mikor hazajön nem érti hogy miért vagyok tiszta ideg. Pedig elmesélem neki, tudja hogy mi van, csak nem éli át. :roll:

Nelly

Kép
breeki
 
 


senki nem reagált rám... észrevétlen vagyok?? jahahahaj :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:
kerekpocak
 
 


Sziaaaaaaaaaaa Zsófiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Végre újra itt vagy!Hogy telt a nyaralás,majd illusztráld képekkel lécci!!!
Nelly,Fatima-annyira sajnálom,amin keresztülmentek,biztos nem lehett könnyű egyikőtöknek sem.Át tudom élni a problémátokat.Ha nem is ugyanebbe a cipőbe járok,de valamiképp hasonló a helyzet.
A mi problémánk:
Három napja Balázs éhesen fekszik le,mivel estére már nincs elég tejem,hogy jóllakjon.Max 20-30 ml-t tudok kipréselni,de ez nagyon nagyon kevés.Beszereztem egy rakat tápszert(3 féle),de egyiket sem hajlandó megenni.Ordít mikor közeledek a tápszerrel hozzá.Próbálkoztam tejpéppel(ennél is vagy 3 ízt kipróbáltunk),de az sem kell.Nagy nehezen megeszik kb fél üveg gyümölcspépet,és kész.Inkább bealszik éhesen,minthogy bármit is megegyen.Teljesen tanácstalan vagyok.Persze így éjszaka többször felébred szopizni,tehát ugyan ott vagyunk ahonnan elindultunk :cry: :cry: .
Lányok nincs véletlenül valami tipp,vagy tapasztalat,hogy mivel lehetne kicsit ízletesebbé tenni a tápszert,vagy valami ötlet,hogy mit csinálhatnék?

Zsu-bocsika,szégyellem magam :oops: :oops: ,nagyon nagyon jók a szülinapos képek.Örülök,hogy sikerült átköltözni,gondolom sok meló lehetett vele,de mindig van egy kellemes varázsa mikor az ember új otthomba költözik.

Edis-kitartást,mindjárt letelik az idő,és minden visszaáll a régi kerékvágásba.EgyemL uca kicsi drága szívét a szopinál,szegénykémet azért megrendítette nagyon a dolog.

macarella
 
 


Ja és Fatima ne viccelj a képek miatt,előfordul az ilyesmi :D :D ,lásd saját magam :D :D

macarella
 
 


És még annyit,aztán tényleg eldugulok,,hogy Zsófi nagyon szívesen elmennénk a SAMU-szülinapra,csak hát egy,hogy nagyon messze vagyunk tőletek,és mi épp akkor vagyunk hivatalosak esküvőre.Annyira szeretnélek látni Titeket élőben is,meg nem csak titeket,hanem úgy amugy mindenkit a topikból.Jó lenne tényleg személyesen is találkozni.

macarella
 
 


Zsófi! Üdv újra! :) Hogy lennél már láthatatlan??? :) Milyen volt a nyaralás? Mesélj!
Szerintem nekünk OK az augusztus 2-a! Apa úgyis koncertezik aznap, úgyhogy mi megyünk! :) Hurrrááá!!!!

Kriszti! Sajnos ismerős a problémád! :( Tarek étvágya akkor "romlott el", amikor elkezdtem nála bevezetni a tápszert. Ő sosem szopizott, a lefejt anyatejet ette üvegből. Tehát neki nem az üveggel volt baja, hanem a tápivval. Eleinte ette, majd kb 1 hét múlva sztréjkba lépett és még az anyatejet sem ette meg! Innentől kezdődik a mi kálváriánk! :( Pedig olyan fokozatosan vezettem be, hogy ennél már nem is lehetett volna jobban.
Nekem anno vidéken egy védőnő azt javasolta, hogy a tápihoz adjak egy kanál vanília ízű tejpépet. Esetleg ezt kiprobálhatod! Amúgy milyen tápikat kóstoltattál vele? HA vagy sima?

Nekünk azóta amióta BEBA-t eszik Tarek, azóta minden oké tápi terén. Most kifejezetten azt enné csak. :)

Szóval kitartás! Meg fogja szokni! Csak hát sajna a tápi nem olyan fincsi, mint anya tejcije! :) Balázs eszik már főziket? Van olyan, amit szeret? Ha igen, add azt neki vacsira fürcsi előtt és alvás előtt meg cicit. Vagy ezt már próbáltátok?

fatima
 
 


Zsófi, bocs én el voltam foglalva a saját bajommal.
Persze szívesen elmegyünk, ha itthon leszünk, de augusztusra van betervezve egy kis Balaton még, csak nem tudjuk még pontosan mikor.

Nelly

Kép
breeki
 
 


Kriszti, bocsi nem tom mi van velem.
Nekem sajna nincs erre tippem, mert Szonja minden gond nélkül elfogadta a tápszert. Hagyj egy pár nap szünetet, s próbáld újra. Ezt szokták mondani az okosok.

Nelly

Kép
breeki
 
 


Nelly! Tareken látszott tegnap, hogy majd' megvesz ez éhségtől! Ezért is nem értem. Máskor tényleg nem akart enni, de most nem tudom mi lehet a baja. Bár van 2 tippem: az egyik az, hogy lehet, hogy fáj a torka (köhög), a másik meg talán a foga. Tegnap bekente neki az apja az ínyét Dentinox-al és utána nem hisztizett. Közben meg ebédidőben simán csak játszani akart az étellel, mert vigyorgott, amikor kiköpte a falatot. Szóval a fene se tudja. Délután meg már annyira éhes volt, hogy azért ordított.

Persze-persze próbálok nem kikészülni, meg türelmesnek lenni, de nagyon nehéz! Gyümölcsöt már legalánn 4 hónapja nem eszik a fiam. Ha most a főzivel is elkezdi, akkor tápin, tejpépen és pudingon fog élni???? Na neeeee! :(

Amúgy az én férjem sem érti, hogy mit húzom fel magam a dolgon. Persze, hogy nem érti, ha nem neki kell megbírkóznia az etetéssel. :)

Na hátha ma jobb napjuk lesz ezeknek a kis ördögöknek!
Én ma céklát főzök neki krumplival és almával. Ezt is szerette korábban. Hátha édesebb ízekre vágyik most. Próba szerencse! :)

fatima
 
 


Fatima-csak sima tápszert próbáltam Mildibé natúr,Beba illetve a Milupa Jó éjszakát!Egyik sem voltjó.Ekkor jött a tejpép(banános,gyümölcsös,vegyesgyümölcsös).Az a nagy helyzet,hogy most már a főzeléket illetve a gyümölcsöket sem úgy eszi ahogy régen.Imádta a burgonyás sütőtököset,de ma pl kiköpte az összeset amit adtam.Gőzöm sincs mit csináljak.Amugy a tápszert adtam kanálból,pohárból,cumisüvegből(apró pici kora óta iszik belőle is)de úgy sem jó.

macarella
 
 


na, örülök, h nem vagyok láthatatlan :)
ja: nekünk a doki azt mondta, h ha jön a baba foga, akkor behisztizik a kanáltól. mert baromira fáj, h hozzákoccan, irritálja az ínyt stb.
kerekpocak
 
 


tápi téma: amikor semmilyen tápit nem fogadott el samu (11 hós kora után tápizott kb 3 hónappal ezelöttig, mert tejet nem hajlandó elfogadni- most meg azért nem kap, mert sztem érzékeny rá)

akkor samu csak a dm-es almás izű tápit volt hajlandó megenni. nem túl drága, talán érdemes megpróbálni.
kerekpocak
 
 


Fatima, nálunk eddig rendben ment a nap, de ált. az ebédnél kezdődnek a gondok. Ezért ma petrezselymes krumplit csináltam neki pipihusival, amit megehet akár kézzel is. Egy pár napig ilyeneket adok neki, aztán megpróbálom újra a kanalat.

Nelly

Kép
breeki
 
 


Nekünk összejött az ebéd!!!

HURRÁÁÁÁ!

Drukkok nektek is csajok! :)

fatima
 
 


na akkor képek (jó sok :)) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak
 
 


nagyon nagyon jól éreztük magunkat! az idő sajnos mind a két héten szenya volt velünk, de mi igyekeztünk erre fittyet hányva örülni egymásnak és a csodaszép helynek.
meglepik is voltak rendesen! előre örültünk, h falu: sok állat, samu azt majd így meg úgy imádja... na persze, csak azzal nem számoltunk, hogy most van a 2 éves parája, tehát tehén, meg malac, meg liba, ami 1 évesen majd meg bolondult, úgy érdekelte, most a legnagyobb para lett.. így ezek kilőve. (most kezdődik, ahogy egyre tágul a tudata és nő a veszélyérzete a félelmes időszak. rémálmok, szorongás stb. reméljük gyorsan átvészeljük)
2x rá akart ülni a bilire és bele is pisilt :shock: :shock: :shock: na azóta sem ismételte ezt a bravúrt..
iszonyatosan jó volt a semmi közepén (se tv se rádió stb) létezni, esténként a kertben ücsörögni, napközben a pokrócon heverni. fantasztikus. nagyon visszavágyom!!
kerekpocak
 
 


bankárfotók:
Kép Kép Kép
kerekpocak
 
 


Kép Kép

hasonlítanak? itt kb egyidősek.
kerekpocak
 
 


Kép Kép

hasonlítanak? itt kb egyidősek.
kerekpocak
 
 


bocsi bocsi bocsi
kerekpocak
 
 


Jajj Zsófi micsoda szép helyen voltatok.Olyan nyugalmat árasztanak a képek.Én is ilyen helyre vágyom,semmi pörgés,tv,meg telefon.Ezért sem kívánkozom tengerpartra meg ilyesmi.Most hogy kezd beérni a fejem lágya egyre jobban tudom értékelni a csendet,a nyugalmat.
Nagyon jók a képek,a Samu kádban fenékkel kiülős a kedvencem. :D :D :D
Samu a kis szöszke fejével annyira beleillik a tájba.
Csak most látom mennyire tutkó babakocsitok van.Tudom már mutattad,de így,hogy mindketten benneüllnek teljesen más.
egy kicsit sem csodálkozom,hogy visszavágysz.
A bilizés nem semmi,gratulálok hozzá,még így is,hogy csak kétszeri alkalom volt,ez már egy nagyon jó kezdet.
Bankár Jónás gyönyörű.

macarella
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?