Nelly!!! Tarek 1 hete dettó et csinálja!!!!! Semmilyen főzit nem hajlandó megenni kanállal. Nyúl a kanál után, hogy megfogja, de csak játszani akar vele!!!
1-2 falat kaja megy belé, ha villával adom neki rendes nagy tányérból. Ma konkrétan reggel 9-kor evett tápit (kb 150 ml-t), gondoltam jól kiéheztetem ebédre. A nagy francot evett!!! Pedig a kedvencét csináltam: paprikás krumlit úgy ahogy mi is esszük!!! Az én tányéromból evett kb 10 falatot villával! A pépesítetett nem hajlandó megenni. Kinyitja a száját, bekapja, majd azzal a lendülettel ki is köpi!!!
Egyedül semmilyen darabosat nem tud enni, mert játszik a falatokkal. Mondjuk ez mindig is így volt! A túrórudit sem harapja, mint a kortársai, hanem én adom a falatokat a szájába, különben szétnyomkodja és röhög!
Én is totál kivagyok idegileg, mert nem látom a dolog végét. Tarek annyira hajlamos minden rossz szokását megtartani! Most kifejezetten az tetszik neki, hogy kilöki a falatot! Nem tudom, hogy mi tévő legyek!
Sztem nálunk nem az van a dolog hátterében, hogy egyedül enne. Csak egy rossz szokás! És mondanom sem kell a kekszes bébipudingot és a tejpépet hajlandó megenni kanállal! Mostmár nem is műanyagot használunk, hanem rendes fém kanalat.
Kicsit olyan a feelingje, mintha nem akarna már pépeset enni, de ahhoz meg még túl türelmetlen (már menne is tipus), hogy több katonát egyen darabosból.
Úgyhogy megint sorstársak vagyunk
Nelly!
Miért van az, hogy mindig ugyanazt csinálja Szonja és Tarek???? És mindig ez a rohadt kaja téma!!!!!!!!!!
És Istenemre mondom most ma tök higgadt maradtam! Nem kiabáltam vele, nem csapkodtam (
) és így sem jutottam egyről a kettőre.
Na bocsi csajok.... Ez most így jött ki belőlem!