Új privát üzeneted érkezett!

Marek-
egy informatikai cégnél voltam HR-es (személyügyis). Pontosabban azon cég németországi dolgozóinak voltam a HR-se. Telefonon és emailen jöttek a kérdések és azokat kellett megválaszolnunk, tehát nálam ez nem adminisztrációs papírmunka volt. Az utóbbi félévben már másfajta HR-es munkát csináltam, az kicsit flexibilisebb volt, így volt hogy itthonról is tudtam dolgozni.

clau06
Budapest XXI. kerület

igen, sportkocsivá alakitható,mózes kosár is van, 4funkciós
nekem nem fontos a bolygós kerekü, mert orvoshoz, intézkedni autóval megyünk, kertes házban lakunk, hosszú séták nem lesznek, mert kint tudom hagyni az udvarban.
rövid távokra meg elég a sima kerekü is nem?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok, már otthonról jelentkezem.

Timi - nekem tetszik a babakocsi, és ha te kertes házban laksz, tényleg nem lesz gond, ha nem forog a kerék :lol: Örülök, hogy jól vagy és túljutottál ezen a rosszkedven, olyan gáz, amikor az emberre rájön az ötperc, csak az a baj, hogy nálam nem öt percig tart :?

Clau - nálunk ugyanez a helyzet, kétszobásban vagyunk, egy 55 négyzetméteres kecóban, ahol a két szoba ugyanakkora, az egyik a hálónk, egy óriási ággyal, a másik a nappali, tévé, számítógép, ruha meg mindenes szoba. Szóval nálunk is a sarokban, azaz a falhoz lesz téve az ágy és a pelenkázó és olyan ágyat vettünk, amiben a 120X60 méretű matrac jó, a pelenkázó pedig 80 cm széles, 70 cm mély, tehát szépen a fal mellett lesz a két bútordarab az ágyunk mellett.
Most már otthonról sem dolgozol, ugye?
Én júliusban még melózok, aztán augusztustól pihi.
Gratula a fiúhoz, a Máté nagyon cuki név!!! Jó, hogy ilyen közel laksz a kórházhoz, bár mi se panaszkodhatunk, mert kocsival 5 percre lakunk, szoktam is viccelődni, hogy akár be is gurulhatok majd, olyan közel van, de te tényleg megteheted :wink:

Andi - biztos a fronttól volt ez az állapot, nem? Mert nekem pl. tegnap tökre fájt a hasam is du. és este!
Igen, az anyagiak... az a leggázosabb, hogy nehezen vesz az ember olcsón dolgokat, mert ugye 1. a legjobbat akarja a gyerekének 2. szívesebben venne újat 3. amúgy is egy egész ágazat épült már ránk kismamákra és lehúznak csomó helyen :? De majdcsak sikerül beindítanotok a vásárlás szekerét :lol:
A Kristóf név is sokáig favorit volt nálunk, akárcsak a Máté, mert ugye mindenki azt mondta, hogy biztos fiúnk lesz :lol: A Szabolcs is aranyos név, főleg úgy, hogy Szabi :lol:
Szerintem nem töltik fel a szopipárnát a gyöngyökkel, de persze keress rá a neten, talán mégis.

Marek - de rendes Pató Pál Úr, hogy még főz is :lol: Aranyos lehet, ahogy gondosan számolgatja a szénhidrátokat :wink:

Zsuzsu - sajnálom, hogy nálatok nem volt egy jó nagy vihar, az felfrissítette volna a levegőt.
Viszont édi a 4 body!!! Nekem is nagyon bejönnek a bodyk, szerintem fogok is még venni, max. arra adom rá a rugit, nem?

Ancsa - ezek szerint megérte az árát a szívhanghallgató készülék? Mennyiért adnak egy ilyet amúgy? Bár erre már pont nem szeretnék költeni, de azért kíváncsi vagyok. Legalább megnyugszol, hogy minden oké a babával!!! Nekem mondjuk az állandó rúgások miatt nincs kétségem afelöl, hogy marha jól elszórakozik odabent a kedves :roll:

Na megyek tovább, mert telezabáltam magam és most alig bírok megmoccanni :shock: Pedig csak a szokásos tej és csokapik volt a Nestle-től :D
Nem bírtam visszafogni magam, pedig már egy hete ugyanannyi kiló vagyok a mérlegünkön :?

Kép

Kép
nusildi

sziasztok!

éppgombapöritcsinálok,csakbekukkantok hozzátok!

Képzeljétek, mostanában annyira fáj a köldököm.Az egy dolog, hogy már kifordult, Ábinál is kb.ilyenkor volt, de fáj mint az állat.Mintha huznák belülről.10-20 percig fáj, aztán abbahagyja, utána megint.Tapasztalt még valaki ilyet?

Timi!

Tök szupi a babakocsi, nagyon guszta.Te is kertesben laksz?minden irigykedésem, az csuda klassz lehet.:-)

Hétfőn megyek 4d-s uh-ra, és én kis buta elmondtam az anyósnak.Ő meg most nyomul, hohy jönni akar. De nekik, sőt a családból senkinek nem mondtuk el, hogy lányunk lesz, igy nem tom mit mondok neki. Ábinál mi sem tudtuk a nemét, most nem bírtuk ki, de gondoltuk a családban nem áruljuk el, had izguljanak:-). valahogy "le kell ráznom", mert én viszont most látni akarom a kis puncist.Szerintetek ciki?
emmalena

Emmalena, szerintem nem ciki, csak meg kell mondani neki, hogy egyedül szeretnél menni...és az már lehet, hogy ciki. :oops:

Babaruhák: rájöttem, hogy azért nem töröm magam a babaruhák után, mert amióta elkezdtem varrni (3 éve), mindenféle olyan dologra, amit viszonylag egyszerű megvarrni, sajnálom a pénzt. Jelenleg a szoptatós párna verte ki nálam a biztosítékot. Egyrészt amíg nem beszéltetek róla, nem is tudtam, hogy egyáltalán van ilyen :oops: , másrészt most már az ixedik szoptatóspárna megnézése után összeállt a fejemben a kép, hogy amit 3000-13000 Ft-ért vesztegetnek a boltok, nem kerülhet többe 300 Ft-nál + a szivacstöltelék, ami szintén nem lehet nagy összeg, pl. a www.habszivacs.hu oldalon 20 kg =7200 Ft, na most ebből kb. 30 dkg kellene, ami 110 Ft, tehát összesen 410 Ft a szoptatós párna. Az óriási árkülönbözet rettenetesen elkeserít.
Macianyu! Pesten, a belvároshoz közel rengeteg olyan anyagbolt van, ahol 190 Ft/m-től már lehet anyagot venni (pl. a Jászai Mari térnél a körúton, a villamosmegállóból pont odalátni), de a körút is tele van ilyen üzletekkel. Érdemes lenne szétnézned, mert lehetne olyan puhább, plüss-jellegű anyagot kepni max 490 Ft/m-ért, és akkor már simán megéri varrogatni...

Timi, milyen árban van a babakocsi?

Ildi,
nekem a fejem akart tőből kiszakadni tegnap a fronthatás miatt.

Kép
szöszke

emmalena: igen, kertes ház, jó is itt. nagy udvarral. szerintem találj ki valami "kegyes" hazugságot, hogy lerázd

szöszke: 16.000,-

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nusildi
7000 Ft volt akciósan :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Marek
PÜ mennt :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Timi, te jó ég, Szlovákiában ilyen olcsó a babakocsi????? :? Hmmm, mindjárt vérszemet kapok...

Kép
szöszke

Az tényleg nagyon durva ár egy babakocsiért! Mindegyik ennyire olcsó? Vagy úgy általában minden olcsóbb, mint nálunk?

Szöszke
A párnában nem habszivacs van, hanem valami golyók. Mondjuk akkor is érthetetlen, hogy mi kerül benne ennyibe, gondolom ezeket a golyókat nem aranyárban mérik... :?

Na én megyek aludni, mert nemsoká fel kell kelnem reggelizni.... :lol: Az étkezéseim körül forog az élet. Haza kell érni vacsorára, ebédre, át kell raknom az óráimat, hogy tudjak uzsonnázni és mindenhova úgy indulok el, hogy van egy "kisétkezés" a táskámban... :lol: :lol: :lol:
És...nem fogyok, hanem hízok! Fene se érti ezt!!!!

Jóccaka :arrow:

marek

Hali
Szöszke: köszi a tippet, akkor teszek még egy kört. Esetleg az 5.kerületben, vagy a Lehel térnél tudsz ilyen bótot? Ha nem, segond, mert akkor legfeljebb elmegyek a jászaihoz, mikor megyek be a táppénzes papírommal a városba. Mindenképpen köszi!!! :D
Timi: a babakocsi tényleg szuper, új vagy használt? És millen márka? (egy probléma lehet vele egyébként esetleg: ha latyakos időben közlekedsz majd vele, azt a világos huzat lehet, hogy megsínyli). De persze nekem sosem volt még babakocsim, úgyhogy lehet, hogy ez csak tévképzet. :shock: Azért ha üzletben vetted, akkor a webcímét írd meg lszi.... ennyiért akár el is lehet autókázni érte.
Emmalena: ha nagyon gencó akarsz lenni, mondd anyósodnak, hogy hétfőn reggel lemondta a doki asszisztense, mert valami betegsége lett, és így törölték az időpontjait... (úgy látszik, így estefelé előbújik a goni énem.... 8) . De lehet, hogy neked még ennél is jobb ötleted támad- a lényeg, hogy szerintem sem ciki lerázni, ha téged zavar.
No, most megyek ágyiba, mert Apa ma még nem is beszélt a kiscsajhoz. :D
Jóéjt,
m

macianyu

Sziasztok!

Na megint itt vagyok, túléltem a hetet, de éppenhogy...írni már totál nem volt erőm. Azért esténként végigfutottalak benneteket. Most előre is bocsi, de tutira nem fogok tudni most mindenre reagálni, 5 oldallal vagyok lemaradva. Valamit azért összehozok...

Kata!
Nem, a babakocsi még mindig nincs meg. 30-án együtt jövünk vissza a családommal, itt töltenek egy hetet, és velük együtt fogunk dönteni, majd megvenni. Elmegyünk majd megnézni, mert a Mamas&Papas pl nincs otthon...a bugaboot már látták. Jaja, már csak 2-t kell aludni, hihetetlen, nem gondoltam, h egyszer ez is eljön. Nem rég még 3-4 hetekről beszéltem. :) Amúgy most nem nagyon vettem semmit, mert a többi cuccot is a szüleimmel fogjuk megvenni, akkor már 95%-ra mindent...úh most visszafogtam magam, és kivárom. Pár ruci azért becsúszott, meg egy ari zsiráfos törcsi. :)
Nagyon ari Zsebi! :)

Marek!
Sajnálom ezt az egész hercehurcát, de látom azért már kezd visszatérni a jó kedved! Így tovább, látod, ki lehet bírni, már csak 13 hét!!! :) És tök ari a párod, h segít, főz, méricskél, meg minden! :)

Nusildi!
Mostanában valahogy lenyugodtam, minden rendben lesz, és kész! Remélem hétfőn a magyar dokim is megerősít ebben, h méhszáj zárva, magzatvíz nem szivárog, stb, stb.
Jók a cuccok, amit vettetek!
Szerintem az is arra utal, h vm nem ok odabent, h égetett az a cucc...

Emmaléna!
Huhh, durva ez a tejcsorgás, azért vigyázz! Remélem nem lesz egyre és egyre több, nehogy gond legyen!
Próbáld vm kamuval leszerelni az anyóst...én sem vinném. :p
Köldökfájdalmat sajnálom! Nekem felette a piercing helye nem akar begyógyulni. Nincs begyulladva, heti egyszer talán egy nagyon minimál fehér cuccot nyomok ki belőle (bocsi), de amúgy semmi...meg néha piros körülötte, ritkán viszket is picit. Szal nem ok...pedig kb 12hetesen vettem ki...nemtom mit kéne vele csinálnom, de ez nem normális. A köldököm amúgy nekem még bírja. Nyomódik kifele, de még mindig a helyén van, messze van a kifordulás, lehet nem is fog.

Ancsa!
Nekem is van ilyen szívhang hallgatóm, asszem kb 18 hetesen vettem. Semmit nem sikerült még befognom vele, de kb 3hete próbáltam asszem utoljára. Majd holnap kipróbálom megint, hátha. :)

Handrea!
Gratula Szabihoz! Mi még sehogy sem állunk név ügyben.. :(
Remélem nem lesz baj a cukorral.
Sajnálom a fájdalmakat, remélem javul majd!

Dalma!
Gratula a kissráchoz!

Lovaszkata!
Neked is gratula a kissráchoz, nagyon ari a képeken! :)

Perdo!
Nagyon sajnálom, h ez van, de légyszives próbálj meg bízni abban, hogy minden rendben lesz! Tényleg sokat számít! Pihenj rengeteget, ne foglalkozz mással, már csak ezt a max 8hetet kell kibírni, ennyit tuti megér! Aztán utána lehet rohangálni, meg lépcsőzni, amit akarsz...ha persze lesz rá erőd a 2 csajszi mellett. De a lényeg, h nyugi! Minden rendben lesz, és tényleg, ahogy a többiek is írták, ebben a korban már nincs mitől félni, 1-2hét múlva 100%-os esélye lesz Vivinek, addig meg tessék 0-ra venni!!!

Peva!
Irigy, irigy a meló off miatt! :) Igaz én mától 3 hét szabira megyek, de aug.10-től még egy szűk 2 hónapot le kell húznom...már előre félek, kemény lesz.

Szöszke!
Jó utat! :)

Timi!
Látom, neked is volt egy nyűgös napod...de örülök, h már minden ok! Én még mindig a bolygós babakocsit támogatom, a körülményekhez képest is (kert, rövid séták stb)

Zsuzsu!
Gratula a bevásárló akcióhoz! Nagyon jó cuccokat vettél! :)

Norka!
Üdv!

Bettyna!
Nekem tetszik a név! :)

Clau!
Téged is üdv! Gratula Mátéhoz! Már ha apa is belemegy... :)

Ikea-s ágy: Szerintem teljesen jó, nekünk is a Sniglar lesz itthon is, otthon is. :) Láttam többször élőben, és én mint rutinos nanny, jól meg is rángattam...sztem stabil is, pedig tényleg nem néz ki annak. De hát Ikea minőség, még én sem csalódtam, rengeteg mindenünk van onnan. Semmi gond ezzel az ággyal. Én direkt egyszerűt kerestem, 60x120-asat, a nagyobbak nem tetszenek, meg sztem felesleges is, és a furnérosak sem tetszenek. Holnap is Ikea-ba megyünk egyébként, bár már hátunk közepére sem kivánjuk egy nappal az utazás előtt, de muszáj, kell egy kiniytható kanapé, új dupla paplan, párnák, pár tányér kiegészíteni a meglévő készletet (csak 2 van midnenből), meg még pár apróság...mert ugye a családomnak majd aludni kell valamin valamivel, meg enniük sem árt...szal ez van.

Szopipárna: nekünk is lesz, ki is néztem már, bár élőben még nem tapiztam, úh lehet még áttérek másra. Ez 20font, 6000ft. Szerintem megéri, mert később is pl én sokat használtam Aidan-nek, mikor még nem tudott egyedül ülni...ha ott kellett hagynom, csak köré raktam a párnát, h nyugodtan dőlhessen, ha muszáj neki. :)

Velem annyi van, h mint írtam, nehezen de túléltem a hetet...hát nem volt egyszerű, tegnapra már totál lemerültem, mozdulni alig bírtam miután itthon leheveredtem az ágyra, mikor hazaértem. Ma még összeszedtem magam, és lenyomtam...az "utolsó" mindig ad egy kis löketet. :) Arik voltak a főnökeim is, elbúcsúztunk, Aidan is dobbálta a puszikat, meg minden...3hét múlva tali. És már csal 2-t kell aludni, alig várom!!!! :D
Az a durva, hogy ez most tényleg kemény hét volt, de valahogy mostanában jobban érzem magam, elmúltak a nyavalyáim, mint a "terhes terhesség". Most mondhatni jól vagyok. Lehet az volt a baj h a 10 napos szabim alatt csak feküdtem, és onnan nehéz volt bármit is csinálni. De így h pörgök, gondolom jobban kondiban vagyok, és egyszerűbb.
DE!!! Napok óta annyira fáj a lábam, h megőrülök! :( Bokától lefelé úgy fáj, mint amikor rengeteget sétálok. Reggelre sem múlik el, így minden nap hozzá adódik a fájdalom, általában a 2órás sétánk után annyira kész vagyok, h le kell ülnöm/feküdnöm, különben kész. De szerencsére mindig ilyenkor megy a gyerek aludni, úh meg is tehetem. De tényleg nagyon rossz, asszem azt érzem, hogy a lábam nem bírja a plussz 10kg-ot cipelni. A terhesség alatt eddig "csak" 7kg-ot híztam, de eleve 3-mal indultam. Nem vizesedik a lábam, mert nem dagad, úh tuti ez lehet. Van vk-nek még ilyen? Vm tipp? Krém vagy mittomén? Kezdetnek berendeltem a scholl papucsot otthon, hétfőn megyünk érte...
Wáááá, holnap után repülés, utána egybő 4D, és kis vásárolgatás...és HOLIDAY!!! Alig várom!

Na el is dugulok, tényleg ne legyen harag, ha vknek nem írtam, de csak nagyjából átfutottam az 5 oldalt, és ami megszúrta a szemem, arra írtam, de tuti, h sokmindenen átsiklottam! Bocsi! Az 5 napos camp alatt sem fogok tudni írni, nem hiszem, h be tudom majd pótolni...de azért hétfőn legkésőbb jövök a csajszim sztárfotóival.

Vigyázzatok magatokra, jó hétvégét!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!!

Ancsa!
Gratula a szívhanghoz!! Irigykedem! :D

Clau!
Nálunk sincs Aldi, de a férjem sokat megy erre-arra és akkor benéz oda. (sok évvel ezelőtt Németországban járt az aldiban és már nagyon várta, h legyen itt is.)

Body-rugi: számomra a body fehérnemű. Mindig adok rá, természetesen 100% pamut legyen és mindig vasalom. A minták miatt kifordítva és óvatosan. Ez érintkezik közvetlen a bőrével így fontos. Van rövid, hosszúújjú és újjatlan. Nekem minegyikből van.
Rugiból is különböző az újjméret. lehet variálni, rövidújjú body , akkor a rugi hosszúújjú.....

Én nem vagyok híve, h pár hetes babára csípőnadrágot vagy szonyácskát adjanak. Nálam a rugi a nyerő, az a legkényelmesebb....

Timi!
nagyon irigy vagyok a babakocsi miatt!!!!! Tényleg Szlovákiából van??? Esetleg ha időd engedné nézhetnél nekem testvérkocsit és ha lenne jó, szerintem megérné még innen is elmenni érte....HÁLÁS KÖSZÖNETEM!!!!

Emma!
Én sem vinném anyóst UH-ra......ha megérti OK, ha nem, az Ő baja....Ha most engedsz, később rosszabb lesz. :)
Köldök: nekem van egy pici köldöksérvem. Mondta egy ismerős anyuka, h neki is és nagyon fájt, amikor a lánya rugdosta. Szerencsére eddig nekem nem rúgja. Néha fáj, de hamar abbamarad....
Jobbulást!!!!!

Szöszke-Macianyú
irigykedem a kézügyességetek miatt!!! Én antitálentum vagyok, pedig jó lenne egy zsebes tároló a kiságyunkra....

Velünk minden OK. Most per pill. azon parázok, h jobb oldalon rugdos ezerrel a kölök és rettegek, h keresztbe fekszik......

Beszéltem tegnap a szülésznőmmel, a jövő héten elugrunk hozzá. Ábelhiánya van :lol: :lol: :lol: :lol:

Vidám 7végét mindenkinek!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Jó reggelt!

Sensi - örülök, hogy mindjárt itthon vagy és lehetsz együtt a családdal, mehetsz 4D-re és persze nem utolsósorban pihenhetsz is! A lábfájást sajnálom, nem tudok nyilatkozni ez ügyben, mert nekem max. akkor fáj, ha lépcsőzök, inkább a hátfájásom a gyakori. Szerintem sokat segít, ha felrakod magasra, egy párnára mondjuk és pihenteted. Én ezt csinálom minden nap, ha hazajövök a melóból! A Scoll papucs is fog segíteni, én imádom az enyémet, minden nap azt hordom és tényleg kényelmes. Régi papucsban mindig fájt a talpam, égetett a nap végére és keménynek éreztem, szóval biztos van benne valami!

Zsuzsu - body-rugi ügyben hasonlóan gondolkodom, mint te. A bodyk nagyon cukik és jó ha több régeg lesz a gyereken, főleg októbertől egy jó pár hónapig. Az ujjatlan bodyra is mehet a hosszú ujjú rugi, de pl. nekünk van kispólónk is, azt rá lehet adni a hosszú lábú rugira, ami mondjuk ujjatlan :lol: Varriációk kifogyhatatlanok :lol: Nekem mondjuk nagyon tetszik a kisnaci kispólóval kombináció is, de az majd inkább tavasszal-nyáron.

Emmalena - nekem nem fáj a köldököm, viszont már nagyon kint van, nem fordult még ki, de egy szinten van a hasammal, érdekesen néz ki, valahogy el sem tudom képzelni, hogy lesz még olyan, mint volt :?
A 4 D-vel kapcsolatban szerintem inkább kamázz valamit, minthogy azt add elő, hogy egyedül akarsz menni, mert biztos megbántódna az anyós. Nálunk a köv. 4 D-re megbeszéltük, hogy jön anyukám és a Zoli anyukája is mozizni és nagyon megörültek neki, hogy mehetnek. Ez nagy élmény számukra, hiszen az ő idejükben nem volt még ilyen és ugye nálunk első unoka, be vannak sózva, ez természetes. Mondd inkább azt, hogy mégsem tudsz menni, nincs időpont vagy nem vagy jól és inkább máskorra tegyétek át. Persze te döntesz, de biztos beleélte már magát szegény. Bár ha normális, meg kell értse az igazi okot is, de szerintem inkább a kegyes kamu :wink:

Szoptatós párna - én még mindig nem tudtam eldönteni, hogy szükség van-e rá :? Az ismerősünknek van és azt mondta, hogy csak a legelején használta, amíg nagyon pici volt a baba, most már egy sima nagyobb méretű párnára teszi. Nem tudom, megéri-e erre költeni?!!!

Amúgy semmi extra, ma tudtam 7-ig aludni, örültem neki. Megyünk szülinapot ünnepelni anyuékhoz, begyűjtök manit (azt kértem inkább), aztán pihi és takarítás itthon.
Szép napot mindenkinek!
Ildi

Kép

Kép
nusildi

Jó reggelt!

Mindenekeleőtt köszönöm a névvel kapcsolatos véleményeket! Fura módon, senki sem írta, hogy tényleg nem hangzik jól. Remélem ez nem azért van, mert nem írnátok meg! :roll: Talán így apát is könnyebb lesz meggyőznöm, de szerintem elsz még egy pár meccsünk ezzel kapcsolatban. És ahogy a gyermekemet ezidáig megismertem, tuti, hogy mire eldöntjük, kiderül majd, hgoy kislány. :lol:

Zsuzsu - Nagyon klasszak az Aldis bodyk is!

Timi - Szerintem is jópofa a kocsi. Lagalábbis ránézésre. Azt meg neked kell tudnod, hogy mikor, mennyit fogod majd használni. A biztonság kedvéért azért szerintem tologasd egy kicsit a boltban, próbálj kanyarodni vele, összecsukni, megemelni stb.

Marek - Hogy sikerült a "konyhatündér" vacsija? Rom eltakarítás? :wink:

Emmalena - Nekem a köldököm mellett szokott néha fájni, meg felül majdnem a mellem alatt. Szerintem valami olyasmit nyomhat, feszíthet a babóca, ami miatt fáj. Komoly dolog nem lehet. Anyós kérdés - kényes ügy! Ha már elmondtad, hogy mentek és ennyire nyomul próbáld meg elmagyarázni neki, hogy ez a ti családotok lesz, amiben ő a nagymama szerepét fogja betölteni, nem pedig a mindenesét. Örülsz, meg minden, hogy így várja ő is a babát, de vannak dolgok, amik csak a tiétek. A képeket majd természtese megmutatod, de szeretnéd, ha ez csak a ti intim dolgotok lenne stb. Szerintem ezt meg kell, hogy értse egy intelligens anyós, szóval nem ciki. Ha meg mégse és berág, akkor mi van? Majd megbékél! Ha már most hagyod, hogy kvázi irányítson és minden úgy történjen, ahogy ő akarja, akkor szerintem elszabadul a pokol. Anyukám is is ilyen. Csupa jószándékból meg segítőkészségből képes lenne mindenbe beledumálni, így rendeszeresn le kell őt állítanom. Aztán megint jól elvagyunk egy darabig, a kérdezem segít én is neki, szóval minden ok, csak néha figyelmeztetni kell, hogy már nem a pici, hanem a nagylánya vagyok és saját családom lesz, saját titkokkal, nevelési elvekkel, szokásokkal stb. EGyetértek Ildivel, hogy nagy élmény a nagymamiknak ez a dolog, de az enyémeknek a dvd is az volt!
Észosztásból mára elég! :lol:

Szöszke - Nekem már többen mondták, hgoy érdemes átugrani babaholmiért Szlovákiába (mondjuk mi közel vagyunk), mert olcsóbb, mint itthon, de uazok a termékek kaphatók. A menyasszonyiruhákkal is ez a helyzet.

Sensi - Nekem a talpam fáj, de máér hetek óta. Gyanítom, hogy aplussz terhelés miatt lehet. Megoldást mág nem találtam rá. Apa néha megmasszírozza. HA addig nem jönnél, akkor jó utat, nyaralást, vásárolgatást, sok sikert a 4d-hez és vigyázz magatokra!

Szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!!!
Felkeltem reggelizni, gondoltam utána még visszafekszem, de aztán mégse... Inkább megcsinálom amihez már régóta nem volt kedvem. Vasalás, pakolás, hűtőtakarítás, ilyesmi...
Az uram elment túrázni... :cry: Én nem tudok vele menni, mert 10 perc után kifulladnék... :cry: Pedig nem egy nagy élmény állandóan itthon ülni.
Úgy volt, hogy elmegyünk az Efott-ra is egy napra, de most azt se merem bevállalni. Inkább szenvedek itthon, mert nem szeretném, ha azért lenne valami baj, mert nem tudok a seggemen ülni... :roll:
Tegnap front volt, hát megint bedagadt a gátsebem vagy mim... Az ugye nem dagadhat be a doki szerint, de mondjuk neki még sose volt, úgyhogy elmegy a francba.... :lol:
Ja, és a köldököm nekem is fáj, meg alatta az egész hasam. De csak ha front van. Nekem ez már a terhesség elejétől van. Először azt gondoltam, hogy a mióma, amit a terhesség elején láttak, de azóta nem találja a doki, meg különben is, az se fájhat a doki szerint.... Persze olyanja se volt még.... :roll: :lol: Lehet, hogy nem hülyeség a női nőgyógyász???? :roll: :lol:

Megyek, csinálok valami hasznosat!
Addig is írjatok sokat, meg pihenjetek, meg vásároljatok a babáknak, meg ilyesmi....

marek

Macianyu, sajnos az V. kerületben és a Lehel térnél nem tudok ilyen boltot, de attól még lehet, hogy van...a körúton viszont több ilyen olcsóbb anyagbolt is van (Jászai Mari téri villamos megálló, a József krt-on a Baross u-i és a Ferenc krt-i villamosmegálló között a Meki oldalán, azt hiszem, a Nyugatihoz közel is van a Szent István krt-on, a Duna felé a bal oldalon).
Ha visszaértünk Münchenből, én is felkerekedek, és elkezdek varrni, hogy ne csak a szám járjon. :)

Kép
szöszke

Sziasztok. MEGVETTÜK A KOCSIT!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
olyan boldog vagyok :lol: már alig várom, hogy benne legyen a kis Törpe :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

most megyek és visza olvasok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szöszke: csak azért ilyen olcsó, mert használtan vettük. de tökéletes állapotban, olyan mint az új
marek: a két ország árai kb.egy szinten vannak. csak magyarországon több nagy baba bolt van, ahol gyakorik az akciók és ezért talán jobban megéri ott vásárolni és nem szlovákiában.
szóval 90%-ban magyarország olcsóbb.
macianyu: bobas a márkanév és nem gond, mert az összes része levehetö és mosható
zsuzsu72: az új vagy használt kocsik érdekelnek?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi!

Mindegy, csak jó állapotú, testvérkocsi legyen. ( az egyik ülés fektethető a kicsinek, a másik ülő a nagynak)

KÖSZI!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

és milyen árig nézegessem?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi!
Új tesókocsit 45 ezerért láttam, használtan 25-30 ezer....

Ildi!
Tudom elkéstem, de NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED!!!!!
Kép

Jövök később, Ábel hiányol...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Timi!
45 .000 ft az új amit láttam. Használtan 25000-30000. Ennél ha lenne olcsóbb....

Ildi!
Tudom elkéstem, de NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED!!!

Kép

később jövök....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Bocsi, jobb kétszer, mint egyszer sem :D :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zsuzsu - köszönöm szépen, szép a virág, nem késtél el, mert még ma is "ünnepeljük", most a párom szüleinél :wink:

Timi - gratula a babakocsihoz!!! Jó neked, hogy azon már túl vagy! Attól félek a legjobban, mert az a legdrágább, hacsak nem tényleg használtat veszek valahol :?

Marek - megcsináltad tegnap a vasalást? Csak mert én is pont tegnap szántam rá magam és reggel 8-tól vasaltam egy órát :shock: Viszont a takarítás nem jött össze, de azért egy mosást még bevállaltam :lol:

Látom amúgy jól eltünt mindenki a hétvégére :D
Tegnap egyébként jól belaktam, torta meg minden, de nem érdekel már. Bár holnap megyek a védőnőhöz, kíváncsi vagyok, beszól-e.
Tegnap kaptam egy pár dolgot anyukáméktól, nekiálltak vásárolni, majd csinálok képet és felteszem, nagyon cuki törölközőt kaptunk, kantáros kisgatyót és kis pólókat is+képzeljétek, anyukám nekiállt kötni és nagyon cuki pulcsit kötött a babának! Pont múltkor néztünk a C&A-ban kötött pulóvereket és durván drágák voltak, anyu meg megvette a fonalat és ennyi!!! Ezért jó, ha valaki tud kötni vagy varrni, én kétbalkezes vagyok sajna.
Na megyek, csinálok képeket és felteszem, szép napot Mindenkinek!
Ildi

Kép

Kép
nusildi

Kép Kép

Ezeket kötötte anyukám :lol:

Kép

Kép
nusildi

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Feltöltöttem a babaszobára megint egy csomó ruhát, ha érdekel titeket.

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=293595

Nekünk is Bergon kocsink van, amit tudom, hogy nagy és nehéz, de én nem szállok buszra vele, viszont ennyi pénzért nem kap senki felszereltebb kocsit. Imádtam és szerintem most sem lesz vele semmi gond. Két év gari volt hozzá, nekem még semmi bajom nem volt vele. Le lehet szedni a huzatot róla mosásra, sport kocsivá alakítható, szóval szerintem jó. Egyébként így egy gyerekkel a hátam mögött azt a tapasztalatom, hogy olyam másfél éves korukban ugyis mindenki vesz egy esernyő kocsit amivel sokkal egyszerűbb az élet, ezért szerintem teljesen fölösleges százezerért kocsit venni. Az esernyőt ugyis tovább és többet használja mindenki.

Bocsi, hogy hosszú lett a kocsiról a véleményem, de nem tudtam rövidebben leírni. Amúgy érdemes szerintem meglátogatni a www.babyoutlet.hu oldalt mert mindig nagyon jó akciók vannak, kocsit és hordozót illetően.

Kép

Kép

Egyébként képzeljétek most voltam pénteken orvosnál, és már egy kilós a bébikém, és a legjobb, hogy már nem kell dolgozni mennem. HURRÁÁÁ!!!!! :lol: :lol: :lol:

Már teljesen ki voltam a reggel hatkori keléstől, egyszerűen utálok korán kellni.
Most mennem kell mert a kislányom éhen akar halni, de majd még jövök.

Kép

Kép
mtücsök

Kép Ez meg egy törcsi, és macifülek a kapucnin, meg lehet zabálni :lol:
A CORA-s képet nem töltötte fel, de sebaj.
Na mentem, képeket rakjatok fel ha van új,
Ildi

Kép

Kép
nusildi

Ildi!

Nagyon cukik kis cuccok, biztos édes lesz Bogi benne. :lol:

Kép

Kép
mtücsök

Jó reggelt!!!

Tök jó cuccokat vettetek! Én nem veszek semmit, mindenünk van, pedig olyan jó lenne egy kicsit vásárolni...
Mtücsök
Mi is Bergont néztünk tavaly, csak nem fért volna be az autó csomagtartójába, márpedig mi elméletileg sokat fogunk utazni, úgyhogy nekünk az fontos.
Így vettünk használtan egy Chicco-t. Ez négyfunkciós, könnyű és kicsire összecsukható. Elég olcsón vettük, de csak azért, mert elég érdekes a mintája és elég élénk a színe. Nem baj, így legalább mindenki megismer majd az utcán.

Ildi
Boldog születésnapot!!!!
És igen, vasaltam tegnap. Nem is keveset. Meg mostam, aztán újra vasaltam, közben ebédet főztem a szüleimnek, őket megetettem délben, én meg csak egykor ebédelhettem. Szóval viccesek nálunk a családi ebédek mostanában.
Ja, és sütöttem nekik egy rakás muffint. Bizots finom lett...

És képzeljétek, tegnap elromlott az egy hetes digitális mérlegem. 5000 forint volt... Nem tudom, hogy innentől hogy számolom, hogy mennyit ehetek meg. Szóval fel vagyok dobva. Szerdán mérik a cukrot, és csak szemmértékkel mérek....

Mindjárt keresek képet a kocsinkról, csak az a baj, hogy lemerült az egér, mert mindig elfelejtem felrakni tölteni... :roll:

marek

Kép

Nekünk ilyen a babakocsink. Esernyőre (vagy mire) csukható és nagyon könnyű. És egyáltalán nem feltűnő.... :lol: :lol: :lol: Ennek örömére a gyerekszobánk is ilyen lett. Sárga és kék...mindenféle csillagokkal meg holdakkal.... Mert ugye fő a harmónia... :lol:

marek

Sziasztok lányok!

Kicsit rossz volt a net, azért nem jöttem.
Ma voltam dokinál! Minden oké a babával! :D Méhszáj zárt! :lol: :lol: :lol:
De azt hiszem hogy a 27.hetet és ki is hagyom mert olyan nagy a baba, hogy a méretei alapján már inkább 28+1 :shock: :lol: Így nem okt.17, hanem okt 11-e a várható időpont!
Képzeljétek, 5 nap alatt 930g-ról 1150g-ra hízott! A feje is már nem 71mm, hanem 74,8mm! Jó mi???
De ez tök megnyugtató hogy már bőven 1 kg felett van! :lol: :lol: :lol: Nagyon mocorgott! Megint a kukiját mutogatta.
Doki nagyon alapos volt, vett vért-teljesvérkép, ellenanyag..., vizeletet kellett adnom,hüvelykenetet és a méhszájat is megnézte. Van egy kis hüvelygyulladásom, :roll: ezért kaptam betadine hüvelykúpot.
Kérdezte szedem e a Panagint és a kismama vitamint? Hát vitamint nem szedek már 2 hónapja, azt mondta hogy szednem kellene. :roll: De hát így is nagy a gyerek...minek???Nem?
Ja, a súlyom kérdezte, mennyit híztam? :oops:
Mondtam hogy 9,5kg-ot
Erre a doki: Elég! Jó???Ne hízzon már!
:shock: :(
:shock: Nem tudom ezt hogy érti, most már akkor ne is hízzak a 40.hétig???
Úgyhogy elmesélte hogy kevesebben egyek, meg hogy miket...Mintha én nem tudnám.... :roll:
Ja, meg ilyet mondott: Ne egyen chipset, meg csokit, gumicukrot!
Én nem is eszek ilyet! :evil:
Olyan rosszul esett, mert tényleg odafigyelek....nem tehetek róla, hogy hízok! :(
Most az ebédnek a felét ettem meg, úgyhogy éhes maradtam....remélem így nem fogok hízni!
Remélem a vasam már javult azóta, meg remélem nem leszek bacis!

Tettem fel amúgy képet megint a www-re, már tényleg úgy festek mint egy 7 hónapos!
Mindjárt vissza is olvaslak titeket, puszi! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Ja, és szerinte nem több a magzatvíz! :lol:
De a baba még farfekvéses! :roll: Remélem megfordul!

Kép
Kép
lovaszkata

Ildi, Zsuzsi ..nagyon szépek a kisruhák! :lol:
Az Aldiban mennyibe kerültek a badyk??Nagyon édesek!
Ildi...szépen köt az édesanyád! Sajnos nekem nem köt senki, anyu tudott régen de csontritkulása van :( és nem is ér rá!

Én is a rugi híve vagyok, szerintem egy csecsemő rugiban a legszebb, és kényelmes, praktikus, nincs kinnt a dereka :lol: Meg ezek a kantáros nacik is édik, amit az Ildi is vett. Nekünk is ilyen van, csak kék! :lol: Lába között patantos.
Még 74-es-ben is vannak szép rugik, csak azon már lábfej nélkül, nekem az is bejön! Persze ha fél éves lesz a kisfiam biztos veszek neki kisnacit, melegítőt, mert akkor már vagányabbak. :wink:

Timi...szép ez a kocsi, szerintem ha tetszik vedd meg. Praktikusnak néz ki! A fekvő felület a lényeg, azt így nem látni......hogy egyenes és stabil legyen, ez fontos egy újszülöttnél! :D

Marek...aranyos a ti kocsitok, hordozótok is! :lol: Lényeg a harmónia, ebben igazad van! :wink:

mtücsök...színre nekem a Te kocsid tetszik a legjobban! :D Most nagyon bejönnek a narancs színek, meg a kockás dolgok!
Még a nappalink is hasonló!
Mi öröklünk kocsit, úgyhogy nagyon nem válogathatok!Csak 10ezret kérnek érte!Az új ára 45 ezer lenne. Kék és bézs színű, de szép állapotú! :D

Ancsa... jó ám az IKEÁ-s kiságy, már lelakkozta a párom, és összeszereltük! Masszív! De, ha bárni történne, mondjuk a kisizimpacsirta szétrángatja...az apu asztalos! :lol: :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

Kata
Most épp én is október 11-re várom a babát. Szóval már én is 28 hetes vagyok! Dejóóóó!
Hogy van az, hogy nekem súlyt soha nem mondanak???

Képzeljétek az egyik ismerősöm kisfia koraszülött volt. Meg kellett császározni, mert magas volt nagyon a vérnyomása. Nem volt egész két kiló amikor született, és most hazaadták a kórházból, pedig még csak 2200g... :shock: Nekem ez tök fura! Én azt gondoltam, hogy a 2500g-ot azért meg szokták várni... :roll: Ez egyébként Kecskeméten volt. Gyanítom azért kellett hazaengedni, mert tele volt a koraszülöttosztály!!! REMEK! :evil:

marek

Marek, szerintem azért nem mondanak súlyt, mert az becsült adat, és valamelyik orvos nem tartja fontosnak, hogy közölje...
Nekem sem hívták fel rá a figyelmemet, csak azt mondtkák, hogy kb. mekkora a gyerek.

Nemsokára indulunk Münchenbe. :) 20:20-kor indul a vonat, lassacskán elkezdek csomagolni. Kíváncsi vagyok, hogy kismama-, és babacuccok terén mi a helyzet ott.
Remélem, addig eláll az eső, nem akarok cuppogós lábbal utazni. :(

Most látom, hogy a vonalzóm mától kezdve két számjegyű. :D

Kép
szöszke

Sziasztok lányok!
Délelőtt a leendő gyerekszobában szekrényeket tologattunk, majd délben (?!) Maciapu elvitt sétálgatni a belvárosba (nagyon meleg volt, ne próbáljátok ki!), és betévedtünk a vesztendes céundába. Nem akarok reklámot csapni, de ott 390-ért kaptunk 2db rövid újjú bodyt, 790-ért egy plüss gatyót felsővel. :lol:
Persze azért a cég sem ment tönkre, mert 4990-ért vettünk egy gyönyörű kis plüssbébikabátot (egybegatyóval)...nem bírtunk ellenállni, pedig megfogadtuk, hogy na ennyiért azért biztos neeeeem. :D
Most már azért babakocsira gyűjtünk majd, már annyira jó lenne azt is megvenni- talán a következő fizuból.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem az utsó egy-két hétben drámaian megugrott kilóim száma (most 92 :roll: ), így bár a cukrom -vérképem rendben van, azért én is felkeresek egy diabetikust. Nagyon rémisztő! Az egy dolog, hogy most úgy nézek ki, mint aki éppen lenyeltem saját magam, de hogy fogom én ezt a plusz 13kg-t ledolgozni?! Ennyit nem tud tejben leszívni rólam a kiscsaj! Kicsit megrémít, hogy most ugyan kismamának látszom a poci miatt, de ha meglesz babó, akkor nem látnak majd mást, mint egy nagydarab nőt... Pedig én sem eszem most többet, sőt, szerintem inkább a meleg miatt kevesebbet. No mindegy, ha a diabetológus segít, Nektek is megírom.
Hozzánk asszem megérkezett az eső, megyek ,és megünneplem egy jó kis esti zuhanyozással. :)
Mindenkinek jó hűsölést!
Szép estét,
M.

macianyu

Milyen eső???? :shock: Nálunk 33,5 fok van!!!!
Mondjuk szétmegy a fejem, szóval lehet, hogy a ti esőtöket érzem!

Szöszke
Jó utat!!! Mondjuk én biztos nem mernék bevállalni most egy ilyen hosszú utat, de ugye én parás vagyok... :roll:

Macianyu
A hirtelen hízással kell nagyon vigyázni. Lehet, hogy a védőnővel nézethetnél egy vizeletet... De csak ha tényleg hirtelen ugrott fel sok kiló...

marek

Jó estét!

Nem tudom már ki javasolta először, de ma jártunk mi is a CORA-ban és tényleg érdemes ott is szétnézni bébicucc ügyben. Képeket sajna nem tudok felpakolni - még nem csináltam a szerzeményekről - de jó áron van mindenféle színben, méretben, anyagban, én vagy egy órát csamcsogtam a plüss rugik és a sima kis body-k előtt, mire dönteni bírtam. Kocsikabátot nem találtam egyedül, pedig abban reménykedtem - az mindenmáshol olyan drága...:(
Egyébként a CORA-ban nem igazán éri meg a többi baba-mama cucc, pl. az 5 db-os eldobható bugyi itt 150 Ft-tal drágább (bágátell amúgy, csak meglepett a különbség), mint az Elefániban. Az Avent termékek pedig ugyanolyan árban vannak, mint pl. a Kenguruban vagy a Brendonban.

Holnap megyek elvileg a 28. heti uh-ra, olyan kíváncsi vagyok, most mekkora miss mütyür. :)

Ildi, nagyon édes holmikat kötött anyukád, igazán irigyellek ezekért!
Marek babakocsija pedig nekem nagyon bejön, amúgy is rá vagyok kattanva a sötétkék-sárga párosításra. :)

Ja, a licitoldalon nyert bébihordozómról semmi hír, 2x is írtam az eladónak, de nem válaszolt még...:(

Ha pedig valamelyikőtök moziba készül mostanság, sürgősen lebeszélem Az esemény c. filmről. Tegnap volt "szerencsém" látni, nemcsak hangos, ami akrobatikus rock'n roll-ra késztette mintegy másfél órára a lányomat odabent, de félelmetes is.

Kép
anhel

Anhel
Kocsikabátot a Tesco-ban fogsz kapni nagyon cukikat, majd ha elfogynak a nyári cuccok. Nekem van kettő is, csak mindkettő barna, úgyhogy remélem a barátnőmnek fia fog születni, mert akkor neki tudom őket adni, én meg majd veszek olyan fehéret, amit tavaly nem vettem meg.....

Szerintem eldobható bugyiból csak Tenát érdemes venni. Az sem drága, bár nemtom a többi mennyi, de én tavaly vettem Tenát gyógyszertárban, és egy csomag másikat babababoltban, és a bababoltos csomag annyira eldobható, hogy használat nélkül dobtam el, mert nem tartotta a betétet. A Tena viszont szuper, ha jó méretet vesztek belőle. Én tavaly túl nagyot vettem, de még így sem volt rossz...

Most megyek aludni, nálunk még mindig rohadt meleg van. Viszont a fejem változatlanul fáj, és az előbb vagy villámlott, vagy fényképeztek.... :lol: :lol: :lol:
Jóccaka
:arrow:

marek

Sziasztok
Remélem mindenki jól van és jól telt a hétvégétek :lol:
Most nincs időm visszaolvasni,mert indulok is a terheléses vércukor vizsgálatra :( meg aztán ma délelött áramszünet lessz nálunk,ugyhogy majd délután jövök valamikor :roll:
szép napot mindenkinek :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Jó reggelt!
Merre van mindenki? Vagy csak én keltem túl korán? Mondjuk tudnék még aludni, csak ez a hülye reggeli.... :evil: Megpróbálok elmenni a védőnőhöz egy cukormérésre, állítólag már meg tudja csinálni. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül... :roll:
Ancsa
Bejelöltél? Vagy nem? :roll: Drukk a terheléshez! Remélem nem lesz gond!!!

marek

marek!

Én vagyok!!!!!!!!:-))))))))

Mától van bölcsi, ami maga a megváltás.Bevallom, nagyon nehezn viselem már az emeléseket, Ábi meg már 15 kiló, meg a napi több órai játszóteres rohangálást.Szóval, mától pihi, kicsit megpróbálok feltöltekezni, meg előveszem a régi babacuccokat, átmosom elrendezgetem.Szép lassan, ahogy jól esik.És ha elfáradok, egyszerűen elmegyek aludni.Ez maga a mámor:-)

Ma megyek 10-re 4d-s uh-ra, már nagyon izgatott vagyok.remélem minden ok, és látom a kis pofiját.

üdv
emmalena

Jó reggelt!

Én is itt vagyok Marek!
Csak visszaolvastalak titeket! :D Szóval egyidősek vagyunk????De jóóóó!

Macianyu...nekem is most nagyon jönnek a kilók! :( Én is 88kg vagyok már! :oops: :cry: De képzeld, tegnap vendégségben voltunk, ellenálltam minden sütinek, és vacsira is csak fél szelet grill húsit ettem kovi ubival...és ma reggel több vagyok fél kilóval! :( Ki érti ezt??? 10kiló! :oops: :? Pedig egész nap nem laktam jól!

Anhel...dukkolok a 28.heti uh-hoz, kiváncsi vagyok neked mekkora a kis Dóri! :D

Ancsa...kitartást a vérvételhez! :wink:
Már volt mindenki terhelésesen, nem???

Szöszke...bátor vagy hogy utazol, majd mesélj!

Már 7 hónaposak vagyunk! :shock: Még olyan távolinak tünik a dolog.
Csak tegnap eszméltem fel mikor anyu mondta hogy jövő hónapban már kellene köntöst venni nekem, meg papucsot, össze kell írni mi kell a szüléshez.... :shock: :roll: Félek!!!!
Tegnap este úgy görcsöltem, pedig semmi puffasztót nem ettem. Lehet ezt az időt éreztem, nem tudom. :cry: Nagyon nagy vihar volt erre! :shock:
Ma egész nap pihizek eldöntöttem. Pedig van vasalni való, és szösz van az ágy alatt, de úgy marad.

Ja, és most nekem fáj a szemérem csontom!!!! Van így még valaki???

Kép
Kép
lovaszkata

Jó reggelt!

Pénteken már nem volt időm írni uh. után.
Szóval: minden szuper, leszámítva, hogy babócánk feje annyira nagy, hogy a szülés ideje a gép szerint szeptember 20!!!! Dokim szerint nem szabad ezt figyelembe venni, mivel combcsont, haskörfogat, és fej kerület korának megfelelő, csak BPD nagy (szeronetm a méréssel lehet valami gond). Maradunk az október 4-nél. :)
Súlyt a gép számol, de persze a fej miatt becsapós ez is: 1530 gramm.
Picit aggaszt a nagyocska fej, de azt mondta semmi gáz, a pici fej miatt szoktak aggódni, tovább vizsgálódni.
Nagyon aranyos volt a babóca, integetés, magzatvíz ivás, uh. ütögetése, kalimpálás...viszont a neme továbbra is rejtély.
Kinagyította a popsiját nekem, hogy ne nézzem hülyének (2d uh): hátulról látszott a popsin 2 domborulat: ami vagy 2 here és a kuki előre van - nem látszik, vagy a nagy ajkak. Na ez van.
Apa teljesen elzárkózott a 4d-től, szóval majd a 32. héten megint uh, hátha látunk valamit.

4d elutasítása miatti bánatomat ruhavásárlással enyhítettem (semleges színekben). Cora-Törökbálint- volt még pár 56-os ruci, meg vettem 1-2 60-asat is. Sajnops képet nem tudok tenni, de nagyon cukik. Kombidresszek (Micimackó, Tigris) 500Ft, rövid ujjú kombi 840,-Ft/2 db, rugi 700,-Ft - plüss, hosszú ujjú. Aki teheti, nézzen be. Lányos mamáknak különösen rengeteg rózsaszín cucc van! :lol:
Szóval megvannak az első babarucik!
Rólunk ennyit. Medencém nekem is féj, menni alig tudok.
Péntek este egyedül vittem ki a kutyákat sétálni, annyira előrementek - vagyis én annyira lemaradtam, hogy visszanézve azt hitték már visszafordultam, szóval őrülten rohantak vissza hozzám és mentek hazafelé. :lol: Aranyosak voltak.

Ancsa! Jó lehet a szívhangos kütyü!

Emmalena! Nekem is fájdogál néha a köldököm, bár még nem fordult ki. Minenképpen ki fog fordulni?

Handrea, Bettyna! Szépek a nevek!

Sensie! Nincs esetleg lúdtalpad vagy ilyesmi? Derekad nem féj, csak a lábaid? Jó pihizést, vásárlást!

Timi! Klassza a kocsi! Nagyon megérte!

Ildi! Boldog szülinapot!

Mtücsök! Én is Bregont tervezek venni, bár hallottam elég nehezek, de masszívak.

Kata! Látom Nálad is előjött a súlymizéria....ez van. Szerintem a diéta kb. fele tartható (szerintem ezt a dokik is tudják). Már előre rettegek én is az augusztus 11-i mérlegeléstől. Képtelenségnek tartom, hogy 1 kilót hízzak addig múlt hétfőhöz képest.

Asszem dolgozgatok - hogy legyen mibü' gazdálkodni. Lassan szeretnék egy gépet venni otthonra, augusztustól ne legyek elvágva mindentől. Tőletek meg végképp ne. :P

Szép napot! Szuper idő alvásra és vásárlásra (nem munkára).

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Lkata!

Nekem a szeméremcsontom most sem, meg múltkor sem fájt, de szinte minden kismama barátnőm pnaszkodott erre.szóval, nem egyedi eset.Nekem Ábelnél a 36.héttől az volt, hogy teljesen váratlanul, mint derült égből a villámcsapás, a combom tövébe belenyilalt, de olyan erővel, hogy sokszor ha épp jártam akkor összerogyott a lábam.Nem egyszer az utcán is.Semmi előjele nincs, egyszer csak jön.Szörnyű.Azt mondta a doki, hogy akkor már annyira lent van a baba feje, hogy mozgás közben neki ütődik a medencecsontnak, és az kisugárzik a combtőbe. Szóval, mindenkinek megvan az egyéni nyavajája:-)

De ha ennyire odafigyelsz az evésre, szerintem te is benttartod a vizet, azért gyarapszik a súlyod, nem?Bár nem tudom te hogy állsz a wc-re járással(bocsi az indiszkrét dologért), de nekem pl.nehézségeket okoz, még a sok gyümi mellett is.És amikor megugrik a súlyom, akkor gyanus, hogy az el nem ávozott dolgok miatt.A dokim is ezt mondta, hogy ezek a dolgok simán rátesznek a kismama valódi súlyára 1-2 kilót.Általában mikor ő megméri a súlyom a rendelésen 1 kilót le is számol belőle.Elég baráti nem? :-)
emmalena

Ildi! Nagoyn szépek a kötött homik! Ügyes az anyukád!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Sziasztok!
Megjöttem a védőnőtől...szabadságon van, úgyhogy most sem tudtam meg semmit. Pedig reméltem, hogy meg tudja mérni a cukrom, érdekelne, hogy mennyi reggeli után egy órával.

LKata
Húst és salátát egyél nyugodtan!!! Az nem hízlal!!! Szénhidrátokat csökkentsd le!!! Szerintem éhezni nem szabad, főleg, mert legtöbben nem a rengeteg kajától hízunk, akkor meg minek koplaljunk. Szerintem én is híztam megint, pedig elég keményen diétázok!

marek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?