Sziasztok!
Na megint itt vagyok, túléltem a hetet, de éppenhogy...írni már totál nem volt erőm. Azért esténként végigfutottalak benneteket. Most előre is bocsi, de tutira nem fogok tudni most mindenre reagálni, 5 oldallal vagyok lemaradva. Valamit azért összehozok...
Kata!
Nem, a babakocsi még mindig nincs meg. 30-án együtt jövünk vissza a családommal, itt töltenek egy hetet, és velük együtt fogunk dönteni, majd megvenni. Elmegyünk majd megnézni, mert a Mamas&Papas pl nincs otthon...a bugaboot már látták. Jaja, már csak 2-t kell aludni, hihetetlen, nem gondoltam, h egyszer ez is eljön. Nem rég még 3-4 hetekről beszéltem.
Amúgy most nem nagyon vettem semmit, mert a többi cuccot is a szüleimmel fogjuk megvenni, akkor már 95%-ra mindent...úh most visszafogtam magam, és kivárom. Pár ruci azért becsúszott, meg egy ari zsiráfos törcsi.
Nagyon ari Zsebi!
Marek!
Sajnálom ezt az egész hercehurcát, de látom azért már kezd visszatérni a jó kedved! Így tovább, látod, ki lehet bírni, már csak 13 hét!!!
És tök ari a párod, h segít, főz, méricskél, meg minden!
Nusildi!
Mostanában valahogy lenyugodtam, minden rendben lesz, és kész! Remélem hétfőn a magyar dokim is megerősít ebben, h méhszáj zárva, magzatvíz nem szivárog, stb, stb.
Jók a cuccok, amit vettetek!
Szerintem az is arra utal, h vm nem ok odabent, h égetett az a cucc...
Emmaléna!
Huhh, durva ez a tejcsorgás, azért vigyázz! Remélem nem lesz egyre és egyre több, nehogy gond legyen!
Próbáld vm kamuval leszerelni az anyóst...én sem vinném. :p
Köldökfájdalmat sajnálom! Nekem felette a piercing helye nem akar begyógyulni. Nincs begyulladva, heti egyszer talán egy nagyon minimál fehér cuccot nyomok ki belőle (bocsi), de amúgy semmi...meg néha piros körülötte, ritkán viszket is picit. Szal nem ok...pedig kb 12hetesen vettem ki...nemtom mit kéne vele csinálnom, de ez nem normális. A köldököm amúgy nekem még bírja. Nyomódik kifele, de még mindig a helyén van, messze van a kifordulás, lehet nem is fog.
Ancsa!
Nekem is van ilyen szívhang hallgatóm, asszem kb 18 hetesen vettem. Semmit nem sikerült még befognom vele, de kb 3hete próbáltam asszem utoljára. Majd holnap kipróbálom megint, hátha.
Handrea!
Gratula Szabihoz! Mi még sehogy sem állunk név ügyben..
Remélem nem lesz baj a cukorral.
Sajnálom a fájdalmakat, remélem javul majd!
Dalma!
Gratula a kissráchoz!
Lovaszkata!
Neked is gratula a kissráchoz, nagyon ari a képeken!
Perdo!
Nagyon sajnálom, h ez van, de légyszives próbálj meg bízni abban, hogy minden rendben lesz! Tényleg sokat számít! Pihenj rengeteget, ne foglalkozz mással, már csak ezt a max 8hetet kell kibírni, ennyit tuti megér! Aztán utána lehet rohangálni, meg lépcsőzni, amit akarsz...ha persze lesz rá erőd a 2 csajszi mellett. De a lényeg, h nyugi! Minden rendben lesz, és tényleg, ahogy a többiek is írták, ebben a korban már nincs mitől félni, 1-2hét múlva 100%-os esélye lesz Vivinek, addig meg tessék 0-ra venni!!!
Peva!
Irigy, irigy a meló off miatt!
Igaz én mától 3 hét szabira megyek, de aug.10-től még egy szűk 2 hónapot le kell húznom...már előre félek, kemény lesz.
Szöszke!
Jó utat!
Timi!
Látom, neked is volt egy nyűgös napod...de örülök, h már minden ok! Én még mindig a bolygós babakocsit támogatom, a körülményekhez képest is (kert, rövid séták stb)
Zsuzsu!
Gratula a bevásárló akcióhoz! Nagyon jó cuccokat vettél!
Norka!
Üdv!
Bettyna!
Nekem tetszik a név!
Clau!
Téged is üdv! Gratula Mátéhoz! Már ha apa is belemegy...
Ikea-s ágy: Szerintem teljesen jó, nekünk is a Sniglar lesz itthon is, otthon is.
Láttam többször élőben, és én mint rutinos nanny, jól meg is rángattam...sztem stabil is, pedig tényleg nem néz ki annak. De hát Ikea minőség, még én sem csalódtam, rengeteg mindenünk van onnan. Semmi gond ezzel az ággyal. Én direkt egyszerűt kerestem, 60x120-asat, a nagyobbak nem tetszenek, meg sztem felesleges is, és a furnérosak sem tetszenek. Holnap is Ikea-ba megyünk egyébként, bár már hátunk közepére sem kivánjuk egy nappal az utazás előtt, de muszáj, kell egy kiniytható kanapé, új dupla paplan, párnák, pár tányér kiegészíteni a meglévő készletet (csak 2 van midnenből), meg még pár apróság...mert ugye a családomnak majd aludni kell valamin valamivel, meg enniük sem árt...szal ez van.
Szopipárna: nekünk is lesz, ki is néztem már, bár élőben még nem tapiztam, úh lehet még áttérek másra. Ez 20font, 6000ft. Szerintem megéri, mert később is pl én sokat használtam Aidan-nek, mikor még nem tudott egyedül ülni...ha ott kellett hagynom, csak köré raktam a párnát, h nyugodtan dőlhessen, ha muszáj neki.
Velem annyi van, h mint írtam, nehezen de túléltem a hetet...hát nem volt egyszerű, tegnapra már totál lemerültem, mozdulni alig bírtam miután itthon leheveredtem az ágyra, mikor hazaértem. Ma még összeszedtem magam, és lenyomtam...az "utolsó" mindig ad egy kis löketet.
Arik voltak a főnökeim is, elbúcsúztunk, Aidan is dobbálta a puszikat, meg minden...3hét múlva tali. És már csal 2-t kell aludni, alig várom!!!!
Az a durva, hogy ez most tényleg kemény hét volt, de valahogy mostanában jobban érzem magam, elmúltak a nyavalyáim, mint a "terhes terhesség". Most mondhatni jól vagyok. Lehet az volt a baj h a 10 napos szabim alatt csak feküdtem, és onnan nehéz volt bármit is csinálni. De így h pörgök, gondolom jobban kondiban vagyok, és egyszerűbb.
DE!!! Napok óta annyira fáj a lábam, h megőrülök!
Bokától lefelé úgy fáj, mint amikor rengeteget sétálok. Reggelre sem múlik el, így minden nap hozzá adódik a fájdalom, általában a 2órás sétánk után annyira kész vagyok, h le kell ülnöm/feküdnöm, különben kész. De szerencsére mindig ilyenkor megy a gyerek aludni, úh meg is tehetem. De tényleg nagyon rossz, asszem azt érzem, hogy a lábam nem bírja a plussz 10kg-ot cipelni. A terhesség alatt eddig "csak" 7kg-ot híztam, de eleve 3-mal indultam. Nem vizesedik a lábam, mert nem dagad, úh tuti ez lehet. Van vk-nek még ilyen? Vm tipp? Krém vagy mittomén? Kezdetnek berendeltem a scholl papucsot otthon, hétfőn megyünk érte...
Wáááá, holnap után repülés, utána egybő 4D, és kis vásárolgatás...és HOLIDAY!!! Alig várom!
Na el is dugulok, tényleg ne legyen harag, ha vknek nem írtam, de csak nagyjából átfutottam az 5 oldalt, és ami megszúrta a szemem, arra írtam, de tuti, h sokmindenen átsiklottam! Bocsi! Az 5 napos camp alatt sem fogok tudni írni, nem hiszem, h be tudom majd pótolni...de azért hétfőn legkésőbb jövök a csajszim sztárfotóival.
Vigyázzatok magatokra, jó hétvégét!