Üdv.
Sznanna, Szilcsi, nem minden gyereket visel meg a fogzás! Petit eddig úgy Isten igazából egyik sem kínozta meg pl. hála Istennek.
Azért örülök, hogy már túlvagytok az egy-két fogacskán, és drukkolok, hogy a többi ne legyen ennyire szenvedős!
Zsuzsu, nagyon jók a fotók Ábelről, érdekes, nem nagyon változott az elmúlt két évben.
Nagyon jó vásárt csináltál. Én tegnap reggel vérvételen voltam, így nem tudtam nyitásra a Corába érni, du. meg nagyon már semmi nem volt, viszont vettem Petinek homokozókészletet 2 db-ot, annak is 200 Ft darabja. Volt sok jó ruci tényleg...
Figyi, azt hiszem, Kármen írta, hogy valami papírt kell aláírni, hogy nem tartassz igényt a védőnőre, és békén hagy.
Szilcsi, évfordulóra passz, nekünk tegnap volt, de mi nem vagyunk nagy ünneplősök, ma elmegyünk apával és Petivel a Burger Kingbe.
Szilde, nekem megvan minden Petiruha. Úgy igazából mindegyik unisex, vagyis van benne "fiús", de azt még simán rá lehet adni egy lányra is (nem vagyok rózsaszín-piros, stb. párti). Így el vannak dobozolva.
Szerintem, ha nem akarod tárolni, akkor tedd fel őket valami aukciós oldalra, vagy akár ide, a babanet piacterére. Tuti találsz rájuk vevőt.
Én egyébként méret szerint bezacsizva, bedobozlva tartom őket a garázsban. Ami meg nincs bedobozolva, az otthon várja a "nagy utat" bezacsizva.
Matteo, a szemész állítása szerint, ez a rendellenesség örökre megmarad. De ahogy írtam, nem zavar, csak a neurológusnak rá kéne mondani, hogy ez csak egy állapot.
Igen, ide is begyűrőzött az időpontos rendszer...mondjuk itt magánba is nehéz időpontot szerezni, gondolom, aki megelégelte az állami várkozást, mint hív egy magánorvost, és csöbörből így lesz vödör.
Zituska, nem tudom, én nem hiszek a hiperspéci dolgokban. Peti 70X140-es ágyában mezei szivacsmatrac van, és a mai napig nincs baja. A Lengyel utcai kárpitosboltban vettük, és tényleg nincs rajta még egy behorpadás vagy más hiba sem. Anyós varrt rá egy huzatot, oszt jóvan. Ja, és persze a lepedő alatt a kezdetek óta van egy gumilepedő (ugye kicsinek még az esetleges hányás miatt).
Anett, ágy