Na, mindegy...
Gröni, Gy.P-vel beszéltünk telefonon.A papírt átküldi a kezelőorvosnak, és Ő fogja odaadni.Utána keressük majd meg személyesen.
Viszont ma voltunk a genetikus doktornéninél.
Mondtuk, hogy nem találtak eltérést.Azt mondta, lehet, hogy csak mentális problémák lettek volna, az meg nem látszik 19 hetesen.
Elmagyarázta, hogy mit kell szedni, hogy a következőkben ne forduljon elő.Mindenféle természetes dolgot kell enni, zöldséget, gyümölcsöt, de csakis kiskertit.Nem kitudjahonnan-levőt.
Ajánlott egy termékcsaládot is...
( Ez itt a reklám helye.)
Mondtam, hogy én az AloeVera termékeket ettem most is, meg folsavat, meg Hipp Natalt, meg Elevitet.Szóval sztem én ilyen téren mindent megtettem.
Azt is mondta, akinél ez már egyszer előfordult, többször előfordulhat, mert valami nem jól működik...vagy az ember több káros hatásnak volt kitéve.
Ja, és a miénk nem öröklődős fajtáből való.
Miután már minden tudtunk, megkéreztük, hogy jól értelmezzük-e, hogy kislány volt a baba.
Azt mondta, igen, ez teljesen biztos.
Na, erre közöltük, hogy pedig a patológus fiút mondott.
Azt mondta, téved a patológus,mert nem lehetett fiú, egyébként is az még nem látszik ilyenkor a külső nemi szerveken.(Oké, de a herék is ott vannak ahol kell...)
19 hetesen???????? Akkor már uh-n is látják, nem hogy kézzelfogható magzaton!
Mondta, hogy elég bonyolult ez, talán értjük amit mond, de megnyugtattam, hogy értem amit mond, én is eü dolgozó vagyok, hápogott, hogy nincs is rajta a papíron...
Mit számít az?
Na, mindegy, nem tudtunk közös nevezőre jutni,Ő állította hogy lány, mi mondtuk, hogy a patológus szerint fiú.
Mondtuk, hogy nem veszekedni jöttünk, csak szeretnénk tudni, hogy mi a helyzet, és ezért kértük a segítségét.
Amikor eljöttünk, mondta, hogy majd azért neki is mondjuk el a végeredményt, mert most már Ő is kíváncsi.
Ja, még azt mondta, hogy születés után sem lehet mindig eldönteni a baba nemét, és akkor kérnek kromoszóma vizsgálatot, ami eldönti.Mert lehet, hogy külsőleg más, mint aminek látszik, meg amit a kromoszómák mutatnak.
Szóval nem minden kérdésre kaptunk egyértelmű választ.
Szerinte tök mindegy, hogy egypetéjűek vagy csak tesók, a lényeg, hogy mindegyik beteg volt.Hát...........................
Egyrészt nem mindegy, hogy 1 vagy 2 hibás petesejt volt, másrészt ugye most már nem biztos, hogy mindegyik beteg volt.
Végül megállapította, hogy ami mintát Ő kapott, abban ezt látta, és azzal beszéljünk még, aki a mintát levette.
Szóval annyiban lettünk előbbre, hogy tutira kislányé a beteg magzatvíz.Nem lehet tévedés, megmutatott minden papírt.A kromoszómákat is. A 3 db 21-est, és az XX-et is.
Bocs, megint hosszú lettem.