Új privát üzeneted érkezett!

Juti, én is nagyon belelkesültem, hogy találtam a te személyedben egy ilyen szupi varrónőt! Szerintem nyugodtam adhatsz fel hirdetést, ez olyan Waldorf-baba, ezren csinálják, itt a neten is, boltokban is láttam, szerintem nem lenne gond belőle.
Csak Ábrisnak kellene, mert Szonjának vannak alvós állatai, és Ábrisnak névnapja lesz aug. 16-án (akkorra kellene), Szonjának esetleg Mikulásra vennék, ha nagyon megszereti az Ábrisét.
Ez a méret nekem is jó lesz.
Akkor nézem neked a babát, és megírom, mennyibe kerül.

Pussz!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!

Vivien,ügyesek a csajaid!! :D

Juti,egy kek baba rendel!Es ha nem gond akkor a Mark felirattal. :wink: A meret nekem is jo.

Roberta,üdv itt a forumon.Hatalmas nagy lanyod van :D

Lecso,a borostyannyaklanc fogzasra jo...nekünk is van es en tökeletesen meg vagyok elegedve vele.Miota a fiam nyakaban van,sokkal nyugodtabb es nem sir annyit.

Lili,mar hianyoltalak,jo hogy elökerültel. :wink:

Kép
ami6
 
 


Hetfön megyünk oltasra...ez lesz a harmadik.A következöt 1 evesen kapja...Kinek hogy viselte a csöppsege a 3-ik oltast?????Mar elöre felek. :(

Többiek???Hol vagytok????

Kép
ami6
 
 

 
 

Kristóf hétfőn kapta meg a 3. oltást, de szerencsére semmi baja nem lett tőle, pedig mindkét lábába kapot egy-egy szurit, mert a Meningococcust is most kapta meg.

Juti,
Én is szeretnék egy ilyen babát.:)) Annyi kék dolgunk van már, hogy én inkább zöldet szeretnék.:) És ha lehet Kristóf felirattal, köööösziiiii.. A méret is tökéletes.

Nálunk még mindig tart a nyügi immáron jó pár napja, ha kimegyek a látóteréből sírva fakad, édes hogy igy ragaszkodik hozzám, na de igy semmit nem tudok csinálni itthon..

Kép
k.krisztina78
 
 


Krisztina,Kristof az elözö kettönel sem lett lazas? Mark az elözö kettönel is mindket combjaba kapta a szurit es mindket esetben volt egy kis laza. :( Allitolag ez a harmadik oltas a legdurvabb vagy csak rosszul olvastam valahol?

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!

Bocsánat kicsit eltűntem.
Zalán szépen nő. Képzeljétek már kb egy hónapja kint van az alsó két foga.
szerintem lassan jön a többi is, nagyon be tud mérgesedni mikor a rágókáját rágcsizza.
Juti!Ez a ababa nekem is nagyon megtetszett. Kérhetnék egy zöldet ?
Csak mert nekünk is minden kék.
Köszönöm.

Zsuzsi
zsuzsi80
 
 


Juti! Látod, hogyha egy üzlet beindul :D

Andi! A porban egy dolgot tudok biztosan, hogy benne van, az az ánizs. A többi már csak azért sincs rajta, mert a gyógyszertárban keverik ki és hogyha rá lenne írva, akár te is otthon meg tudnád csinálni :wink:

Ami! Nálunk az első kettőnél semmi sem volt, a harmadiknál volt hőemelkedés. Én olyat is hallottam, hogyha az első ketténl nem volt nagy gond, akkor most sem lesz :wink:

Juti! Holnap hogyha nem esik az eső, mi is elnézünk még egy helyre Peti baba ügyben. :wink:

Kép
bettó
 
 


Ami! Nagyon jók a képek! :wink: Hatalmas babód van :wink:

Kép
bettó
 
 


Hű de tök jó vihar van!! Imádom!! :lol: :lol:

Nekem a zöld babára Jázmint, a rózsaszínre Lilient kéne írni, ha tudsz. Hatalmas köszike :D
A 3. szurinál volt egy kis hőemelkedés, de szirup elég volt.
Vendég
 


Tudja valaki, hogy kell ide videót föltenni?
Vendég
 


:( Én sajna nem!
Akkor jön felénk az eső. Király!!! Kincső megint ébredni fog vagy 4-szer :shock:

Kép
bettó
 
 


Az enyémek le se bagózzák. Bár itt akkora zaj van a forgalom miatt, hogy megszokták :?

Hátha Debrecenig kidühöngi magát... :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Kriszta!

Milán is anyás lett, csak akkor jó, ha lát, néha az se elég, fel is kell vennem. Ezen is túlleszünk majd!

Na, csajok, akkor a rendelések a következők:

Bettó: rózsaszín
Lili: kék
Vivi: rózsaszín Lilien, zöld Jázmin
Reni: rózsaszín
Ami: kék Mark
Krisztina: zöld
Zsuzsi: zöld

Ha nem esik holnap az eső, akkor az árát is mondom, és utána eldöntitek, hogy kell-e! Nem lesz sok, szerintem, majd meglátjuk!

Pusssz!

Nagyon örülök, és várom a további rendeléseket!

jutiboszi
 
 


Javítás:

Bettó: rózsaszín
Lili: kék
Vivi: rózsaszín Lilien, zöld Jázmin
Reni: rózsaszín
Ami: kék Mark
Krisztina: zöld Kristóf
Zsuzsi: zöld

Bocsi!

jutiboszi
 
 




Szerintem nem volt. Különben kollektív figyelmetlenségben szenvedünk! :wink:
Vendég
 


Vivi!!

Én már rájöttem! Nem volt eddig!!!! Én egyszer kértem a szerk.től, hogy törölni szeretném 1-2 hozzászólásomat, mert félek, hogy megbántok vele valakit, utólag megbántam, hogy nyilvánosan leírtam, blabla, és akkor azt írták vissza, hogy sajna nem lehet, mert sokan kérnek ilyet, és nincs idejük ezzel foglalkozni, írjak olyat, ami nem sértő. Na, köszi, gondoltam.......lehet, hogy azóta többen is kértek ilyet, mert ugye most minden saját hozzászólásodat tudod szerkeszteni. Gyorsan meg is szerkesztettem amit akartam, de sajna fleslegesen, mert mások reagáltak rá, és abból kiderülhet, na, mindegy, rég volt! Szóval ez egy új szolgáltatás! Ha valamit másképp akarsz, akkor kihjavíthatod.

jutiboszi
 
 


Lili! Hogyan kell az ikrek korát számolni? Mit jelent a korrigált kor? Mert gyönyörűen fejlődnek, pont a rendes hónapoknak megfelelően szerintem.

jutiboszi
 
 


Oltás: akartam már írni, nálunk szerencsére semmi baj nem volt az oltással, meg se éreztük. A 3.nál már nem is sírt, csak épp abban a pillanatban volt egy kis nyüszi, amikor kapta, de utána már az is elmúlt. És se láz, se hőem. nem volt!!!! Örülök is nagyon! (kopp-kopp-kopp)

NEM ESIK AZ ESŐŐŐŐŐŐ!!! ez tudjátok mit jelent??? megyek boltba anyagot nézni! Viszem a kis listámat!

Ja, csajok, lehet sárgát vagy narancssárgát is ám!!! Azok is szépek! Még lehet változtatni a kéréseken, nem gáz! Még nem vettem meg az anyagot.

jutiboszi
 
 


A korrigált kor azt jelenti, hogy az enyémek ugye 33 hétre születtek. Tehát 7 héttel korábban. Tehát a jelenlegi korukból mindig levonnak 7 hetet, és csak "annyit " kell tudniuk hivatalosan. AZ enyémekre azt mondják, hogy ugyan lassan 7 hónaposak, de 5 hónapos fejlettségi szinten kell lenniük. Nos, persze mi is korunknak megfelelően fejlődünk. Doki is mindig mondja, de mindig a korrigált kor szerint figyelik.
Vendég
 


Persze ezek a fejlődési görbék abszolút egyénre szabottak.(Bocsi, tudom nem tőlem kérdezted :oops: :oops: )

Lili ugye négykézézlábra áll (térdel), és előre hátra ringatózik. Ebből lesz a mászás. Barátnőm 9 hónapos fia még nem kúszik. Mi azt már hónapok óta csináljuk. Eleinte mindig előre, újabban hátra.

Valamiben általában lassabbak (esetleg), másban gyorsabbak. De szerintem minden baba ilyen. Mégis mindig azt írják a papírra, hogy a korrigált kornak megfelelnek. De ez azért becsapós, mert simán van olyan gyerek (nem is kevés), akinek 1-2 lépcsőfok kimarad.

Barátnőm gyereke ugyan nem kúszik, de stabilan ül.

Ezért nem szeretem, mikor azt mondják, hogy ezt vagy azt már tudnia kell. Miért kéne? Hál istennek nekem normális orvosaim vannak, és még soha nem mondták, hogy spuri Dévényezni, mert még nem bukfenceznek.
Vendég
 


Lili! Akkor tényleg nagyon ügyik az ikrek! Nálunk kúszás kialakulóban van, de csak hátra :D
Szerencsére még csak esni sem esett. Csak most áll nagyon úgy az idő :cry:

Juti! Jujj én már nagyon várom, hogy Kincső tudjon vele alukálni. És képzeld lassan jó lesz rá a pulcsi is :D

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Értem Vivi, végre tisztában vagyok a dolgokkal. Egyébként tényleg rettentően ügyesek a lányaid, és tény, hogy minden babát önmagához kell hasonlítani. Nincs előírás, hogy mikor mit "kell" csinálniuk. Én mafla jól betojtam az elején, amikor szegény nem bírt hason lenni, mert nem bírta emelni a fejét. Persze egy percig sem bánom, hogy elvittem gyógytornára (akkor még nem tudtam, hogy Dévényes), mert volt egy kis izomlazasága, ami mára tökéletesen eltűnt, és nagyon szépen fejlődik, szóval nem bánom, mert nagyon aranyos a gyógytornász csajszi, és örülök, hogy szakember mondja meg, hogy minden rendben van a babámmal.

Na, köszi még egyszer a felvil.t! És cupp a csajoknak, nagyon ügyesek!!!

jutiboszi
 
 


Csajok!

Egyszínű anyagból van sok színben, tehát a testének való anyag bőven van. De az ujjához való kockás sajna nincs, csak más anyagból. Keresek valami puha, pamut anyagot hozzá, jó? Nem biztos, hogy kockás lesz, van csíkos is, meg mindenféle más is. A rózsaszín és kék babákhoz van mikro kord anyag, nagyon szép, és puha is, kockás a rózsaszín, és apró virágos a kék. Az is nagyon szép. Vagy lehet az egész babát plüssből csinálni, abból van kék, bordó-rózsaszín csíkos, szürke, sötétbordó, fehér, zöld.

jutiboszi
 
 


[quote]L írta:ecso,a borostyannyaklanc fogzasra jo...nekünk is van es en tökeletesen meg vagyok elegedve vele.Miota a fiam nyakaban van,sokkal nyugodtabb es nem sir annyit


Ami árulnak 2 félét,megkötőset+simát?Milyen van nektek?Ha nem megkötős nem túlzottan lóg le?A ruhája alá eltudod rejteni előle?

Kép Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


Vivi!!!!!!! Én bocsiiii!!!!!!!!!!! Tőled akartam kérdezni, hogy mi az a korrigált kor, csak pont előtte írtam össze a babákat, és valahogy benne maradt a fülemben a Lili, és Vivi helyett véletlenül azt írtam! Szóval köszi a választ, hozzád szólt a kérdés!! Bocsi, kicsit keveset aludtam..... :oops: :oops: :oops:


Lecsó!

Ezt Te fényképezted??????? Mert nagyon hangulatos!!! Venni kellene egyet a barátnőm kisfiának, nagyon nyűgös most a fogzás miatt. Csak attól fél a barátnőm, hogy letépi magáról. Nagyon erős pici fia van!!! A játékait simán szétszakítja!

Nekem az alsó szimpibb a gyöngyök formája szempontjából. Az talán nem bök annyira. Nem? Vagy tévedek?

Most nézem, hogy ez elég gyerekbiztos, minden szem után van egy csomó. Na, így már tetszik!!! Sztem veszek én is, ha kell.

Nekem az alsó szimpibb a gyöngyök formája szempontjából. Az talán nem bök annyira. Nem? Vagy tévedek?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jutiboszi 2008.07.18 11:47-kor.

jutiboszi
 
 




Juti innen van!
http://babacsoda.hu/component/option,co ... Itemid,26/

Csak nem tudom milyet,megkötőset vagy sem.Több féle alakú és színű gyönggyel lehet kapni.

Kép

Kép
lecso
 
 


Ami,
Nálunk szerencsére egyik oltásnál sem volt baj, ezekre úgy tűnik nem reagál rosszul.

Lányok segítsetek nekem légyszi... Használ valaki Sinlac tápot? Vagy tud valaki valamit róla? Nekünk felírta a dokinéni, ki is próbáltuk, de valamit nem jól csinálok. Miután a dobozon az van rajta, hogy hogyan kell belőle kanállal ehető pépet csinálni,igy kicsit meg vagyok lőve, mert nekem olyna higitású kellene amit ki tud szívi a cimus üvegből. Megpróbálkotam úgy készíteni mint a tápot, 90 ml vízhez 3 kanállal, de az aventes 2 cumival sem tudta kiszívni, pedig nagyon ki szereném próbálni, hátha jobban aludna tőle. Ugyanis ma éjjel is ébredt: 23, 1:30, 2:30, 6:15, de fél 3-tól 4-ig ébren voltunk, nem volt hajlandó alukálni csak a kezemben, ha letetem ébredt is egyből és sírt. Vágül kapott kaját attól elaludt, pedig éjjel hiába ébredt, enni nem adtam neki,de úgy látszik vissza kell térnem az éjszakai etetésre, mert ez a 3. éjjel volt, hogy megy a hiszti. Kicsit kivagyok már tőle.:((

Kép
k.krisztina78
 
 


Kriszta sajnos nem tudok benne neked segíteni :( Nálunk Levi még a tejpépért sem volt oda ,úgyhogy még azt is keveset csináltam,de abból tápszer állagút?! :? Nem tudom,szerintem az szemcsés,nem?Talán főzelékes cumival,igaz azt nem tudom hogy az aventnek van-e olyana.De miért nem jó a sima HA tápszer?Vagy már tejes tápszer iszik?És miért kell sinlac?Okosíts ki kérlek! :wink:

Ja Ami nálunk sem volt semmi gond az oltásokkor.Semmi láz vagy hőemelkedés,sőt még nyüszis sem volt.

Voltunk szerdán mi is az utolsó oltásért.Méreckedés is volt,6310gr.
3 napja kap sajátfacsarású almalevet kiskanállal(kb 10-20ml).Néha fancsarog tőle ,de becuppogja.Holnap már lehet baracklét kap.Jövőhét vasárnap már 5 hónapos lesz,szép lassan most ízlelgetjük a gyümileveket és 6 hó körül elkezdjük majd a gyümipépet tízóraira szopi után.

Juti nekem is tetszik a baba,de nálunk van annyi kabala,hogy így is már 3 zsákkal raktam el,ne hánykolódjanak.Egyébként Levinek van alvós állatkája,Tomi meg pelussal +hüvelykújjal alszik. :wink:
Ő itt Manni:
Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


Mi használtunk sinlacot. Én úgy csináltam, hogy kb. 150ml vízhez 5 evőkanál. Így elég híg, hogy átférjen a cumin (akár főzelékesen), de sűrűbb, mint a tápszer.

Jól hízlal :D
Vendég
 


Én is adok már neki kóstolót, almát, barackot, talán jövő héten már banánt is kap meggylével. Persze mind friss gyümi, házilag préselve. Egyelőre még nem kell olyan sok, szívesen elbíbelődök vele. Vettem teát is, Milupa granulátumot, megkóstolta, nem kellett neki, de azért még próbálkozom!!! Nekem ízlik, narancs-barack ízű.

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Olvasok,csak irni nem tudtam.
Én mindjárt rendelek egy borostyánláncot,csak még én se tudom melyik legyen.Aminál nem mertem,de a bnőm fiának van,és teljesen meggyőződtem hogy biztonságos.Az Ő fia már elmúlt egy éves,sose nyúl hozzá,de sztem azért mert kiskorában lett neki is megvéve,és így szokta meg.Minnél hamarabb be akarom én is Petyus nyakába rakni.

Megcseréltük egy hete a két gyerek szobáját,és emiatt totál felborult az alvásuk,de remélem visszaáll hamarosan.Viszont a csere meg kellett,mert így ésszerűbb.

Krisztina:sinlac!!Amikor Ami már nem cicizett( négy hós korában),felirták nekünk is a sinlacot.(melllékesen megjegyzem hogy nem irtak mellé rendes tápszert,és a dokim volt olyan faszfej hogy azt mondta elég a sinlac.Egy hónapig óránként evett éjjel,mig rájöttem--jó énis marha voltam--hogy a sinlac nem elég önmagában,pedig még a dobozára is rá van irva.Kapott rendes tápot és akkor már nem kellt óránként.NA mindegy ezt csak úgy leirtam.Akkoriban egyik topicban nagy "divat" lett a sinlacos etetés,merthogy nem kel majd fel éjjel annyiszor.Nos hát ez csak kevés embernek jött be,szóval vagy bejön vagy nem.Ki kell kisérletezni hogy mennyi kell hogy itatni tudd,én akkor Amit aventesből a variábilis cumival itattam.Amin csíkok vannak.

Most Petyának is adok a táphoz,bár Neki azért mert nem ette meg magában a tápot,meg mondjuk neki jó is hogy hízik kicsit tőle.

Egyébként Ami nekem --még mai napig--nagyon "sokszor ébredős" volt éjjel,voltak jobb meg katasztrófálisabb napok,mindig rá lehet fogni vmire,fáj ez az,amaz,de úgyse tudom meg soha miért kelt fel annyizsor.Engem is nagyon idegesített egy darabig,de aztán rájöttem hogy Ő ilyen ébredős,úgyse tudok mit csinálni.Drukkolok hogy Nektek elmúljon.

Mindenesetre a variábilis cumival próbáld meg,azzal tuti meg tudja inni.




Kép


Juti!Annyira jó hogy így belelkesültél,asszem én is fogok egyre pályázni.Egyébként a Milcsiére csináltál arcot?

Petya megint nem tud kakálni--ezt se értjük mitől van,hol tud hol nem---egyebekben jól vagyunk,egyre többet tartja hason a fejét,és nagyon nyúl a játékokért felfelé.Még mindig heti kettő Dévény,meg aTSMT torna megy.Annyira tömi a kezét a szájába,és rágja az ujjait,sokszor öklendezésig,azt mondja a doktornő hogy nem lát igazi fogzást még,de nem tudom néha annyira nyűgős,én mégiscsak arra gyanakszom.

Betetnnétek a babás linket nekem?Mármint ahol a mi babáink vannak.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Vivi,
150-hez 5 evőkanál?? Én a tápszeres kanállal mértem, lehet akkor az kevés volt? :)) Nekem nem is mondta a dokinéni, hogy nagyon hízlal....

Kristóf is eszi a gyümiket, őszit meg almát, jövő héten szeretném elkezdeni a meggy banán összeállítást. Telepakoltuk a barátnőmmel a hűtőt meggyel, lecentrifugáltuk,igy legalább akkor is lesz neki, ha már nem lesz a boltban.

Lecso,
nekünk azért ajánlották a sinlacot, hogy esténként tápszer helyett azt adjam, mert az állítólag jobban teliti a gyomrát és nem fog annyit felébredni. Tulajdonképpen ez is tápszer, csak sűrűbb és totál antiallergén. ettől várjuk most épp a csodát, csak most elkeserített Pilchard, hogy náluk pl nem jött be.
Igazán engem nem zavarna hogy ennyit kel éjjel, inkább az a zavaró, hogy fentvan 1- 1,5 órát, és baromi nehéz visszaltatni.

A cumi ötletet köszönöm, nem tudtam, hogy ilyen is van.:)

Pilcard,
mit csinálsz Amival ha éjjel felkel? Nem túl bíztató, hogy ő már 2 éves és még mindig ébreget.:(

Kép
k.krisztina78
 
 


Lányok! Nem hiszem el!

Lili játszott egy színes, húzható kukaccal. Jobban mondva össze-vissza rángatta maga körül. Jázmin nézte egy darabig, majd olyan ordításban tört ki, hogy na! Ült a Nagyi ölébe, előrehajolt, kinyújtotta mindkét kezét, és remegve visított! Kellett neki! Megáll az eszem! Persze mikor Lili elment pelenkázódni, és addig megkapta, dobta félre. Lesz gondom a kiscsajjal! Hozzáteszem, Lili meg kiröhögte.
Vendég
 


Csajok!

2500 Ft-ra jött ki 1 Álommanó!!! Nem tudom, mit szóltok hozzá, azért nem olcsó, tudom, de nem olcsó az anyag se hozzá sajna! Meg azért azt is hozzáteszem, hogy 40 cm magas, azért kell bőven anyag!

Nos, ki szeretne????????

jutiboszi
 
 


HAHAHAHAHA!!!!!
nekem is ezt mondtááák! Hogy majd nem ébred! Hát ébredt! Semmit nem javított! Átverééés! Amielyik baba kelni akar, azt nem hatja meg a sinlac.

Szal én elhagytam, mert 100 féle tápszert nem veszek.

Nincs ráírva ez evőkanál?
Nekem azt is mondták, hogy előre nem lehet megcsinálni, mert beleszárad, mint a beton, és sosem mosom ki. 1 hónapig vacakoltam, hogy fürdés után gyorsan megcsináljam, míg a gyerek ordít, hogy éhes. Aztán egyszer megcsináltam korábban. Hát kutya baja nem volt. Fürdés előtt összekutyultam, az bőven jó volt fél óra múlva is!
Vendég
 


Vivi!

Nem gyenge! Akkor már kezdődik a harc!!! Hajrá egyik, ne hagyd magad másik!!!!

Pilchard!

Még nem csináltam arcot, mert annyira a többi álommanóra koncentráltam, hogy mindig elfelejtem.
Mellesleg Milcsi se kakil nagyon, amióta kap gyümit, rendesen összeállt a kaki, és így nem is jön ki. A dokinéni azt mondta hőmérőzzem, ha 3 napig nem kakil. Hát hőmérőzöm. Csak akkor van kaka, ha híg. Az megy szó nélkül.

jutiboszi
 
 


Na én Petyusnak ezt rendeltem meg!

Kép

KépKép

KépKép
pilchard
 
 



Én szeretnék továbbra is!
Ezek egyedi, kézzel készített babák :D Senki másnak nincs ilyen!!!
Most kell fizetni?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Ez most kissé OFF lesz, de a Babanet csapata nevében örülnénk neki, ha minél többen eljönnétek július 26-án a Babanet-Kölöknet talira.

Ha van kedvetek, nézzetek át a Tali topikjába!

Részletes információt pedig itt olvashattok!

Várunk Mindenkit sok szeretettel:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Kép

Na közben találtam egy képet ahol végre látom hogy is lehet a gyerekre rárakni,elképzelésem sem volt. :roll:

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Ezt nem tudom hogy csináltam :? :shock: .

Juti! Szuper a baba! Mi is Kaptunk nagyon sok játékot, így sajna kihagyom. (Legalábbis egyenlőre.)

Vivi! Minden tiszteletem a tiéd a héten mikor Zoli dolgozott én is egyedül voltam a gyerekekkel, volt néha sírás, de azért bírtam velük :lol: .

Ami! Nekünk egyik oltásnál sem volt nyügösködésnél több kopp-kopp.

Annám a héten éjjel nagyon rosszul aludt :cry: , volt olyan is hogy 11-től szinte óránként fel volt, vagy a foga vagy az idő, ki tudja :?: , de beletörödtem már, hogy majd vmikor (lehet hogy évek múlva) kialszom magam.

Roberta! Üdv közöttünk!

Zalánom olyan édes mikor térdel mintha mászna és ringatózik. Eddig csak akkor csinálta ha dühös volt, mától meg mintha tudatos lenne.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Ja Anna mindenáron ülni akar, de nem tud még csak emeli háton a fejét és lábát és dühös hogy nem jön össze neki :lol: .

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Pilchard, ezt hol lehet rendelni? Én is szeretnék Ábrisnak borostyánnyakláncot. Nekem is ez a sötétebb tetszik.

Juti, nekem jöhet így is baba, bár még rájön a pk. is. Az augusztusi költségvetésbe férne bele, és 16-ra kellene, a névnapjára. Ábris felirat nekem is kellene.
Néztem egy boltban a Wayne-t, de nem volt, de nézem még, és majd szólok, ha találok.

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Halihó!

Juti!
Én is én is szeretnék továbbra is Milcsi babót is! Nekem a az anyag szövetes inkább, a többit rád bízom!

Vivien! Azt kis hiszti! Azért édes is ilyenkor. Én csak nevetek, mikor Kincső hisztizik. Olyan édes pofikat vág akkor is!

Adri! Kis édes lehet Zazó. Már várom, hogy Kincső is csináljon ilyesmit. Bár, mint Anna ő is nagyon szeretne űlni, és bizony sokszor mérgében ő is sír. Van olyan is, hoyg kinéz valami játékot a játszószőnyegen, amit persze nem ér el akárhogy is próbálja és utána jön, hogy a lábát úgy mozgatja, mintha kúszni szeretne, csak éppen fordítva sül el, mert még csak tolat. Na akkor van ám sírás rendesen :)

Mi most hajanal 4-ig simán aludtunk, este 9-től. 4-től kezdve viszont óránként. Lehet, hoyg én is bakiztam, mert annyira kortyolt 4-kor, hogy csak na és lehet nem volt neki elég. Én viszont ugyanazt attam oda, mert volt már olyan is, hogy csak éppen valami miért felébredt és cicin megnyugodott, még csak nem is nagyon szívott belőle. Na ma majd meglátjuk mi lesz :roll:

Kép
bettó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?