Sziasztok!
Olvasok,csak irni nem tudtam.
Én mindjárt rendelek egy borostyánláncot,csak még én se tudom melyik legyen.Aminál nem mertem,de a bnőm fiának van,és teljesen meggyőződtem hogy biztonságos.Az Ő fia már elmúlt egy éves,sose nyúl hozzá,de sztem azért mert kiskorában lett neki is megvéve,és így szokta meg.Minnél hamarabb be akarom én is Petyus nyakába rakni.
Megcseréltük egy hete a két gyerek szobáját,és emiatt totál felborult az alvásuk,de remélem visszaáll hamarosan.Viszont a csere meg kellett,mert így ésszerűbb.
Krisztina:sinlac!!Amikor Ami már nem cicizett( négy hós korában),felirták nekünk is a sinlacot.(melllékesen megjegyzem hogy nem irtak mellé rendes tápszert,és a dokim volt olyan faszfej hogy azt mondta elég a sinlac.Egy hónapig óránként evett éjjel,mig rájöttem--jó énis marha voltam--hogy a sinlac nem elég önmagában,pedig még a dobozára is rá van irva.Kapott rendes tápot és akkor már nem kellt óránként.NA mindegy ezt csak úgy leirtam.Akkoriban egyik topicban nagy "divat" lett a sinlacos etetés,merthogy nem kel majd fel éjjel annyiszor.Nos hát ez csak kevés embernek jött be,szóval vagy bejön vagy nem.Ki kell kisérletezni hogy mennyi kell hogy itatni tudd,én akkor Amit aventesből a variábilis cumival itattam.Amin csíkok vannak.
Most Petyának is adok a táphoz,bár Neki azért mert nem ette meg magában a tápot,meg mondjuk neki jó is hogy hízik kicsit tőle.
Egyébként Ami nekem --még mai napig--nagyon "sokszor ébredős" volt éjjel,voltak jobb meg katasztrófálisabb napok,mindig rá lehet fogni vmire,fáj ez az,amaz,de úgyse tudom meg soha miért kelt fel annyizsor.Engem is nagyon idegesített egy darabig,de aztán rájöttem hogy Ő ilyen ébredős,úgyse tudok mit csinálni.Drukkolok hogy Nektek elmúljon.
Mindenesetre a variábilis cumival próbáld meg,azzal tuti meg tudja inni.
Juti!Annyira jó hogy így belelkesültél,asszem én is fogok egyre pályázni.Egyébként a Milcsiére csináltál arcot?
Petya megint nem tud kakálni--ezt se értjük mitől van,hol tud hol nem---egyebekben jól vagyunk,egyre többet tartja hason a fejét,és nagyon nyúl a játékokért felfelé.Még mindig heti kettő Dévény,meg aTSMT torna megy.Annyira tömi a kezét a szájába,és rágja az ujjait,sokszor öklendezésig,azt mondja a doktornő hogy nem lát igazi fogzást még,de nem tudom néha annyira nyűgős,én mégiscsak arra gyanakszom.
Betetnnétek a babás linket nekem?Mármint ahol a mi babáink vannak.