Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!!!
Peva - szopis párnát láttunk tegnap a CORA-ban és 5 e forint volt! Bár ahogy megfogtam, nem volt olyan jó a belseje, tehát nem ilyen bogyók voltak benne, hanem olyan volt, mint egy sima párna, talán szivacsdarabokkal kibélelve. De árban elfogadható volt, én tizenezrekért nem vennék.
Nyugodtan vásárolj már, szerintem most már simán lehet, ha valami gond van/lesz, az nem azért van/lesz, mert már van babaruhád vagy bababútorod!!!
És különben sem lesz semmi baj!!!
Zsuzsu - cukik a rucik, a hálózsák tetszik a legjobban, mi is voltunk tegnap a fóti CORA-ban, meg is néztem a kínálatot, de a kis méreteket már mind elvitték, ilyen hálózsákot meg nem is láttam
Sebaj, lesz még akció úgyis és van is már jó pár rucink, anyukám is keres mindig turiban, tesóm is veszi, szóval ruhából nem lesz hiány.
Andi - időhiány miatt nem vásároltál még semmit vagy babonából?
LKata - tudom, melyik az az ágy, én is néztem az Ikea honlapján még anno, tetszett is, de aztán valahogy ottragadtunk a Brendonban, szinte mindent ott vettünk meg eddig, mert bár mindig írtam, hogy drága, de pl. pelenkázót nem találtam olcsóbbat annál a 20 e forintosnál, és a matrac is 9 e volt, szóval árban nem volt egyik sem túlzás!
A pelenkatartó vödröt kérem most szülinapomra és most akciós a Brendonban az is, belinkelem, nézzétek meg, szerintem megéri megvenni, persze ha marad a Tesco zacsis ötlet, akkor felesleges
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Bettyna, Szöszke - a tonikozást be is fejeztem!
Pedig jól esett, de ha tényleg nem tesz jót, kibírom simán, csak valahogy tegnap nagyon rám jött, hogy jól esne. Amúgy csak a szénsavmentes ásványvizet iszom és a tejet, ennyi.
Bettyna - nekem nagyon tetszik a név, amit választottatok, nagyon jó dallamos, szépen hangzik!!! Persze még változtathattok rajta, mi is sokszor gondolkozunk azon, hogy a Boglárka mellé még egy rövidebb név is jó lenne, pl. az Emma vagy a Luca, de majd kialakul, van még időnk.
Clau - üdv közöttünk!!!
Köszi a tippet a szülésfelkészítőről, bár én az Uzsokiba megyek majd szeptembertől, mert ott is fogok szülni, de azért jó tudni, hogy máshol is van, ha az nem jönne be.
Mi megvagyunk amúgy, tegnap fájt a hasam, szerintem éreztem azt a nagy vihart, ami jött, hozzánk 21 órára ért oda és durva volt, viszont legalább tudtunk aludni, jó, hogy nincs dögmeleg! Viszont úgy érzem, kezd visszatérni a gyomorégésem
Már kb. 3-4 napja ég késő du., este. És tegnap is annyit rúgdosott Bogibaba, hogy már nem tudtam mit csinálni, boxzsák lettem
A fogászatot sem látogattam még mindig meg, ott libeg a bárd a fejem felett és ez úgy zavar, de ma megnézzük, mikor van rendelés és jövő héttől elkezdem.
Na megyek dolgozni, bár most még egy db ügyfél sem jött be, juhé, remélem így lesz egész nap, mert tegnap felhúzott az egyik nyanya+egy ügyfelem megjegyezte, hogy 3 hónap van még hátra és én már augusztustól nem dolgozok??
Annyira idegesítő volt a nő, hogy be is szóltam neki, hogy bocsánat, de ez nem az a mh. ahol az ember felteheti a lábát az asztalra és elég stresszes is, erre mondta, hogy jó-jó, nem is azért mondta... de akkor minek mondja???
Zoli is felhúzta magát ezen, mikor elmeséltem neki, mondta is, hogy ne törődjek vele, de azért idegesít, mert mi köze hozzá, honnét tudja, hogy nekem nincs valami bajom vagy akármi?? Jó, nem túráztatom magam ezen tovább, csinálok egy 3in1 nescafe-t, úgy ráálltam mostanában, de csak napi egyet iszok, de lehetne kettőt is, ugye??? Főleg nekem, hogy ilyen durván alacsony a vérnyomásom.
Szép napot Mindenkinek, majd jövök ha tudok és hagyják azok a drága ügyfelek, bár nem bántom őket, mert tegnap az egyik sajátomtól kaptam egy cuki rózsaszín macis sapikát
Ildi