Új privát üzeneted érkezett!

Marek! Nekem fogalmam sincs mik ezek a betűk.... Nekem most is csak annyi van az uh leleten ami új hogy S/D 3,5

Norka! Nagyon köszönöm a bíztatást!!!! Az egészen pontos diagnózis szerint hüvelyi uh-val nézve a cervix 29 mm V alakban NYITOTT. Folyamatosan keményedik a hasam és enyhén görcsölgetek is, mintha nagyon gyenge menzesz előtti görcsök lennének... A dokim nem híve a befektetésnek, főleg így nem hogy 5 percre lakunk a klinikától kocsival.

Handrea! Az alacsony cukor miatt ne aggódj. Nekem is az, holott mindenki az ellenkezőjét várta nálam... Én kb óránként eszek pár falatot. Korpovit kekszet, joghurtot, gyümit, de azt csak délután, répát is szoktam rágcsálni. A lényeg hogy amikor érzed hogy kezdesz éhes lenni azonnal egyél valamit, vagy igyál gyümilevet!

Kép

Kép
perdo

Norka! Köszi a sok jó infót! Jó, mindig mindenre megtaláljuk egymás "kispajtásait" :lol:
Magam miatt nem is aggódom, CSAK a fiam érdekel!!! Barbival sem emelkedtt meg nagyon a cukrom, ha jól emlékszem 4,3 vagy 4,5 lett a terhelt érték.
Na, majd meglátjuk az uh-n, hogy mi van odabent, nem tudom addig hogy fogom kibírni....talán egy 4D rendelőt kell útbaejtenem, csak most szigorú anyagi korlátjaink vannak :(
Talán a köv. hónaptól meg lesz a gyümölcse a mostani szíjhúzogatásnak... :roll: :roll:

Perdo! Nagyon sajnálom, hogy ilyen cudarul alakulnak a dolgaitok!!! ÚÚÚÚgy segítenék bármiben, de csak néhány jó szó telik tőlem is: kitartás, fel a fejjel, Vivi baba erős és egészséges lesz!!!!
Nekem is van egy sztorim, közvetlen barátaink kisfia a 28. héten (!!!) megszületett, ma egy gyönyörű, ép és egészséges kisfiú és IGENIS ilyenkor már/még nagyon jó esélyekkel indulnak a babócák, csak jó kezekbe kell kerülniük!!!! Ez nagyon fontos!!!!

Marek! Kitartás neked is! Látom, és értem is, nincs túl jó hangulatod, de Te eddig is mindent megtettél, tuti eztán is megteszel minden tőled tellhetőt! Bízom benned! És igazad van doki-ügyileg, én sem váltanék most már! Legyen inkább szigorú, de figyeljen rám ill. rád! :P

Már megint mennyi szép cuccot vettetek!!!! Olyan irigy vagyok!!! Ne is kérdezzétek! Én még semmit-változatlanul... :cry:

Timi! Ugye csak vicc volt ez a "butuska" hozzászólás?! :roll: :roll:
Nem is tudom hányszáz hozzászólásom közül talán néhány alakult át bárbeszéddé, de nem is ezért jövünk itt össze sztem...akkor telefonszámot is cserélhetnénk (egyébként sms miatt jól jöhet a végén, ha már sorban szülni fogunk :wink: ), és dumcsiznánk, nem?
A fórumok ilyenek, de asszem ezt nem is magyarázom, tudod Te is, hogy hogy megy ez...
Amúgy láthatod, mindenkire figyelünk, mert erre minannyian csattantunk :lol: :lol: :lol:

Jövök vissza, de feltornyosult közben az asztalom... :roll: :twisted:

Andi
Kép
handrea75

Ildi, én a 2. hónapban kívántam a tonikot, napi 1 litert biztosan megittam, aztán mondta valaki, hogy a kinin miatt ne igyam. Ekkor néztem utána, és tényleg nem javallott. Szerintem az a mennyiség, ami fél literben lehet, nem okozhat gondot.

Marek, beírtam a google-be ezeket a furcsa jeleket, de nem dobott ki semmi érdemlegeset.

Kép
szöszke

Ancsa!Köszi tök jó.Az én fiam 29hetesnek felel meg a méretei alapján :shock: :shock: Tényelg picilányod aktívabb már?

Timi!Ne butáskodj már.Tényleg van olyan amikor olyan sok jön össze,hogy át futunk dolgokon de itt a helyed és nem baj,hogy késöbb csatlakoztál!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata
nem igazán :oops: bár azért 1-1 rugást kapok napközben :lol: még szerencse,mert már bediliztem volna az aggodalomtól :arrow: így is a csavarodás határán vagyok miatta :oops:
de az már biztos hogy éjjeli baba,mert akkor mocorog-ha mocorog :roll:

jó nagy akkor már a kisfiad :lol:

már én is ugy szeretném már látni a kisasszonyt :lol: olyan régen volt a 20.hét :roll: akkor láttam utoljára uh-án. :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Ancsa!Mikor mész dokihoz vagy Uh-ra?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Timike...mi ez a depis dolog??? Ne haragudj ha valamire nem reagáltunk! :D Bocsi!Kérdezz újra! Volt hogy nekem sem válaszoltak a lányok, mert épp volt nálam nagyobb probléma, vagy túl sokan írtak aznap. Itt mindenki ugyanolyan fontos! :lol: Ugye lányok?
Norka...hát Te meg hol voltál eddig?? :shock: :D Üdv! Örülünk hogy van egy új sorstárs! :lol: Szép szülinapi ajándék! :lol:

Nem akarok vitázni, de van C:1000-es érték, csak azt nem méhszájként, hanem méhnyak felszedődésnek mondják! Mikor rövid a nyak de zárt a száj!
Nekem ilyenem volt, azért tudom! :( Rajta van a zárójelentésemen!De korai stádiumban elkaptak és magnézium infúzióval meg fekvéssel visszaállt 2000-re! :D
Andi, nekem is aránylag alacsony a cukrom,mondjuk azért több mint a tiéd. Nekem az éhgyomri volt nagyon alacsony.
De, szerintem ez nem baj!Jobb mint a magas! :wink:

Ildi az olcsó kiságy mellett döntöttünk, Sniglar a neve, akciós 7990ft volt, a többi asszem 23ezer.
Ez nincs festve, azért is írtam hogy le kell alkkozni, valami bio(baba)lakkal :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Azt hiszem be kell fiúsítanom a vonalzóm! :lol: :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

NA, most kapok idegbajt! Egy csomót írtam nektek, oszt elszállt!!!! :twisted: Most kezdhetem előről!!!! :evil:

Szóval,
Zsuzsu - Mi is szeretünk!!!! :lol:

Ildi - A tonikról én is lebeszélnélek!!!! Totálisan ugyanaz történt velem is, mint Szöszkével. Amikor vacakolt a gyomrom, csak az segített. Aztán engem is figyelmezetett egy barátunk, azóta becseréltem citromos szódára! :wink:

Timi - :evil: Nem ér butaságokat gondodlni!!!! A többit a többiek már elmondátk, nem ismételném! :wink: Örültük, hogy az endi.... iznél minden ok volt, kár, hogy beparázattak vele.

Norka - Köszi az infokat! Jönhetnél gyakrabban aktív olvasó-íróként is! :lol:

Andi - NE aggódj, én sem vásárolgatok még, csak álmodozok és gyűjtögetek - pénzt meg az örökölt cuccokat a barátoktól. Ja, meg cserépkályhát bontunk, meg festünk stb. Ha mindez meglesz, mehet a shopping ezerrel!!!! :lol:
(persze, csak ami feltétlen kell, túlzásokba nem akarok esni, mert úgyis hetek alatt kinövik a ruhákat, meg annyi fölöskleges dolgot akarnak az emberre sózni, hogy az neked "kell", pedig lehet, hgoy nem is)

Névkérdés - Ha nem bánjátok én is szavazásra bocsátanám a fiú nevet, amibe szerelmes vagyok, de a párom szerint nem hangzik jól a vezetéknevével. 2.-nak tutira megkapja az apukájáét (már ha kisfiú ugye a szentem, mert azt még mindig nem tudjuk, de a lány névvel nem vagyunk ekkor bajban :roll: ) és úgy szerintem nem rossz. Szerintetek? Csermák Áron Tamás?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Kata
Augusztus 1-jén kell visszamennem dokihoz :arrow: UH-ra meg szerintem majd csak a 28.héten kell mennem.
Az kötelező Uh :roll: ebből gondolom,h akkor biztosan elküldenek Uh-ra..............

Kata
Hol vettél ilyen olcsón kiságyat?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa......néztem a babás mérettáblát, tök jó!
Az én kisfiam tényleg nagy baba! Mert a 28.hétnek is megfelel a feje mérete! :shock: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Ancsa....az IKEÁ-ban! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

sz.bettyna, szép ritmikus név, amit írtál
Mi csak egy nevet adunk a fiúcskánknak, Németh Gergely, mert én is, a férjem is egy keresztnevűek vagyunk. :)

IKEA, mi valószínűleg minden cuccot onnan és a Kikából fogunk beszerezni, kaptunk nászajándékba utalványt 30-30 ezer Ft értékben :shock: :D Alig várom, hogy elverhessük. :twisted:

Kép
szöszke

Szöszke - Köszi! 1 nekem apával szemben. :lol: Nekem is csak egy nevem van, a párom szeretné, ha az övét megkapná 2.-nak. Ő is megkapta az apukájáét annak idején. Ezen ne múljon! :D Ha kislány, akkor nem valószínú, hogy 2 neve lesz.
IKEA-t én is bírom nagyon! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Hú, csajok, itt kegyetlen jégeső kezdődött, még a tv is elment egy időre... :shock:

Kép
szöszke

Ja, akkor azért keményedik a hasam! :cry: Ki is kapcsolom a gépet, bár ide még nem ért el!
Megyek, mert holnap meló..
Jóccaka! :arrow:

marek

Sziasztok! Már régóta olvaslak Benneteket, de annyit írtatok mindig, hogy mire végigolvastam már nem volt energiám reagálni.

Magamról annyit, hogy 27 hetes kismama vagyok, október 14-re vagyok kiírva és a Szt. Imrében fogok szülni.

Valaki kérdezte múltkor, hogy hol vannak szülésfelkészítők pl nyáron is. A Szt. Imrében minden kedden 6tól vannak az előadások. 9 alkalom van és mindig előlről kezdődik, ha lement egy "sorozat". Tehát itt nincs nyári szünet, bármikor lehet csatlakozni. Itt a link az előadások címével és a dátumokkal: http://www.imreszul.neologik.hu/Main/Me ... Eloadasok/

Jó éjszakát Mindenkinek!

clau06
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Akkor a tegnapi s Kép

Szerzeményeim:

Tirzus rucik:
Kép
Kép
Kép

Ábeléi:
Kép
Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Clau! Üdv köztünk! Köszi az infót, én kérdeztem a szülésfelkészítőt nyárra. Szuper! (bár egy kicsit késői az időpont, este 6-ra már kevésbé vagyok lelkes, de majd meglátom).
Pont vannak augusztusi előadások, amik érdekelnek- hasznosnak tűnnek.
Te hová valósi vagy? Csak mert én Biatorbágyon lakom, csak a régi dokimhoz járok be az Uzsokiba (amúgy mehetnék a Szent Imrébe)

Zsu! Nagyon édesek a cuccok! Ma hazafelé (ha elmúlik a hulla fáradtságom- és az enyhe hasmenésem, ami a tegnapi enyhén fura ízű baracktól lehet-
én is benézek egy Coraba. Eddig hezitáltam nem korai-e, de Apa is áldását adta, hogy nem lesz már baj, nyugodjak meg és vegyek rucikat. :lol:

Nálunk is volt jégeső meg vihar, és aludni is alig tudtam a csípőm miatt...annyira fáj fekve is.

Szoptatós párnát megnéztem a Brendon honlapján jó drága! (13ezer). Máshol is lehet kapni? Vagy mindenhol ennyi?

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Peva!

Szopipárnát nagyon sok helyen lehet kapni, a legtöbb bbaoltban kapható, és amennyire én tudom a Brendonos ár a legmagasabbak között van.Én láttam 9-9 ezerért is, bár szerintem még ez is drága, de ha valakinek bejön, akkor megéri.Nekem nem jött be, megtette a sima párna a szopiztatásnál, mikor nagyobb volt Ábi, akkor meg átszoktam a fekve szoptatásra, na az nagyon kényelmes.De csak nappal, éjjel akkor már nem szoptattam.Ez kb 5 hónapos korában volt...
emmalena

Peva!

Itt 3600 ft-ért adják a párnát, és még a huzatot is te választhatod meg.És házhoz viszik...

http://www.bugyortudor.hu/szopiparna.htm
emmalena

Clau!
Bármelyik előadásra lehet, menni, vagy végig "le kell járni" az alkalmakat?

Kép
szöszke

Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!!!

Peva - szopis párnát láttunk tegnap a CORA-ban és 5 e forint volt! Bár ahogy megfogtam, nem volt olyan jó a belseje, tehát nem ilyen bogyók voltak benne, hanem olyan volt, mint egy sima párna, talán szivacsdarabokkal kibélelve. De árban elfogadható volt, én tizenezrekért nem vennék.
Nyugodtan vásárolj már, szerintem most már simán lehet, ha valami gond van/lesz, az nem azért van/lesz, mert már van babaruhád vagy bababútorod!!! :D És különben sem lesz semmi baj!!! :wink:

Zsuzsu - cukik a rucik, a hálózsák tetszik a legjobban, mi is voltunk tegnap a fóti CORA-ban, meg is néztem a kínálatot, de a kis méreteket már mind elvitték, ilyen hálózsákot meg nem is láttam :? Sebaj, lesz még akció úgyis és van is már jó pár rucink, anyukám is keres mindig turiban, tesóm is veszi, szóval ruhából nem lesz hiány.

Andi - időhiány miatt nem vásároltál még semmit vagy babonából?

LKata - tudom, melyik az az ágy, én is néztem az Ikea honlapján még anno, tetszett is, de aztán valahogy ottragadtunk a Brendonban, szinte mindent ott vettünk meg eddig, mert bár mindig írtam, hogy drága, de pl. pelenkázót nem találtam olcsóbbat annál a 20 e forintosnál, és a matrac is 9 e volt, szóval árban nem volt egyik sem túlzás!
A pelenkatartó vödröt kérem most szülinapomra és most akciós a Brendonban az is, belinkelem, nézzétek meg, szerintem megéri megvenni, persze ha marad a Tesco zacsis ötlet, akkor felesleges :wink:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Bettyna, Szöszke - a tonikozást be is fejeztem! :roll: Pedig jól esett, de ha tényleg nem tesz jót, kibírom simán, csak valahogy tegnap nagyon rám jött, hogy jól esne. Amúgy csak a szénsavmentes ásványvizet iszom és a tejet, ennyi.

Bettyna - nekem nagyon tetszik a név, amit választottatok, nagyon jó dallamos, szépen hangzik!!! Persze még változtathattok rajta, mi is sokszor gondolkozunk azon, hogy a Boglárka mellé még egy rövidebb név is jó lenne, pl. az Emma vagy a Luca, de majd kialakul, van még időnk.

Clau - üdv közöttünk!!! :lol: Köszi a tippet a szülésfelkészítőről, bár én az Uzsokiba megyek majd szeptembertől, mert ott is fogok szülni, de azért jó tudni, hogy máshol is van, ha az nem jönne be.

Mi megvagyunk amúgy, tegnap fájt a hasam, szerintem éreztem azt a nagy vihart, ami jött, hozzánk 21 órára ért oda és durva volt, viszont legalább tudtunk aludni, jó, hogy nincs dögmeleg! Viszont úgy érzem, kezd visszatérni a gyomorégésem :shock: Már kb. 3-4 napja ég késő du., este. És tegnap is annyit rúgdosott Bogibaba, hogy már nem tudtam mit csinálni, boxzsák lettem :?
A fogászatot sem látogattam még mindig meg, ott libeg a bárd a fejem felett és ez úgy zavar, de ma megnézzük, mikor van rendelés és jövő héttől elkezdem.

Na megyek dolgozni, bár most még egy db ügyfél sem jött be, juhé, remélem így lesz egész nap, mert tegnap felhúzott az egyik nyanya+egy ügyfelem megjegyezte, hogy 3 hónap van még hátra és én már augusztustól nem dolgozok?? :roll: :evil: Annyira idegesítő volt a nő, hogy be is szóltam neki, hogy bocsánat, de ez nem az a mh. ahol az ember felteheti a lábát az asztalra és elég stresszes is, erre mondta, hogy jó-jó, nem is azért mondta... de akkor minek mondja??? :shock: Zoli is felhúzta magát ezen, mikor elmeséltem neki, mondta is, hogy ne törődjek vele, de azért idegesít, mert mi köze hozzá, honnét tudja, hogy nekem nincs valami bajom vagy akármi?? Jó, nem túráztatom magam ezen tovább, csinálok egy 3in1 nescafe-t, úgy ráálltam mostanában, de csak napi egyet iszok, de lehetne kettőt is, ugye??? Főleg nekem, hogy ilyen durván alacsony a vérnyomásom.
Szép napot Mindenkinek, majd jövök ha tudok és hagyják azok a drága ügyfelek, bár nem bántom őket, mert tegnap az egyik sajátomtól kaptam egy cuki rózsaszín macis sapikát :lol:

Ildi

Kép

Kép
nusildi

Emmalena!

Te már rendeltél valamit a bugyortudor-tól? Mert elég jó holmik vannak, nem túl drágák, csak én jobban szeretem tapizni a dolgokat vásárlás előtt...nem haladok a korral.

De köszönöm a tippeket, körbenézek még.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Peva!

Hát bevallom innen pont még nem, de én eléggé laza vagyok ebből a szempontból.Elég sok heélyről rendeltem már, és még nem jártam pórul. A legtöbb ilyen portálon lehet utánvételes vétellel is rendelni, nem muszáj átutalni.igy legfeljebb nem jön meg a csomag, de károd nem lesz belőle.Mondjuk én nem utalok soha, csak utánvétellel veszek mindent.
emmalena

édesek a rucik nagyon :lol: :lol: :lol:

tegnap nálunk is esett az eső és elég rendes vihar is volt :?
bár én örülök a lehült levegőnek :lol: jobban érzem magam ilyenkor,mint a nagy melegekben :lol:

nem is tudom,de valahol láttam olcsobban szoptatós párnát olyan 5000 ft volt kb,ha jól emlékszem :roll:

Kata
megnéztem én is az IKEA honlapján azt a kiságyat,de nekem nem tűnik masszívnak :roll:
az én kisfiam amennyit rázta a kiságyat, hát..........még jó hogy maszívat vettünk neki anno,mert különben nem maradt volna belőle semmi :lol: ez volt az egyik kedvenc elfoglaltsága :lol: és hatalmasakat röhögött,ahogy mozgott az ágy alatta :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ha már cukor: mázli, 120 perces terheléssel nekem 4,9 lett. Ennek annyira megörültem, hogy munkába menet le is nyomtam egy jégkérmet. De maximálisan együtt próbálok érezni azokkal, akik ezt sajnos nem tehetik meg és szénhidrát diétán kell legyenek. :(

Nagy izgalomban vagyok, mert az egyik licitálós oldalról nyertem egy babybjörn hordozót, át is utaltam az árát, miután felvettük a kapcsolatot az eladóval, de nem tudom, mikor ér ide a cucc (az efelől érdeklődő mélemre nem válaszolt még) és mivel még soha nem jártam ezeken az oldalakon, a kezdő tapasztalatlanságával állok mindenhez. Ti már vettetek így babaholmikat? Általában korrektek, ugye? Én ezt hallottam legalábbis.

Ja, rendelés, szopipárna!

Én ilyet rendeltem erről az oldalról. Nagyon korrektek voltak, másfél nap múlva megjött az áru és rendes, gyöngyökkel töltött párnát kaptam, nagyon helyes huzattal + egy ajándék masszázskupont. Csak ajánlani tudom!

https://www.r-med.com/index.php?catid=1 ... B6z%C3%B6k

Kép
anhel

Anhel, szoktam vaterázni, de nem szoktam előre utalni, egyetlen rossz tapasztalatból okulva.
Csak utánvéttel, vagy a futárnál fizetéssel vásárolok.
De általában nem szokott gond lenni ne izgulj.

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!
Már egyszer írtam nektek, de most megint felírom, mert még talán van akit érdekelhet: az alábbi címen a 60*120-as kókuszmatrac 6.500,-FT.
http://babaholmiolcson.hu/
Mi elmentünk hozzájuk, és ott vettük szerdán, sima fehér vagy mintás mosható huzattal is árulják.
Kiságyból nekünk is az ikeás kiságy lett kiválasztva, mi a stabilitást a gyermek által kifejtett esetleges attrocitások szempontjából meg sem vizsgáltuk, remélem nem lesz baj belőle. :shock:
Szerdán ("óccsó napon") voltunk moziban is, és megnéztük a Hancock című filmet Will Smith-szel a főszerepben. Egy tékozló Superman megjavulásáról szól, mindenkinek ajánlom. Szerintem nincs is rossz Will Smith-es film. :)
Egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele, de 1-2 hete egyre rosszabbul tudok közlekedni. A kettesével való lépcsőmászás felejtős, és néhol mintha a lépcsők számát is növelték volna gondos kis munkás kezek... A séták sebessége olyan iramba csapott át, hogy ha lassabban megyünk, az már ácsorgás :D
Clau, köszi a felkészítős tippet.
Mindenkinek jó hűsölést,
m.

macianyu

Hjah, és még valami:
volt egy olyan tévképzetem, hogy ha magam varrok a gyereknek szabásminták alapján rucit, mennyit fogok spórolni- hát egy nagy lópikulát! :) A Babyplüss ára 1700-2000,-FT métere, és egy olyan 80-100cm kell egy normális rucihoz. És akkor a siralmas választékokról ne is beszéljünk. Na és a passzérészek hozzá: találtam fekete színűt, meg fekete alapon fehér pillangósat (és ennek negatívját is)... És ha még ezeket mind meg is venném, akkor még az elkészítéshez felhasznált idő, villany, energia, stb.... Úgyhogy éljen a fogyasztói társadalom, és az egy-két hónapig használatos vásárolt bébicuccok....Pedig mielőtt meg nem ismertem az árakat, vagy 6 gyereksablont kiszedtem a burdából- így legyen az ember lánya házias?! :(
Úgy bedurciztam, hogy CSAK NA!
szió,
m

macianyu

Sziasztok!

Ildi - Köszi a szavazatot! 2:0 nekem! :lol: Tényleg ne törődj az ilyen beszólásokkal!!!! Tudod, az embernek azért van 2 füle....
3 in1-ból szerintem simán ihatsz 2-t is, amilyen "sok" koffein van benne" :lol:

Anhel - Gratula a chkors eredményhedhez!

Mi épp a körúton ücsörögtünk a barátainkkal egy étteremben, amikor jött a tegnapi vihar! Még jó, hogy nem a kerthelységben ültünk le! 8)

Még minidg várom ám a névvel kapcsolatos szavazataitokat!!!!!
Köszi!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Zsuzsu - Cukik a rucik! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Napsugár, na igen, jobb' szeretem én is az utánvétes dolgokat, de külföldről jön az áru és így kérte az eladó.
Mindenkitől olyan jókat hallok ezekről az oldalakról, meg hogy mennyi mindent be tudnak onnan szerezni sokkal olcsóbban és sokszor egyszerűbben, mint ha elmennének vásárolni, hát gondoltam, kipróbálom. Remélem, még lesz hozzá kedvem ezután is. :)

Macianyu, az a jóértelemben vett kissé régimódi vagy nevezzük tradicionális elképzelésnek, miszerint egy valamirevaló háiasszony bármit meg tud oldani maga (megvarrja, megszövi, megfőzi, lefesti, összerakja stb.) a tömegtermelés idején sajna elavultnak látszik. Még az ún. profik is szívnak, mert mindent meg lehet venni, ráadásul olcsóbban mint "maszekban". Anyám női szabó, neki akkor fellegzett be, amikor az első butikok után sorra nyílt a többi. pedig akkor még nem volt itt C&A meg kínai, max. Skála. Hát ez van. Meg sem próbálkozom a handmade dolgokkal. Max. magam főzök és sütök, mert azért étteremben/ből enni még nem éri meg. :)

Kép
anhel

Ez a bugyortudor tök jó és tényleg olcsó is, de én is tartok tőle, hogy így rendeljek, még sosem rendeltem semmit netről, annál beszaribb vagyok :? De lehet, hogy ezt kipróbálom, mert tényleg nagyon jó áron van!

Ancsa - szerintem a kép csalóka, nekünk rengeteg Ikeás dolgunk van és semmire nem volt panasz, az ágyunk, lámpáink, ágykeretünk, asztalunk mind-mind Ikeás. Persze most pont nem ott vettünk meg semmit, de nem direkt, csak így alakult, sokat számított az is, hogy a Brendonban van törzsvásárlói kártyim és már van csomó pontom is, amit levásárolhatok majd, tehát így is spórolok vele :lol:

Anhel - nem tudok nyilatkozni internetes rendelés ügyében, mert tényleg parázok tőle, de majd írd meg, hogy rendben ment-e a dolog, de biztos minden oké lesz!!! Én a babadolgokat újonnan veszem, nem is nagyon nézegetem ezeket az oldalakat, egyedül a turiban veszek használtat, ugye rucikat, mert azt úgyis hamar kinövi majd a gyerek.

Macianyu - az jó kis oldal (babaholmiolcsón), ott néztem ki először az ágyat, ami kombi ágy lett volna 30 e forintért, csak aztán lebeszéltem magam a kombiról, de ott van nagyon jó árban pelenkázó is, ez volt a másik favoritom, 18 e forintért adják, csak aztán maradt a Brendon, mert ott 2 e forinttal volt drágább és megkaptam érte a pontokat+az ajándékutalványomat ott elfogadták. Tényleg vannak olcsó dolgok ott, csak állítólag túlzsúfolt a bolt, mert ez valami családi ház aljában van, nem? Egyik ismerősöm volt ott, ő mondta.
Közlekedéssel nekem is gondom van, a lépcsőre már nehezen megyek fel és kifulladok tőle, én sem tudok már sietni, futni már meg sem próbálok :?

Kép

Kép
nusildi

peva: a 11.kerben lakom, gyalog 10 percre a kórháztól :D
a "régi" dokim nekem is az Uzsokihoz tartozik, őhozzá jártam már kb 4-5 éve a magánrendelésére, de tudtam, hogy ha egyszer terhes leszek, akkor itt akarok szülni a Szt. Imrében, így most pár hónapja dokit váltottam. Nagyon gáz volt a terhesség elején reggelente fél órát zötyögni a 7-sen, hogy pl vérvételre vagy uh-ra menjek az Uzsokiba :shock: Most ha pl vérvételre megyek, csak 3 villamosmegálló és már ott is vagyok a Fehérvári úti rendelőben. Az előadásokra is szépen lassan ráérősen :lol: elgyaloglok a Szt. Imrébe. Meg ha szülésre kerül sor, akkor sem mindegy, hogy kocsival átgázolunk a fél városon, vagy csak pár perc kocsival és ott vagyunk a kórházban 8)

Múlt hétvégén Debrecenben voltunk párom szüleinél és pont akkor volt bababörze. Sikerült jópár rucit venni (használtak, de nagyon jó állapotban vannak), rugdalózó pl 300-400 Ft volt. És ott vettem szoptatóspárnát (ez teljesen új) 3500 Ft-ért :D Most az alváshoz nagyon szupi, mert eddig reggelente már alig bírtam kimászni az ágyból úgy fájt mindenem, mert hát ugye csak oldalasan tudok aludni (pedig imádok/imádtam :cry: hason aludni, mindegy visszajön majd ennek is az ideje)
Úgy emlékszem, hogy a Vaterán láttam új sz.párnát és mintha ott is csak 3000 Ft körül lett volna. Megnézem még1x. Na, van itt közel 3000ért, de úgy látom, hogy már adottan U alakú, de van a "kígyó" formájú is 5000ért és új. Itt a link: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=p%E1rna&c=879

szöszke: bármelyik előadásra mehetsz, amelyik téma csak érdekel. Éppen ezért van hogy tele az előadő, már hely sem marad, de van amikor még bőven férnének még be. Ja és senki nem kérdezi, hogy tényleg ott fogsz e szülni vagy sem.

A tegnapi vihar....., hát miért is ne tegnap raktam rendbe az erkélyt a hét eleji nagy viharok miatt nagyon gázosan nézett ki. Lemostam a műanyag székeket, felsöpörtem, felmostam. Erre tessék, tegnap este újra vihar :evil: :evil: A muskátli szírmai már megint csak úgy röpültek, a felettünk lévő erkélyről lezúdúló víz megint kimosta a földet a cserépből, tehát kezdhetem előlről a takarítást, szuper :evil: :twisted:

Amit elfelejtettem írni, nekem fiam lesz :D , névben eddig a Máté a favoritom, még a férjemnek kell erre rábólintania.

Egyébként júli eleje óta már nem dolgozom, annyira jóóóóóó :lol: :lol: :lol:

clau06
Budapest XXI. kerület

sziasztok
BOCSI a tegnapi hisztis üzenetemért, de tegnap valahogy mindent a lelkemre vettem, olyan kis érzékeny voltam. De már minden OK, átment rajtam. :lol: :lol:
majd du jövök és vissza olvasok :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Clau - Az előbb megfeledkeztem rólad. Bocsi! Üdv köztünk!

Timi - Örülök, hogy mára rendbejött a lelked!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

nusildi
meglehet hogy a kép csalóka :roll:
mindenestre tanulva a fiam ágyrázásából,nekem fontos szempont hogy masszív legyen,hátha a kisasszony is az ágyrázást fogja majd szeretni........... :lol:

Clau
Üdv köztünk :lol:

Timi
örülök,h jobban vagy :lol:

Marek
Felvettél skype-ra?

Macianyu
Na látod,ezen én is gondolkoztam,hogy varrok a kicsinek ruhákat :roll: bár nem vagyok varronó és keveset is használok varrógépet,de azért nagyon jó ötlet lenne 1-2 ruhadarabot megvarrni :lol: de még nem néztem utána az anyagáraknak :shock: ezekszerint nem éri meg?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Tegnap nem tudom, mi lehetett velem, de alig tudtam estére lábra állni. :roll: :roll:
Annyira fájnak a csontjaim időnként, hogy megbolondulok! :shock: :x Érdekes, Barbival a keresztcsontom fájt, most pedig a medencémmel lehet vmi, nyomja a gyerek vmelyik ideget és ez kisugároz a combomba.. :roll: :shock: Nagyon fáj, tényleg és ami a legjobb, úgy megyek, mint egy mozgássérült, mert lépni se tudok rendesen...
Szóval kemény...ma már sokkal jobb, talán elmozdult a bébi abból a helyzetből - jó sokat rúgkapált éjszaka :roll: - és így már nem nyom annyira, csak egy kicsit érzem, de ezzel már tudok létezni.

Köszi a cukros nyugtatgatást, ma már 3-szor ettem, nem tudom mi lesz ebből, de asszem kidobom a mérlegemet az ablakon és megtagadom ezek után a mázsálást a védőnőnél és a dokinál... :lol:

Ildi! Sajna anyagi okai vannak a nemvásárlásomnak, még a gyűjtögető életformánál tartok :roll:
Eléggé frusztrált vagyok már emiatt, de lassan az alagút vége felé érünk és végre mehetek szabira és tp-re :lol: :lol: :lol:
Ilyen a mai világ, a nőknek is ugyanannyit kell letenni, mint a pasiknak, különben elkezdhetjük a küszöbrágást :x
Plusz a gyereket is neveljük persze és a háztartásunk is legyen tip-top mert jön anyós, és húzgálja az ujját a polcokon :twisted: :twisted: és közben fintorog :shock: :x

Zsuzsi! Tök jók a cuccok amiket a Corában vettél!
Tirzus nagyon csini lesz :lol: :lol:

Szia Clau! Üdv a csapatban! Jó neked, hogy már otthon vagy!!! A Máté nekem is favoritom volt, sajna apa leszavazta. A Szabolcs lett a választott nevünk, ezzel mindketten ki vagyunk békülve és Barbi is ki tudja mondani :wink: :lol: -ez higgyétek el, nagyon fontos szempont volt a névválasztásban!!!! Férjem a Kristóot szerette volna, de szerencsére elhitte, hogy ez egy gyereknek szörnyű nehézségeket okoz a kiejtésben. BArbi K helyett h-t mond, nála a hutya harap és nehem szép a szohnyám :lol: :lol: :lol:
Néha nagyon jókat vigyorgunk, de azért az öcce nevét hadd mondja szépen, nem? Plusz a kicsinek is meg kell tanulnia a saját nevét, és a "kr" valljuk be, nehéz ügy...
Szóval ezért...

Nekem van szopipárnám, csak a gyöngyök benne nagyon elhasználódtak. Nem találkoztatok véletlenül olyan céggel, akik feltölik a már meglévő párnákat??

Andi
Kép
handrea75

Sziasztok!
Képzeljétek, hazaértem, férjem főz, közben ezerrel számolgatja a a szénhidrátokat, nehogy "túltoljuk"... :lol: :lol: :lol: Mondjuk akkor nem leszek annyira lelkes, amikor el kell utána mosogatnom, de valamit valamiért... :lol: :lol: :lol:

Clau
Üdv itt!!!

Timi
Örülök, hogy már nincs gond velünk!!!

Nálunk nem volt vihar! Mondjuk az nem is hiányzott, de az esőt azért vártam... :cry:

marek

Sziasztok!!

Köszi mindenkinek a rucikdicsiket!! Egy barátnőmék du jutottak ki a corába, de addigra már lerabolták teljesen :cry: :cry: Nem tudom lesznek-e még rucik, bár asszem a készlet erejéig.....

Bettyna!
Nekem tetszik az Áron Tamás név!!!!

Timi!
VÁRUNK!!!
mindenkinek vannak rosszabb napjai, megbocsájtjuk!!!

Sokan mesélitek, h mekkora viharok vannak felétek. Itt eső alig, néha egy-egy felhőcske és NAPOCSKA ezerrel és 30 fok..... pici esőnek örülnék és a 20-25 fok elég lenne....Ez a párás meleg nem tetszik. 2 éve ilyenkor elbújtam, de most nem lehet, ábival 3-4 órát muszály kint lenni. Így is ordít, ha bejövünk....

Én is "bodyfan" vagyok. Én mindig adok rá bodyt. Emiatt is kell belőle sok. Ha hideg lesz, body, harisnyanadrág, rugi, kocsijkabát és mehet a séta....

Képzeljétek van a szomszédságban egy kisbaba, szerdán volt 2 hetes. Ő egyre többet van kint, PÓLYÁBAN, rugi, body és még takaró is.... csoda, h bőg??!!!
Nekünk nincs pálya és nem is akarok most sem.

Még egy kép az ALDIBAN vett bodykról:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Természetesen Kristóot= Kristófot és öcce= öccse!!
Bocs!

Andi
Kép
handrea75

Találtam a neten ágyneműt,megosztom veletek,hátha valakit érdekel :lol:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=7481571

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Csajok,ezt muszály elujságolnom nektek :lol: végre sikerült meghallgatnom a picur szívverését :lol: :lol: :lol: :lol: ezzel a szívhanghallgató kütyüvel :lol:
Olyan csodálatos volt hallani :lol: le is merítettem benne az elemet,így most rohanok a boltba és veszek másikat :lol: :lol: :lol:
szerettem volna felvenni a picur szívhangját a számítógépre,mert van hozzá felvevő is,de nem mertem megmozdulni se örömömben,nehogy elmozduljon onnan a pici :oops:
na sebaj,újra próbálkoom majd ha hazaértem, és felveszem,hogy apa is meghallgathassa :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Zsuzsu- nagyon édesek a bodyk, nem is tudtam, hogy az Aldiban ilyet is árulnak. Bár gondolom azért nem tudtam, mert nekünk itt a környéken ha jól tudom nincs Aldi :(

Tényleg ezt már lehet, hogy valamikor beszéltétek, de még1x meegkérdezem. Mit ajánlotok, rövid vagy hosszú újjú bodyt? Mert én úgy gondoltam, hogy a body rövidújjú és a rugdalózó rá hosszúújjú, ez elég nem? Mármint amíg a lakásban vagyunk.

Ancsa- az ágynemű engem érdekel, köszi a linket.

Bár még az ágyat és a pelenkázót sem vettük meg, csak kinéztük, hogy melyik legyen. Nálunk babasarkot kell majd kialakítanunk, mert 2 szobás a lakás, ebből az egyik a nappali, így velünk lesz egy szobában Pindur. Így mi maradunk a 60x120-as ágynál és max 70cm széles pelenkázó fér még el, de ez már a nagyon ki van centizve. Annyira nem pici a hálószoba, de amelyik fal mellé kerülne a babasarok (nincs más lehetőség) ott csak ezek a méretek férnek el. A babakocsi viszont remélem meglesz a héten.

Sz.Bettyna- szerintem nagyon jól hangzik a Csermák Áron Tamás

clau06
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Most nem tudok nektek bővebben írni, de igyekszem bepótolni, csak visszük a gyereket úszásra, és közben az összes szabadidőm a kisruhák fényképezésével és internetre való feltöltésével megy el.

Ha esetleg érdekelne titeket használt jó minőségű kislányruha, akkor az alábbi linken megtekinthetitek. Folyamatos feltötés alatt van, rengeteg ruhánk van, csak nagyon lassú fotozni és tölteni. :cry: :cry: :cry: Azt hittem ez nem lesz ennyire macerás.

Majd jövök, addig is vigyázzatok magatokra.

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=293595

Kép

Kép
mtücsök

Babanaptár innen letölthető,ha esetleg érdekel valakit :lol:
http://www.naptarak.com/naptarak_baba.html

Clau
szívesen :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

ezt a kocsit néztem ki magunknak:
Kép
mit szóltok hozzá?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi- jól néz ki a kocsi! ez sportkocsivá is alakítható? ha jól látom ennek sem bolygosítható a kereke. Vagy te eleve nem akartál olyat?

clau06
Budapest XXI. kerület

Timi
Nekem is az tűnt fel, hogy nem bolygósítható a kereke. Bár ahhoz nem mindenki ragaszkodik.

Ancsa
Felvettelek (mármint a férjem) a skype-ra. Küldheted a recepteket!!! Köszi!!!!
Bocs, hogy eddig tartott, csak nem voltam itthon, a zuramnak meg nem elég egyszer szólni, hogy csinájon meg valamit... Tudjátok...Pató Pál.... :lol: :lol: :lol:

Clau
Te egyébként mivel foglalkozol/tál amikor még dolgoztál?

marek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?