Sziasztok!
Jó sokat írtatok, nagyon jó!
Ditke!
GRATULA!!!
az óriás torta annyira óriás, hoyg nem is tudom, hány szeletes, de 16-nál nagyobb, az tuti, de gondolom, ha kéred, hoyg x szeletes kell, akkor akkorára csinálják. a mienk nem fért bele a hagyományos tortadobozba, egy sokkal nagyobban hoztam el.
Na ezért mentünk mi át Kisújra. itt is olyan köcsögök az okmáynirodába, hoyg hihetetlen! ott két perc sem volt, mindent ott kell fizetni, nem kell sehova sem elbarangolni, és!!!!! megkérdezte melyik fotót tegye, mert hoyg csinált róla 4-et is!!!!!és mondta, hyog emlékszik ránk, tavaly a kisebbnek csináltattuk, és miklósiak vagyunk, az állam leesett! és hoyg rengetegen járnak hozzájuk a környező településekről, még Szolnokról is! kérdezi tőlem miért? mondom mert emberként kezel? ezért megéri átmenni, tavaly már a kocsi átírást is ott intéztük!
Kata!
guccit is tudsz?
bemásoltam, a receptes gyűjteménybe!
na jó csak poénkodtam! miért volt szar kedved?
és én sem tudok semmit kiszedni a formákból, én szeretnék mandulát csinálni, de úgy szoktam, hogy kiszaggatom, mint a pogácsát....
a barátainktól is vittek hetet, az pont mellettünk volt, szóval így onnan 8-at, de egy 20 km-es sugarú körben már oylan 50 család/kaptárnál tartanak az elmúlt két hétben. valaki nagyon méhészkedni akar.. de pont a szezon végén kezdi?
Fanna!
készülj egy napi hideg élelemmel, neked, és Niminek is folyadék, mert csak azt vehet majd magához! és lelkierővel... tudod mi is átéltük Letivel, és nem volt egyszerű, de muszáj volt. engem jobban megviselt, mint őt!
betty!
Bettikét is húzzátok akkor! jobbulást neki!
Anikó!
sok hülye emberrel fogsz még találkozni, majd lásd az ovit, a szia mi történt ma veled helyett, igyekezz már, megint hoyg nézel ki, haladj már, se puszi se pá. viszont tényleg nem tudod, mi lehet a háttérben. én szoktam kiabálni, és meg is csapom a láynokat, nem csinálok belőle lelkiismereti kérdést, én is felnőttem egy két pofonnal, és megtanultam mit lehet és mit nem. VISZONT! ami fontos, nem úgy teszem, hogy mások is hallják, sosem boltban, utcán, nyilvános helyen. nálunk a karszorításból mindkettő ért. (egy ksi történet az oviból kifele jövet lejt a járda az úttestre, mivel át kell menni a másik oldalba szólok, ne guruljon ki az utcára, mivel ezt minden nap eljátszottuk, és ő rendre kigurult, én minden nap karszorítással "jutalmaztam" nem szidtam nem átkoztam, csak megszorítottam látszott napokig, de nem érdekelt, mostanra megtanulta, hyog nem gurul ki. ez szabály, ezen nincs mit magyarázni, hogy így elüt meg úyg elüt, nem mész az útra ki amíg én azt nem mondom hoyg lehet, és kész.) na még....A kis barátai előtt nem alázom meg, inkább félrehívom, elmondom ha nem hagyja abba mehet befele... a gyerek nevelése nem tartozik másra, sem így, sem úgy.
na egy kicsit eltértem a tárgytól, de én, mi, ezt valljuk.