Sziasztok!
Na most nem sikerul visszaolvasni,hulla faradt vagyok (mikor nem
).
Csak arra akarok irni,hogy eves meg suly.
A nagykonyv szerinti sulyharomszorozas mar nalunk meg is dol pl,hisz gondolom nem mindegy ki menniyvel szuletik
Eleg furi lenne sztem,ha Attilam 12 kilo lenne
HIsz o ugye 4 kg volt,szoval enniyre nem lehet sablont huzni a gyerekekre.
O amugy 76cm es 9650 g volt 1 evesen.
Eves: Attila jol eszik. Most mar azt,amit mi,tejet nem adtam meg neki egyedul,de azt is kapott mar par napja ugy,hogy a mi fozelekunk azzal keszult.Tejtermeket en 10,5 honaposan kezdtem adni neki.
Vivi,
ha nem adsz neki tapszert,akkor 1 eves kora utan kezded neki a tejet adni?Mert arra figyelj,hogy a napi fel liter tejtermeknek meg kell lennie!
Angyalkrisz,
orulok,hoyg Csenge elvezte a nyaralast,azert remelem Ti is a csajt leszamitva
Esztora,
orulok,hoyg atment a love
megnezem Nyunyello kepeit mindjart!
Adri,
mi van Veled????
Niko,
ha meg kell a dokim elerhetosege szolj,leirom priviben!Ha elveszett a bizalmad,az tenyleg komoly indok!!!
Meri,
kitartas!!!
Hogy vagytok egyebkent?Haziko alakul?
jaj nagyon nem vagyok kepben most,alig olvastam vissza
Ja meg annyi,hogy orulok,hoyg
Mariettanak ennyi tejcije van!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenhova felmaszik,felkapaszkodik,es a labaval kepes a falon is maszni ha pl a csoben megkapaszkodik..kesz
Sutoajtora rakapaszkodik es az meg lenyilik (persez nem megy a suto
),szoval nem unatkozom!
nagyon okosodik,mondja,hogy vau-vau,de minden allatra,halali
Mondjuk eloben a kuytara de kepen,plussallatra vau..
Ha mondom neki,hoyg hol az auto,labda,buksid,lampa,maci stb mutatja,odahozza...tancol ezerrel minden zenere!!!Van egy cdje,Zene ovi,ha meghallja,nevet,es kb naponta 2x hallgatjuk meg vegig,mert akkor halal jol elvan,mig megy a zene.
nezi magat a tukorben,ha mondom,hoyg hol van Attila a tukorben odamegy es pozol,tancol,nagyon draga!Integet,tapsol.Razza a fejet,hogy nem,es arra hasznalja,ha mar valami nem!
Es mondja azt is,hoyg neeeeneeenenenene
El meg nem indult magatol,kivancsi leszek mikor,sokat alldogal mar elengedett kezzel,de enniy.
Beszelni nem,bar neha felfedezem reggel,hogyha kiabal a masik szobabol,mintha azt mondana,hoyg ananananana...
Na megyek,nagyon faradt vagyok,alig vagyunk itthon,ma kivetelesen egesz nap itthon voltunk Attival.
Mjad jovok olvasni,meg irni,ha vegre lesz egy kis szusszanasnyi idom.