Új privát üzeneted érkezett!

Kimike
ezek szerint te még nem alszol

Mese:Alex és Zina már nem igényli.Ők már inkább olvasnak.Zina nagyon sokat! :lol:

Zalánnak este nem szoktam,mert egyből elalszik ahogy megissza a tápszert,de napközben igen.Akár többször is,ha eszébe jut hoz egy könyvet.Vagy ha nyűgös és nem tudom leszerelni,akkor megkérdezem,h olvasunk e és már hozza is.Bár nem a leírt szöveget,mert az nem érdekli.Én modok a képekről valami mesefélét.
Vendég
 


Na és ha már nem írtok legalább legyen mit olvasnotok.
Ez nagggyon jó(szerintem):

Sok mindennel tisztában vagyok, de van amit még mindig nem értek

- Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombjait, amikor az elem kifogyóban van?
- Hogy lehet, hogy a téves szám sose foglalt?
- Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt?
- Hogy kerülnek a "Fűre lépni tilos!" táblák a gyep közepére?
- Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?
- Miért nem ütötte agyon Noé a két szúnyogot?
- Miért nincs egér ízesítésű macskaeledel?
- Miért nem fekete dobozból van az egész repülőgép?
- Miért van a 24 órán át nyitva tartó bolton zár?
- Miért kell felébreszteni a másikat, hogy megkérdezd, hogy aludt e?
- Milyen színű a tükör?
- Mér nincs a csapon langyosvíz engedő gomb?
- A Coca-Colás Napocskán miért van napszemüveg? Mi süt a szemébe?
- Hogy nézne ki egy szék, ha a térdünk a másik irányba hajlana?
- A ragasztó miért nem ragad bele az üvegbe?
- Amikor az autó megy, a kerekeiben forog a levegő vagy helyben áll?
- A termosz nyáron hidegen tartja az italt, télen melegen. Honnan
tudja, hogy mikor van nyár és mikor tél?
- Ha nincsen minden veszve, akkor hol van?
Vendég
 


Sziasztok!

Reni!
Nem, már nincs Nyíregyházán apánk, szerencsére. Bár így hogy most meg új munkaköre van, reggeltől estig melózik.. Tehát csak annyiban más, hogy "aludni hazajár"! :roll:
Nekem most a rákszűrésem jó lett, de van egy kis méhszájsebem, így ketteske megszületése után én sem úszom meg a műtétet!
Peti nagyon ügyi, hogy így megismeri az autókat.
Dani nem is tudom, hogy a fajtát tudja-e, de az biztos, hogy megismeri őket, mert ha valahol sötét Suzukit lát, akkor az mindjárt az apa autója, ha világos Renault Táliát, akkor a papáé és így tovább a többi családtag kocsijával. :roll: :lol:

Mese:
Dani néha kéri, néha nem. Ha kéri, hogy meséljek, akkor is csak a Thomas-os újságjából, és utána ott kell hagynom mellette az újságot.

Alziza!
Zalán nagyon édi, főleg a játék babakocsiban! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy
 
 

 
 

Hahó!

Benianya!
Természetesen majd teszek fel fényképet az ágyról és a lányokról is csak nekem ez olyan macerás mert antitálentum vagyok.

Reni!
Örülök, hogy jól érezted magad a kórházban ( egyébként én is amikor szültem a csajszikat). Remélem minden rendben lesz.
Petinek boldog szülinapot!!!

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Juca,Andy!MEkövetetlek benneteket, valóban nem lehet egyszerű csak úgy felszólitásra nem görcsölni rá a babára és lazulni. Szerencsére nekünk mindkettő elsőre összejött. Elképzelésem sincs milyen érzés lehet, ha nem sikerül,reagálásatokból úgy sejtem nem lehet nem gondolni rá,nyilván azzal keltek, azzal fekszetek. Nyilván Ti is tudjátok, tudtátok ésszel, hogy a lazulás, gondolatelterelés jobb,mint a szorongás, ám valószinűleg szivvel ezt nem lehet kivitelezni. Gondolom. Igy hát kitartás!
+ energik mennek!!!!!!!

Esti mese:Nálunk pocaklakósságától az esti programsor része a jó éjt gyerekek fülesmackós dal. Mára ebből olykor már csak a jó éjt marad, mert már csúszik is le a kezemből a kiságyba és teszi le a fejét,jó éjt-mondja és integet.
Suli időben úgy szopizott,hogy közben Blaninak meséltem-szerette.
Igazán még csak a rövig képes mesék kötik le, úgy sejtem kb 3 éves kora körül érdekli majd annyira, hogy végighallgatja. Addig mi is napközben mesélgetünk 1-1 rövidet,ő is hozza a könyveket, este meg ez a mesedal nagyon bevált. Blani meg -mivel nincs suli nem 7 kor hanem 8-9 kor fekszik, igy neki később mesélünk,amikor már a kicsi szundit.

Alziza4 jó a szöveg!!!

Az autós felismerésektőlmeg el vagyok ájulva!!!!!!

Rólunk:Mostkellett visszamennünk Dévény kontrollra-hááát dobott egy hátast a csaj Benitől.Teljesen, tökéletesen,maximálisan rendben van a gyerek.Mind egyensúly, mind izomzat,mind koordináció, mind kézügyesség tekintetében. Némely mozdulatláncnál 3 éves szinten van,pl rúgás,dobás. szóval eljött a pillanat, hogy nagyon,de nagyon megnyugodtam!!!!!!!!

Ja, mondott még egy érdekeset a csaj, mert azt ugye látja,hogy beszél,de közel sem tisztán,sőt a Ti leirásaitokból kiderül,van aki jóval előrébb tart beszédben(igaz van aki hátrébb, ez még most semmit sem jelent).
Lényeg a lényeg,hogy figyelni kell a beszédet,és ha nem tetszik, vagy hónapok után sem fejlődik úgy ahogy szeretnénk, vagy az elvárható lenne önmagához képest, akkor el kell vinni logopédushoz, mert igaz,hogy az oviban is csak 5 éves kortól foglalkozik velük logopédus, de az ilyen exproblémás, fejlesztett gyerekeknél van,hogy már korábban rá kell erősiteni a beszédre, és ilyen esetekben a logopédus is vállalja a korábbi fejlesztést. Elraktároztam az infót, de remélem nem lesz rá szükség.
1 hónap múlva megyünk vissza kora utógondozásra,orvosilag ott mondjákki az ament-remélem leveszik rólunk a fogyatékos cimkét.

Nem tudom Ti hogy álltok alvásilag, de Beni egész héten már 11 kor kidőlt, holott 6-7 kor ébredt és este 7 kor meg már megint aludt. Egyszerűen akárhogy ügyeskedtünk nem birta ki délig. Kicsit aggódom, mert 2 hónap múlva bölcsi,ott meg délben ebéd és csak negyed 1 körül alszanak, hát közösségben csak kibirja. Kénytelen lesz,bár valamelyik nap erre jöttem ki 11 kor a fürdőből teregetésből.
Kép

Gondoltam megdőlt a gyerek,szusszan egyet,20 perc múlva majd ebédel és utána leteszem.
Aha---3 órát aludt a szőnyegen,én meg nem mertem bevinni az ágyába.
3 óra múlva felébredt, szétnézett, kacagott egyet, hogy itt aludtam és mosolyogva ment játzsani. Hihetetlen a kölök!!!! :wink:

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Andy:
nagyon örülök, hogy lassan lelkileg is túl vagy a dolgokon. Én már hiányoltalak, meg is akartam kérdezni, hogy merre vagy, de jó okod volt rá. Jó, hogy nem zavartalak. Ilyenor az embernek túl kell tennie magát a dolgokon, önmagában rendezni s menni fog! Hajrá!

Reni: jó, hogy a kórházban minden rendben volt! Ilyen altatásos sztorim nekem is van. A vetélés utáni műtét során az altatásból érdekesen ébresztettek fel. Inkább sehogy. Arra emlékszem, hogy mondogatták a nevem, de nem várták meg, hogy rendesen magamhoz térjek és kimentek az ápolók a szobából. Én meg pár perc múlva utánuk, de mivel nem voltam magamnál egyik faltól a másikig dülöngéltem, a látogatók se szóltak semmit, két szobatárs figyelmeztette a nővéreket, hogy mindjárt fejjel esem a falnak, mert nem tudok menni. Mire nagy kegyesen kijöttek a nővérszobából és visszafektettek. De mindezt csak elmesélésből tudom.

Benia: nagyon édes Beni! Gondolom jó hűvös volt neki a szőnyegen, azért aludt olyan jól. Kornél is szeret a földre feküdni. Tuti melege van.

Ma Kornél megkapta a Prevenart. Kiváncsi vagyok lesz-e mellékhatása. Eddig minden oltást átvészeltünk.
2 foggal gyarapodtunk.

Mese: minden délben és este. Ő maga hozza a könyvet, hogy miből olvassak és gyönyörűen végighallgatja, majd 5 perc és alszik is.
Az elmúl egy hétben fél 10-től 9-ig egyfolytában éjjel, délután pedig kb 2 órát.
Már vannak új szavaink, amiket mond, szépen lassan alakul a beszéde is. De nem kapkodja el. :D

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


mese: helyett, Bóbita, bóbita.

Benianya!

Az alvás haláli cuki!
Egyébként nálunk is extra nyűgös Panna már 11-kor éppen ezért mi 11:30-kor ebédelünk és utána alszik déltől kb.: 3-ig.

Kép

Kép
katus73
 
 


sziasztok

Benianya
Nagggyon jó az alvós kép! :lol: :lol: :lol:

Prenata
Eredmény mikor lesz?

Hú..hát altatásról mesélhetnék.4-szer altattak eddig,de mindíg volt valami gáz!
Le sem írom,mert nem tudom ki szül esetleg császárral vagy áll műtét előtt.
Vendég
 


Alziza!

21.-én lesz eredmény. És mostmár duplán ideges vagyok, mert összejönne egy nagyon jó állás, ahol 3 rostán átmentem, 4. az eü alkalmassági, ami nagyon komoly.

Reni
Kép
prenata
 
 


Üdv.

Oriandy, üdv újra köztünk. Hm, drukkolok. Érdekes, nekem Peti előtt volt rossz az FSH/LH arányom...most szerintem jó. :?

Preni, remélem, jó lesz az eredmény.

Kimike, nálunk nincs mese...megy a tévé, miközben elalszik. Ahogy észrevettem, nem is igényli, ahogy a tévében sem a mese a nyerő számára.

Alziza, jók ezek a kérdések. :D

Bénianyu, én továbbra sem értem ezt a logopédus dolgot...mit jelent az, hogy nem számunkra megfelelően fejlődik? És tényleg, mit csinál vele a logopédus??? :?
A földön alvós kép nagyon jó.

Mi jól vagyunk, Peti egyre többet gagyarászik...a beszéd még mindig elég távol áll ettől, de alakul. ;)
Feri volt vele szemészeten, még mindig megvan a papilla rendellenessége, rá is írták a papírjára, hogy "Agynyomás fokozódás?" A neurológián szabin van a prof, csak aug. 4. után lesz. Aztán majd mond valamit...

Na mára ennyi...pihennem kéne...estére megyünk a szabadtérire, apósomtól kaptunk két jegyet a Marica grófnőre.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok

Prenata
Nagyon remélem,minden rendben lesz.

Nem tud valaki egy jó bőrgyógyászt?
nekem van,de nem lehet bejutni hozzá.
kaptam egy másikat,de nem veszi fel egyik telefont sem.

Nem tudom írtam e már,de találtam a derekamon,a bőr alatt egy csomószerű valamit.előszőr arra gyanakodtam,h pattanás :shock: ,de nem az lett.
most be vagyok már sz@rva,h nehogy valami rákos szar legyen! :( :?
Vendég
 


Sziasztok!

Sehol senki? Mindenki áztat?

Én egész délelőtt főztem. A Zuram fél 7-kor felkeltett, hogy rakjam oda a levest! :evil: Igaz, az este én panaszkodtam, hogy pipi helyett tyúkot sóztak rám és jó sokáig fog főni!
Este éjféilg gyártottam Peti tortáját. Remélem fini lesz. Most húsilevest főztem, de a leves egy részéből tejfölös szószt csináltam főtt krumplival, rántot húsival. Délután húst grillezünk és lapcsánkát sütünk tárcsán. Kár, hogy nekem visza kell fogni magam, mert tegnap este már lebűnöztem a hetit: szalonnát sütöttünk! :oops: 10 kg mínusznál tartok, még legalább 10-et le kell adni, de ahhoz nem kellene bűnbe esnem!

Kimike!
Nálunk mese olvasás még nem köti Petit. Csak a képek érdeklik.
A szobatisztaság is várat magára. Bár, az is haladás, hogy közli velem miután bekakilt, hogy kaka, ill. felfekszik az ágyra és kiabál nekem, hogy anya törölni, büdi fúj! :lol:

Hihetetlen, hogy milyen okosak ezek a kismanók. Tegnap a férjemmel a szomszéd csajról beszéltünk, aki mellesleg kisbabát vár. Erre Peti, amikor meghallotta a nevét, közölte, hogy pocakban baba és simizte a saját hasát. Kb. egy hónapja mondtuk neki, hogy Rita pocijában baba van, azóta szóba sem jött!

Juca!
Hogy vagy?

Kmammy!
Mi zújs veletek? Szüneten vagy már?

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok! :-)

Nem sokat írtatok hétvégén. :wink: Mi Balcsiztunk, Kenesén voltunk. Bocsánat, hogy nem szóltam az ott élőknek/lévőknek, de nem tudtunk volna talizni, mert barátokkal voltunk.
Holnap kezdődik a szabi utáni meló. :? Milánnak bölcsi, viszont elkezdett folyni az orra. Más baja nincs, remélem semmi komoly!

Mese: Milán most kezdett rákapni az ízére. Már válogat, "ana, a piroszkát mondjuk", és vannak kedvenc részei is. Pl. a dömperes könyvből a betonkeverős részt szereti, és odalapoz, hogy azt olvassam. :) Nagyon örülök neki, remélem ez így marad a továbbiakban is, mert hiszem, hogy fejleszti, és kell neki a mese, ének, vers. Én is nagyon szerettem olvasni világ életemben, mostanában kevesebbet persze, na meg már valahogy nincs annyira türelmem hozzá...

Alziza, bőrgyógyászt nem tudok, de körbekérdezem az ismerőseimet. Remélem semmi komoly, ilyenre ne is gondolj! Írok privit, ha tudok vkit.

Reni, mindíg lenyűgöz, hogy mennyire otthon vagy a konyhában. Én utálok főzni, de muszáj persze.

Benianya, szuper ez az alvós kép Beniről! :-) Nagyon édi, és nagyon megnőtt! Örülök, hogy jó hírekkel jöttél, látod meglett az eredménye a fejlesztésnek. :)

Jó éjszakát Mindenkinek! Sziasztok!
Vendég
 


Látom ma senki sem járt erre. Nem baj, rakok képeket.


Új mocival:
Kép Kép

Gyertya fújás:
Kép Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Preni!

remélem minden rendben lesz az eredményeddel és nem zavar be semmi az eü. alkalmassági vizsgálatba.

Szuper, hogy 10 kg fogytál meglátod, hogy a másik 10 is hipp-hopp lemegy. nekem is így volt miután vége lett a szopinak, de azért kell hozzá egy kis önnmegtartóztatás. Szerintem a szalonnával semmi baj csak az a lényeg, hogy kenyeret ne egyél hozzá.
Én összesen 20 kg fogytam és ezt azóta is tartom.

KIMIKE!
Jó munkát, jövő héten nekem is kezdődik a meló.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok Lányok!

Hazaértünk anyuéktól, igen vegyes élményekkel...
Nekem szombaton megjött piri, de úgy rendesen, ma reggel még az ágyneműmet is le kellett cserélnem. Ez iszonyat! Ennyire erős még sosem volt. Na mindegy. Így tegnap elkezdtem szedni a Clostit, iszom a teát és szedem a barátcserjét. A ciklus.hu-n meg valamit elbaltáztam, mert sem a gyógyszereimet nem tudom beírni, se a ciklusomat nem mutatja. De most írtam nekik, hogy segítsenek.

A másik, hogy lent voltunk a Balatonon szombaton, erre Dani vasárnap reggelre belázasodott (ezt már másodszor játszotta el), és ráadásul panaszkodott, hogy fáj a pocija és hányt is.
Most nem vittem el bölcsibe, meglátjuk mi lesz ma, ha megint lázas lesz, viszem a dokihoz, ha nem, akkor csak egy kis gyomorrontás lehetett neki. Merthogy ettünk jó kis lángost....
A másik, amire gondolok, az a bárányhimlő, mert most volt 2 gyerek is b. himlős a böliben, és azzal is társul láz. Bár ha meg pöttyei nem lesznek, akkor az is kilőve, marad a találgatás.

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok,

szombaton megjöttünk Zalakarosról, nagyon jó időnk volt :) . Vasárnap mentünk ki először a strandra és rájöttünk, hogy gyerekekkel nekünk elég belőle néhány óra is.

Az apartman nagyon szuper volt, a kertben volt homokozó, csúzda, hinta. Marci és Máté imádták, sok időt töltöttek a szabadban :) . Felfújtuk nekik a medencét és a meggyfa árnyékában pancsikálni is tudtak.

Kirándultunk, sétáltunk, fagyiztunk, fürödtünk, jókat ettünk, szuper volt. 2 ekkora lurkó mellett viszont a pihenést elfelejthettük :( . Marci az első 3 nap szinte semmit nem aludt, csak éjszaka, úgy pörgött, viszont minden nap fél 8 - 8 körül kelt. Minden rosszban van vmi jó.

Most jöttem meg UH-ról, kérdezte a dokinő, hogy nincsenek-e elszámolva a hetek, mert nagy a baba és eléggé lent van már a koponyája :) . Mondtam neki, hogy nem tartom valószínűnek, azért is voltam kiváncsi a méreteire. Én mondjuk nem tartom olyan nagynak, 2450 g, de ha abból indulok ki, hogy a 29. héten 1612 g volt, akkor elég sokat fejlődött...
Mondta, hogy megint számíthatok 4 kg körüli babára :) . Pedig már reménykedtem...

Ma adják fel gyorspostán Marci ágyát és matracát, múlt héten vettünk neki egy polcos szekrényt a szobájába, remélem jól néz majd ki az összhatás. Ha kész leszek mindennel teszek fel képet. Csütörtökön édes hármasban megünnepeljük Marci szülinapját, akkor kapja meg ezeket a bútorokat (ebből max. az ágyat fogja értékelni :) ) és kap még néhány kisebb ajándékot, persze játékot, de a nagy banzáj csak a 26-i hétvégén lesz, mert nővéremék akkor tudnak jönni.

Marci amikor hazajöttünk belázasodott, de érdekes módon csak estére megy fel a láza, napközben tünetmentes, kivéve, hogy tüsszög.
Most megyünk dokihoz, megcsináltatom akkor már a 2 éves státuszvizsgálatot is.
Utána én átnézek a védőnőmhöz, mert holnap terhesgondozásra megyek.

Bocsi, hogy csak magunkról írtam, ígérem visszaolvasok. A képeket megnézegettem, nagyon jóóóók!!!!!

Ja, egyébként levágattam a hajam :) , most pedig eláasztalak benneteket képekkel, hogy legyen mit nézegetni :) :D :D :D :lol: :lol: !!!

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Eni
marcy
 
 


Sziasztok

Kimike
köszi

Prenata
Jók a képek!

Marcy
nálatok is!
látom voltatok a bivalyrezervátumban is? :lol: Mi is jártunk ott.
Ti milyen apartmanban voltatok?

Bár nekünk most ez a Balatonföldvár nagyon bejött,oda megyünk jövőre is az bizti. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Megjártuk a gasztro-t, de nem lettünk okosabbak. Vettek vért, meg küldtünk székletmintát. Legközelebb szeptemberben megyünk, akkora megjönnek az eredmények, addig is normaflór, emésztést segítő gyógyszer, sinlac, tápláló ételek. Ennyi. :? A doki szerint az azért biztató, hogy nem a lisztes ételek bevezetésekor kezdődött a súlyproblémánk. Meg tulajdonképpen fejlődik ő, csak nagyon lassan.

Reni: Jók a szülinapos képek! Majmos sapka ismerős, Zolóról le sem szakad, de ő fordítva hordja. :P

Benianya: Örülök, hogy Beni teljesen rendben van! Édesen alszik.

Marcy: Édesek a gyerekek és jó az új frizud! :D

Mese: Zoló Thomas fun! Állandóan azt nézzük és este is a vonatokról kell neki mesélni. :twisted: Régebben szerette a három nyulat, a kis kakas gyémánt félkrajcárját, meg az Arany Lacinak című verset, de mostanában nem kéri. Könyveket hanyagolja egy ideje, pont ezért vettem neki egy újat, ami a ház körüli állatokról szól és több mese is van benne, meg nagy képek hátha válthatnánk.

Juca: Hogy bírtad a hétvégi kánikulát és az azt követő hirtelen esőre váltást? Egyben vagytok még?


nancsa
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, ok, a Balcsiról már csütörtökön! Bagollyal nem találkoztunk, de a szomszéd széphangú madarát hallottam párszor. Az időjárás eléggé mocsok volt velünk, de első nap tudtunk strandolni, csak este jött a szélvihar. Másnap hűvös volt, így kirándultunk. Kicsit nézgelődtünk Siófokon, aztán elmentünk Szántódra, átkompoztunk Tihanyba, ott is nézgelődtünk, délután meg kicsit kínlódtunk, mert esett az eső. Aztán szerdán megnéztük a tengeri akváriumot, túráztunk is Zamárdiban, mire megtaláltuk a kilátót, aztán megint volt egy kis pancsi, bár a víz elég hideg volt, Mesi is mondta utánunk, hogy KÚA hideg :D. Még csütörtökön is tudtunk délután strandolni, vagyis a fiúk, mert közben jöttek Veráskáék.

Örülök, hogy találkoztunk! Dávid is nagyon aranyos volt, csak nem nagyon akarta megmutatni, milyen jó a beszélőkéje!

Ritát is kicsit jobban megismertem, és nagyon örülök, hogy ott lehettünk! Panni egy tündér kis nő! Olyan igazi gyönyörű porcelánbaba, és a kis bájos babahangja! Meg kell zabálni! (Ajuszika hol?)

Amandi! Kár, hogy már indulnunk kellett, mikor megérkeztetek, de örülök, hogy veletek is sikerült találkozni!

Képek édesek! Beni alvása a kedvencem! De Marci meg Zalán is nagyon cuki pofák!

Petinek boldog szülinapot! Látom, ő is élvezte a szülinapot!

Reni! Drukk a munkahelyhez még mindig, és a jó eredményhez is!

Oriandy! Jó, hogy újra ittvagy!

Jaj, bocs, helyzet van! Holnap még jövök, és mesélek a szobatisztaságról, névnapi dolgokról, akármiről!

Blogomra jár még valaki???

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

A hétvégi kánikula elől a szüleimhez menekültünk. Volt latyakozás és fürdés is. A kicsit imádták! :P Teszek képeket:
Kép Kép Kép Kép Kép


nancsa
 
 


Sziasztok

Nancsa
Jók a képek!Zoló nagyon édes!Az örök vigyori!

Gabella
Tőled pedig várjuk a képeket :wink:

JUCA!!!!
Hol vagy?????

Én bejelentkeztem végül egy bőrgyógyászhoz.hétfőn este megyek.Remélem nem rákos ez a bigyó
Vendég
 


Sziasztok!

Alziza!
Ne parázz! Nem lesz semmi baj!

Marcy!
Nagyon jók a képek! Látszik, hogy jól éreztéttek magatokat!

Nancsa!
A képeket elnézve Zoló egyáltalán nem sovány, sőt!!!

Gabi!
Képeket!!!
Mostmár mi is ott tartunk, hogy 2-szer meg kell gondolni, hogy mit mondunk a gyerek előtt. Ma mondta, hogy b@szus és hüle!

Nancsa!
Peti is Thomas rajongó! Ma kapot egy Thomasos modellt. Így a bűvkörébe került!
Kép Kép

Ma voltunk 2 éves státuszon: Peti 13100g és 93 cm. 11 foga van. 5 jön most egyszerre. Kérdeztem a prevenárt a dokitól. Azt mondta, hogy nem találja indokoltnak a beadását. Sőt, hozzá tette, hogy túl nagy a PR-ja és tudja, hogy városon előszeretettel felírják. Azt mondta, hogy ha paramama vagyok, akkor a pneumovax 23-t ajánlja. 2000 Ft. 2 év felett adható és nagyon bevált azoknál, akiknek beadta.

Csajok merre vagytok?

JUCA!
HOGY VAGY?

Reni
Kép
prenata
 
 


Prenata

Hát remélem,h semmi nem lesz.
Peti jó magas

Nancsa
Ja ezt én is akartam írni,h így nem tűnik Zoló soványnak.
És mi az,h lassan fejlődik?
Zalán hónapok óta 10 kg.ill most hízott vagy 20 dkg-ot :roll:
Csak ő alacsony 79cm.,ezért látja mindenki úgy,h husi.Sőt! a múltkor az egyik vidéki rokon megjegyezte,h kövér :evil:

Nálunk nem kell gondolkozni azon mit mondunk Zalán előtt.Eyg büdös szót nem mond. :? Halandzsa az megy,de semmi más.
Mindent elmutogat,de egyébként mint egy kis fóka ööö. :roll:
Vendég
 


Alziza!

Beszéden ne izgulj! Petinek volt egy minimális alap szókincs, de igazán az utóbbi hetekben lódult meg. Mostmár a tv-re is ügyelni kell. Tegnap én főztem a konyhában, ő játszott a szobában: a tv-ben felkiáltottak, hogy Magdaléna, erre hallom Petit : magdajénna! :lol:
Tegnap az unokatesómat nyugtattam le. Pesten lakik. Van egy 20 hónapos kisfia, aki 2-3 szón kívűl nem mond semmit és most a fejébe vette, hogy biztos autista. Hát, először nagyon mérges lettem, de aztán megnyugtattam. A védőnőnél olvasott valami hülye plakátot. Nagyon sajnálom, mert a férjén kívűl nincs társasága. Pedig jó lenne ha más babásokkal találkozhatna!

Reni
Kép
prenata
 
 


Prenata

igazából nem vagyok kétségbe esve.Tudom,h nincs baja,
Okos,értelmes,mindent megért és megértet csak nem érdekli szerintem a beszéd.Minek törje magát :)
csak már olyan kíváncsi vagyok,hogy fog beszélni?
Csak e miatt zavar semmi rosszra nem gondolok. :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Petinek is Boldog Szülinapot!

Nálunk bulizással telt a hétvége, ugyan mind a ketten náthásak voltunk Fannival, de nagyon jól sikerült azért :)
Kapott diavetitöt,Thomasos dolgokat több baráttól és rokontól is (Ö már régóta Thomas rajongó, de szerintem irtam is már),az apujától még egy hete a Berchet triciklit,stb,stb :)

Tegnap meg mi randiztunk egyet apával, hozot virágot, és elmentünk csavarogni meg lőni :)

Fanninak van mese délután és este is, ami mindig a 2 elmaradhatatlan dallal kezdödik , a Füles Mackó és a Vuk dalával , de ehhez jön még sok másik is, amit épp akar :)
A mesét pedig Malacka mondja, ezt Ö kezdeményezte, mármint a bábozást.

A beszédfejlöses dolog egyénenként nagyon változó tud lenni, de az a plakát azért valószinüleg nem hülyeségböl lett kitéve- a késöbbiekben megjelenö esetleges gondoknál is a beszédfejlödésre kérdeznek rá, mert sokmindent megmutat azért egy orvosnak.

Mi találtunk egy naon klassz gyerektornás helyet, oda járunk, bababarikkal talizunk,nagyizunk délután pedig apázunk, meg persze lassan költözünk is végre,mindezt a háztartás mellett persze, igy nem unatkozunk most se :) Ha irni nem is mindig, de olvasni azért szoktalak ám titeket!
:oops:

Mindenkinek szép nyarat kivánunk!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Alziza! Férjnek is van olyan ott, egy ártalmatlan nyirokcsomó, nekem azért nem tetszik. Remélem semmi komolyat nem találtak!

Benianya: Hát, csak 1x találnám így alva a fiamat, összetenném a 2 kezem! Nagyon nehezen alszik el Nan úgy hogy fél 10, de ált. fél 11 és reggel fél 7-kor kel közben meg megébred néhányszor. Napközben volt úgy néhányszor hogy 3 órát aludt, de közben felébredt, nem akart felkelni, odabújtam és együtt visszaaludtunk.

Oriandy! XXXXXX

Már rég olvastam, tudom hogy mindenkinél történt sok rossz és jó! A rosszakat sajnálom: pl. : házasság Meteor, műtét Preni! A jóknak örülök! Sokszor írnék, de olvasni is alig..l.

Múlt héten voltunk itt egy közeli strandon, usziban, most fedeztük fel. Nagyon jóóó volt, 10-től este 6-ig vízben volt Vencus, hazafelé elaludt egészen reggelig! Persze nem egyhuzamban. Ivott kakaót pl. Aztán voltunkVelencén apával, az is jó volt ugyanaz a szitu, csak ott nem volt annyira önálló a vízben.

Tegnap ünnepeltük az itteni kis barátaiva a szülinapjukat egyszerre Zsófival. Jól sikerült . A tojásmentes torta is, amit 1 éve Piltől szereztem. Pedig rondának és rossznak indult. Nagyon tetszett nekik a torta, örültek, maguktól a 2 végére álltak a kisasztalnak és elfújták a gyertyát zsófival. Aztán eszegették róla a cukrot, meg míg akarták fújni, néhányszor meg kellett gyújtani. A tetején vonatos gyertyatartó volt, még a DM-ben vettem rég. Szóval nagy siker volt. Ebédre csináltunk májat krumplipürével ,mert Vencu szereti, a lányok nem és hát nálunk meg ették, én meg megtanultam csinálni a barátnőmtől. Szóval jó volt. Szombaton élesben ünnepelünk a nagyszülőkkel, aztán megünk Vencuval apa nélkül a szüleimhez, elengedett. Még nem hagytuk itt őt.

Ma voltunk dokinál, ő csak 11kg, de husi és 82 cm.
Mondtam neki, hogy ha elkezd rohangálni, elkezd köhögni az elején, de nem reagált rá-


Na megyek, puszi

Mári

Kép
mári
 
 


Sziasztok,

megint nem nagyon van időm, de gyorsan egy kis reagálás :) .

Reni: remélem nem mutatnak ki semmi kóros elváltozást. Drukkolok!!! Munkahellyel kapcs. van fejlemény?

Mári: tök jó, hogy Vencel ilyen jól elvan a vízben. Marci is élvezte, de neki azért elég volt belőle 1-2 óra :) .

Menyasszon: családi házba költöztök :roll: ? Bocsi, de elfelejtettem, pedig már biztos írtad.

Gab: örülök, hogy a rossz idő ellenére sikerült programokat szervezni és jól éreztétek magatokat. Nálunk is volt 2 olyan nap, amikor szomorkás volt az idő, de én pl. egyáltalán nem bántam, gyerekekkel talán jobb is volt így :) !

Alziza: tényleg ne aggódj a beszéd miatt, ami késik nem múlik 8) .

Nálunk is az a helyzet, mint Reniéknél, hogy minden nap egyre és egyre több szót használ és tudja alkalmazni is őket, nemcsak utánunk mondja.
Pl. Kisvasutaztunk, és amikor fordult, mondta, hogy fordul :roll: . Vagy pl. azért nem veszi ki a labdát a bokorból, mert bök. Persze ebből csak azt mondta, hogy bök és mutogatott :lol: .
Mivel köhög, adtam neki Stodalt és mondta, hogy édes. Ezek mind olyan szavak, amiket korábban nem használt, viszont ezekben a helyzetekben jól alkalmazta. Szóval erre gondoltam.

Voltunk 2 éves státuszvizsgálaton. 14,65 kg a drágám és 93 cm. Szép méretek!
Nekem annyira furcsa a 10 kg körüli súly, mert Marci azt hiszem olyan 10 hónapos lehetett, amikor ennyi volt, de persze függ attól is, hogy a szülőknek milyen a termete.
Egyébként Zoló tényleg arányos és a magasságához teljesen jó ez a testsúly :) . Dagonyázós kép nagyon jóóóó!!!

Reni: ez a Thomasos kisvasút tényleg nagyon jó, lehet, hogy én is ezt kérek majd vkitől a rokonságból, hogy ezzel lepje meg Marcit :) . Bár ő csak ritkán nézi (általában egyáltalán nem néz TV-t). Tegnap mi 2 kisvakondos DVD-t vettünk neki, az egyiken 8, a másikon 9 mese van. Bár le is lehetne tölteni, de szülinapjára azért mégis vmi igazit akartunk :) . Imádja kisvakondot és a kalandjait :) .
Nem tudom, hogy a ti gyerkőceitek hogy vannak vele, de Marci pl. egyáltalán nem szereti, ha egy mondókába, mesébe stb. vmelyik szereplő sír, rossz kedve van, szomorú stb. Igazából ki sem lehet ejteni a szánkon, vagy gyorsan oda kell lapozni, ahol már minden rendben van. (Pl. nyuszika sír, mert elveszítette az anyukáját, de kisvakond segít neki megkeresni és akkor együtt örülünk, hogy megvan az anyuka és a kistesók :lol: ). Nekem ez olyan furcsa...

Ja egyébként mostanában képes kiakasztani. Pl. mondja, hogy kajcsi, még nem is mondtam neki a kínálatot, de már mondja, hogy mást... :roll: :evil: ! Persze mondhatok neki 3-4 félét, neki semmi nem felel meg, mert vmi mást szeretne. Aztán vmivel kiegyezünk, de addig leizzadok...
Ja, meg néha csak úgy artikulátlanul elkezd üvölteni, de torka szakadtából, mert élvezi a hangját. Mostanában már mondom neki, hogy te vagy a kis oroszlán??? Akkor azért próbál hangsúlyozni :D és nem olyan hangos az üvöltés... Biztos nagyon örülnek a szomszédok.
Határok próbálgatása: egy csomó olyan dolog van, amit tudja, hogy nem lehet és mégis csinálja, egészen addig, amíg rá nem ütök a kezére. Utána megpuszilom a kezét, odabújik hozzám és mondja, hogy nem (mármint nem csinálja tovább). De addig, amíg ezt a "szertartást" el nem játszuk, addig nem hagyja abba. Nálunk ez vált be, bár lehet, hogy vkinek drasztikus az eljárás...

Nyaralás után aggódtam, hogy hogy állunk vissza a napi kerékvágásba, de semmi gond nem volt. Ugyanúgy megvan a déli alvás, sőt most már ő mondja, hogy tegyem bele a kiságyába és hogy "be": takarjam be.

Egyébként kistesót továbbra is nagyon várja!!!

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!!!

Itt vagyok ismét, a fiam miután mondtam neki,hogy feljövünk valami kis iszikéért már nem akart lemenni az udvarra, hanem inkább kakaózik és mesét néz!

Rengeteget írtatok megint.....
Gyorsan egy kis Dani duma, amíg el nem felejtem, hogy is mondta:

"Anya! Képzeld! A Hannának kint vannak a fogai! Az összes fogai!"
Én: Igen? És azt tudod, hogy neked is kint van már mind??
Erre Ő: "Nem! Nekem bent van a számban az összes fogaim!"

Kép
oriandy
 
 


Üdv.

Alziza, Peti is kis lusti, ő sem beszél. De tegnap óta van egy új "szava": memmi. Egyelőre lövésem sincs, mit jelent, eddig arra saccolunk anyuval, hogy ez a kérem. :?

Menyasszon, az a baj, hogy sok hülye plakátot tesznek ki némelyik rendelőben. Annak idején, azt hiszem Bénianyu tett fel egy linket (talán?), hogy milyen jelei vannak az autistaságnak, ott lényegesen több tényező fel volt sorolva, a beszédlemaradás önmagában nem ok arra, hogy egy anyuka ráragassza a gyerekére az autista jelzőt.

Mári, sajnálom, hogy az alvással is küzdötök.
Lekopogom, Peti már simán elalszik cumi nélkül, vagyis kéri, de mondom, hogy nincs, és akkor annyi, és du. pelus sincs rajta, és nem pisil be, persze ébredés után az első utunk a WC-re vezet. :)
Ez a köhögés szerintem nem hangzik jól...hallotta egyáltalán a doki, hogy mondtad? Csak azért kérdem, mert a mi dokink mindent meghall, amit mondok, amikre persze az esetek nagy többségében az a válasz, hogy ne aggódjak, nincs baj. ;)

Nancsa, jaj, el is felejtettem hirtelen, szerintem sem látszik Zolón semmi rendellenes, szerintem egyáltalán nem is pocakos.

Oriandy, haláli Dani szövege...továbbra is.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Marcy:

Már nincs sok hátra! Hogy bírod? Tényleg szépek Marci méretei! Főleg a magassága! :D

Oriandy: Dani nagy dumás! Remélem így marad! :lol:

Beszéd: Kornél nagyjából ott tart, mint Ex-ék Petije. De ahogy Ő sem, én sem aggódom. Mindenki maga ismeri és látja a gyerekét. Kornél mindent megért, és megérteti magát, mond új szavakat, aminek nem mindig tudok jelentést adni, de egyre ügyesebb lesz. Majd alakul.

Juca: megvagytok még?

A nyaralásból hazatérőknek: örülök, hogy mindenki jól érezte magát!

Nyaralóknak: további kellemes pihenést!

Jó éjt: Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Anita: nem panaszkodom, de néha rámtör a hőhullám... általában üzletekben.
Ma pl. babakocsiban toltam el a játszótérre Marcit, mert tegnap elaludt a hintán és a motorral együtt cipelhettem haza. Szerencsére csak kb. 5-6 percre voltunk a lakástól, de így is megéreztem...
Most már úgy érzem, hogy akkora a pocakom... Érdekes, hogy Marcinál nem rémlik, hogy az éjszakai alvással problémáim lettek volna, bár akkor nem volt gyerkőc, akihez fel kellett volna kelni.
Most is csak akkor érzem, ha Marcit áthozom közénk, hogy alig bírok felkelni, mert mintha mázsás súly lenne a hasamban... :) . Egyébként én éjszakánként sem Marcinál, sem most nem megyek pisilni, pedig sokan panaszkodnak erre is.
Ami még furcsa, hogy nyaralás alatt végig nagyon fájt a szemérem csontom, de amióta hazajöttünk ezt nem tapasztalom.

Szóval nagyjából ennyi a nyűgöm, már nagyon várom, hogy láthassam a babámat :) .

Ma megérkezett az ágy és a matrac, nagyon tuti lesz, legalábbis szerintem.
Apukám átjön holnap, amikor Isti hazaér a munkából és akkor szerelik össze + a polcos szekrényt.
Marcinak most csak kicsi tortája lesz, de szerintem értékelni fogja :) !

Csajok én most gondoltam bele, hogy holnap de. fél 9-kor lesz 2 éve, hogy telefonáltam Istinek jöjjön haza, mert folyik a magzatvizem. Olyan furcsa... és olyan jó érzés is egyben. Kis Marcim már 2 éves nagyfiú :) . Általában nem szoktam ilyen kis elérzékenyülő lenni, de ez olyan jó és visszafordíthatatlan.

Na mára eldugulok, puszi!

Eni
marcy
 
 


Sziasztok,

Mese: Kevin nagyon szereti hallgatni. :P Már sok mesét fejből tudok mondani neki :lol: , hiszti oltóként is hasznos nálunk. :P
És ezeket is imádja, együtt táncol Kevin :lol: :
http://jp.youtube.com/watch?v=4XplOTztj ... re=related
http://jp.youtube.com/watch?v=YhuiDjiBi ... re=related

Még ilyen animációt is kedvel:
http://jp.youtube.com/watch?v=gxJUpgUTrAc

Ezeket mindennap adnak TVben délelőtt és este is. Én is szeretem nézni. :lol:


Nancsa: Kevin is csak 11 kg. Baja nincsen vele, csak mostanában nem hajlandó enni, alig eszik egésznap. :evil: Úgy néz ki, hogy együtt akar enni hárman, a férjemmel csak hisztizik evésnél. Emiatt a férjem szomorú, mondja nekem, hogy az etetés a legfárasztóbb program itthon. :? Gondoltam rólatok, régebben írtad vashiány miatt nem volt jó étvágya Zolónak. Lehet , hogy Kevinnek is. :roll: Majd jövő héten látgatunk dokinénit és megkérdezem. Egyébként most is szedi vasat?

Gabelle: Jó, hogy sikerült a nyaralásotokat. :P

Prenata: Nagyon édes Peti képen vonattal. :P Mi kaptunk IKEAs favonatokat, egésznap azokkal játszik.

Marcy: Szépek vagytok! :P Jó az új hajad is. Tényleg látszik rajtad, hogy kis fiútok lesz. :wink:

Prenata: Még nincsen szünetünk, majd jövő héten. Ma is 9 után tudtam indulni. De legalább most olyan jól érzem magamat, mért csak visszaszámolni tudok. Húú, nagyon boldog leszek pénteken, nagyon várom. És továbbra is drukkolok az állásodért.

Alziza: Nagyon komoly fiad van! :P


Puszi Nektek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.02 01:04-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Megint itt.....

Marcika!!!!
Kép

Nemsokára kistesó is veletek lehet.. Tök jó! A két tesó nem sok külömbséggel ünnepli majd a születésnapját!! :wink: :lol:
(csak halkan jegyzem meg, hogy ha most augusztusban végre sikerülne nekünk is tesóbaba, akkor vele ismét májusra lennék kiírva!! :wink: :lol: )

Amúgy meg, ha akkor elsőre összejön, amikor elkezdtük a "próbálokzást", akkor most júli 4-re lettem volna kiírva.... :roll:

Kmammy!
Nagyon édes Kevin a képeken!!! Olyan jól áll neki a kalap!!

Jut eszembe!!
Nem tud valaki egy olcsó és jó szállást a Balcsi déli partján???

Teszek fel én is pár képet Daniról:
Kép

és a tipikus férfi!!!
Kép

Kép
oriandy
 
 


MARCI


Kép
Vendég
 


Kmammy

Jók a képek nagyon!

Oriandy
nálatok is.A sörivós komoly! :lol:
Vendég
 


JUCA!

GYERE MÁR ELŐ!
Vendég
 


Elő vagyok jőve. Még egyben, bár éjjel mintha... de reggelre csak a nyákdugó tűnt el. :lol:

tjuca
 
 


Sziasztok!

Marci: Nagyon boldog szülinapot! Igazi nagylegény lettél Te is!

Kmammy: nagyon jók a képek! Kevin is olyan legényes!

Oriandy: nekünk is ilyen úszógumink van. Kornél nem mindig szereti. Nekünk pedig, ha elsőre sikerült van kistesó, akkor májusi lett volna. Így októberig várunk, de sebaj!

Voltam UH-n, a kislány 1450 g körüli, teljesen megfelel a 29. hétnek, a doki szerint minden rendben van vele. Fejvégű fekvésű, bár ez még változhat, de szerintem nem fog. Lehet, hgy Csandy után én leszek a következő, aki császár után simán szül?

Itt gyönyörű az idő, remélem máshol is. Szép napot mindenkinek: Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Juca

Hú..akkor ebből már lesz valami.Front van!!!

Wawel
Drukkolok,h úgy szülj ahogy szeretnél.
Sajna nekem mindhárom császár volt :cry: Kipróbáltam volna milyen simán szülni.
Vendég
 


Ja

Nálunk épp szakad az eső és dörög az ég! Kép
Vendég
 


Andy! Ritáéknál olcsóbb és jobb szállást nem tudok ajánlani! Tényleg nagyon szuper!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Nagyon boldog szülinapot Marci! :-)

Kép
Vendég
 


Sziasztok,

mindenkinek köszi a köszöntést Marci nevében :P , nagyon aranyosak vagytok.
Holnap élménybeszámolót tartok, de ma már semmi energiám.

Eni
marcy
 
 


Marcinak boldog szülinapot kívánok!

Reni
Kép
prenata
 
 


Üdv.

Itt most ezer ágra süt a nap, pedig reggel esett. Ki érti ezt?
Ma megyünk Ferivel és Petivel házassági évfordulós vacsizni a Burger Kingbe...de legalább együtt leszünk.

Marcy, Marcit Isten éltesse sokáig 2. születésnapján!

Kmammy, nagyon jók a képek. Én még nem jártam úgy, ahogy Te, de ugye Szegednek van egy külön fóruma, ott nincs "ismeretlen". :)

Oriandy, édes Dani a sörrel.

Juca, +++++++++++++

Wawel, Petinek volt belerakós úszógumija, de elszakadt, így most mellényt vettem neki. Elvileg hároméves kortól ajánlott, de Peti annyira nagy, hogy szerintem jó lesz rá.
Örülök, hogy szépen fejlődik a lánykátok. Drukkolok, hogy neked is sikerüljön a sima szülés. Akkor már két példa lebeghetne a szemem előtt. Mondjuk úgyis a végeredmény a lényeg!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Marcinak nagy boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Preni: Na ettől Zoló is megőrülne! Édes a kis masinisztád. :)

Alziza: Ne gondolj rosszra!!! Biztos semmi gond nem lesz.

Oriandy: Haláli a szöveg és ez a sörözős kép! :P

Juca: Hát akkor a legjobbakat!!!!!!!

Wawel: Remélem sikerül elkerülni a császárt. Téged miért kellett vágni Kornélnál (bocs ha már írtad :oops: )?

Kmammy: Egy ideje nem adom Zolónak a vasat, de most újra elkezdem, mert még mindig alacsony szint. Mindenképpen említsd meg a dokinak, és ha ő is úgy látja egy vérvétellel kideríthető. Nem fáradékonyabb Kevin mostanában? Ilyet is okozhat az étvágytalanság mellet. Nagyon édes a fiad ahogy kukoricázik! :D

Ex: Jó mulatást estére! :P

Rólunk: Én sem látom soványnak a legényt, de azt hittem csak azért mert nem akarom annak látni. Egyébként a lényeg a kakiján van, az nem megfelelő színű, állagú és szagú :? (bár elképzelni sem tudom milyen lehet a megfelelő szag :shock: :twisted: ). Jövő héten megjön az eredmény és lehet, hogy egy fokkal közelebb leszünk.


nancsa
 
 


Sziasztok!

Itt olyan szomorú az idő. Tegnap este jó nagy zuhé volt, de ma is hol esik, hol eláll. Persze akkor kezdett esni, amikor Petivel indultunk volna a boltba. Még szerencse, hogy a szomszéd a ház előtt volt és felajánlotta, hogy elvisz minket a boltba.

Kmammy!
Nagyon jók a képek. Peti is imádja a kukoricát. Mondja is, hogy kukori...ca. Közben levegőt vesz! :lol:

Gabi!
Képeket!!!!!!!!!!!!!

Ex!
Burger! Nem is tudom, hogy hány éve jártam ott utoljára! Most szívesen bekapnék egy hambit!

Marcy!
Valóban szép kis méretei vannak Marcinak!
Választottatok már nevet a kistesónak?

Úgy elaludtam volna Petivel, de akkor este nem menne az elalvás, pedig most ragadnak a szemeim!

Juca!
Légy szí csak füstjelet adj minden nap legalább!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Marcinak nagyon boldog szülinapot így utólag!

Meg akit véletlenül kifelejtettem, Nekik is nagyon boldogot!

Reni! Képeket először nem tudtam feltölteni, mert újra lett telepítve a gép, nem volt rajta a fényképező programja, aztán meg apánk felrakta, a képeket is, csak nem találtam meg, hogy hova. Most meg arra jöttem rá, hogy nem sok kép van, az is főleg táj, halacskák, kacsák, a gyerekekről alig van jó. De majd szelektálok, de közben meg időm sincs. De fogok pakolni, ígérem!

Colett, Kmammy! Kötés ügyben majd kereslek titeket, amint a jövő héten befejezem a soron lévő kisponcsót. Valakinek még valamit? Annyira nem találok egyébként amerikai zászló színeinek megfelelő fonalat! Esetleg ha valaki tud szerezni a 3 színt azonos vastagságban, azonnal szóljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek is, vár a konyha!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?