Új privát üzeneted érkezett!

http://onlineakademia.hu/course.php?id=12

Andi talált rá erre az oldalra sok hasznos dolgok felvételben! öltöztetés pelenkázás minden stb...

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Meli ez az az oldal, amit mondtam:

http://onlineakademia.hu/course.php?id=12

Ahhoz, hogy megnéhess minden anyagot, regisztrálni kell. Persze pont a lényeges dolgokhoz kell a regisztráció :?

Kép
andaka

mi sem gondolunk egymásra :D mintha élettársak lennénk :D

Kép
andaka

Sziasztok!

Ma voltam megint CTG-n, szerencsere ez mar jo lett, ugyhogy minden rendben van. :) Majd jovo heten kell visszamenni megint.

Ma megvettem en is a gyogyszertarban mindent, ugyhogy a mosason es vasalason kivul mar nem hianyzik semmi egyenlore. :) Csinaltam kepeket a gyerekszobarol, csak eleg nagyok, nem tudom fel tudom-e tolteni, Ha nem, akkor majd jovo heten felteszem oket.

Ma a ferjem elutazik meg Esztorszagba, en meg atmegyek anyuekhoz, igy majd csak jovo heten leszek. Addig is mindenki vigyazzon magara ebben a frontos idoben!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

lányok! azt szeretném kérdezni, hogy aki nem mikrós, elektromos vagy hidegstrelilizást választ, szóval aki kifőzögeti a cuccokat majd, az a vízbe tesz még valamit? valami olyasmit, amitől esetleg nem lesz vízköves minden?

nah. kiskapucni, tudtam, hogy van még valaki, akinek Zsófija lesz, és most már azt is látom, hogy Andi az! ;)

sophie27

Mazska, ha gondolod, segítek őket lekicsinyíteni! nagyon kíváncsi vagyok ám ;) (e-mail: b.zsofia@gmail.com)

sophie27

Mazska, de jó, örülök, hogy minden rendben veletek is :)
kíváncsi vagyok, tegyél fel képeket minél hamarabb :)

sniky

Andi nem akarja aktiválni a kódot amit küldtek :( nem értem mié? de már belenézegettem tök jó hogy mindent kislányokon mutatnak :wink:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sikerült!

A lelkes apuka hogy magyarázza a dolgokat annyira aranyos. Lányok tényleg nézzétek meg jópofa és hasznos.

én egy időre elköszönök, este megyünk szülésznőhöz kikérdezem.

este még lehet benézek.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, további szép napot, majd gyere, hogy mi volt a szülésznőnél ;)

sniky

Nem tudom, lehet, hogy 3 év alatt változtak a dolgok, de mi (a férjem) Zalán papírjait pikk-pakk elintézte. Nem volt hosszú sorbanállás, bénázás, ilyesmi. Nagyon remélem, hogy most is minden simán fog menni, nem akarok még ezért is pénzt kiadni.

Homeós ügyben felhívom mindjárt a tesómat, ő egy kicsit otthonosabban mozog a témában.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Nővérem is azt mondta, amit én, hogy a nagyobb szám az erősebb szer, egy kicsit utánakerestem:

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... icle_id=52

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... icle_id=26

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... icle_id=27

Van olyan is, hogy homeopátia.lap.hu

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

hrk!

nagyon köszönöm a segítséged!minden kérdésemre választ kaptam :D
Vendég

Sziasztok! Én ma voltam Nst-n meg ultrahangon.

Az Nst meg az ultrahangon is végig ficánkolt a kislányom, majd lerúgta magáról a tappancsokat ;-)

A Nst még 1-2 méhösszehúzódást is mutatott, ami eléggé meglepett, mert azt hittem azt érezném is. Igaz hogy vannak keményedéseim, de semmi, fájás, vagy görcs...nekem 60-as volt a kiugró érték. A szívhang meg kb 140 és 180 között... Azt mondták, azért pihenjek sokat, hogy még kihúzzuk egy darabig egyben.

Az uh-n minden rendben volt, csak mérni nem nagyon sikerült, csak fejátmérőt (91 mm) meg mellkasátmérőt (90 mm), a többi nem jött össze, nem hagyta magát a drágám :-) Súlyt se becsültek, de ez alapján a két méret alapján olyan 2,7 vagy 2,8 kg lehet most a neten talált táblázatok alapján. A lepényem G 0-ás még mindig. Befordulni is befordult már rég, remélem most már így is marad.

Ennyi, most már csak Nst-re kell mennem minden héten...

A homeopátiával nekem is meggyűlik a bajom, eddig csak 30-as Arnicát sikerült beszerznem, a többit is megrendeltem, de eddig nem tudták meghozatni...Lehet hogy marad a málnalevél tea, azt már iszom hét eleje óta reggel-este...

yuyu79

Zsófi! Mi citromsavat raktunk kifőzéskor, a falusi patikában szoktam venni, nincs mindegyikben.

KépKép
jazmin2005

Sziasztok Szép Kismamik!

Anna vagyok, Katica anyósa.
Csodálatos küldetésem van.
Ma hajnali 4 órakor Katica világra hozta csodálatos kisfiát,Pistikét, aki mellesleg az elsőszülött Unokám.
Méretei: 2490 gr. és 48 cm

Katica szívból üdvözöl Titeket és üzeni: Ne féljetek semmitől, mert ez egy csodálatos dolog,ami mindenért kárpótol.

Egyébként február óta sírok-nevetek-örülök-aggodom Veletek.
Minden este elolvaslak Titeket és ezután is csendben vigyázok Rátok és nagyon szurkolok, hogy Mindannyiótoknak egy csodás emlék legyen a szülés.
Jó egészséget Mindenkinek és legyen itt most két kép bíztatásul Nektek. Kép A boldog Anya szülés után pár perccel Kép És Ő: Pistike pár percesen

"Jól csak a szívével lát az ember.
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan"
smaragdszemek

Gratulálok Katicának a kis Pistihez és jó egészséget kívánok!

KépKép
jazmin2005

!!!!nálunk leszakadt az ég!!!!
Vendég

Gratulálok Katicának! :D :D :D

Kedves Anna! Gratulálok az első unokájához, és sok-sok örörmöt kívánok!
Vendég

Nemrég értem haza...

Minden oké Kristóf babaával. Holnap megyek az első ctg-re. Aztán jövőhét csütörtökön.
A méhszáj 1/2 cm-re nyitva van, ez tudja valaki, hogy mit jelent?

A doktornő nem tiltott semmit. Mondta, hogy jobb most apránként "nyiladozni", mert ennyivel is könnyebb lesz.

Elküldött újra ellenanyag vérvételre, mert azt mondja, hogy véltozhat a várandósság alatt... erről esetleg tud valaki? A 16. héten csinálták meg nálam.

Mindenki aludjon jó, itt már villámlik... :twisted: utálom, ha egyedül vagyok, apa 1/2 óra múlva jön csak haza.... :( már várom.

Egyébként Mecsi én is csak vele alszom nyugodtan...
Vendég

Anna, köszönjük a jó hírt, és gratulálunk az egész családnak! És köszönjük a bíztatást ;-)

Hányadik hétre szültetett Pistike? A szekszárdi kórházban született? Micsoda kis hajasbaba :-)

Ahogy elnézem, a végén senki nem fog nekem társaságot nyújtani Szekszárdon, Katica meszült, és Sziszka meg Binyek befeküdtek már...

Egyébként már csodálkoztam is, hogy Katica nem jelentkezik... hát ezért... Valaki írta ma, hogy úgy érzi, érkezett valaki közénk ... hát igaza volt :-)

yuyu79

Köszönöm a gratulációkat a Katica nevében is!
Megtiszteltek vele, ha tegezödünk és így könnyebb is mindenkinek.
Yuyu!

Igen, Katica Szekszárdon szült és nagyon meg van elégedve a szülészet minden dolgozójával. Biztonságban érzi Magukat és minden figyelmet megkapnak Mindketten.
Pedig,mint tudjátok, nemrég költöztek haza, idö sem nagyon volt arra,hogy fogadott orvosa legyen.
Ezúton kiáltom ki én is hálámat és köszönetemet a szekszárdi szülészet minden dolgozójának.
36 hetet töltötte ma.

smaragdszemek

Julcsi,
A homeopátia.lap.hu-n van egy lista a homeós patikákról, hátha találsz nálatok is. Bp-en a Bécsi úti patikában általában mindent lehet kapni, vagy ha nem, akkor értenek hozzá, hogy más szert adjanak. Nekem az a tapasztalat, hogy 1 gyógyszertárban jó, ha van 1 gyógyszerész, aki ért hozzá.

Andi,
Szívesen :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Jujj, most látom a nagy hírt!!!!!
KATICA,
NAGY-NAGY GRATULA A KICSIFIÚHOZ!!!!! NAGYON SZÉPEK VAGYTOK MINDKETTEN!
Anna,
Neked is gratulálok az első kisunokához!

Olyan érdekes, de én is pont ma akartam Katicára rákérdezni :D

Nálunk is leszakadt az ég, döbbenet, hogy mekkora zuhé lett egy perc alatt!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Köszönjük mégegyszer.
Jó éjt, holnap megint Rátok nézek.
Vigyázzatok Magatokra és pici Kincseitekre!

smaragdszemek

Hatalmas gratula Katicának. Megérkezett hát az ötödik baba. Egész nap nem bírtam ideülni, de éreztem én is, hogy talán valaki megszült és igazam lett. Anna, gratulálok! Ugye jól gondolom, hogy nem császáros szülés volt, hanem hüvelyi? Csak hogy tudjam mit írjak a másik excel táblába.
Mecsi, most valamiért nem tudom feltölteni az excelt, holnap reggel újra megpróbálom.

szuszu

Katica, gratulálok a kisfiadhoz, bűbáj! Anna, Neked is a nagyisághoz! ;) Tényleg mennyire ragyog Katica a képen, nagyon remélem, hogy mi is így leszünk, ha túlvagyunk rajta!!! Még egyszer, nagy nagy gratula!

Aprooka, tudnál segítni, hogy Csepelen hol van az a bútorbolt, vagy mi, ahol szekrényhez tudok venni klassz fogantyúkat? Lehet, hogy holnap elnéznék! ;) A szekrény már majdnem kész... Mindenképpen csinálok fotók, ha teljes a siker!

Jó éjt, és vigyázzon magára mindenki!

Itt nem esett... :(

sophie27

Csajok! Mit tudtok a terhesség alatti röntgenezésről? Dokim azt mondja, hogy így a vége felé már lehet, főleg a fogászatit, mert az lokális. Én azért kicsit parázok tőle, főleg, hogy a fogdoki mondta, hogy alá kell írnom, hogy saját felelősségre, ettől kicsit beijedtem.

KépKép
jazmin2005

Anna, ha benézel még, írd meg légy szíves, hogy a babával minden rendben van-e? Nem is kellett inkubátorba tenni? És volt valami koa, hogy ennyivel előbb érkezett?

yuyu79

Hú, lányok rengeteget írtatok, csak végigfutottam, de próbálok mindenre reagálni:

Én írtam reggel, hogy valaki érkezett közénk!!! :lol:
Anna, nagy nagy gratuláció a kicsi herceghez, csodálatos!!

Nicike, nem hívtam őket, először úgy döntöttem a védőnőmet támadom le holnap, hátha nem kell 50 db tesztcsíkot megvennem, vagy ha petiék holnap erre járnak mentővel, mérnek egy vércukrot nekem. Ha nem jön össze, akkor fogok majd lépni.

Zsófi, sajna nincs cím, mert az asztalos rendelte meg, de Fabuliart Kft. a neve. Talán ha rákeresel....nekem csak az árlistát küldte el az asztalosunk.

Mecsi, a bogyesz neve :chelidonium majus D12. Tényleg szívből ajánlom, nagyon jó. És a mikrós, hűtős dolog sztem nem igaz, Nekem minden bogyesz hat, pedig pl. ez is fél éve a mikrón van. Eddig erről nem is hallottam.
A ch-kal kapcsolatban anyósom tudna mesélni, de most táborozik, majd ha hazajön!

Andi, a röntgen tényleg lokális, de majdnem minden műtétnél, beavatkozásnál kell beleegyezőt írnod. Nekem is kb 3 napja majd kiesik a protkóm, annyira fáj. Próbálj meg venni valami speckó fogkrémet, elmex, vagy hasonlók, és mellé cserszömörcés szájvízzel öblögess. Eddig én ezzel húztam ki, baromira megijedtem, hogy gáz lesz még szülés előtt, de szerencsére hat. Ja és igyál meg mindennap egy kalcium pezsgőtabit. Ha 3 napon belül nem hat, akkor sztem vágj bele a fogdokis projectbe.

Ma nekem is kicsit bágyadt napom volt, de délelőtt portörlő porszívóztam, aztán hajat vágtam Petinek, ami mindig idegi megterhelés, mert utálom hogy minde tiszta haj lesz. De Ő nem hajlandó fodrászhoz menni. Így a végére mindig kissé "hajba kapunk" (mármint ami haj marad :lol: )

Aztán voltunk Bauhaus, Campona, Dechatlon. Szóval ma totálisan kikészítettem magam. :oops: de vettünk mindent ami kellett, így most gyorsan ágyba dugom magam és felpolcolom a lábaim.

Ja, és persze átléptem ünnepélyesen ma reggel a 10 kilót, amiből párom szerint minimum másfél kiló víz, ahogy kinéznek a lábaim és az ujjaim. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szaisztok!

Gratulálok Katicának! Majd még jönnek itt a babák hétvégén, a front miatt.

Kép
nitty

Jó reggelt!

Hát ezek szerint jók voltak a megérzéseim. Gratulálok Katicának és Neked is Anna nagyi!

Azt hiszem én lemondhatok a tervemről miszerint a 38. héten megszületik a mi kis ördögünk. Holnap betöltöm a 38. hetet és semmi, semmi, semmi. Apukája szerint beszélnem kéne vele. Próbáltam, de ez a gyerek rettentően makacs. Még azt is hiába kértem, hogy tegnapi ebéd bennem maradhasson. :)

Budapestiek! Néztem a híradót, azért ekkora zuhit nem küldtem Nektek. Bár én mostanában elég kimerülten alszom éjjel, felébredtem,mert itt is volt vihar, na de nem ekkora.

Ki hogy áll a pisiléssel? Én maximum 1,5 órát bírok ki nélküle és ez vonatkozik az éjszakákra is. Napközben fél- 1 óránként mennem kell. Ez a sok éjszakai felkelés néha reggelre ingerültté tesz, mert nagy pocakkal, nem tudok csak úgy kiugrani az ágyból és visszafeküdni se. Most is kómás vagyok, a szemem alatt meg iszonyat nagy karikák. Ma megpróbálok napközben aludni egyet...
bende

Jázmin!

Nekem a baleset után megröntgenezték a nyakamat. Azt mondta a doki, hogy a haramadik harmadban ez már semmiféle veszélyt nem jelent, de azért az összes létező ólomkötényt rám rakták. Nekem eszembe sem jutott azóta, hogy árthattam vele a picurkának. Ha indokolt, szerintem tedd meg, mert ha netán szoptatás alatt még jobban begyullad a fogad és antibiotikum, vagy valami egyéb kell, az sem tesz jót a babának. Sőt, ha begyullad a fogad, az ugye egy góc lesz a szervezetedben, ami további gyulladásokat generálhat.
Azt mondta a doki, hogy annyi sugárzást, mint amennyit a röntgentől kapok, egy 1,5-2 órás repülőút során is érne.
bende

Beleki!
Nekem is kétszer néztek ellenanyagot, egyszer a 16. és egyszer a 30. héten. Én is úgy tudom, hogy változhat. Azért érdekes, hgy Fehéárváron más a protokoll. Egy csomóan írtátok, hogy van 36. heti vérvétel. Hát itt nincs. Van a 30. héten, aztán a 40.- vagy 41-ken, hogyha valami gond lenne, akkor legyenek friss értékek.
bende

Katica és Anna Hatalmas gratula 8) És jó egészséget kívánok!!

Beleki, Az ellenanyag termelődés akár mikor kialakulhat.Mi a férjemmel össze férhetetlenek vagyunk, de szerencsére nem alakult ki,de nekem sűrűn is nézik,nézték.kb 4 hetente.

Aproo,remélem sikerül,ha nem,akkor mondom adok szívesen mert ha minden nap nézem az enyém még akkor se fog elfogyni.Minden nap meg nem nézem azért mert mérem a cukrom is naponta.

nicike

Jó reggelt Nicike!
bende

Jó reggelt!

Bende a mi egyik boszink! ;) Mit mondasz? A hétvégén is lesz valami babahír? ;) Remélem, hogy nem bántalak meg a boszizással, csak annyira döbbenetes volt, hogy említetted, és erre Anna bejelentkezett az örömhírrel! ;)

Aprooka, köszönöm a cég nevét, sajnos a neten csak egy taksonyi címet találtam, úgyhogy most írtam nekik, hogy vannak-e Csepelen valahol... Esetleg a Bauhausban is megnézhetem, hátha van valami jópofa...

A délutáni alvással kicsit kicsesztem magammal, mert este nagyon nehezen ment az elalvás! :( Most meg már 3/4 7 óra fent vagyok. Nem volt jó az éjszaka, pedig most még hőség sem volt... Nem tudom, hogy az elkövetkezendő közel 1 hónapot hogy fogjuk kibírni, na majd meglátjuk!

Jó borús az idő, lehet, hogy esni is fog!?

sophie27

Jó reggelt!

Gratulálok az új kis jövevényhez és nagyon sok boldogságot kívánok hozzá!

Annyira lyukas az agyam, hogy elfelejtettem kinek mire akartam reagálni. :(

Jázmin: Nekem május 15-én elszakadt az egyik bokaszalagom. Teljesen beparáztam, hogy most mi lesz, ha röntgenre kerül a sor. Felhívtam a nőgyógyit és azzal nyugtatott, hogy elég messze van a hasam a lábamtól... Bementem balesetire, az ottani doki viszont nem engedte, hogy megröntgenezzenek.De akkor babó még csak 6 és fél hónapos volt! Szerintem ez orvosfüggő, ami az egyik szerint már veszélyes, a másik szerint semmiség.

Tegnap voltam nődokinál és teljesen lelombozott. Ugye én jövő hétre terveztem a szülést, mert utána nyaralni megy az orvos. Azt mondta, hogy nem sok esélyt lát arra, h mostanában szülök, a méhszáj teljesen zárva, picit megrövidült.
Felírta ahomeos bogyókat is: Caulophylum 5ch, cimicifuga 15 ch.
Első NST-m csak 23-án lesz. Reggel 7re mennem kell, doki meg bejön fél 8ra és megnlzi mit produkált a kislány.

Beleki
: Nekem is 2szer volt ellenanyag szűrésem, az egyik a 18. héten , a másik a 34-en. Mind a kettő negatív lett. Én is úgy tudom, h változhat és ezért szűrik kétszer.

Kép

Kép
csimby

Nicike!

Itt esik...Szerintem arrafelé is fog. Nem bántasz meg a boszizással, itthon az egyik becenevem, amúgy is banya! :)

Most mennem kell, ebet sétáltatni, de később még regagálok a boszizásra. Van hozzá egy jó történetem.
bende

Jó reggelt mindenkinek!

Anna nagyon nagy örömet és boldogságot mindenkinek, gratula a nagyisághoz, Katicának sok sok++++++++ és üdvözöljük a kis trónörököst!

Na tegnap a szent imrében nagy üzem volt. Egészen a szülőszobáig mentem mert a szülésznőm épp ügyeletes volt és rohangászott a 4szoba között de megmenekült 10percre! Juj lányok annyira furi volt hallani a síró babát. Megtudtam mindent amit akartam. Pl. homeos bogyó, nekem ch30asat kell szednem, minden héten hétfőn kell eddig bevennem a caulopyllumból 5golyócskákt. Rákérdeztem hogy ez nem erős e vagy nem kell e a kisebb számuval kezdeni azt mondta nem mert igy nem kell elötte utánn nem ennem meg több napig szedni igy csak 1hét 1nap. Málnalevél teát meg módjával igyam a bogyi mellett.
Végül is nem néztek meg, görcsök normális, enyhén meleg fürdőt ajánlottak. Ma kell időpontot kérnem csütörtökre NSTre.

Szent imrések hova is kell menni pontosan a bártfaiba melyik emelet? 201es szoba azt tudom. Az UH-s emeleten v. feljebb?

Sajnos vészcsomag már nincs köldökvér levételre ugyhogy csak reménykedem hogy erősödik a valuta és lesz pénz rendesen vagy végszükség esetén rohanás lesz :lol:

Szüléshez saját hálóinget kell vinni mert nem nagyon van hálóingük!!!

Csecsemőst is lehet felfogadni, de érdemes és kell kérdezni kérdezni kérdezni!!!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt mindenkinek :D

Csajok Ti hogy szoktatok aludni? Mert Én oldalt,állítólag háton nem lehet.De most hallotam h oldalt se.Na köszi!Akkor hogy aludjak ?hason? :shock:
Bende, lebosziztalak? Szerintem nem Én voltam. De ha amúgy se bánod....Boszi!!!! :lol:

nicike

Mecsi, a Bártfaiban pont az uh mellett! ;)

Amúgy, csak zárójelben, az apukáknak meg kell venni a steril műtősrucit, ha be akarna jönni a szüléshez, de én vihetek otthonról hálóinget!? Nem értem, hogy akkor mire ez a nagy sterilitás... Na mindegy, azt hiszem, hogy a kórház alagsorában kell megvenni, valamilyen segédeszközboltban. Én jövő hétre tervezem, mert hétfőn úgyis megyek a Bártfaiba.

Egyébként tökre sokszor eszembe jut, hogy mit csinálnék, ha most indulna be a szülésem!? Persze úgy gondolom, hogy azért még sok van hátra nekem, főleg, hogy tényleg nem szoktam "jósolgatni" sem, meg semmi, de azért picit beparáznék, az tuti! Főleg, hogy tök egyedül vagyok itthon, se kocsi, se semmi... Jaaa, és a kórházi cuccom is csak hétvégén lesz végleg összerakva! :S Izgi!

sophie27

őőőőőőőőő azthiszem más nincs csak egy két személyes dologról beszéltünk, Pl. a kenetem eredményét is ő fogja kikérni a laborból mert a dokim ugye szabin igy fel kellett irnom a tajszámot és a születési dátumot és kiderül hogy egy napon születtünk a szülésnővel jót mosolyogtunk rajta kicsi a világ.

Ja igen még valami a születési anyakönyvi kivonatot intéz a kórház ehhez kellenek a papirok. Zsófi irta azthiszem régen hogy a taj-t intézik de szerintem erre gondoltál vagy valamit félreértettetek.

kórház után elmentünk újpestre hamburgerezni hát had ne mondjam hogy a sorbanállás közepette elkapott a nagy zuhéj volt nagy futás de 2másodperc alatt még a bugyimból is csöpögött a víz. Bende köszi az esőt ennyit nem kértünk! :wink: :lol: :lol:

Ma jön hozzánk a védőnő 10re úgyhogy összekapom magam sütök meggyes csokis piskótát hogy rendes legyek. Elvileg délután hozzák a bababútort is remélem nagyon drukkolok hogy így is legyen. Mára nem kérek esőt hogy tényleg ideérjen!!!

Mentem is majd jövök!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nicike, az én voltam, aki lebosziztam Bendét! :P

sophie27

ja apukának a cuccost ahogy mész le a bárfai és kórház közötti lépcsőn ott van alul egy kis bolt azthiszem ott lehet megvenni. Ez a hálóing dolog elég hülyén jön le.

Alvás: én oldalt , de álmomba szoktam háton is aludni. Akkor ugyse tudsz rá figyelni hogy alszol sztem mindegy csak hason neee :shock:

zsófi ti hogy álltok a bútorral csináltátok este?

még egy kérdés mettől meddig van nst?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aproo köszi az infot a bogyiról!

még valami :D aranyérre homeos kenőcsöt és kúpot is ajánlott a szülésznőm APO-Häm a neve.

valaki küldjön már sütni!
:P :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

egy tegnap készült pocakfotó: Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, először is, NST, időpontot adnak, így nem tudom, hogy hánytól hányig van a rendelési idő!? :( Én 9:30-ra megyek hétfőn, szóval gondolom 8-tól tuti lehet menni, csak azt nem tudom, hogy délután is van-e rendelés, vagy csak délelőtt!? Passz.

Aztán, a műtősrucit, bemész a főbejáraton (A épület) és ahogy belépsz a két üvegajtón, rögtön balra van egy lépcső lefelé, kiírva büfé van azt hiszem, és ott, elindulsz egyenesen, és szintén balra lesz egy bolt, ott tudsz venni! Nekem legalábbis így jött le, mikor a szülésznő mondta.

A bútor, hááát, annyi van hátra, hogy az ajtókat felrakjuk, illetve beállítsuk, ha csálé, valamint a fogantyúkat kell felcsavarozni, és végül a háttámlát kell felszögelni! ;) Max. 1/2-1 óra munka van még vele!

Ma azt hiszem a kiságy lesz soron, mert a pelenkázóra mondták, hogy az elég macerás szokott lenni! Szóval azt inkább szombat délelőtt csinálgatnánk, kipihenten, újult erővel! :)

Na meg nekem kell ma kimosnom a szekrényt, mert van rá írogatva mindenféle ceruzával, meg poros is.

Aranyér hálistennek nem játszik nálam! :)

Jaaa, és Andi, a fogröntgennel kapcsolatban, szerintem azért biztonságosabb a fogászati rtg, mint a többi, mert ott mindenképpen raknak rád ólomköpenyt, míg egy lábrtg-nél semmit! Úgyhogy inkább menj el, mert, ha pont egy pár napos csecsemő mellett durran be a fogad, az roppantul macerás lehet! :(

sophie27

Mecsi, durva pocak!!! :) Az enyém meg sem közelíti a tiéteket, nincs ekkora gömb pocakom! Nem tudom, hogy akkor hova tűnik bennem el ez a nem éppen csöpp bébi!? :S

Ja, és menjél már sütni! :) (vagy mit is kellett mondani?)

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?